می گویند با هر کس
باید مثل خودش رفتار کرد
شما گوش نکنید❗️
چون اگر چنین بود، از منش و
شخصیت هیچکس چیزی باقی
نمی ماند،
هر کس هرچه به سرت آورد ،فقط خودت باش
نگذار
برخورد نادرست آدمها،اصالت
و طبیعت تو را خدشه دار کند.
اگر جواب هر جفایی ، بدی بود
که داستان زندگی ما خالی
از آدمهای خوب می شد 🌼🍃
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
اگر این 15 مورد را دارید یک ثروتمند واقعی و تمام عیار هستید:
_ نگرش مثبت
_ ارتباط موثر
_ ادب
_ مطالعه
_ شخصیت
_ سلامتی
_ آرامش خاطر
_ خلاقيت
_ عشق ورزيدن به کار
_ داشتن برنامه و هدف
_ داشتن قلب و زبان شاکر
_ درک ديگران
_ استفاده موثر از زمان
_ بخشندگی
_ توکل
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | #کلیپ_همسرداری
📌 چطور زندگی مشترک رو از یکنواختی و سردی و بیمحبتی دربیاریم؟
👤 دکتر#حبشی
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
فرزندم را چگونه برای نماز صبح بیدار کنم؟
1⃣ پیش از هر چیز، خواب آنان باید طبق برنامه باشد. کودکان و نوجوانانی که شبها دیر می خوابند، صبحها به سختی بیدار می شوند.
👌 یکی از عوامل مهم دیر خوابیدن آنان، خواب زیاد روز (بعد از ظهر) است.
2⃣ رژیم غذایی نیز می تواند در سستی و رخوت و سخت بیدار شدن آنها مؤثر باشد. مصرف پی در پی خوراکی های با طبع سرد، نوجوان را دچار سستی میکند؛
🌷 بنابر این توصیه می شود در کنار این گونه خوراکی ها، از خوردنی های با طبع گرم نیز استفاده کند.
3⃣ هنگامی که صبحها می خواهید فرزند خود را بیدار کنید، به مرحله ی گذر توجه داشته باشید بدین معنا که حدود 15 دقیقه قبل از موعد و در سه مرحله او را بیدار کنید:
✨ مرحله ی اول وقتی خودتان بیدار می شوید؛
مرحله ی دوم، پس از وضو و آماده شدن برای نماز،
و مرحله ی سوم، پس از نماز.
👌 بیدار شدن نوجوان به شکل تدریجی برای او راحت تر است. برای نظارت غیر مستقیم بر اقامه ی نماز فرزند، دقایقی پس از نماز خود، به تعقیبات نماز یا تلاوت قرآن بپردازید.
📚 حسین دهنوی؛ نسیم مهر؛ ج 1.
#پرسش_پاسخ
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
#پرسش_پاسخ
🌱فرزندم در اوایل سن تکلیف و حتی قبل از آن بسیار مشتاق به نماز خواندن بود و به نماز اول وقت اهمیت زیادی میداد. الان که سه چهار سال گذشته ، اشتیاقش کمتر شده و اول وقت خواندن برایش سخت شده،خودش هم ازین وضعیت ناراحت است.علت و راه حل این مسئله چیست؟
پاسخ خانم دکتر فیاض:
🌱 این افت و خیزها در ابتدای سنین تکلیف طبیعی است. در ابتدا، نماز خواندن در سنین 7 و 8 سالگی وضعیتی تقلیدی دارد یعنی کودک به دلیل تبعیت از پدر و مادر و در عین حال شنیدن این که خدا این را امر کرده با رضایت نماز می خواند اما بعد به دلیل فعالیت بیشتر تفکر، ممکنست دلائل قبلی دیگر برایش کافی نباشد و نیاز به تغذیه بیشتر داشته باشد و مانند ماشینی شود که بنزینش تمام شده و احتیاج به سوخت رسانی داشته باشد. اگر این سوخت رسانی
به موقع انجام نشود طبیعتا، کودک نسبت به نماز اهمال خواهد داشت.
پس در این شرایط بهتر است اگر خود کودک تمایل برای اقامه نماز دارد، ضمن اینکه جدول برایش درست کنیم تا اقامه نماز اول وقت را در روزهای هفته تیک بزند، در عین حال روایات مربوط به نماز، اهمیت نماز، آثار و فواید نماز و .. را به تدریج در موقعیت های مختلف برای کودک مان بیان کنیم. شرکت در جلسات مذهبی، سخنرانی ها، هیات ها و ارتباط با کودکان دیگری که به مسجد می آیند و ارتباط با خانواده های آن ها می تواند اثرات خوبی را در بهبود این روند داشته باشد.
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
علت شاد بـودنِ بعضی از افراد این نیست ،که همه چیز در زندگیشون خوبه؛
اونها شـاد هستند چون👇
میتونن چیزهای خوب در زندگیشون رو ببینند.
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
#پرسش_پاسخ
❓هر قدر هم که ما در انتخاب مدرسه دقت کنیم، ممکن است فرزندمان از دوستی چیزی بشنود که نباید بشنود و اطلاعاتی بگیرد که مناسب او نیست.
وظیفه ی ما بعنوان والدین چیست؟
پاسخ استاد# غفرانی:
🌱 از مهمترین تکالیف والدین (و تمام مؤمنین) نسبت به کودکان و نوجوانان و جوانان و سایرین اینست که « به بهانه هر چیزی » آنها را به « تعقل و تشخیص منطقی » دعوت کنند تا زمینه « خروج آنها از طفولیت » (وابستگی، دلبستگی، طفیلی بودن) و رسیدن آنها به « بلوغ » فراهم شود و آنها بتوانند « تکالیف » خودشان را « خودشان » به دور از احساسات و شهوات نفسانی و به درستی تشخیص دهند.
لذا در « مواجهه » کودکان (از طریق شنیدن یا دیدن) با « مطالب » یا « صحنه های » غیر مجاز و زشت و بد،
اولا: نباید « حساسیت » نشان داد
و نباید « سراسیمه » شد
و کودکان نباید نگرانی والدین را ببینند
و آن « صحنه یا ناسزا » هرگز نباید « مرور » شود، زیرا این حساسیت و مرور ، « آن صحنه یا آن خاطره » را در ذهن کودک « پر رنگ و نهادینه و تأثیرگذار » می کند.
ثانیا: بهتر است آن را به صورت یک
« قانون و توصیه کلی » درآورند. (به نحوی که کودک با توجه به بخشی از خودشناسی و توانایی های خود به مسئولیت خود پی ببرد و آن مسئله از کانون توجه او خارج شود) مثلا: فرزندم؛ در طبیعت خوردنیهای زیاد و متنوعی هست اما هر پرنده ای هر چیزی را نمی خورد و فقط غذای خاص خودش را می خورد و
هر انسان عاقلی هم « انتخابگر » است و هر چیزی را نمی خورد و غذای دست خورده و آلوده را حتما نمی خورد. هیچ انسان عاقلی به خورشید و نور جوشکاری نگاه نمی کند و به هر عکس و هر صحنه و داخل هر خانه ای هم نگاه نمی کند و هر صدایی و هر موسیقی را هم گوش نمی دهد.
ثالثا: لازم است برای آن ذهنیت غلط « جایگزین » پیدا کنید. یعنی بکوشید چیزی مشابه آن چیزی که فرزند دیده یا شنیده اما « مجاز و زیبا و جذاب » در اختیار او بگذارید و به او پیشنهاد کنید که اگر مایل است به آن دوستش هم نشان دهد. (یک نماهنگ زیبا و پیامدار یا یک قطعه فیلم زیبا و جذاب یا یک شعر و سرود زیبا)، (اخیرا و احتمالا در کانال یک، فیلمی پخش شده از چند دختر « روزه اولی » که به آنها پیتزا و چیپس و نوشانه تعارف می شود اما آنها می گویند « روزه » هستیم و بعد درباره ثمرات روزه و مشکل روزه خواران نکات شیرینی را بیان می کنند.)(حدودا دو سال قبل هم در کانال 7 آموزش، در جلسه مشاعره دختر خانم کم سن و سالی شعر بسیار زیبایی درباره حجاب و بی حجابی و ارتباط با نامحرمان خواند که بسیار دلچسب بود.)
رابعا: باید توجه داشت که « خیلی خیلی بیشتر » از « والدین »،« خالق » کودکان توسط « ملائکه » دائما مراقب هر یک از آنها هست. و این « مراقبت الهی » آنقدر زیاد است که در اسلام از هیچ پدر و مادری خواسته نشده فرزندانشان را در « زرورق و قرنطینه » پرورش دهند بلکه اگر والدین فقط مراقب عاقل و با اراده و مؤمن د منطقی و صالح و شاد بودن گفتار و رفتار و اخلاق و مواضع خودشان باشند، قطعا کودکان آنها از « محافظت ویژه الهی » برخوردار خواهند بود. (مثل آن والدین مؤمنی که حضرت خضر به أمر الهی پسرشان را آنها گرفت تا خداوند فرزند مناسبتری را به آنها بدهد.)(و مثل آن پدر صالحی که حضرت خضر و حضرت موسی علیهما السلام با تعمیر آن دیوار از ارث او محافظت کردند تا به دو فرزندش برسد.)
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
⛔ازدواج با این افراد ممنوع⛔
#شخصیت شناسی
#آزمون شخصیت شناسی نئو
#تکانشگری
#ازدواج پر خطر
↙️یکی از صفات شخصیتی موجود در تست شخصیت شناسی نئو،صفت تکانشگری است. اگر دختر یا پسری نمره بالایی در این شاخصه کسب کنند ،می تواند یک نشانه از وجود اختلال شخصیت باشد و البته برای حصول اطمینان حتما باید به روانشناس متعهد و متخصص مراجعه نمود .
ازدواج با افرادی که دارای برخی اختلالات شخصیتی هستند ،به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
↙️در اینجا به برخی از نشانه های رفتاری ،"صفت تکانشگری"اشاره میکنیم . تا بتوانید با شناخت این ویژگی ها اگر نشانه هایی از آن را در خواستگارتان دیدی، به راحتی و به امید تغییر ،آن را نادیده نگیرید و حتما باید در انتخاب آن فرد ،بررسی جدی تری انجام دهید.
♦️علائم رفتاری صفت تکانشگری♦️
✔افرادی که تکانشگری بالایی دارند معمولا نمی توانند در برابر خواسته ها و هوس های خود مقاومت کنند. آن ها به محض احساس بعضی تمایلات مانند:
خشم و عصبانیت، محرک های برانگیزاننده، اعتیاد به سیگار و الکل، ولخرجی، پرخاشگری و حتی پرخوری …آن ها را عملی می کنند وقدرت فکر کردن و تصمیم گیری را قبل از عمل ندارند. ولی بعد از انجام آن ها، احساس پشیمانی دارند. درمورد عواقب کارهایشان فکر نمی کنند و به همین دلیل، ممکن است دست به اعمال اشتباهی بزنند.
✔معمولا این افراد در هنگام عصبانیت بیشترین صدمه را به دیگران میزنند و چون کنترلشان را از دست میدهند به راحتی ممکن است در صورت ایجاد یک موقعیت ،پرخاشگری خود را با بد دهنی ،شکستن وسایل و حتی کتک زدن دیگران یا آسیب رساندن به خود ،بروز دهند. و البته سریع بعد از عمل آز آن اظهار پشیمانی و عذر خواهی میکنند.
✔اما افرادی که تکانشگری پایینی دارند قبل از عملی کردن یک خواسته، درمورد راه های مختلف آن تامل و فکر میکنند. راه حل های متفاوت حل یک موقعیت را بررسی می کنند و سعی می کنند بهترین راه را انتخاب کنند. بنابراین در تصمیم گیری، دقیق و محتاط هستند.
✔ آن ها معمولا توجه و تمرکز خوبی روی کارهای خود دارند و راحتی تمامی امیال و غرایز خود را کنترل میکنند و سریع واکنش نشان نمیدهند.
✔به گونه ای که در پژوهشی از آن ها خواسته شد در شرایطی که تحت فشار هستند مسائل ریاضی را حل کنند. عملکرد این افراد، بهتر از تکانشی ها بود.
‼‼‼پس در ازدواج حتما هم در سوالات خواستگاری هم در دوران شناخت،هم به وسیله تحقیق باید این موارد را به طور جدی ،در نظر داشته باشید.چون ازدواج با چنین افرادی ریسک بسیار بالایی دارد.‼‼‼
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
✅دو نمونه از سوال معکوس
در گفتگو حین خواستگاری باید خیلی زیرکانه سؤالات را به صورت معکوس مطرح نمایید.
مثلا اگر به او بگویید من خیلی اهل تفریحم نظر شما درباره تفریح و گردش چیست؟
امکان دارد او در پاسخ به شما بگوید: من هم همین طور. این سؤال، سؤال معکوس نیست.
یا مثلاً در مورد صداقت، مستقیماً نپرسید. نظر شما راجع به صداقت چیست؟ در این صورت او پاسخ میدهد من فردی صادق هستم، صداقت در زندگی خیلی مهم است و ...
غالبا افراد دوست دارند که تفاهمات و نقاط اشتراکی که با شما دادند را پر رنگ تر نشان بدهند.و اگر از طرف مقابل خوششان آمده باشد که این تایید ها بیشتر هممیشود و در تمام موضوعات میبینیم که فرد هیچ مخالفتی نمیکند.
و این شما هستید که باید با پرسیدن سوالات معکوس نظر واقعی او را جویا شوید.
سوال معکوس یا باید خلاف نظر شما باشد و یا یک ابهامی که اصلا نظر خود شما در آن سوال به چشم نیاید.
برای مثال به جای اینکه بپرسید صداقت برای من خیلی مهم است ،برای شما چطور ؟؟؟
بپرسید نظرتان راجع به دروغ مصلحتی چیست؟
او نمی تواند بفهمد واقعاً نظر شما چیست، این در حالی است که شما دروغ مصلحتی را هم جایز نمی دانید، ولی پاسخی که می دهد نظر واقعی اوست.
#خواستگاری
#گفتگو
#سوال_معکوس
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
انتخاب همسر - خانم همیز - ویژه دختران (2).mp3
9.7M
💟انتخاب همسر #ویژه_دختران
((شماره 2⃣)):
نکات مهم در شناخت مردها
#خانم_همیز
#کانال_شاخه_نبات
💝 @shakhehnabat
۷ مهر ۱۳۹۹
5 نکته برای برخورد با افراد #منفی گرا
✅در زندگی بعضی از مسائل در اختیار ما نیستند و ما هیچ دخالتی در وجود آن شرایط نداشته ایم،مثل اینکه در چه خانواده ای متولد شده ایم ؟و پدر و مادر ما چه افرادی و با چه ویژگی هایی هستند؟
ولی بعضی شرایط و مسائل در زندگی انسان ایجاد میشوند که نتیجه انتخاب های خود ما هستند. مانند ازدواج
✅این خود ما هستیم که شریک زندگی مان را انتخاب میکنیم،و در صورت انتخاب اشتباه ، نباید دیگران را مقصر شرایط بد خود بدانیم.
✅در هر صورت ،چه افرادی که ناخواسته و بدون اراده ما وارد زندگی میشوند،و چه افرادی که ما خودمان از روی اختیار وارد رابطه میشویم،
ممکن است مدتی در کنار یک فرد منفی نگر قرار بگیریم و مجبور به معاشرت و رفت و آمد با وی باشیم.
✅در اینجا چند نکته را اشاره میکنیم که در ارتباط با این افراد ،
چگونه رفتار کنید تا هم ارتباط موثر ایجاد شود و خود ما آسیب کمتری از منفی نگری او ببینیم.
↙️۱- برای جلوگیری از بحث ها و جدل های بی حاصل، عذر خواهی کنید.در ارتباط با چنین افرادی حتی اگر بیشتر مواقع تقصیر شما هم نباشد ولی شما در عذر خواهی پیش قدم شوید.و بعد در یک فرصت مناسب ،خیلی کوتاه با اوصحبت نمایید.
↙️۲_صبر و تحمل داشته باشید. در ارتباط با افراد منفی نگر احتیاج به صبر بیشتری دارید ،فراموش نکنید ،یکی از ستون های اصلی شکل گیری ارتباط موثر با دیگران،صبر و تحمل است.
↙️۳_سعی کنید از دریچه نگاه او به دنیا نگاه کنید و سعی کنید خودتان را جای او بگذارید،دلهره ها و ترس هایش را بشنوید و سعی کنید او را درک کنید تا بتوانید از دریچه چشم دیگری به مساله نگاه کنید و رفتارهایشان برای شما هم قابل درک باشد.
↙️۴_ محبت کنید.سعی کنید با محبت کردن به او نزدیک شوید تا اگر میتوانید،برای رهایی از افکار منفی کمک حالش باشید . حتی اگر بتوانید با محبت و جلب اعتماد او ،یک باور و نگرش منفی را از ذهن او دور کنید،قطعا کمک بزرگی به او کرده اید.
↙️۵_اگر صبرتان کم است و نمیتوانید محبت مستقیم کنید،نمیتوانید خیلی به او نزدیک شوید و در برابر افکار و رفتار هایش صبر کنید ،پس بهتر است برای او بنویسید.خواسته هایتان و ناراحتی هایتان را با لحن محبت آمیز برای او بنویسید. قطعا نوشتن بهترین راه برای ارتباط با افرادی است که در حال حاضر امکان ارتباط مستقیم و اثر بخش با آنها را نداریم.
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
1_470088855.mp3
8.25M
#خانواده_خوب
#جلسه_چهارم
استاد #پناهیان
💥تلقیهای ناصحیح از ازدواج
💥سختگیری منفی در انتخاب همسر
💥لزوم سکوت مرد در قبال سخن تلخ همسرش
💥توجه به تفاوتهای زیاد زن و مرد
💥طلاقهای ناشی از تلقی اشتباه در مورد ازدواج
💥بیتوجهی بعضیها به «فرزندآوری»
💥لزوم اصلاح تلقیها نسبت به ازدواج
💥تغافل والدین نسبت به برخی خطاهای فرزندان
💥اثر بیاحترامی خانم به شوهرش در بد بارآمدن بچهها
💥لزوم حفظ حرمت پدر در خانه
💥لزوم محبت کردن پدر به مادر
💥کلیدیترین عوامل تعادل روحی فرزندان و ....
#صوتی
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
امام علی علیه السلام:
سبب دشمنی و کینه توزی، مجادله زیاد است.
📚غررالحکم حدیث ۵۵۲۴
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
#مهارت_ارتباط
🔸بايد از چه اموری پرهيز كرد تا روابط انسانی از آسيب در امان بماند؟
💠 پرهیز از درد دل
📔 قرآن در آیه ۸۶ سوره مبارکه یوسف میفرماید:
🔆 «قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ»
🔆 «(یعقوب)گفت من شكايت غم و اندوه خود را پيش خدا مىبرم و از [عنايت] خدا چيزى مىدانم كه شما نمىدانيد»
✳ حضرت یعقوب میگويد: من غم و غصه و تشویش باطنی خود تنها با خدا مطرح میكنم و از بيان آن برای ديگران دوری مینمايم و تنها رو به سوی خدای سبحان دارم.
✴ *ا مطرح نکردن مشکلات و بیان نکردن درد دلها ارتباطات افراد با يكديگر بهبود بيشتری میيابد،
گاهی انسان گمان میکند قانون ارتباطات مطرح كردن مشکلات است درحالی که چنين نيست و نباید مشکلات حتی برای نزديكترين افراد -فرزند، مادر، دوست صمیمی - گفته شود، مگر برای مشورت و راهنمایی، نه برای طلب دلسوزی.
🔺 حضرت یعقوب غصه خود را حتی با فرزندان خويش در ميان نگذاشت. قرآن از این حزن و اندوه با واژه «بث» یاد میکند.
💢 افراد نوعاً حوصله شنیدن درد دلهای دیگران را ندارند چون تحمل فشار انرژی منفی برای آنان دشوار است. انرژی منفی انسان را ملول میکند.
📚 « استاد #بروجردی»
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
🔰برنده و بازنده بودن، قبل از اینکه در دنیای واقعی اتفاق بیافتند، در ذهن ما رخ میدهد.
🌹برنده بودن بیش از آنچه به شرایط بستگی داشته باشد، به اراده وابسته است.
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۷ مهر ۱۳۹۹
دعایی برای #خـــــوشبختی
امام علی (ع):
🌺هر کس از پیروان ما هر روز این چهار حمد را بخواند خداوند او را چهار چیز کرامت فرماید🌺
✅ ۱_عمر طبیعی
✅ ۲_مال و فرزند بسیار
✅ ۳_با ایمان از دنیا رفتن
✅ ۴_بیحساب داخل بهشت شدن
🔹🔷 بِسمِ اَللهِ اَلرَّحمنِِ اَلرَّحیمِ
اَلحَمدُلِلّهِ اَلّذی عَرََّفََنی نَفسَهُ وَلَم یَترُکنی عُمیانَ اَلقََلبِ اَلحَمدُلِلّهِ اَلّذی جَعَلَنی مِن اُمََّةِمُحَمَّدٍ صَلَّی اَللهُ عَلَیهِ وَالِه اَلحَمدُ لِلّهِ اَلَّذی جَعَلَ رِِزقی فی یَدِه وَلَم یَجعَلهُ فی اَیدِی النّاس اَلحَمدُلِلّهِ اَلَّذی سَتَرذنوبی وَ عُیُوبی وَلَم یَفضَحنی بَینَ الخلائق 🔷🔹
📚 مفاتیح الجنان
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹
🔰سه واژه ي مهم و تاثير گذار در زندگي:
۱. انتخاب
۲. فرصت
۳. تغییر.
🌹باید "انتخابی" درست داشته باشی؛ تا "فرصتی" مناسب پیدا کنی وگرنه زندگیت هیچگاه "تغییر" نخواهد کرد.
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹
🔆 #خانواده_ولایی
✰ كانون خانواده، جايى است كه عواطف و احساسات بايد در آنجا رشد و بالندگى پيدا كند؛
✰ بچه ها محبت و نوازش ببينند؛
✰ شوهر كه مرد است و طبيعت مرد،
↫ طبيعت خامترى نسبت به زن دارد
↫ و در ميدان خاصى، شكننده تر است و مرهم زخم او،
↫ فقط و فقط نوازش همسر است - حتّى نه نوازش مادر -
💻 سایت مقام معظم رهبری
🆔 @sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹
❣ قانون ۱۵ دقیقه چیست؟
این قانون به قدرت تغییرات کوچک اشاره دارد!
ساموئل اسمایلز ، مولف کتاب اخلاق و اعتماد به نفس، بر این اعتقادست که تکرار کارهای کوچک نه تنها شخصیت انسان را میسازد بلکه
شخصیت ملت ها را تعیین می کند.
۱- اگر روزی ۱۵ دقیقه را صرف خودسازی کنید در پایان یک سال، تغییر ایجاد شده در خویش را به خوبی احساس خواهید کرد.
۲-اگر روزی ۱۵ دقیقه از کارهای بی اهمیت خویش بکاهید، ظرف چند سال موفقیت نصیبتان خواهد شد.
۳- اگر روزی ۱۵ دقیقه را به فراگیری زبان اختصاص دهید از هفته ای یک بار کلاس زبان رفتن بهتر است.
۴- اگر روزی 15دقیقه را به پیاده روی سریع اختصاص دهید از هفته ای چند بار به باشگاه ورزشی رفتن، نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.
۵- اگر روزی ۱۵ دقیقه مطالعه و سلول های خاکستری خویش را درگیر کنید؛ به
پیشرفت های عظیم یادگیری دست خواهید یافت.
زیبایی روش یا قانون ۱۵ دقیقه در این است که
آنقدر کوتاهست که هیچ وقت به بهانه ی این که وقت ندارید آن را به تاخیر نمی اندازید.
جالبتر اینکه، کشور ژاپن امروزه موفقیت خود را مدیون این قانون است.
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️دانشگاه MIT-
◀️مجموعه DNAخلاقیت
بخش اول: ریشههای خلاقیت
📹 پروفسور هال گریگرسن، استاد بهنام دانشگاه MIT، حاصل تحقیقی ١٠ ساله روی ٦٠٠٠ فرد خلاق در جهان را ارائه میدهد.
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹
اگه یه گل 🥀میتونه از دل سنگ رشد کنه و بیرون بیاد
پس تو هم میتونی تو سخت ترین شرایط به زیباترین شکل ممکن جوونه بزنی و یبار دیگه درخت زندگیتو پربار کنی
اگر زندگیت پر از مشکله
اگر خسته شدی از اینکه دنیا برات خاکستری و کدره
اگر هزار و یک درد و غصه ی دیگه داری
هیچ کدوم اینا در مقابل اراده ی تو ذره ای به حساب نمیاد
کافیه خودتو باور کنی و بدونی خدایی هست که حواسش به لحظه لحظه ی زندگیته و نگاهشو ازت نمی گیره
قوی باش و مثل همیشه به همه نشون بده که تو بلدی وسط علف های هرز زندگیت گل بکاری!
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشبخت کسی است که...
دکتر_انوشه
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹
امیرالمؤمنین علیه السلام:
زبان خود را به نکوگویی عادت بده، تا از ملامت محفوظ مانى
عَوِّدْ لِسانَكَ حُسنَ الكَلامِ تَأمَنِ المَلامَ
غررالحكم حدیث۶۲۳۳
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹
#مبارزه_با_راحت_طلبی 2👊
دومین قدم
"راحت طلبی "
💢 راحت طلبی از اولین خواسته های یه انسان هست.
🔺یه بچه زمانی که به دنیا میاد، قبل از اینکه دنبال لذّت باشه، دنبال راحتی هست.
🔷 اولین کاری که میکنه اینه که تا میبینه گرسنش هست، احساس ناراحتی میکنه و صدای گریه ش بلند میشه!👶
👥 راحت طلبی از ابتدایی ترین تمایلات انسان هست و معمولا «تا آخرین لحظات زندگی هم با انسان میمونه».
🔺ریشۀ بسیاری از مشکلات و گرفتاری های فردی و اجتماعی هم همین راحت طلبی هست.
❇️ادامه دارد...
🆔@sabkezendegikareemane 🍃
🏴 s.hoseini
۸ مهر ۱۳۹۹