سه3⃣ دام که ممکن است در مسیر اهداف دچارش شویم :
1⃣⛔️کمال گرایی افراطی
2⃣⛔️احساس شکست و تلقین بی ارادگی
3⃣⛔️ناشکیبایی و نا پایداری و از دست دادن شور و شوق درمیان راه
این عبارت را زمزمه کنید :
👈🏻👈🏻👈🏻سختی ها فانی اند و سرسخت ها باقی
تمرین :
📝 تمام اهدافتان را بنویسید به گونه ای که باور کنید هر هدفی را که مینویسید به آن میرسید .
📝اهداف بلندمدت و کوتاه مدت خود را روی کاغذ بیاورید.
📝با گذاشتن یک عدد روبه روی هرکدام از اهدافتان زمان رسیدن به آنها را مشخص کنید ، سه هدفی که عدد 1 جلوی آنهاست را انتخاب کنید .باید این سه هدف بعد از رسیدن احساس فوق العاده ای به شما دست بدهد.
📝در چند سطر بنویسید که چرا میخواهید به این اهداف برسید .
📝شرایطی را تجسم کنید که به این اهداف رسیده اید و در حال لذت هستید .
تمرین عملی : شب ها قبل از خواب و صبح ها بعد از خواب اهدافتان را مرور کنید و هر روز برای آن قدم بردارید .
و در آخر :
🌹خودتان را باور داشته باشید و هر روز و هر لحظه بهترین خودتان باشید 🌹
✅ روانشناسی و مشاوره اسلامی[رایگان]
https://eitaa.com/joinchat/1731133716Cf9f3f085fa
#سوال_مخاطبین_کانال
چگونه می توان دوست خوب را شناخت؟
#پاسخ_مشاوره
گام اوّل در دوستيابي، دوستشناسي است. اگر اين امر به طور شايستهاي انجام نگيرد، مراحل بعدي فرجام خوبي نخواهد داشت.
📌در پاسخ به اين كه چگونه دوست خوب را از بد بازشناسيم، بايد گفت: تنها با آزمايش و امتحان اين امر ميسر است. پروين اعتصامي ميگويد:
پروين، نخست زيور ياران صداقت است
باري نيازموده، كسي را مدار دوست
تا دوستي را نيازمودهايم، نبايد به او اعتماد كنيم. اكتفا كردن به ظاهر و روي خوش كافي نيست.
👈براي آزمودن دوستان مهمترين راه، چيز است:
1⃣ آزمايش روحي:
اگر روان و عواطف خويش را به خوبي بشناسيم، از راه احساس دروني ميتوان ميزان محبت ديگري را تشخيص داد. در حديث آمده است: محبت قلبي برادرت را نسبت به خود، از محبت قلبي خويش نسبت به او بشناس.
2⃣ آزمودن به گاه نياز:
در موقع نيازمندي، ميتوان دوست را شناخت. از لقمان نقل است كه گويد: برادرت را مشناس مگر در وقت نيازت به او(2). در وقت نیاز یار و یاور نباشد و تنهایت بگذارد دوست خوبی نیست.
دوست مشمار آن كه در نعمت زند لاف ياري و برادر خواندگي
دوست آن دانم كه گيرد دست دوست در پريشان حالي و درماندگي
3⃣آزمودن علاقه دوست به برقراري پيوند نزديكتر:
آيا او دوست دارد كه به سخن تو گوش دهد؟ آيا از همنشيني با تو احساس رضايت دارد؟ آيا كارهاي خوب تو را ميان مردم مطرح ميكند؟
4⃣ آزمودن در سختيها:
دوست خوب كسي است كه در گرفتاريها به ياريات بيايد. امام علي(ع) ميفرمايد: دوست را در هنگام گرفتاري و سختي بيازماي.(3) اگر یاری تو را ترک کرد در رفاقت با او تجدید نظر کن.
5⃣ آزمودن به هنگام خشم:
هر انساني چهره واقعياش را در حال خشم آشكار ميسازد، از اين رو امام صادق(ع) فرمود: اگر برادرت سه بار بر تو خشمگين شد و سخن ناخوشايندي دربارهات نگفت، او را براي خود حفظ كن(4).
سوالات خود را از ما بپرسید
✅ مشاوره اسلامی(رایگان)
https://eitaa.com/joinchat/1731133716Cf9f3f085fa
#سوال_مخاطبین_کانال
خانمي هستم 25ساله سه سال ازدواج کردم نتيجه ازدواجم دوفرزندو شغل شوهرم کارگري
چندماهي هست متوجه شدم شوهرم اعتياد داره ولي شوهرم اعتیادش پنهان ميکنه اگربه پدرم بگم طلاقمو میگیره راهنماییم کنید؟
#پاسخ_مشاوره
سعی کنید با رابطه عاطفی، توجه و محبت خود را به همسرتان نزدیکتر کنید و اعتماد او را به خود جلب کنید. در صورتی که همسرتان اعتیاد داشته باشند می توان حدس زد که وی از ضعف عزت نفس رنج می برند و خود را فردی ارزشمند نمی دانند. لازم است تلاش کنید تا عزت نفس خود را پیدا کند و احساس کند که فردی دوست داشتنی است.
به گونه ای با وی رفتار کنید که احساس کند شما حامی او هستید و کمک خواهید کرد که وی ترک کند، بنابراین در گام نخست بجای اینکه او را تهدید کنید به او ثابت کنید که در کنارش هستید و برای ترک از وی حمایت می کنید. همچنین لازم است ترک اعتیاد را قاطعانه از وی بخواهید و او را برای مراجعه به پزشک و ترک تشویق کنید.
✅ روانشناسی و مشاوره اسلامی[رایگان]
https://eitaa.com/joinchat/1731133716Cf9f3f085fa
امام صادق (ع):
🍁هر كس بى همسرى را همسر بدهد، از كسانى است كه خداوند عز و جل در روز قيامت، به او نظر [ لطف ] مىافكنَد!
📗کافی،ج ۵، ص ۳۳۱
روانشناسی اسلامی[رایگان]
@ravanshenaseslami
#سوال_مخاطبین_کانال
به تازگي عاشق شدم سنم هم 16 سال هست عاشق دختر عموم شدم ولي مشکلم اينه که شش سال ازم بزرگ تره
خيلي هم دوستش دارم ولي برام شرط گذاشته مادرم که حتما بايد پزشکي قبول بشي تا برات خواستگاري کنم اما من دو دل شدم الان هم ارتباطمون خوبه هم از طريق مجازي هم واقعي فکر ميکنم اونم بهم علاقه داره ولي به خاطر اختلاف سني مون دستمون بسته هست.
#پاسخ_مشاوره
ازدواج مهمترین تصمیم زندگی هر فردی است که مسیر آینده زندگی را رقم می زند، بنابراین شوخی بردار نیست و نباید به دیده احساسات با آن مواجه شوید. شرط موفقیت ازدواج این است که هم سن مناسب وجود داشته باشد و میان پسر و دختر تناسب لازم وجود داشته باشد. این در حالی است که هم شما فعلا از سن مناسب برخوردار نیستید و هم میان شما تناسب لازم وجود ندارد.
بنابراین لازم است از ادامه رابطه خودداری کنید تا گرفتار وابستگی نشوید. وابستگی باعث می شود تا شما سالهای متمادی را در ابهام و تردید به سر ببرید، آرامش خود را از دست بدهید و از عهده انجام برنامه های خود بر نیایید.
به یاد داشته باشید ازدواج نیز مانند میوه نیاز به زمان مناسب دارد، چیدن زودتر یا دیرتر از موعد میوه باعث می شود بهره ای از خاصیت آن نداشته باشید.
سوالات خود را بپرسید
✅ مشاوره اسلامی[رایگان]
https://eitaa.com/joinchat/1731133716Cf9f3f085fa
هیچ چیزی را بی #جواب نگذار ..
👈جواب سلام را باسلام بده
👈 جواب تشکر را با تواضع
👈 جواب کینه را با گذشت
👈جواب بی مهری را با محبت
👈 جواب دروغ را با راستی
👈جواب دشمنی را با دوستی
👈جواب خشم را به صبوری
👈جواب سرد را به گرمی
👈جواب نامردی را با مردانگی
👈جواب پشت کار را با تشویق
👈جواب بی ادب را با سکوت
👈جواب نگاه مهربان را با لبخند
👈جواب لبخند را با خنده
👈جواب دل مرده را با امید
👈جواب منتظر را با نوید
❣️هیچ وقت هیچ چیز و هیچ کس را بی جواب نگذار، مطمئن باش هر جوابی بدهی
یک روزی، یک جوری، یک جایی به تو باز گردد🌹
🆔@ravanshenaseslami
💬بسیاری از مردم معتقدند،حافظه با افزایش سن ضعیف تر می شود.
🔔این اصل برای افرادی صدق می کند که از حافظه شان استفاده ای نمیکنند.
حافظه مانند ماهیچه است، هر چقدر بیشتر از آن استفاده کنیم قوی تر می شود و هرچقدر بیشتر به آن بی توجهی شود کارآیی خود را از دست می دهد.
♻️پس افزایش سن ربطی به کاهش توان حافظه ندارد.
✅ مشاوره اسلامی(رایگان)
https://eitaa.com/joinchat/1731133716Cf9f3f085fa
⚙ یکی از دلایل کند خوانی کلمه خوانی می باشد.
💡یک فرد کندخوان در هر نگاه یک کلمه را میخواند ولی یک فرد تندخوان قادر به خواندن یک عبارت و یا یک جمله در هر نگاه است.
📃برخی از تندخوان های حرفه ای حتی می توانند یک پاراگراف و یا یک صفحه را در یک نگاه بخوانند.
📯تمرین:
هر خط یک کتاب را ابتدا به ۳ قسمت تقسیم کنید و سعی کنید در ۳ نگاه(مکث چشمی) آن ۳ قسمت را بخوانید.
برای تمرین بیشتر می توانید خطوط را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با دو نگاه بخوانید و بعد از انجام این تمرین و کسب مهارت تلاشتان را بیشتر کرده و این بار سعی کنید یک خط کامل را در یک نگاه بخوانید.
📝 تندخوانی نیاز امروز و ضرورت فرداست پس در یادگیری آن کوشا باشید.
✅ روانشناسی ومشاوره اسلامی(رایگان)
https://eitaa.com/joinchat/1731133716Cf9f3f085fa
📖بهترین الگوی مرور چیست:
مرور باید از روی یادداشت هایی که از کتاب ها و جزوات برداشته اید انجام شود.
1⃣مرور اول باید بلافاصله بعد از اتمام مطالعه باشد.
2⃣مرور دوم یک ساعت بعد از انجام مطالعه صورت میگیرد.
3⃣مرور سوم را یک روز بعد از مطالعه انجام دهید
4⃣مروز چهارم یک هفته و مرور پنجم یک ماه بعد از مطالعه صورت میگیرد.
📐این الگو، کامل ترین الگوی مرور می باشد که تنها با یادگیری تکنیک های یادداشت برداری و دسته بندی نکات میسر خواهد بود.
✅ مشاوره اسلامی(رایگان)
https://eitaa.com/joinchat/1731133716Cf9f3f085fa
#سوال_مخاطبین_کانال
همسرم 2سال ازمن بزرگترهستن ومادوساله عقديم, راستش مشکل من اينه که من چندوقتي هست استرس زندگي مشترک دارم شهريورماه عروسيمون هست وهرچي نزديکترميشه من ترس ودلهرم بيشتر ميشه, هم بخاطردوري ازخانوادم وهم بخاطرتنهاموندن در شهر غریب، يعني اين مسائل شده کابوسم ,ذهنم دائم درگيره وهمه جوره ميخوام فرار کنم ازاين ماجرا همسرمو دوس دارم اما وقتي به اين دوري فکرميکنم ازش دلخورميشم و فکر ميکنم اون باعث اين ذهن اشفتمه,
به طلاقم فکرکردم اما اصلا نميخوام همچين اتفاقي بيفته چون همسرم و زندگيم دوس دارم تواين دو سالم سختيهای زيادي بخاطرش تحمل کردم اما اين ترس و نگرانيا باعث سردشدنم شده واصلا, اون شادي وخوشحالي که بايد در يک عروس باشه دردل من نيست خيلي باخودم درگيرم ودائمافکرهاي خوب ميکنم ولي اين فکراي آزاردهنده زورشون بيشتره, شرايط بحراني دارم ازلحاظ روحي درگيرم اما ظاهرمم نميتونم بدجلوه بدم اصلا به روم نميارم ولي ازدرون درگيرم خيلي, لطف ميکنين کمکم کنين ممنونم
#پاسخ_مشاوره
با توضیحاتی که بیان کردید عمق نگرانی شما قابل فهم است و به نظر می رسد که شما منهای ماجرای ازدواج و عروسی از ابتدا فردی مضطرب بودهاید. بنابراین نیاز است با پیگیری متخصص و مراجعه به روانشناس، به صورت اساسی برای درمان اضطراب خود اقدام کنید.
توجه داشته باشید که اجتناب از موقعیت کمکی به کاهش اضطراب و مشکلات نمی کند.
در رابطه با عروسی نیز هر چند غربت و تنهایی مشکلات خاص خود را دارد، اما باید دقیقا مشخص کنید که مگر قرار است این شرایط چه مشکلاتی را به همراه داشته باشد که تا این اندازه شما را برآشفته کرده است؟ مگر قرار است فاجعه ای رخ بدهد؟! به خود بگویید این شرایط دشواری خود را دارد اما فاجعه نیست. خود را در زمانهای بعد مثلا 6 ماه یا 1 سال بعد تصور کنید که با شرایط خود را وفق داده و کنار آمده اید.
سعی کنید از همین الان برای شرایط بعد از ازدواج برنامه ریزی کنید و برای خود فعالیتهای متنوع هنری، اجتماعی، ورزشی، مذهبی و...در نظر بگیرید تا از میزان تنهایی و دشواری شرایط کاسته شود.
توجه کنید که افراد بسیاری با شرایط مشابه شما مواجه هستند و شما نسبت به آنها چیزی کم ندارید.
✅ روانشناسی و مشاوره اسلامی(رایگان)
https://eitaa.com/joinchat/1731133716Cf9f3f085fa