eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴👆 این دروغ و تصویر تخیّـلی در حد وسیـع و میلیونی در فضای مجازی منتشر شده است! اما... فیلم اصل ماجـرا را در پُست بعــدی ببینیــد👇👇 @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ 🔴 فیلم اسب شـاه و خلخـالی این فیلم، مصاحبهٔ خلخالی روی همان اسبـی است که در فضای مجازی تصویرش را بعنوان "آذر" اسبِ شاه پخش کرده‌اند که خلخالی چشم آن را کور، دست و پای حیوان را قطع و زبانش را برید!!!! این ساختگی، تخیلی و جذاب، میلیون‌ها بازدید در کانالهای تلگرامی و صفحات مجازی داشته است و در کمال تعجب هزاران هزار نفر آن را باور کرده اند! 🔻امـا اصل ماجــرا: 👇👇 در دهه شصت در جریان بازداشت معتادان و انتقال آنها به زندانِ قزل‌حصار، خلخالی به هنگام بازدید از روند درمان زندانیان، سوار بر اسب شد و به سوالات خبرنگار حاضر در این مرکز پاسخ داد. نه خلخالی روی صحبت ماست و نه شخص شاه، اینکه میلیون‌ها نفر این دروغ‌ها را براحتی باور می‌کنند درد آور است‼️ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 وهابیون می‌گویند: چرا شما نيز همانند علي [عليه‌السلام] كوتاه نمی‌آييد؟! 🔻متن شبهه: ⁉️اگر در واقع حق با علي بود، چرا از حق خود كوتاه آمده است؟ چرا شما نيز همانند علي(ع) كوتاه نمی‌آييد؟ پاسـخ: 👇👇 علي عليه‌السلام و عباس گفتگويی پيرامون بعضي از مسائل با ابوبكر داشته‌اند كه مهمترين آن بحث پيرامون ميراث پيامبر بوده است. راوي اين گفتگو عمربن‌خطاب است كه نقل می‌کند: ابوبكر گفت: من جانشينِ رسول‌خدا هستم، پس شما دو تن (علي و عباس) براي گرفتن ارث نزد وی آمديد، و تو اي عباس ارث پسر برادرت و او نيز ميراث همسرش را از پدرش مي‌خواست. ابوبكر گفت: رسول‌خدا فرمود: ما چيزي به ارث نمي‌گذاريم، هرچه باقي گذاريم صدقه است، پس شما دو تن او را دروغگو، بدكار، حيله‌گر و خيانتكار دانستيد ولي خدا می‌داند كه او [ابوبکر] راستگو، در مسير درست و تبعيت كننده از حق بود. سپس او از دنيا رفت و من [عمـر] جانشين رسول‌خدا و جانشين ابوبكر شدم. شما دو تن من را نيز دروغگو، بدكار، حيله‌گر و خيانتكار دانستيد ولي خداوند مي‌داند كه من راستگو، نيكوكار و در راه درست و تبعيت كننده از حق هستم.... در اين نقل به شخص عمر، علي عليه‌السلام، خليفه اول و دوم را دروغگو، غاصبِ خلافت و افرادي خائن می‌دانست. بنابراين، آيا می‌شود ادعا كرد كه علي عليه‌السلام كوتاه آمده و هيچ اعتراض و مخالفتي نكرده؟! و آيا مخالفت و اعتراض از اين روشن‌تر مي‌توان يافت كه با جرأت و شهامت تمام شرط انتقال خلافت كه رعايت سيــرهٔ شيخيـن بود را كنار می‌زند و روش آن دو را باطل و مردود اعلام می‌كند؟ ✅ سند تاریخی دیگر:👇👇 هنگامي كه خوارج در كوفه خروج كردند، علی(ع) نزد اصحاب و شيعيانش آمد، با او بيعت كردند و گفتند: یاعلی! ما با هركس دوستي كني دوست بوده و هركس را دشمن بداري دشمن مي‌داريم. علی(ع) با آنان شرط كرد كه به سنت رسول‌خدا عمل كنند. ربيعة بن ابوشداد در حالي كه پرچم قبيلهٔ خثعم را همراه داشت، نزد حضرت آمد ـ‌او در جمل و صفين حضور داشت‌ـ اميرمؤمنان به وی گفت: بيعت كن بر كتاب‌خدا و سنت رسول‌خدا؛ پرسید: بر سنتِ ابوبكر و عمر؟ علی(ع) به وي گفت: وای بر تو؛ اگر ابوبكر و عمر به غير سنت رسول‌خدا عمل كرده باشند، هيچ حقي ندارند. سپس [ربیعه] با حضرت بيعت كرد. هنگامي كه اميرمؤمنان سيره ابوبكر و عمر را قبول ندارد چطور ادعا می‌كنيد كه وي با آنان از روی ميل بيعت كرده و آنان را خلفای رسول‌خدا می‌دانست؟ 📚 الطبري، أبي‌جعفر محمدبن جرير (متوفاي۳۱۰)، تاريخ الطبري، ج۳، ص۱۱۶ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ 🔴 معاینـهٔ نرگـس محمـدی و سایـر زندانیـان زنــدان زنجـان 🔸ضدانقلاب مدعی بود نرگس محمدی دسترسی به خدمات پزشکی ندارد و جانش در خطر است! 🔸این هم سند دیگری از دروغگویی برخی جریانات سیاسی داخلی و براندازان که می‌گفتند کرونا به جان زندانیان افتاده! 🔸ببینید، شاید میلیونها نفر اصلا زندانی به نام نرگس محمدی را نشناسند، مهم نیست، مهم این است که جامعه از خبر زندانی شدن یک زن و ابتلای او به کرونا عصبانی شود! هدف فقط جامعه است! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 برای این خـلأ بـزرگ فکـری کنیم 🔸ما در یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار قرار داریم؛ این را دیگر همه یقین دارند. مسأله اینجاست که جبهه‌های مختلف این جنگ کدام‌ است و بهترین شیوه دفاع در هر جبهه چیست. 🔸رهبر انقلاب جبهه اهالی رسانه‌ را خیلی صریح مشخص کردند: «شکستِ جریان تحریف». رسانه‌ها و فعالان شبکه‌های اجتماعی باید حقیقت موضوعات را برای جامعه روشن کنند و نگذارند تحریف حقایق باعث سست‌شدن اراده عمومی در مقابل جریان تحریم شود. 🔸اما در تمام سال‌هایی که جریان انقلاب اهمیت رسانه را فهمیده، یک جای خالی بزرگ در فعالیت رسانه‌ای‌اش وجود داشته: «ضعف در ارتباط با عموم مردم»؛ چه در فرم محتوا و چه در کانال ارتباطی. 🔸تجربه نشان داده رسانه‌ها و فعالان شبکه‌های اجتماعی اگر دوباره صرفاً به تکرار و تحلیل این جملات کلیدی بسنده نکنند، در بهترین حالت شروع به تولید محتواها با قالب‌های همیشگی و برای مخاطب همیشگی خواهند کرد. کلیشه‌های رجزخوان، فرم تکراری و محتواهای عصاقورت‌داده و رسمی. همه اینها هم در یک حلقه محدود از خودی‌ها می‌چرخد؛ از این رسانه و کانال به رسانه و کانال دیگر با مخاطبان مشترک که اغلب هم‌فکر با خودمان هستند. 🔸این خلأ بزرگ، حالا و در این عرصه‌ای که رهبرانقلاب مورد تأکید قرار داده‌اند، بیشتر و جدی‌تر خودش را نشان خواهد داد. چون مخاطب اصلی جریان تحریف، ذهن و اراده عامّه مردم است و اتفاقا در تمام این سال‌ها، جبهه رسانه‌ای جریان ضدانقلاب و غربگراها توانسته‌اند با افکار عمومی ارتباط موثرتری را با افکار عمومی برقرار کنند. 🔸یک مثال روشن آن را در ماجرای تفاهمنامه ایران و چین همه به چشم دیدیم؛ وزارت امورخارجه آمریکا مستقیما وارد عرصه رسانه‌ای شد و دروغ «واگذاری کیش به چین» را طرح کرد. همزمان تمام رسانه‌های رسمی و بازوهای عملیات روانی ضد انقلاب در شبکه‌های اجتماعی وارد عرصه شدند و این دروغ را با تولید محتواهای مختلف به افکار «عمومی» جامعه تزریق کرد. در عرض چند روز، حتی یک فرد عادی در روستایی دورافتاده هم نسبت به واگذاری کیش به چین، پر از نگرانی شده بود. در این سمت اما تنها رسانه‌های رسمی به گرفتن مصاحبه از مسئولین و صحبت با کارشناسان بسنده کردند و محتواهایی که در شبکه‌های اجتماعی تولید شد نیز در یک حلقه بسته از مخاطبین چرخید. 🔸تعارف را کنار بگذاریم؛ برخلاف مخاطبینِ ثابت ما، بخش اعظم ذهنیت «عموم مردم» را کانال‌هایی با محتوای غیررسمی جهت‌دهی می‌کند؛ آن هم با قالب‌هایی مثل سرگرمی و عکس‌نوشت و پیام‌های ساده فورواردی در شبکه‌های اجتماعی. به همین خاطر محدودشدنِ ما به متن‌های سیاسی و رسمی، فکر و حرف ما را در یک حلقه بسته نگه می‌دارد؛ حتی اگر به بهترین ادبیات تبیین کرده باشیم و بزرگترین ابهامات و شایعات را پاسخ داده باشیم. 🔸باید به فکر شناخت کانال‌های موثر ارتباط با «عموم مردم» باشیم؛ وگرنه دوباره ول‌معطیم. ✍🏻 سیّده‌راضیه حسینی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 جَــوسـازی یا جَــوپذیـری؟ ✅ به همان‌ مقدار که کار رسانه‌ها جوسازیست ما هم با جوپذیری خودمان آنها را تشویق میکنیم. ذات رسانه‌ها "جوسازیست" تا مخاطب جذب کنند، بدون جوسازی که منتهی به جذب مخاطب شود، رسانه حیات ندارد. "مخاطب" برای رسانه، در حکم خون در رگ انسان است. اما در اینجا نکته قابل تامل چیز دیگری است که به آن توجه نمیشود. متاسفانه، در جامعه ما "جوپذیری" توسط مردم در سطح بالایی وجود دارد! فوراً باور کردن و فوراً تحت تاثیر قرار گرفتن، نشان دهنده وجود فرهنگ "جوپذیری" در جامعه ماست! تجربهٔ فضای مجازی در ایران با اخبار دروغ و ساختگی اش نشان داد، حتی قشر تحصیل کرده که لیسانس و فوق لیسانس دارند، فقط "مدرک دارند" نه آگاهی! اگر نظام آموزشی ما درست کار میکرد، افراد باید نسبت به اخبار و شایعات (چه مثبت و چه منفی) روحیهٔ "پرسشگری" می داشتند نه اینکه فوراً موضوعات را بدون تحقیق مورد پذیرش قرار دهند. "دانستن" و عدم زودباوری، دشمنِ جوپذیری و فریب در فضای مجازی است. 🔸درست بیندیشیم... @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا