🔴 کتاب صوتی «۱٠ قصه از امام رضا»
🔸اثر: مژگان شیخی
🔸گروه سنی کودک و نوجوان
🔸با صدای: فرشته همایونی
@seraj1397
.
" سراج "
🔴 کتاب صوتی «۱٠ قصه از امام رضا» 🔸اثر: مژگان شیخی 🔸گروه سنی کودک و نوجوان 🔸با صدای: فرشته همایونی
.
📕 #معرفی_کتاب:
🔸کتاب «۱٠ قصه از امام رضا(ع) برای بچهها» به روایت مژگان شیخی به بیان شیوه زندگی و رفتار و گفتار آن بزرگوار در قالب قصه برای بچهها پرداخته است.
🔸نویسنده در این قصهها با آوردن شخصیتها و ماجراهای فرعی، قصهای خواندنی برای بچهها نوشته است. بچههایی که دوست دارند با زندگی شخصیتهای دینی آشنا شوند اما از سوی دیگر دلشان میخواهد داستانی جذاب بخوانند.
🔸«سیبهای گاز زده، یک درس تازه، غریبهی آشنا، گنجشک چه میگفت، قرض عبدالله، صیاد و آهو، درخت بادام، نماز باران، پیراهن یادگاری و مسافران مدینه» ده قصه از زندگی و رفتار و گفتار امام رضا(ع) است که بچهها را با شیوه زندگی ایشان آشنا میکند.
@@seraj1397
.
‼️دريافت سود بانکی
🔷 سوال: ”دريافت سود از بانک” با توجه به اينکه نميژدانيم بانک، سپردهی ما را در چه نوع فعاليتي به کار ميبرد، چه حکمي دارد؟
✅ جواب: اگر سپردهگذاری در بانک به این صورت باشد که سپردهگذار برای انجام معاملات شرعی و به عنوان وکالت، همه اختیارات حتی انتخاب نوع فعالیت و تعیین سهم سپرده گذار از سود را به بانک داده باشد،این سپرده گذاری و دریافت سود حاصل از به کارگیری پول، اشکال ندارد.
@seraj1397
.
‼️حضور در مجلس حـرام
🔷 سوال: گاهی در میهمانیها بعضی افراد شروع به پاسـور بازی میکنند ولی بدون شرطبندی و فقط برای تفریح، حضور در این مجلس جایز است؟
✅ جواب: بازی با پاسـور مطلقاَ حتی بدون شرطبندی #حرام است، و اگر حضور شما در مجلس نوعی تایید گناه محسوب شود، جایز نیست و باید نهی از منکر کنید و اگر لازمهی نهی از منکر، ترک مجلس باشد باید مجلس را ترک کنید.
📕منبع: leader.ir
@seran1397
.
‼️هبه کردن همه اموال به یکی از فرزندان
🔷 سوال: آیا جایز است شخصی همه اموال خود را به یکی از فرزندانش هبـه (هدیـه) کند و بقیه را از آن محـروم نماید؟
✅ جواب: اگر این کار موجب برانگیخته شدن فتنه و اختلاف در بین فرزندان شود، جایز نیست.
📕منبع: leader.ir
@seraj1397
.
#دانش_حقوقی؛
🔴 عدم پرداخت اقساط بانکی و اختیارات بانک
🔸درصورت عدم پرداخت اقساط بانکی، بانکها هیچ تکلیفی ندارند که ابتدا به وام گیرنده و سپس به ضامن مراجعه کنند و در انتخاب کسی که میخواهند وام پرداخت شده را از وی بگیرند، آزاد هستند.
🔸بطور کلی، بانکها میتوانند هر مالی که از مدیون یا ضامنین شناسایی کنند، جهت وصول مطالبات خود از محل آن اموال اقدام کند.
@seraj1397
.
#دانش_حقوقی؛
🔴 تفاوت ”دستور تخلیه” با ”حکم تخلیه” چیست؟
🔸دستور تخلیه زمانی صادر میگردد که رابطه موجر و مستأجر طبق قانون روابط موجر و مستأجر سال ١٣٧٦باشد و شرایط آن قانون در اجاره نامه تنظیمی رعایت شده باشد. از جمله امضا دو شاهد در ذيل قرارداد اجاره املاك مسكوني، كه قاضي شوراي حل اختلاف با صدور دستور به مرجع انتظامي محل ظرف يكهفته اقدام به تخليه ملك مسكوني مينمايند.
🔸ولی حکم تخلیه زمانی صادر میگردد که بنا به هر دلیلی نتوان به استناد قانون روابط موجر و مستأجر موصوف دستور تخلیه را صادر کردو نياز به دادرسي داشته باشد و نهايتا حكم صادر گردد.
@seraj1397
.
#دانش_حقوقی؛
🔴 اگر شـوهـر فوت کند مهریه زن دوم چه میشود؟
✅ پاسخ:
اگر مردی بیش از یک زن داشته باشد خواه به عقد دائم یا عقد موقت، همسران او می توانند از محل ماترک (آنچه به ارث رسیده) مطالبه مهریه کنند.
🔻هیچ کدام از زنان متوفی در گرفتن مهریه بر دیگری رجحان ندارد. بعضی به اشتباه تصور می کنند مهریه زن اول بر دیگران ارجحیت دارد که چنین نیست حتی مهریه زنی که به عقد موقت در نکاح مرد بوده است با مهریه زنی که در عقد دائم بوده است تفاوتی نمی کند.
🔻پس از فوت شوهر دیگر بحث مستثنیات دین که در زمان حیات او قابل استناد بود، مطرح نمیباشد و از کل ماتـرک از جمله منزل مسکونی او میتوان مهریه را وصول کرد. مهریه را هم از طریق دادگاه و هم از طریق اجرای ثبت می توان مطالبه کرد.
🔻همانطور که میدانید بعضی از اموال جزء مستثنیات دین میباشند و از بابت هیچ دینی حتی مهریه از طریق آن اموال قابل وصول نیست مثل منزل مسکونی مورد نیاز و مناسب شان مرد، اما پس از فوت شوهر دیگر بحث مستثنیات دین که در زمان حیات او قابل استناد بود، مطرح نمی باشد و از کل ماترک از جمله منزل مسکونی او میتوان مهریه را وصول کرد.
🔻آنچه اینجا اهمیت دارد این است که اگر اموال متوفی برای پرداخت همه مهریه ها کفایت نکند زنی که زودتر ملک یا مال دیگری از ماترک را توقیف کرده باشد در گرفتن مهریه از محل مال توقیف شده اولویت دارد حتی اگر مالی جهت وصول مهریه برای زن دیگر نمانده باشد.
@seraj1397
.