eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📕 کتاب صوتی "بشارت‌های اربعین" 🔸 اثـــر استاد محمد شجاعی @seraj1397 .
" سراج "
📕 کتاب صوتی "بشارت‌های اربعین" 🔸 اثـــر استاد محمد شجاعی @seraj1397 .
. 📗 ؛ کتاب "بشارت‌های اربعین" تالیف استاد محمد شجاعی است. استاد شجاعی در این کتاب بطور مختصر و مفید به بیان فلسفه زیارت و راه پیمایی اربعین، خصوصیات ویژه این اتفاق جهانی و آثار عجیب این رویداد بزرگ جهانی از بُعد فردی و اجتماعی و جهانی پرداخته است. 🔻از اهم مباحث این کتاب میتوان به عناوین زیر اشاره کرد : - تاثیر اَنفسی اربعین -هدف و روح مشترک اربعین -امام حسین کیست؟ چرا امام حسین (ع)؟ -بشارت های دنیوی و اخروی اربعین -علت سانسور اخبار اربعین توسط دنیای کفر؟ -رابطه اربعین و ظهور منجی موعود -اربعین ماکتی از حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) -علت تاکید بر زیارت اربعین چیست؟ -شخصیت و اوصاف اربعینی ها -آثار عجیب زیارت و راه پیمایی اربعین -خصوصیات زائر با معرفت چیست؟ -زیارت اربعین در روایات @seraj1397 .
بشارت های اربعین.mp3
43.95M
📗کتاب صوتی «بشارت‌های اربعین» نویسنده: استاد محمد شجاعی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴 فراموش کردن اذان و اقامه 🔷 سوال: اگر نمازگزار بین نماز یادش بیاید که اذان و اقامه یا تنها اقامه را فراموش کرده، آیا می تواند برای گفتن آنها نماز را بشکند؟ ✅ جواب: اگر پیش از رکوعِ رکعت اول به یاد بیاورد، چنانچه وقت نماز وسعت دارد، می تواند برای گفتن آنها نماز را بشكند؛ در غیر این صورت، قطع نماز جایز نیست. @seraj1397 .
🏴 تغییر مصرف نذر برای نیازهای ضروری حسینیه یا هیئت 🔷 سوال: پول، قربانی و دیگر کالاهایی که مردم برای هیئت عزاداری و حسینیه نذر می‌کنند، آیا مسئولین حسینیه و هیئت می‌توانند با توجه به نیازهای ضروری دیگر، بخشی یا همه گوشت قربانی را فروخته و در هزینه‌های هیئت و حسینیه یا در جاهای دیگر مثل کمک به مستمندان مصرف کنند؟ ✅ جواب: نذورات و هدایای هیئت باید در همان جهتی که نذر کننده یا هدیه ‌کننده گفته و نیت کرده، مصرف شود. @seraj1397 .
🏴 منظور از وهن دین و مذهب 🔷 سوال: منظور از وهن دین و مذهب که در برخی از احکام مثل قمه‌زنی بکار می‌رود، چیست؟ ✅ جواب: وهن دین و یا مذهب به معنای سبک جلوه دادن دین و مذهب در انظار عمومی دیگر ادیان و مذاهب است. بنابراین، اگر عمل مباح یا مستحبی به گونه‌ای انجام شود که باعث بدبینی جامعه و مردم دیگر ادیان نسبت به دین و یا مذهب شود، حرام است و باید از آن اجتناب شود. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ آیا میدانید که: نزول دادن یا گرفتن در هر صورت جرم تلقی می شود؟ ✅ وفق ماده ۵۹۵ قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات) «هر نوع توافق بین دو یا چند نفر تحت هر قراردادی از قبیل بیع، قرض، صلح و امثال آن جنسی را با شرط اضافه با همان جنس مکیل و موزون معامله نماید و یا زاید بر مبلغ پرداختی، دریافت نماید ربا محسوب و جرم شناخته می‌شود. @seraj1397 .
؛ ⁉️ چطور میتوان در معامله از جعلی بودن سند آگاه شد؟ 🔸اگر پشت سند، هولوگرامِ سازمان ثبت اسناد الحاق نشده باشد، سند جعلی است. 🔸اگر وسط سند، آرم بزرگ الله و در وسط الله و اطراف آن آرم کوچک الله حک نشده باشد سند جعلی است. 🔸اگر نام دریای خزر و خلیج فارس به رنگ آبی در نقشه ایران نباشد سند جعلی است. 🔸اخذ استعلام اصالت سند با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی منطقه می‌تواند راهگشا باشد. @seraj1397 .
؛ 📌 بیشتر بدانیم؛ ❌ اگر در معامله خودرو، شما هستید، این جمله رو در قرارداد قیـد نکنید؛ و اگر فروشنده نوشت، امضا نکنید: 👇 «مورد معامله عیناً به رویت خریدار رسید» این جمله به معنیِ پذیرفتن تمام عیب‌های ظاهری و پنهان خودرو است. ⚠️ در مقابل حتماً این جمله را قید کنید:👇 «چنانچه به هر دلیلی امکان تعویض پلاک خودرو وجود نداشته باشد، فروشنده ملزم است ثمنِ معامله را به نرخ روز به خریدار بپردازد.» @seraj1397 .