#تربیت_کودک
هیچ گاه نباید برای هوشیار کردن کودکان قصههای ترسناک برای آنها تعریف کرد چون این داستانها بچهها را در وحشت و #اضطراب رها میکند و هیچ راهحلی به آنها یاد نمیدهد.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#نوجوان
نحوه برخورد با دختران نوجوان در دوران بلوغ
❌ استفاده از صدای بالا ممنوع!
موردی که در روانشناسی دختر ۱۸ ساله و پایینتر از آن اهمیت دارد این بوده که از حرف زدن با لحن تند و صدای بالا خودداری کنید. این کار میتواند حس ترس را به فرزند شما القا کند. از این رو اگر از یک لحن صمیمی کمک بگیرید میتوانید متوجه این موضوع شوید که فرزندتان اعتماد به نفس بیشتری را پیدا میکند و راحتتر میتواند در رابطه با مشکلات خود صحبت کند.
❌ از الفاظی همچون “چته” استفاده نکنید!
استفاده از این کلمه نه تنها در #بلوغ دختران بلکه در دیگر سنین نیز حس خشم را به آنها منتقل کند. به همین علت لحنی که از آن بهره میبرید بسیار پر اهمیت است و باید به گونهای باشد که دختر شما احساس کند که میخواهید به آن ها کمک کنید و هدفی جز این ندارید.
⭕️ برخورد مناسب در هنگام اشتباهات
دوران بلوغ دختران میتواند سرشار از اشتباهات و یا تصمیمهای مختلف باشد. به دلیل تغییراتی که در هورمونهای دختران به وجود میآیند، تمایل آن ها به جنس مخالف نیز افزایش پیدا می کند. در صورتی که شما متوجه این رابطه شدید، باید بدانید که چگونه با فرزند خود رفتار کنید. طرز برخورد با دختری که دوست پسر دارد، در مقایسه با سیگار کشیدن در نوجوانی و بلوغ دختران کاملا متفاوت میباشد. اولین نکتهای که باید به آن توجه کنید این بوده که سعی نکنید با استفاده از زور آنها را مجبور به پایان دادن رابطه خود کنید. چرا که بعد از آن کارهای خود را به صورت پنهانی انجام خواهد دارد. زمانی که در بلوغ دختران متوجه این ارتباط شدید، سعی کنید راهنماییهای بسیار زیادی را به آنها بدهید.
همچنین حتما در رابطه با مسائل جنسی با آن ها صحبتهایی را کنید تا دچار ابهام و یا اشتباه نشوند. برای این کار میتوانید از یک مشاور کمک بگیرید.
از آموزشهای دوران بلوغ غافل نشوید.
از از آنجایی که بلوغ دختران بسیار حساس میباشد، خانوادهها باید تمامی حواس خود را به آنها جلب کنند؛ به خصوص اینکه در مدارس چیز خاصی در این باره به آن ها آموزش داده نمیشود. دوران بلوغ سرشار از استرس و اضطراب میباشد و در همین راستا دختران میتوانند تنشهای بسیار زیادی را تحمل کنند. از این رو خانوادهها با آموزش موارد مختلف به آنها میتوانند تا حدودی از نگرانیها و استرسهای آنها کم کنند. به عنوان مثال والدین در زمان بلوغ دختران باید آموزشهایی را در رابطه با دوران قاعدگی به آنها بدهند.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#تربیت_کودک
اجازه ندهید که دوستان و آشنایان و بستگان با بچه های ما هر طور که می خواهند صحبت کنند .
مواظب باشید به بچه ها هیچ کس حق ندارد لقب بدهد ، باید فوری دخالت کنید البته با آرامش و ادب .
اگر آن ها هم بدانند که لقبی که به کودک می دهند چه آسیبی به او می زند ، متوجه اشتباهشان خواهند شد.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#تربیت_کودک
اگر شما یکی از آن خانوادههایی هستید که همه کارهای فرزند خود را بهعهده میگیرید به این امید که او درس بخواند و انسان مؤثری بشود خوب است بدانید رویه اشتباهی در پیش گرفتهاید.
#نوجوان باید بتواند همه کارهای شخصیاش را خودش انجام دهد و باید قادر باشد شرایط ارتقای فکری و توانمندی خود را نیز با درس خواندن و مطالعه و آموزش پدید آورد.
فرزندی که چنین تربیت شود، میتواند در جامعه نیز با دیگران تعامل کند و در شبکهای از ارتباطات موثر با جامعه خانواده و محیط کار قرار گیرد.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#کثیف_کاری
کودکانی که بیشتر اقدام به لمس کردن، چنگ زدن و چشیدن و حتی پرتاب اشیای اطراف خود میکنند، از توانایی بهتری در #یادگیری برخوردار هستند.
☔️کثیف کاری کودکان شاید برای والدین چندان خوشایند نباشد، اما این رفتار میتواند درک کودک از دنیای اطراف خود را افزایش دهد.
☔️بازی کردن و لمس اشیای مختلف میتواند مهارت یادگیری کودک را به شدت تقویت کند.
🌸http://eitaa.com/seraj_121