✅جوان دهههفتادی که با حاج قاسم آسمانی شد
✍پدر شهید وحید زمانینیا: در کنار سردار سلیمانی خدمت میکرد اما کسی خبر نداشت. جانباز شیمیایی بود اما خبر نداشتیم. دو ماه پس از خاکسپاری وحید در حرم سیدالکریم دیدیم وصیت کرده من را در حرم دفن کنید. وصیت کرده بود لباس عزای سیدالشهدا (ع) را با من دفن کنید. وحید گفته بود حاج قاسم به عروسیام میآید.
مادر شهید: شب چله برای عروسمان کادو بردیم، فردای آن روز رفت و بازنگشت. خبر شهادت حاج قاسم را که در تلویزیون دیدم گفتم وحید هم رفت. دلم برای این تازه عروس میسوزد که تنها دو ماه عقد کرده بودند و خیلی همدیگر را دوست داشتند.
@khaimahShuhada
15 دی سالروز اتفاق غم انگیزی است که منجر به از دست رفتن چند تن از بهترین فرماندهان نیروی هوایی ارتش شد. در این روز تعداد دیگری از نخبگان جنگ دیده نهاجا از این دنیای خاکی پر کشیده و رفتند. حادثه سقوط جت استار فرماندهان نهاجا در سال 1373 تنها شهادت تعدادی فرمانده و خلبان نبود. حداقل سه تن از این شهیدان اسطورههای نهاجا بودند. #شهید_منصور_ستاری یکی از بهترینهای پدافند هوایی کشور، سرتیپ خلبان مصطفی اردستانی قهرمان بیبدیل اف 5 و سرتیپ علیرضا یاسینی از بهترینهای اف 4 در پروازی که خود خلبانش نبودند به شهادت رسیدند.
شرح ماجرا :
15 دی 1373 ساعت 8 شب، خلبان سرهنگ جمشیدی به همراه کمک خود سرهنگ دوم خلبان جم منش هواپیمای جت استار را برای پرواز به سمت تهران آماده میکردند. تیمسار ستاری به همراه تیمسار اردستانی، شجاعی، یاسینی و دیگر همراهان به پای هواپیما آمده و پس از خداحافظی سوار بر هواپیما شدند. مهندس پرواز سروان سنایی مشغول چکهای قبل از پرواز است. بعد از سوار شدن در هواپیما بسته میشود. ساعت تقریباً 20:10 کمک خلبان از برج اصفهان اجازه استارت میخواهد که داده میشود. هواپیما برمیخیزد اما بروز مشکل در هواپیما باعث میشود خلبانان درخواست بازگشت کنند. ساعت 20:42 در آخرین تماس، موقعیت هواپیما خواسته میشود. اینگونه جواب میآید: در حال گردش برای فاینال هستیم و ناگهان ارتباط با برج مراقبت قطع میشود. هواپیمای جت استار نیروی هوایی به شماره ثبت 9001-5 در فاصله 64 کیلومتری فرودگاه در جاده نایین – یزد سقوط کرده و سرنشینانش به شهادت میرسند.
@khaimahShuhada
شهدای ما این نگرانی و دلواپسی برای شیعه را از مادر سادات حضرت صدیقه فاطمه (س) آموخته بودند، شما به زندگی و سیره این شهدا که نگاه میکنید متوجه میشوید چقدر برای این انقلاب با تأثی از حضرت فاطمه زهرا (س) شبها اشک ریختند و روزها جنگیدند.
@khaimahShuhada
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جاذبه شهادت یعنی..!
بخشهایی از سخنان
شهیدحاجقاسمسلیمانی در رابطه با شهدا🌿
@khaimahShuhada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم دوربین مداربسته بیمارستانی که حاج قاسم پشت درب اتاق عمل چشم انتظار عمل جراحی نوه دوست شهیدش بود و رهبر انقلاب در دیدار اخیر آن را روایت فرمودند.
@khaimahShuhada
🌟اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.
که در این صلوات شریف، مقصود از «رازی که در وجود مقدس حضرت فاطمه (علیها السلام) به ودیعه نهاده شده» حضرت حجت و امام موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند.
صحیفة مهدیه، ص ۵۸۴
#فاطمیه
#اللهم_صل_علی_فاطمه_وأبیها و...
@khaimahShuhada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این مکتب حاج قاسم است
با روایت حسین یکتا
@khaimahShuhada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
{من از خاک پای تو سربرندارم...♡}
◾️▪️▪️◾️
#فاطمیه🥀
@khaimahShuhada
امام خامنهای:
نقشهی جامع هویّت زن در منطق اسلام این است؛ مادر خوب، همسر خوب، مجاهد فیسبیلالله، در عین حال کدبانو، مدیر خانه، و در عین حال عابد و بندهی خدای متعال.
و در نهایت، فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) نشان داد که زن میتواند به رتبهی عالی عصمت برسد که اینها خصوصیّات این بزرگوار است.
@khaimahShuhada
«جهادگرِ خستگیناپذیر»
👈 ۲۰ جملهی برگزیده از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی «حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها» و ابعاد معنوی و اخلاقی و مبارزاتی ایشان :
* فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها)، زنِ در بالاترین طراز زن اسلامی، یعنی در حدّ یک رهبر است. ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
* نمونهی انسان کامل و طرف ملکوتی وجود انسان در زهرای اطهر (سلاماللَّهعلیها) متجلی است. ۱۳۷۰/۱۰/۴
* حضرت زهرا تجسّم عالیترین مفاهیم انسانی و اسلامی در مورد زن است. ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
* فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) نشان داد که زن میتواند به رتبهی عالی عصمت برسد. ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
* فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها موجود قدسىِ والا، انسان برتر و معلّم بشر است. ۱۳۸۰/۶/۱۸
* دختر پیغمبر ذرّهای از لذّتهای دنیا و تشریفات و تجمّلات و چیزهایی را که دل دختران جوان و زنها متوجّه آنهاست، به خود راه نمیدهد. ۱۳۷۱/۹/۲۵
* صدیقه کبری یعنی برترین زن صدیق که این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدّیقهی کبری نمیشد. ۱۳۸۴/۵/۵
* حضرت زهرا یک جهادگرِ بهتماممعنا، خستگیناپذیر، محنتپذیر، سختیتحمّلکن است. ۱۳۶۸/۹/۲۲
* در مادری، همسری، کدبانویی، تربیت فرزند؛ اوج قلّهی تصوّر، حضرت فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است. ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
* حضرت زهرا در حدّ یک رهبر است اما همین زنی که از لحاظ فضایل و مناقب و حدّ وجودی میتوانست پیغمبر باشد؛ مادری، همسری و خانهداری میکند. ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
* جهاد فاطمه زهرا سلام الله علیها، در میدانهای مختلف، یک جهاد نمونه است. در دفاع از اسلام؛ امامت و ولایت؛ در حمایت از پیغمبر؛ در نگهدارىِ بزرگترین سردار اسلام. ۱۳۷۱/۹/۲۵
* زندگی فاطمهی زهرا اگرچه کوتاه بود، امّا از جهت جهاد و مبارزه و تلاش و کار و صبر انقلابی و درس و فراگیری و آموزش به این و آن و سخنرانی و دفاع از نبوّت و دفاع از امامت و دفاع از نظام اسلامی، یک دریای پهناوری از تلاش و مبارزه و کار است. ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
* حضرت زهرا، این زنی که قلب او همچون قلب علی و پیغمبر، روشن به عوالم ملک و ملکوت بود؛ با همهی ظرفیت و مقام شامخ، در همهی مراحل زندگی و تا زمانی که زنده بود، پشت سر امیرالمؤمنین علیهالسّلام مثل کوه ایستاد. ۱۳۷۱/۹/۲۴
* فاطمه زهرا سلاماللهعلیها آسمان بلند و رفیعی است که در آغوش آن، ستارههای فروزان ولایت قرار گرفته است. ۱۳۷۶/۷/۳۰
* الگوء فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها که در دوران کودکی، در بعد از هجرت پیغمبر به مدینه، در داخل مدینه و در همهی قضایای عمومی آن روز پدرش حضور داشت، نشاندهنده نقش زن در نظام اسلامی است. ۱۳۷۹/۶/۳۰
* زهرای اطهر(سلاماللَّهعلیها) الگوی زنان در طول تاریخ و برای همهی نسلهاست. ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
* امروز جامعه ما نیاز دارد تا از مکتب فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها تعلیم بگیرد. ۱۳۸۰/۶/۱۸
* در زندگی فاطمهی زهرا باید دقیق شد، با نگاهی نو آن زندگی را شناخت، فهمید و به معنای واقعی کلمه الگو قرار داد.
۱۳۹۳/۱/۳۰
* درس زندگی صدّیقهی طاهره، فاطمهی زهرا(سلاماللهعلیها) برای ما تلاش، اجتهاد، پاک زندگی کردن است.
۱۳۹۳/۱/۳۱
* راهی که امروز به فضل الهی، انقلاب جلو پای مردم ما گذاشته، همان راه حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیهاست: خودسازی و جهانسازی. ۱۳۷۱/۹/۲۴
@khaimahShuhada
۱۶ دیماه ، #سالروز_شهادت دانشجوی بسیجی و سردار #شهید_سیدمحمدحسین_علم_الهدی گرامی باد . 🥀
🗓 ولادت : سال ۱۳۳۷
(استان خوزستان، شهرستان اهواز)
👈 دانشجوی رشته تاریخ در دانشگاه فردوسی مشهد
👈 عضو شورای فرماندهی سپاه خوزستان
👈 فرمانده سپاه هویزه
👈 فرمانده دانشجویان خط امام در عملیات نصر
🗓 شهادت : ۱۶ دی ۱۳۵۹
🔹 اصابت گلوله تانک و عبور تانک از روی پیکر مطهرش
🔹 عملیات #نصر
📌 منطقه : دشت آزادگان، هویزه
📍 مزار : خوزستان، گلزار شهدای هویزه
@khaimahShuhada
#کلام_امام
💠رهبرانقلاب:
من، روزیکه این عزیزان به سمت این جایگاه جهاد و شهادت و فداکارى حرکت میکردند، آنها را از نزدیک دیدم. در نزدیکى کرخه نور، شهید عزیز، #حسین_آقاى_علمالهدى و بقیهى جوانانى را که همراه او بودند و با دست خالى، بدون تجهیزات، اما با دلى سرشار از عشق و ایمان به پروردگارر به این طرف میآمدند، ملاقات کردم. واقعاً وقتى انسان آن جوانان را میدید که با عزم راسخ به قلبِ دریاىِ دشمن میزدند، گویى یک بار دیگر صحنهى کربلا را به چشم خود مشاهده میکرد.
آن روز شاید عدّهی این جوانان، بیست الی سی جوان با دست خالی؛ اما با دل استوار از ایمان و توکّل به پروردگار. در اینجا، در این بیابانها، چند هزار تانک و نفربر زرهی از دشمن مستقر بود. آن جمع کوچک، برای مقابله با این جمع علیالظّاهر بزرگ میآمد؛ با ایمان به خدا و با توکل؛ آنگونه که حسینبنعلی با جمع معدود، در مقابل دریای دشمن ایستاد، قلبش نلرزید، ارادهاش سست نشد و تردید در او راه پیدا نکرد. این جوانان، واقعاً همانطور بودند.
من در همینجا، از #شهید_علمالهدی پرسیدم: شما از سلاح و تجهیزات چه دارید که اینگونه مصمّم به جنگ دشمن میروید؟ دیدم اینها دلهایشان آنچنان به نور ایمان و توکّل به خدا محکم است که از خالی بودن دست خود هیچ باکی ندارند.حرکت کردند و رفتند. آنها خواستار جهاد در راه خدا و پذیرای شهادت در این راه بودند؛ چون میدانستند حقّند. شهدای ما در هر نقطهی این جبههی عظیم، با همین روحیه و با همین ایمان، جنگیدند! ۷۵/۱۲/۲۰
@khaimahShuhada
نحوه شهادت #شهید_حسین_علمالهدی
صدای تانک های آن طرف جاده به گوش می رسید. تیراندازی لحظه ای متوقف نمی شد. راه افتادیم، با اینکه می دانستیم امید برگشت نیست، ولی رساندن «آر. پی. جی» به «علم الهدی» ما را مصمم به پیش می برد. به جاده که رسیدیم، توانستیم تانک هایی را ببینیم. به جز چند تایی که در حال سوختن بودند، بقیه غرش کنان به پیش می تاختند. چشمم به حسین (علم الهدی) که افتاد، خستگی از تنم در آمد. آر. پی. جی بر دوشش بود و پشت خاکریز دراز کشیده بود. در امتداد خاکریز غیر از حسین حدود ده نفر دیگر هنوز زنده بودند واز همه گروه همین ده نفر مانده بودند. حتی یک جسد بر زمین نمانده بود. پیدا بود که بچه ها با گلوله مستقیم تانک ها از پای در آمده بودند. تانک های سالم از کنار تانک های سوخته عبور می کردند و به طرف خاکریز علم الهدی پیش می آمدند. حسین و افرادش هیچ عکس العملی نشان نمی دادند. «روز علی» که حسابی نگران شده بود، آر. پی. جی را از من گرفت و به تانک ها نشانه رفت. دست روز علی را نگه داشتم و گفتم: کمی دیگر صبر کن، شاید بچه ها برنامه ای داشته باشند و او پذیرفت.
تانک ها به حدود پنجاه متری خاکریز رسیده بودند که یکباره حسین از جا بلند شده و نزدیک ترین تانک را نشانه گرفت. گلوله درست به وسط تانک خورد و آن را به آتش کشید. غیر از حسین دو نفر دیگر که آر. پی. جی داشتند، دو تانک دیگر را نشانه رفتند و هر دو را به آتش کشیدند. بقیه تانک ها سر جایشان ایستادند و ناگهان خاکریز را به گلوله بستند. خاکریز یکپارچه دود شد و بعید بود کسی سالم مانده باشد.
روز علی بلند شد و نزدیک ترین تانک را نشانه رفت و با اینکه فاصله کم بود، تانک را از کار انداخت. قامت حسین دوباره از میان دود و گرد غبار پشت خاکریز پیدا شد و یک تانک دیگر با گلوله حسین به آتش کشیده شد. پیدا بود که از همه افراد گروه فقط روز علی و حسین زنده مانده اند. حسین از جا کنده شد و خود را به خاکریز دیگر رساند. تانک ها هنوز ما را ندیده بودند. پیشروی تانک ها دوباره شروع شد. حسین پشت خاکریز خوابیده بود. تانک به چند متری خاکریز که رسید، حسین گلوله اش را شلیک کرد. دود غلیظی از تانک بلند شد. تانک دیگری با سماجت شروع به پیشروی کرد. روز علی که آر. پی. جی را آماده کرده بود، از خاکریز بالا رفت و آن را هدف قرار داد. تانک به آتش کشیده شد و چهار تانک دیگر به ده متری حسین رسیده بودند. حسین از جا بلند شد و آخرین گلوله را رهاکرد. سه تانک باقیمانده در یک زمان به طرف حسین شلیک کردند. گلوله ها خاکریزش را به هوا بردند. گردو خاک کمی فرو نشست، توانستیم اول آر. پی. جی و سپس حسین را ببینیم. جسد حسین پشت خاکریز افتاده بود و چفیه صورتش را پوشانده بود. یکی از تانک ها به چند متری حسین رسیده بود و می رفت که از روی پیکر حسین عبور کند.
@khaimahShuhada
مگه می شه ...
در ایام عزاداری حضرت زهـرا بود
و یادی از منـادی زمزمهی یازهـرا
شهید محمدرضا تورجی زاده نکرد !!
ایام عاشورا تاسوعا همه میرفتند
گردان حضرت ابوالفضـل ...
شب عاشـورا هم ، پاتوق همه
گردان امام حسین (ع) بود ...
امّـا ... ایام #فاطمـیه ؛
جبهه یعنی گردان یازهــرا (س)
و زمزمه های شهید تورجی زاده ...
وقتی می رسیدی پای روضه اش
فقط کافی بود با این شعر شروع کنه:
برهم زنید یاران
این بزم بی صفا را
مجلس صفا ندارد
بی یار .......
با صدای گریهی بچه ها
صدای شهید تورجی زاده
دیگه شنیده نمی شد ...
#فاطمیه_در_جبهه_ها
#شهید_محمدرضا_تورجی_زاده
@khaimahShuhada
12-roze.mp3
482.7K
💔🍃
صوتی روضه حضرت زهرا توسط شهید تورجی زاده از پشت بیسیم برای شهید حاج حسین خرازی
@khaimahShuhada
۱۶ دیماه ، #سالروز_شهادت دانشجوی بسیجی، #شهید_محمدحسن_قدوسی
فرزند آیت الله شهید حاج شیخ #علی_قدوسی گرامی باد . 🥀
🗓 ولادت : سال ۱۳۳۶ (شهر مقدس قم)
👈 دانشجوی رشته زبان و ادبيات انگليسی در دانشگاه مشهد
👈 از مبارزان دوران ستمشاهی پهلوی
👈 از اولین رزمندگان در روزهای اول جنگ تحمیلی
👈 از همرزمان سردار شهید #سید_محمدحسین_علم_الهدی
🗓 شهادت : ۱۶ دی ۱۳۵۹
🔹 اصابت گلوله تانک و عبور تانک از روی پیکر مطهرش
🔹 عملیات #نصر
📌 منطقه : دشت آزادگان، هویزه
📍 مزار : خوزستان، گلزار شهدای هویزه
@khaimahShuhada
#زندگینامه
#شهید_محمدحسن_قدوسی
شهید محمد حسن قدوسی در سال 1336 در قم متولد شد. پدر وی شهید آیتالله قدوسی از مدرسین و استادان حوزه علمیه قم بود.
وی دروس ابتدایی و متوسطه را در قم گذراند و از اواسط دوره متوسطه با زمینه خانوادگی که داشت و تحولات فکری که در وی به وجود آمد، در جریان مبارزات اسلامی قرار گرفت. او با اینکه دارای استعداد بسیاری برای درس خواندن بود، بیشتر وقت خود را صرف شرکت در مبارزات، پخش اعلامیه و مطالعات اسلامی میکرد.
بعد از اتمام تحصیل به مشهد عزیمت نمود. در دانشگاه شروع به همکاری با گروههای مسلمان و مبارز دانشگاه کرد و هر چه بیشتر در متن مبارزه قرار میگرفت، مطالعات اسلامی خود را، علیالخصوص در زمینه جامعهشناسی اسلامی با علاقهای بسیار دنبال میکرد.
وی در 17 شهریور در مشهد در یک درگیری مسلحانه به شدت مجروح شد و برای اینکه توسط ساواک بازداشت نشود، از این بیمارستان به آن بیمارستان منتقل میشد. بعد از بهبود نسبی، با اینکه یک دستش از کار افتاده بود و نیاز به معالجه و استراحت بیشتر داشت، از معالجه کامل خودداری و به مبارزه با رژیم شاه ادامه داد.
بعد از پیروزی انقلاب، ابتدا در کمیتههای تهران به کار پرداخت و سپس به مشهد رفت و در آنجا در دانشگاه و بیرون از آن مشغول فعالیت بود. وی با عدهای از دوستانش انجمن اسلامی دانشگاه مشهد را بنیان گذاشت و در آن به فعالیتهای اسلامی میپرداخت و بعد از تشکیل جهاد سازندگی شهید قدوسی وارد آن نهاد شد و مسئولیت گروه فرهنگی آن را به عهده گرفت.
در آنجا نیز علاوه بر فعالیتهای مختلف فرهنگی، به تشکیل شوراهای روستایی و آگاهی دادن به روستاییان و رها کردن آنها از ظلم چندین ساله اربابان و مالکین پرداخت و در این کار موفقیت بسیاری کسب نمود و روستاییان بسیاری را به صف انقلاب وارد ساخت.
وی در ایام جنگ به جبهه سوسنگرد رفت و به سپاه هویزه که فرمانده آن شهید علمالهدی بود پیوست. با اینکه از لحاظ جسمی ضعیف و معلول بود، در عملیاتها شرکت میکرد و شبها با نفوذ به صف دشمن به مینگذاری مواضع آنها میپرداخت.
در روز 28 صفر، بعد از یک پیروزی ارتش اسلام، وی و یارانش شروع به پیشروی میکنند و بعد از ساعتها پیشروی و پیادهروی در محاصره قوای ارتش بعث قرار میگیرند و در یک مقاومت دلیرانه، حماسه خون و ایمان را به نمایش میگذارند و تا آخرین نفر به شهادت می رسند.
@khaimahShuhada
زیارت حضرت زهرا ص درزاد المعاد_5888823925764259920.pdf
144.4K
🌹کاملترین زیارت حضرت زهرا سلام الله علیها-pdf
@khaimahShuhada