eitaa logo
شراب و ابریشم...
7.8هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
1.1هزار ویدیو
70 فایل
تنفس در هوای واژه‌ها اینجا هر چه که هست دستنوشته‌های شخصی من است، لطفا فقط با نام خودم و لینک کانالم نشر بدهید. ملیحه سادات مهدوی| @mehmane_quran مدیر و بنیانگذار مؤسسه شراب و ابریشم شاگردقرآن ایده‌پرداز نویسنده سخنران مدرس دانشگاه مربی نوجوان مجری
مشاهده در ایتا
دانلود
شراب و ابریشم...
. خدا رو شکر برنامه‌ی امروز هم به لطف حضرت زینب به خوبی برگزار شد. از صحبتهای امروز خودم خیلی راضی
. یکی از برگ برنده‌های صهیونیستها همیشه، القای حسِ "من به کاری نمیام" هست! چیزی که حتی قرآن هم بهش اشاره کرده: "وَ قالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللهِ مَغْلُولَةٌ" من و شمایی که در آرزوی نابودی اسرائیلیم ولی نَه نظامی هستیم، نه یک فرد اثرگذار در صحنه‌ی جنگ، نَه یک امدادگر یا پزشک که قرار باشه به کمک مجروحین بریم و نَه حتی یک شهروند معمولی تهرانی که حداقل سهمی در شهادتها و رشادتها داشته باشیم، ممکنه بارها و بارها از خودمون بپرسیم نقش من چیه؟ من الان کجای این جنگ حق و باطل ایستادم؟ من چطور می‌تونم امداد برسونم؟ و جوابی که یهود به این سؤال می‌ده اینه که تو به کار نمیای! تو یک آدم بی‌مصرفی که دنیا داره به سمت حذف اسرائیل می‌ره و تو توش نقشی نداری! یهود با ابزار رسانه و با بازی‌های روانی این ذهنیت رو بین آدمها قوت می‌بخشه و تلاش می‌کنه از این طریق فلجشون کنه! این پاسخ به آدم حس پوچی می‌ده، حس پوچی آدمیزاد رو بی‌انگیزه می‌کنه و جلوی حرکتش رو می‌گیره و در نهایت واقعا از او یک آدم بی‌مصرف می‌سازه! لیکن خدا بلافاصله در همون آیه پاسخ یهود رو داده: غُلَّتْ أَيْديهِمْ وَ لُعِنُوا بِما قالُوا بَلْ يَداهُ مَبْسُوطَتانِ من و شمای غیرنظامیِ غیرامدادگر دور از صحنه‌ی جنگ، یک مشت آدم بی تاثیر در نتیجه‌ی جنگ نیستیم! ما به اندازه‌ی ایرانی بودنمون می‌تونیم اثرگذار باشیم. با کنش‌های اجتماعی، با هوشیاری نسبت به اتفاقات پیرامون، با رصد تحرکات افراد مشکوک، با ایجاد امید و انگیزه در آدمهای اطرافمون، با فعالیت مثبت در فضای مجازی، با دعا و توسل و حتی با توزیع یک شربت صلواتی به نیت پیروزی رزمندگان... هر کدوم از ما باید جای خودش رو توی این جنگ آخرالزمانی پیدا کنه و نقشش رو به درستی ایفا کنه. ما بی اثر نیستیم. ما همه به قدر ایرانی بودنمون در محو اسرائیل اثرگذاریم. اثر خاص خودت رو پیدا کن هموطن و اجازه نده که اسرائیل بهت بگه تو بی‌اثری! وَ قالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللهِ مَغْلُولَةٌ غُلَّتْ أَيْديهِمْ وَ لُعِنُوا بِما قالُوا بَلْ يَداهُ مَبْسُوطَتانِ ✍ملیحه سادات مهدوی @sharaboabrisham .
شراب و ابریشم...
بخشی از صحبتهام در برنامه‌ی رونمایی کتاب آدرسِ خریدِ کتاب #من_اگر_روضه‌خوان_بودم با تخفیف ۲۰ درصدی
☝️☝️☝️☝️ من خیال می‌کنم خدا وقت خلقت، خاکِ زن‌های شجاع و قدرتمند رو از زیر قدم‌های زینب کبری قبضه کرده. ایرانِ من، پُر از زن‌هاییست که خاک خلقتشون از حوالیِ قدم‌های زینبه.... ✍ملیحه سادات مهدوی @sharaboabrisham
من خیال می‌کنم خدا وقت خلقت، خاکِ زن‌های شجاع و قدرتمند رو از زیر قدم‌های زینب کبری قبضه کرده. ایرانِ من، پُر از زن‌هاییست که خاک خلقتشون از حوالیِ قدم‌های زینبه.... ✍ملیحه سادات مهدوی عکس: تصویر مادر سرداران باقری، یکی شهید در جنگ تحمیلی عراق و یکی شهید در جنگ تحمیلی اسرائیل @sharaboabrisham
آقا همیشه روی ما حساب دیگری دارد. روی ما بچه‌های خوش‌صحبت و خوش‌قلمِ خودش. ما هم، نوکر خودش و حکومتش هم، هستیم. @sharaboabrisham
. مضاف و مضاف‌الیهِ مالکیت، از آن دست ترکیب‌هاییست که هیچ‌جوره نمی‌شود برابرِ میزانِ مِهری که درونش هست، مقاومت کرد! حتی خدا هم وقتی قرار است بنده‌هایش را مقابل محبتش به زانو درآورد با یای مالکیت خطابشان می‌کند: عبادی: بندگانِ من این دوام نیاوردن برابر مالکیت آنقدر جدیست که حضرت سعدی اینطور وصفش کرده: جان برافشانم اگر سعدیِ خویشم خوانی! اصلا آدمیزاد جوری قشنگتر از نسبتِ مالکیت نمی‌تواند خطاب بشود یا خطاب بکند! خطابهایی مثلِ: مریمِ من محمدِ من عشقِ من رفیقِ من .... شهرِ من تهرانِ من ایرانِ من ایرانِ من ایرانِ من این روزها که کشور در یک دفاع مقدس، مشغول حفاظت از خاک و ناموس و شرف خویش است، هر جا خواستید از وطن نام ببرید، حتما از خطاب مالکیت استفاده کنید، اجازه بدهید با هر بار اسم بردنش، حَبّه‌های عشق دانه‌دانه درون قلبتان آب شود و حس مسئولیت و وظیفه‌ی شما را به غَلَیان درآورد و از دل و جان احساس کنید با یک وجودِ مبارک مواجهید که بند بندتان به آن وصل است و حاضرید بند بندتان را فدایش کنید... ایرانِ من ایرانم ایران جانم هر چه دارم و ندارم فدای تو ایرانِ من💚 ✍ملیحه سادات مهدوی @sharaboabrisham .
شراب و ابریشم...
☝️☝️☝️ امروز خیلی اتفاقی این کتاب رو خوندم. اینکه می‌گم خیلی اتفاقی از این جهته که من توی قفسه دنبال کتابِ "امام در برابر صهيونيسم" می‌گشتم و چون پیداش نکردم از روی کلافگی این کتابو برداشتم و بعد یک نفس و بدون توقف خوندم! کتابِ متفاوتی بود. از اون دست کتابها که تو بازار نشر و تبلیغات ایران خریدار نداره! معمولا در بازار کتابِ ما خاطرات و زندگی‌نامه‌هایی تبلیغ می‌شن که زن و شوهر با آرمان و اعتقادات خاص برای وطن و اهداف مقدس در صحنه‌ی نبرد حضور داشتند و بعد هم آگاهانه شهادت رو انتخاب کردند؛ ولی زوج حاضر در این داستان، کمتر این ویژگی‌ها رو داشتن! زیتون سرخ، خاطرات یک شهروند معمولیه که یک‌باره با شهادت همسرش مواجه می‌شه، همسری که در جبهه حضور نداشته و با حملات هوایی عراق به اهواز شهید می‌شه. یک زن و شوهر عاشق که ظاهرا تقیدات مذهبی خاصی هم نداشتن! کتاب برای من گیراییِ خاصی داشت با اینکه قلم خیلی فاخری نداشت اما چند جا عمیقا گریه کردم و البته خیلی خوشحالم که در شرایط کنونی این کتاب رو خوندم. در شرایطی که تعدادی از هموطنانم بدون حضور در میدان جنگ و حتی برخی بدون داشتن کمترین نسبتی با مسائل مذهبی یا سیاسی و بر اثر حملات اسرائیل جانِ عزیزشون رو از دست دادن! این کتاب خیلی خوب سختی‌های زندگی یک زن که با شهادت ناگهانی همسرش مواجه شده رو به تصویر کشیده و نشون می‌ده در غافلگیریِ حملات نظامی چطور یک مرتبه یک زندگی زیر و رو می‌شه و بعد از حادثه، بازماندگان با چه حجمی از مشکلات و سختی‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند و به درستی می‌گه همه‌ی اونهایی که در صحنه‌ی نبرد جان می‌بازند، لزوما آدم‌های آرمانی و آرمانگرا نیستند! طِی همین چند روز اسرائیل برخی زندگی‌هایی رو مورد تهاجم قرار داد که شاید در بی‌خبرترین حالت ممکن از جهان پیرامون در سرخوشیِ تمام، مشغول دنیای خودشون بودند و اسرائیلِ لعنتی اونها رو از داشتن زندگیِ اختصاصیِ خودشون محروم کرد... لعنت به اسرائیل بخاطر تمام حقِ حیاتهایی که از مردممون گرفت... و لعنت به اسرائیل به خاطر تمام سردارانی که از ما گرفت؛ سردارانی که خودشون رو از داشتنِ یک زندگی معمولی محروم کرده بودند تا ما بتونیم با خیال راحت یک زندگی معمولی داشته باشیم... ✍ملیحه سادات مهدوی @sharaboabrisham .
شراب و ابریشم...
☝️☝️☝️ امروز خیلی اتفاقی این کتاب رو خوندم. اینکه می‌گم خیلی اتفاقی از این جهته که من توی قفسه دنبال
این کتاب رو هم پیدا کردم. خیلی نکات جالبی داره. یک بخش‌هاییش رو اینجا می‌نویسم ان‌شاالله.
شراب و ابریشم...
این کتاب رو هم پیدا کردم. خیلی نکات جالبی داره. یک بخش‌هاییش رو اینجا می‌نویسم ان‌شاالله.
. اسرائیل از نظر اسلام و مسلمین و تمامی موازین بین‌المللی غاصب و متجاوز است و ما کمترین اهمال و سستی را در پایان دادن به تجاوزات او جایز نمی‌دانیم. امام خمینی، ۱۰ دی ۵۷ عبارت آخر ارتباط دقیقی داره با مقاومت مقابل صلح تحمیلی که دیروز آقا گفتن. سخن امام برگرفته از این کتاب صفحه ۹۸ .
شراب و ابریشم...
. اسرائیل از نظر اسلام و مسلمین و تمامی موازین بین‌المللی غاصب و متجاوز است و ما کمترین اهمال و سستی
. همیشه بنای ما این است که در کنار برادران فلسطینی خود بایستیم؛ و در هر وقت هم قدرت پیدا کنیم، همانطوری که آنها از حقشان دفاع می‌کنند ما هم مثل برادر با آنها همدوش و همرزم خواهیم بود. امام خمینی در مصاحبه با روزنامه‌ی لبنانی النهار ۲۰ آبان ۵۷ تاریخ مصاحبه‌‌ی امام رو دقت کنید، قبل از پیروزی انقلابه! در هر وقت قدرت پیدا کنیم این قدرتی که امام اونجا ازش صحبت می‌کردن امروز در موشک‌های تهرانی‌مقدم و اصحابش ظهور کرده... سخن امام برگرفته از این کتاب صفحه ۸۱ ‌.