⭕️ جناب حاج علیاکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در گفتگوی ویژه خبری در خصوص ترییون جریان انقلابی در نماز جمعه (که ظاهرا اشاره آن به سخنان آقای رحیم پور ازغدی باز میگردد) تعبیر ساختارشکنی را بکار میبرند!
باید گفت بله این ساختار نماز جمعه سفارشی تقویمی که تن هیچ ظالم و فاسدی را قرار نیست بلرزاند، باید شکسته شود.
در حالی که امام خامنهای در تاریخ ۲۰ تیر ماه ۱۳۹۴ در دیدار با دانشجویان سراسر کشور بر حضور امثال استاد رحیمپور ازغدی در تریبون نماز جمعه تاکید داشتند، میبینیم این ساختار ناقص و واژگونه نمازجمعه ما تحمل سخنان ایشان و امثال ایشان را ندارد!
کدام بخش از سخنان رحیم پور ازغدی ساختارشکنانه است؟ کدام ساختار با حضور امثال ایشان شکسته میشود؟ چه کسانی از حضور چنین چهرههایی در نماز جمعه هراس دارند؟
کدام قاعده زیر سئوال می رود اگر صدای انقلاب از تریبون انقلاب به گوش برسد؟
@sharh_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهکار علمی جدید ایران در عرصه موشکی، برای اولین بار در دنیا از چنین موشکی و در واقع بگویید کشت موشکی پرده برداری شده است.
با این تکنولوژی به عون الله قدرت دفاعی و پاسخ در لحظه ما بسیار افزایش خواهد یافت.
در همین رابطه:
http://kayhan.ir/fa/news/194617
@sharh_hal
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 به داد طلاب بیسرپناه برسید
📝 بلاتکلیفی شهرک مهدیه
🖋 ناصر میرزایی
🔹 از ابتدای ورود آیتالله اعرافی به عرصه مدیریت حوزه علمیه یکی از اتفاقات خوبی که توسط ایشان پیگیری و دنبال شد بحث اخراج ساکنین غیر مجاز شهرک مهدیه بود. شاید رقمی بالغ بر ۹۰۰ واحد مسکونی از خانههای شهرک مهدیه در آن زمان، ساکنین غیر مجاز بودند!! افرادی که بعضا بالای ۲۰ سال از سکونتشان در مهدیه میگذشت؛ یعنی دقیقا بیش از ۴ برابر زمان قانونی. با زحمات آیتالله اعرافی و مجموعه مدیریت شهرک مهدیه تعداد قابل توجهی از این افراد اخراج شدند.
🔹 اما سوالات زیادی هنوز مطرح است که در وهله اول متوجه مدیر شهرک مهدیه «مهندس عرب» است. آیا هنوز طرح اخراج ساکنین غیر مجاز دنبال میشود؟! آیا حواسمان هست در این وانفسای گرانیهای افسارگسیخته اجارهبها در قم، چه تعداد از طلاب نخبه و درسخوان و آیندهدار دارند با مصائب نداشتن اجارهبها دست و پنجه نرم میکنند و چه تعداد در اوج علمآموزی مجبور به رها کردن قم و بازگشت و به شهر و دیار خود هستند؟!
❓ براستی چرا در شهرک مهدیه باید هنوز ساکن غیر مجاز داشته باشیم؟! چرا برخی هنوز از دهه ۸۰ در مهدیه ساکن هستند؟! یکی دیگر از مسائلی که واقعا برای نگارنده سؤال است این است آیا در شهرک مهدیه هم پدیده #نورچشمی داریم؟ هستند افرادی که با «توصیه» ساکن شوند یا با «توصیه» بیش از حد مجاز بخواهند بمانند؟! اصلا نماز و روزهی افرادی که ساکن غیر مجاز هستند صحیح است؟! چرا برخی ساکنین مهدیه ماشین ۲۰۰ میلیونی دارند؟ واقعا این افراد، مستحق سکونت در مهدیه هستند؟ چرا برخی که در شهرستان یا همین قم و پردیسان خانه دارند باید ساکن مهدیه باشند؟ اطلاعات شما ناقص است یا مشکل جای دیگری است؟!
🔹 امروز اگر در شهرک مهدیه حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ ساکن غیر مجاز داشته باشیم و اضافه بر این حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد مسکونی خالی از سکنه هم داشته باشیم یعنی حدود ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ طلبه و خانواده طلبهای که لیاقت سکونت در شهرک مهدیه را دارند از این نعمت محروم شدهاند و گرفتار هزار و یک درگیری ذهنی و خانوادگی هستند برای پیدا کردن خانه و فراهم کردن رهن و اجاره.
🔹 جناب مهندس عرب! شاید متن این نوشتار اندکی گزنده باشد؛ اما یقین بدانید دلسوزانه است. در زمان مدیریت آیتالله اعرافی و تیم مدیریت فعلی شهرک مهدیه اتفاقات خوبی شروع شده بود که همه طلاب را متوقع کرده تا کار به نحو احسن و کامل انجام شود؛ نه موسمی و فصلی.
〰〰〰〰〰〰
📌 بیشتر بخوانید:
پرونده مناهج درباره شهرک مهدیه👇🏻
https://eitaa.com/manahejj/2361
#مهدیه
#مسکن
@Manahejj
شرح حال
🌀 به داد طلاب بیسرپناه برسید 📝 بلاتکلیفی شهرک مهدیه 🖋 ناصر میرزایی 🔹 از ابتدای ورود آیتالله اعراف
وقتی شفافیت نباشد ولو حوزه علمیه و روحانیون هم مخاطب شما باشند فساد تولید میشود.
امور مربوط به عموم مردم باید تا جای ممکن شفافیت در آن اعمال شود تا با نظارت عمومی جلو تولید فساد و رانت گرفته شود.
شرح حال
وقتی شفافیت نباشد ولو حوزه علمیه و روحانیون هم مخاطب شما باشند فساد تولید میشود. امور مربوط به عموم
شفافیت لازم است اما با حد و حدود مشخص و تحت ضابطه.
مثلا در همین مورد شهرک مهدیه باید برای همه مشخص باشد این خانهها تحت چه ضابطهای واگذاری میشود و چه امتیازهایی برای آن لازم است؟ چقدر خانه خالی در آن وجود دارد چقدر ظرفیت بالقوه برای آزاد شدن وجود دارد؟ چه کسانی چندین سال است این خانهها را تخلیه نمیکنند؟! علاوه بر این شهرک چه شهرکها و خانههای دیگری در اختیار حوزه علمیه است؟ و...
برای تحقق این امور هم نیاز به سامانههای جامع در این موضوعات است، سامانههایی که مثلا طلبه بعد از ورود به پنل خود بتواند مشاهده کند چه ظرفیتهای رفاهی برای یک طلبه موجود است و برای استفاده از آنها چه شرایطی لازم است و...
🎙عید بت شکنان انقلابی...
🔰سید روحالله موسوی خمینی:
🔻فرا رسيدن عيد بزرگ اسلامى قربان را به همه مسلمين تبريك عرض مىكنم. عيدى كه انسانهاى آگاه را به ياد قربانگاه ابراهيمى مىاندازد؛ قربانگاهى كه درس فداكارى و جهاد را در راه خداى بزرگ به فرزندان آدم و اصفيا و اولياى خدا مىدهد.
🔻عمق جنبههاى توحيدى و سياسى اين عمل را جز انبياى عظام و اولياى كرام- عليهم الصلوة و السلام- و خاصّه عباداللَّه كس ديگرى نمىتواند ادراك كند. اين پدرِ توحيد و بت شكنِ جهان به ما و همه انسانها آموخت كه قربانى در راه خدا، پيش از آنكه جنبه توحيدى و عبادى داشته باشد، جنبههاى سياسى و ارزشهاى اجتماعى دارد.
🔻به ما و همه آموخت كه عزيزترين ثمره حيات خود را در راه خدا بدهيد و عيد بگيريد. خود و عزيزان خود را فدا كنيد، و دين خدا را و عدل الهى را برپا نماييد. به همه ما، ذريّه آدم، فهماند كه «مكّه» و «منى» قربانگاه عاشقان است. و اينجا محل نشر توحيد و نفى شرك؛ كه دلبستگى به جان و عزيزان نيز شرك است.
🔻به فرزندان آدم درس آموزنده جهاد در راه حق را داد كه از اين مكان عظيم نيز فداكارى و از خودگذشتن را به جهانيان ابلاغ كنيد. به جهانيان بگوييد در راه حق و اقامه عدل الهى و كوتاه كردن دست مشركان زمان بايد سر از پا نشناخت، و از هر چيزى حتى مثل اسماعيل ذبيحاللَّه، گذشت. كه حق جاودانه شود.
🔻اين بتشكن و فرزند عزيزش، بت شكن ديگر، سيد انبيا، محمد مصطفى- صلىاللَّه عليه و آله و سلم- به بشريت آموختند كه بتها هرچه هست بايد شكسته شود؛ و كعبه، كه امّالقُرى است، و آنچه از آن بسط پيدا كرده تا آخرين نقطه زمين، تا آخرين روز جهان، بايد از لوث بتها تطهير شود.
🔻بت هرچه باشد، چه هياكل، چه خورشيد، چه ماه، و چه حيوان، و انسان. و چه بتى بدتر و خطرناكتر از طاغوتهاى در طول تاريخ از زمان آدم صفىاللَّه، تا ابراهيم خليلاللَّه، تا محمد حبيباللَّه- صلىاللَّه عليهم و آلهم اجمعين- تا آخرالزمان كه بتشكن آخر از كعبه نداى توحيد سر دهد.
🔻مگر ابرقدرتهاى زمان ما بتهاى بزرگى نيستند كه جهانيان را به اطاعت و كرنش و پرستش خود مىخوانند، و با زور و زر و تزوير خود را به آنان تحميل مىنمايند؟
كعبه معظّمه يكتا مركز شكستن اين بتهاست. ابراهيم خليل، در اول زمان، و حبيب خدا و فرزند عزيزش مهدى موعود- روحى فداه- در آخر زمان، از كعبه نداى توحيد سردادند و مىدهند.
📝پيام امام خمینی(ره) به مسلمانان ايران و جهان- صحيفه امام ج ۱۸ صص: ۸۶-۸۸؛ ۱۲شهریور ۱۳۶۲.
@sharh_hal
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️ عید قربان، عیدِ نفیِ آقازادگی
🔹عید قربان، بر خلاف آنچه بعضی پنداشتهاند، اتفاقاً یکی از سیاسیترین اعیاد اسلام است و یکی از مهمترین شاخصهای جامعه دینی را به رخ میکشد. شاخصهای که اتفاقاً در جامعه امروز ایران هم محل بحث است.
🔹ابراهیم پس از آن که از فرزندش میگذرد و عملاً ثابت میکند دستور خدا را بر رابطه پدر_فرزندی ترجیح میدهد، به مقام امامت میرسد، «وَ إِذِ ابْتَلی إِبراهیمَ ربّه بِکلماتٍ فأتمهنّ قالَ إِنّی جاعِلُک لِلنّاسِ إِماماً » جالب اینجاست که ابراهیم میپرسد حالا که به این مقام رسیدم این اعتبار و جایگاه از طریق ژن به خانواده و بازماندگانم هم میرسد؟ «قالَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتي »؟ و پاسخ میرسد که «قالَ لا يَنالُ عَهْدِي الظَّالِمينَ»
یعنی: خیر، با آقازادگی نمیشود ادعای سروری کرد و اگر فرزند ابراهیم هم باشی و از موازین عدالت فاصله بگیری، حق نداری از اعتبار خانوادگی خرج کنی و در جایگاه تمشیت امور جامعه قرار بگیری. عید قربان، عید نفی آقازادگی و تاکید بر مناسبات عادلانه در سازماندهی جامعه دینی است.
🔹با این تفصیل، اتفاقاً نسبت عید غدیر و قربان هم آشکار میشود و نام گذاری «دهه ولایت» معنا و منطق روشنتری پیدا میکند. حکومت و جایگاه سرپرستی و رهبری جامعه، مبتنی بر عهدی ملکوتی است و به علی علیه السلام که عادلترین شخصیت امت است، «اختصاص» دارد که او هم ابراهیم دیگری است چرا که ده فرزندش یکی پس از دیگری به قربانگاه میروند و عملاً اثبات میکنند که در انجام رسالت الهی از مسموم ومقتول شدن ابایی ندارند.
🔹فرزندان رسول خدا از حضرت زهرا سلام الله علیها تا امام حسن عسکری علیه السلام به شهادت رسیدند تا خدا به فرشتگانش فخر کند که ببینید عهد مرا چه ظلم ستیزان فداکاری به دوش گرفتند. عید قربان عید امامت است و عید غدیر عید قربانی شدن و فداکاری برای اهداف مکتب.
✍️ #وحید_جلیلی
🌹 اعیاد بر همه عدالتخواهان مبارک
http://Eitaa.com/teribon_ir
الکاظمی: به آمریکا گفتیم به حضور نظامی شما نیازی نداریم
نخست وزیر عراق:
🔹ما به طرف آمریکایی گفتیم به حضور نظامی شما نیازی نداریم و تنها بر آموزش و اقتصاد در ارتباط با شما تمرکز میکنیم.
🔹انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق ۶ ژوئن سال ۲۰۲۱ (۱۶ خرداد ۱۴۰۰) برگزار خواهد شد.
tn.ai/2318242
@TasnimNews
شرح حال
الکاظمی: به آمریکا گفتیم به حضور نظامی شما نیازی نداریم نخست وزیر عراق: 🔹ما به طرف آمریکایی گفتیم ب
در سقف انتظار الکاظمی هم انحراف بزرگی وجود دارد.
همکاری با آمریکا در زمینه اقتصاد و آموزش هدف غایی حضور نظامی آمریکاییها در عراق است و وقتی این هدف تأمین شود، حضور یا عدم حضور آمریکا اهمیت خاصی ندارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا که آقای نعمتزاده اینطور مظلومانه دم از بدهی صرفا تجاری دخترشان و نداری خودشان میزنند به نظرم باید پرسید پس اینها چیست؟👇