295eff44-6e21-40b6-81f1-e576dff81be0
31.96M
سخنرانی حجتالاسلام حمید وحیدی، شب اول محرم ۱۳۹۸ش؛
موضوع سخنرانی این دهه حجت الاسلام و المسلمین وحیدی ویژگیهای همسفران امام حسین(علیه السلام) بود.
ایشان صحبت خود را با فرازی از خطبه امام حسین آغاز کردند که: «مَنْ كَانَ بَاذِلاً فِينَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَاءِ اَللَّهِ نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ فَإِنِّي رَاحِل»
2.سخنرانی حجت الاسلام وحیدی محرم98.mp3
27.47M
سخنرانی حجتالاسلام حمید وحیدی، شب دوم محرم ۱۳۹۸ش.
موضوع سخنرانی این دهه حجت الاسلام و المسلمین وحیدی ویژگیهای همسفران امام حسین(علیه السلام) بود.
ایشان صحبت خود را با فرازی از خطبه امام حسین آغاز کردند که: «مَنْ كَانَ بَاذِلاً فِينَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَاءِ اَللَّهِ نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ فَإِنِّي رَاحِل».
موضوع این جلسه صفت اهل نصیحت بودن و معنای آن است، صفتی که یکی از ارکان اخلاق اسلامی است و ما به اشتباه معنای آن را صرفا پند دادن میدانیم، وصفی که امام حسین(ع) تجلی آن است.
وصفی که از اولین القاب اولیآء الله است و انبیآء خود را با آن وصف و چنین معرفی میکردند: «إِنِّي لَكُمَا لَمِنَ النَّاصِحِينَ»
3.سخنرانی حجت الاسلام وحیدی محرم98.mp3
33.48M
سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین حمید وحیدی، شب سوم محرم ۱۳۹۸ش؛
ایشان در این جلسه در ادامه بحث گذشته و اوصاف یاران همراه امام حسین(ع) به وصف محبت داشتن به بندگان خدا میپردازند.
ایشان در این جلسه به توصیه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشاره میکنند که: « وَ أَشْعِرْ قَلْبَكَ اَلرَّحْمَةَ لِلرَّعِيَّةِ وَ اَلْمَحَبَّةَ لَهُمْ وَ اَللُّطْفَ بِهِمْ وَ لاَ تَكُونَنَّ عَلَيْهِمْ سَبُعاً ضَارِياً تَغْتَنِمْ أَكْلَهُمْ»
ایشان پس از اشاره به نکات مختلف از سیره اهل بیت در محبت به مردم و اینکه بایست قلب خود را مملو از محبت مردم کرد این پرسش را مطرح میکنند که آیا جنگ مؤمن با دیگران نیز بر اساس محبت به آنان است؟ و آیا این قاعده عمومی محبت در جایی استثناء شده است؟
در پاسخ نیز با اشاره به توصیه امیرالمؤمنین(ع) در مورد خوارج که: «لاَ تَقْتُلُوا اَلْخَوَارِجَ بَعْدِي فَلَيْسَ مَنْ طَلَبَ اَلْحَقَّ فَأَخْطَأَهُ كَمَنْ طَلَبَ اَلْبَاطِلَ فَأَدْرَكَهُ يَعْنِي مُعَاوِيَةَ وَ أَصْحَابَهُ» میفرمایند کسانی که طالب باطل بودهاند و بنای بر انحراف دیگران و جهنمی کردن مردم دارند از این قاعده محبت عام خارج هستند.
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 روز اول محرم روز مخصوص دعا برای صاحب اولاد شدن و نسل پاک است.
«امام رضا علیهالسلام به ريانبنشبيب فرمودند که در روز اول محرم حضرت زکريا دعا کردند و دعايشان مستجاب شد. [إِنَّ هَذَا الْيَوْمَ هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي دَعَا فِيهِ زَكَرِيَّا ع رَبَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فَقَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ فَاسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ وَ أَمَرَ الْمَلَائِكَةَ فَنَادَتْ زَكَرِيَّا وَ هُوَ قائِمٌ يُصَلِّي فِي الْمِحْرابِ أَنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكَ بِيَحْيى فَمَنْ صَامَ هَذَا الْيَوْمَ ثُمَّ دَعَا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ كَمَا اسْتَجَابَ لِزَكَرِيَّا... .]
تلقي من اين است که اگر کسي از اين جنس خواستهها دارد و ميخواهد نسلش آباد و در خدمت سيدالشهدا باشد و ميخواهد امکاناتش در خدمت سيدالشهدا باشد و توفيق خدمتگزاري به ساحت مقدس حضرت و تاسي به حضرت را در برنامههايش داشته باشد، راهش اين است که روز اول محرم #روزه بگيرد و #دعا کند که انشاءالله اين دعا در #روز_اول_محرم مستجاب میشود. هر دعايي وقتي دارد و بهار اين دعا در روز اول محرم است.
اگر کسي شهادت ميخواهد يا نسل پاک و آبادي ميخواهد که در مسير سيدالشهدا باشد و امکانات و مالش ميخواهد در مسير سيدالشهدا باشد از بيانات وجود مقدس امام رضا ارواحنا فداه اينطور ميفهمم که حضرت ميفرمايند روز اول محرم را روزه بگيريد و دعا کنيد دعاي شما هم مستجاب ميشود. اين يعني اول محرم فرصت اينطور درخواستها و اجابت اينطور دعاهاست؛ فرصت اول محرم يک باب خاصي به شهادت سيدالشهدا باز ميشود که از اين باب ميشود وارد شد و اجابت بشود.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما نمیتوانیم در دنیا تنها باشیم!
پس اگر همه به حسین پشت کردند و عهد خود شکستند ما هم تنها نمیشویم و عهد خود میشکنیم!
ما سازمان ملل را قبول داریم پس باید همه کشورهایش را قبول کنیم!
ما اسلام را هم قبول داریم پس باید همه احکامش را قبول کنیم!
ما انسانیت را هم قبول داریم پس باید همه احکامش را قبول کنیم!
پس اگر اسلام و انسانیت میگوید «كُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْنا» و سازمان ملل میگوید: با ظالمان اگر قدرتمند هستند بسازید، باید یکی را انتخاب کنیم.
یا مسلمان و انسان باشیم و یا سازمان ملل و قواعد ظالمانهاش را بپذیریم.
4.سخنرانی حجت الاسلام وحیدی محرم98.mp3
27.32M
سخنرانی حجتالاسلام حمید وحیدی شب چهارم محرم ۱۳۹۸ش،
ایشان در این جلسه در ادامه بحث اوصاف یاران همراه امام حسین به بحث ایمان و باور به خدا میپردازند.
باوری که ما نداریم و خداوند با همه جلالتش باید به بندهاش متذکر گردد: «وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ حَدِيثًا» «وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ قِيلًا» تا بندهاش باور کند که او هست و نبی او راست میگوید که: «دَعْ مَا يُرِيبُكَ إِلَى مَا لاَ يُرِيبُكَ فَإِنَّكَ لَنْ تَجِدَ فَقْدَ شَيْءٍ تَرَكْتَهُ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ.» اگر چیزی را برای خدا کنار گذاشتی فقدانش را در خودت نخواهی یافت.
خدا را باور نداریم و اگر داشتیم غرور و تکبر ما را نمیگرفت و چون امام سجاد با زاری میگفتیم: «سَيِّدِي مَا أَنَا وَ خَطَرِي»
من در مقابلت چه کسی هستم و چه آبرویی دارم؟!
ایشان در انتها به تأثیر افزایش ایمان و یقین به خداوند در اصلاح نفس و رذایل اخلاقی میپردازند و به فراز ابتدای دعای مکارم الاخلاق امام سجاد اشاره میکنند که:
«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَبَلِّغْ بِايمانِي اَكْمَلَ الأْيمانِ وَاجْعَلْ يَقينِي اَفْضَلَ الْيَقينِ، وَانْتَهِ بِنِيَّتِي اِلَي اَحْسَنِ النِّيَّاتِ، وَبِعَمَلِي اِلَي اَحْسَنِ الأَْعْمالِ»
که مکارم اخلاق با ایمان آغاز میشود.
5.سخنرانی حجت الاسلام وحیدی محرم98.mp3
37.74M
سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین حمید وحیدی شب پنجم محرم ۱۳۹۸ش؛
ایشان در این جلسه در ادامه بحث صفات همسفران حسین به این نکته اشاره میکنند که همسفران حسین اهل ایمان قوی و محبت به خداوند هستند اما چگونه ایمان خود را تقویت کنیم و اهل محبت به خداوند شویم؟
ایمان و یقینی که در نهایت به عشق به خداوند منتهی میشود، عشقی که همه حواس شما را پیش معشوق میبرد، به تعبیر قرآن: «رِجَالٌ لَا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ»
ما دنبال یک میانبر برای کسب محبت خداوند و تقویت ایمانمان هستیم و به تعبیر امام سجاد در پایان دعای مکارم الاخلاق: «وَانْهَجْ لِي اِلَي مَحَبَّتِكَ سَبيلاً سَهْلَهً اَكْمِلْ لِي بِها خَيْرَ الدُّنْيا وَالأْخِرَه».
چه کنیم که به تعبیر امیرالمؤمنین در دعای کمیل قلبمان شیفته محبت خدا شود: «قَلْبِي بِحُبِّكَ مُتَيَّماً»؟
راه آن بندگی است، بندگی یعنی عبودیت و نه عبادت صرف؛ اینها با هم خیلی فرق میکند.
شیطان حاضر بود عبادتی برای خدا داشته باشد که احدی نداشته است اما اهل بندگی خداوند نبود.
وقتی خداوند شیطان را امر به سجده بر آدم کرد او گفت: «يَا رَبِّ وَ عِزَّتِكَ إِنْ أَعْفَيْتَنِي مِنَ اَلسُّجُودِ لآِدَمَ لَأَعْبُدَنَّكَ عِبَادَةً مَا عَبَدَكَ أَحَدٌ قَطُّ مِثْلَهَا» خدایا مرا از این یک کار عفو کن من عبادتی مثال نزدنی را تحویلت میدهم.
اما خداوند به او گفت: «إِنِّي أُحِبُّ أَنْ أُطَاعَ مِنْ حَيْثُ أُرِيدُ» این یعنی بندگی یعنی آنچه خدا میخواهد نه آنچه تو میخواهی.
6.سخنرانی حجت الاسلام وحیدی محرم98.mp3
41.3M
سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین حمید وحیدی شب ششم محرم ۱۳۹۸ش.
ایشان در ادامه بحث جلسه قبل و بیان اوصاف همسفران امام حسین و بحث عبودیت و محبت آنان به خداوند به بحث جلوههای عبودیت و بندگی خدا میپردازند و از جمله مهمترین جلوههای بندگی خداوند را ترجیح دادن خواست خداوند بر خواست دل بیان میکنند.
دل من میخواهد یا دل خدا؟ عدهای معیارشان دل خودشان است: «أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ» این آدم میگوید لا اله الا من، لا اله الا نفسم؛ اما عده دیگری نیز هستند که مصادق آیه « و اما من خَافَ مَقَامَ رَبِّهِ وَنَهَى النَّفْسَ عَنِ الْهَوی» هستند، اینان در دو راهیهای دل خودم یا خدا، دل خود را زیر پا میگذارند. اینان جایگاهشان بهشت است «فَإِنَّ الْجَنَّةَ هِيَ الْمَأْوَى»
در حدیث قدسی از کتاب کافی که به تعبیر بسیاری از علما مضامین آن متواتر است و در مورد نتیجه عمل این دو عده است، امام باقر(ع) از پیامبر اکرم(ص) خداوند تبارک و تعالی با ۸ قسم عظیم میفرماید:
«لاَ يُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَاهُ عَلَى هَوَايَ» هيچ بندهاى خواسته خود را بر خواسته من اختيار نكند جز آنكه كارش را پريشان كنم و دنيايش را به هم ريزم و دلش را به آن سرگرم كنم و از آن چيزى به او ندهم جز همان كه مقدر او كردهام،
و در ادامه میگوید: «لاَ يُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَايَ عَلَى هَوَاهُ» هيچ بندهاى خواست مرا،بر خواست خود مقدم ندارد جز آنكه فرشتههاى من او را نگهبانى كنند و آسمانها و زمين را كفيل روزى او سازم و از پس تجارت و بهرهجوئى هر تاجرى من پشتيبان و نگران او باشم و دنيا هم با آنكه او نخواهد به جانب او رو كند.
7.سخنرانی حجت الاسلام وحیدی محرم98.mp3
45.98M
🔻سخنرانی حجت الاسلام حمید وحیدی شب هفتم محرم ۱۳۹۸ش؛
🔻ایشان در ادامه مباحث جلسات قبل به دومین جلوه مهم بندگی اشاره میکنند، جلوهای که بسیاری از مشکلات مؤمنین را در روابط اجتماعی، خانوادگی و حتی شخصی حل میکند.
جلوه بیتوقعی؛
بیتوقعی یکی از ارکان بندگی است: «وَاسْأَلُوا اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِٓ» بندگان خدا اگر میخواهید چیزی طلب کنید از فضل خداوند طلب کنید؛
فضل یعنی حقی نیست، طلبکاری نیست، از فضل است.
اما چرا خداوند گاهی نام فضل خود را اجر میگذارد؟ چرا میگوید: «فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ»؟
بین امید و توقع چه تفاوتی است؟
چرا خداوند میگوید توقع نداشته باش اما امید داشته باش؟
ما باید از خداوند بهترینها را بخواهیم و بگوییم: «وَ اجْعَلْنِي مِنْ أَحْسَنِ عَبِيدِكَ نَصِيباً عِنْدَكَ وَ أَقْرَبِهِمْ مَنْزِلَهً مِنْكَ وَ أَخَصِّهِمْ زُلْفَهً لَدَيْكَ»
اما از روی امید به فضل خداوند چراکه: «فَإِنَّهُ لاَ يُنَالُ ذَلِكَ إلاَّ بِفَضْلِك»
در دعا طلبکار از خداوند نباشیم و به آنچه میشود راضی باشیم، در حدیث قدسی از امام صادق(ع) از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است: «قَالَ اَللَّهُ جَلَّ جَلاَلُهُ يَا اِبْنَ آدَمَ أَطِعْنِي فِيمَا أَمَرْتُكَ وَ لاَ تُعَلِّمْنِي مَا يُصْلِحُكَ» بنده من به من آموزش نده که چه چیزی به مصلحت توست.
🔻فرمول بسیار بسیار مهم: «میزان رنجشهای ما به نابرخورداریهای ما نیست، به توقعات ما است.» توقعاتتان را کاهش دهید تا رنجشهایتان را کاهش دهید.
از پیامبر اکرم(ص) روایت شده است: «َثلاَثَةٌ إِنْ لَمْ تَظْلِمْهُمْ ظَلَمُوكَ اَلسَّفِلَةُ وَ زَوْجَتُكَ وَ خَادِمک»
🤲خدایا بلای این دولت را از سر ما بردار، کی قرار است خسارات ما بابت حماقتهای این دولت تمام شود!
📛 معاون اول رییس جمهور : واکسن کرونا در هر جایی تولید شود وارد می کنیم!!
سخنگوی وزارت بهداشت:
📛 برای حدود ۱۰ میلیون واکسن آنفلوآنزا در شهریور ماه سال ۹۹ برنامه ریزی شده و در حال حاضر حدود یک میلیون واکسن آنفلوآنزا در گمرک داریم و هفته آتی اولین قسمت توزیع میشود./ایرنا
#رهبر_معظم_انقلاب:
🔰"کدام عاقلی به شما اعتماد میکند که شما بیایید برای او دارو بیاورید؛
#ممکنه_داروی_شما_وسیله
#گسترش_بیماری_باشد.
هیچ اعتباری ندارید؛ به شما اعتمادی نیست. ممکن است یک دارویی را شماها تجویز کنید، یا وارد کشور بکنید که این ویروس را ماندگار کند و مانع تمام شدنش بشود./سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران ۳ فروردین ۹۹
شرح حال
ما نمیتوانیم در دنیا تنها باشیم! پس اگر همه به حسین پشت کردند و عهد خود شکستند ما هم تنها نمیشویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 نزدیک به یک قرن است که یهودیان صهیونیست وارد سرزمین این مردم شدهاند و مال و ناموس و زمین و خانه آنها را غارت میکنند.
در ابتدا با حمایت انگلیسها و بعد از آن هم با حمایت آمریکا و سکوت سازمان ملل!
🔻 این سرباز میخواهد این کودک را ببرد و خانواده او جرأت مقابله جدی با او را ندارند چون میدانند اگر برای سرباز مشکلی پیش بیاید، باید منتظر فاجعهای برای خود باشند.
🔻عشق به حسین(ع) بدون مثلیت پیدا کردن با او دروغی بیش نیست، و وقتی حسین(ع) به یزید میگوید: «مثلی لایبایع مثله - مثل من با مثل او بیعت نخواهد کرد»، آنان که با یزیدیان زمانه خود بیعت میکنند، دروغ میگویند که عاشق حسین(ع) هستند، دروغ میگویند که مرام و آزادگی حسین(ع) را دوست دارند.
آنان عاشقان یزیدند اگرچه عزادار حسین(ع) باشند.
🏴🏴 عبرتهای عاشورا/جامعه پس از حسین(ع)چه شد؟
◾️▪️سه شهر در حادثه عاشورا از امام حسین(ع) تمکین نکردند که عاقبتشان به اختصار این است:
◾️١- مردم مدینه در زمانی که باید از حسین(ع) تبعیت می کردند نافرمانی کردند.وقتی که سیدالشهدا(ع) شهید شد پشت سر عبدالله ابن حنظله قیام کردند ولی از یزید شکست خوردند. قبلا نوشتیم که سه روز جان،مال و ناموس مردم مدینه بر سپاه شام حلال شد. بسیار زنان و دخترانی که مورد تجاوز قرار گرفتند و صدها یا هزاران فرزند نامشروع این حادثه، امروز در تاریخ به اولاد الحرّه مشهورند.
◾️◾️آن قدر مردم کشته شدند که خون، قبر پیامبر را نیز گرفته بود. تمام کسانی که زنده ماندند بر پیشانیشان داغ زدند و نوشتند: هذا عبد من عبید یزید؛این بنده ای از بندگان یزید است.....در تاریخ به فرمانده سپاه یزید لقب «مسرف» به معنی «خونریز بی حد و حصر» دادند
◾️٢- بعد از مدینه نوبت به مکه رسید.لشكر خونخوار یزید به رهبری حصین ابن نمیر در بالاى كوههاى مكه كه مشرف بر خانه ها و مسجدالحرام بود، اجتماع كردند و با منجنيق، پيوسته سنگ و نفت بر مكه و مسجدالحرام مى افكندند. تاریخ می نویسد این قوم که به هیچ مبنایی اعتقاد نداشتند پارچه هایی از پنبه و كتان به نفت آلوده مى ساختند و بر خانه خدا مى انداختند و آنها را آتش می زدند تا آنكه كعبه معظّمه سوخت و بناى آن منهدم گشت و ديوارهاى آن فرو ريخت؛ خداوند بر مکیان رحم نمود و یزید به درک واصل شد و الا باید امروز در تاریخ از کشتار مردمان مکه داستانها می نوشتند.
◾️٣-کوفیانی که حاضر نشدند از سیدالشهدا(ع) تبعیت کنند بعد از حسین(ع)سه قیام کردند که هر سه قیامشان به غیر از شکست چیزی نداشت:
▪️توابین یعنی همان مومنین وقت نشناس که حدودا ۴۰۰۰ نفر بودند؛ جز شکست و شهادت حدود ۱۰۰۰ نفرشان سودی نبرد.
▪️مردم کوفه مختار را هم تنها گذاشتند. بنا بر اقوال مورخین، ٦٠٠٠ نفر از یاران مختار از مصعب ابن زبیر امان خواستند و مختار را تنها گذاشتند. مصعب دستور داد که همگی را گردن زده و آنها را به قتل رساندند. گفته شده که دو هزار نفر از این تعداد، عرب و چهارهزار نفر ایرانی بودند.
▪️قیام سوم کوفیان هم که به رهبری زید فرزند امام سجاد بود جز شکست سود دیگری نبرد.
▪️علامه شهیدی از کوفیان به "زبردست نوازان زیردست آزار" یاد می کند. مردمی که به امام حسین(ع)تمکین نکردند، اسیر دست حجاج ابن یوسفی شدند؛ که طبق گفته تاریخ، بیش از ۱۰۰هزار نفر از مسلمانان را گردن زد.
▪️این است عاقبت مردمانی که ولی به حق خود را به وقت نشناخته و تبعیت نکنند. ✍"ربیعی"
نشریه عبرتهای عاشورا.
8.سخنرانی حجت الاسلام وحیدی محرم98.mp3
45.53M
سخنرانی حجتالاسلام حمید وحیدی شب هشتم محرم ۱۳۹۸ش؛
در ادامه مباحث جلسات قبل در توصیف ویژگیهای همسفران امام حسین به بحث ایمان و جلوه بیتوقعی از ایمان رسیدیم.
نشانه بیتوقعی تواضع است و جایگاه و ظرف تواضع قلب مؤمن است و رفتارهای متواضعانه بروز این حالت است.
مقابل تواضع، تکبر است یعنی خودبزرگبینی، تواضع یعنی خود را وضیع دیدن خود را کم دیدن.
تواضع اگر برای مردم باشد ارزشی ندارد و آسیب است.
امام صادق(ع) میفرمایند: «: وَ مَنْ ذَهَبَ يَرَى أَنَّ لَهُ عَلَى اَلْآخَرِ فَضْلاً فَهُوَ مِنَ اَلْمُسْتَكْبِرِينَ»
هرکس برای خودش نسبت به دیگری برتری را حساب کند او از مستکبرین است.
و میدانیم جایگاه مستکبرین جهنم است.
راوی سوال میکند: إِنَّمَا يَرَى أَنَّ لَهُ عَلَيْهِ فَضْلاً بِالْعَافِيَةِ إِذَا رَآهُ مُرْتَكِباً لِلْمَعَاصِي؟
فَقَالَ: هَيْهَاتَ هَيْهَاتَ!
فَلَعَلَّهُ أَنْ يَكُونَ قَدْ غُفِرَ لَهُ مَا أَتَى، وَ أَنْتَ مَوْقُوفٌ تُحَاسَبَ؟ أَ مَا تَلَوْتَ قِصَّةَ سَحَرَةِ مُوسَى صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِ؟
⚫إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُون
🔰حاج آقا روحالله حسینیان برای صهبا یک یار و پشتیبان مهم بودند که با اعتقاد عمیق به کار مردمی و خودجوش، پدرانه به صهبا اعتماد و از آن پشتیبانی کردند.
از ایشان شنیده بودیم که در بخشی از مباحث حضرت آیتالله خامنهای در مشهد مقدس، پیش از پیروزی انقلاب حاضر بودهاند. گویا از همان زمان تا به حال بهدنبال ترویج و تبلیغ آن معارف ناب بودهاند و این استقبال گرم و یاریِ بدون چشمداشت از صهبا، دنبالۀ همان نیت شریف قدیمی بوده است.
حمایت سندی مرکز اسناد انقلاب اسلامی با عنایت ایشان، موجب دسترسی صهبا به اسنادی شد که در حالت عادی هیچ وقت نمیتوانست به آنها برسد. و همین اسناد در انتشار کتابهای «حلقۀ سوم انسان۲۵۰ساله»، «برتبعید»، «عبد صالح خدا» و برخی آثار دیگر، بسیار موثر بوده است.
لذا صهبا و همهٔ مخاطبان بزرگوارش مدیون و ممنون این حمایت مخلصانهٔ حجتالاسلام حسینیان هستیم.
و امروز که ایشان از دار فانی وداع کردهاند، ضمن عرض تسلیت به جبههٔ فرهنگی انقلاب اسلامی و مجموعه ارزشمند مرکز اسناد، برای این روحانی مجاهد و دلسوز، آرزوی رحمت و مغفرت الهی را داریم.
تقدیم به روح ایشان، فاتحه و صلواتی هدیه بفرمایید.
@sahba_nashr1
شرح حال
حجتالاسلام و المسلمین حمید وحیدی؛ شیراز، هیأت مکتب الشهدای مسجد اباالفضل(ع) کلبه سعدی.
از امروز ان شاء الله صوتهای امسال جلسات محرم حاجآقا را در کانال خواهم گذاشت.
AUD-20200823-WA0042.mp3
13.24M
🔻 سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین حمید وحیدی، شب اول محرم ۱۳۹۹ش؛
🔻 ایشان در این دهه در باب ویژگیهای برجسته مکتب امام حسین(ع) که قابل عرضه به تمام دنیا است و برای تمام انسانها فارغ از هر دینی که دارند جذابیت دارد، سخن میگویند.
🔻موضوع این جلسه انعطافپذیری بنده مؤمن در بندگیش است.
خداوند باری تعالی میفرمایند: «يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ آمَنُوٓا إِنَّ أَرْضِي وَاسِعَةٌ فَإِيَّايَ فَاعْبُدُون» بندگان من اگر در جایی در ضیق و تنگی هستید، شرایط خود را تغییر دهید اما بندگی تعطیل بردار نیست.
یک زمان، زمان سلامت است یک نوع بندگی داریم یک زمان در بیماری هستیم نوع دیگری از بندگی.
🔻مؤمن اگر نظم زندگیش بهم بخورد آرامشش بهم نمیخورد و باز هم خود را با شرایط جدید، برای بندگی وفق میدهد.
🔻 از جمله مستحباتی که همه واجبات زیر سایه آن برپا میشود روضه و عزاداری اباعبدالله است و تعطیل بردار نیست، شکل آن عوض میشود ولی تعطیل نمیشود.
🔻 وقتی ما در عزاداری و روضه امام حسین(ع) شرکت میکنیم و حضرت را تصور میکنیم و به مصائب ایشان فکر میکنیم، نوعی وحدت و اتحاد بین روح ما و حضرت شکل میگیرد که نجات بخش است، ظلمات ما را از بین میبرد.
صرف یاد اهل بیت نور میدهد به ما و ما را به سوی خدا سیر میدهد.
🔻 برخی از هر موقعیتی استفاده میکنند برای نیش زدن و استفاده سیاسی؟! از خون مردم باشد یا بدبختی مردم!
نه تنها عدالت را کمونیستی میفهمند، مواسات را نیز...
🔻 اگر الگوی آنان قرآن بود، دستور خداوند به نبیاش را میفهمیدند که:
«وَلَا تَجْعَلْ يَدَكَ مَغْلُولَةً إِلَىٰ عُنُقِكَ وَلَا تَبْسُطْهَا كُلَّ الْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُومًا مَحْسُورًا»
دستت را بخیلانه بسته مدار [كه از انفاق در راه خدا باز مانی] و به طور كامل هم [در انفاق] دست و دل باز مباش [كه چیزی برای معاش خودت باقی نماند] كه در نهایت نكوهیده [و در زندگی خود] درمانده گردی.
🔻بنا به نظر این جماعت وقتی این بنده خدا را به خانه بردی، نفر سوم هم که پیدا شد، باید خانهاش را یک سوم کند و نفر چهارم، یک چهارم و...
آخرش هم از خانه بیرون بروی و خانه جدیدی اجاره کند و هاکذا...
و درآخر برود کنار خیابان یا زیر پل کنار بیخانمانها زندگی کند...
......
البته این بنده خدا کافی است سرچی از فعالیتهای بسیار زیاد خیریه ح پناهیان داشته باشد و از خود بپرسد من برای اینان که جلو چشمانم بودند چه کردم؟!
شرح حال
🔻 برخی از هر موقعیتی استفاده میکنند برای نیش زدن و استفاده سیاسی؟! از خون مردم باشد یا بدبختی مردم!
بارها آیه زیر را برای دوستانم خواندهام که:
«يَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ ۖ قُلْ مَآ أَنْفَقْتُمْ مِنْ خَيْرٍ فَلِلْوَالِدَيْنِ وَالْأَقْرَبِينَ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ ۗ وَمَا تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ»
از پیامبر سؤال میکنند که چه چیز انفاق كنند؟ خداوند تبارک و تعالی میگوید:
بگو هر مال و مایه سودمندی كه انفاق میكنید باید برای پدر و مادر و نزدیكان و یتیمان و نیازمندان و در راه ماندهگان باشد، و هر كار نیكی انجام دهید، خدا به آن داناست. (۲۱۵ - بقره)
.......
خداوند تبارک و تعالی ترتیبی اینجا ذکر کرده است که مشخص میکند مواسات کمونیستی که البته فقط شعار بود و هیچگاه هم عملی نشد صحیح نیست، در انفاق و کار خیر اولویت با پدر و مادر و خانواده است.
اگر خانواده شما نیازشان در حد متعارف برطرف شده آنگاه میخواهید انفاق کنید میتوانید به مراتب بعد بپردازید.
سوالاتی در اینجا مطرح میشود مثلا انفاق امیرالمؤمنین و حضرت زهرا و حسنین در ماجرای روزه و انفاق طعامشان سه روز متوالی چه میشود؟
همه این موارد توضیحات خود را دارد مثلا این مورد چنین بود که حسنین خودشان داوطلب بودند حقشان را به فقیر دهند و چنین نبود که امیرالمؤمنین غذای آنان را به فقیر دهد.
AUD-20200823-WA0044.mp3
13.11M
سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین حمید وحیدی؛
شب دوم محرم ۱۳۹۹ش؛
بحث ایشان در این دهه ویژگیهای برجسته مکتب امام حسین(ع) که قابل عرضه به تمام دنیا است و برای تمام انسانها فارغ از مکتبشان جذابیت دارد، میباشد.
ایشان در این جلسه به این میپردازند که آموزههای اهل بیت از آن جهت که مطابق فطرت بشری است اگر این آموزهها را درست ارائه کنیم مردم جهان تابع اهل بیت میشوند، کافی است بهره کوچکی از عقل و فطرت داشته باشند.
دشمنان ما تلاش دارند با ابزارهای مختلف هنری و رسانهای چهرهای از اسلام به نمایش درآورند که کسی فکر تحقیق در مورد اسلام را نیز به ذهن خود نیاورد و خصوصا این تلاش متوجه اسلام به علاوه ولایت است.
کسانی که تصویری از شیعه انعکاس میدهند که وقتی یک سرچ ساده در مورد شیعه بکنید نتایج بسیار بدی از آن انعکاس مییابد و سد راه هدایت میشوند، خواسته دشمنان در مبارزه با شیعه را محقق میکنند.
شرح حال
سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین حمید وحیدی؛ شب دوم محرم ۱۳۹۹ش؛ بحث ایشان در این دهه ویژگیهای برجسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ مربوط به اسلام آوردن جوان استرالیایی که جناب وحیدی در سخنرانی خود به آن اشاره میکنند
شرح حال
سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین حمید وحیدی؛ شب دوم محرم ۱۳۹۹ش؛ بحث ایشان در این دهه ویژگیهای برجسته
نمونه تصویری که ح وحیدی در صحبتهای خود اشاره میکنند.
هدایت شده از کتاب پیکِ روشنا 🌱
بسته بندی های محرمی به این شرح است
🔹️%10تخفیف همیشگی برای همه کتاب ها.به عشق❤حاج قاسم
🔹️هزینه پست.مبتنی بر نذرفرهنگی
+ 🌸#اینجا_جای_دنجیست🌸
کتاب پیک روشنا🌸🍀🌺🌼
کتاب فروشی نسل جوان
@ketab_peyk_roshana
شرح حال
بسته بندی های محرمی به این شرح است 🔹️%10تخفیف همیشگی برای همه کتاب ها.به عشق❤حاج قاسم 🔹️هزینه پست.
این کانال یکی از دوستان طلبه شیرازیم است، در یکی از شهرستانهای استان فارس کتابفروشی بسیار خوب و زیبایی دارد.
خیلی وقتها اگر کتاب خوبی لازم داشته باشم خیالم راحت است که اگر گیر نیاوردم او میتواند به من کمک کند.
دوستان در هرجای ایران عزیز، اگر قصد تهیه محصولات فرهنگی یا همکاری در کار نشر کتاب و محصولات فرهنگی دارند میتوانند با ایشان ارتباط بگیرند.👇
@Roshana21
AUD-20200823-WA0041.mp3
11.93M
🔻 سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین وحیدی شب سوم محرم ۱۳۹۹ش،
موضوع جلسات این دهه ح وحیدی ویژگیهای برجسته مکتب امام حسین(ع) که در صورت عرضه صحیح به تمام عالم، فهمیده و تأیید میشود و همه عاشق آن میشوند، است.
امام رضا(ع) فرمودند: «رَحِمَ اللّهُ عَبْدا اَحْیا أمْرَنا» خدا رحمت کند آنکه امر ما را زنده کند، راوی میپرسد: «فَکَیْفَ یُحْیِی أمْرَکُمْ؟»
حضرت پاسخ میدهند: «یَتَعَلَّمُ عُلُومَنا و یُعَلِّمُها النّاسَ، فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا»
ناس یعنی همه مردم و نه فقط مؤمنان، همه مردم اگر زیباییهای کلام ما را متوجه شوند از ما تبعیت خواهند کرد.
🔻از زیباترین جلوههای مکتب امام حسین(ع) آرامش انسان در سختترین شرایط است و آرامش از مهمترین نیازهای بشر است که عمده تلاشهای بشر برای آن است.
خداوند تبارک و تعالی میفرماید:
«وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ ۙ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ»
بال یعنی ذهن و خاطر
و «أصلح بالهم» یعنی خاطر آنها را جمع میکنم، دلشان را آرام میکنم.
امام مجتبی(ع) فرمودند: «فَأَنَا اَلضَّامِنُ لِمَنْ لاَ يَهْجُسْ فِي قَلْبِهِ إِلاَّ اَلرِّضَا أَنْ يَدْعُوَ اَللَّهَ فَيُسْتَجَابَ لَهُ»
من براى آن كس كه در قلب خود هيچ احساسى بجز رضا نداشته باشد ضامن هستم كه اگر دعا كرد خداوند دعايش را مستجاب نمايد.
بهرهمندی ما ملاک خوشبختی ما نیست بلکه آرامش ما ملاک خوشبختیمان است و کربلا بزرگترین جلوه آرامش در اوج مصیبتها است.
✍️برادریت را ثابت کن بعد امر به معروف و نهی از منکر...
🔰 فردی از مرحوم حائری میپرسد: آقا ببخشید، در امر به معروف شما فرمودید اگر شما با زبان دل صحبت بکنید، آن مؤثر میشود، ما بعضی از فتاوا را داریم که با توجه به کلمه امر، آنجا میگویند که شما باید آمرانه صحبت کنید، اگر با خواهش و اینها بگویید پر رو میشوند؟
🎙 آیتالله حائری پاسخمیدهند:
🔻خداوند تبارک و تعالی میگوید: «المؤمنون و المؤمنات بعضهم اولیاء بعض» اول میگویند برادریت [را] ثابت کن، بعد ادعای میراث کن. اول بعضهم اولیاء بعضت را جا بنداز، او بداند تو دوستش هستی او بداند آمدهای نجاتش بدهی، او بداند نیامدهای سوارش بشوی بعد امر به معروف و نهی از منکر؛
🔻 دیگران هم همین کار را میکنند که بچههای ما را گمراه میکنند.آنها چه جوری میکنند؟! آنها از راهش وارد میشوند. آنها با تواضع میآیند، خاکی میشوند. امام وقتی به ما امر به معروف میکرد، از موضع استعلا بهمان میگفت؟! مگر به ما نگفت من دست شما را میبوسم؟ میخواست امر به معروف کند مردم امشب بروید پشت بامها الله اکبر بگویید. مگر امر به معروف نیست؟! وحدت را درست کند. چه جوری گفت؟ گفت من پای کسانی [را] که امشب به پشت بامها بروند میبوسم. در جریان آقای شریعتمدار و اختلاف بین تبریز و قم میخواست واقع شود، امام به دست اکتفا نکرد، اینجا من دیدم گفت من پای آنهایی که به پشت بام بروند و تکبیر بگویند را میبوسم. وقتی آنها آمدند در عمل، آن وقت دقت این سخنان روشن میشود؛
🔻 بنده خدایی گفته بود: وقتی میخواهید دور کعبه بچرخید، باید دقیقاً شانههایتان به کعبه عمود باشد. این حاجی آمده بود گفته بود خودش بیاید ببینم چطور شانهاش را دقیقاً عمود میگیرد که به من میگوید این طوری باش؟! یعنی الان کعبه است، این دیوار است، میگوید باید شانهات عمودی باشد. حاجی گفت وقت طواف، جمعیت آنجا من را بلند میکنند آنجا میگذارندم زمین. تجریدی یعنی همین، نگاه کن ببین چطور میشود و امکان دارد.
🔻 با پیغمبر وقتی صحبت میکنی، امر دستوری میدهی یا درخواست میکنی؟ چطور قرآن میگوید: «الا من امر بصدقة»؟ میگوید ای پیغمبر اینها نجوایی که میکنند، خیری درش نیست مگر کسی بیاید بگوید آقا به فلانی کمکی بکن که بیچاره است. میخواهد بگوید «به تو میگوید بکن»، میگوید «امر بکند به تو که بکنی»! حالا استعلا میفهمی؟! با پیغمبر با استعلا حرف میزنی؟! مگر نمیگوید «لاتجعل اصواتکم فوق النبی» وقتی با هم دارید صحبت میکنید «کجهر بعضکم بعضا» نکنید این کار را در عین حالی که آنجا این را میگوید، میگوید «الا من امر بصدقة» همین گفتنش را میگوید امر، به معنی تذکر، یادآوری.
@sharh_hal
AUD-20200824-WA0032.mp3
10.85M
🎙سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین وحیدی شب چهارم محرم ۱۳۹۹ش؛
🔻موضوع این دهه جلوههای شگفتانگیز مکتب امام حسین(ع) که الگویی قابل ارائه به تمام عالم است، میباشد.
🔻 یکی از این جلوهها آرامش شگفتانگیز حضرت در اوج مصیبتها و مشکلات است.
سیدالشهدا(ع) با وجود از دست دادن همه دلبستگیهای معمول بشر، آرامشش حفظ میشود و فقط یک دلبستگی دارد:
تَرَكْتُ الْخَلْقَ طُرّاً فِي هَوَاكا
وَاَيْتَمْتُ الْعِيَالَ لِكَيْ اَرَاكَا
وَلَوْ قَطَّعْتَنِي فِي الْحُبِّ اِزباً
لَمَاحَنَّ الْفُؤادُ اِلي سِوَاكَا
اي خدا! از همه كس، از همه چيز در راه تو گذشتم
و براي ملاقات تو از همه وابستگان چشم پوشيدم.
اي خدا! اگر در راه محبت تو پاره پاره شوم،
دل من به سوي غير تو تمايل نخواهد كرد.
🔻از مهمترین راههای آرامش تفکر و تأمل است. امام صادق عليه السلام فرمودند: إنَّ صاحِبَ الدِّينِ فَكَّرَ فَعَلَتهُ السَّكِينَةُ.
آدمِ ديندار فکر میکند و در نتيجه، آرامش او را فرا مىگيرد.
🔻 از جمله فکرهایی که برای مؤمن آرامش بخش است نیز فکر مرگ است.
امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: أكثِرُوا ذِكرَ المَوتِ، و يومَ خُروجِكُم مِن القُبورِ، و قِيامِكُم بَينَ يَدَيِ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ، تَهُونُ علَيكُمُ المَصائبُ.
یاد مرگ مشکلات و مصیبتها را برای شما راحت میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عدالت یا مواسات؟
🔻در چه جامعهای میشود عدالت را اجرا کرد؟
🔻چه کسانی میتوانند عدالت را اجرا کنند؟
.........
برخلاف موضعگیریهای تندی که جماعتی علیه جناب حجتالاسلام پناهیان راهانداختهاند، سخن ایشان سخن کاملا درستی است و عدالتورزی را نفی نمیکند، مواسات را مقابل عدالتورزی نمیگذارد بلکه مواسات را مقدمه و زمینهساز عدالتورزی مطرح مینمایند.