#سوپ_اسپایسی
#پیش_غذا
#رژیمی
سوپ اسپایسی 212 کالری
مواد لازم برای شش نفر:روغن زیتون دو قاشق چای خوری، پیاز خرد شده دو عدد،سیب زمینی خرد شده دو عدد، کرفس خرد شده سه ساقه، کدو حلوایی کوچک خرد شده نصفه بدون پوست و دانه ، پودر کاری سه قاشق چای خوری، دارچین یک قاشق چای خوری، گوجه فرنگی خرد شده 800 گرم، قرص مرغ دو عدد، برنج 140 گرم، جعفری خرد شده برای روی سوپ
طرز تهیه:روغن را در تابه داغ کنید. پیاز ، سیب و کرفس و خیلی کم نمک اضافه کنید. بعد از ده دقیقه کدو حلوایی ،پودر کاری،دارچین و فلفل را اضافه کرده و بعد از دو دقیقه گوجه فرنگی و آب و قرص مرغ را اضافه کنید و درب ظرف را برای پانزده دقیقه ببندید. برنج را اضافه کنید و برای سی دقیقه درب سوپ را ببندید . اگر نیاز به ادویه داشت، اضافه کنید و برای سرو روی آن جعفری خرد شده بریزید. نوش جان😍😘
@shirini71
#سوپ_ذرت
#پیش_غذا
مواد لازم
کرفس ۱ شاخه
پیاز ۱ عدد متوسط
روغن زیتون به میزان لازم
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر کم چرب ۸۵۰ میلی لیتر
سیب زمینی ۱ عدد
پیازچه ۳ ساقه
ذرت ۱۷۰ گرم
—------------------—
در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن زیتون بریزید و گرم کنید. کرفس، پیاز و آویشن (خشک شده) را در آن بریزید و تفت دهید تا سبزیجات شروع به قهوه ای رنگ شدن، بکنند.
آرد را روی سبزیجات بپاشید و برای چند دقیقه تفت دهید. شیر و سپس سیب زمینی را اضافه کنید. مواد را مدام هم بزنید تا بجوشند و تا سیب زمینی ها نرم شوند برای حدود ۱۰ دقیقه، بپزید.
وقتی سیب زمینی ها پختند، برگ های کرفس، پیازچه و ذرت (و در صورت تمایل تره و یا جعفری) را به سوپ اضافه کنید. آن ها را تا تمامی سبزیجات نرم شوند بپزید و سرو کنید.
@shirini71
#بستنی_پاستیلی
مواد لازم
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته + یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک قاشق غ کاملا سر پر+ دو قاشق غ شکر
پاستیل حدود صد تا صد و پنجاه گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک قاشق غذاخوری + دو قاشق غذاخوری آب جوش
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه .
@shirini71
#ران_مرغ_با_سس_در_فر
۱۰عدد ران مرغ کامل
مواد لازم سس:
۴حبه سیر
۱ق چای خوری اویشن
۱ق مرباخوری پول بیبر
۱ونیم ق مرباخوری پودر فلفل قرمز
۱ق چایخوری فلفل سیاه
نمک(مقدارش دلخواه)
۲ق سوپخوری ماست
۲ق سوپ خوری سس مایونز
۴ق سوپخوری روغن زیتون یا روغن مایع
ران ها را خوب بشورید ،اجازه بدید اب ران ها کاملا برود،با چاقوی روی ران ها خط بیاندازید.
برای سس :سیر رنده شده،ماست،مایونز،روغن زیتون،پول بیبر و فلفل قرمز،فلفل سیاه،اویشن و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.اگر وقت دارید در یخچال به مدت ۱ساعت قرار دهید. من ۳/۴ساعت در یخچال استراحت دادم.حتی میتوانید یک شب زودتر در سس بخوابانید ،اگر وقت ندارید در سینه فر بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۳۵درجه تا زمانی که طلایی شوندو خوب رنگ بگیرند بپزید و وقتی گرم است سرو کنید.
😍 @shirini71
ایده های خوش مزه 😋🍗
#مرغ_شکم_پر👌🌸
🌹🍂 برای داخل شکم مرغ
اول دو عد پیاز رو خلالی وسرخ کنید،بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کنید ودو قاشق رب گوجه فرنگی+دو قاشق رب انار (ترش یا ملس هرکدوم که دوس دارید) وکمی نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه کنید در آخر بهش تعدادی آلو بخارا (من ۱۰تا ریختم)وحدودا سه قاشق گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بردارید .
مرغتون رو حتما از شب قبل با نمک وفلفل وساقه جعفری پیاز وحلقه های لیمو ترش مزه دار کنید.
حالا از مواد داخلی شکم مرغ رو پر کنید واگه دوس داشتید میتونید شکم مرغ رو بدوزید که در زمان پخت بیرون نریزه من روی پوست مرغ رو مقداری زعفرون زدم تا در هنگام پخت خو شرنگتر بشه وداخل کیسه پخت بزارید و درش رومحکم ببندید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه بزارید حدودا سه ساعت طول میکشه تا کاملا پخته وبریون بشه.
برای تهدیگ هم قبل از اینکه سیب زمینی ها رو کف قابلمه بزارم یه برگ ریحون گذاشتم وسیب زمینی رو روی اون قرار دادم به همین سادگی.
😋 @shirini71