الان دیگه بحث مدارک جناب رئیس جمهور نقل مجالس شده و حتی ویکی پدیا هم خبر داره جناب روحانی چه زیرآبی قشنگی رفته.
حالا مدرک
1⃣روزنامهٔ جمهوری اسلامی در ۱۹ اسفند ۱۳۵۸ و در مقدمهٔ مصاحبهای با حسن روحانی نوشته بود: «حسن روحانی در سال ۵۸ از دانشگاه لندن در رشته جامعهشناسی حقوقی دکترا گرفت.»
2⃣بعد از این گفتگو نام وی در لیست انتخاباتی ۱۹، ۲۱ و ۲۲ام اسفند ۱۳۵۸ حزب جمهوری اسلامی برای انتخابات مجلس اول، برخلاف یکم تا هجدهم اسفند از «حسن فریدون (روحانی)» به «دکتر حسن فریدون (روحانی)» تغییر یافت. بهعلاوه براساس مدارک ثبتشده در معرفی نمایندگان مجلس اول، مندرج در سایت رسمی مجلس شورای اسلامی، روحانی دارای مدرک دکترای حقوق معرفی شدهبود.
(کیانوش ایرانی. «سند شماره ۶۵: دکترای جامعهشناسی حقوقی حسن روحانی در سال ۱۳۵۸ حاوی اسکن اسناد». خودنویس)
("Did Iran's President Feign Having PhD From London University 1980-1999?"TheHuffingtonPost. 6 December 2017)
3⃣حسن روحانی با ادامه تحصیل در بریتانیا، مدرک کارشناسی ارشد (M.Phil) در رشته حقوق عمومیبه تاریخ ۱۹۹۵ میلادی (۱۳۷۳–۱۳۷۴۴) و دانشنامهٔ دکتری (Ph.D) در رشتهٔ حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونین گلاسگو زیر نظر پروفسور سید حسن امین بهتاریخ ۱۹۹۸ میلادی (۱۳۷۶–۱۳۷۷) دریافت کرد. («رزومه حسن روحانی» وبگاه مرکز تحقیقات استراتژیک)
پ. ن: برای متقلّبان، بهترین انتخابات، انتخابات بدون نظارته! برای مردم چطور؟!
📝 #رها_عبداللهی
🔵 چرا ترامپ، کردها را رها کرد؟
خروج ناگهانی سربازان #آمریکایی از شمال #سوریه به دستور #ترامپ، نه فقط برای کردها که برای #اسرائیل، #عربستان و حتی خود دولتمردان آمریکایی غافلگیر کننده بود. اما چرا ترامپ که چند ماه پیش خروج اشغالگران آمریکایی را منوط به خروج #ایران کرده بود، ناگهان چنین تصمیمی گرفت؟
1️⃣ اذعان به شکست #آمریکا در سوریه و فرار از هزینه های مالی جنگ: ترامپ صراحتا اعلام کرد 8 تریلیون دلار در منطقه خرج کرده و این جنگ احمقانه (به تعبیر او) که هیچ دستاوردی برای آمریکا نداشته، دیگر به صرفه نیست.
2️⃣چالش های داخلی و شخصی ترامپ: ترامپ اینک با دو چالش داخلی #استیضاح و #انتخابات 2020 مواجه است و مجبور است دست خالی خود از شکست های متوالی در سیاست خارجی اش را با حداقل عمل به یکی از وعده ها (خروج آمریکا از جنگ ها) التیام بخشد. استعفای" جیمز متیس "وزیر دفاع آمریکا نشان می دهد ترامپ شخصا تصمیم به این کار گرفته و حتی توجیهاتش، نتوانسته راس قدرت نظامی این کشور را هم مجاب کند.
3️⃣بی ثباتی سوریه: هدف اصلی آمریکا درگیری و #بحران دائمی در منطقه و توازن قدرت برای سلطه و هژمونی خود و اسرائیل است و چه بهتر که این بی ثباتی بدون بار مالی بر آمریکا صورت پذیرد. خروج آمریکا، سوریه را که در حال رفتن به آرامش و مرحله پسابحران بود دوباره درگیر جنگ میکند. آمریکا منافع خود را با هیچ گروهی گره نمیزند، از این رو گاه میشود هم پیمان #کردها، گاه شریک #ترکیه، گاه هم منجی #تکفیری ها و منفعت آمریکا یعنی جنگ دائمی اضلاع مختلف درگیر در سوریه و خاورمیانه.
4️⃣معامله پشت پرده با ترکیه: نیروهای آمریکایی درست بعد از تماس تلفنی ترامپ با #اردوغان عقب نشینی کردند. ارتش ترکیه چند هفته است که آرام آرام در حال لشکرکشی به مرزهای سوریه است و اینها یعنی چراغ سبز آمریکا به ترکیه. همچنین ارتش آمریکا از مناطقی در شمال سوریه که ترکیه قصد عملیات نظامی دارد تخلیه شده، نه از همه سوریه. میادین نفتی شرق رود فرات همچنان در اشغال آمریکایی هاست. آمریکا خواهان دور شدن بیشتر ترکیه و چرخش آن به سوی #چین و #روسیه نیست. مخالفت های آمریکا با حمله ترکیه به #کرد ها هم بیشتر مخالفت هایی لفظی و زرگری و برای فرار از فشارهای رسانه ای است و نه حقیقت.
5️⃣ #اشغالگر بالاخره باید برود، به اختیار خودش بهتر. آمریکا به خوبی میداند بعد از شکست از جبهه #مقاومت، چنانکه در افغانستان و عراق چنین شد، باید از سوریه هم خارج شود.
محمد عبدالهی
🔰 اردوغان به دنبال چیست؟
#اردوغان درصدد است برای همیشه خطر #تجزیه طلبی کردهای ترکیه را دفع کند. چگونه؟ با اشغال یک نوار مرزی به طول 500 کیلومتر و عرض 30 کیلومتر در شمال #سوریه. با پاکسازی کامل #کردها و اسکان #عرب ها بجای کردها با سیاست جابجایی جمعیتی. اردوغان بر این باور است که با اسکان 2 میلیون #آواره سوری در ترکیه در این منطقه حاصلخیز و با تغییرات دموگرافیک آن (مثل عفرین)، برای همیشه ارتباط کردهای #ترکیه با سوریه و #عراق و #ایران قطع خواهد شد و رویای کشور واحد #کردستان به تاریخ خواهد پیوست. و پس از آن، ایران و عراق و سوریه میمانند با کردهایشان.
🔰سناریوهای احتمالی:
کردهای سوریه دو سناریو بیشتر ندارند:
1️⃣جنگ همه جانبه و تنها با ترکیه. سران #کرد باز هم میتوانند با تحریک رگ غیرت و تعصب #نژادی، افراد خود را به کام مرگ بفرستند و همچون #عفرین و #کوبانی از دم تیغ بیرحم اردوغان بگذرند. در برابر ارتش مجهز ترکیه که هیچ ابایی از جنایت های جنگی و حتی اتحاد با تکفیریها ندارد، مثل تجربه های عفرین و کوبانی قتل عام خواهند شد. و اینک دیگر نه برای #استقلال و خودگردانی بلکه برای #بقا میجنگند. دیگر حمایت متحد خیانتکار خود #آمریکا را هم ندارند و به تعبیر خودشان از پشت خنجر خورده اند. ناسپاسی شان باعث شده #ایران نیز که در کوبانی و #اربیل خالصانه به کمک آنها آمد و سپس آنها به مزدوران و سرباز پیاده نیروی زمینی آمریکا مبدل شدند، آنها را جماعتی ناسپاس بداند.
2️⃣سناریوی دوم که میتواند حداقل از نسل کشی دسته جمعی کردها جلوگیری کند، توافق سریع با دولت سوریه و بازگرداندن حاکمیت حکومت مرکزی است. با این اقدام، آنها حمایت روسیه و ایران را به دنبال خواهند داشت و با پیروزی بر ترکیه، در حکومت سوریه نیز نقش و جایگاه خواهند داشت. چنانکه «مظلوم عبدی» فرمانده کل شبهنظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» گفته: «یکی از گزینههای روی میز، شراکت با بشار اسد جهت مقابله با ترکیه است»
🔰اما آیا سران کردها به چنین عقلانیتی رسیده اند که دیگر بیش از این به اسم «خلق کرد» و.. با مردم خود بازی نکنند و بجای عیاشی در کشورهای اروپایی قوم خود را به مسلخ نفرستند؟ آیا پس از خیانت آمریکا به این عقلانیت رسیده اند که یادگاری نوشتن بر دیوار آمریکا تا چه حد احمقانه بوده و بجای دلبستن به بیگانگان، به جنگ و خونریزی در سرزمین و با همسایگان خود پایان دهند و در روندی مسالمت آمیز با دیگر اقوام زندگی کنند؟ زمان مشخص خواهد کرد.
محمد عبدالهی
آرامکو و نوید پایان جنگ یمن🔵
می گویند «سیاست که تمام می شود، جنگ آغاز می شود.» این روزها باید گفت «با تهاجم متقابل، صلح آغاز می شود».
🔰اوضاع کنونی #یمن بی شباهت به روزهای آخر جنگ 33 روزه نیست. حمله موشکی به #آرامکو (مهمترین تاسیسات نفتی جهان) و سپس عملیات زمینی یمنی ها به نجران و اسیرگیری 2000 نفری از عربستان، یادآور انهدام ناو اسرائیلی و تانکهای مرکاوا در جنگ 33 روزه لبنان است.
🔰 پس از حدود 5 سال بمباران مداوم یمن، اینک #عربستان، #آمریکا و #اسرائیل به خوبی فهمیده اند توان نظامی یمنی ها به نقطه بی بازگشت و تهاجمی رسیده و امکان حملات دردناک تری وجود دارد. توان نظامی که تا یک سال پیش انکار و حتی تمسخر می شد، اینک باعث خسارات فراوانی به سعودی ها شده است. کاهش بی سابقه تولید نفت عربستان تا 50 درصد و افزایش سریع قیمت نفت و تحقیر توان نظامی عربستان و البته سلاح های گران قیمت آمریکایی از تبعات این دو اقدام استراتژیک یمنی ها بود. ✅پیام اصلی این دو عملیات آن بود که اولا "توان جبهه مقاومت قابل حدس و وزن کشی نیست و به نقطه تهاجمی و بدون بازگشت رسیده" و ثانیا "اگر نفت ما صادر نشود، نفت شما هم صادر نخواهد شد"! سعودی ها چنان خود را تحقیرشده یافتند که حتی با اتهام زنی به #ایران و تقلا برای جلب جامعه جهانی و بردن پرونده ایران به شورای امنیت نتوانستند کاری کنند و با عملیات زمینی "نصر من الله" و اسیر شدن تعداد کثیری از نیروهایشان دریافتند نمی توانند با متهم کردن ایران، از معرکه بگریزند. آنان چنان دچار سردرگمی و ضعف شدند که پس از دو هفته هنوز نفهمیده اند موشک های اصابت شده به آرامکو از چه نقطه ای شلیک شده است. این یعنی در صورت ادامه جنگ، آنها با #غافلگیری های بزرگتری مواجه خواهند شد و نخواهند فهمید از کجا خورده اند..
🔰بدتر آنکه ضربات عرصه میدانی چنان آسیب زننده بوده که پشتوانه سیاسی سعودی ها یعنی آمریکا هم جاخالی داده است. درست بعد از سقوط گلوبال هاوک و انفعال و خودداری آمریکا از پاسخ بود که اول اماراتی ها و سپس سعودی ها متوجه شدند #لویاتان دیگر نمی تواند از آنها محافظت کند و در رویارویی با ایران تقریبا تنها شده اند و به نحوی آلت دست اسرائیل قرار گرفته اند.
🔰با این وصف، درست پس از این رویدادها بود که پالس های #صلح و آتش بس آغاز شد. لحن بعضی از شخصیت های عربستانی ملایم تر شد و برای نخستین بار بن سلمان در مصاحبه با یک آمریکایی با رد گزینه جنگ، اعلام کرد گزینه سیاسی را ترجیح می دهد. فورا پس از آن عربستان با درخواست از کشورهای منطقه ( #عراق و #پاکستان ) برای میانجی گری با ایران اقدام کرد. گرچه لحن مقامات سعودی در این میان سینوسی است و همچنان شاهد اتهام زنی به ایران هستیم، اما این مواضع بیانگر آن است که عربستان به دنبال راه حل آبرومندانه برای خروج از باتلاق یمن است. و بعید نیست برای دست بالا داشتن در مذاکرات صلح، به یک اقدام تهاجمی قابل توجه دیگر دست زند. 👌
🔰اما آنچه واضح است جنگ یمن پس از حدود 4 سال (از مارس 2015) اینک به ایستگاه پایانی خود رسیده است و ان شاالله در ماههای آتی شاهد پایان جنگ در یمن خواهیم بود. چیزی که یک سال پیش در سوریه و عراق با زنگ پایان داعش شاهد بودیم.
پایان جنگ یمن نه تنها شکست آمریکا و عربستان و امارات که پایان رویای اسرائیل نیز خواهد بود. تنها طرفی که مایل به ادامه جنگ در منطقه (برای در امان ماندن خود) است و البته با اخراج جان بولتون و منزوی تر شدن صهیونیست های دوآتشه و عدم تمایل شخص #ترامپ به جنگ جدید، دیگر تیغ آنها نیز کند شده است. محمد عبدالهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید ابراهیم رئیسی
گاهنامه(380)_980716.doc
551.4K
گاهنامه سخن هادی - جغرافیای مقاومت
هدایت شده از مبانی نظری ولایت فقیه
کتاب حکیمانه ترین حکومت.pdf
2.7M
#سوال
بالاخره #پالرمو چه شد؟! آیا تبدیل به قانون شده است؟!
✅ پاسخ
شورای نگهبان قانون اساسی به دلیل ایرادات مجمع تشخیص مصلحت نظام به پالرمو به دلیل عدم مطابقت با اصول کلی نظام در بخش امنیتی و اقتصاد مقاومتی این لایحه رو به مجلس ارجاع داد که مجلس بدون هیچ تغییری همون لایحه رو برگرداند
و مجمع تشخیص مصلحت نظام در یکی از جلسات مجمع 11 سوال از دولت درباره CFT و پالرمو پرسید که دولت سولات پاسخ نداد.
لذا مهلت دولت برای پاسخ به سوالات به پایان رسیده و عملا پالرمو رد شده است نه تایید.
پ.ن: بقیه دعواهای رسانه ای صرفا خاله زنک بازی و هوچیگری رسانهای است.
اتفاق خوبی که باید می افتاد فوری
🔻 بیانیه کردهای سوریه درباره توافق با دمشق
🔹پروژه سیاسی ما هرگز به دنبال جدایی از سوریه نبوده بلکه همواره خواهان گفتوگو و حل مسالمتآمیز بحران بودهایم.
🔹ما هرگز همسایگان از جمله ترکیه را هدف قرار ندادهایم، اما ترکیه ما را به تروریسم متهم کرده است.
🔹ترکیه از ابتدای بحران سوریه، با ترویج تروریسم در سوریه، فعالانه نقشی منفی ایفا کرده است.
🔹در پنج روز گذشته، جنایاتی بیرحمانه علیه ما صورت گرفته و این حملات همچنان ادامه دارد.
🔹ما وظیفه داریم از مرزها و تمامیت ارضی سوریه دفاع کنیم. به همین دلیل، ارتش سوریه میتواند در مرز با ترکیه مستقر شده و برای دفاع از مرزها و آزادسازی شهرهای تحت اشغال ارتش ترکیه و مزدوران این کشور، وارد عمل شود.
🔹به نیروهای خود اعلام میکنیم که استقرار ارتش سوریه بر اساس هماهنگی با اداره خودگردانی و نیروهای دموکراتیک سوریه صورت میگیرد.
تحلیلی بر حمله ترکیه به شمال سوریه
🔸 در پنجمین روز از حمله ترکیه به مناطق کردی شمال سوریه، از ساعتی پیش مذاکرات نماینده کردها موسوم به قسد با دولت مرکزی سوریه در پایگاه حمیمیم در شرق سوریه آغاز شد.
این مذاکرات برای تعیین وضعیت استانهای کردنشین سوریه و چگونگی حمایت دولت از کردها در مقابل حمله ارتش ترکیه به خاک این کشور است.
💠 برخی نکات قابل توجه:
🔻۱. کردهای جداییطلب سوریه که به پشتوانه آمریکاییها در سالهای اخیر بهدنبال اخذ خودمختاری از دولت مرکزی سوریه بودند با عدم حمایت آمریکا از آنها در مقابل تجاوز ترکیه، عملاً با دو گزینه در پیشروی مواجهند:
اول ، مقاومت و جنگ با ترکها (که چنین توانی را ندارند)
دوم ، توافق با دولت بشار اسد با حداقل امتیازات (که مذاکرات طرفین از امشب آغاز شده است)
🔻۲. آمریکا زمانی به کردها نیاز داشت که از آنها برای جنگ با داعش استفاده کند. با برچیده شدن داعش، نیاز آمریکاییها نیز مرتفع شده است و دیگر لزومی برای حمایت از کردهای سوریه نمیبیند.
🔻۳. ترکیه در صورت عدم ترک سریع شمال سوریه در باتلاق آن گرفتار خواهد شد. اهداف ترکیه از حمله به شمال سوریه دستنیافتنی است و گریبان این کشور را خواهد گرفت.
🔻۴. فعالشدن هستههای داعش در شمال سوریه از آثار حملات ترکیه به شمال سوریه خواهد بود.
🔻۵. پشت صحنه حمله ترکیه به شمال سوریه را باید در همراهی و حمایت برخی کشورهای عرب منطقه از ترکیه جستجو کرد.
نکاتی درباره ی پاسخ روشن رهبری به میانجی آل سعود
🔺عمران خان نخست وزیر پاکستان برای میانجی گری بین ایران و عربستان و بنا به خواسته ی شاه سعودی به ایران آمد و با مقام معظم رهبری دیدار کرد.
در این دیدار معظم له علاوه بر تکریم و تشکر از دغدغه ی عمران خان برای برقراری صلح، پاسخی صریح داشتند.
ایشان به نخست وزیر پاکستان فرمودند:
🔹« ما انگیزهای برای دشمنی با این کشورها نداریم اما آنها تحت اراده آمریکا هستند و در جهت خواست آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران عمل میکنند.
🔹جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل طرحی چهار مادهای برای پایان جنگ یمن داده است و اگر این جنگ به نحو درستی پایان یابد، میتواند تأثیرات مثبتی در منطقه به دنبال داشته باشد.
🔹جمهوری اسلامی ایران آغازگر هیچ جنگی نبوده است... البته اگر کسی شروع کننده جنگ در مقابل ایران باشد، بدون تردید پشیمان خواهد شد.»
پیام این سخنان مشخص است:
1️⃣ایران با آل سعودِ تحت اراده ی آمریکا نمی تواند مذاکره ای داشته باشد.
2️⃣پایان یافتن درست جنگ یمن تنها راه گشوده شدن راهی بین ایران و عربستان سعودی ست.
3️⃣طرح چهار ماده ای جمهوری اسلامی راه حل پایان یافتن درست جنگ است. (ترک مخاصمه و آتش بس فوری، ارسال کمک های انساندوستانه، آغاز گفت وگوهای سیاسی بین همه طرف های یمنی و تشکیل دولت فراگیر ملی)
4️⃣در نقطه مقابل این شرایط جنگی آغاز نخواهد شد؛ مگر اینکه جمهوری اسلامی آغاز کننده ی جنگ را پشیمان خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار چندی پیش بشار اسد به کردها
🔹بشار اسد: آمریکاییها از شما حمایت نمیکنند، شما را در جیبشان میگذارند تا معامله کنند. اگر از کشورتان دفاع نکنید عثمانیها هم شما را به بردگی میگیرند. فقط دولت شما و ارتش #سوریه است که می.تواند از شما حمایت کند.