eitaa logo
سبک زندگی دینی
126 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
24 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
ساده زیستی امام خمینی برای هریک از صورت و دستها فقط یک مشت آب من وضو گرفتن امام خمینی(ره) را دیده ام ،درست مثل وضوی پیغمبر اکرم(صلی ا... علیه وآله وسلم) که در اخبار ذکر شده است که برای هریک از صورت و دستها فقط به یک مشت آب، اکتفا می کردند و با یک مرتبه شستن،وضو می گرفتند. امام (ره)در مقام فتوا هم برخلاف بسیاری از مجتهدین،می فرمودند:بیش از یک مرتبه شستن، استحباب ندارد و افضلِ وضوها،وضوی پیغمبر(ص) است که با یک مشت آب و یک مرتبه شستن، وضو می گرفتند. آیت ا...قدیری(از کتاب«برداشت هایی از سیره امام خمینی»ج2،ص108) درفاصلة بجا آوردن اعمال وضو،شیر آب را می بستند من بارها ناظر وضو گرفتن امام خمینی(ره) بوده ام و دیده ام که ایشان درفاصلة بجا آوردن اعمال وضو،شیر آب را می بندند و در موقع لزوم، دوباره باز می کردند تا مبادا آب اضافی از شیر، خارج شود.گاهی می دیدم که اگر آقا ،آب می خوردند، باقیماندة آب لیوان را خـالی نمی کردند بلکه کاغـذی روی آن می گذاشتند تا بعـدا از آن اسـتفاده کنند؛ برای امام (ره)، ماندن و گرم شدن آب مساله ای نبود. مرضیه حدیده چی(از کتاب«برداشت هایی از سیره امام خمینی»ج2،ص108) امام در خانه اجاره ای نجف مانند سایر طلاب معمولی زندگی کرد. بارها نزدیکان خواستند یک کولر بر یکی از اتاق ها نصب کنند، اما امام(ره) با لحن شدید فرمود: "شما دست به یکی کردید تا مرا جهنمی کنید." و مانع از این کار شد. تا اینکه پس از چند سال، دیگر به اصرار زیاد برخی اعاظم قبول کردند یک پنکه در آن گذاشته شود. اتاق بیرونی حضرت امام (ره)با زیلوهای فرسوده پوشیده شده بود. یک وقت برخی نزدیکان عرض می کنند: "این ها مناسب منزل شما نیست اجازه بدهید آنها را تعویض کنیم." امام(ره) در جواب می فرماید: "مگر منزل صدر اعظم است؟!" و اجازه تعویض نمی دهد.» (خاطرات آیت الله مسلم ملکوتی، چاپ مرکز اسناد انقلاب اسلامی، صفحه ۱۸۵) امام(ره) نسبت به اسراف ،خیلی حساس بودند؛ مثلا اگر شیر آبی چکه می کرد، تحمل نمی کردند و با زنگی که نزدیک ایشان بود خبر می کردند که بیایید این شیر را درست کنید که آب هدر نرود. سیدرحیم میریان(از کتاب«برداشت هایی از سیره امام خمینی»ج2،ص107)
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸اگر همدیگر را دوست ندارید به جایی نمی رسید🔸 اگر همدیگر را دوست ندارید به جایی نمی رسید ... توصیه می کنم که همدیگر را دوست بدارید و این را به عنوان یک برای خودتان قرار دهید. جدی بگیرید. 🌹
✨محبّت و دوست داری همسر با نماز شب زنی به خدمت حضرت صادق علیه السلام آمد و عرض کرد: ای پسر پیغمبر! شوهرم مرا دوست نمی دارد. چه کنم؟ حضرت فرمود؛ «عَلَیک بصلوة اللّیل» بر تو باد نماز شب (یعنی برو نماز شب بخوان). پس از چندی، زن به خدمت حضرت رسید و تشکر کرد و گفت: شوهرم از آن وقت هیچ کس را به اندازه من دوست نمی دارد. پس آن حضرت فرمود: خدا رحمت کند زنی را که سحر برخیزد و شوهرش را بیدار کند. و همچنین مردی که برخیزد و زنش را بیدار کند و نماز شب بخوانند. 📚قیامت و قرآن، ص 157.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍💎 👩‍👩‍👧‍👧ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ 👈ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺑﺎ ﺗﺮﺑﯿﺖ 👉 ﺭﻭﺍﻧﭙﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﯿﮕﻪ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﺪﯼ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﻧﻤﯽﮐﻨﯽ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺣﺮﻑ ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺬﻝ ﻭ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﻧﻤﯽﺁﻣﻮﺯﯼ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯿﮑﻨﯽ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻩ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﺶ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻧﻤﯽﺁﺭﯼ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻫﻤﯿﺸﻪ ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺍﺯﺵ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺗﻮ ﻭ ﺳﺨﺘﮕﯿﺮﯼ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯿﮑﻨﯽ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺑﻬﺶ ﻧﻤﯿﺪﯼ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﻧﻤﯽﮐﻨﯽ ﻭ ﻧﻤﯽﺑﻮﺳﯿﺶ... ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ...(ﻣﺸﻐﻮﻝ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﺕ‏) ﻧﻤﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻭ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ درمانند.
امام على عليه ‏السلام: جويا نشدن حال دوست، به جدايى مى ‏انجامد تَركُ التَّعاهُدِ لِلصَّديقِ داعِيَةُ القَطيعَةِ الإرشادجلد1صفحه303
🔹جدول تشویقی و قرارداد می‌تواند در امر فرزندان به بسیار کمک کننده باشد. 🔸جداول و قراردادها حس پذیری و مثبت را در کودک تقویت می‌کند. 🔹 جداول یک توافق کتبی بین شما و فرزند شماست که شما را قادر می‌سازد تا به رفتاری بپردازید که بهبود یافته است و رفتاری را که نیاز به برنامه ریزی بیشتری دارد را شناسایی کنید.
🅿️4⃣نیاز به حفظ هویت مستقل و استقلال 💠بسیاری از تنها در سایه نقش‌های خود تعریف می‌شوند، آن‌ها دائما به عنوان یک همسر، مادر و خواهر و ... به دیگران معرفی می‌شوند. 💠 در حالیکه درست است که این نقش‌ها بخش‌های بسیار پررنگ و با اهمیتی از زندگی یک زن را تشکیل می‌دهند اما زنان نیاز دارند که جدای از همه این‌ها مستقل خود را حفظ و با توجه به توانمندی های خود مورد ارزیابی قرار بگیرند. 💠زنانی که می‌توانند در کنار نقش‌های جنسیتی خود هویت مستقل خویش را نیز حفظ کنند بیشتر در جهت و پیشرفت فردی در کنار رشد تلاش می‌کنند و به آن دست می‌یابند.
💢سردی روابط، مزاج‌های متفاوت، عدم شناخت و ارضای همسر، و روابط فرا زناشویی، روابط قبل ازدواج، عدم جنسی و جنسی و نیز عدم وجود مواردی، مانند برآورده شدن نیاز جنسی، روابط جنسی سالم، بلوغ جنسی زوجین، جذابیت جنسی، آگاهی از نیاز جنسی طرف مقابل، رابطه زناشویی مؤثر و صمیمیت جنسی، سبب ناکامی شریک زندگی می‌شود و زمینه فروپاشی خانواده را فراهم می‌کند.
🅿️6⃣ - خانه برای مردها بسیار مهم است. ✍تقریبا در تمام فرهنگ ها به عنوان قدرت اول شناخته شده است. 🔸 مردها می خواهند هسته و ستون اصلی خانواده باشند و در خانواده هایی که بدون نظرخواهی و همسرش درباره مسائل خانوادگی تصمیم می گیرد، معمولاً مشکلات زیادی مشاهده می شود که سرکوب شدن به نفس مرد را می توان یکی از این ناراحتی ها دانست. 🔹 البته این که مرد، قدرت اول خانواده باشد بدان معنا نیست که مرد، در یک نقش ظاهر شود بلکه منظور از این مسئله است که باید بر عهده مرد قرار بگیرد.
✍می‌توان با نگاهی به تاریخ بشر اذعان داشت که در تمامی طول تاریخ، ویژگی‌های و زن و مرد عمده‌ترین عامل در تفکیک در و بوده است؛ ✍یعنی و به واسطه تفاوت نقشی که در نسل دارند، به طور طبیعی در جایگاه‌های متفاوتی از نقش‌ها قرار گرفته‌اند و این تفکیک شامل نقش رسیدگی به تمامی امور داخلی منزل برای زن و نقش مالی و در واقع تأمین خانواده برای مرد بوده است و حتی در آرای بسیاری از نظریه‌پردازان اجتماعیِ کلاسیک و معاصر، این تفکیک نقش برای بقا و نهاد امری ضروری به حساب می‌آید که نسل به نسل، از طریق از به نیز منتقل می شود.