eitaa logo
سبک زندگی دینی
127 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 🔖وقتی خونه اید طوری با همسرتون رفتار کنید که بین بودن و نبودنتون بشه فرق گذاشت. ✳️با همسرتون صحبت کنید🗣 ✳️به حرفاش گوش بدین👂 ✳️در یک سری مسائل از همسرتون نظرخواهی کنید بزارید همسرتون بفهمه تو زندگی شما نقشی داره همینجوری نیاید خونه بشینید پای تلویزیون شامتون رو بخورید بعد هم بخوابید❌ زندگی با همین کارهای کوچیک شیرین میشه❤️ 💜صحبت کردن،محبت کردن،کمی از مسائل رو با همفکری هم حل کردن به زندگی جریان میده ❌نزارید زندگی سرد و بی روح بشه به زندگیتون عشق اضافه کنید ❤️ خونه میتونه فضای عاشقانه های شما باشه
✅ با فرزندان خود بیشتر صحبت کنید. مادرها می‌توانند با دختران خود در مورد مشکلاتی که معمولا در سن با آن روبه‌رو می‌شوند، صحبت کنند و همچنین پدرها با پسران خود درباره مشکلات دوران بلوغ که معمولا هر پسری با آن روبرو می‌شود، صحبت کنند. اما سعی نکنید، بیش از اندازه درباره موضوعات جنسی با آنها گفتگو کنید. با باز کردن بیش از حد اینگونه موضوعات کاری نکنید که فرزندان حریم بین خود و شما را بشکنند. در حد نیاز با آن‌ها درباره مشکلات بلوغ جسمی و جنسی صحبت کنید و آن هم به صورت کاملا خصوصی. معمولا نوجوانان در محیط مدارس و کلاس‌های آموزشی به اندازه کافی در این رابطه با هم صحبت می‌کنند. سعی کنید، اطلاعات بی‌مورد به آن‌ها ارائه ندهید تا گمراه نشوند. شما می‌توانید کتاب‌های آموزشی مخصوص پسرها و دخترها که درباره مشکلات آن‌ها در این سن بلوغ صحبت کرده  را در اختیارشان قرار دهید، تا اطلاعات کافی در این‌باره کسب کنند. البته بد نیست که خودتان یک بار این گونه کتاب‌ها را مطالعه کرده باشید و سپس در اختیار آن‌ها قرار دهید. ✅ همدلی کردن با نوجوانان وقتی شما مشکلات دروان نوجوانی را درک کنید، این کار باعث می‌شود، نوجوان شما در کنارتان احساس راحتی و آرامش کند. چرا که می‌بیند کسانی به فکر او هستند، حتما لازم نیست خودتان را با آنها و مشکلات‌‎شان درگیر کنید. درک کردن رفتارشان می‌تواند کمک بزرگی باشد تا رابطه والدین با نوجوانان مستحکم‌تر شود. چند ساده اما کاربردی برای ترک اعتیاد نوجوانان از بازی‌های آنلاین : 👨‍👩‍👧‍👦ایجاد صمیمانه و بین والدین و فرزندان 🔸ایجاد هدف و در فرزندان و ترسیم آینده ای زیبا برای آنها و توجیه فرزندان جهت تلاش و کوشش برای دست یابی به هدف 🎮 : بازی های ویدیویی سالم، بازی های 🤼‍♂غیرمجازی و مفرح را جایگزین بازی های آنلاین کنونی کنید. 💰 نوجوانان از روی بیکاری و داشتن وقت زیاد به سمت بازی های آنلاین می‌روند، پس آنها را در طول شبانه روز، با کلاس های ورزشی، آموزشی و بستر های کسب درآمد ، تا می‌توانید . ⏳ : هم فرزند و هم والدین، می‌بایست زمان استفاده از گوشی و بازی های آنلاین را محدود کنند و به آن پایبند باشند. ( حداکثر روزی دو ساعت)
✅ انتخاب های محدودی در اختیار کودک قرار دهید اگر از کودک بپرسید چه غذایی می‌خورد، احتمالا باعث سردرگمی و بلاتکلیفی او می‌شوید، چون فهرست غذا بسیار متنوع است. به‌جای این سؤال کلی، تعدادی غذا را انتخاب کنید و از کودک بخواهید از بین این گزینه‌ها غذای دلخواهش را انتخاب کند. گزینه‌های محدود به کودک کمک می‌کند راحت‌تر انتخاب کند و برای انتخاب گزینه‌های جدیدتر یا شرایط پیچیده‌تر، آماده شود.
💕💕 ‏در دوران کودکی با فرزندتون "صحبت کنید" تا اونها هم در دوران نوجونی با شما "صحبت کنند". اصولاً دوران نوجوانی، زمان صحبت کردن با فرزندان نیست بلکه زمان "گوش کردن" است. بعضی از والدین اینکار را کاملا برعکس انجام می‌دهند؛ دوران کودکی را مورد غفلت قرار داده و حوصله صحبت کردن با بچه ها را ندارند، و در دوران نوجونی با نصیحت کردن قصد جبران دارند!!! 🟡هر چه در کودکی بکارید در نوجوانی برداشت می کنید چقدر به این جمله اعتقاد دارید؟
پدر ، در کنار همۀ خوبی‌هایش به این مسأله اولویت بدهد که هیچ‌وقت دل مادر را نشکند (لااقل جلوی بچه‌ها) و به او محبت کند. مادر هم هیچ وقت غرور پدر را نشکند (لااقل جلوی بچه‌ها) و به او احترام بگذارد. ⏪ همچنین پدر و مادر، بچه‌ را به اطاعت از یکدیگر توصیه کنند؛ مخصوصاً اینکه پدر به بچه یاد بدهد که دل مادرش را نشکند و مادر هم به بچه یاد بدهد که احترام پدر را حفظ کرده و غرورش را نشکند. 👈 در این صورت بچه‌ای که در چنین خانواده‌ای بزرگ شود، خوب بار می‌آید. (استاد پناهیان)
🔰جلوی بچه‌ها ... 🔹جلوی بچه‌ها قرآن بخوانید! 🔸جلوی بچه‌ها دعا بخوانید! 🔹مقابل چشم بچه‌ ها از خدای متعال بخواهید! 🔸دعا کردن و حرف زدنِ با خدا را عملاً یاد بدهید! 🔹جلوی بچه‌ها دروغ نگویید! 🔸غیبت نکنید! 🔹اظهار ذلتّ در پیش غیر خدا نکنید! 🔸طمع به مال را نشان ندهید! ✅اگر اینطور شد، فرزند ما هم اینطوری بار می‌آید.. 🕌 در عمل الگوی بچه ها باشیم نه در زبان.
✅ نسل زِد (Z) نسل زِد (Z) ( Generation Z) با نام‌هایی چون: نسل‌نت (اینترنت)، نسل‌بومی‌دیجیتال و آدمهای‌فجازی( فضای مجازی)، شناخته می‌شوند. در نگاه جامعه‌شناسان، محدوده این نسل از اواسط تا اواخر دهه ۱۹۹۰ به عنوان سال شروع و اوایل سال ۲۰۱۰ به عنوان پایان سال تولد این نسل می‌باشد. در ایران نسل Z، به دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها مشهورند. بیشتر اعضای نسل زد، فرزندان نسل ایکس (X) هستند که در سال‌های 1965 تا 1980 به دنیا آمده‌اند. 👈🏼 ظهور و جا افتادن پدیده فناوری‌های‌رایانه‌ای و رسانه‌های اجتماعی(Social media) و گسترش اینترنت، نسلی را به وجود آورده که زیست مجازی داشته و وابستگی بالایی که به تکنولوژی و بکارگیری آن در زندگی روزمره خود دارد. این وابستگی به فضای مجازی، حتی به ایجاد کسب‌ وکارها در فضای دیجیتال کشیده شده و باعث بوجود آمدن سرزمین‌های مجازی مِتاوِرس(Metaverse) می‌شود. سرزمینی با شهرها، فروشگاه‌ها، دانشگاه‌های متعدد. در این نوع زندگی هرشخص، با آواتار خود در آنجا زندگی می‌کند، درس می‌خواند، عضوانجمنها شده، با دیگران معاشرت داشته، به دانشگاه رفته، کار و کاسبی راه انداخته و حتی در همین زیست مجازی، ازدواج می‌کنند. 👈🏼 روانشناسان اجتماعی؛ زومرها( همان نسل Z) را طرفدار خلاقیت و نوآوری برشمرده و آنان را دارای ویژگی عزت نفس می‌دانند. این نسل بواسطه داشتن رفاهیات نسبی و کم بودن جمعیت خانواده نسل ایکس(X) برای خود، اطاق تنها و وسایل شخصی بدون دسترس داشته‌اند. بنابر این حس حکم‌رانی اعتماد به نفس خاصی به خود دارند و اجازه ورود هر شخص با ادبیات تکلیفی را نمی‌پسندد. داشتن چنین ویژگی، چالشی برای روحانیت در ارتباط‌گیری با آنان است و باید گفتمان مناسب با آنان را به دست‌آورد. 👈🏼 این آدم‌های فجازی، احساسات شخصی خود را به راحتی برای هم‌نسلهای خود بیان کرده و استاد ارتباطگیری با همدیگر هستند. با این ویژگی، علاقه‌مند به چالش کشیدن احکام مَحرَم و نامحرم، حجاب و ... هستند. زومرها بواسطه زیست در دنیای مجازی و عادت به دهکده جهانی، علاقه‌مند به مرزبندی اعتقادی با دیگران نبوده و بدنبال دستیابی به معنویتی بلا ادیان و یا حداقل متمایل به پلورالیسم و کثرت‌انگاری در دین هستند ( این ویژگیهای غالب نسلZ بوده و قابل تعمیم بر تک تک افراد این نسل نیست).
💕 ✔️مافکر میکنیم حرف باد هواست و دائم به فرزندمان لقبهای مثبت و منفی می دهیم ✅و او را دچار آشفتگی ذهنی می کنیم که حاصل آن اختلال شخصیتیاست.
ایجاد تربیت صحیح، بهتر از رفتن در منجلابه !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ این کلیپ هشداریست جدی برای مسئولین و والدین! ببینید با اعتقادات جوانان ترکیه چه کردند دشمن همین مسیر را برای ما در پیش گرفته ادبیات مصاحبه شدگان در انتهای کلیپ برای ما آشنا نیست؟ دقیقا طرفداران باستان پرستی و کوروش پرستی، همین حرفها را می زنند؛ قرآن مال عربهاست! برای حجاب برید عربستان! اینجا ایرانه! احکام عربی به ما چه ربطی داره؟ اسلام با زور وارد شده! اشغالگر است، عرب گمشو بیرون! احکام اسلامی عربی پرستی است! ایران برای ایرانیان! نه غزه نه لبنان، چو ایران نباشد تن ... البته جنایات کوروش و نابودی چند تمدن توسط او به عنوان عامل یهود باعث افتخاره! حالا یهودیها مردم ایران و خاورمیانه رو قتل عام کردند و سالانه جشن پوریم می گیرند و شعارشان تکرار کشتار ایرانیان برای تشکیل حکومت جهانی یهود است.. اما !! مردم و جوانان نمی دانند! اما شبهات و جعلیات یهود را هویت تاریخی خود می دانند این کلیپ از ترکیه آینده نزدیک ایران است الان آلودگی به این ملی گرایی ها در حد اغتشاشات اخیر بود اما با اهمال کاری نظام آموزش و گسترش دروغهای تاریخی دیگر سطح اغتشاشات در این حد نخواهد بود رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند دشمن در مورد گذشته دروغ گفته است که اگر اصلاح نشود در آینده معلوم نیست دچار چه مشکلاتی شویم ( اولین گفتار خطاب به جوانان نقل به مضمون) یا جعلیات و دروغهای تاریخی را اصلاح می کنیم یا خطرات و اغتشاشات گسترده تر و خطرناکتر خواهد بود
باید بدونیم که  یعنی پافشاری روی حرف یا  خواسته "غیر منطقی". بنابراین اگه خواسته ی فرزندتون "منطقی" بود، بی جهت "نه" نگید. ❓اما راهکارهای حل این مسأله چیه؟ 🔹 خودتون در اختلاف های خانوادگی، لجبازی نکنید. 🔹 بدون دلیل منطقی، به کودک، "نه" نگید تا مجبور بشید دوباره نظرتون رو عوض کنید. 🔹 وقتی کودکتون لجبازی می کنه، "سکوت" کنید و یا بعد از هر بار اصرار او، جمله آخر خودتون رو، با همون لحن، تکرار کنید؛ مثلا وقتی گفتید " شکلات، بی شکلات"، در دفعه های بعد، چیزی به این جمله اضافه نکنید. 🔹 با "بی توجهی" به پافشاری کودک، خودتون رو مشغول کاراتون نشون بدید. 🔹 برای آرام کردن  ، اونو بغل و نوازش  نکنید؛ این کار، لجبازیش رو تقویت می کنه. 🔹 از روش هایی مانند فریاد زدن، کتک زدن، تهدید کردن و... برای مقابله با لجبازی کودک استفاده نکنید. شاید با این روش ها موفق بشید، اما کودک در معرض آسیب های روانی قرار می گیره. 🔹 برای پایان دادن به لجبازی، به کودک "رشوه" ندید. 🔹 لجبازی کودک را با "محرومیت" تنبیه کنید؛ مثلا اونو از تماشای برنامه کودک ، به مدت نیم ساعت، محروم کنید. ✍ منبع: مجموعه کارت های « به_گلها آب بدهید» (با کمی  تغییر) مرکز مشاوره ماوا ؛ قم