❇️ موج شکلگیری جدید نشریات #ژورنالیسم_اندیشه در درون #گفتمان_انقلاب_اسلامی نوید فصلی تازه برای تولید و ترویج اندیشه دارد. نسلی که دغدغهمندانه به دنبال تولید ایده در جهانی است که تفکر و اندیشه را نادیده گرفته و این امر مهمی است. پیشرفت انقلاب در افق قرن جدید، نیازمند امتداد اندیشهها در نسبت با مسائل انضمامی و کنونی ماست...
#سوره
#فکرآورد
#خردورزی
#نامه_جمهور
#کتاب_اول
#برداشت_اول
#دیدهبان_اندیشه
#گفتمان_پیشرفت
⚜️ @Taammolat74
📮 فکر #امربهمعروف و #نهیازمنکر در نظر مردم محدود شده و توجهی به #اصلاحات امور زندگی اجتماعی خود ندارند نتیجه این شده که اگر احیاناً شهرداری مثلاًیک قدم اصلاحی بردارد، مردم احساس نمیکنند که پای یک امر مذهبی در میان است، زیرا حس نمیکنند که این هم از جنبه دینی یک وظیفه است؛
مطهری، ده گفتار، ص85
https://virasty.com/Rasoul74/1683098589425631704
⚜️ @Taammolat74
📮 جبرائیلی به درستی به نقطه ضعف کانونی #دولت_سیزدهم اشاره دارد؛ اساس مشکل دولت نه تنها در #خلا_گفتمانی بلکه در #فقدان_ایده راهبردی و #جهتگیری مناسب سیاستی در برخی مسایل است
همین عامل موج ضعف انسجام و یکدستی لازم جهت #تحول و #تغییر_ریل اساسی و زمینهساز برخی #ناکارآمدی هاست.
https://virasty.com/Rasoul74/1683138640005844713
⚜ @Taammolat74
👆👆👆
⭕️در نقد مصاحبه اخیر دکتر بخارایی :
📮 مصادره «#مردم» از سیاستهای مغالطهآمیز این دست به اصطلاح جامعهشناسانی است که حتی از فهم #هویت جامعه خود بازمندهاند.
#روحانیت_انقلابی همیشه در صف اول خدمت به #مردم و در بطن زندگی بوده و هست. ممکن است نوع ادراک عمومی از عملکرد #روحانیت متفاوت باشد اما خباثت غیرانسانی عدهای اساس تحلیل جامعه نیست...
https://virasty.com/Rasoul74/1683206004456784520
⚜ @Taammolat74
27.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆👆👆
#مجید_حسینی میگوید هدف ما مبارزه با #تبعیض به هر قیمتی است ولو #دروغ باشد چون راست یا دروغ اهمیتی ندارد، اتفاقا چالش ما با برخی #عدالتخواه ها همینجاست که ابزار و روش منطق #عدالتخواهی در مکتب انقلاب هم اهمیت دارد. عدالتخواهی در مسیر اسلامخواهی ارزشمند است.
و ازهمین تفاوتهای بنیادین، مسیرها جدا میگردد...
https://virasty.com/Rasoul74/1683229474956886105
⚜ @Taammolat74
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📮 شاید مهمترین بخش مناظره دیشب همین نکتهای بود که #علیزاده به #نصیری ها گوشزد کرد : #سرباز_فراری هایی که پست #عدالتخواهی خودشون رو رها کردن و انگشت اتهام رو به سمت #فرمانده گرفتهاند!
فهم #امنیت_ملی اینقدر چیز پیچیدهای نیست اما پرسش ذهن من چگونگی فرایند تبدیل شدن به سرباز فراری است!
https://virasty.com/Rasoul74/1683388781537395469
⚜ @Taammolat74
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#ببینید| تمرکز قوچانی در ژورنالیسم اندیشه
👤 رسول لطفی
🖇دوره تکمیلی ژورنالیسم
🏢مؤسسه استاد فرج نژاد
🔻پ.ن:
یکی از ابزارهای مهم #جنگ_شناختی تأثیرگذاری بر فکر و نظر نخبگانی #ژورنالیسم_اندیشه است که ظرفیت بالایی در مسئلهسازی، مفهومسازی ، نظریهپردازی و گفتمان سازی و... و به طور کلی جهتدهی ذهن نخبگان با استفاده از زبان آکادمیک و ماده علوم انسانی است...
⚜️ @FarajNezhad110
⚜️ @Taammolat74
📮 #نئولیبرالیسم در جهان نمایشیشده امروز ، تلاش دارد با بهرهگیری از #سلبریتی که در خدمت نظم موجود است، به #کنترل و منقادسازی سوژه بپردازد و فرایند محصورسازی راپیگیری کند
اینجاست که #حجاب نیز در خدمت امرسیاسی قرار میگیرد و فارغ از معنایی که دارد میتواند سلبریتی را در عرصه شهرت نگه دارد...
https://virasty.com/Rasoul74/1683490613436429949
⚜ @Taammolat74
51.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بند کفش آوینی را به کل مدیران فرهنگی نمیدهم!
امروز در جلسه صمیمی که با دکتر #مهدی_جمشیدی داشتیم نکات خوبی پیرامون #دغدغه_فرهنگی طرح شد و ایشان گلایهها و شکایتها به حقی پیرامون #ولنگاری_فرهنگی و عملکرد برخی از #مدیران_فرهنگی و از جمله #شورای_عالی_انقلاب در حوادث اخیر داشتند .
⚜ @Taammolat74
.
♨️ یکی از نیازهای جدی خوانندگان حرفه ای کتاب در این دوره گرانی کتاب و وقت کم و کتابهای زیادی که هنوز نخوانده ایم، دسترسی به یک نمونه از کتابی است تازه پیدا کردیم اما نمی دانیم که آن را بخوانیم یا نخوانیم.
اما از آنجایی که پلتفرم های کتاب الکترونیک هنوز نتوانسته اند بسیاری از ناشران را به انتشار نسخه الکترونیک کتاب خود قانع کنند، دسترسی به یک نمونه از کتاب، که شامل فهرست و یک مقدمه از آن کتاب باشد، در خیلی از مواقع، به یک آرزوی محال بدل می شود.
سایت نمایشگاه بین المللی کتاب تهران یکی از معدود جاهایی است که یک pdf نمونه از همه کتابهایی که در آن منتشر می شود ارائه کرده است و از آنجایی که همه انتشارات های معتبر در این نمایشگاه حاضر هستند و این سایت هم همه سال در دسترس است، به یک منبع عالی برای دیدن کتاب، قبل از خرید آن تبدیل شده است.
⚜ @social_theory
⚜ @Taammolat74
📮 حرف اصلی در این است که ما نتوانستهایم شخصیت «فرهنگی تاریخی» خودمان را در قبال ماشین و #هجوم جبریاش حفظ کنیم، بلکه #مضحمل شدیم. حرف در این است که مانتوانستهایم #موقعیت_سنجیده و حساب شدهای در قبال این #هیولای_قرن جدید بگیریم...
حرف در این است که ما تا وقتی ماهیت و اساس #فلسفه_تمدن_غرب را در نیافتهایم و تنها به صورت و ظاهر ادای غرب را در میآوریم - با مصرف کردن ماشینهایش- درست همچون آن خریم که در پوست شیر رفت و از این همه که برشمردم یک بدیهی به دست آید اینکه ما تا وقتی مصرف کنندهایم، #غرب_زده ایم.
✍ جلال آل احمد/ غربزدگی
⚜ @Taammolat74
🔉 درسگفتار علمی
🔶 موضوع | آرایش نیروهای سیاست داخلی و آینده اقتصاد سیاسی ایران
سلسله جلسات بررسی اقتصاد ایران
🎙استاد: دکتر علیرضا شفاه
والعصر، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق
⏰ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
سلسله_جلسات_بررسی_اقتصاد_ایران؛_ج_1_دکتر_شفاه_out.mp3
44.74M
🔉 درسگفتار علمی
🔶 موضوع | آرایش نیروهای سیاست داخلی و آینده #اقتصاد_سیاسی_ایران
سلسله جلسات بررسی #اقتصاد_ایران
🎙استاد: دکتر #علیرضا_شفاه
جلسه اول
🔹 اتفاق مهم این است که اراده سیاسی کاهش پیدا کرده و نوعی رخوت ایجاد شده است.
در این صحنه که ما هستیم کسی توان #دعوت برای #بسیج کردن ارادهها را ندارد و نهایتا نوعی عمل بهبود دهنده در میان است که از جهتی جنبه دراماتیک میدان کنشگری را از دست داده است.
🔹 وقتی دعوتی در صحنه وجود ندارد، جامعه به سمت #مصارف_فرهنگی و #فردیت سوق پیدا میکند و امکان جامعه تضعیف میشود. این از آنرو اهمیت دارد که جریان #لیبرال در ایران این را به عنوان تنها فرصت و موقعیت ویژه تلقی میکنند.
🔹دولت جدید از همان ابتدا نتوانست چهره ارادهمندی از خود نشان دهد و انتظارات را برآورده نساخت و به سرعت #نرمال شد. فقط یک آرزومندی کوتاهمدتی را ساخت. لذا دولت فعلی توانی در برابر حریف خود ندارد.
⚜️ @Taammolat74
24.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیام تصویری دکتر رضا داوری
در همایش « داوری در ترازوی داوری»
🔹 فلسفه پاسداشت وجود است اما جهان تفرقه و پریشانی از فلسفه دور است.
فلسفه به معنای تفکر باید باشد تا جای چیزها و وقت کارها را تذکر دهد که اگر نباشد، پریشانی و نابسامانی و ندانمکاری همه جا را فرا میگیرد.
🔹 من به #هوش_مصنوعی دل نبستهام؛ بلکه هنوز امیدم به شعر و فلسفه است ...
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔉 پادکست صوتی 🔶 موضوع | سوادرسانهای و سلبریتی 🎙 گفتوگو با مهدی کاشفیفرد/ دانشجوی دکتری علوم ار
🔉 پادکست صوتی
🔶 موضوع | مداح سلبریتی
🎙 گفتوگو با ریحانه فراهانی/ دانشجوی کارشناسیارشد مطالعات فرهنگی و رسانه
مجله صوتی مسیر رسانه
قسمت سوم
⏰ ۹ اسفند ۱۴۰۱
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
Rasāvā 03.mp3
10.49M
🔉 پادکست صوتی
🔶 موضوع | #مداح_سلبریتی
🎙 گفتوگو با #ریحانه_فراهانی
مجله صوتی مسیر رسانه
قسمت سوم
محورها:
🔹 پدیده مداح سلبریتی
🔹 #شهرت و #مداحی
🔹 هواداران مداحها
سردبیر: علی مومنی
#فرهنگ_شهرت
⚜️ @Taammolat74
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 یوسف اباذری | هشدار پیرامون انقلاب جنسی در ایران
سوژه نئولیبرالیسم سوژه خوشگذران، لذتطلب، منفعت طلب ، نفعجوی فردگرایی است که میبایست در یک رقابت وحشیانه خودش رو نجات بدهد..!
«پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات»
سال 1397
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔉 درسگفتار علمی 🔶 موضوع | آرایش نیروهای سیاست داخلی و آینده اقتصاد سیاسی ایران سلسله جلسات بررس
🔉 درسگفتار علمی
🔶 موضوع | آرایش نوین جغرافیای اقتصاد سیاسی جهان و فرصت ایران
سلسله جلسات بررسی اقتصاد ایران
🎙استاد: حمیدرضا فرتوکزاده
استادیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر
والعصر، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق
⏰ ۸ خرداد ۱۴۰۲
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
سلسله_جلسات_بررسی_اقتصاد_ایران؛_ج_2_دکتر_فرتوک_زاده_out.mp3
39.68M
🔉 درسگفتار علمی
🔶 موضوع | آرایش نوین #جغرافیای_اقتصاد_سیاسی جهان و فرصت ایران
سلسله جلسات بررسی #اقتصاد_ایران
🎙استاد: دکتر #حمیدرضا_فرتوکزاده
جلسه دوم
⚜️ @Taammolat74
تاملات
📍تفکر شریعتی و روزگار ما آیا اندیشه شریعتی برای امروز ما اهمیت دارد ؟! چه بخواهیم یا نخواهیم اندی
📍شریعتی، جامعهی بینظریه
در سالروز درگذشت شریعتی، بر این سیاق باید از خود پرسید : «در سینه جوانان نسلهای متاخر ما» چه مبارزهای جریان دارد؟ این پرسشی مبنایی است که تمایل به کنکاش و دیدن واقعیت از سوی متولیان فرهنگ و اندیشه، بسیار کم به چشم میخورد.
🔹 آنچه از شریعتی میآموزیم، این است که اگر نگران نسل جدید هستیم، اگر میخواهیم ارزشهایی که با آن در طول تاریخ زیستهایم را به نسل جدید منتقل کنیم، اگر میخواهیم خاطره تاریخی عشق به عدالت و تجسم علوی عدالت را برای نسل جدید بازگویی و بازخوانی کنیم، این مسیری طولانی است که بدون گذر انتقادی از وضع موجود میسر نخواهد شد.
🔹آنچه از شریعتی برای ما مانده نه تکرار و دنبالهروی مکانیکی از او، بلکه همین راه و روش انتقادی است که باید متناسب با وضعیت کنونی تازه شود. من در این روزها، با یادآوری شریعتی، مساله مهم بینظریهگی را کاملا نگرانکننده میبینم. جامعهای که ذهنیت نسلهای فعال آن حاصل چالشهای نظری و نهادینه نشدن نظریههایی برای آینده نباشد، باقوام و پویا نیست. نگرانی شریعتی که مطرح میکرد: «چه بسا این آخرین نسلی است که پاسخ خود را از دین میجوید.» با تاخیر حدودا پنج دههای، کاملا احساس میشود.
⚜️ @Taammolat74
🔰 آخرین نظرات رهبر انقلاب درباره شریعتی
🔹 چاپ ششم کتاب «جریانها و سازمانهای مذهبی - سیاسی ایران» نوشته رسول جعفریان از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر و روانه بازار نشر شد.
به گزارش خبرآنلاین، در پاورقی چند صفحه از کتاب، نظرات مقام معظم رهبری درباره مرحوم شریعتی منعکس شده است که اختصاصا برای نویسنده کتاب ارسال شده و مطالبی است که رهبر معظم انقلاب هنگام مطالعه چاپ سوم در حاشیه کتاب نگاشتهاند. رسول جعفریان در چاپ ششم این کتاب ضمن انجام اصلاحات و افزودن مطالب جدید، نظرات مقام معظم رهبری را نیز در پاورقی کتاب افزوده است.
در این کتاب و در خصوص «نامه نگاری شریعتی به ساواک و نوع تعامل وی با رژیم شاه»، نویسنده دو نظر را مطرح میکند:
1️⃣ نخست نظر سید حمید روحانی که دکتر شریعتی را عامل رژیم معرفی میکند.
2️⃣ دوم کسانی که شریعتی را عامل رژیم نمیدانند اما معتقدند که شریعتی و رژیم شاه در چند حوزه از جمله در برخورد با مسائل اجتماعی، روحانیت، مارکسیسم و...، دارای وحدت نظر و همسویی فکری بودهاند.
در این زمینه مقام معظم رهبری با هر دو نظر فوق مخالفت میکنند و بر نظری تاکید میکنند که مطابق آن، نامهنگاری به ساواک و انتخاب محتوای خاص در این نامهها، یک تاکتیک به قصد #فریب دستگاه حکومت شاه تلقی میشود.
🔹مقام معظم رهبری در این باره مینویسند: «به نظر من و با شناختی که از دکتر داشتم، وی تلاش کرد تا از وجود نقاط مشترک خود با دستگاه مانند ضدیت با مارکسیسم و انتقاد از روحانیت استفاده کند و ساواک را درباره خود به طمع بیندازد و در واقع آنها را فریب دهد و موفق شد. شاکله او با نوکری ساواک سازگار نبود. حداکثر این بود که وی اهل خطر کردن در مبارزه با دستگاه نبود و مایل بود در حاشیه عرصه مبارزه قرار داشته باشد ... در سال ۵۴ که من از زندان آمدم و همه به دیدن من میآمدند، او به منزل من نیامد و برای دیدار من منزل جوانی از دوستان مشترکمان را معین کرد و چند ساعتی با هم بودیم (آن جوان فرحبخش بود که به من و دکتر ابراز ارادت میکرد).»
🔹دومین موضوعی که در این کتاب از حاشیهنویسیهای مقام معظم رهبری منعکس شده است، مربوط به قضاوت تند و همراه با سوءظنی است که نسبت به دکتر شریعتی در نامه استاد شهید مطهری به حضرت امام خمینی (ره) در سال ۵۶ آمده است. بسیاری از افراد طرح این مواضع از سوی استاد مطهری را از سر عصبانیت تلقی کرده بودند و برخی نیز آن را به دشمنشناسی ایشان مربوط میدانند.
🔹در این زمینه هم نظر مقام معظم رهبری متفاوت است و در هر حال قضاوت شهید مطهری درباره شریعتی را نمیپسندند. ایشان در این زمینه مینویسند:
«نظرات مرحوم شهید مطهری درباره شریعتی - چه در آغاز آشنائیشان که تا دو سه سال از وی به نحو شگفتآوری ستایش میکرد و چه در سالهای بعد که از او به نحو شگفتآوری مذمت میفرمود - غالبا مبالغهآمیز... بود. در همین مطالبی که ایشان به امام مرقوم داشته، نشانههای بزرگنمایی آشکار است. برخی دیگر از دوستان ما از جمله مرحوم شهید بهشتی نیز همین نظر را در باره اظهارات شهید مطهری داشتند.» (پاورقی صفحه ۴۷۶ کتاب)
⚜️ @Taammolat74