💞💞💍💍💞💞
🔹اختلاف سنی بین زوجین
یکی از معیارهای انتخاب همسر هماهنگی و تناسب بین زوجین از نظر فاصله سنی است. به هر حال افرادی که در محدوده سنی نزدیک هم باشند، تجربه ها و خاطره های یکسانی دارند و پیش زمینه فرهنگی مشابهی برای درک کردن هم خواهند داشت. دختر و پسری که در سن ازدواج قرار دارند باید از نظر فکری در یک سطح قرار گیرند البته هرچه فاصله سنی زوجین کمتر باشد احتمال تفاهم بیشتر است. چراکه دو نفر با تفاوت سنی زیاد در دو مرحله متفاوت از زندگی هستند و نیازها و خصوصیات آنها نیز متعاقبا متفاوت است. زن و مردی که 15 سال اختلاف سن دارند نمی توانند همدل و همراه خوبی برای یکدیگر باشند اما باوجود تمام ایرادها، در این بین، نمونه های موفق زیادی نیز وجود دارند.
اما مشکلاتی برای هر دو زوج به وجود می آورد شامل : عدم درک صحیح و متقابل، برآورده نشدن انتظارات دو طرف بعد از مدتی و بی حوصلگی فرد بزرگ تر، به خصوص احساس پشیمانی و ...
#تبسم_زندگی
#پیش_از_ازدواج
@tabasom_zendegy
انــســان ها ...
به میزان "حقارتشان" "توهین" میکنند.
به میزان "فرهنگشان" "عشق میورزند".
و به میزان "کمبودهایشان" "آزارت میدهند" !
هرچه "حقیرتر" باشند، بیشتر "توهین میکنند" تا حقارتشان را جبران کنند !
هر چه "فرهنگشان غنی تر باشد"،
بیشتر به دیگران "عشق میدهند".
وهرچه "هویّتشان عمیق تر باشد"، "محترمانه تر رفتار میکنند".
به اندازه "درکشان" میفهمند،
و به اندازه "شعورشان" به "باورها و حرف هایشان عمل میکنند !
#تبسم_زندگی
#داستان_زندگی
@tabasom_zendegy
❣فرمول آرامش جول اوستین
سوال:فرمول آرامش در زندگی چیست ؟
پاسخ جول اوستین:
زندگی بسیار ساده است به آن شرط که شما آن زمان که دراز کشیدهاید فقط دراز کشیده باشید و زمانی که راه میروید فقط راه بروید زمانی که غذا میخورید فقط غذا بخورید و به همین ترتیب نیز همۀ کارهایتان را انجام دهید .
زیرا شما آن زمان که شما دراز میکشید به این فکر میکنید که کی بلند شوید زمانی که بلند شدید فکر می کنید که بعد آن باید کجا بروید زمانی که دارید میروید به این فکر میکنید که چه بخورید و به همین ترتیب ...
فکر شما همیشه یک قدم جلوتر از آن لحظهای است که خود شما هستید همین باعث میشود که نتوانید از اکنون لذت ببرید غافل از اینکه معجزۀ زندگی تنها وقتی اتفاق میافتد که باور کنید بهترین لحظه همین لحظه است...
#تبسم_زندگی
#مهارت_های_زندگی
@tabasom_zendegy
📌 آثار حسادت را میتوان به چهار گروه تقسیم کرد
○ آثار روانی
▫️تاثیری که بر حالات روانی و خُلق و خُوی فرد میگذارد؛ در او به صورت یک رنج ظاهر میشود.
○ آثار رفتاری
▫️شخص را وادار به صدمه زدن میکند؛ مانند: بدگویی، افترا و...
○ آثار ذهنی
▫️حسادت مانند هر احساس منفی دیگری، نیروی مُختل کننده از خود تولید میکند.
○ آثار اجتماعی
▫️به طورمعمول باعث میشود که شخص در نزد دیگران کم ارزش جلوه کند.
✅ راهکارهای درمان حسادت
🔺 نحوه تفکر و نگرش مان را تغییر دهیم و اثرات منفی حسادت را به خود یادآوری کنیم.
🔺 حسود نبودن منافع زیادی دارد. منافعی؛ مانند یک زندگی توأم با آسایش و آرامش. میباید متذکر شد که حسادت یکی از معدود احساسات منفی است که به راحتی موجب سلب آسایش و آرامش میگردد و به سُست شدن پایههای خوشی و خوش بختی انسان منتهی می شود.
🔺بهتر است وقتی حسادت در وجودمان به غلیان می افتد، سعی کنیم زشتی این حس را به یاد آوریم؛ به نعمتها و امتیازها، داشتهها و نقاط مثبت مان توجه کنیم؛ بر ارزشها تعمق کرده، کلاهمان را قاضی کنیم و از خود بپرسیم: این موضوعی که فکرمان را مشغول کرده است چه ارزشی برای ما دارد؟ پرهیز از رقابتهای بی ثمر یا مدیریت آنها و شناخت تواناییهای بالقوه شخصیت مان، از دیگر راه کارهای موثر در تعدیل حس حسادت است.
#تبسم_زندگی
#مهارت_های_زندگی
@tabasom_zendegy
با چشمان کودک دنیا را ببینید
کودکان عمدا کارهایی نمی کنند که شما ناراحت شوید بلکه دلیل کارهای بدشان این است که مثل بزرگسالان فکر نمی کنند. اگر اجازه دهید رفتارشان شما را بیازارد مرتب در رنج و عذاب خواهید بود.
روش درست این است که بخشی از رفتار آنها را ناشی از شرایط سنی بدانید. یک کودک 2 ساله در حال یادگیری است و وقتی بشقاب را پرت می کند می خواهد ببیند چه می شود. اگر یک بشقاب پلاستیکی به وی بدهید خواهید دید که پس از پرت کردن آن به سراغ چیز دیگری رفته و شما نیز کمتر ناراحت خواهید شد.
وقتی خود را جای او بگذارید محیط را آماده کرده و بسیاری از اوقات به جای عصبانی شدن بخندید.
#تبسم_زندگی
#کودک
@tabasom_zendegy
🔰 حجاب و روابط جنسی آزاد یک حق و مساله شخصی است و به جامعه ربطی ندارد. ⁉️
🔻 گام ابتدایی فمینیسم مطالبه آزادی زنان در حوزه پوشش و روابط بود. در اوایل کار این موج تبلیغاتی که برای بسیاری از زنان و به خصوص مردان جذابیت داشت، با این عنوان که آزادی پوشش و روابط، یک حق و مساله شخصی است و هیچ ارتباط و اثری در جامعه نخواهد داشت توجیه شد.
⭕️ به مرور افراد زیادی با مطالبه ظاهری این موج فمینیستی همراه شدند. در کشور ما نیز برخی از زنان از آن استقبال کردند. حتی برخی زنان که خود حاضر به کشف حجاب و یا داشتن روابط ناسالم نیستند نیز این ادعا که آزادی پوشش و روابط یک مساله شخصی است و ارتباطی به جامعه ندارد را پذیرفتند.
💢 اما اکنون با گذشت چند دهه از گسترش موج اول فمینیسم در جهان آثار و نتایج اجتماعی این امر دیگر قابل کتمان نیست!
1️⃣ یکی از مهمترین و اولین آثار آن نیز، تخریب ساختار #خانواده، افزایش فرزندان طلاق و افزایش تولد فرزندان نامشروع است:
🔸به گزارش OECD، آمریکا و اروپا بیشترین آمار طلاق را در جهان دارا هستند و نرخ طلاق طی دهه های گذشته (از شروع فمینیسم در جهان) ۲۵۱ درصد افزایش یافته است. که یکی از نتایج این امر افزایش فرزندان طلاق بوده است:
◀️ در سال ۲۰۱۲، یک سوم از کودکان آمریکایی بدون پدر واقعی خود بزرگ می شوند (دادههای CDC [مرکز کنترل بیماریها]).
🔸 از سوی دیگر، درصد فرزندان نامشروع در آمریکا از ۵ درصد در سال ۱۹۶۰ به ۴۱ درصد در سال ۲۰۱۰ رسیده است (دادههای سرشماری ایالات متحده).
🔸 غالبا پس از تولد کودکان نامشروع، بسیاری از این مردان، مادر و فرزند را ترک می کنند:
◀️ در سال 2017 میلادی، 65 درصد از کودکان نامشروع با پدران یا مادران تنها زندگی میکردهاند (گزارش موسسه پیو).
2️⃣ نتیجه افزایش تعداد فرزندانی که بد سرپرست یا بی سرپرست هستند، افزایش جرم و جنایت و بزهکاری در آمریکا بوده است:
🔸 مطالعاتی که در یکی از کانون های اصلاح و تربیت آمریکا (محل نگهداری مجرمین زیر ۱۸ سال) انجام شده است نشان می دهد تنها ۱۱ درصد از آن نوجوانان در خانواده سنتی رشد کرده اند و ۸۹ درصد از داشتن خانواده سالم محروم اند (Lincoln Prairie Behavioral Health Center).
🔸 طبق گزارشهای جامع منتشر شده، 87 درصد از مجرمین آمریکا، افرادی هستند که کودکی خود را بدون پدر یا مادر، که اکثریت آن با مادران مجرّد هست، گذراندهاند:
۶۳ درصد خودکشیها در میان جوانان، ۹۰ درصد بیخانمانی و فرار از منزل کودکان، ۸۰ درصد سوء رفتارهای اخلاقی، ۸۰ درصد تجاوزهای باانگیزهی خشم، ۷۱ درصد اخراج از مدرسه، ۷۵ درصد سوء مصرف_مواد مخدر، ۷۰ درصد زندانهای ایالتی آمریکا، ۸۵ درصد جوانان زندانی در آمریکا، را افرادی تشکیل میدهند که بدون پدر رشد کردهاند (گزارش موسسه آتلانتیک).
3️⃣ در نهایت فروپاشی خانواده که موجب کاهش فرزندآوری، افزایش کودکان بدسرپرست و افزایش فرزندان نامشروع است، خسارت اقتصادی سنگینی برای جامعه آمریکا به جا گذاشته است:
🔸 هزینههای رفاهی دولت ایالات متحده با افزایش تولدهای خارج از ازدواج، از 50 میلیارد دلار در هر سال، در سال 1950 به 700 میلیارد دلار در سال 2010 افزایش یافته است.
🔸 هزینهی سالیانه جرائم در آمریکا، حداقل 690 میلیارد دلار و همچنین تا 3410 میلیارد دلار برآورد شده است که به طور میانگین سالیانه بیش از ۴۱۱۸ دلار به ازاء هر آمریکایی، برای تأمین هزینههای ناشی از جرم و جنایت در ایالات متحدهی آمریکا مصرف میشود (دیوان محاسبات آمریکا).
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅
@tabasom_zendegy