#دشمنشناسی
#جهادکبیر
🔸 دشمن بیرونی همان #استکبارجهانی و #نظامسلطه است که دنیا را به سلطهگران و سلطهپذیران تقسیم میکند. اگر ملتی بخواهد در مقابل سلطهگران از منافع خود دفاع کند، سلطهگران با آن ملت دشمنی میکنند، روی او فشار میآورند، و سعی میکنند مقاومت او را در هم بشکنند.
این دشمن یک ملتی است که میخواهد مستقل، عزتمند و پیشرفته بشود و زیر بار سلطهگران نرود؛ این دشمن بیرونی است. امروز مظهر این دشمنی عبارت است از: شبکه صهیونیسم جهانی و دولت کنونی ایالاتمتحده آمریکا.
البته این دشمنی مال امروز نیست. روشها تغییر میکند، اما سیاست دشمنی با ملت ایران از اول انقلاب تا امروز بوده است. هر چه توانستند فشار آوردند، اما فشارهای آنها نتوانسته ملت ایران را ضعیف یا به عقبنشینی وادار کند. نه #تحریماقتصادی، نه #تهدیدنظامی، نه #فشارسیاسی و نه #جنگروانی.
امروز ما نسبت به گذشته بسیار #قویتر هستیم و این نشان دهندهی این است که دشمن در دشمنی با ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی #ناکاممانده است؛ اما این دشمنی ادامه دارد.
📚#کتابدشمنشناسی، ص٧
🆔 eitaa.com/tabyien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تماشایی👌
🌺 ما عشق را پشت در این خانه دیدیم
📲 نسخه مناسب اشتراک در شبکههای اجتماعی
#فاطمیه
#حضرت_زهرا
🆔 eitaa.com/tabyien
#کلام_استاد
#سیرمطالعاتی
⁉️ ما باید حافظ تقوا باشیم یا تقوا حافظ ماست؟
🔸 حقيقت اين است كه تقوا هم هر اندازه عالى باشد به نوبه خود خطراتى دارد. آدمى در عين اينكه بايد در حمايت و حراست تقوا زندگى كند بايد خود حافظ و حارس تقوا بوده باشد و اين، به اصطلاح «دور» نيست.
🔸 مانعى ندارد كه يك چيز وسيله حفظ و نگهدارى ما باشد و در عين حال ما هم موظف باشيم او را حفظ كنيم. درست مثل همان جامه كه مثال زدم: جامه حافظ و حارس و نگهبان انسان است از سرما و گرما، انسان هم حافظ و حارس جامه خويش است از دزد. اميرالمؤمنين عليه السلام در يک جمله به هر دو اشاره كرده، آنجا كه میفرمايد: «ألا فَصُونُوها وَ تَصَوَّنُوا بِها..» يعنى #تقوا را حفظ كنيد و به وسيله تقوا برای خودتان مصونیت درست كنيد.
🔸 پس اگر از ما بپرسند آيا تقوا ما را حفظ میکند و يا ما بايد حافظ تقوا باشيم، میگوییم هر دوتا. نظير اينكه اگر بپرسند آيا از تقوا بايد كمک گرفت براى رسيدن به خدا و مقام قرب الهى، يا از خدا بايد كمک خواست براى تحصيل تقوا؟ میگوییم هر دوتا؛ به کمک تقوا بايد به خدا نزديک شد، و از خدا بايد مدد خواست كه براى تقواى بيشتر ما را موفق بفرمايد.
🔸حضرت علی (ع) #اثر_تقوا را #آزادی از هر رقیٌتی و #نجات از هر گونه بدبختی میداند. یا اینکه میفرماید: همانا تقوای خداوند برای شما، دوای درد دلها، چشمی برای کوری دلها و شفای بیماری جسدها و اصلاح فساد سینهها و پاکی آلودگی نفوس و روشنایی پردههای چشمان است. ( خطبه 198)
📚#کتابدهگفتار
🆔 eitaa.com/tabyien
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلام_استاد
⁉️چرا محل قبر تنها دختر پیامبر، #حضرتزهرا سلام الله علیها مجهول مانده است؟!
#فاطمیه
#حضرت_زهرا (س)
🆔 eitaa.com/tabyien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیدنی👌
#پیام_امام
🤔 انسان چون خودش را خیلی دوست دارد، خیال میکند همه کارهایش خوب است‼️
📲 نسخه مناسب اشتراک در شبکههای اجتماعی
#تبیین_سبک_زندگی
#کار_برای_خدا
🆔 eitaa.com/tabyien
🔸 افزایش عیار معنویت و اخلاق در فضای عمومی جامعه
انقلاب اسلامی عیار #معنویّت و #اخلاق را در فضای عمومی جامعه بهگونهای چشمگیر افزایش داد. این پدیدهی مبارک را رفتار و منش حضرت امام خمینی در طول دوران مبارزه و پس از پیروزی انقلاب، بیش از هر چیز رواج داد؛ آن انسان معنوی و عارف و وارسته از پیرایههای مادّی، در رأس کشوری قرار گرفت که مایههای ایمان مردمش بسی ریشهدار و عمیق بود. هرچند دست تطاول تبلیغات مروّج فساد و بیبندوباری در طول دوران پهلویها به آن ضربههای سخت زده و لجنزاری از آلودگی اخلاقی غربی را به درون زندگی مردم متوسّط و بخصوص جوانان کشانده بود، ولی رویکرد دینی و اخلاقی در جمهوری اسلامی، دلهای مستعد و نورانی بویژه جوانان را مجذوب کرد و فضا به سود دین و اخلاق دگرگون شد. مجاهدتهای جوانان در میدانهای سخت از جمله دفاع مقدّس، با #ذکر و #دعا و #روحیهیبرادری و #ایثار همراه شد و ماجراهای صدر اسلام را زنده و نمایان در برابر چشم همه نهاد. پدران و مادران و همسران با احساس وظیفهی دینی از عزیزان خود که به جبهههای گوناگون جهاد میشتافتند دل کندند و سپس، آنگاه که با پیکر خونآلود یا جسم آسیبدیدهی آنان روبهرو شدند، مصیبت را با شکر همراه کردند. مساجد و فضاهای دینی رونقی بیسابقه گرفت. صف نوبت برای اعتکاف از هزاران جوان و استاد و دانشجو و زن و مرد و صف نوبت برای #اردوهایجهادی و #جهادسازندگی و #بسیجسازندگی از هزاران جوان داوطلب و فداکار آکنده شد.
#بند_هفدهم
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
🆔 eitaa.com/tabyien
دامی برای مرغ مقلد_1399418235721.mp3
8.93M
#صداهنگ(شنیدنی)👌
#افول_تمدن_غرب
🔱#دامی برای مرغ #مقلد🔱
عدهای فکر میکنند چون غربیها از لحاظ علمی بر ما برتری دارند، پس ما باید فرهنگ، عقاید، آداب معاشرت، آداب زندگی، روابط اجتماعی و سیاسیمان را از آنها یاد بگیریم؛ این اشتباه است. اروپاییها کارهای غلط و خطا و رفتارهای زشت الی ماشاءاللَّه دارند؛ چرا باید این کارها را از آنها یاد بگیریم؟
مقام معظم رهبری ۱۳۸۳/۴/۱۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تماشایی👌👌👌
🔸رهبر معظم انقلاب در پاسخ به #شهیدخوشلفظ که گفت «دعا کنید شهید شوم»: شما بعد از ۱۲۰سال که از دنیا رفتید،قطعا شهید هستید.
🗓 بازنشر دیدار خانواده خوش لفظ بارهبر معظم انقلاب به مناسبت سالگرد شهادت
#پنجشنبههای_شهدایی
#تبیین_سیره_شهدا
🆔 eitaa.com/tabyien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیدنی👌
🌷#شهید_ابراهیم_هادی:
🔸 آرزو دارم مثل مادرم حضرت زهرا(س) هیچ نشانی از من وجود نداشته باشد. اصلاً دوست ندارم جنازهام برگردد و میخواهم مثل مادر سادات بدون مزار باشم. دلم میخواهد گمنام بمانم...
#تبیین_سیره_شهدا
#فاطمیه
🆔 eitaa.com/tabyien
هدایت شده از روشنای تبیین✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوقالعاده_جانسوز😭😭
#تماشایی👌👌
دیر آمدم دیر آمدم در داشت میسوخت
هیئت میان #وای_مادر داشت میسوخت
دیوار دم میداد، در بر سینه میزد
محراب مینالید، منبر داشت میسوزد.
سربند "#یازهرا"ی محسن غرق خون بود
سجاد از سجده که سر برداشت میسوخت
ما #عشق را پشت در این خانه دیدیم
زهرا در #آتش بود حیدر داشت میسوخت!
#ویژهی_شب_جمعه
#فاطمیه
🆔 eitaa.com/tabyien
#شرحزیارتجامعهکبیره
#امامشناسی
🔅و عناصر الأبرار؛
واساس و ریشهی نیکوکاران 🔅
«عناصر» جمع عُنصُر به ریشه و نسب هر چیزی می گویند. «ابرار» جمع بَرّ و از ریشه «بِرّ» است که به معنای نیکوکاری در مقابل غیر میآید و در موارد مختلف، جلوه مناسب آن مورد را دارد.
🔸#ائمّه (ع) #ریشهی_نیکان
عنصر ابرار بودن ائمّه اطهار (ع) این گونه قابل تصویر است: ابرار دارای دو بُعد جسمی و روحی هستند. تفاوت آنان با دیگران در بُعد روحی است و در بُعد جسمی فرقی میان آنها و دیگران نیست؛ چون انسان ها با یکدیگر فرقی ندارند، جز در برخی خواص ظاهری، مانند رنگ، قد، وزن و... که تأثیری در تقسیم صالحان و طالحان ندارد. روح این گونه افراد با یک سری صفات نیک و پسندیده عجین شده و در حقیقت، تکوّن روح و شخصیت روحی آنها به این صفات و خصال نیک است و کاربُرد واژه «ابرار» برای چنین افرادی ناشی از همین اتصاف روحی و معنوی است.
🔸 ائمّه اطهار (ع) ریشه هر خیر و نیکی و اساس هر خصلت نیک و پسندیده هستند: «إنْ ذُکر الخیرُ کنتم أوّلَه وأصلَه وفرعَه ومعدنَه ومأواه ومُنتهاه» بنابراین هر خصلت صحیح و صفت نیکی ریشه در بیت رفیع آنها دارد و عالَم بشری، مدیون خصال نیک و صفات کمال آن پیشوایان نور است و اساساً نورانیت و حقیقت امامت چیزی جز صفات نیک و خصال پسندیده انسانی نیست.
🔸 بنابراین، اگر کسی به خصلت پسندیده ای متّصف بود و به واسطهی این اتصاف در زمره ابرار قرار گرفت، از کوثر جوشان امامت سیراب شده است؛ چون ائمّه اطهار (ع) ریشه، اصل و نَسَب ابرار هستند.
📚#ادبفنایمقربان، ج۱
🆔 eitaa.com/tabyien
4_5898005221518346771.mp3
6.99M
⁉️برای #امام_زمانت چه کار کردی؟
#استاد_شجاعی
#دکتر_رفیعی
⚡️ بسیار شنیدهایم که باید برای امامِ زمانِ خود مانند حضرت زهرا سلاماللهعلیها باشیم...
- مگر حضرت زهرا سلاماللهعلیها برای امامش چه کرد؟
#امام_زمان(عج)
#فاطمیه
🆔 eitaa.com/tabyien
#امامشناسی
#امیرالمومنین(ع)
🔸دوران سكوت و همكاری
سختترين دورانهاى زندگى اميرالمؤمنين در اين ۳۰ سال بعد از رحلت پيغمبر، شروع شد؛ سختترين دورانهاى اميرالمؤمنين آنروزها بود. آنروزى كه پيغمبر عزيز و بزرگوار بود و مىرفتند در سايه او مجاهدت مىكردند، مبارزه مىكردند كه روزهاى شيرينى بود، روزهاى خوبى بود. روزهاى تلخ، روزهاى بعد از رحلت پيغمبر است، كه گاه گاه قطعات فتنه، اُفق دیدها را آنچنان ظلمانی میکرد که قدم از قدم نمیتوانستند بردارند.آن كسانى كه مىخواستند درست قدم بردارند. در يک چنين شرايطي، امیرالمؤمنین بزرگترين #امتحانات_ايثار را داد.
🔸 در هنگام رحلت پيامبر، امیرالمؤمنین مشغول انجام وظيفه شد. نه اينکه نميدانست اجتماعي وجود دارد يا ممکن است وجود داشته باشد که آن اجتماع سرنوشت قدرت و حكومت را در جهان اسلام تعيين خواهد کرد. برای امیرالمؤمنین مسئله اين نبود، برای او آنچه مطرح نيست «#خود» است.
بعد از آنکه مسئلهی خلافت استقرار پيدا کرد و مردم با ابوبکر بيعت کردند و همه چيز تمام شد، امیرالمؤمنین کناره گرفت. هيچ جمله، کلمه و بيانی که حاکي از معارضهی امیرالمؤمنین با دستگاه حکومت باشد، از او شنيده نشد. آن روزهای اول تلاش میکرد شايد بتواند آن چيزیکه به عقيدهی او حق است و بايد انجام گيرد را به کرسی بنشاند. بعد كه ديد نه، مردم بيعت کردهاند و قضيه تمام شد و ابوبکر خليفه مسلمين شد، اينجا اميرالمؤمنين به عنوان يک انسانیکه ولو معترض است، برای اين دستگاه حکومت، ضرری و وتهديدي به دنبال نداشت.
📚#کتابانسان۲۵۰سال
🆔 eitaa.com/tabyien