✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️چگونه می توان «عواطف انسانی» را در جامعه گسترش داد؟
🔹منشأ وجود و ازدیاد #عواطف_انسانی در فرد و اجتماع، «ايمان به خدا و مبانى دينى» است؛ زیرا #اسلام مى گويد: «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ». [۱] اين جمله باعث جوشش #عاطفه مى شود، و هنگامى كه #قرآن_مجيد خطاب به فرزندان مى فرمايد: «فَلَا تَقُلْ لَهُمَا أُفٍّ» [۲] (کمترین اهانتی به آنها روا مدار)، شكوفه هاى #عاطفه مى شكفد. سفارشى كه #اسلام درباره يتيمان و افراد بى سرپرست جامعه كرده، نه تنها نيازهاى جسمى و روحى يتيم را برطرف مى كند، كه #عاطفه كمك كنندگان به ايتام را نيز پرورش مى دهد.
🔹شخصى خدمت #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) رسيد و از قساوت قلب و عدم ريزش اشك و سنگدلى اش شكايت كرد؛ حضرت فرمود: «اِذا اَرَدْتَ اَنْ يَلينَ قَلْبُكَ فَأطْعِمِ الْمِسْكينَ وَ امْسَحْ رَأْسَ الْيَتيمِ». [۳] (هر زمان دوست داشتى قلبت نرم شود به نيازمندان غذا بده، و دست نوازش بر سر يتيمان بكش». آرى اكرام بر يتيم و كمك به نيازمند، باعث نرمى قلب و جوشش #عواطف مى شود.
🔹درسى كه اين روايت به ما مى دهد اين كه «ترحّم بر يتيم و كفايت ايتام و نگهدارى از آنان»، تنها نيازهاى روحى و جسمى يتيم را برطرف نمى كند، بلكه باعث پرورش #عواطف و #احساسات ما نيز مى شود و به تعبير ديگر، تأثير طرفينى دارد. من وقتى كه به نيازمندى كمك مى كنم، او «عاطفه» پيدا مى كند و مرهون محبّت من مى گردد؛ عواطفِ من هم به واسطه اين عمل رشد و نمو پيدا مى كند.
🔹کودکى كه از ابتدا با عاطفه و محبّت رشد و نمو نموده، محال است خودرو بمب گذارى شده را در ميان بازار مسلمانان (در کشورهای درگیر با این عوامل تروریستی) منفجر كرده، و بى گناه و گناهكار را بكشد. كسى كه دست به چنين جنايتى مى زند، و زن و مرد، پير و جوان، بيمار و سالم را مى كشد، يا نطفه اش اشكال دارد و يا رنگ و بوى عاطفه را نديده و نچشيده است. لذا «اسلام» ما را به سوى #جامعهاى سرشار از #عواطف دعوت مى كند. بر اين اساس، اگر فرضاً دولت اسلامى بودجه اى كلان داشته باشد و بتواند نياز تمام ايتام را برطرف كند، باز هم مردم، نيازمند كمك به يتيمان و مساكين هستند، زيرا در صورت ترك اين كار، چشمه #عواطف آنها از جوشش مى افتد.
پینوشت؛
[۱] سوره حجرات، آیه ۱۰
[۲] سوره اسراء، آیه ۲۳
[۳] مشكاة الأنوار فی غرر الأخبار، طبرسى
📕از تو سوال مى كنند، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: عليان نژادى، ابوالقاسم، چ دوم، ص ۱۲۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم (بخش آئین رحمت)
#عاطفه #محبّت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️امروز جوانان ما به مراتب برای عقب راندن دشمن آماده ترند
🔹آنها (دشمنان) توقّع داشتند و می خواستند که وقتی این نسل، یعنی نسل شماها (جوانان) روی کار میآید و نوبت به شماها میرسد، از #اسلام و از #انقلاب هیچ خبری نباشد در این کشور، و بر #سیاست این کشور، بر #هویّت این ملّت، بر همه چیزِ این کشور، #آمریکاییها، قدرتمندان عالم و #سرمایهدارانصهیونیست تسلّط داشته باشند؛
🔹توقّعِ آنها این بود؛ با این نیّت مبارزه را شروع کردند، با این نیّت #جنگ را راه انداختند، با این نیّت «حملاتِ نرم و سخت» خودشان را بعد از جنگ ادامه دادند تا امروز. امروز نتیجه چه شده؟ نتیجه این شده که در میان این نسل، کسانی هستند که استعداد رشد و شکوفایی شان از نسل اوّل بیشتر است و اقتدارشان در مقابل دشمنِ خبیث و دشمن متعرّض و متجاوز بیشتر است،
🔹و بلاشک اگر آن روز #جوانان ما توانستند #دشمن را به عقب برانند، امروز جوانان ما به مراتب برای عقب راندن دشمن آماده ترند. آنها مکر کردند، آنها نقشه کشیدند، و اسلام و جمهوری اسلامی و اراده الهی نقشه های آنها را باطل کرد، ان شاء الله روز به روز هم بیشتر باطل خواهد کرد.
بیانات مقام معظم رهبری ۹۶/۱۲/۱۹
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«انسان شناسی» چه جایگاهی در شناخت معنا و مفهوم «آزادی» دارد؟
🔹#انسان_شناسی نیز همانند هستی شناسی در مقوله «آزادی» تأثیرگذار است. اگر جهان هستی را مخلوق اراده خالقی حکیم دانستیم که افعالش هدفمند است، #انسان نیز که جزئی از جهان هستی است دارای هدفی خواهد بود. #قرآن_کریم همان گونه که بر هدفمندی جهان تأکید می نماید، بر بیهوده نبودن خلقت انسان نیز تأکید می ورزد. خداوند متعال در این رابطه می فرماید: «أَ یحْسَبُ الْإِنْسانُ أَنْ یتْرَکَ سُدی». [۱] (آیا #انسان گمان می کند که او را به حال خود رها کرده ایم؟!).
🔹و نیز می فرماید: «أَ فَحَسِبْتُمْ أَنَّما خَلَقْناکُمْ عَبَثاً». [۲] (آیا گمان کرده اید که ما شما را بیهوده آفریده ایم؟). این آیات، #حیات_انسانی را هدفدار معرفی می کند و به «انسان ها» متذکّر می شود که برای رسیدن به مقصدی آفریده شده است. بدون شک در صورت هدفداری حیات انسانی، آزادی انسان ها هم باید برای دستیابی به آن هدف مرزبندی و طراحی گردد.
🔹از سوی دیگر، از دیدگاه اسلام، #انسان علاوه بر «جسم»، دارای «روح» نیز هست. خداوند متعال می فرماید: «ثُمَّ سَوّاهُ وَ نَفَخَ فِیهِ مِنْ رُوحِهِ». [۳] (سپس [اندام] او را موزون ساخت و از روح خویش در وی دمید). همچنین در فرهنگ اسلامی، اصالت از آن #روح است که می تواند #انسان را به مرز «تقوا» یا «پلیدی» نزدیک کند. قرآن در این باره می فرماید: «وَ نَفْسٍ وَ ما سَوّاها * فَأَلْهَمَها فُجُورَها وَ تَقْواها». [۴] (و قسم به جان آدمی و آن کس که آن را [آفریده و] منظّم ساخته * پس پلیدکاری و پرهیزکاری اش را به آن آموخت).
🔹بنابراین، کمال و غایت آدمی، در ارتباط با #روح او است. در فرهنگ اسلامی فلسفه خلقت انسان، «خلیفه الهی شدن» او است؛ یعنی خداوند #انسان را آفرید تا به مقام و منزلت #خلیفه_اللهی که به واسطه قرب الهی است، نایل شود؛ زیرا کسی می تواند «خلیفه الله» باشد که بیش از دیگران با خداوند سنخیت و ارتباط داشته و بیشتر بتواند جلوه گاه #کمالات_الهی باشد. در واقع «منزلت خلیفه اللهی» آن است که #انسان چنان رشد و کمال یابد که به لحاظ نظری و عملی به #قرب_الهی نایل آید. از این رو در فرهنگ قرآنی، انسان هایی موفقاند که به قرب الهی نایل آمده اند.
🔹همچنین خداوند متعال در آیه دیگر می فرماید: «وَالسّابِقُونَ السّابِقُونَ * أُولئِکَ الْمُقَرَّبُونَ». [۵] (و [سومین گروه] پیشی گیرندگان [به اعمال نیک] که پیشی گیرندگان [به رحمت و آمرزش] اند * آنان به حقیقت مقربان درگاهند). حال اگر غایت و هدف انسان «قرب به خدا» است نه فرو رفتن در مادیات، بدون شک «آزادی انسان» نیز باید در این جهت قرار گیرد تا تأمین کننده هدف انسان باشد. لذا می توان گفت که از دیدگاه اسلام، #آزادی وسیله ای است برای دستیابی انسان به #کمال، بر خلاف مکاتب بشری که آزادی را یک هدف به شمار می آورند.
پی نوشتها؛
[۱] قرآن کریم، سوره قیامت، آیه ۳۶.
[۲] همان، سوره مومنون، آیه ۱۱۵.
[۳] همان، سوره سجده، آیه ۹.
[۴] همان، سوره شمس، آیه ۷ و ۸.
[۵] همان، سوره واقعه، آیه ۱۰ و ۱۱.
📕اسلام شناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، ۱۳۸۶ش، چ ۳، ص ۸۸
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#انسان
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️«کلام نور»
🔸«وَ قَالُوا لَنْ يَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلَّا مَنْ كَانَ هُودًا أَوْ نَصَارَىٰ ۗ تِلْكَ أَمَانِيُّهُمْ ۗ قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ».
🔹«و [گروهی از یهود و گروهی از نصاری] گفتند: هرگز کسی وارد #بهشت نمی شود مگر آنکه #یهودی یا #نصرانی باشد، این دروغ ها و اباطیل آنان است؛ بگو: اگر راستگویید دلیل و #برهان خود را بیاورید».
📕قرآن کریم، سوره بقره، آیه ۱۱۱
#قرآن #کلام_نور
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️معصومين (علیهم السلام) با چه تعابیری مردم را از «سخن چينی» نهی می کردند؟
🔸#سخن_چينى از زشت ترين پديده هاى شوم اجتماعى است كه ضمن آشفته ساختن جامعه، #سرچشمه_مفاسد بیشمار و حتى خونريزى میشود. در احاديث اسلامى مؤكداً از آن نهى شده و روايات تكان دهنده اى پيرامون آن وارد شده، از جمله:
1⃣رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) در حديثى به اصحاب خود فرمودند: «اَلا اُنَبِّئُكُمْ بِشِرارِكُمْ». (آيا شما را از #بدترين_افراد آگاه نسازم؟ عرض كردند: بلی اى رسول خدا). فرمودند: «اَلْمَشّائُونَ بِالَنمِيمَةِ وَ الْمُفَرِّقُونَ بَيْنَ الاْحِبَّةِ اَلْباغُونَ لِلْبُراءِ الْمَعايِبِ». [۱] (آنها كسانى هستند كه براى #سخن_چينى تلاش ميكنند، و بين دوستان جدايى مى افكنند و بر افراد پاك عيب جوئى ميكنند).
2⃣امام باقر (عليه السلام) در این رابطه میفرمایند: «بهشت به افراد قتّات كه تلاش در #سخن_چينى دارند حرام است). [۲] «قتّات» از ماده «قَت» (بر وزن شط) در اصل به معنى دروغ گفتن و استراق سمع نمودن است، خواه سخن چينى در آن باشد يا نباشد بنابراين #قتّات كسى است كه میخواهد مخفيانه از اسرار مردم باخبر شود و در ميان آنان #افساد كند، كه گاه توأم با #سخن_چينى نيز میشود. در بعضى از روايات و كتب لغت، قتّات و نمّام به يك معنى تفسير شده است.
3⃣«ابوذر» در حديثی از پيامبر اكرم (صلی الله علیه و آله) نقل کرده كه حضرت میفرمایند: «يا اَباذَرْ صاحِبُ الَّنمِيمَةِ لا يَسْتَريحُ مِنْ عَذابِ اللّهِ فِى الاْخِرَةِ». [۳] (شخص #سخن_چين در آخرت از عذاب الهى آسوده نخواهد شد).
4⃣پيامبر اكرم (صلی الله علیه و آله) در يكى از خطبه ها، و با تعبيری شديد درباره #افراد_سخنچين میفرمایند: «وَ مَنْ مَشى فى نَمِيمَة بَيْنَ اِثْنينِ سَلَّطَ اللّهُ عَلَيْهِ فِى قَبْرِهِ ناراً تُحْرِقُهُ اِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ». [۴] (كسى كه در ميان دو نفر #سخن_چينى كند خداوند در قبرش آتشى مسلّط میكند كه تا روز قيامت او را مىسوزاند).
5⃣در حديثى از پيامبر اكرم (صلی الله علیه و آله) نقل شده كه بنى اسرائيل در يكى از سالها گرفتار خشكسالى و قحطى شديد شدند؛ حضرت موسى (عليه السلام) چندین مرتبه نماز استسقاء را اقامه کرد، لکن دعاى او مستجاب نشد، در فکر فرو رفت، که خداوند به او وحى فرستاد: «من دعاى تو و همراهانت را مستجاب نميكنم، چرا كه در بین آنها فرد #سخن_چينى وجود دارد كه بر كار خود اصرار دارد؛ حضرت موسی (عليه السلام) عرض كرد پروردگارا آن مرد كيست؟ تا او را از جمع خود بيرون كنيم؟ خداوند فرمود: اى موسى من شما را از #سخن_چينى نهى میكنم آيا ممكن است خودم نمّامى كنم [و سرّ آن گنهكار را فاش نمايم. در اين هنگام موسى دستور داد] همگى توبه كردند و باران نازل شد». [۵]
6⃣امام صادق(عليه السلام) در حديثى میفرمایند: «اَرْبَعَةٌ لا يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ اَلْكاهِنُ وَ الْمُنافِقُ وَ مُدْمِنُ الْخَمْرِ وَ الْقَتّاةُ وَ هُوَ النمّامُ». [۶] (چهار گروهند كه وارد بهشت نمیشوند: كاهن (آنها كه به دروغ از امور پنهانى و آينده خبر میدهند و ادعاى آگاهى بر اسرار غيب دارند) و منافق و معتاد به مشروبات الكلى و #قتّات يعنى نمّام).
7⃣امام على(عليه السلام) در حدیثی میفرمایند: «اَلَّنمامُ جِسْرُ الشَّرِّ». [۷] (#سخن_چين پل شرّ و فساد است).
8⃣آن حضرت در حديث ديگرى می فرمایند: «لاتَجْتَمِعُ اَمانَةٌ وَ نَمِيمَةٌ». [۸] (امانت و درستكارى با #سخن_چينى هرگز جمع نمیشود [شخص سخن چين خائن است]).
9⃣اين مجموعه را با حديث ديگرى از پيامبر (صلی الله علیه و آله) پايان ميدهيم، هر چند در این زمینه احاديث بسياری وجود دارد، آن حضرت میفرمایند: «#محبوبترين شما نزد خدواند كسانى هستند كه در ميان مردم #الفت و #دوستى ايجاد ميكنند و خودشان نيز محبت و دوستى را پذيرا میشوند و #مبغوض_ترين شما نزد خداوند كسانى هستند كه سعى در #سخن_چينى داشته، و در ميان دوستان جدايى مى افكنند». [۹]
🔹از مجموع اين احاديث بخوبى استفاده میشود كه نمامى و #سخن_چينى از گناهان كبيره و بسيار خطرناك و سبب زیان و خسران در دنيا و آخرت میشود و كسانى كه مرتكب اين كار میشوند، در ميان دوستان و خانواده ها جدايى افكنده و هرگز روى بهشت را نخواهند ديد، مگر آن كه #توبه كرده و به #جبران_اعمال خويش بپردازند.
پی نوشتها؛
[۱]الكافی ج۲ ص۳۶۹. [۲]همان. [۳]الأمالی، طوسى، ص۵۳۷. [۴]ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص۲۸۴. [۵]بحارالأنوار، ج۷۲ ص۲۶۸. [۶]همان،ص۲۶۳. [۷]شرح نهج البلاغة، ابن أبی الحديد، ج۲۰ص۳۴۱. [۸] غررالحكم و دررالکلم، ص۷۷۳، قصار۱۴۵. [۹] المحجة البيضاء فى تهذيب الإحياء، ج۳ص۲۸۸
📕 اخلاق در قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، مدرسة الامام على بن ابى طالب(ع)، قم، ۱۳۷۷ش، چ۱ ج۳ ص۳۰۴
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#سخن_چینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️باید محکم در میدان بود
🔹اصلاً برای خاطر از میدان در کردن عدهای متعهد، ناگواری هایی برایشان پیش میآورند، باید #محکم در میدان بود. به اندازهای که برای #پیغمبر_اکرم گرفتاری پیش آمد برای هیچ کس پیش نیامد، ولی ایشان تا آخر ایستادند و به تکلیف شان عمل کردند. همین طور برای #ائمه - علیهم السلام - ولی آنها هم ایستادند.
🔹بیخود نبود که حبس میشدند، برای این زندان میشدند که جلوی آنهایی که بر ضد اسلام قیام کرده بودند میایستادند. ما هم که ان شاء الله متعهد به #اسلام میباشیم و رشد اسلام را میخواهیم، تصمیم داریم جهان را برگردانیم و امیدواریم که ملتها انجام دهند. نباید از دروغ و بدنامی و حرف زشتی که به ما نسبت میدهند از میدان به در برویم.
بیانات حضرت امام ۶۲/۱۰/۱۲
منبع: وبسایت روح الله (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️خاطره ای خواندنی از گفتگوی علامه امینی با عالم اهل سنت
🔹یکی از دلایل خدشه ناپذیر بر لزوم شناخت #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حدیثی متواتر از #پیامبر_اسلام است که فرمودند: «مَن مٰاتَ وَ لَمْ يَعرِفْ اِمامَ زَمانِه مٰاتَ ميتةً جاهليةً». (هر کس بمیرد و #امام_زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است). این حدیث را #شیعه و #سنی نقل نموده اند و هیچ تردیدی در انتساب آن به #رسول_خدا (صلی الله علیه و آله) وجود ندارد. بر اساس این حدیث باید در هر زمان #امامی در زمین وجود داشته باشد، تا مردم با اقتدا به او راه یابند و هدایت شوند.
🔹#دانشمندان_شیعه بارها با استدلال به این حدیث در مناظراتشان با اهل سنت پیروز شده اند. خاطره ای از علامه امینی در این زمینه شنیدنی است: يكى از ائمه جماعات تهران نقل می کند که: #علامه_امينى از نجف به تهران آمده بود. من به ديدن ايشان رفتم و تقاضا نمودم كه شبى به منزل ما تشريف بياورند. آقاى امينى اجابت نمودند، و عدّهاى از علماء را هم به افتخار ايشان دعوت نمودم. شب موعود فرا رسيد و از ايشان تقاضا كردم مطلبى را بيان فرمايند. ايشان فرمودند: براى مطالعات بعضى از كتب، مدتى در حلب به سر مىبردم يكى از تجارِ فهميده و منطقى از اهل سنت با من آشنا شد و شبى از من دعوت بهعمل آورد.
🔹علماء طراز اول شهر و قضات عالى رتبه و بعضى از اساتيد دانشگاه و عدّهاى از تجّار نيز در آنجا حضور داشتند. پس از شام، عالم بزرگ و #مفتىأعظمشهر گفت: آقاى امينى اين بحث #امامت چه ريشه و اساسى در اسلام دارد كه #شيعيان و #علمای_تشيّع آن را رها نمىكنند؟ من به ايشان گفتم: آيا اين حديث را كه از #رسول_خدا (صلى الله عليه و آله) نقل شده (مَن مٰاتَ وَ لَمْ يَعرِفْ اِمامَ زَمانِه مٰاتَ ميتةً جاهليةً) قبول دارى؟ گفت: بلى. به او گفتم: براى پیگيرى و بررسى بحث #امامت همين حديث بس است، وى ساكت شد و چيزى نگفت.
🔹از او سؤال كردم: #فاطمه_زهرا (عليها السلام) چگونه بانوئى است؟ وى گفت: «إنّها مَطهّرةٌ بِنَصّ الْكِتٰاب» (به صراحت) قرآن #مطهره و #معصوم است چون در شأن اهل بيت #آيه_تطهير نازل شده و حضرت زهراء از بزرگترين مصاديق #أهل_بيت رسول اللّٰه (صلى الله عليه و آله) است. به او گفتم: چرا #فاطمه_زهرا (عليها السلام) در حال خشم و غضب از حاكمان وقت از دنيا رفت؛ آيا آنان امام امت و خليفۀ به حق رسول خدا نبودند، يا #حضرت_زهرا (عليها السلام) امام خود را نشناخت و فوت كرد؟
🔹عالم بزرگ حلب ديد اگر بگويد غضب و خشم #حضرت_زهرا (عليها السلام) كار صحيحى بوده، بايد خط بطلان به جبين حاكمان آن وقت بكشد و اين برخلاف اعتقاداتشان مىباشد، و اگر بگويد كار #حضرت_زهرا (عليها السلام) خطا بوده و او بدون معرفت به امام خويش از دنيا رفته، با مقام #عصمت و #طهارت ايشان كه مورد قبول قرآن است منافات دارد، به همين دليل، براى خلط بحث گفت: آقاى امينى بحث ما چه ربطى به موضوع غضب و خشم حضرت زهرا نسبت به حكام زمان خودش دارد؟
🔹افرادى كه در مجلس حضور داشتند از حيث علم و دانش اشخاص برجسته و فهيمى بودند، و متوجه شدند كه #آقای_امينى با طرح اين سؤال چه ضربۀ محكمى به عقايد آنان وارد ساخت، و گفت كه شما نه فقط #امام_زمان خود را نشناختهايد، بلكه در حقانيّت افرادى كه آنان را خليفه رسول خدا (صلى الله عليه و آله) مىدانيد نيز در شك و ترديد به سر مىبريد، صاحب منزل كه كنارى ايستاده بود رو به عالم بزرگ حلب كرد و گفت: «شيٖخُنٰا اُسْكُتْ قَدِ افْتَضَحْنٰا»، يعنى ديگر ساكت شو كه ما را رسوا كردى. بحث تا نزديك سحر به طول انجاميد و عدّهاى از اساتيد دانشگاه و قضات و تجّار به سجده افتادند و #مستبصر شدند و از راهنمائى #علامه_امينى تشكر نمودند.
منبع: دوازده گفتار درباره دوازدهمین حجت خدا حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حسین اوسطی، ص ۳۱
منبع؛ وبسایت اهل البیت(علیهم السلام)
#اهل_بیت #امام_زمان
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️«کلام نور»
🔸«بَلَىٰ مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِله وَ هُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِنْدَ رَبِّهِ وَ لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لَا هُمْ يَحْزَنُونَ».
🔹«آری، کسی که روی خود را #تسلیم_خدا کند و #نیکوکار باشد، #پاداش او نزد پروردگارش ثابت است؛ نه ترسی بر آنهاست و نه غمگین میشوند. (بنابر این، بهشت خدا در انحصار هیچ گروهی نیست)»
📕قرآن کریم، سوره بقره، آیه ۱۱۲
#قرآن #کلام_نور
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد