درآمدی بر اهداف مهم صنعت هستهای.pdf
110.4K
#علم_و_فناوری
#انرژی_هستهای
#پیشرفت #تحریم
✅ درآمدی بر اهداف مهم صنعت هستهای
🔶 صنعت هستهای چه در داخل کشور چه در خارج از آن، یک مولفه قدرت حساب شده و به کشور اعتبار میبخشد. این توانایی، دشمن را نیز در میدان ناامید کردن مردم و استضعاف ایشان مغلوب کرده و خودباوری و انگیزه را به ملت هدیه میدهد. آژانس بینالمللی انرژی اتمی کاربردهای این صنعت را در ۶ حوزه کلان انرژی، سلامت، محیط زیست، صنعت، غذا و کشاورزی و مدیریت آب تقسیم بندی کرده و در گزارشات خود اشاره دارد که فناوری هستهای و حرکت به سمت آن می تواند فرصتهای زیادی از قبیل ایجاد شغل و رشد اقتصادی فراهم کند. دوران گذاری که امروز دنیا در آن قرار دارد به تعبیر کارشناسان و صاحب نظران «رنسانس هستهای» نام گرفته و کشورها را به تلاشی مضاعف وادار کرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمدجواد ره پیک؛ پژوهشگر اندیشکده پرتو
🆔 @tahlil_shjr
#رئیس_جمهور
#روشنگری #تحلیل
#بصیرت
✅ انتخاب با ماست!
🔶 باید گوش شنوایی برای فهم دلایل چنین اقدامات عامدانهای وجود داشته باشد. ما اساسا سه گزینه بیشتر نداریم:
1⃣ گروهی هستند که میخواهند از پزشکیان، گورباچف سازی کنند؛ پروژهای کاملا خصمانه که سرشاخه آن جز به موساد نمیرسد. قبلا درباره مکانیزم و برنامه این گروه گفته شده بود.
2⃣ گروهی هستند که میخواهند از پزشکیان بنیصدر سازی کنند. نکته آنکه گورباچفسازی و بنیصدرسازی به نقطه تقاطع رسیدهاند.
3⃣ اما راهی نیست جز اینکه ما شخص مسعود پزشکیان را بپذیریم؛ این شخص کیست؟ همان فردی که مطابق شهادت نزدیکانی که قبلا نظرات دیگری داشتند و با برخوردهای اولیه نظرشان تغییر کرد، فردی امام حسینی (ع)، ذوب در نهجالبلاغه، فردی که روبروی ۵۰۰ نفر در دانشگاه تهران که شعار زن زندگی آزادی و یا حسین میرحسین میدهند میگوید من ذوب در ولایت و رهبری هستم اما همین فرد هم نقاط ضعف کم ندارد که همه دیدهاند و میدانند.
🔶 حالا سه انتخاب پیش روی ماست: اول و دوم بنیصدر سازی که زمینبازی گورباچفسازان را هموار خواهد کرد یا اینکه پزشکیان را جذب کنیم. اینکه افراد رده بالای دفتر رهبری که غالبا علاقهای به دوربین هم نداشتهاند در کنار رئیس جمهور منتخب عکس یادگاری میگیرند، فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جلسات صمیمانه برگزار، مقام معظم رهبری مطالب مثبت در خصوص لزوم حفظ و موفقیت دولت فرموده و از نهادهای عالی رتبه سفارش تعامل حداکثری و پرهیز از تنازع با دولت چهاردهم میشود، نشانههای انتخاب راه سوم توسط نظام است. ما یا باید رئیس جمهور را حفظ و جذب کرده (صد البته به معنای عدم نقد دولت و زبان در کام گرفتن نیست) یا با بنیصدرسازی وی را به دامان گورباچفسازان بیندازیم. انتخاب با ماست!
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#دشمن_شناسی
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#دموکراسی #آمریکا
✅ تجلیل از جنایت جنگی در کنگره!
🔶 میخواهید به ابتذال فرهنگ و تمدن و سیاست در آمریکا پی ببرید، ایستادنها و تشویقهای ممتد نمایندگان کنگره آمریکا در حین سخنرانی نتانیاهو را در نظر بیاورید. حالا نه فقط در فلسطین، ایران، جبهه مقاومت و دنیای اسلام، بلکه مردم در شرق آسیا، آفریقا، غرب و آمریکا نیز رژیم صهیونیستی را رژیمی نسلکش میدانند که در نهایت سنگدلی ماههاست مردم غزه را به خاک و خون میکشد.
🔶 حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بیدفاع فلسطین همه ماجرا نیست؛ جای تردیدی نیست که تفکر تکفیر و اندیشهای که در صدد حذف فیزیکی مخالفان خود است، همواره در گذر تاریخ وجود داشته است؛ اما زمانی این اندیشه مخاطراتش آشکارتر و ویرانگرتر شد که نظام سلطه جهانی این تفکر و تعصبات را برای رسیدن به اهداف استکباری خود به خدمت گرفت و به آن سازمان داد. دو سال پس از آنکه گروه تروریستی داعش اعلام خلافت کرد، دونالد ترامپ در یکی از سخنرانیهای انتخاباتیاش در اوت ۲۰۱۶ در دوره ریاستجمهوری باراک اوباما، او و هیلاری کلینتون نامزد وقت دموکراتها در انتخابات و وزیر خارجه پیشین آمریکا را بنیانگذاران داعش معرفی کرد.
🔶 دیگر این رژیم جعلی علیه ملت فلسطین چه باید بکند تا مدعيان حقوق بشر مسیر مخالفت را در پیش بگیرند! بیمارستانها و منازل مسکونی به اصلیترین هدف صهیونیستها طی بیش از چند ماه گذشته تبدیل شده است و بخش عمدهای از شهدای فلسطینی را کودکان و زنان تشکیل میدهند، اما باز دولتهای غربی خاموشی پیشه کردهاند. حتی مردم اروپا و آمریکا به طرز بیسابقهای در حمایت از ملت فلسطین و در مخالفت با سکوت و حمایت دولتهای خودشان اعتراضات و راهپیمایی برگزار کردهاند، اما باز خبری از مقامات غربی نیست که نیست. این نحوه مواجهه دولتهای غربی با موضوع فلسطین در آینده نیز تغییر نخواهد کرد. در لیبرال دموکراسی غرب، منافع سیاسی و استکباری تعیینکننده رفتارهای جهانی است. اخلاق و انسانیت مادامی که منافع آن دولتها چیز دیگری را اقتضا میکند، در سیاستهای آنها جایگاهی ندارد.
🔶 سخن تعیینکننده و سرنوشتساز پایانی که ناشی از تجربههای متراکم و طولانیمدت است، لازم است با جامعه خودمان در میان بگذاریم که این ایام بیش از پیش مسئله آن سر زبانها افتاده است؛ نظام جمهوری اسلامی طی زمان و حسب شرایط تا همین حالا با آمریکا به صورت موضوعی مذاکره مستقیم و غیرمستقیم را در دستور کار قرار داده است؛ مشکلی در اصل مذاکره که بارها نیز تجربه شده، نیست؛ فقط آگاه باشیم با چنین نظام و سیستمی میخواهیم مذاکره کنیم و حقمان را بستانیم! کار نه اينکه ناممکن باشد، بلکه به غایت سخت، دشوار و پیچیده است.
🆔 @tahlil_shjr
مادامی که پایبند هستید....pdf
105.5K
#رئیس_جمهور
#قانون_اساسی
#تنفیذ
✅ مادامی که پایبند هستید...
🔶 هرچند در قانون اساسی واژه تنفیذ نیامده و از واژه امضا در بند ۹ اصل ۱۱۰ استفاده شده ولی در ماده اول قانون انتخابات ریاستجمهوری واژه تنفیذ آمده است. در حقیقت، وظایفی که توسط قوای سهگانه اعمال میشوند، شئون و وظایفی هستند که مربوط به مقام رهبری هستند و وی صلاحیت دارد تا این وظایف را اعمال نماید. تنفیذ از سویی مستفاد از نص قانون اساسی است و از سویی یادگار رویهای پرتکرار در طول تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر سیداحمد حبیبنژاد؛ دانشیار حقوق عمومی دانشگاه تهران
🆔 @tahlil_shjr
#امید_به_آینده
#انتخابات
#رئیس_جمهور #گفتمان_سازی
✅ مشخصههای کابینه شاخص
🔰 قسمت اول
🔶 انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یکسال پیش از موعد مقرر و درحالی انجام شد که دولت سیزدهم هنوز یکسال تا اتمامش مانده بود؛ اما در پی وقوع اتفاق ناگواری در ارتفاعات ورزقان رئیسجمهور خادم کشور به شهادت رسید. این اتفاق ناگوار و خدمات رئیسجمهور شهید و کابینه کارآمدش به سبب خدملات بیشمار و بسیار زیاد دولت سیزدهم در عمر کوتاهش برای همیشه در اذهان ملت ایران و در حافظه تاریخی این مرز و بوم باقی میماند. مردم پای صندوق ها آمدند تا بار دیگر انتخاب کنند اما انتظارشان از دولت جدید در حد و اندازه دولت شهید رئیسی است لذا انتخاب اعضای هیئت دولت و کابینه دولت چهاردهم اهمیت بسیار زیادی برای مردم جامعه دارد.
🔶 انتظار مردم
باید عنوان کرد به انضمام دولت شهید رئیسی طی دهههای گذشته، سیزده دولت مسئولیت اجرایی کردن قوانین مصوب در مجلس را بر عهده داشتند و هر کدام به سبک و سیاقی آن را اجرا کردند و در قامت قوه مجریه قوانین قوه مقننه را به منصه ظهور رساندند. هرچند برخی از این دولت ها کم کاری های عجیبی کردند و همه امور را به برخی مذاکرات بی حاصل سپردند و مردم را ناامید کردند اما برخی دیگر هم خوب کار کردند و توانستند کارهای بزرگی به انجام برسانند که به گفته مسئولان امر و وکلای ملت و کارشناسان و نخبگان و تشخیص ملت همه این موارد به اعضای کارآمد دولت در انجام وظایف و اجرای قوانین مصوب مجلس بر می گردد. با این حال امروز نوبت به دولت جدید یعنی چهاردهمین دولت از جمهوری اسلامی ایران رسیده است تا با انتخاب گفتمان و کابینه خود اجرای امور کشور را به دست افراد لایق برای کارگزاری کشور بسپارند.
🔶 گفتمانهای دولتی
انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، سازندگی، عدالت محوری و اعتدال، تدبیر و امید و دولت و خدمت و مردم از اهم گفتمانهایی بوده اند که در تشکیل دولتها از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون تاثیر گذاری داشته اند. امروز هم دولت چهاردهم با گفتمان برای ایران می خواهد کابینه خود را به مجلس معرفی کند و بعد از دریافت رای اعتماد کار خود را آغاز کند. به اجرا در آوردن قوانین اسلامی، ولایت پذیری و نیز توجه و سیاست گذاری در امور داخلی و بین المللی، خدمت به مردم از صعب العبورترین تا سهل الوصولترین مناطق از مهمترین ویژگیهای دولتهای انقلابی طی دهههای گذشته در کشور بوده اند. امروز در میانهی دهه چهارم پس از پیروزی انقلاب اسلامی دولت نقشی اساسی در اجرایی کردن امور را دارد. اموری که در قوه مقننه توسط وکلای مردم به تصویب رسیده، قوهی قضاییه به لحاظ حقوقی از آن حمایت میکند و نهایتا توسط دولت اجرا میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای صابر محمدی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#امید_به_آینده #انتخابات #رئیس_جمهور #گفتمان_سازی ✅ مشخصههای کابینه شاخص 🔰 قسمت اول 🔶 انتخابات
#امید_به_آینده
#انتخابات
#رئیس_جمهور #گفتمان_سازی
✅ مشخصههای کابینه شاخص
🔰 قسمت دوم
🔶 ویژگیهای کابینه شاخص
دولت چهاردهم هم برسرکار خواهد آمد و باید کابینه خود را معرفی کند کابینه ای که برای انتخاب آنها تشکیل شورای راهبری داده تا بهترین مردان را از میان سیاستمداران، نخبگان و افراد لایق برگزیند و برای این انتخاب از همه احزاب و گروه ها خواسته تا پیشنهاد خود را معرفی کنند. اما کابینه کارآمدی که بتواند کشور را از سنگلاخ ها و پستی و بلندی ها عبور دهد و به منزل برساند چه ویژگی ها و شاخص هایی داشته باشد تا بتواند به خوبی از عهده ای که بر گردنش می نهند بر بیاید و در راستای مصالح نظام و جامعه اقدام و عمل کند.
🔶 به صورت کلی، پیروی از ولایت فقیه، اطاعت و اجرایی کردن قوانین کشوری، رسیدگی به سیاست گذاریهای داخلی و توجه به موضوعات فراملی، امروزه از مهمترین وظایف دولت و کابینه آن به شمار میرود. ذکر این نکته حائز اهمیت است که دولتی میتواند موفق باشد که نه فقط شرایط کنونی را در نظر داشته باشد بلکه برای آینده و آیندگان نیز طرح، برنامه و هدف گذاری داشته باشد و مهمتر از آن فراجناحی و ملی نگاه کند و افراد کابینه هم به دور از هر سوگیری و بغضی به امور رسیدگی کنند تا همه با هم برای ایران با دنیایی از فرصت ها ایرانی آباد و مردمی خوشحال و راضی داشته باشیم.
🔶 کابینه امیدساز
کابینه شاخص بایستی با نگاه مردمی و خدمت به کشور طوری اجرای قوانین را پیش ببرد که خود سببساز امید و امید آفرینی در کشور شود پس باید کاربلد و لایق و متعهد به نظام و انقلاب باشد. رئیس جمهور منتخب دولت چهاردهم هم با اعتقاد راسخ به ولی فقیه طی درخواستی از همه احزاب و گروه ها و ضمن برشمردن برخی ویژگی های افرادی که مد نظر دارد به دنبال تشکیل کابینه ای کار آمد برای اداره امور کشور است.
🔶 آقای پزشکیان برای انتخاب با صلاحیتترین همکاران در دولت چهاردهم (اعم از وزرا، معاونان و رؤسای سازمانهای بزرگ دولت) درخواست مشورت و مشارکت از همه انجمنها و نهادهای علمی و تخصصی، سازمانهای مردم نهاد و احزاب کرده است. تا ساز و کار شفافی تعیین و با مشارکت نمایندگان این نهادها و بر اساس شاخصهای تعیین شده تواناترین اعضای کابینه پیشنهاد و انتخاب شود. اما همه این درخواست در شرایطی مثمر ثمر خواهد بود که در نهایت یک جناح و گروه خاص بر انتخاب اعضا دخل و تصرف نداشته باشند هر چند در نهایت این افراد باید از وکلای مردم رای اعتماد بگیرند.
🔶 از اعتقاد به قانون اساسی تا پاکدستی
اما ویژگی های مدنظر این افراد در وهله نخست باید اعتقاد به قانون اساسی و اسناد بالادستی و در وهله بعدی اشتهار به پاکدستی، صداقت و شجاعت و داشتن نگرش ملی به مسائل باشد. دوری از گرایشهای جناحی، قومی، مذهبی و منطقهای و همراهی و وفاداری نسبت به گفتمان و رویکرد رئیسجمهور و باور به ضرورت توسعه و عدالت از دیگر شاخصه های کابینه شاخص و کارآمدی است که می تواند این کشتی را از دریای مواج عبور دهد. معتقد و عامل به تخصص گرایی و شایسته گزینی، باورمند به ضرورت همراهی و توامانی مقاومت و انعطاف در سیاست خارجی و شناخت مأموریت دستگاه و برخوردار از توانایی حل مسئله از دیگر شاخصه های است که می تواند با مد نظر قرار دادن آنها کابینه ای کارآمد و شاخص برای اداره کشور برگزیند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای صابر محمدی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#جامعه_اسلامی #وحدت #شهید_جمهور #بصیرت ✅ اما بعد ..... 🔰 قسمت اول 🔶 بعد از شهادت رئیسی مظلوم، ب
#امام_حسین(ع)
#شهید_جمهور
#بصیرت #رشد
✅ اما بعد .....
🔰 قسمت دوم
🔶 "لایوم کیومک یا اباعبدالله" مفسر و تبیین کننده و توضیح دهندهی "کل یوم عاشورا" است و بر عکس. اینکه میبینید عدهای دو دمهی "خیمههای اهل غزه خیمهی خون خداست، باز هم آتش بهپاست..." را نمیفهمند، دلیلش آن است که "خلوص گرایی" آنها باعث تحجرشان شده.
🔶 "خلوص گرایی" و "نگاه تنزیهی" و نگاه "رحیمانه" ما اگر با "نگاه تشبیهی" و فطری و "رحمانی" ما جمع نشود، خروجیش میشود، امام حسین (ع) بی ربط به غزه. امام حسین (ع) بی ربط به انقلاب. امام حسین (ع) بی ربط به جنگ. شیعه دو چشم دارد هم "علی مع الحق" را میبیند و هم "الحق مع علی" هر دو را هم مفسر هم میداند. ریشه نگاه تکفیری که بوسیدن پرده کعبه را هم شرک میفهمد همین جا است. او نمیتواند این دو نگاه را با هم میزان کند.
🔶 همین نگاه غلط، وقتی وارد سیاست میشود، با شورای نگهبان در میافتد که چرا روحانی را تایید صلاحیت کردی؟ چرا پزشکیان را تایید کردی؟ چون طرف مقابل را، نه کسی که صلاحیت دارد ولو کمتر، بلکه خود دشمن، میداند. ببینید این روزها چقدر جمله درباره یهودیزاده بودن ظریف و مفسد بودن او پخش شده، اینها لابد خریدار دارد. فحش دادن به ظریف که "گورت را گم کن" محصول این نگاه است. این "خلوص گرایی تکفیری" پسر عموی تحجر است. این نگاه کشور را قفل میکند. دایره ما را تنگ و تنگتر میکند. از کنار بسیاری جملات رهبری هم سر میخورد و رد میشود و نمیشنود. آخرش هم کسی نمیماند جز خودمان. این همان نگاهی است که اهل بیت لعنتش میکردند چون مصلحت و مراعات و مدارا نمیفهمد. عقلانیت ندارد، معنویت هم ندارد، با ولایت هم به همین دلیل دست نمیدهد و او را چه بسا در اندرون یا بالعیان "مذل المومنین" میخواند.
🔶 من رئیسی را دوست داشتم نه بعد شهادتش بلکه در ایام حیاتش. چون از این جهت فوق العاده بود. او سه سال در آستان قدس بود، سه سال در قوه قضائیه بود. سه سال در دولت، همه جا را کن فیکون کرد، متحول کرد، اما هیچ کس با او درگیر نشد. مثل آب بود، جریان میافت و با همه سازگار بود. شبیه حاج قاسم بود. نگاه تشبیهی و تنزیهی اش میزان بود. برای همین از همه بیشتر کمک رهبری بود. این نگاه، هم صدق لازم دارد هم اخلاص. ممکن است بگویید چگونه بفهمیم و چنین شویم. میگویم سعی کنید به جای دسته ها و گروهها، نگاهتان را با رهبری و یاران حقیقی اش مثل حاج قاسم شهید مثل رئیسی شهید، تنظیم کنید. حب و بغض هایتان را با آنها ببندید. آنچه مهم است هدف و غایت امام حسین (ع) است. آن را پیش چشم نگه داریم. آنگاه "امروز ایران حرم است" برای ما از اوضح واضحات خواهد بود و نمیگوییم چطور ایران را محور کردید نه کعبه، ایران را محور کردید نه کربلا؟ همه چیز روشن است، روشن روشن. کافی است برویم سراغ هدف امام حسین (ع)، سراغ نگاه همآهنگ و کامل او.
🔶 امروز جایی درد دل "الهام چرخنده" بازیگر را هم شنیدم. از سکوت خودمان غصهام شد. بعد در دلم گفتم ما اینیم دیگر. او یک نماد است برای این خلوص گرایی زشتی که در ما باعث بی اعتمادی به این و آن میشود. خلوصگرایی غلط ما در عرصه روابط اجتماعی و فرهنگی باعث میشود مقابل خیلی از ظلمها سکوت کنیم. ظلم به خیلی ها. این گیجی عده ای مقابل آمدن مکشوفهها به هیاتها را جدی بگیریم با جملات آسان هم از کنارش عبور نکنیم. ملاک هدف امام حسین (ع) است ببینیم چه کسی در جهت او حرکت میکند، کمکش کنیم، چه کسی مقابل او است. آنکه مقابل او است چقدر عالمانه و عامدانه ایستاده است، چقدر از سر خطا و اشتباه. چقدر قابلیت تغییر و رشد درش هست چقدر نیست. خدا رحمت کند امام ره را میگفت ما محتاج نگاه ذوالعینین هستیم و الا یا دچار ضالین میشویم یا مغضوب علیهم.
🔶 رفقا مثل نان شب محتاج رشد کردنیم، همه با هم، من یک فلسفه رای نیاوردن یار منتخبمان را در این انتخابات همین میدانم. چون محتاج رشد کردنیم. جبهه باید رشد کند. خیلی محتاج.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دشمن_شناسی
#مجاهدین_خلق
#روشنگری
✅ همسران مسعود و شوهری که زنش را هدیه داد!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#دشمن_شناسی #مجاهدین_خلق #روشنگری ✅ همسران مسعود و شوهری که زنش را هدیه داد! 🔸 #به_قلم_اساتید:
#دشمن_شناسی
#مجاهدین_خلق
#روشنگری
✅ همسران مسعود و شوهری که زنش را هدیه داد!
🔶 مسعود رجوی همسر اولش اشرف بود، پادگانی که صدام بعثی در اختیار مسعود قرار داده بود را به یاد همسر اولش پادگان اشرف نامید. همسر دوم مسعود فیروزه بود، دختر ابولحسن بنی صدر، پس از پیوستن مسعود به صدام برای جنگیدن با ایران، دختر بنی صدر از مسعود طلاق گرفت و در فرانسه ماند. اما اصل داستان در ازدواج سوم است. مریم قجر عضدانلو، سال ۱۳۵۸ با ابریشمچی (همین فردی که در ویدئو مسعود را به آغوش کشیده است) ازدواج کرد، از افراد رده بالای سازمان، به ناگاه در سال ۱۳۶۴ مریم قجر عضدانلو که تا همین ساعتی پیش همسر ابریشمچی بود، از او جدا و به عقد مسعود درآمد!!!! مریم از آن زمان شد، مریم رجوی، دستور فرمان آتش در عملیات مرصاد را داد و سال ۱۳۷۲ مسعود او را بعنوان رئیس جمهور ایران معرفی کرد.
🔶 این ویدئو، روز جشن طلاقِ مریم از ابریشمچی و همزمان ازدواج با مسعود است! ابریشمچی پایین نشسته بود، هنگام دادن هدیه بالا میرود و پس از هدیه دادن همسرش به مسعود، این چنین او را به آغوش میکشد!
🔶 پس از شکست رجوی و سازمانش در عملیات "فروغ جاویدان" که با حمایت صدام بعثی شکل گرفت، عملیاتی که سازمانِ رجوی از ارتش و صیاد شیرازی متحمل شکست سنگینی شد؛ رجوی در جمع یاران سخنرانی دارد که در آن علت شکست را توضیح میدهد. مسعود می گوید: علت شکست شما از جمهوری اسلامی در عملیات تعلق خاطر بود، آنگاه که دستان بر روی ماشه بود بجای اندیشیدن به آزادی خلق، بفکر زن و فرزند و تعلقات خاطرتان بودید! مسعود انقلاب ایدئولوژیک و از بین رفتن این روابط را اعلام می کند. بعدتر در آدابی ایجاد کردند به نام "غسل هفتگی" بدین شکل که اعضای سازمان در مقابل هسته های رهبران میانی سازمان افکار جنسی طول هفته را با صدای بلند بیان می کردند و رهبران سازمان افکار آنان را غسل و پاک می کردند!
🔶 امروز این سازمان، با این گذشته توسط دولت آمریکا بعنوان جانشین جمهوری اسلامی معرفی میشود و وزیر خارجه سابق آمریکا در کنفرانس آنان سخنرانی می کند! عجیب تر اینکه امروز این سازمان در فضای مجازی و حقیقی شعار حقوق زن سر میدهد و میدانداری می کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
فناوری هستهای میتواند زیرساختهای علمی و فنآورانه ایجاد کند.pdf
110.9K
#علم_و_فناوری
#پیشرفت #تحریم
#انرژی_هستهای
✅ فناوری هستهای میتواند زیرساختهای علمی و فنآورانه ایجاد کند
🔶 دستیابی به فناوری هستهای، قدرت ژئوپلیتیکی ایران را به میزان بسیار زیادی افزایش داده است و این موضوع در مذاکرات هستهای که از سال 82 آغاز شده، تا کنون ادامه دارد. صرفنظر از فراز و فرود این مذاکرات در طول زمان، متناسب با عمق و سطح پیشرفت فناوری هستهای قدرت چانهزنی و قدرت ژئوپلیتیکی ما نیز افزایش یافته است. ما باید درخصوص ایجاد آزمایشگاههای ملی و مرجع در حوزه فناوری هستهای، عملکرد بهتری داشته باشیم و این آزمایشگاهها را مکانی برای حفظ دانشمندان، پژوهشگران و نخبگان این حوزه بدانیم. ایجاد چنین زیر ساخت های پیشرفته ای در کشور نه تنها مانع خروج نخبگانمان شده، بلکه باعث جذب دانشمندان ایرانی خارج از کشور میشود و همچنین سبب ایجاد پیوند با دانشمندان کشورهای دوست و همسو خواهیم شد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای دکتر جواد کریمی ثابت؛ استاد تمام و عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فنون هستهای
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#آمریکا #دموکراسی
#دموکرات #سند2030
✅ دموکراسی حزبی به سبک آمریکا!/ از حذف سندرز در 2016 تا حمایت از هریس در 2024
🔰 قسمت اول
🔶 البته هریس از سال 2022 میلادی و با نمایان تر شدن علایم بیماری و ناتوانی در بایدن قصد حضور در کاخ سفید را داشت اما هر بار با سد محکمی به نام بایدن و اطرافیانش رو به رو شد. حتی رئیس جمهور کنونی آمریکا عزم راسخی جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو داشت اما گافهای مکرر وی در مناظره مستقیم با ترامپ و متعاقبا وقوع ترور رئیس جمهور سابق آمریکا و تاثیر آن بر افکار عمومی، سبب شد تا بایدن دیگر هیچ شانسی برای تکرار پیروزی سال 2020 در مقابل خود نبیند.
🔶 دموکراسی حزبی!
در این میان، دموکراسی حزبی ادعایی آمریکا جای بسی تامل دارد! اینکه قبل از برگزاری کمیته و کنوانسیون رسمی حزب دموکرات، از کامالا هریس به عنوان نامزد قطعی دموکراتها یاد می شود و شانسی برای بقیه نامزدها از جمله میشل اوباما در نظر گرفته نمی شود! به عبارت بهتر، سران حزب دموکرات در گردهمایی خود طی روزهای آینده، اساسا رای گیری خاصی در خصوص حضور یا عدم حضور هریس در انتخابات ریاست جمهوری نکرده و صرفا حضور وی در این رقابتها را مورد تایید قرار می دهند.هنوز بسیاری از رای دهندگان حزب دموکرات، خیانت سران این حزب در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 را فراموش نکرده اند:جایی که برنی سندرز نسبت به هیلاری کلینتو وضعیت بهتری در میان رای دهندگان دموکرات پیدا کرده بود اما سران این حزب، صحنه کنوانسیون حزبی و رقابتهای انتخاباتی درون حزبی (خصوصا در ایالاتی حساس مانند نیویورک) را به گونه ای چیدند که سندرز شانسی برای پیروزی در برابر کلینتون نداشته باشد. بعدها، منابع آگاه خبری و امنیتی در آمریکا وقوع تقلب در انتخابات درون حزبی دموکراتها در سال 2016 میلادی را تایید کردند.
🔶 زمینهسازی برای حذف رقبای هریس
جریان رسانه ای حزب دموکرات به گونه ای از سوی سران این حزب هدایت و مدیریت شده که امکان ظهور و بروز نامزدهای دیگر در این روند اساسا وجود نداشته باشد. به عبارت بهتر، دموکراتها نام کامالا هریس را به عنوان نامزد نهایی خود از الان بر سر زبانها انداخته اند.از آنجایی که به واسطه کناره گیری بایدن از رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری امسال، نتایج انتخابات درون حزبی دموکراتها نیزکان لم یکن تلقی می شود، این بار سران حزب دموکرات حتی نسبت به سال 2016 میلادی ( که تقلب در انتخابات درون حزبی علیه سندرز را در دستورکار قرار دادند)، از قدرت مانور بیشتری در تحمیل گزینه مورد نظر خود به جامعه رای دهندگان این حزب و ایالات متحده آمریکا برخوردار هستند.اما اصل ماجرا تغییری نکرده است! دموکراسی حزبی در آمریکا رسما پوششی برای دیکتاتوری محسوب می شود و در این معادله، اساسا تفاوتی میان دو حزب دموکرات و جمهوریخواه وجود ندارد.
🔶 خیال هریس راحت است!
در حالی که کمتر از ۱۰۰ روز تا انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا باقی مانده است، نتایج یک تحقیق که توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس انجام شده نشان میدهد کامالا هریس حمایت کافی نمایندگان دموکرات را برای نامزدی از سوی حزبش برای رقابت در برابر دونالد ترامپ از حزب جمهوریخواه به دست آورده است.
🔶 بر اساس آمارهای غیررسمی تا دوشنبه شب، هریس حمایت بیش از۲۵۰۰ نماینده را در کنوانسیون ملی دموکراتها کسب کرده است. این تعداد رای برای انتخاب او به عنوان نماینده رسمی حزب در انتخابات پیش رو کافی خواهد بود، چرا که بسیار بیشتر از حدنصاب ۱۹۷۶ رای حداقلی مورد نیاز است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#انتخابات #آمریکا #دموکراسی #دموکرات #سند2030 ✅ دموکراسی حزبی به سبک آمریکا!/ از حذف سندرز در 2016
#انتخابات
#آمریکا #دموکراسی
#دموکرات #سند2030
✅ دموکراسی حزبی به سبک آمریکا!/ از حذف سندرز در 2016 تا حمایت از هریس در 2024
🔰 قسمت دوم
🔶 کامالا هریس در واکنش به این خبر گفت: «از رئیسجمهور بایدن و تمامی اعضای حزب دموکرات که قبلاً به من اعتماد کردهاند سپاسگزارم و مشتاقانه منتظر هستم تا مستقیماً نظراتم را پیش مردم آمریکا طرح کنم. قصد من این است که بروم و این نامزدی را به دست بیاورم و برنده شوم. قول میدهم حزب دمکرات ما را متحد کند، ملت ما را متحد کند و در این انتخابات پیروز شود.»
🔶 در پی کنارهگیری جو بایدن از نامزدی انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا، بخش قابل توجهی از شخصیتهای برجسته و رهبران سازمانهای حزب دموکرات به سرعت در پشت سر کامالا هریس معاون رئیسجمهور جمع شدهاند.در همین حال روز دوشنبه تیم کارزار انتخاباتی او رکورد جدیدی را در دریافت کمکهای مالی ثبت کرد.در شرایطی که موجودی صندوق انتخاباتی کارزار بایدن-هریس تا پایان ماه ژوئن تقریبا ۹۶ میلیون دلار بود، در ۲۴ ساعت نخست پس از اعلام حمایت بایدن از او ۸۸۸ هزار نفر رقمی معادل ۸۱ میلیون دلار به این موجودی اضافه کردند تا حدنصاب جدیدی برای جمعآوری کمکهای مالی ریاست جمهوری به ثبت برسد.
🔶 با این حال مقامات ارشد حزب دموکرات در راستای حفظ ظواهر ماجرا، مدعی هستند نامزدی کامالا هریس هنوز به صورت رسمی قطعی نیست، چرا که ممکن است نامزدهای دیگری مطرح شوند و نمایندگان دموکرات همچنان آزادند به نامزد مورد نظر خود در کنوانسیون در ماه اوت رای دهند. جو بایدن در اولین اظهارات عمومی خود پس از اعلام تصمیم خود مبنی بر انصراف از نامزدی، گفت: «نام نامزد تغییر کرده، اما مأموریت اصلاً تغییر نکرده است.»
🔶 کامالا هریس، در صورت انتخاب، اولین زن و اولین فردی با تبار جنوب آسیا خواهد بود که رئیسجمهور آمریکا میشود. کنوانسیون ملی دموکرات ها قرار است در روزهای ۱۹ تا ۲۲ اوت در شیکاگو برگزار شود، اما این حزب قبل از انصراف بایدن اعلام کرده بود که یک فراخوان مجازی را برای معرفی رسمی نامزد حزب قبل از شروع جلسههای حضوری برگزار خواهد کرد.جیمی هریسون، رئیس کمیته ملی دموکرات، در یک کنفرانس تلفنی با خبرنگاران گفت: «ما میتوانیم سریع و منصفانه! عمل کنیم و این نامزدی را اجرایی کنیم.»
🔶 برای واجد شرایط بودن، نامزدها باید امضای الکترونیکی ۳۰۰ نماینده کنوانسیون را داشته باشند. در چنین وضعیتی کامالا هریس دغدغه ای جهت حضور خود در رقابت نهایی با دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان ندارد، هر چند که در رقابت مستقیم با ترامپ، متغیرهای دیگری وجود دارد که کار را تاحدود زیادی برای او و حزب متبوعش سخت و دشوار خواهد ساخت....
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr