#قانون_اساسی
#مجلس #خانواده
#حجاب #زن
✅ اندر احوالات عفاف و حجاب
🔰 قسمت اول
🔶 حجاب و عفاف از آن دست مسائل مهمی است که ارتباط مستقیمی با خانواده و تحکیم بنیان آن دارد مسئلهای که دکتر مطهری آن را چنین عنوان میکند که «مسئله حجاب بهراستی مسئلهای به قدمت طولانی تاریخ بشر است؛ با ابعادی شگرف از وجود و توسعه و شکلهایی مختلف که در آیینهایی گوناگون، به انتخاب زنان و حتی مردان در آمدهاند.» مسئلهای که اگر گذری بر سیر تاریخی آن داشته باشیم در خواهیم یافت این مسئله مهم و انسان ساز تنها به دین اسلام مربوط نمیشود بلکه در ادیان مختلف و پیش از تحریف آنها مسیله مهمی بوده است و استاد مطهری هم در کتابی با همین عنوان ابراز کرده است: «آنچه مسلم است، این است که قبل از اسلام، حجاب در جهان وجود داشته و اسلام مبتکر آن نیست»
🔶 باید اذعان داشت که جامعه ایرانی هم چه از عصر بسیار کهن و باستانی خود یعنی پیش از هخامنشیان و چه بعد از آن تا به امروز جامعهای معتقد به پوشش و عفاف بوده است و این پیشینه نشان میدهد حجاب همواره از مسائل اصلی و مهم در همه ادوار تاریخ بشر بوده و جزو سنتها و اعتقادات مهم هم در ایران کهن و هم در ایران اسلامی محسوب میشده است؛ امری که همواره نقش مهمی در تحکیم بنیان خانواده ایرانی داشته و دارد.
🔶 نقشههای شوم دشمن برای نابودی حجاب
اما دشمنان این مرز و بوم که پی به اهمیت این مسئله مهم و بنیادی در پیشرفت جامعه ایرانی بردند، تصمیم گرفتند برای نابودی ملتی به بزرگی و پر افتخاری ایران نقشه شوم کشف حجاب را پیش ببرند و برای رسیدن به آن به کمک دست نشانده خود رضاخان پهلوی در سال ۱۳۱۴ حجاب را از سر زنان ایرانی کشیدند. هر چند پس از پیروزی انقلاب در سال ۵۷ زنان و مردان ایرانی با انتخاب جمهوری اسلامی دوباره این سنت و فرمان و حکم شرعی اسلام را اجرا نمودند، اما دشمن دست بردار نبود چرا که باید برای نابودی این ملت حجاب را نابود میکرد همانطور که در بسیاری کشورها به این هدف دست پیدا کرد.
🔶 برنامهریزیهای اساسی برای نابودی حجاب
دشمن با کمک خودفروختگان داخلی و عوامل دست نشانده با راه اندازی چهارشنبههای سفید و یک روز بدون حجاب و بعد هم باید برنامه ریزی اساسی و ایجاد آشوب در سال ۴۰۱ حجاب را تبدیل به یک چالش کرد تا حتی وقتی قانونی اصلاح شده و در جهت مصالح عمومی کشور قرار است اجرا شود یک سال به طول بیانجامد.
🔶 رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنهای در این خصوص فرموده اند: «مسئلهی حجاب تبدیل شده به یک چالش و بر کشور ما تحمیل شده؛ این را تحمیل کردند. کسانی نشستند نقشه کشیدند، برنامهریزی کردند که حجاب بشود یک مسئله در کشور ما؛ در حالی که چنین مسئلهای در کشور وجود نداشت... بنده نظر قاطع خودم را در این مورد عرض میکنم... از لحاظ شرعی، حجاب یک حکم مسلّم شرعی است... این چیزی است که از آن صرفنظر نمیشود کرد. مردم ما مسلمانند، مقیّدند، متعبّدند، بانوان ما متعبّدند، باید رعایت کنند این را؛ حکم شرع است. یک نگاه، نگاه قانونی است؛ قانون واجبالاطاعه است و در این زمینه، حکم قانونی وجود دارد؛ رعایت حکم قانون برای همه واجب است. چه آن کسانی که به شرع معتقدند، چه حتّی آن کسانی که به شرع هم معتقد نیستند، قانون را بایستی رعایت کنند.»
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#قانون_اساسی #مجلس #خانواده #حجاب #زن ✅ اندر احوالات عفاف و حجاب 🔰 قسمت اول 🔶 حجاب و عفاف از آن د
#قانون_اساسی
#مجلس #خانواده
#حجاب #زن
✅ اندر احوالات عفاف و حجاب
🔰 قسمت دوم
🔶 درخواست عمومی برای اجرای قانون حجاب
بعد از آشوبهای ساختگی و از پیش برنامه ریزی شده سال ۴۰۱ مسیله حجاب در کشور با چالشهای بیشماری مواجه شد و عدهای نادانسته و عدهای سازمان دهی شده با برداشتن حجاب در ملا عام سعی در عادی سازی حجاب در کشور کردند تا به قول خودشان چشمها به بی حجابی و بدحجابیهای دختران و زنان سرزمین کهن و اسلامی ایران عادت کند. اما مردم مسلمان و متعهد و معتقد ایران درخواست رسیدگی فوری به این وضعیت را داشتند چرا که بی شک ایرانی مسلمان دست به چنین اقدامی نمیزند مگر تحت تاثیر برخی جوسازیها و هتک حرمتها و خواستار اجرای قانونی برای رعایت شئونات اسلامی و اجرای حکم شرعی حجاب در کشور بودند.
🔶 آغاز ماجرای قانون حجاب
از همین رو لایحه پیشنهادی در مورد عفاف و حجاب نهم اردیبهشت ۱۴۰۲ از سوی قوه قضائیه به دولت سیزدهم ارسال شد، دولت وقت هم بیست و هفتم همان ماه این لایحه را تصویب و با قید دو فوریت برای تصویب و تبدیل به قانون به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد. اما نمایندگان مجلس یازدهم دو فوریت این لایحه را رد کردند، اما ۲۳ خرداد همان سال نمایندگان با ۱۸۵ رأی موافق، ۳۰ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع به یک فوریت آن رای مثبت دادند.
🔶 پنج روز بعد در تاریخ ۲۸ خرداد ماه کلیات لایحه دولت در کمیسیون قضایی مجلس با اصلاحاتی تصویب شد. دو ماه پس از آن نیز مجلس با استناد به اصل ۸۵ قانون اساسی برای بررسی این لایحه کمیسیون ویژه تشکیل داد، مجلس در ۲۹ شهریور سال ۱۴۰۲ این لایحه را برای اجرای آزمایشی سهساله تصویب و به شورای نگهبان ارسال کرد.
🔶 حدود یک ماه بعد شورای نگهبان اعلام کرد که این لایحه دارای ابهاماتی همچون بار مالی است و به همین دلیل آن را به مجلس برگرداند، رفت و برگشت لایحه میان مجلس و شورای نگهبان چندبار انجام شد تا در نهایت اواخر شهریور ۱۴۰۳ شورای نگهبان مصوبه کمیسیون ویژه را تأیید کرد و این لایحه به قانون تبدیل شد و رئیس مجلس هفتم آذر ماه اعلام کرد که ۲۳ آذرماه با پایان یافتن مهلت سه ماهه، قانون عفاف و حجاب را برای اجرا به دولت ابلاغ میکند، اما قانونی ابلاغ نشد و به گفته برخی منابع شورای امنیت ملی جلوی ابلاغ آن را گرفت.
🔶 آقای پزشکیان رئیس جمهور ۱۲ آذر ماه اجرای قانون حجاب را به لحاظ اجرایی دارای سوالات و ابهامات زیادی عنوان کرد. رئیس مجلس ۱۸ آذرماه در خصوص این اظهار نظر آقای پزشکیان عنوان کرد: اخیرا رئیس جمهور و معاون حقوقی ایشان بیان کرده اند که در بخشهایی از قانون ابهام و برای اجرا نکاتی داریم این هم روشن است، این هم مسیر خود را دارد اگر واقعا اشکالی وجود دارد همین قانونی که آن را تصویب کرده، مسیری هم برای اصلاح آن گذاشته است، اگر دولت ایرادی دارد لایحه اصلاحی ارائه کند. برخی نمایندگان با بیان اینکه تاخیر در اجرای به معنای ترک فعل نیست ابراز کردند: شورای امنیت ملی به این نتیجه رسیده که اجرای این قانون چند ماه به تاخیر بیفتد.
🔶 قانون کی اجرا میشود؟
مطابق با اخبار و آنچه نمایندگان و مجریان قانون عنوان کرده اند «قرار است ۲۹ آذر این قانون ابلاغ و اجرا شود» حال باید منتظر بود که قانونی که در راستای اجرای یک حکم مسلم و شرعی تصویب شده و در حالیکه دشمن هر ثانیه با طرح نقشه جدیدی به دنبال ضربه زدن به کیان این کشور و نابودی عفت و عفاف و پاکدامنی است، چه زمانی اجرا خواهد شد و ابهاماتی که مسئولان آن را بهانهای برای تعویق ابلاغ و اجرا عنوان کرده اند، چیست؟
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#وحدت #امامت
#قرآن #توحید
✅ زوجیت و حرکت
🔶 در اندیشه توحیدی، مساله وحدت بسیار پر رنگ است، فاینما تولوا فثم وجه الله، آری او ظاهر و باطن و اول و آخر همه امور است. همو که "اَحَد" است. قل هو الله احد. او که هستی را پر کرده است الله الصمد. اما دقت کنیم وحدت او در مقابل کثرت نیست بلکه حاکم بر کثرت است. آن خدای واحد، قهار است. لمن الملک الیوم، لله الواحد القهار. همینطور وحدت او ما فوق آن وحدتی است که مقابل کثرت است. او احد است و احد یعنی ما فوق و جمع کننده وحدت و کثرت.
🔶 طبیعی است که اگر بنا باشد خالقی با چنین ویژگی و صفتی خود را به تماشا بکشد و اینگونه مخلوقات را بیافریند، در چنین نظام آفرینشی، بحث از زوجیت شکل میگیرد. زوجیت در نهاد عالم خلق نهفته. و من كل شيء خلقنا زوجين. زوجیت، دوتایی و دولنگه ای است که با هم یک واحد را میسازند. یکدیگر را تکمیل میکنند و یک حقیقت واحد را شکل میدهند.
🔶 بین این دو حقیقت نیز رابطه دو سویه ای وجود دارد از یک سوی موده است و از سوی دیگر رحمت. و جعلنا بینکم موده و رحمه. این حقیقت حرکتی حبی است که تلائم دو جهت مردانه و زنانه هستی در تمام ذرات را شکل میدهد و یک سکون و آرامش و توازنی را در عالم محقق میکند. لتسکنوا الیها. اگر خلق عالم را با همین دو جهت وحدت و کثرت و وحدت ما فوق آن دو شناختیم آنگاه به تعبیر قرآن "کما بداکم تعودون"، مسیر بازگشت فطری انسان هم روشن میشود. دین که مسیر هدایت و بازگشت است سازگار با خلق و فطرت است فاقم وجهک للدین حنیفا فطره الله التی فطر الناس علیها لاتبدیل لخلق الله. برای همین است که در عالم ماده هر چه در ذرات دقت میکنند، دوتایی و زوج می یابند.
🔶 برای همین است که سلوک انسان را دو نوع حرکت میسازد، در خلاف جهت حرکت حبی، که خلق را میساخت، از کثرت به وحدت و بالعکس، اسفار اربعه را همین دو تایی ها میسازد. برای همین است که لیل و نهار شکل میگیرد و انسان را آرام میکند. برای همین است که صراط مستقیم پیامبر خاتم ذوالعینین است صاحب دو چشم است. کثرت و وحدت را در هماهنگی با هم میبیند. نه از دنیا فرار میکند نه غرق در دنیا میشود.
🔶 برای همین است که آدم و حوا به نحو زوج خلق شدند و هبوط کردند و بعد هم توبه نمودند. برای همین است که نوح از هر جنبنده ای زوجی را سوار بر کشتی نمود. برای همین است که ساختار مطلوب جامعه توحیدی، مرکزی دارد و دامنه ای. امام و امت و کل نظام حقوقی اش در رابطه این دو جهت شکل میگیرد. در عین اینکه مردمسالارند، امام سالار است. وحی سالار است و عقل سالار است. بساط هستی بر جنگ و درگیری و دیالکتیک نیست بلکه بر صلح و تلائم و تناکح است. لو تبع الحق اهواءهم لفسدت السماوات و الارض و من فیهن. هستی همه اش مدد میدهد جریان حق را که نفی و محو کند درگیری و جنگ را. ان الباطل کان زهوقا. مناشئ اصلی این جنگ و درگیری آن جریانی است که با اراده دین و خلقت مقابله میکند. ذات همه اشیا در جنگ حق و باطل به نفع حق است. باطل مثل کف روی آب نابود میشود. فاما الزبد فیذهب جفاء و ما ینفع الناس فیمکث فی الارض. جنگ و جریان جنگ آفرین نابود میشود و محو میشود، بنیاد عالم بر زوجیت و مودت و رحمت و سکونت است، که حقیقت و اصالت در تحولات هستی را شکل میدهد، تناکح و زوجیت اصیل است و جنگ و دیالکتیک اعتباری است، تاریخ را آن صیرورت و حرکت اصیل پیش میبرد.
🔶 جنگ محو میشود، جنگ طلبان محو میشوند، محو گام به گام جنگ طلبان عالم، در پرتو حرکت حقیقی تاریخ که در جان هستی و جان مومنین رقم میخورد محقق میشود. چشمی که جنگ را میبیند و باطن آن را که ظهور گام به گام زوجیت و وحدت برتر و ایمانی است را نمیبیند، مثل کسی است که کف را میبیند و آب را نمیبیند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#ولایت #تاریخ_معاصر
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#تروریسم #مقاومت
✅ سردار سلیمانی، تربیتیافته مکتب فاطمی
🔰 قسمت اول
🔶 سردار سلیمانی و مکتب فاطمی
سردار سپهبد قاسم سلیمانی، یکی از چهرههای برجسته و بیبدیل تاریخ معاصر ایران و جهان اسلام بود که در طول عمر خود نه تنها یک فرمانده نظامی برجسته، بلکه یک الگوی اخلاقی و معنوی برای نسلها محسوب میشد. او با حضور در خط مقدم جبهههای مقاومت علیه تروریسم جهانی و در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی ایران، توانست نقشی بیبدیل در تحولات منطقهای و جهانی ایفا کند. شخصیت سردار سلیمانی بهقدری پیچیده و عمیق بود که بسیاری از ویژگیهای شخصیتی و رفتاری او میتوانست از آموزههای عالیه اهل بیت (علیهمالسلام) بهویژه حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) گرفته شده باشد. در این نوشتار تلاش داریم تا نشان دهیم چگونه سردار سلیمانی با ویژگیهای خاص خود، یکی از تربیتشدگان مکتب فاطمی بوده و آموزههای آن مکتب در زندگی و فعالیتهای او نمایان است.
🔶 ویژگیهای اخلاقی سردار سلیمانی از منظر مکتب فاطمی
حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) بهعنوان یکی از بزرگترین شخصیتهای تاریخ اسلام، همواره الگویی برای مسلمانان در عرصههای مختلف اخلاقی، اجتماعی، سیاسی و حتی نظامی بود. او با ویژگیهایی همچون صداقت، فداکاری، شجاعت و پرهیزگاری شناخته میشود که این ویژگیها در زندگی و اقدامات سردار سلیمانی نیز بهوضوح قابل مشاهده است.
🔶 صداقت و راستگویی
یکی از برجستهترین ویژگیهای اخلاقی حضرت فاطمه (س) صداقت و راستگویی بود. حضرت فاطمه (س) در تمامی مراحل زندگی خود، در مواجهه با مسائل مختلف اجتماعی و سیاسی، همواره از راستگویی و صداقت پیروی میکرد. او در دفاع از حق و حقیقت، هیچگاه از بیان کلمات حق نهراسید و در این راه، حتی وقتی که شرایط بر او سخت بود، صداقت خود را حفظ کرد. سردار سلیمانی نیز در دوران حضور خود در عرصههای مختلف نظامی و سیاسی، همواره به این اصل پایبند بود. او در تمامی روابط خود با دوستان و دشمنان، همواره صداقت را سرلوحه خود قرار میداد. یکی از ویژگیهای برجسته سردار سلیمانی این بود که همواره در مسیر حقیقت گام برمیداشت و هیچگاه در برابر فشارهای سیاسی یا نظامی، از بیان حقیقت و اصول اخلاقی کوتاه نمیآمد.
🔶 فداکاری و ایثار
حضرت فاطمه (س) زندگیاش را وقف مبارزه با ظلم و فساد کرد. او در دفاع از امام علی (ع) و اهل بیت (علیهمالسلام) از هیچ فداکاری دریغ نکرد و در این راه حتی جان خود را فدای اصول خود نمود. حضرت فاطمه (س) نشان داد که ایثار و فداکاری در راه حقیقت و دفاع از ولایت، باید در اولویت باشد. سردار سلیمانی نیز از همان ابتدا در جبهههای مختلف جنگی و سیاسی، در خط مقدم مقاومت قرار گرفت و زندگی خود را در خدمت آرمانهای انقلاب اسلامی و دفاع از مظلومان قرار داد. او در بسیاری از مواقع، حتی جان خود را در خطر قرار داد و از هیچ فداکاری در راه اهداف عالی انسانی و اسلامی دریغ نکرد. سردار سلیمانی همواره در میدان جنگ با دشمنان اسلام و در کمک به ملتهای مظلوم، از هیچ فداکاری و ایثاری فروگذار نکرد.
🔶 تسامح و بخشندگی
حضرت فاطمه (س) در بسیاری از مواقع در برابر ظلمها و بیعدالتیها، تسامح و بردباری را پیشه کرد. او هرگز از بردباری و گذشت دست نکشید و با وجود تمامی ظلمهایی که به اهل بیت وارد شد، همواره روحیهای مهربان و بخشنده داشت. سردار سلیمانی نیز در برخورد با افرادی که علیه جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت قرار داشتند، همواره از تسامح و بخشندگی بهره میبرد. او در بسیاری از مواقع از عفو و بخشش در برابر دشمنان استفاده میکرد و حتی در صورت پیروزی بر دشمنان، همیشه به دنبال راههای صلح و آشتی بود. این ویژگی سردار سلیمانی بهویژه در برخورد با افرادی که در گذشته در جبهههای مخالف جمهوری اسلامی قرار داشتند، نمایان بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حیدر زارع
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#سبک_زندگی #ولایت #تاریخ_معاصر #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی #تروریسم #مقاومت ✅ سردار سلیمانی، تربیتیا
#سبک_زندگی
#ولایت #تاریخ_معاصر
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#تروریسم #مقاومت
✅ سردار سلیمانی، تربیتیافته مکتب فاطمی
🔰 قسمت دوم
🔶 ولایتمداری و تبعیت از رهبری
حضرت فاطمه زهرا (س) یکی از بزرگترین مدافعان ولایت و امامت در تاریخ اسلام بود. او نه تنها در کنار امام علی (ع) در دفاع از ولایت ایستاد، بلکه خود نیز در نقش یک حامی و پشتیبان ولایت، صدای حقطلبی را بلند کرد و در برابر ظلمها و فسادهایی که علیه اهل بیت صورت میگرفت، ایستادگی کرد. سردار سلیمانی نیز در تمامی دوران فعالیتهای نظامی و سیاسی خود، همواره تحت رهبری ولی فقیه قرار داشت و از آموزههای رهبری جمهوری اسلامی ایران پیروی میکرد. او نه تنها یک فرمانده نظامی بود، بلکه در عمل یکی از بزرگترین حامیان ولی فقیه و رهبری ایران محسوب میشد. در تمامی تصمیمات سیاسی، نظامی و استراتژیک خود، سردار سلیمانی همواره از رهنمودهای رهبری تبعیت کرده و نشان داد که ولایتمداری اساس و مبنای فعالیتهای سیاسی و اجتماعی او بوده است.
🔶 مقاومت و مبارزه با ظلم جهانی
یکی از ویژگیهای بارز حضرت فاطمه (س)، ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم و فساد بود. حضرت فاطمه در دوران خود در برابر ظلمهایی که علیه اهل بیت (علیهمالسلام) صورت میگرفت، هیچگاه کوتاه نیامد و همواره بهطور شجاعانه در دفاع از حق و حقیقت ایستاد. سردار سلیمانی نیز بهعنوان یکی از چهرههای برجسته جبهه مقاومت، در مبارزه با گروههای تکفیری همچون داعش، همواره در خط مقدم قرار داشت و با استفاده از توان نظامی خود، جبههای علیه ظلم جهانی و استکبار تشکیل داد. او همچنین در بسیاری از نبردها بهویژه در سوریه و عراق، در مقابله با تهدیدات جهانی علیه امنیت ملتهای اسلامی و انقلاب اسلامی ایران ایستاد و مقاومت کرد. سردار سلیمانی بهطور عملی نشان داد که تنها از طریق مقاومت و ایستادگی میتوان در برابر ظلم جهانی و سلطهگری ایستاد.
🔶 شجاعت و فداکاری در میدانهای مختلف
حضرت فاطمه (س) با شجاعت و دلیری در دفاع از حق و ولایت ایستاد و هیچگاه از مقابله با ظلم و فساد هراس نداشت. او در شرایط سخت و پرچالش دوران خود، همواره پرچم مقاومت را برافراشت و در این مسیر جان خود را فدای اصول خود کرد. سردار سلیمانی نیز با شجاعت و دلیری بینظیر، همیشه در صف مقدم جبههها حضور داشت. او هیچگاه از جنگیدن با دشمنان انقلاب اسلامی هراس نداشت و با شجاعت خود، نقش مهمی در جلب حمایتهای جهانی برای مقاومت و جبهههای اسلامی ایفا کرد. سردار سلیمانی در تمامی نبردهای سوریه، عراق و دیگر مناطق، همواره از خود شجاعت بینظیری نشان داد.
🔶 ایمان و تقوا
حضرت فاطمه (س) نمونهای از تقوا و پرهیزگاری بود. او در تمامی عرصههای زندگیاش، چه در نقش مادر، چه در نقش همسر و چه در مقام یک شخصیت اجتماعی، همواره بر اصول اخلاقی و معنوی پایبند بود.
سردار سلیمانی نیز بهعنوان یک فرد باایمان و پرهیزگار، در تمامی عرصههای زندگی خود از تقوا و ایمان به خدا بهره میبرد. او با اعتقاد راسخ به اهداف دینی و انقلابی، همواره در مسیر رضایت الهی گام برداشته و نه تنها بهعنوان یک فرمانده نظامی، بلکه بهعنوان یک مربی معنوی برای نیروهای خود نیز شناخته میشد.
🔶 نتیجهگیری
در نهایت، میتوان گفت که سردار سلیمانی با ویژگیهایی همچون صداقت، فداکاری، مقاومت، شجاعت و ولایتمداری، نماد واقعی یک فرد تربیتیافته در مکتب فاطمی بود. او در تمامی مراحل زندگی خود، از آموزههای حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) بهره برد و در عمل نشان داد که چگونه میتوان از مکتب اهل بیت (علیهمالسلام) در راستای خدمت به مردم و مبارزه با ظلم استفاده کرد. سردار سلیمانی نه تنها یک فرمانده نظامی، بلکه یک آموزگار معنوی و یک رهبر مقاوم در عرصههای مختلف اجتماعی و سیاسی بود که از آموزههای فاطمی در تمامی ابعاد زندگی خود بهره برد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حیدر زارع
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#موشک_هایپرسونیک
#رژیم_صهیونیستی #یمن
#فلسطین #لبنان
✅ آغاز نبرد سرنوشتساز بین یمن و رژیم صهیونیستی
🔶 جنگندههای رژیم آپارتاید اسرائیل مناطقی از یمن را هدف حملات سنگین خود قرار دادند و بلافاصله انصارالله یمن نیز با هایپرسونیکهای خود به ۲ هدف حیاتی در قلب اراضی اشغالی حمله کرد؛ خبرهایی نیز از حمله موشکی به ناو هواپیمابر آمریکایی مخابره شده است. حالا این پرسش مطرح میشود که «آیا این آغاز همان جنگ سرنوشتساز بین یمن و رژیم اسرائیل است؟» شبکه تلویزیونی المسیره در گزارشی اعلام کرد که دو کارخانه مرکزی برق در صنعا بمباران شدهاند. این شبکه تلویزیونی همچنین از هدف حمله قرار گرفتن تأسیسات نفتی در رأس عیسی خبر داد.
🔶 رسانه صهیونیستیِ «جروزالمپست» به نقل از منبع آگاه گزارش داد که «اسرائیل پیش از حمله اخیر خود به یمن، آمریکا را مطلع کرده بود.» همزمان نخستوزیر رژیم صهیونیستی در توجیه اقدام این رژیم برای حمله به زیرساختهای انرژی و بنادر یمن مدعی شد: «حوثیها (انصارالله) در حال حمله به سراسر جهان هستند و آمریکا و دیگران این را بهخوبی درک میکنند.» نتانیاهو همچنین ادعا کرد: «حوثیها در حال یادگیری هستند و به سختی یاد خواهند گرفت که هر کسی که به اسرائیل حمله کند بهای بسیار سنگینی میپردازد.»
🔶 این ادعاهای نتانیاهو در شرایطی مطرح میشود که رسانه اسرائیلی با اشاره به اینکه مفهوم «بازدارندگی» در قاموس یمن جایی ندارد، از عدم آمادگی ارتش این رژیم برای جنگ در منطقهای دورتر خبر میدهد. «یوسی بهوشع»، تحلیلگر مسائل نظامی در روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، میگوید: روشن است که وضعیت با یمن از آرامش بسیار دور است. شرکای جنگ علیه یمنیها به اسرائیل هشدار دادند که واژه بازدارندگی در قاموس یمن جایی ندارد. او ادامه داد: «مشکل این است که ارتش اسرائیل بعد از ماهها جنگ در شمال، در موقعیت مناسبی برای جنگیدن گسترده در منطقهای بسیار دورتر از لبنان قرار ندارد.» مسئولان یمنی تأکید کردند حملات اخیر رژیم صهیونیستی به زیرساختهای شهری در صنعاء و الحدیده هرگز این کشور را از استمرار عملیات ارتش این کشور در حمایت از غزه منصرف نخواهد کرد. سخنگوی گردانهای شهید «عزالدین قسام» ضمن تبریک عملیات موشکی ارتش یمن به تلآویو، از صنعاء خواست تا حملات خود را تشدید کند.
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#انرژی_هستهای #برجام
#تحریم
✅ بینتیجه، مثل گذشته!
🔶 آرشیو امنیت ملی آمریکا، به تازگی مجموعه جدیدی از اسناد محرمانه مربوط به برنامه هستهای رژیم صهیونی منتشر کرده است که نشان میدهد، کمیته اطلاعات انرژی اتمی در دسامبر 1960 صریحاً و بدون ابهام اعلام کرده است، رژیم غاصب صهیونی در دیمونا ساخت سلاح هستهای را آغاز کرده است و وقتی در اواخر دهۀ 1960 رژیم به آستانه تولید سلاح هستهای میرسد، یک توافق مخفی بین ایالات متحده و رژیم برای در نظر گرفتن آن به عنوان کشوری دارای سلاح هستهای غیر اعلامشده منعقد میشود! رژیمی که حالا با مجوز و صد البته کمک آمریکا کلاهکهای هستهای پر تعدادی دارد و حتی عضو آژانس انرژی نیست و برخی گزارشها نشان میدهد این رژیم از بمبهای هستهای ضعیف شده در جنگ غزه استفاده کرده و جهان و رسانهها و مجامع بینالمللی به سادگی از کنار آن میگذرند!
🔶 اما در مقابل در شورای امنیت سازمان ملل بار دیگر پرونده هستهای ایران روی میز قرار گرفته است؛ ایرانی که به صراحت بارها اعلام کرده است هیچ قصدی برای ساخت سلاح هستهای ندارد؛ ایرانی که گستردهترین، طولانیترین و بیشترین دسترسیها را برای نظارت آژانس بینالمللی هستهای پذیرفته است؛ ایرانی که نه تنها عضو آژانس، انپیتی است؛ بلکه به صورت داوطلبانه بارها محدودیتهایی فراتر از آن را نیز پذیرفته و به اجرا گذاشته است؛ اما با این حال باز هم شاهد هستیم که آمریکاییها و اروپاییها با بهانه و بیبهانه تلاش میکنند مسیر دستیابی ایران به انرژی صلحآمیز هستهای را بگیرند و حتی به توافقی، مانند برجام که خود پای آن را امضا کردند، پایبند نیستند!
🔶 آمریکاییها نه تنها از برجام خارج شدند و با وضع تحریمهای یکجانبه کارزار فشار حداکثری علیه ایران را به راه انداختند؛ بلکه امروز نیز پا را فراتر گذاشته و میخواهند مانع هرگونه فعالیتهای نظامی مشروع ایران نیز شوند، چنانکه «رابرت وود» نماینده آمریکا در شورای امنیت، در جلسه اخیر ضمن ادعای آمادگی آمریکا برای استفاده از تمام ظرفیتهای خود جهت جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای، برنامههای موشکی و پهپادی ایران را نیز نگرانکننده خواند! اروپاییها نیز در این میان مانند همیشه پشت دست آمریکا بازی میکنند و تلاش میکنند از سازکارهای برجام که مدتهاست مرده، سوء استفاده کنند و به طور آشکار و پنهان ایران را به فعالسازی مکانیسم ماشه یا به عبارت سادهتر بازگشت تحریمهای بینالمللی ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد تهدید میکنند!
🔶 تهدیدی که اگر چه در ظاهر بزرگ و نگرانکننده به نظر میرسد؛ اما در میدان واقعیت قطعاً شکست خواهد خورد، چنانکه «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در شورای امنیت سازمان ملل در جلسه ای میگوید: «اقدامات گذشته علیه ایران نتیجه عکس داشته و تلاش برای اعمال snapback نیز بینتیجه خواهد ماند.»
🆔 @tahlil_shjr
فلسفه حضور ایران در سوریه؛ از نبرد علیه فتنه داعش تا حفظ امنیت مردم.pdf
115.7K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#مقاومت #امنیت
✅ فلسفه حضور ایران در سوریه؛ از نبرد علیه فتنه داعش تا حفظ امنیت مردم
🔶 داعش با عملیّاتهای پیدرپی و متربهمتر، هم در عراق و هم در سوریه برچیده شد؛ امّا در مورد سایر معارضین سوری، جمهوری اسلامی ایران سعی کرد که بین دولت و آنها وساطت کند بنای ریشهکنی آنها را نداشت. بعد از پایان قضیه داعش، دولت بشّاراسد به خاطر حضور ایرانیها تحت فشار شدیدی قرار داشت؛ هم از جانب عربها، هم اسرائیل، هم آمریکا. شانتاژ میکردند که ایران سوریه را فتح کرده است و مانند این حرفها! خب نتیجه این شد که تقریباً عمدهی قوای ما از آنجا برگشت.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای دکتر علیاکبر احمدیان؛ دبیر شورای عالی امنیّت ملّی
🆔 @tahlil_shjr
#جهاد_تبیین
#حضرت_زهرا(س) #زن
#منطقه #رژیم_صهیونیستی
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام. ۱۴۰۳/۱۰/۲
🔶 درباره حضرت فاطمه زهرا (س)
خداوند متعال دو زن را نمونه قرار داده برای همه آحاد بشر: زن فرعون و حضرت مریم. پیغمبر فرمودند که زهرای من از آن دو زن فضیلتش برتر و بالاتر است. هر کدام از این ویژگیهای حضرت فاطمه (س) الگو است:
📌قیام برای حق
📌شجاعت
📌صراحت
📌قوت استدلال
📌ایستادگی
👇پیغمبر این حرف را به سلمان گفتند:
✨دوستی فاطمه من صد جا به دردتان میخورد، یعنی صد جا بعد از مرحله این نشئه دنیوی
💢آسانترینش مرگ است و قبر
♦️فاطمه زهرا (س) به کسی محبت پیدا میکند که همان خصوصیات را در زندگی الگو قرار بدهد
◀️یکی از آن خصوصیات عبارت است از تبیین
🔶 درباره مسائل مربوط به مداحی و مداحان
«مداحی» پیروی از فاطمه زهرا است در تبیین
🔹تبیین مهمترین کار فاطمه زهرا (س) است
🔸تبیین مسائل روز یک وظیفه بسیار مهم است
🔸در روایت پیغمبر وارد شده است:
🔰«إن المؤمن يجاهد بسيفه و لسانه»
👌جهاد با زبان یکی از انواع مهم جهاد است
⭕️گاهی اوقات از جهاد با جان، هم تأثیرش هم اهمیتش بیشتر است
✅همه مداحان سرتاسر کشور مخاطب این سخن هستید: جهاد با زبان
◀️مداحی ترکیب چندین هنر است؛ هنرهای:
♦️صدا
♦️آهنگ
♦️شعر
♦️مدیریت جمعیت
♦️چهره به چهره شدن با مردم
❇️بنابراین مداحی یک رسانه تمام عیار است
💡چون یک رسانه است پس میتواند ابزار تبیین باشد
🚨امروز، شبههافکنی یکی از کارهای اساسی دشمن است
⚠️برنامهریزی میکنند
💵پول خرج میکنند برای اینکه ذهنیتها را منحرف کنند از حقیقت
⁉️چه کسی باید جواب بدهد؟
⁉️چه کسی بایستی این خطّ کج را مستقیم کند؟
⁉️چه کسی بایستی تبیین کند؟
❇️شما جزو کسانی هستید که میتوانید این کار بزرگ را انجام بدهید
📍اگر این حرکت مداحی شما
👌آگاهیبخش باشد
👌بعد امیدآفرین باشد
🔺یعنی مأیوسکننده نباشد، و هم حرکتدهنده باشد،
💎آن وقت یک کار اساسی و بزرگ را شما انجام دادهاید
◀️که با بسیاری از ابزارهای سخن گفتن و تبلیغ کردن، آن مقصود حاصل نمیشود
🛡میتوانید مبارزه کنید با
❌هراسافکنی دشمن
❌اختلافافکنی دشمن
❌یأسآفرینی دشمن
💪شما قوی هستید
📲او تبلیغ میکند ضعف شما را
🚨برای اینکه شما را بترساند
💪دست شما پُر است
📲او تبلیغ میکند که دست شما خالی است
🚨برای اینکه شما را مأیوس کند
🔶 نکاتی درباره مسائل منطقه
1️⃣گزافهگوییهای دشمنان پس از احساس پیروزی و پاسخ ملت ایران به مزدوران آمریکا
💢یک گروه اغتشاشگر با کمک دولتهای خارجی و نقشه آنها
⛔️توانستند از ضعفهای درونی کشور سوریه استفاده کنند و کشور را به بیثباتی بکشانند حالا آمریکاییها، رژیم صهیونیستی و کسانی که با اینها همراهند به خیال خودشان احساس پیروزی میکنند لذا حرف مفت میزنند
🔺یک عنصر آمریکایی: «هر کسی در ایران اغتشاش کند، ما کمکش میکنیم»
⏫احمقها بوی کباب شنیدهاند!
⚠️ملّت ایران هر کسی را که مزدوریِ آمریکا را در این زمینه قبول کند، در زیر گامهای محکم خود لگدمال خواهد کرد
2️⃣عدم پیروزی رژیم صهیونی در میدانهای مختلف
🎉عنصر صهیونی تظاهر به پیروزی میکند
⁉️شما کجا پیروز شدید؟
❎حزباللّه زنده است، مقاومت فلسطین زنده است، حماس زنده است، جهاد زنده است
⭕️بله، در سوریه جلوی شما باز بود. توانستید چند کیلومتر با تانک و ابزارهای نظامی جلو بیایید اما این پیروزی نیست. البتّه جوانهای غیورِ شجاعِ سوری هم بلاشک شما را از اینجا بیرون خواهند کرد.
3️⃣نیروی نیابتی نداشتن جمهوری اسلامی در منطقه
🎙در تبلیغات گوناگون میگویند که جمهوری اسلامی، نیروهای نیابتی خودش را در منطقه از دست داد؛ این هم یک غلط دیگر
💢جمهوری اسلامی نیروی نیابتی ندارد
👈ما اگر یک روزی بخواهیم اقدام بکنیم، احتیاج به نیروی نیابتی هم نداریم
❇️مردان شرافتمند باایمانی در یمن، عراق، لبنان، فلسطین و انشاءاللّه در آینده نزدیک در سوریه، حضور دارند و خواهند داشت، اینها دارند برای خودشان با ظلم، با جنایت، با رژیم منحوسِ تحمیلیِ صهیونیستی مبارزه میکنند؛
📌ما هم مبارزه میکنیم و انشاءالله این رژیم را از منطقه ازاله خواهیم کرد
❇️حزباللّه لبنان از دل اغتشاشات لبنان در دهه۶۰ بُروز کرد و سر برآورد
🔰از دل تهدیدها، فرصتها سر برمیآورند،
♦️اگر چنانچه ما
📌متوجّه باشیم
📌احساس مسئولیت کنیم، دنبال کنیم،
📌آنچه را در دل ما و بر زبان ما است، در هنگام عمل نشان بدهیم
✅«سر برآوردن یک مجموعه شرافتمند قوی» در سوریه هم اتّفاق خواهد افتاد. به لطف الهی، فردای منطقه از امروز منطقه بهتر خواهد بود.
🆔 @tahlil_shjr
#امید_به_آینده
#رسانه
#نقد #روشنگری
✅ یک ملاک ساده برای نقد و گلایه ها
🔶 این متن کوتاه برای کسانی است که هدف شان از نقد به معنای واقعی کلمه اصلاح است. هدفشان رشد کشور است. هدفشان حقیقتا خدمت به مردم است. واقعیت اینست که اگر نقد می کنیم تا دو قطبی دیو و دلبری انتخابات روی زمین نماند و ادامه یابد، خیلی این متن به کار نمی افتد. اگر قصد و غرضمان از گلایه ها، خنک شدن جگرمان است باز هم این متن ها بی ثمر است. یا اگر خدای نکرده نقدمان بساط دکانداری است و آدم جمع کردن و لایک گرفتن و هورا کشیدن و غیره که دیگر هیچ اندر هیچ.
🔶 خطاب این متن دلسوزان مردم و کشور هستند. کسانی که حقا و انصافا تلخی ها و زشتی ها و نقایص را می بینند و نمی توانند دم فرو بندند. حق هم همین است، سکوت نکنند و زبان به گلایه باز کنند. اما طبیعی است که برای این دسته خود گلایه و قلم گرفتن هدف نیست و غرض نهائی تغییر و اصلاح است. با این توصیف یک سوال کلیدی وجود دارد و آن اینکه کدام نقد سازنده است؟ آیا با این دست گلایه ها کار کشور جلو می رود؟ سودش به جیب مردم می رود؟ برای انقلاب مفید است؟ خلاصه بااین دست نقدها اخلاق و عدالت و عقلانیت رعایت می شود؟
🔶 معیار ساده اینست؛ وقتی نقطه پایانی نقد و گلایه تان را گذاشتید، به حال مخاطب نگاه کنید. این روزها با وجود رسانه های اجتماعی خیلی فهمیدن حس و حال مخاطب بعد از خواندن یک متن یا دیدن یک عکس سخت نیست. از واکنش مخاطب در نظرات تا ابراز احساسات و تکرار متن های مشابه تا چه و چه. نگاه کنیم ببینیم اثر متن ما در مخاطب چیست؟
🔶 کدام اثر؟ به واقع چه اثری را باید در مخاطب رصد کنیم؟ پاسخ روشن است: امید. امید به حرکت. امید به اصلاح. امید به تغییر. اگر مخاطب بعد نقد ما احساس کرد که در حال حرکتیم و تغییر میسر است یعنی دقیق نوشتیم. اما اگر حس ناامیدی داشت و از راه طی شده پشیمان شد و به ساز و کارهای انقلاب مثل مردمسالاری بدبین شد یعنی خطا کردیم.
🔶 ناامیدی زمانی ایجاد می شود که مخاطب بعد از نقد کردن احساس کند نقدشونده، دیو است. اهریمن است. شیطان است. فاسد و خائن است. ناکارامد محض است و هیچ. چک کنیم ببینیم کدام مدل نقد ها با مخاطب چنین می کند. مسخره کردن، تحقیر کردن، موضوعات کوچک را بزرگ کردن، موضوعات اصلی را ندیدن، مشکلات و موانع را به حساب نیاوردن، مشکلات پیچیده را ساده تحلیل کردن، موفقیت ها را به هیچ گرفتن، حرکت های رو به جلو را در نظر نگرفتن، توان آدم ها را ندیدن و راه حل منطقی نداشتن و غیره ثمره اش می شود ناامیدی. میشود یاس و کینه و حقد و لجاجت و عصبانیت.
🔶 مهم نیست چه کسی سرکار باشد؛ با هرکس چنین کنیم نتیجه اش یک کلام است: بن بست؛ و خیانتی از این بالاتر نیست. ظلم اکبر همین است و لاغیر. کشور در شرایطی است که نیاز به حرکت دارد. مردم نیز بین این و آن فرق نمی گذارند. همه یک دست حاکمیت هستند. این روزها فقط و فقط باید تلاش کرد و کشور را جلو ببریم. مشکلات را رفع کنیم و بار روی دوش مردم را کمتر سازیم. به مدد الهی.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#منطقه
✅ اصل و فرع سفر قاهره
🔶 نحوه مواجهه منتقدین و یا حتی مخالفان دولتها در ادوار گوناگون یکی از مهمترین مباحث سیاسی کشور محسوب میشود. وقتی دولتی شکل میگیرد، جریان سیاسی که دولت از آن پایگاه برخواسته رویکرد حمایت حداکثری نزدیک به کامل را در پیش میگیرد. از آن سو جریان سیاسی منتقد نیز از دریچه مخالفت با سیاستها و اقدامات دولت مستقر فعالیتهای سیاسی خود را طراحی میکند. این وضعیت تا اینجا امری طبیعی و گاه لازم و اجتنابناپذیر نیز به حساب میآید. قاعده مرسوم و معمول در نظامهای سیاسی دنیا نیز چیزی غیر از این نیست.
🔶 اما گاه موضوعاتی پدید میآید که دیگر سطح آن جناحی و تاکتیکی نیست؛ مسائلی که یقینا باید از زاویه منافع ملی و مصالح اسلامی به آن نگریست. در اینجا آنچه اهمیت دارد تفکیک بین امر جناحی و منفعت ملی است. به عنوان مثال حضور رئیس جمهور در قاهره به منظور شرکت و سخنرانی در اجلاس سران گروه دی ۸ که به نمایندگی از ملت ایران در این رخداد مهم سیاسی شرکت میکند، ضرورت دارد از زاویه کلان و راهبردی مورد بحث و بررسی قرار گیرد. این انتظار خاصه از سوی دلسوزان و یاران دغدغه مند انقلاب اسلامی بیش از سایرین انتظار میرود. در این زمینه توجه به سه نکته حائز اهمیت است:
1⃣ هشت کشور در حال توسعه اسلامی یعنی ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نيجريه اعضای این گروه هستند. با جمعیتی بیشتر از ۱/۲ میلیارد نفر، این هشت کشور نماینده جمعیت ۶۰ درصد مسلمانان جهان و ۱۳ درصد کل جمعیت جهان را تشکیل میدهد. اجلاس سران که هر دو سال یکبار تشکیل میشود دارای بالاترین سطح اختیارات است و از رؤسای هر کشور عضو تشکیل میشود. این اجلاس تحت تأثیر تحولات منطقه خاصه مسائل سوریه از اهمیت خاصی برخوردار بود. این اصل و متن سفر قاهره محسوب میشود.
2⃣ انتظار این است که مسؤلان کشور و خاصه رئیسجمهور در مجامع سیاسی و بینالمللی بر اساس چارچوب ها و پروتکلهای از پیش معین شده صورت گیرد. فرض ما در این جا آن هست که سهو در رفتار صورت گرفته نه آنکه اقدامی از سر عقیده انجام شده؛ اما به هر ترتیب سخن اصلی آن است که مدیران ارشد نظام چون کمترین و سادهترین اظهارات و رفتارهای آنان بازتابهای وسیع بینالمللی دارد، باید در بیان "سخنان و رفتارها" که دیگران آن را "مواضع دولت یا نظام" تلقی میکنند، به صورت دقیق و سنجیده عمل کنند.
3⃣ نکته سوم از منظر سواد رسانه قابل فهم و درک است. وقتی مسؤلان نظام به هر علتی نکتهای بیان کردند و یا اقدامی از طرف آنان سر زد که منطبق بر منافع و مصالح کشور نیست، اما خودشان و تیم همکار آنان متوجه خطای صورت گرفته شدند باید خط اصلاح و تصحیح را در فضای رسانهای دنبال کرد. اصرار منتقدین بر خطای ناخواستهای که صورت گرفته و تمرکز فشارهای سیاسی بر روی رئیسجمهور، بیتردید به حال منافع ملی کشور مضر است و پیامدهای هزینهساز به همراه خواهد داشت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#رسانه
#دشمن_شناسی #منطقه
#مقاومت #سوریه
#رژیم_صهیونیستی
✅ دروغهای بزک شده
🔶 این روزها و همزمان با تحولات سوریه شاهد آن هستیم که رسانههای مغرض و طرفدار استکبار و صهیونیسم جهانی سعی در وارونه نمودن حقایق موجود در سوریهی پس از اسد مینمایند که متأسفانه تعداد قابل توجهی از مخاطبان در فضای مجازی خبرها و پستهای این رسانهها را لایک و تایید میکنند! در حالی که حقایق چیز دیگری را حکایت میکند که به چند مورد آن به شرح ذیل اشاره میشود:
1⃣ تخریب چهره بشار اسد و معرفی او به عنوان دیکتاتوری که برمردم جو خفقان توام با ظلم و ستم را حاکم نموده است! که نمونه آن را در پمپاژ خبری زندان صیدنایا در رسانههای جهان شاهد هستیم که با بزرگنمایی، سعی در مخوف نشان دادن این زندان را دارند. البته با توجه به نوع نظام در سوریه و عدم اصلاحات سیاسی مورد انتظار از سوی اسد، منجر به نارضایتی مردم گردید که صحبتها در این زمینه مفصل است ولی این نوع جوسازیهای خبری نیز به دور از اغراق و سیاهنمایی نمیباشد.
2⃣ برجستهسازی خبر تزریق پول های فراوان از سوی تحریر الشام و ابومحمد الجولانی به جامعه، تا نشان بدهند که مردم سوریه پس از سقوط حکومت اسد، زندگی بهتری دارند در حالی که در صحنه، حقیقت چیز دیگری را حکایت میکند و مردم این روزها زندگی سختتری دارند. تورم و گرانی افسار گسیختهای بر اقتصاد سوریه حاکم است که نمونه آن هفت برابر شدن قیمت هر قرص نان یعنی چیزی در حدود یک دلار!
3⃣ تلاش در موجه نشان دادن چهره الجولانی به عنوان فردی صلح طلب و مانور دادن بر تغییر چهره این فرد اعم از کوتاه شدن ریش و موی سر و با توجه به اینکه قبلاً سابقه عضویت در داعش و القاعده را داشته است الان بجای الجولانی با اسم اصلی احمد الشرع از او یاد میکنند و تلاش دارند وی و تحریرالشام را افرادی صلح طلب و بیخطر معرفی نمایند در حالیکه در مناطق مختلف سوریه خبرها حاکی از ظلم این گروه به مردم و آزار و اذیت آنها و همچنین کشتار بیمورد افراد در خیابانها و تخریب قبور شیعیان و مسیحیان میباشد و نیز آواره شدن شیعیان در مرز سوریه و لبنان که وضعیت خوبی هم ندارند.
4⃣ نشان دادن سوریه الجولانی به عنوان سوریه بیخطر برای اسرائیل و اینکه الجولانی بارها اعلام نمود که با رژیم صهیونسیتی سر جنگ ندارد. البته در این زمینه رسانهها اشارهای هم میکنند به اینکه در گذشته زمانی که تحریرالشام در سوریه با حکومت بشاراسد در حال جنگ بود زخمیهای آنها توسط بیمارستان های صحرایی رژیم صهیونسیتی مداوا می شدند. حالا در عمل میبینیم که اسرائیل بیش از ۵۰۰ بار حملات هوایی را برای از بین بردن سیستمهای نظامی و پدافندی این سوریه بیخطر انجام میدهد و مناطقی همچون قنیطره و جبل الشیخ را نیز اشغال نموده است ولی این رسانهها کمتر به آن میپردازند.
5⃣ بخش دیگری از تمرکز این رسانهها معطوف است به اینکه جبهه مقاومت در منطقه ضعیف شده و ایران هم ایران سابق نیست و اینکه این جبهه عملاً زمینگیر شده است. در حالیکه به اذعان بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران، واقعه سوریه میتواند منجر به تقویت مقاومت و افزایش گستره آن در منطقه گردد. مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) نیز اخیراً در دیدار با اقشار مختلف مردم فرمودند: «جبهه مقاومت این است هرچه فشار بیاورید محکمتر میشود، هرچه جنایت کنید، پرانگیزهتر میشود. هرچه با آنها بجنگید، گستردهتر میشود و من به شما عرض میکنم به حول قوه الهی گستره مقاومت بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت...».
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr