60ایده-مردمی-بزرگداشت-سالروز-شهادت-سردار-سلیمانی.pdf
934.2K
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#شهید_سلیمانی #مرد_میدان
✅ ۶۰ طرح مردمی برای بزرگداشت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی
🔸 پس از شکست ظاهری و اولیه دولت ترامپ در انتخابات اخیر آمریکا یکی از کارهای اساسی او تغییر وزیر جنگ خودش بود، وی در این روزهای آخر با این عمل، سیگنالی را به کشورهای جبهه مقاومت ارسال کرد که آمریکا تا آخرین روز امکان حمله جدی به زیرساختهای استراتژی (انسانی و سختافزاری) کشورهای مختلف را دارد.
🔸 باید دانست که آمریکا تنها فرصت برای عقب انداختن زوال تمدنیاش را شروع جنگ (سرد یا گرم) در دوران کرونا میداند، چون این را به خوبی درک کرده است که در «پیش از کرونا» و «پسا کرونا» حریف #جنگ_مقاومت به عنوان تنها جایگزین خودش نخواهد بود.
🔸 لذا بزرگداشت سالروز شهادت حاج قاسم بسیار حیاتی و استراتژیک به نظر میرسد و باید مواظب بود که فقط سرگرم بحران کرونا و رزمایشهای مواسات و همدلی نباشیم.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#شورای_نگهبان #لاریجانی
✅ پرونده لاریجانی
🔶 سخنگوی شورای نگهبان گفت: پرونده لاریجانی مثل سایر افراد در یک فرآیند قانونی بررسی شده و برای رسیدگی به صلاحیتش مطالب موجود در پرونده که بخشی نیز به بیرون منعکس شده، مورد به مورد در جلسات شورا مطرح و پس از انجام مباحث متعدد و بیان نظرات مخالف و موافق رأیگیری به صورت مخفی انجام شده است.
🔶 گزارههای خبری
🔸 علی مطهری در نامهای به دبیر شورای نگهبان نوشت: باور نمیکنم که شما متن پاسخ را خوانده و امضا کرده باشید... در این نامه به خانواده آقای لاریجانی و طبعاً به بیت شهید آیتالله مطهری که شما افتخار حضور در درس ایشان را داشتهاید جفای عظیم شده است.
🔸 مجید انصاری: اینکه شورای نگهبان خود را بی نیاز از اقناع افکار عمومی بداند و تصمیمی بگیرد که به سرنوشت ۸۴ میلیون ایرانی ارتباط دارد، نگاهی کاملا نادرست و برخلاف نگاه مدیریتی حضرت امیر(ع) در نهج البلاغه و همچنین برخلاف دیدگاه حضرت امام و رهبری است.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 علی لاریجانی این روزها با مظلوم نمایی برای آینده سیاسی خودش فکر کرده میتواند با حمایت اپوزیسیون و رسانههای معاند و مدافعان ردصلاحیت شدهاش، شرایط را به نفع خود و به ضرر شورای نگهبان رقم بزند.
🔸 در اتاقهای فکر جریان اصلاح طلب این روزها در حال تولید محتوا و تلاش برای ناکارآمد جلوه دادن دولت و نظام هستند تا بتوانند دوباره به قدرت برگردند.
🔸 سهیم بودن علی لاریجانی در وضع موجود باعث شده ساکت ننشیند و با اتهام زنی به شورای نگهبان یک فضای احساسی ایجاد کند تا ذهن افکار عمومی را منحرف کند.
🔸 با پاسخی که علی لاریجانی به نامه شورای نگهبان داد، هیچ تردیدی نمانده که ردّصلاحیت او کاملا درست بود. چرا که همچنان به سران فتنه، ستون فتنه، حامیان فتنه و باغی بر نظام اسلامی که علیه رأی مردم شورش کردند کمترین اشکالی وارد نکرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدحسن فشی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عربستان
✅ غیبت سؤالبرانگیز!
🔶 چهل و دومین اجلاس سران شورای همکاری خلیجفارس در حالی به کار خود پایان داد که فارغ از کم و کیف آن یک حاشیه مهم و قابلتأمل داشت؛ برای نخستین بار شاهد غیبت ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی در مهمترین نشست منطقهای با محوریت عربستان سعودی بودیم.
🔶 گزارههای خبری
🔸 کمتر کسی به یاد دارد که پادشاه عربستان در این کشور باشد و از همتایان عربی یا مقامات غربی که به عربستان سفر میکنند استقبال نکرده یا با آنها ملاقات نداشته باشد. غیبت شاه سعودی در انظار عمومی بهطوریکه حتی در مهمترین جلسات داخلی و منطقهای عربستان نیز اثری از او دیده نمیشود، به یکی از مسائل سؤالبرانگیز این روزها در افکار عمومی تبدیل شده است.
در دو سال گذشته، ملک سلمان دو بار در انظار عمومی ظاهر شده است:
1⃣ نخست در تیر ۱۳۹۹ که برای انجام عمل جراحی برداشتن کیسه صفرا در بیمارستانی در ریاض بستری شد.
2⃣ دوم، دیدار با وزیر خارجه انگلیس که خرداد ۱۴۰۰ به ریاض سفر کرده بود.
حتی در سفر اخیر مکرون رئیسجمهوری فرانسه به عربستان که در نوع خود یک سفر مهم ارزیابی میشد و میتوانست از طریق دیدار مستقیم با پادشاه عربستان برخی چالشهای خارجی که ریاض در سیاست خارجی به آن دچار شده بود را تا حدودی برطرف نماید، ملک سلمان همچنان غایب بود.
🔸 بنا بر گزارشی که روزنامه گاردین انگلیس اخیراً منتشر کرد، بن سلمان در دو سال گذشته بهویژه از زمان تشدید شیوع کرونا، خارج از پایتخت و در شهر جدیدالاحداث نئوم در ساحل شمالی دریای سرخ برای انجام مراقبتهای پزشکی ساکن شده است.
پیشازاین نیز پایگاه خبری بیزنس اینسایدر نوشته بود: «سلمان ۸۵ ساله که در پی مرگ برادر ناتنی خود ملک عبدالله در سال ۲۰۱۵ بر مسند قدرت نشست با شایعاتی درباره وضعیت سلامتیاش روبرو بوده است. به گفته چندین متخصص، او مبتلا به نشانههایی از زوال عقل است».
🔶 نکته راهبردی
🔸 هرچه هست، غیبت شاه سعودی بیارتباط با تلاشهای محمد بنسلمان، ولیعهد جوان سعودی برای «تحکیم» موقعیت، قدرت و جایگاه داخلی، منطقهای و بینالمللی خود برای فراهمسازی تصدی مقام پادشاهی عربستان نیست.
🔸 اینکه بنسلمان در هفتههای گذشته بهطور بیسابقهای و در سطح هیئت عالی سیاسی، اقتصادی و امنیتی به پنج کشور عربی حاشیه خلیجفارس سفر کرده و سپس در ریاض میزبان سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیجفارس میشود، نشان میدهد که در سایه غیبت سؤالبرانگیز، خودخواسته یا ناخواسته و شاید «تحمیلی» ملک سلمان، فرزند بن سلمان به حاکم «بالقوه» و «دوفاکتوی» عربستان تبدیل شده است.
🔸 چه در تور منطقهای و چه در نشست اخیر ریاض، در کنار اهداف دیگر، بهبود جایگاه و موقعیت مخدوش و شکننده سیاسی، یکی از انگیزههای اصلی بنسلمان بوده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#مرزبندی_با_دشمن
#نشریه #خط_حزب_الله
#تبیین
#بصیرت #فتنه
✅ نبرد با استکبار در جنگ روایتها
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
A4320.pdf
3.2M
#ولایت_فقیه
#مرزبندی_با_دشمن
#نشریه #خط_حزب_الله
#تبیین
#بصیرت #فتنه
✅ نبرد با استکبار در جنگ روایتها
🔶️ خط حزبالله در گزارش هفته این شماره، به بررسی نقشه دشمن در جنگ روایتها و اهمیت ارائه روایت صحیح از حقایق و وقایع تاریخ انقلاب در این نبرد پرداخته است.
🔸️ سخن هفته این شماره خط حزبالله در آستانه یومالله نهم دی، مروری بر اهمیت و جایگاه بصیرت در مواجهه با فتنهها و راههای تقویت آن داشته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم سردار حمید تقوی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۲۰
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#تبیین
#رسانه #فضای_مجازی
✅ دو نکته حیاتی درباره جنگ روایتها چیست؟
1⃣ اولین چیزی که با شنیدن جنگ روایتها به ذهن میرسد، موضوع مهم تولید محتوا و تبیین صحیح مسائل و موضوعات گوناگون اجتماعی، تاریخی، فرهنگی، اقتصادی و ... برای مردم است.
🔸 یعنی در نگاه اول، اینگونه برمیآید که دشمن روایت میکند و ما هم روایت میکنیم و آنگاه ما باید سعی کنیم با ورود به موقع و بهرهگیری از مستندات و استدلال قوی، روایت دشمن را کنار بزنیم.
اگر جنگ روایتها را از این زوایه بنگریم، هر چند غلط نیست اما تمام ماجرا هم نیست!
🔸 توضیح اینکه، اساساً محتوا را نمیتوان جدای از پلتفرمهای رسانهای دید. پلتفرمهای رسانهای به دلیل سیاست حاکم بر آنها، قطعاً بر نوع روایتها، تولید محتوا و مقدار ضریب دادن به محتوا مؤثر هستند.
این نکته از آن جهت مهم است که عدهای گمان میکنند که مثلاً در فضای اینستاگرام یا توییتر و فیسبوک، یک زمینِ برابر برای تولید محتوا وجود دارد و فقط یک چیز در آن کم است و آن هم تولید محتوا!
🔸 در اینکه قابلیت تولید محتوا در همه شبکههای شبکهای اجتماعی وجود دارد، در آن شکی نیست، اما موضوع اصلی، نحوه برخورد صاحبان پلتفرمها با روایتها و نقش آنها در حذف یا جلوگیری از ضریب دهی به برخی محتواست.
2⃣ اما نکته دوم که درباره جنگ روایتها باید به آن اشاره کرد، مدیریت میدانی روایتها است.
🔸 توضیح اینکه به دلیل شرایط و امکانات موجود در عصر ما، گاهی اوقات برخی روایتهای غلط انداز و مغرضانه، مانند ویروسهای مهلک، در مدت زمان اندک به ذهن همه مردم حمله کرده و آرامش روانی جامعه را از بین میبرد و گاهی اوقات نیز بحرانها و آسیبهای قابل توجه به همراه دارد و ممکن است حتی به فروپاشی یک کشور نیز منجر شود.
🔸 باید توجه کرد که گاهی اوقات در جنگ روایتها باید در مقابل روایت غلط، روایت صحیح و مستند ارائه دهیم و یا مانند یک درمانگر وارد میشویم و با روایت خود، روایت غلط را اصلاح یا از بین ببریم، اما گاهی هم نیاز است تا اقدامات پیشگرانه انجام دهیم. یعنی اصلاً نگذاریم برخی روایتهای خاص مانند عفونت به جان مردم بنشیند.
🔸 این موضوع در فضای مجازی بسیار مهم است. از همین رو مقام معظم رهبری در سال ۹۶ و در دیدار با مسئولان نظام فرمودند: «امروز بهمنی از گزارههای درست و نادرست دارد روی سر مراجعین اینترنت ما فرود میآید؛ اطلاعات غلط، اطلاعات نادرست، اطلاعات مضر، شِبه اطلاعات - بعضی چیزها اطّلاعات واقعی نیست، اطلاعنمایی است - خب اینها دارد مثل یک بهمنی فرود میآید؛ ما چرا باید اجازه بدهیم این اتفاق بیفتد؟ ما چرا باید اجازه بدهیم آن چیزهایی که برخلاف ارزشهای ما است، برخلاف آن اصول مسلمهی ما است، برخلاف همان اجزا و عناصر اصلی هویت ملی ما است، به وسیلهی کسانی که بدخواه ما هستند، در داخل کشور توسعه پیدا کند؟ نه. کاری کنید که از منافع و سودها و بهرههای فضای مجازی همه بتوانند استفاده کنند، سرعت اینترنت را افزایش هم بدهید -این کارهایی که باید انجام بگیرد، انجام بگیرد- اما در آن چیزهایی که به ضرر کشور شما، به ضرر جوان شما و به ضرر افکار عمومی شما نیست؛ این چیز خیلی مهمی است».
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
#جوانان
✅ تأثیر رسانههای جهانی بر هویت فرهنگی جوانان
🔸 یکی از مسائل روانشناختی درباره اینترنت، هویت ناشناس کاربر است.
هویت، واجد سه عنصر است: عنصر شخصی، فرهنگی و اجتماعی، که هر یک در تکوین شخصیت فرد نقش مهمی را ایفا میکنند. در مقایسهها، هویت شخصی ویژگی بیهمتای فرد را تشکیل میدهد و هویت اجتماعی در پیوند با گروهها و اجتماعات مختلف قرار میگیرد.
🔸 اینترنت صحنه فرهنگی و اجتماعی است که فرد خود را در موقعیتهای متنوع نقشها و سبکهای زندگی قرار میدهد. در این فضای عمومی، مهارت فرهنگی جدیدی لازم است تا با تنظیمات نمادین بتوان بازی کرد.
پایگاه شخصی نمونهای مدرن است که چگونه کاربر اینترنت خود را برای مخاطبان جهانی معرفی میکند برای بیان افکار، احساسات، علایق و آراء، از متن مناسب، گرافیک، صدا و فیلم استفاده مینماید.
«میلر» اهمیت و پیوندهای پایگاه شخصی را ذکر میکند و میگوید: «به من بگو لینکهایت چیستند تا بگویم که چه شخصی هستی.»
🔸 با امکانات و گزینههای فراونی که رسانههای عمومی از جمله اینترنت در اختیار جوانان میگذارد، آنان دائماً با محرکهای جدید و انواع مختلف رفتار آشنا میشوند. چنین فضایی هویت نامشخص و دائماً متحولی را میآفریند، خصوصاً برای نسلی که در مقایسه با نسل قبل با محرکهای فراوانی مواجه است. همچنین از طریق رسانههای جمعی، افراد خط مفروض میان فضای عمومی و خصوصی را تجدید سازمان میکنند و این امکانی است که جوانان فعالانه از آن استفاده میکنند.
🔸 جوان، به خصوص در دوران بلوغ که مرحله شکلگیری هویت اوست و همواره به دنبال کشف ارزشها و درونیکردن آنها میباشد، با اینترنت و حجم گسترده، حیرت انگیز و گوناگون اطلاعات مواجه میشود و ناچار است که در این دنیای مجازی، هویت خویش را از این طریق پیدا کند. لذا ممکن است اینترنت در ایجاد هویتیابی جوانان اثر منفی داشته باشد.
🔸 از سوی دیگر، گاهی برخی از ویژگیهای شخصیتی مانند: سن، تحصیلات، محل سکونت و حتی جنسیت در اینترنت از بین میرود؛ به عنوان نمونه، بسیاری از افرادی که در اتاقهای چت مشغول گفتگو با یکدیگر میباشند، با مشخصاتی غیرواقعی ظاهر شده و از زبان شخصیتی دروغین که از خود ساختهاند و آن را به مخاطب یا مخاطبان خود معرفی کردهاند، صحبت میکنند و همین شخصیتهای ناشناس تأثیرات شگرفی را بر یکدیگر مینهند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#شخصیت_ها #مرد_میدان #شهید_سلیمانی
#منطقه #داعش #آمریکا
✅ عملیات تحریف شهید سلیمانی با چه هدفی صورت میگیرد؟
🔶 روزنامه اعتماد در مطلبی که به نقد سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی پرداخته، نوشته است: «در جنگ با داعش، نیروهای تحت امر شهید سلیمانی در عمل نیروی پیاده یک ائتلاف بزرگ بودند که بمباران هوایی آن را ارتش آمریکا و متحدانش برعهده داشتند».
این روزنامه سپس ادعا کرده «موارد همکاری میان ایران و آمریکا کم نیست و همسویی منافع ما هم در اموری قابل بررسی است»
و اینطور نتیجهگیری میکند که «حتی اگر بخواهیم شر آمریکا را از سر ملت دفع کنیم و تحریم و فشارهای این کشور را کاهش دهیم، با داشتن رابطه بهتر به هدفمان میرسیم».
🔶 گذشته از اینکه استدلال و نتیجهگیری نهایی این رسانه تا چه حد بر روند منطقی استوار است، نوع روابطی که روزنامه اعتماد میان مناسبات ایران و آمریکا در منطقه برقرار کرده جالب توجه و حاوی یک تحریف بسیار بزرگ تاریخی است:
🔸 سردار سلیمانی کسی بود که در تمام مواضع خود صراحتا از نقش آمریکا در بحرانهای منطقه نام میبرد و البته طرح راهبردی او در منطقه نه صرفا نابودی داعش، که شکست نقشه آمریکا و خروج این کشور از غرب آسیا بود. سردار سلیمانی در برهههای مختلف مجاهدتهای خود در منطقه، حتی از برقراری کوچکترین ارتباطی با نیروهای آمریکایی خودداری میکرد.
معروفترین این اتفاقات خبری مربوط به نامه آمریکا خطاب به حاج قاسم بود که هیچگاه گشوده نشد.
این خبر که مدتی به صورت غیررسمی در فضای رسانهای بینالمللی بازتاب پیدا کرده بود، در سال ۱۳۹۶ و به طور رسمی از سوی رئیس وقت سازمان جاسوسی سیا تأیید شد. پمپئو صراحتا از ارسال نامهای خطاب به سردار سلیمانی صحبت کرد که او حتی از باز کردن آن امتناع کرده است.
🔸 گذشته از این، سردار سلیمانی در اظهارات متعددی به سیاستهای آمریکا و ائتلاف بینالمللی مبارزه با داعش در غرب آسیا واکنش نشان داده بود.
در ماجرای سقوط الرمادی، حاج قاسم رئیس جمهور وقت آمریکا را اینگونه خطاب قرار داد: «آقای اوباما! فاصله پایگاههای شما با رمادی چند کیلومتر است و چه طور میشود کشتار در یک کشور صورت گیرد، شما به بهانه حمایت از آن ملت در آن کشور استقرار پیدا کنید، اما هیچ غلطی نکنید، این اسمش چیست؟».
🔸 از نظر فرمانده وقت نیروی قدس سپاه، آمریکا و کشورهای عضو ائتلاف نه تنها نقش مهمی در مقابله با داعش نداشتند، بلکه حتی در برخی فعالیتهای داعش نیز شریک بودند.
🔸 حاج قاسم سلیمانی آمریکا را نه به عنوان رهبر مبارزه با داعش و نه حتی همکار جمهوری اسلامی در منطقه نپذیرفته بود و صراحتا ایالات متحده را «ضلعی از توطئه» میدانست که «ارادهای برای مقابله [با داعش] ندارد».
🔸 البته این اولین بار نیست که تلاشهایی برای تحریف شخصیت و دیدگاههای حاج قاسم صورت میگیرد. سال گذشته نیز همین جریان تلاش گستردهای داشت تا شهید سلیمانی را از مریدان هاشمی رفسنجانی و علاقمندان خاتمی جا بزند.
البته بدون این توضیح که فرمانده نیروی قدس سپاه چگونه میتوانسته مرید کسی باشد که به گفته فائزه هاشمی «مخالف حضور ایران در سوریه بود»، فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی را «ماجراجویی» میخواند و خلع سلاح دفاعی کشور را برای پیشرفت صنعتی لازم میدانست.
چگونه سردار آزادی غزه و لبنان میتواند ارادتمند کسی باشد که «نه غزه نه لبنان» شعار روزانه طرفداران او بود؟ این جریان امضای حاج قاسم ذیل نامه هشدارآمیز فرماندهان سپاه به خاتمی را چطور ارزیابی میکند؟
🔸 حالا نیز دوباره جریان تحریف در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی دست به کار شده تا کارنامه درخشان مجاهدتهای ایشان را با نقاط دروغین و تاریکی چون «همکاری ایران و آمریکا در منطقه» آلوده سازد، تلاشی که البته بیش از آن که منجر به تشکیک در فعالیتهای منطقه جمهوری اسلامی شود، میل شدید غربگرایان داخلی برای ارسال سیگنال به خارج از کشور را نشان میدهد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#جنگ_سخت #رزمایش
✅ ویژگیها و پیامهای رزمایش پیامبر اعظم(ص)
🔶 رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۷ از روز دوشنبه هفته گذشته به مدت ۵ روز در حوزه خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان آغاز شد و آخرین مرحله آن با پرتاب موشکهای بالستیک نیروی هوافضای سپاه در روز جمعه به پایان رسید.
🔶 از مهمترین ویژگیهای این رزمایش میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:
1⃣ این رزمایش از حیث گستره میدان عملیاتی، طرحریزی، تنوع سناریوها و بهکارگیری طیف وسیعی از سلاحها، بیسابقه و متناسب با تهدیدات احتمالی نوین، شبیهسازی و طراحی شده بود. مقابله با جنگهای هیبریدی و ترکیبی هدف اصلی این رزمایش بود که در آن توانمندی کلیه دستگاههای کشوری و لشکری در قالب سناریوهای واقعی تهدید برای مقابله و تهاجم به میدان آورده و تمرین شد.
جنگهای هیبریدی پدیدهای جدید در حوزه نظامی-امنیتی میباشند که همزمان کشور در این نوع از تهاجم درگیر حوزههای تهدید سخت، نیمه سخت و نرم میشود و مقابله با آن صرفاً توسط تمامی دستگاههای حاکمیتی، اعم از دولتی و غیردولتی، امنیتی و نظامی بهصورت همافزا میسر است.
2⃣ در حوزه مقابله با تهدیدات سخت، بهرهگیری از شیوههای رزم تهاجمی ترکیبی در برد کوتاه، متوسط و بلند، با استفاده از تجهیزات و سلاحهایی با تراکم زیاد در قالب عملیاتهای فوجی شناوری، فوران موشکی کروز و بالستیک، پهپادی، زرهی بالگردی و نیروهای مخصوص و ویژه، بخش مهم و پدیده جدید این رزمایش بود. از آن مهمتر، استفاده از اجرای عملیاتهای تخصصی ترکیبی و همافزا از نوع آفندی و پدافندی بهصورت خوداتکا با استفاده از توان رزم نیرویهای دریایی، زمینی، هوایی و بسیج (سپاه) در حوزه قلمرو دریایی، جزایر و سواحل، در نوع خود بینظیر بود.
3⃣ افزایش سرعت، دقت و برد طیف وسیعی از سلاحهای به کار گرفته شده در این رزمایش، خصوصاً در حوزه موشکی، پهپادی و شناوری یک جهش تکنولوژیک و فناوری در جهت ارتقای توانمندیهای نظامی تلقی میشود و در کنار آن اقدامات مقابلهای جنگ الکترونیک و سایبری در کنار پدیده نوین فرماندهی و کنترل از طریق ایجاد مانیتورینگ میدان نبرد، این قابلیت را برای تصمیمگیری صحیح، دقیق و با سرعت بالا همراه با اشراف اطلاعاتی از صحنه نبرد و موقعیت دشمن فراهم کرد و درواقع بخش نامرئی اما تعیینکننده در این رزمایش بود.
4⃣ استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج مردمی در این دوره از رزمایش با سازماندهی در حوزه دریایی و زمینی در سازمان رزم برای دفاع از سواحل و جزایر به شکل فوقالعادهای بر توان تدافعی جمهوری اسلامی در مواجه با تهدیدات احتمالی افزوده و به استعداد رزم نیروهای پدافندی کمک مینماید.
🔶 جمعبندی
🔸 این رزمایش ضمن آنکه یک تمرین واقعی برای ارتقای آمادگی دفاعی در مواجهه با تهدیدات احتمالی نوین پیشرو محسوب میگردد، حامل پیامی آشکار از میزان اراده و سطح توان واقعی جمهوری اسلامی در صحنه نبرد برای مقابله با هر نوع تهدیدی در هر سطح و مقیاسی از ناحیه طرفهای ماجراجو بهویژه طرف صهیونیستی است که در صورت گستاخی، با پاسخ فوری، قاطع و ویرانگر جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: احمد بنافی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
✅ به نام عدالت به کام صهیونیسم
🔶 در روزهای اخیر یک جریان مرموز که در درون نیروهای انقلابی نفوذ کرده است، همزمان با دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی، مجوز نقد و عبور از حاج قاسم را صادر کرده!
وحید اشتری یکی از سران این جریان هیجانطلب گفته است: «دیدگاههای حاج قاسم در حوزههای سیاسی و اجتماعی بهشدت قابل نقد است و با گرایش سیاسی من نمیخواند».
این اظهارات مورد سوءاستفاده جریانهای سیاسی معاند نظام نیز قرار گرفته است.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 فعالیت مخرب این جریان در شرایطی آغاز شده است که جریانهای رسانهای، صهیونیستی و حتی براندازان داخلی و خارجی علیرغم تهاجمهای خود نتوانستهاند کوچکترین خللی در محبوبیت سردار دلها به وجود آورند. اگرچه شواهدی از ارتباط آشکار جریان عدالتخواه با جریان صهیونیستی وجود ندارد؛ اما عملکردها کاملاً همپوشانی و همافزایی دارند.
🔸 این جریان در سالهای اخیر پیوند ناگسستنی با جریان انحراف داشته و علیرغم اینکه خود را سردمدار مبارزه با فساد نامیده است، در مقابل فسادهای این جریان سکوت و حتی با آن همراهی کرد و برای لایههای اجتماعی جریان انحراف تولید ادبیات میکرد.
🔶 نکات راهبردی
🔸 جریان عدالت خواه، جریانی مشکوک است که اصولاً دنبال عدالت در کشور نیست؛ این جریان در کمترین فعالیت جهادی، کمک مؤمنانه برای خدمترسانی به مردم شرکت نداشته است و تنها ابتکار آنها این است که بر بال کلاغ سیاه توییتر سوار شدهاند و خود را گنجشک آبی واقعیت جا زده و علیه نظام جار میزنند.
🔸 این جریان به دنبال آن بوده است که عدالتخواهی که رهبر معظم انقلاب مطالبهگر واقعی آن بودهاند را از دست نیروهای نظام برباید. حضرت آقا در همان سالهای اولیه شروع این تشکل، در دیدارهایی با تشکلهای دانشجویی عدالتخواه، سرفصلها را استکبارستیزی، فساد ستیزی، ضدیت با گرایشهای انحرافی، مقابله با اشرافی گری به آنها یادآوری کردند و اکنون با نگاه به گذشته جریان میبینیم که حاج قاسم که نماد ضدیت با استکبار، ضدیت با فساد، در تقابل شدید با اشرافی گری و انحراف است را موردحمله قرار میدهند! و خار در چشم عدالت میکنند.
🔸 این جریان با پرچم آقا و انقلاب در درون جریان انقلاب فعالیت خود را آغاز کرد و موفق شد هم برخی از جوانان مؤمن و انقلابی را بفریبد و هم تا حدودی شعارهای انقلاب، مانند مطالبهگری، عدالتخواهی، جوان مؤمن انقلابی، آتش به اختیار را به نام خود مصادره کند و هزینه آن را به پای انقلاب بنویسد. در اشعار فارسی هست که «چو دزدی با چراغ آید گزیدهتر برد کالا»؛ حالا حکایت این جریان است که کالاهای گزیده ما را تصاحب کرده و علیه انقلاب از هیچ هتاکیای دریغ ندارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ سناریوهای محتمل برای مذاکرات!
🔶 دور هشتم مذاکرات معروف به «احیای برجام» فردا در وین از سر گرفته خواهد شد.
🔸 ماحصل چند دور مذاکره گذشته ارائه دو سند از سوی ایران برای لغو تحریمها و موضوعات هستهای بهمثابه پیشنویس مذاکرات بود که دیدگاههای غیرمنعطف تیم غربی برجام، یعنی آمریکاییها و اروپاییها علت اصلی کُندی مذاکرات و درنهایت به بنبست کشاندن آن بود؛ چراکه آنها همان خواستهای را تکرار میکردند که ترامپ با خروجش از برجام و اعمال فشار حداکثری دنبال میکرد.
🔸 ازاینرو، تحلیلگران بهطورکلی چهار سناریو برای نتیجه مذاکرات آتی متصورند:
1⃣ احیای برجام؛
در این سناریو دو طرف اصلی مذاکرات یعنی ایران و آمریکا با قبول شروط طرفین، به سمت احیاء مجدد توافق هستهای برجام حرکت میکنند. درواقع، در این سناریو واشنگتن با پذیرش شروط چهارگانه کلیدی ایران، یعنی لغو تحریمها، دادن تضمین به عدم خروج دولت بعدی از برجام، راستیآزمایی اجرای لغو تحریمها و جبران خسارات ناشی از خروج آمریکا از برجام، متعهد به احیا و اجرای آن میشود و ایران نیز به سمت اجرای کامل تعهدات برجامیاش و عقبنشینی از گامهای هستهای حرکت میکند.
به نظر میرسد با توجه به نظرات مثلث حاکم بر تیم مذاکرهکننده آمریکا یعنی آنتونی بلینکن- رابرت مالی- جیک سالیوان از یکسو و پایبندی جدی تیم ایران به اجرای راهبردهای رهبر معظم انقلاب، این سناریو از شانس زیادی برای اجراییشدن برخوردار نیست.
2⃣ توافق موقت؛
در این سناریو دو طرف ضمن حفظ مواضع خود، در راستای عبور از بنبست کنونی به سمت توافق موقت و اجرای گامبهگام برخی تعهدات حرکت خواهند کرد. بهعنوانمثال توقف غنیسازی ۶۰ درصد از سوی ایران در قبال آزادسازی اموال بلوکهشده ایران از سوی آمریکا یکی از این گامهاست.
این سناریو امکان تحققش بیشتر از اولی است؛ اما به توجه به شرایط ایران در خصوص لغو یکباره تحریمها و مخالفت آمریکا با آن، با موانعی روبرو است.
3⃣ تداوم وضع موجود؛
با توجه به مواضع محکم طرفین و تأکید اروپا و چین و روسیه بر ضرورت تداوم مذاکره، احتمال این سناریو با موکول شدن حصول نتیجه به دورهای آتی مذاکرات از سایر گزینهها بیشتر است.
4⃣ شکست مذاکرات؛
این سناریو روی صریحتر گزینه سوم است که طرفین به دلیل عدم رسیدن به نقطه مشترک و توافق برای احیای برجام به مذاکرات پایان داده و همدیگر را به گزینههای دیگر تهدید خواهند کرد.
🔸 به نظر، آنچه در این شرایط جنگ ارادهها از یکسو و جنگ روایتها از سوی دیگر تعیینکننده است، تبیین واقعیات صحنه و ضرورت ایستادگی و تابآوری مسئولان و مردم بر مواضع به حقی است که تیم جدید اختیار کرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
#جریان_های_سیاسی
✅ نتیجه بازی در لیگ برتر!
🔶 جریان اصلاحطلب در تلاش است که مذاکرات جدید هستهای را به سمتی هدایت کند که هیچگونه منافعی برای ایران نداشته باشد؛ رسانههای این جریان تلاش میکنند که مذاکرهکنندگان را به امتیاز دادن به غرب، گفتگوهای بیحاصل و عدم سماجت در گرفتن حق ملت ایران سوق دهند؛
🔶 گزارههای تحليلی
🔸 «آشنا» مشاور رئیسجمهور سابق در صفحه توییتر خود نوشت: «نه شما از موسی برترید و نه آنها از فرعون بدتر. بهحکم قرآن با آنها بیواسطه، رودررو و با صراحت و لینت سخن بگویید و اتمامحجت کنید. بهرهگیری از کسانی که مؤثرتر از شما سخن میگویند یک تکلیف است؛ خداوند هم به موسی گفت هارون را با خود همراه کن چون او فصیحتر از تو سخن میگوید».
🔸 فیاض زاهد، از فعالان اصلاحطلب که در زمان استعفای ظریف آن را تزریق یک خون تازه نامیده بود، در گفتگوی جدید خود (۱۴۰۰/۱۰/۰۲) آورده است: «تیم مذاکرهکننده فعلی ایران مانند تیم فوتبالی است که در نیمه اول بازی یک تیم لیگ برتری بازی میکرده اما در نیمه دوم این تیم لیگ برتری از بازی خارجشده و جای خود را به یکی از تیمهای محلات داده است. این وضعیت به سود طرف خارجی است. به این دلیل که تیم جدید نه بر فنون مذاکره تسلط دارد و نه به زبان گفتوگو آشنایی دارد و نه نسبت به سابقه گفتوگوها اعتمادبهنفس دارد».
🔸 علی بیگدلی از فعالين سیاسی اصلاحطلب نيز در گفتوگو با آرمان ملی (۱۴۰۰/۱۰/۰۱) گفته است: «ایران در هر موقعیتی در حال تصمیمگیری عجولانه است که نشان میدهد در بعضی مواقع سیاست خارجی ایران، تندروی بیرویه دارد... امروز تیم مذاکرهکننده ایران عدم آشنایی با فضای بینالمللی دارد و نمیداند که با طرف مقابل باید به چه شکل رایزنی کرد».
🔶 نكته پايانی
🔸 اصلاحطلبان خوب است برای مردم توضیح دهند که نتیجه مذاکره با لحن نرم ملایم، بازی در لیگ برتر و بلد بودن زبان بینالمللی چه شد؟
خوب است که نتیجه را از زبان رئیسکل سابق بانک مرکزی دولت روحانی بخوانیم که گفت، برجام درنهایت نتوانست مشکلات روابط بانکی کشور با بانکهای خارجی را حل کند. او در مصاحبهای با تلویزیون بلومبرگ تصریح کرده، برجام «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای ایران نداشته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab