#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#بصیرت
#انقلاب_اسلامی
✅ این داستان: بی مخ اما با درک سیاسی
🔶 خانم #هما_سرشار در آمریکا خاطرات #شعبان_جعفری را ثبت و ضبط کرده است. بسیاری او را به #شعبان_بی_مخ لاتِ معروف تهران میشناسند. وقتی ۹ اسفند ۱۳۳۱ مصدق از شاه خواست ایران را ترک کند. شعبان جعفری با یک #ماشین_جیپ به درب خانه مصدق هجوم برد و #آشوبی به پا شد.
🔶 اوج خدمت شعبان، در روز ۲۸ مرداد و برپایی #کودتا برای سرنگونی مصدق است که حتما بارها شنیده اید. به پاس زحمات #شعبان_جعفری به نورچشمی شاه بدل شد. شاه او را #سرپرست کمیته ورزش باستانی تعیین کرد. چون شعبان جعفری در تهران زورخانه داشت.
🔶 از دوران مسئولیت #شعبان_جعفری در این کمیته دو خاطره جالب از زبان خودش نقل میکنم. دو کشتی گیر ایرانی در المپیک #مونیخ موحد و عباسی به دلیل بیماری حاضر به شرکت در #مسابقات نمیشوند. #تیمسار_حجت رئیس تربیت بدنی این غیبت را به #شاه اطلاع میدهد.
🔶 شاه میگوید: "یکسال از کشتی #محروم شوند" این دو کشتی گیر در تیم کشتی دانشگاه هم عضو بودند وقتی خبر به دانشجویان رسید به #شاه بدوبیراه میگفتند. #شعبان_بی_مخ پس از بیان این خاطره با تمام حس شاهدوستی خود نکته جالبی را خاطرنشان میکند.
🔶 او میگوید: شاه که نباید در این کارهای جزیی دخالت کند او باید #سیاست و #مملکت را بچرخاند!! در جای دیگر خاطرات خود اشاره میکند که در روز مبعث پیامبر(ص) با گروهی از #پیشکسوتان باستانی کار به دیدار شاه رفتیم.
🔶 شاه از من در مورد #ورزش و سالنهای ورزشی پرسید؟ عرض کردم #اعلیحضرت: دیگر کسی دنبال ورزش نمیرود یا #هروئین میکشند یا سالنها را میفروشند. شاه با عصبانیت گفت: روز #مبعث آمده ای اینها را به من بگویی!؟
🔶 شعبان جعفری میگوید #شاه علاقه ای به شنیدن اخبار بد نداشت بخاطر همین اطرافیانش از گفتن #حقایق به او میترسیدند. شعبان بی مخ برخلاف شهرتش تحلیل های خوبی از خطای سیاسی شاه داشت اما زبان #بیانش تفاوت داشت.
منبع: کتاب خاطرات شعبان جعفری به کوشش هما سرشار نشر ثالث
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#عوام_گرایی
✅ مولدسازی
🔶 در نقد #مولدسازی میگه طبق قانون اساسی وقتی امور مهمتر میشن،تصمیم گیری عمومی تر میشن نه محفلی تر این حرف غلطه.تصمیم گیری بالکل در قانون مردمی و هم ساختارمند است رهبری راس تصمیم گیری است که تصمیماتش راهبردی است.شوراهای مختلف ذیل او،شورای نگهبان، مجلس و هم متکی به مردمند.
🔶 هم ساختارمند این اندیشه که ساختار را حذف یا کمرنگ میکنه، بیشتر در پی عوام است نه مردم آن اندیشه نیز که قدرت و سرعت تصمیم گیری را فدای اقناع عموم میکنه، در پی عوام است نه مردم آن اندیشه نیز که نخبگان را در قدرت، در علم، در ثروت، هو میکند، در پی عوام است نه مردم عوام گرایی غیر از مردمسالاری است.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#تولید #اشتغال
#معیشت
✅ هدف هشت درصدی!
🔰 قسمت اول
🔶 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها از عقبافتادگی اقتصادی و تعطیل نسبی مسائل در دههی ۹۰ گفتند و جبران این عقبماندگی را نیز در گرو یک رشد مستمرّ پیدرپی اقتصادی در میانمدّت دانستند.
⁉️ در دیدار اخیر تولیدکنندگان با رهبر انقلاب، رهبری بر عقبماندگی در حوزه اقتصاد دهه نود و نیاز سریع به رشد مستمر اقتصادی تأکید کردند. درباره تبدیل وضعیت رشد اقتصادی کشور از شرایط دهه نود به حالت مطلب در یک فرآیند پایدار و سریع چه باید کرد؟
🔶 نرخ رشد اقتصادی در واقع معدل عملکرد اقتصاد کشورها است؛ یعنی اگر بخواهیم همه ظرفیتهایی را که چه در حوزه بخشی و چه در حوزههای متنوع فعالیتهای اقتصادی دارند، حساب کنیم، عملکرد همگی در شاخصی تحت نام رشد اقتصادی قرار میگیرد و نشان میدهد اگر معدل این عملکردها در حوزه مسائل اقتصادی در کشور خوب باشد، رشد اقتصادی آن قابلقبول، مثبت و قابلاتکا خواهد بود.
🔶 متأسفانه به دلیل عملکردهایی که در سالهای اخیر داشتیم و در فرمایشات رهبر انقلاب نیز کاملاً منعکس بود و به آن اشاره داشتند چیزی که در گذشته اتفاق افتاده توقف فعالیتهای اقتصادی بوده است و این امر نشان میدهد که اتفاقات دهه نود به مسائل اقتصادی معطوف نبوده و نتایج آن نیز همین است. باید این ضعف در دهه جدید جبران شود و انتظار میرود در دولت جدید که سال گذشته کار خود را شروع کرده، این کار رقم بخورد.
🔶 اهمیت موضوع در این است که شاخص مهم ارزیابی اقتصاد هر کشور، نرخ رشد آن است. عملکرد دهه گذشته با شاخصها و اعداد کاملاً مشخص است. در دهه گذشته، تقریباً نرخ رشد اقتصادی صفر است و با هشت درصدی که در قانون برنامه ششم توسعه (۱۳۹۶-۱۴۰۰) هدفگذاری کرده بودیم، بسیار فاصله دارد.
🔶 در برنامه هفتم توسعه و در سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب نیز نرخ رشد هشت درصد لحاظ شده است. تلاش مضاعفی که باید در این ایام شکل بگیرد، مسیر حرکت آینده اقتصاد کشور را طراحی میکند که دولت، مجلس و همه ارکان نظام باید پایکار بیایند تا بتوانیم به میانگین هشت درصد در طول برنامه آتی برسیم و امیدواریم از سال آینده با تکیه بر برنامه هفتم توسعه این امر اجرایی و عملیاتی شود.
🔸 #گفتگو_با_اساتید:دکتر محمدرضا پورابراهیمی داورانی؛ دانشآموخته دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران و رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#تولید #اشتغال
#معیشت
✅ هدف هشت درصدی!
🔰 قسمت دوم
⁉️چه الزامات و راهکارهایی برای تحقق هدف رشد اقتصادی بایستی در نظر گرفت؟
🔶 دو سرفصل مهم در حوزه تحقق رشد اقتصادی داریم که اولین نکته آن این است که بتوانیم بهرهوری در اقتصاد کشور را افزایش دهیم. معمولاً در برنامههای توسعه قبلی هم بهرهوری حدود صفر از سهم نرخ رشد را بر عهده میگرفت و الآن هم بهشدت نیازمند افزایش بهرهوری هستیم. مؤلفه بهرهوری در حوزه اقتصاد یکی از مهمترین موضوعاتی است که امروز در کشور آماری که از آن داریم آمار نگرانکنندهای است و باید برای آن تصمیمگیری کنیم.
🔶 در کنار این مسئله، موضوع مهم دیگر حوزه تأمین منابع مالی و جذب سرمایهگذاری برای ایجاد نرخ رشد است که این هم یکی از مؤلفههای مهم در این زمینه است. با توجه به وضعیتی که در شرایط تأمین منابع مالی از خارج از کشور داریم و محدودیتهایی که ایجاد شده، راهکارهای مشارکت با طرفهای خارجی ازجمله کشورهایی مانند روسیه، هند، چین و کشورهایی که قبلاً همکاریهای مشترک اقتصادی با ما داشتند، نمونهای مناسب برای جذب منابعی است که میتواند در زمینه رسیدن به شاخصهای رشد اقتصادی به ما کمک کنند و این باید یکی از اولویتهای دیپلماسی اقتصادی کشور باشد. در سالهای گذشته به دلایل مختلف و از جمله اینکه دولت قبل عمده مشکلات را به موضوع برجام و غربیها گره زده بود و اتفاق مثبتی در حوزه اقتصادی از سوی برجام رقم نخورد، به نظر میرسد شرکای همکاریهای سیاسی و نظامی و مجموعههای منطقهای بهتر میتواند در تأمین منابع مالی در پروژههای همکاری مشترک اقتصادی کمک کنند؛ مثل تفاهمنامههایی که اخیراً با کشور روسیه برای همکاری در نفت و گاز بسته شد.
🔶 در کنار این ظرفیتها، منابع ما در بخش داخلی هم بسیار مهم هستند تا بتوانند به سمت سرمایهگذاریهای کشور سوق پیدا کنند. اکنون حجم نقدینگی ما از شش هزار همت (تریلیارد تومان) فراتر رفته که نشاندهنده این است که از طریق جذب در بازار سرمایه و روشهای جدید که در تأمین منابع با این پروژهها میآید، بدون منابع بخش دولتی این امکان را برای ما فراهم میکند که هم آثار مخرب حجم نقدینگی در اقتصاد کشور را به حداقل برسانیم و هم اثر مثبت ناشی از آن را به حداکثر برسانیم. پس بهرهوری، جذب منابع مالی و مسائل مرتبط با زیرساختهایی که در امر توسعه میتواند به رشد اقتصادی کمک کند از موضوعات مهمی است که باید در این فرآیند مدنظر قرار بگیرند.
🔸 #گفتگو_با_اساتید:دکتر محمدرضا پورابراهیمی داورانی؛ دانشآموخته دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران و رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#تولید #اشتغال
#معیشت
✅ هدف هشت درصدی!
🔰 قسمت سوم
⁉️ اگر به رشد اقتصادی برسیم، اثرات آن در اقتصاد کشور و زندگی مردم چگونه ملموس میشود؟
🔶 اولین موضوع این است که بتوانیم در متغیرهای مهم که امروز مطالبه مردم است مثل سرانه رفاه و وضعیت اشتغال جوانان و وضعیت معیشتی مردم که ناشی از شرایط اقتصادی است، تغییر ایجاد کنیم. با دستیابی به متغیر نرخ رشد اقتصادی میتوان بخش زیادی از این عوامل درونی خود را بهبود بخشید و این امر ما را در شرایطی قرار میدهد که نسبت به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم که رهبر انقلاب بارها از آن گله داشتند، اصلاحی صورت گیرد و سبد هزینهای خانوار، وضعیت درآمدی آن، مدیریت تورم در اقتصاد کشور، اشتغال جوانان و امثال آن تغییر مثبتی صورت گیرد که اثرات خود را در این شاخصهها و مؤلفهها نشان میدهد و آثار مثبتی را بر جای خواهد گذاشت.
🔸 #گفتگو_با_اساتید:دکتر محمدرضا پورابراهیمی داورانی؛ دانشآموخته دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران و رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#انقلاب_اسلامی
#بعثت #عید_مبعث
✅ نهضتِ رهایی و نجات انسانها
🔰 قسمت اول
🔶 حضرت آیتالله خامنهای در خطبه اول نماز جمعهی تهران در تاریخ ۱۳۶۴/۱/۳۰، بحثی با عنوان رابطهی بعثت با انسانهای مخاطب بعثت را تبیین کردند که «خط حزبالله» برای اولین بار گزیدهای از این بیانات را منتشر میکند.
🔶 بعثت در زمانه اسارت انسانها...
آنچه من عرض میکنم، یک بُعد و یک گوشه از مسئلهى بعثت است و آن عبارت است از رابطهى بعثت با انسانهایى که مخاطب بعثتند. مطلب اوّلى که باید عرض کنم، این است که بعثتها، چه بعثت نبىّ اکرم اسلام و چه بعثت دیگر پیغمبران، همیشه در زمینهى اسارت انسانها بوده است. یعنى وقتى پیغمبران مبعوث میشدهاند، جامعهى انسانیّت در اسارت به سر میبرده است و بعثت رهاکنندهى انسان، رهانندهى انسان و آزادکنندهى انسان است. اسارت انسان در زمینهى بعثت پیغمبران، هم اسارت مادّى است، هم اسارت معنوى.
🔶 در عرصهى زندگى مادى، انسانها اسیر بودند؛ یعنى اقتصادشان، حکومتشان، مناسبات و روابط اجتماعىشان محکوم دست قدرتها و سلطههاى طاغوتى و شیطانى بود؛ فرعونها بر آنها حکومت میکردند، زندگى مادّى آنها سخت بود، آزادى نداشتند، استقلال نداشتند، نانِ بخور و نمیر را با زحمت به دست مىآوردند، با زحمت میخوردند، میان انسانها تبعیض بود، عدالت وجود نداشت، انسانها تحقیر میشدند، انسانها شکنجه میشدند، جامعه زیر انواع فشارهاى مادّى دست و پا میزد؛ این از جنبهى مادّى زندگى. در عرصهى معنوى و روحى زندگى هم باز انسانها اسیر بودند؛ اخلاق انسانها فاسد بود، به انسانها اجازه نداده بودند که فکر درست و اندیشهى درست را بیاموزند، انسانها غلط و کج مىاندیشیدند، فضیلت در جوامع انسانى وجود نداشت، کسى به کسى رحم نمیکرد، استعداد انسانها ناشکفته مانده بود، اجازه داده نمیشد که گنجینههاى درون ذات انسان شکوفنده شود و سرچشمههاى استعداد از وجود آدمى سرازیر شود؛ یک اسارت کامل. پیغمبران در یک چنین زمینههایى ظهور میکردند و بعثت به وجود مىآمد...
🔶 رهایی مردم از اسارت معنوی و مادی
بعثت پیغمبر یعنى برانگیختگى پیغمبر؛ آن انسان والایى که خدا او را از میان انسانها بر طبق معیارها و ملاکها انتخاب کرده است، با نهیب الهى بلند میشود، بیدار میشود، برانگیخته میشود، بعد او نهیب میزند تا انسانها بیدار بشوند، تا انسانها برانگیخته بشوند، مردم را از همهى آن اسارتها آزاد میکند؛ وَیَضَعُ عَنهُم اِصرَهُم وَالاَغلٰلَ الَّتی کانَت عَلَیهِم. در این آیه، اسارتهاى مادّى و معنوى هر دو را میگوید؛ زنجیرها را، غلها را از دست و پاى انسانها پیغمبر باز میکند؛ اسارت معنوى را از مردم میگیرد. وَ یُعَلِّمُهُمُ الكِتٰبَ وَ الحِکمَةَ وَ یُزَکّیهِم؛ مردم را تزکیه میکند، اخلاق به مردم میدهد، آموزش به مردم میدهد، جهالت را از مردم میگیرد، انسان را از محدودهى تنگ دیدگاه مادّى بیرون مىآورد...
🔶 همه شیاطین با پیام بعثت مخالفند
بزرگترین دشمنى که در مقابل پیغمبران و پیغمبر ما ایستادگى و مقاومت میکردند، همان کسانى بودند که انسانها را به آن اسارتها دچار کرده بودند. همهى کسانى که شهوت را در انسانها تحریک میکنند، انسانها را به شهوترانى دعوت میکنند، با بعثت پیغمبران مخالفند؛ همهى کسانى که اموال مردم را غارت میکنند، با بعثت پیغمبران معارضند؛ همهى آن حکّام و زمامدارانى که میخواهند بر مردم بِزور حکومت کنند و نظام سیاسى جوامع را در اختیار بگیرند، با پیغمبران دشمنند؛ همهى طاغوتها، همهى شیطانهاى بزرگ و کوچک با پیام بعثت و پیام اسلام مخالفند.
🔶 حرکت الهیِ بشر برای رها شدن از طاغوتها
بعثت یعنى حرکت الهى بشر براى رها کردن خود، براى رستگار کردن خود از زندانهایى که قدرتها و طاغوتها و شیطانها براى او به وجود آوردند... بعثت را به عنوان نهضت رهایى و نجات انسان میشود نامگذارى کرد؛ منتها رهایى و نجات همهجانبه، نه فقط به معناى به دست آوردن نان. آن نهضتهایى که میخواهد مردم را فقط از چنگ فقر نجات بدهد، خوب است امّا محدود است، کوچک است. آن نهضتهایى که میخواهد انسانها را فقط از شرّ یک رژیم یا چند نفر آدمِ خاص که ظلم میکنند، خلاص کند، البتّه خوب است امّا محدود است.
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#انقلاب_اسلامی
#بعثت #عید_مبعث
✅ نهضتِ رهایی و نجات انسانها
🔰 قسمت دوم
🔶 نهضت حقیقى و شایسته و بزرگ، آن نهضتى است که میخواهد انسانها را به شکل همهجانبهاى آزاد کند؛ هم از لحاظ مادّى، تا در میان مردم دیگر فقر نباشد، تبعیض نباشد، استثمار نباشد، بدبختى نباشد، وابستگى نباشد، مردم آزاد باشند، مستقل باشند، باشخصیّت باشند، تحقیر نشوند؛ و هم از لحاظ معنوى، یعنى انسانها فکر درست داشته باشند، بینش و بصیرت کامل داشته باشند، جهانبینى صحیح الهى را فرا گرفته باشند، راه زندگى را از فرستادگان خدا و مبعوثان الله تعلیم گرفته باشند و داراى اخلاق و فضیلت باشند؛ این نهضت حقیقى است.
🔶 مخاطب بعثت: همه انسانها در طول تاریخ
البتّه [فرق] بعثت پیغمبر با بعثتهاى دیگر که قبل از پیغمبر در طول تاریخ بشر اتّفاق افتاده، این است که مخاطبان این بعثت، زمان معیّنى از تاریخ ندارند. بعثت حضرت موسىٰ بعثتى بود که مخاطبانش فقط آن مردمانى بودند که تا قبل از نبوّت عیسىٰ به این دنیا آمده بودند؛ و مخاطبان بعثت حضرت عیسىٰ آن مردمى بودند که تا قبل از ظهور نبوّت خاتمالانبیا در این دنیا آمده بودند. امّا مخاطبان بعثت پیغمبر اسلام حد و مرز ندارند؛ نه طبقهى خاصّى از مردم، نه کشور خاصّى از کشورهاى دنیا، و نه زمان خاصّى از زمانها؛ مال همهى انسانها است در طول تاریخ.
🔶 امروز، مخاطبِ پیام بعثت از همیشه بیشتر است. خب، بعثت پیغمبر بعد از آنکه تحوّلى در عالم در همان زمان ایجاد کرد و البتّه الگویى براى آیندهى تاریخ باقى گذارد، به وسیلهى تحریفها و انحرافها، آن جریان صاف و زلال، از آن صافى و زلالى افتاد. سرگذشت چهارده قرن زندگى مسلمانان که امّت پیغمبر خاتم بودند، یک سرنوشت غمانگیزى است که تحلیل قطعهقطعهى زندگى این چهارده قرن نشان میدهد که دشمنان اسلام چه کسانى هستند و چگونه با اسلام دشمنى و خصومت میکنند. امّا در هر دورهاى یک عدّه از مردم بودهاند که پیام پیغمبر را به گوش جان بشنوند و بخواهند آن پیام را بپذیرند؛ و در زمان ما آن کسانى که پیام بعثت پیغمبر را باید بشنوند و شایسته است بشنوند، از همیشه بیشتر است. علّت این است که اسارت در زمان ما ــ هم اسارت معنوى و هم اسارت مادّى ــ از همیشه بیشتر است.
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#مرزبندی_با_دشمن
#بعثت #اسلام #فلسطین
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
🔶 تبریک عرض میکنم عید سعید مبعث را به شما حضّار محترمی که اینجا تشریف دارید، به همهی ملّت ایران، به همهی مسلمانان جهان و به همهی حقطلبان عالم که اگر ندای بعثت به گوش دل حقطلبان عالم برسد، قطعاً مجذوب آن خواهند بود.
🔶 درباره گنجینههای بعثت نبیّ اعظم
💎بعثت نبیّ اعظم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) بزرگترین هدیهای است که خداوند متعال به مجموع بشریّت عنایت کرده. علّت هم این است که بعثت حامل گنجینههایی است برای بشر که این گنجینهها تمامنشدنی است.
🔶 این گنجینهها میتواند سعادت بشر را در زندگی خودش، در همین زندگی دنیا ــ تا قبل از آخرت ــ تأمین کند.
🔶 این گنجینهها چه چیزهایی است؟
1️⃣ توحید و نفی عبودیّت غیر خدا
📌عبودیّت خدا بشر را از بردگی و بندگی دیگران خلاص میکند.
📌گرفتاری بشر، اسیر بودن در چنگ دیگران است.
2️⃣ تزکیه جامعه و انسان از انواع فسادهای اخلاقی
💠یُزَکّیهِم💠
3️⃣ تعلیم کتاب و زندگی را تحت ادارهی هدایتِ الهی قرار دادن
💠وَ يُعَلِّمُهُمُ الكِتاب💠
4️⃣ تعلیم حکمت و اداره جامعه با عقل، خردمندی و فرزانگی
💠يُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَ الحِكمَة💠
5️⃣ تعلیم استقامت برای رسیدن به مقصود
💠فَاستَقِم كَما اُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَك💠
6️⃣ قسط و عدالتِ بدون تبعیض، اداره زندگی با قسط توسط خود بشر
💠لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسط💠
7️⃣ سخت بودن و غیر قابل نفوذ بودن در مقابل بدخواهان
💠اَشِدّاءُ عَلَى الكُفّار💠
📌«اَشِدّاء» به معنای شدّت عمل نیست.
📌«اَشِدّاء» یعنی سخت بودن، محکم بودن، غیر قابل نفوذ بودن.
8️⃣ مهربانی و صمیمیّتِ بین افراد جامعه
💠رُحَمآءُ بَينَهُم💠
9️⃣ کنارهگیری از طغیانگران و اشرارِ عالم
💠اِجتَنِبُوا الطّاغوت💠
0️⃣1️⃣ رهایی از جهل و تعصب
💠وَ يَضَعُ عَنهُم اِصرَهُم وَ الاَغلالَ الَّتی كانَت عَلَیهِم💠
🔺بعضی از ما مسلمانها این گنجینهها را اصلاً نمیشناسیم؛
🔺بعضی از ما آن را انکار میکنیم، کفران میکنیم این هدیههای عظیم الهی را؛
🔺بعضی از ما به آنها افتخار میکنیم منتها عمل نمیکنیم.
🔶 نتیجه این است که دنیای اسلام دچار اینها میشود:
🚨تفرقه
🚨عقبماندگی
🚨ضعف علمی و عملی
🌐در قرن سوم و چهارم قمری مسلمانها با عمل کردن نصفهنیمه به این گنجینههای عظیم توانستند بزرگترین تمدّنهای زمان خودشان را ایجاد کنند. ما میتوانیم با رجوع به گنجینههای بعثت، ضعفهای دنیای اسلام را برطرف کنیم.
🏷ضعف دنیای اسلام در مورد فلسطین
🔶 امروز یکی از مسائل مهمّ ما مسئله فلسطین است.
‼️یک کشور به طور کامل در قبضهی انسانهای وحشی قرار گرفته، دنیای اسلام هم تماشا میکند!
⚠️این به خود دنیای اسلام هم ضربه زده
🔻همین که کشورهای اسلامی در مقابل یک چنین تجاوزی سکوت کردهاند و در مواردی، بخصوص در این اواخر متأسّفانه با آن همراهی کردهاند، این کشورها را هم تضعیف کرده، این وضعیّت را برایشان پیش آورده و دشمن را بر اینها مسلّط کرده.
🔶 امروز قدرتهای دنیا برای خودشان حق قائلند که در کشورهای اسلامی دخالت کنند؛ آمریکا یک جور، فرانسه یک جور، آن یکی یک جور.
🔶 مشکلات خودشان را در کشورهای خودشان نتوانستهاند حل کنند، میخواهند بیایند کشورهای اسلامی را تصرّف کنند و به ادّعای خودشان مشکلات اینها را حل کنند!
🔶 اگر در قضیّهی فلسطین از روز اوّل، دولتهای اسلامی محکم میایستادند، قطعاً امروز وضعِ منطقهی غرب آسیا، منطقهی ما، وضع دیگری بود؛ امروز ما قدرتمندتر و متّحدتر بودیم و از جهات گوناگون، وضعمان بهتر بود.
🔶 امروز جمهوری اسلامی حرف دل مسلمانان مظلومِ فلسطین را صریح و علنی بیان میکند. همین موجب شده دشمنان متمرکز بشوند و ایرانهراسی راه بیندازند و آن کسانی که خودشان هم موظّفند که لااقل به اندازهی ما به فلسطین کمک کنند، با آنها همصدا بشوند در مورد ایرانهراسی.
❇️راهِحلّ همهی این مشکلات، برگشت به اسلام است.
✅همهی اجزای امّت اسلامی احتیاج دارند به اینکه با هم همکاری کنند.
🔶 امیدواریم خدای متعال کمک کند، همهی ما بتوانیم از بعثت به معنای واقعی کلمه استفاده کنیم و مبعث پیامبر اعظم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) را به معنای حقیقی کلمه عید دنیای اسلام و امّت اسلامی قرار بدهیم.
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#انقلاب_اسلامی
#بعثت #عید_مبعث
✅ نهضتِ رهایی و نجات انسانها
🔰 قسمت سوم
🔶 با اینکه تاریخ دورانهاى سخت و تلخى را گذرانده امّا من میخواهم بگویم هر چه بشریّت تکامل پیدا کرده است، شیوههاى اسیر کردن انسان هم تکامل پیدا کرده؛ طاغیان و شیطانها هم در کنار همهى پیشرفتهاى بشرى، پیشرفت کردهاند؛ آنها هم راههاى پیچیدهاى را براى اسارت انسانها پیدا کردهاند...
🔶 ملّت ایران ندای پیغمبر را لبیک گفت...
آن حقیقتى که ما ملّت ایران باید به آن کاملاً توجّه داشته باشیم، این است که قیام و انقلاب ملّت ایران یک چیزى جداى از گذشتهى تاریخى خودش نیست و نبوده است. ما فریاد پیغمبر را لبّیک گفتیم، ما نداى پیغمبر را جواب دادیم؛ لذا در جامعهى ما و براى انقلاب ما دو هدف وجود دارد: یکى آزادى از اسارت در عرصهى مادّى زندگى، و دیگرى آزادى از اسارت در عرصهى معنوى و اخلاقى زندگى.
🔶 امروز «یُعَلِّمُهُمُ الكِتٰبَ وَ الحِکمَةَ وَ یُزَکّیهِم» براى ما یک دستور است؛ همچنان که امروز «لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط» براى ما یک دستور است. این دو چیز همان دو چیزى بود که پیغمبران و پیغمبر اسلام میخواستند به مردم هدیه کنند. لذا بعثت براى ما به معناى واقعى کلمه یک عید است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#اقتصاد #عید_مبعث
#تولید_ملی
✅ نهضت رهایی و نجات انسانها
🆔 @tahlil_shjr
A4380.pdf
2.17M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#اقتصاد #عید_مبعث
#تولید_ملی
✅ نهضت رهایی و نجات انسانها
🔶 خط حزبالله، به مناسبت فرارسیدن عید سعید مبعث، بیانات سال ۱۳۶۴ آیتالله خامنهای، درباره پیامهای بعثت پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآلهوسلم را منتشر میکند.
🔶 سخن هفته این شماره خط حزبالله با عنوان «حرکت انقلابی در مسیر پیشرفت و علاج ضعفهای اقتصادی» پاسخی به این سوال است که تنها راهکار ترمیم اقتصادی و بهبود معیشت و رفاه مردم چیست و چگونه محقق خواهد شد؟
🌷شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس، علیرضا بادرام تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۸۰
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تولید_ملی #دانش_بنیان
✅ حرکت انقلابی در مسیر پیشرفت و علاج ضعفهای اقتصادی
🔰 قسمت اول
⁉️ تنها راهکار ترمیم اقتصادی و بهبود معیشت و رفاه مردم چیست و چگونه محقق خواهد شد؟
🔶 نیاز کشور به تقویت تولید ملّی
🔹 انقلاب اسلامی که پیروزی شد و پیام استقلال خواهی ملت ایران به گوش جهانیان رسید، دشمنان این آب و خاک تصور کردند با توطئههای رنگارنگ میتوانند آرمانها و اهداف نهضت مردم، به رهبری امام خمینی را به شکست بکشانند.برای حمله به استقلال و تمامیت ارضی کشور، گروههای تجزیهطلب را تجهیز و از رژیم بعثی در یک جنگ هشت ساله و تمام عیار نظامی علیه ایران، پشتیبانی کردند. با ترور دانشمندان برجسته، پیشرفتهای علمی ایران را نشانه گرفتند و به مقابله با عزم دانشجویان و اساتید ایرانی برای آبادی کشور برخاستند. اما این کینهورزی و دشمنیها نتوانست مسیر استقلالخواهانه ملت را متوقف و مانع رشد علمی و حفظ ثبات و امنیت ایران عزیز شود. در دهه اخیر جبهه استکبار و در رأس آنها آمریکا، برای مهار قدرت روز افزون جمهوری اسلامی، عرصه معیشت مردم و اقتصاد را هم آماج توطئههای خود قرارداد و با ابزار تحریم برای اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر کشور، از هیچ اقدامی چشمپوشی نکرد، سیاستی که به اعتراف خود مقامات رژیم آمریکا شکست مفتضحانهای خورد.
🔹 اگرچه باید دانست، راه مقابله با همه نقشههای اقتصادی اتاق فکرهای آمریکایی، خودکفایی و اقتصاد مقاومتی است. بدون شک امروز مهمترین اولویت کشور، تلاش شبانهروزی مسئولان در جهت رشد اقتصادی، مهار تورم، بالابردن سطح رفاه جامعه و رفع کاستیهای معیشتی خانوارها است. میتوان گفت بعد از استقلال سیاسی، یکی از مهمترین کارها در گام دوم انقلاب، تحقق استقلال اقتصادی است. «از این[ استقلال سیاسی] مشكلتر، استقلال اقتصادى است. استقلال اقتصادى، یعنى ملّت و كشور، در تلاش اقتصادى خود روى پاى خود بایستد و به كسى احتیاج نداشته باشد.» ۱۳۷۲/۲/۱۵ مقاومسازى پایههاى اقتصاد، راه مقابله با تکانههای خارجی است و"تولید ملّی" نقش محوری و جایگاه اصلی، در مسیر رسیدن به این هدف را دارد. چنانچه رشد تولید و ازدیاد ثروت ملّی نقطه کانونی برنامهها قرار گیرد و به درون زا بودن اقتصاد توجه شود، کشور در مقابل دشمنیهای استکبارجهانی مقاوم شده و زندگی مردم به رفاه پایدار، خواهد رسید اما «اگر تولید ثروت نشود؛ اگر ارزشافزوده در كشور بالا نرود، ما نمیتوانیم محرومیّت را برطرف كنیم؛ نخواهیم توانست فقر را برطرف كنیم» ۱۳۸۵/۱۱/۳۰
🔶 تقویت تولید ملّی چگونه محقق خواهد شد؟
🔹 بدون شک، یک اقتصاد پویا، با تقویت تولید ملّی و حمایت از تولیدکنندگان محقق خواهد شد. تولیدات صنعتگران داخلی و ابتکارات شرکتهای دانشبنیان میتواند سهم صادرات را بالا برده و علاوه بر حل مشکلات اقتصادی، کشور را در مصاف با بیگانگان نیز، قوی کند. «اگر ما توانستیم تولید داخلى را رونق ببخشیم، مسئلهى تورّم حل خواهد شد، مسئلهى اشتغال حل خواهد شد، اقتصاد داخلى به معناى حقیقى كلمه استحكام پیدا خواهد كرد و اینجا است كه دشمن با مشاهدهى این وضعیّت، مأیوس و ناامید خواهد شد.» ۱۳۹۱/۱/۱ در وضعیت کنونی «ما به طور محسوس مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار را داریم در کشور که این بدون رشد اقتصادی علاجپذیر نیست. ما اگر بخواهیم فقر را برطرف بکنیم، اگر بخواهیم رفاه خانوار را در کشور رشد بدهیم، این احتیاج دارد به رشد اقتصادی در کشور.» ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ سوال مهم این است که رفاه و معیشت مردم و رشد اقتصادی چگونه محقق خواهد شد و راهکار ارتقاء و جهش تولید ملّی چیست؟
🔶 مردمیسازی اقتصاد
🔹 تولید ملّی با مشارکت مردم در عرصه اقتصاد و توانمندسازی تشکلهای دانشبنیان شکل میگیرد و دولت موظف است، ضمن حمایت و نظارت، شرایط لازم برای ورود سازنده مردم در این عرصه را فراهم کند. «اقتصاد مقاومتی شرائط و ارکانی دارد؛ یکی از بخشهایش همین تکیهی به مردم است... از هر طریقی که لازم است، کاری کنید که بخش خصوصی، بخش مردمی، فعال شود.» ۱۳۹۱/۶/۲ یعنی حرکت اصلی در این اقتصاد «بر محور دولت نیست و اقتصاد دولتى نیست، اقتصاد مردمى است؛ با ارادهى مردم، سرمایهى مردم، حضور مردم تحقّق پیدا مىكند. امّا «دولتى نیست» به این معنا نیست كه دولت در قبال آن مسئولیتى ندارد؛ چرا، دولت مسئولیت برنامهریزى، زمینهسازى، ظرفیتسازى، هدایت و كمك دارد.» ۱۳۹۳/۱/۱ در این راهبرد، میدان دادن به جوانان و بهرهگیری از هوش سرشار و توان آنان، اهمیت دوچندان دارد.
🆔 @tahlil_shjr