#ولایت_فقیه
#مرزبندی_با_دشمن
#بعثت #اسلام #فلسطین
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
🔶 تبریک عرض میکنم عید سعید مبعث را به شما حضّار محترمی که اینجا تشریف دارید، به همهی ملّت ایران، به همهی مسلمانان جهان و به همهی حقطلبان عالم که اگر ندای بعثت به گوش دل حقطلبان عالم برسد، قطعاً مجذوب آن خواهند بود.
🔶 درباره گنجینههای بعثت نبیّ اعظم
💎بعثت نبیّ اعظم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) بزرگترین هدیهای است که خداوند متعال به مجموع بشریّت عنایت کرده. علّت هم این است که بعثت حامل گنجینههایی است برای بشر که این گنجینهها تمامنشدنی است.
🔶 این گنجینهها میتواند سعادت بشر را در زندگی خودش، در همین زندگی دنیا ــ تا قبل از آخرت ــ تأمین کند.
🔶 این گنجینهها چه چیزهایی است؟
1️⃣ توحید و نفی عبودیّت غیر خدا
📌عبودیّت خدا بشر را از بردگی و بندگی دیگران خلاص میکند.
📌گرفتاری بشر، اسیر بودن در چنگ دیگران است.
2️⃣ تزکیه جامعه و انسان از انواع فسادهای اخلاقی
💠یُزَکّیهِم💠
3️⃣ تعلیم کتاب و زندگی را تحت ادارهی هدایتِ الهی قرار دادن
💠وَ يُعَلِّمُهُمُ الكِتاب💠
4️⃣ تعلیم حکمت و اداره جامعه با عقل، خردمندی و فرزانگی
💠يُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَ الحِكمَة💠
5️⃣ تعلیم استقامت برای رسیدن به مقصود
💠فَاستَقِم كَما اُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَك💠
6️⃣ قسط و عدالتِ بدون تبعیض، اداره زندگی با قسط توسط خود بشر
💠لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسط💠
7️⃣ سخت بودن و غیر قابل نفوذ بودن در مقابل بدخواهان
💠اَشِدّاءُ عَلَى الكُفّار💠
📌«اَشِدّاء» به معنای شدّت عمل نیست.
📌«اَشِدّاء» یعنی سخت بودن، محکم بودن، غیر قابل نفوذ بودن.
8️⃣ مهربانی و صمیمیّتِ بین افراد جامعه
💠رُحَمآءُ بَينَهُم💠
9️⃣ کنارهگیری از طغیانگران و اشرارِ عالم
💠اِجتَنِبُوا الطّاغوت💠
0️⃣1️⃣ رهایی از جهل و تعصب
💠وَ يَضَعُ عَنهُم اِصرَهُم وَ الاَغلالَ الَّتی كانَت عَلَیهِم💠
🔺بعضی از ما مسلمانها این گنجینهها را اصلاً نمیشناسیم؛
🔺بعضی از ما آن را انکار میکنیم، کفران میکنیم این هدیههای عظیم الهی را؛
🔺بعضی از ما به آنها افتخار میکنیم منتها عمل نمیکنیم.
🔶 نتیجه این است که دنیای اسلام دچار اینها میشود:
🚨تفرقه
🚨عقبماندگی
🚨ضعف علمی و عملی
🌐در قرن سوم و چهارم قمری مسلمانها با عمل کردن نصفهنیمه به این گنجینههای عظیم توانستند بزرگترین تمدّنهای زمان خودشان را ایجاد کنند. ما میتوانیم با رجوع به گنجینههای بعثت، ضعفهای دنیای اسلام را برطرف کنیم.
🏷ضعف دنیای اسلام در مورد فلسطین
🔶 امروز یکی از مسائل مهمّ ما مسئله فلسطین است.
‼️یک کشور به طور کامل در قبضهی انسانهای وحشی قرار گرفته، دنیای اسلام هم تماشا میکند!
⚠️این به خود دنیای اسلام هم ضربه زده
🔻همین که کشورهای اسلامی در مقابل یک چنین تجاوزی سکوت کردهاند و در مواردی، بخصوص در این اواخر متأسّفانه با آن همراهی کردهاند، این کشورها را هم تضعیف کرده، این وضعیّت را برایشان پیش آورده و دشمن را بر اینها مسلّط کرده.
🔶 امروز قدرتهای دنیا برای خودشان حق قائلند که در کشورهای اسلامی دخالت کنند؛ آمریکا یک جور، فرانسه یک جور، آن یکی یک جور.
🔶 مشکلات خودشان را در کشورهای خودشان نتوانستهاند حل کنند، میخواهند بیایند کشورهای اسلامی را تصرّف کنند و به ادّعای خودشان مشکلات اینها را حل کنند!
🔶 اگر در قضیّهی فلسطین از روز اوّل، دولتهای اسلامی محکم میایستادند، قطعاً امروز وضعِ منطقهی غرب آسیا، منطقهی ما، وضع دیگری بود؛ امروز ما قدرتمندتر و متّحدتر بودیم و از جهات گوناگون، وضعمان بهتر بود.
🔶 امروز جمهوری اسلامی حرف دل مسلمانان مظلومِ فلسطین را صریح و علنی بیان میکند. همین موجب شده دشمنان متمرکز بشوند و ایرانهراسی راه بیندازند و آن کسانی که خودشان هم موظّفند که لااقل به اندازهی ما به فلسطین کمک کنند، با آنها همصدا بشوند در مورد ایرانهراسی.
❇️راهِحلّ همهی این مشکلات، برگشت به اسلام است.
✅همهی اجزای امّت اسلامی احتیاج دارند به اینکه با هم همکاری کنند.
🔶 امیدواریم خدای متعال کمک کند، همهی ما بتوانیم از بعثت به معنای واقعی کلمه استفاده کنیم و مبعث پیامبر اعظم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) را به معنای حقیقی کلمه عید دنیای اسلام و امّت اسلامی قرار بدهیم.
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#انقلاب_اسلامی
#بعثت #عید_مبعث
✅ نهضتِ رهایی و نجات انسانها
🔰 قسمت سوم
🔶 با اینکه تاریخ دورانهاى سخت و تلخى را گذرانده امّا من میخواهم بگویم هر چه بشریّت تکامل پیدا کرده است، شیوههاى اسیر کردن انسان هم تکامل پیدا کرده؛ طاغیان و شیطانها هم در کنار همهى پیشرفتهاى بشرى، پیشرفت کردهاند؛ آنها هم راههاى پیچیدهاى را براى اسارت انسانها پیدا کردهاند...
🔶 ملّت ایران ندای پیغمبر را لبیک گفت...
آن حقیقتى که ما ملّت ایران باید به آن کاملاً توجّه داشته باشیم، این است که قیام و انقلاب ملّت ایران یک چیزى جداى از گذشتهى تاریخى خودش نیست و نبوده است. ما فریاد پیغمبر را لبّیک گفتیم، ما نداى پیغمبر را جواب دادیم؛ لذا در جامعهى ما و براى انقلاب ما دو هدف وجود دارد: یکى آزادى از اسارت در عرصهى مادّى زندگى، و دیگرى آزادى از اسارت در عرصهى معنوى و اخلاقى زندگى.
🔶 امروز «یُعَلِّمُهُمُ الكِتٰبَ وَ الحِکمَةَ وَ یُزَکّیهِم» براى ما یک دستور است؛ همچنان که امروز «لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط» براى ما یک دستور است. این دو چیز همان دو چیزى بود که پیغمبران و پیغمبر اسلام میخواستند به مردم هدیه کنند. لذا بعثت براى ما به معناى واقعى کلمه یک عید است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#اقتصاد #عید_مبعث
#تولید_ملی
✅ نهضت رهایی و نجات انسانها
🆔 @tahlil_shjr
A4380.pdf
2.17M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#اقتصاد #عید_مبعث
#تولید_ملی
✅ نهضت رهایی و نجات انسانها
🔶 خط حزبالله، به مناسبت فرارسیدن عید سعید مبعث، بیانات سال ۱۳۶۴ آیتالله خامنهای، درباره پیامهای بعثت پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآلهوسلم را منتشر میکند.
🔶 سخن هفته این شماره خط حزبالله با عنوان «حرکت انقلابی در مسیر پیشرفت و علاج ضعفهای اقتصادی» پاسخی به این سوال است که تنها راهکار ترمیم اقتصادی و بهبود معیشت و رفاه مردم چیست و چگونه محقق خواهد شد؟
🌷شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس، علیرضا بادرام تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۸۰
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تولید_ملی #دانش_بنیان
✅ حرکت انقلابی در مسیر پیشرفت و علاج ضعفهای اقتصادی
🔰 قسمت اول
⁉️ تنها راهکار ترمیم اقتصادی و بهبود معیشت و رفاه مردم چیست و چگونه محقق خواهد شد؟
🔶 نیاز کشور به تقویت تولید ملّی
🔹 انقلاب اسلامی که پیروزی شد و پیام استقلال خواهی ملت ایران به گوش جهانیان رسید، دشمنان این آب و خاک تصور کردند با توطئههای رنگارنگ میتوانند آرمانها و اهداف نهضت مردم، به رهبری امام خمینی را به شکست بکشانند.برای حمله به استقلال و تمامیت ارضی کشور، گروههای تجزیهطلب را تجهیز و از رژیم بعثی در یک جنگ هشت ساله و تمام عیار نظامی علیه ایران، پشتیبانی کردند. با ترور دانشمندان برجسته، پیشرفتهای علمی ایران را نشانه گرفتند و به مقابله با عزم دانشجویان و اساتید ایرانی برای آبادی کشور برخاستند. اما این کینهورزی و دشمنیها نتوانست مسیر استقلالخواهانه ملت را متوقف و مانع رشد علمی و حفظ ثبات و امنیت ایران عزیز شود. در دهه اخیر جبهه استکبار و در رأس آنها آمریکا، برای مهار قدرت روز افزون جمهوری اسلامی، عرصه معیشت مردم و اقتصاد را هم آماج توطئههای خود قرارداد و با ابزار تحریم برای اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر کشور، از هیچ اقدامی چشمپوشی نکرد، سیاستی که به اعتراف خود مقامات رژیم آمریکا شکست مفتضحانهای خورد.
🔹 اگرچه باید دانست، راه مقابله با همه نقشههای اقتصادی اتاق فکرهای آمریکایی، خودکفایی و اقتصاد مقاومتی است. بدون شک امروز مهمترین اولویت کشور، تلاش شبانهروزی مسئولان در جهت رشد اقتصادی، مهار تورم، بالابردن سطح رفاه جامعه و رفع کاستیهای معیشتی خانوارها است. میتوان گفت بعد از استقلال سیاسی، یکی از مهمترین کارها در گام دوم انقلاب، تحقق استقلال اقتصادی است. «از این[ استقلال سیاسی] مشكلتر، استقلال اقتصادى است. استقلال اقتصادى، یعنى ملّت و كشور، در تلاش اقتصادى خود روى پاى خود بایستد و به كسى احتیاج نداشته باشد.» ۱۳۷۲/۲/۱۵ مقاومسازى پایههاى اقتصاد، راه مقابله با تکانههای خارجی است و"تولید ملّی" نقش محوری و جایگاه اصلی، در مسیر رسیدن به این هدف را دارد. چنانچه رشد تولید و ازدیاد ثروت ملّی نقطه کانونی برنامهها قرار گیرد و به درون زا بودن اقتصاد توجه شود، کشور در مقابل دشمنیهای استکبارجهانی مقاوم شده و زندگی مردم به رفاه پایدار، خواهد رسید اما «اگر تولید ثروت نشود؛ اگر ارزشافزوده در كشور بالا نرود، ما نمیتوانیم محرومیّت را برطرف كنیم؛ نخواهیم توانست فقر را برطرف كنیم» ۱۳۸۵/۱۱/۳۰
🔶 تقویت تولید ملّی چگونه محقق خواهد شد؟
🔹 بدون شک، یک اقتصاد پویا، با تقویت تولید ملّی و حمایت از تولیدکنندگان محقق خواهد شد. تولیدات صنعتگران داخلی و ابتکارات شرکتهای دانشبنیان میتواند سهم صادرات را بالا برده و علاوه بر حل مشکلات اقتصادی، کشور را در مصاف با بیگانگان نیز، قوی کند. «اگر ما توانستیم تولید داخلى را رونق ببخشیم، مسئلهى تورّم حل خواهد شد، مسئلهى اشتغال حل خواهد شد، اقتصاد داخلى به معناى حقیقى كلمه استحكام پیدا خواهد كرد و اینجا است كه دشمن با مشاهدهى این وضعیّت، مأیوس و ناامید خواهد شد.» ۱۳۹۱/۱/۱ در وضعیت کنونی «ما به طور محسوس مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار را داریم در کشور که این بدون رشد اقتصادی علاجپذیر نیست. ما اگر بخواهیم فقر را برطرف بکنیم، اگر بخواهیم رفاه خانوار را در کشور رشد بدهیم، این احتیاج دارد به رشد اقتصادی در کشور.» ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ سوال مهم این است که رفاه و معیشت مردم و رشد اقتصادی چگونه محقق خواهد شد و راهکار ارتقاء و جهش تولید ملّی چیست؟
🔶 مردمیسازی اقتصاد
🔹 تولید ملّی با مشارکت مردم در عرصه اقتصاد و توانمندسازی تشکلهای دانشبنیان شکل میگیرد و دولت موظف است، ضمن حمایت و نظارت، شرایط لازم برای ورود سازنده مردم در این عرصه را فراهم کند. «اقتصاد مقاومتی شرائط و ارکانی دارد؛ یکی از بخشهایش همین تکیهی به مردم است... از هر طریقی که لازم است، کاری کنید که بخش خصوصی، بخش مردمی، فعال شود.» ۱۳۹۱/۶/۲ یعنی حرکت اصلی در این اقتصاد «بر محور دولت نیست و اقتصاد دولتى نیست، اقتصاد مردمى است؛ با ارادهى مردم، سرمایهى مردم، حضور مردم تحقّق پیدا مىكند. امّا «دولتى نیست» به این معنا نیست كه دولت در قبال آن مسئولیتى ندارد؛ چرا، دولت مسئولیت برنامهریزى، زمینهسازى، ظرفیتسازى، هدایت و كمك دارد.» ۱۳۹۳/۱/۱ در این راهبرد، میدان دادن به جوانان و بهرهگیری از هوش سرشار و توان آنان، اهمیت دوچندان دارد.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تولید_ملی #دانش_بنیان
✅ حرکت انقلابی در مسیر پیشرفت و علاج ضعفهای اقتصادی
🔰 قسمت دوم
🔶 حمایت از شرکتهای دانش بنیان
🔹 دانش، مؤلفه اصلی قدرت در همه عرصهها، ازجمله اقتصاد است. «تولید، چه در عرصهی صنعت، چه در عرصهی کشاورزی، از اهمیت درجهی اول برخوردار است. کشوری که تولید نداشته باشد، خواهی نخواهی وابسته است... باید تولید در کشور - بخصوص تولید دانشبنیان، متکی به دانش و مهارتهای علمی و تجربی - پیش برود؛ این به دست کارگر و کارفرماست. مدیریت آن هم با دولت است؛ بایستی سازماندهی کنند، کار کنند.»۱۳۸۹/۲/۸ رونق و حمایت از شرکتهای دانش بنیان، میتواند مشکلات بزرگ اقتصادی از جمله بیکاری را علاج کند. «یکی از چیزهایی که میتواند این فرصتهای شغلی را زنده کند، [توسعهی] همین شرکتهای دانشبنیان است» ۱۴۰۱/۲/۱۹و از سوی دیگر«دانشبنیان کردن تولید، بهرهوری فعّالیّتهای اقتصادی را ارتقاء میدهد.» ۱۴۰۱/۱/۱
🔶 مبارزه اساسی با فساد
🔹 شرط دیگر پیشرفت اقتصادی، مبارزه با مفسدین و زمینههای فسادزا در کشور است. «واقعاً نمیشود ما كار اقتصادىِ درست و قوى بكنیم، امّا با مفاسد اقتصادى مبارزه نكنیم؛ این واقعاً نشدنى است... تصوّر نشود ما میتوانیم سرمایهگذارى مردمى و كار سالم مردمى داشته باشیم، بدون مبارزهى با مفاسد اقتصادى؛ و تصوّر نشود كه مبارزهى با مفاسد اقتصادى موجب میشود كه ما مشاركت مردم و سرمایهگذارى مردم را كم داشته باشیم» ۱۳۹۱/۶/۲ افزایش تولید، سطح رفاه عمومی را بالا میبرد. در این شرایط، با هدایت ثروت جامعه به سمت تولید و توجیهپذیری مالی این مسئله برای مردم، نقدینگی بجای افزایش نرخ تورم، میتواند به افزایش تولید کمک کند. با شکلگیری چرخه تولید و ثروت، اشتغال جوانان رونق گرفته و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی ناشی از بیکاری نیز کاهش مییابد.
🔶 نگاه و حرکت انقلابی در مسیر ثبات اقتصادی
🔹 در امتداد این تلاشها برای رونق اقتصاد، سؤال مهم این است که غلبه بر مشکلات اقتصادی، با چه نگاهی امکان پذیر خواهد بود؟ باید دانست مسائل و مشکلات، عوارض طبیعی مسیر پیشرفت هستند و نگاه به کاستیها و ضعفها باید به برنامهریزی برای حل مسائل و تصحیح اشتباهات گذشته در ادامه مسیر کمک کند. در این نگاه بهجای ایجاد ناامیدی و نقد بدون ارائه راهکار و صرفا نقزدن، حرکت، جایگزین سکون و نگاه ارتجاعی است.«یک طرف، پیشرفتها، موفّقیّتها، دستاوردها است، یک طرف هم ضعفها است؛ دو جور میشود نگاه کرد: یک جور این است که به دستاوردها نگاه کنیم، بفهمیم که ما توانش را داریم و بگوییم: خیلی خب، با همان همّتی که اینها را به دست آوردیم، این ضعفها را هم با همان همّت برطرف خواهیم کرد؛ این یک جور نگاه است؛ این نگاه، نگاهِ انقلابی است. یک نگاه دیگر این است که به ضعفها نگاه کنیم و بگوییم: «آقا! فایدهای ندارد. نگاه کن، ببین ما چه ضعفهایی داریم؛ فایده ندارد، نمیشود کاری کرد»؛ یا بنشینیم، دست روی دست بگذاریم، یا نق بزنیم یا فریاد علیه این وضع بزنیم یا ضعفها را با صدای بلند، چند برابر بزرگ کنیم؛ این نگاه، نگاه ارتجاعی است. بله، ضعف هست منتها شما با نگاه انقلابی به ضعفها نگاه کنید، چرا با نگاهِ ارتجاعی نگاه میکنید؟» ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
🔹 سخن پایانی اینکه همانطور که تا امروز کلید دستاوردهای کشور، وجود روحیه و بینش انقلابی و جهادی در کارها بوده است، مسئولان و دستگاهها برای حل مشکلات اقتصادی نیز باید با همین نگاه و روحیه انقلابی وظایفشان را انجام دهند. «امروز مهمترین کارهای ما کارهای اقتصادی است...رشد اقتصادی اگر بخواهد پیدا بشود، تولید اگر بخواهد افزایش پیدا کند، باید ثبات اقتصادی باشد، تورّم باید مهار بشود... اینجور نیست که علاج نداشته باشد؛ راه دارد، باید راهش را پیدا کنند. علاج کنند تورّم را؛ این ثبات اقتصادی، ثبات قیمتها، کشور را پیش میبرد.» ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
🔶 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#سبک_زندگی
#مسائل_اولویتدار
✅ گروگانگیری با اخبار حاشیه ای
🔶 کسی هست خبر خانم معلم قائم شهری و خبر کشف حجاب نامزد نظام مهندسی را نشنیده باشد؟
🔶 درست یا غلط محتوای این اخبار بماند. از واکنش مسوولین نیز عبور کنیم. اما به واقع چه بر سر خود و افکارعمومی با این اخبار می آوریم؟ از ایندو خبر بگذریم؛ از مهمترین دستاوردهای سفر دوروزه آقای رئیس جمهور به چین چه می دانیم؟ از تولید مشترک هواپیما با چین با خبر شدیم؟ از امضای سند 3.5 میلیاردی سرمایه گذاری صنعتی چه؟ از توافق 12 میلیارد دلاری در صنعت حمل و نقل و ساخت خودرو چطور؟ از بسته 40 میلیارد دلاری در صنعت نفت خبر گرفتیم؟ مشکل کجاست؟
🔶 قدیم اتاق های شیشه ای رسانه ها محل تشکیل شورایی بود تا ضرائب اخبار را تعیین کنند. کدام خبر تیتر یک شود و کدام تیتر دوم و کدام گوشواره ها وغیره. به این فهم مهمترین ویژگی سردبیر یک رسانه، ضریب دهی اخبار است.
🔶 اما امروز ضرائب اخبار را شبکه های اجتماعی تعیین می کنند. کدام بیشتر لایک خورده و بیشتر به اشتراک گذاشته شده و بیشتر واکنش گرفته است. اما آیا هر خبری بیشتر دست به دست شد یعنی مهمتر است؟
🔶 ثمره این ضرائب غیرواقعی چیست؟
اول مساله سازی برای مسوولین و ورود آنها به چرخه باطل واکنش های شتابزده است؛ یکبار خانم معلم اخراج و یکبار مورد پادرمیانی و یکبار گذشت و ...
🔶 مهمتر از این افکار عمومی است که ضرر می کند و از اخبار اصلی فاصله می گیرد. ما کم کم گرفتار یک بی خبری مدرن شده ایم. بی خبری ناشی از شبکه ها. همه می دانند و نمی دانند. باخبرند و بی خبر. به واقع فکر می کنند می دانند و باخبرند. مخاطب در گروگان اخبار حاشیه ای و بی ثمر است.
🔶 اساسا چرا باید خبر یک کلاس درس، مدیر و مسوول و امام جمعه و استاندار را بخط کند؟ اساسا این خبر چه نسبتی از واقعیت مدارس ما دارد؟ چرا فکر کردیم خطای خانم معلم انقدر بزرگ است که لازم است همه مسوولین شهر درگیر شوند؟
🔶 مساله این مصداق مشخص نیست. مساله دوران بی خبری جدید است که کم کم در حال شکل گیری است. وقتی افکار عمومی را از اخبار اصلی دور نگه داشتیم و درگیر حواشی و اخبار زرد و بی ثمر کردیم طبیعی است که رسانه دشمن رهزن ذهن های بی خبر می شود. چنانچه جنون وار می نویسند کیش و دریای خزر را به چین فروختند و ایران طی یک قرارداد 25 ساله مستعمره چین شد و عده ای چنان مسخ می شوند که علیه این خبر اعتراض خیابانی به راه می اندازند. این ثمره عصر بی خبری است.
🔶 نسبت به پرسش ذهن مخاطب در هر سطحی سکوت نکنیم و پاسخگو باشیم. اما مراقبت کنیم هیجان اخبار حاشیه ای، مسوولین و رسانه های مرجع را به گروگان نبرد و به انفعال نکشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
اخراج غاصب.pdf
80.9K
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#انقلاب_اسلامی #فلسطین
✅ اخراج غاصب
🔶 «در همان روزهای مشرِف به پیروزی انقلاب اسلامی، سفارت فلسطین را که دست رژیم غاصب بود، از او گرفتند و دادند به فلسطینیها که مالک فلسطینند». رهبر انقلاب اسلامی این جمله را درباره اخراج رژیم غاصب صهیونیستی از سفارت این رژیم در تهران و تحویل آن توسط مردم به فلسطین بیان کردند.
🔸 #به_قلم_اساتید : آقای محسن فائضی؛ کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
✅ سیاست های داخلی و خارجی از دید رهبری
🔶 یک بحث مهم در رابطه سیاست خارجه و سیاست داخله را رهبری در سخنان عیدمبعث اشاره کردند. درگیری با دشمن خارجی و مبارزه بیرونی با ظلم وقتی کم میشود، نفوذ دشمن در داخل و ضعف حکمرانی داخلی بیشتر میشود. بین «مبارزه خارجی» و «اداره درونی» رابطه است.
🔶 کشورهایی که در قصه فلسطین سکوت میکنند و تماشا، در حال استحاله اند. دشمن درشان نفوذ میکند. در حال ضعف درونی اند. ابتدای دولت حسن روحانی، رهبری تاکید جدی کرد بر مقوله نفوذ. نفوذ دشمن در فرهنگ و سیاست و تصمیم گیری ها نتیجه کرنش و کوتاهی در مبارزه است.
🔶 ابتدای سوره بقره بین زیاد شدن بیمار قلبی در درون و همراهی با شیاطین خارجی رابطه ای توضیح داده شده. همانطور که در آیت الکرسی بین ازدیاد کفر درونی و تابعیت از طاغوت رابطه روشنی تصویر شده. در مقابل نیز در آیات بین جهاد و هدایت رابطه روشنی بیان شده. همینطور بین نصرت الهی و ثبات قدم. در روایات نیز بین جهاد و آرزوی آن و کم شدن نفاق رابطه روشنی بیان شده.
🔶 این نکته مهمی است که حکومت و دولتی که در مبارزه جدی تر است در اداره درونی کشور موفق تر است و راه را بر نفوذ اندیشه دشمن در تصمیماتش میبندد. در زندگی شخصیمان نیز هر اندازه بیشتر خود را در وضعیت جهاد جدی تر کنیم در رشد روحی و معنوی و جامع خود موفق تر خواهیم بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
نشانههای خروج از رکود اقتصادی دهه نود قابلمشاهده است.pdf
76.4K
#عزت_ملی
#اقتصاد
#تحلیل_و_تبیین
✅ نشانههای خروج از رکود اقتصادی دهه نود قابلمشاهده است.
🔶 با زیرساختهایی که در دوره سازندگی به وجود آمده بود، علیرغم همه مشکلات اقتصادی، نوعی از جهش اقتصادی را با شتاب و نرخ رشد مناسب در اقتصاد ایران داشتیم.در دهه نود، توجه بیشازحد به متغیرهای بیرونی باعث شد که این دهه یکی از ضعیفترین برهههای اقتصاد ایران نامبرده شود.
🔶 دولت قبلی علیرغم ادعایی که درباره تخصص در بعد بینالمللی داشتن میکرد در مراودات و آوردن درآمد نفتی به کشور بسیار ضعیف عمل کرد؛ دولت فعلی شعاری درباره مذاکرات بینالمللی نداشت اما میبینیم عملکردش بهتر بوده.
🔶 باتجربه به عملکرد دولت در کوتاهمدت و رشد اقتصادی فعلی، میتوانیم آغاز روند خروج از رکود را اعلام کرده و امیدواریم در سال آینده که خروج از رکود نتایج خود را نشان دهد بهنوعی بهبود نسبی در زندگی افراد را مشاهده کنیم.
🔶 برای پیشرفت و درآمدن از تلههایی که اقتصاد ایران در آن افتاده حداقل باید یک دوره بیش از ۱۰ سال، متوسط رشد اقتصادی حدود پنج درصد و بیشتر را نشان دهد.
🔶 رهبر انقلاب در تمام سالهای دهه نود با قرار دادن شعارهای سال اقتصادی بر همین نقیصه تأکید داشتند که در دهه نود فرصتهای اقتصادی را از دست دادیم.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: دکتر عادل پیغامی؛ استاد اقتصاد و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#تاریخ_معاصر #ساواک
✅ از اختناق تا دخالت
🔰 انتقادات رئیس ضدجاسوسی ساواک از عملکرد ساواک در داخل کشور
🔶 ساواک، ادارهکلهای مختلفی داشت که ادارهسوم(امنیتداخلی) معروفترینش است. ادارهکل دوم مسئولیت جمعآوری اطلاعاتخارجی، ادارههفتم مسئولیت تحلیل و بررسی اطلاعات جمعآوری شدهی خارجی و ادارههشتم مسئولیت ضدجاسوسی را عهدهدار بودند.
🔶 آن چه مردم در آن سالها به عنوان ساواک میشناختند و با زندگی اغلب آنها در تماس و تعامل بود، همان ادارهکل امنیتداخلی بود. واقعیت آن است که شدتِ عمل و خشونت امنیتداخلی که از سال ۵٢ #پرویز_ثابتی رئیسش بود، همیشه مورد انتقاد مسئولان و مدیران سایر قسمتها که کارشان ناظر به خارج از مرزها بود قرار داشت. از نظر آنها، عملکرد ادارهسوم، ساواک را به موجودی بدنام، ترسناک و نهایتا غیرقابل دفاع تبدیل کرده بود که نامش مترادف با سرکوب و بازداشت و شکنجه بود. به خصوص کمیته مشترک ضد خرابکاری که رسما کارویژه اش شکنجه بود. این اما، همهی انتقادات آنها به مشی پرویز ثابتی نبود.
🔶 منوچهر هاشمی، سالها مسئولیت ادارهکل هشتم (ضدجاسوسی) را عهدهدار بود. او در کتاب خاطراتش که سال ١٣٧٣ در لندن منتشر شده نتیجهی عملکرد خشن اداره امنیت داخلی را با تعبیر «اختناق شدید که خشک و تر را با هم میسوزانید» توصیف میکند. یکی از مهمترین انتقادات دیگر او، «دخالتهای غیر مجاز اداره امنیت داخلی در امور مختلف مملکت که ساواک را از وظیفه اصلی خود دور کرد» است. او اگرچه از شکنجه «اگر حیات و استقلال و تمامیت ارضی مملکت در بین باشد» دفاع کرده و آن را «تا حدودی قابل توجیه» میداند، اما «مهمترین عامل ضدیت و نفرت مردم از ساواک» را «دخالت در وظایف سازمانها و نهادهای دیگر» معرفی میکند.
🔶 مهمترین مثالهای او «دخالت در استخدام و انتصاب افراد»، «دخالت در انتخابات»، «دخالت در امور دانشجوئی و دانشگاهها و مدارس»، «دخالت در امور دانشجویان خارج از کشور»، «دخالت در امور مطبوعات و إعمال سانسور» و «اجرای منویات اشخاص و افرادِ بهخصوص» است. او معتقد است دخالتهای ساواک «بتدریج از عوامل بازدارنده پیشرفت، بخصوص در زمینههای مربوط به دموکراسی و عدالت اجتماعی شد.»
🔶 هاشمی نهایتا این مساله را اینگونه جمعبندی میکند: «نظایر این قبیل مداخلات فراوان و موارد آن، آنچنان زیاد بوده که هیچ عمل و اقدام و حرکتی در پهنهی کشور، بدون تصویب ساواک یا به بهانه تصویب ساواک صورت نمیگرفت، حتی انتخاب مدیر یک مدرسه در یک نقطه دورافتاده.»
🔸 #منبع:موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#فمنیسم #حقوق_زنان
#تاریخ_معاصر
✅ بزرگ مدافعِ حقوق زنان
🔶 شاید در دنیای مدرن و دهه های اخیر مدافع حقوق زنان شدن مُد شده است! عده ای با شعار مبارزه و دفاع از حقوق زنان برای خود اعتبار جمع می کنند، برای دهه ها حقِ زنان را پایمال کردند و از دل آن سرکوب نحله افراطی دیگری به نام فمینیسم شکل گرفت که از وَر دیگر بوم افتاد. اما همگی عمر کوتاهی دارند، در عمل صادق نبوده اند، بقول همین فمینیست های افراطی غرب با شعار "حقوق زن" زن را به کالا تبدیل کرد.
🔶 هم کالای جنسی برای مردان و هم ابزار تولید ارزانتر از مردان برای راه افتادن چرخ دنده های سرمایه داری، تاریخ راه افتادن سرمایه داری در کشور آقای مکرون یا تاریخ برده داری زنان در کشور آقای جو بایدن را بخوانید. چگونه زنان باردار در اثر شدت کار پشت چرخ های تولید جان میدادند! چگونه زنان برده را بعنوان صنعت پول ساز در همین آمریکا دست به دست می کردند .گمان نکنید اینها نقل دو سه هزار سال پیش است! خیر؛ نقلِ وقایع معاصر ماست. روز بعثت پیامبر، روزی است که در ابتدا ماموریت مبارزه با شرک را داشت.
🔶 اولویت این بود که به مردم بفهماند بُت را شریک خدا نگیرید. همزمان از نخستین دستورات خدا به او، و تلاش مهم او در ۱۴۰۰ سال پیش دفاع عملی از حقوق زنان بود. وقتی پدران تولد دختر را عامل فقر خانه می دانستند، تولد دختر را نحسی و شرم می خواندند، دست به قتل و زنده به گور کردنشان میزدند پیامبر ما از زن دفاع کرد. آیه نازل شد. عتاب کرد. تلاش کرد.
🔶 فرهنگزنده به گور کردن دختران را به مرور تغییر داد. احکام متعددی صادر شد، خود را مدیون خدیجه(س) خواند. از محبت و احتران دست بوس دختر جوانش فاطمه(س) شد، آنچه در دنیای جهل عرب ها سابقه نداشت. حالا جاهلیت مدرن غربی ها جای جاهلیت کهنه عربها را گرفته است و هنوز دستورات پیامبر اسلام در دفاع از حقوق زنان مترقی و زنده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr