#معنویت
#انقلاب_اسلامی #جهاد_تبیین
#شبکه_سازی #اسلام_ناب
#جبهه_سازی #امام_خمینی(ره)
✅ جبهه سازی در مکتب امام
🔰 قسمت اول
🔶 امام با انسان ها و علمای زمان قبل از خود، تفاوتهایی بسیار زیادی داشتند که هرکدام آنها در جای خود مهم است، اما یک تفاوت بزرگ و اساسی امام با دیگران «جامعیت امام» بود. امام مظهر توأمان «ایدئولوژی و متدولوژی»، «تفکر و روش» و «نظریه و عمل» بودند. یعنی علاوه بر این که صاحب اندیشه و تئوری بود، «میدانست» و «میتوانست» چگونه این آرمانها و خواستهها را به فعلیت و تحقق برساند؛ بنابراین امام یک شخص مانند اشخاص دیگر نیست بلکه وجوه مختلف در او وجود داشت که بهتنهایی و بهصورت واحد هر وجه خاصیت خودش را داشت.
🔶 امام در قبل از انقلاب با رژیم شاهنشاهی دارای مواضع و روش مبارزاتی بودهاند که با علما هم عصر خود دارای تفاوتهایی بوده است. یکی از تفاوتهاي ايشان در ايدئولوژي به نام اسلام ناب محمدی (ص) بود و اين امر، صف امام را با خيلي از گروهها و احزاب جدا ميكرد.
🔶 اما تفاوت دیگر امام با این گروهها در روش کار و حرکت ایشان بود. امام با مارکسیستها و تودهایها و مجاهدین خلق و ملیگراها و ... در ایدئولوژی فقط تفاوت نداشت، در روش مبارزه با شاه و حرکت مبارزاتی هم اختلاف داشتند. روش امام در مقابله با شاه بر عکس بسیاری از این گروههای نامبرده که بر «گروههای برگزیده» استوار بودند، و فقط از کسانی که عضو حزب و تشکیلات میشدند یا اهل مبارزه مسلحانه بودند استفاده می کردند متفاوت بود.
🔶 ایشان از روشهاي «مردمي» و مبارزه «مردمي» برای پیشرانی اهداف نهضت خود استفاده کردند حرکتی که در سایر انقلاب ها مشاهده نمی شود. اکثریت انقلاب های دنیا با قشر خاص و احزاب به خصوصی شکل گرفت برای مثال انقلاب روسیه با جمعیت سی هزار نفری شکل گرفت در حالی که این انقلاب خمینی، فقط در یک شهر خود دارای جمعیت چند صد هزارتایی می بود.
🔶 زیربنای تکیه امام به مردم اعتقادی بود که در تمامی حرکت ها و مبارزات خودش را نشان داد. شهید مطهری در بیان ملاقات خود با امام پیش از انقلاب بیان میکند که «در امام چند ایمان دیدم، ایمان به هدف، ایمان به راه و ایمان به مردم». گفتگوی چالشی امام با آیتالله حکیم در نجف بر سر اعتمادی بود که امام به مردم داشت اما آیتالله حکیم از لایه نظری، اعتقادی متفاوت نسبت به مردم داشت.
🔶 حال منظورمان از اینکه میگوییم روش مبارزاتی امام، مردمی بود و جنگ را هم مردمی اداره کرد، چیست؟ مردمی پیش بردن اهداف و رفع چالشها چگونه توسط امام رقم خورد؟
🔶 مردمی سازی و شبکهکردن یک ملت در نگاه مبارزاتی و نهضت امام بدین گونه بود که ایشان ابعاد و اندازه میدان مبارزه با طاغوت داخلی و خارجی را جوری تعریف کردند که هرکسی با هر جنسیت و سن و سالی، ساکن در هر نقطه جغرافیایی، با هر میزان از تخصص و تحصیلات و در نهایت با هر ظرفیتی و با هر توانی، خود را جزء مبارزین و نقشآفرینان در صحنه میدان بداند.
🔶 امام (ره) برخلاف اکثریت انقلاب ها، تحولات را از طریق گروه ها و توده های حزبی ایجاد نکردند بلکه انقلاب را با میدان آوردن ظرفیت اکثریت مردم به سرانجام رساندند و بنای مبارزه را بر این قاعده استوار کردند.
🔶 بر مبنای این روش هرکس که اعلامیه امام را بخواند یا نوار امام را گوش دهد، آن را دستبهدست کند و محتوای این متن و گفتار را به دیگری انتقال دهد، رساله امام را در خانه داشته باشد، این هم جزء مبارزان و شبکه انقلابیون بهحساب میآید؛ بنابراین صحنه مبارزه با رژیم پهلوی توسط امام یک شبکه مردمی طراحی شد. در واقع امام (ره) به مردم ایران موقعيت راهبردي داد و نه تاكتيكي؛ هنر امام این بود که مردم را راهبری کرد یعنی به همه افراد از بیسواد و کهنسال گرفته تا زنان و جوانان و مردم روستاهای دورافتاده و ... فهماند که محدودیتها هیچکدام باعث نمیشود که فرد، خود را بیرون از صحنه مبارزه در جنگ و انقلاب بداند. هرکس بهاندازه توان و موقعیت خودمیتوانند یک نقش راهبردی ایفا بکند.
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#معنویت #انقلاب_اسلامی #جهاد_تبیین #شبکه_سازی #اسلام_ناب #جبهه_سازی #امام_خمینی(ره) ✅ جبهه سازی
#معنویت
#انقلاب_اسلامی #جهاد_تبیین
#شبکه_سازی #اسلام_ناب
#جبهه_سازی #امام_خمینی(ره)
✅ جبهه سازی در مکتب امام
🔰 قسمت دوم
🔶 در دوره هشتساله دفاع مقدس مدیریت امام نمود همین مسئله است. دفاع مقدس را نمی توان فقط در خط مقدم خلاصه کرد. در عصر دفاع مقدس مجاهد؛ فقط آن کسی نبوده که در عملیات شرکت کند و روی مین برود. در مدل جبههسازی و رهبری امام، جنگ اینگونه تعریف شده بود که آن پیرزنی هم که در خانه خودش مواد غذایی برای جبههها تدارک میدید، او خودش را بخشی از جریان جبهه و جنگ میدید.
🔶 همچنین باید اذعان نمود که رویکرد اتکا به مردم امام خمینی پس از انقلاب البته محدود به دفاع مقدس نیست. امام متناسب با شبکه مسائل جامعه در ابتدای انقلاب اسلامی اقدام به زمینهسازی برای حضور مردم در فرآیند اجتماعی حل این مسائل از طریق ایجاد نهادهایی مردمی مینمود. شکلگیری جهاد سازندگی در زمینه توسعه روستایی، بنیاد مسکن در زمینه مسئله ساخت مسکن محرومین، کمیتههای انقلاب و سپاه در حوزه امنیت، کمیته امداد در زمینه فقرزدایی و ... نمونههایی از بسترسازی بنیانگذار انقلاب جهت حضور مردم و استفاده از توان آنها در تحقق فرآیند شکلدهی به جامعه اسلامی است.
🔶 این رویکرد در سازگاری با تأکید آیه قرآنی «لَقَد اَرسَلنا رُسُلَنا بِالبِیِّنت وَ اَنزَلنا مَعَهُمُ الکِتبَ وَ المیزانَ لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط » است که نقش رهبر جامعه اسلامی را نه تحقق مستقیم قسط که وارد کردن مردم به فرآیند اجتماعی تحقق آن میداند و سبک رهبری امام خمینی را نیز میتوان بر همین اساس تبیین کرد.
🔶 اگر مسائل و چالشهای انقلاب را مردمی کردیم، آنوقت ژنرالهای عرصه جبهه انقلاب خودشان را نشان میدهند. آن روزی که جنگ شروع شد و امام فرمان جهاد را دادند شهید همتی در کار نبود، باکریای در کار نبود. وقتی عرصه مردمی تعریف شد و هرکس بهاندازه توانش توانست نقش ایفا کند، جنگ پیش خواهد رفت و مدیران تحولگرا و خودجوش به وجود خواهند آمد اما متاسفانه بعد از اتمام جنگ، مدل مدیریت امام که درگیر کردن همهجانبه مردم و یکایک احاد ملت بود، با اتکا به تشکیلات اقماری، سازمانها، حزبها و سایر نهادهای بروکراتیک تقلیل دادیم!
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#انقلاب_اسلامی #امنیت
#پیشرفت
✅ ۲۲ بهمن و ریلگذاری جدید
🔶 مسئله اساسی و پرتکراری که این روزها مطرح میشود، این است که آیا رویکردهای دوران پهلوی در بخشهای گوناگون سیاست داخلی، سیاست خارجی، اقتصادی، امنیتی و نظامی و فرهنگی میتوانست جامعه ایرانی را در مسیر توسعه پایدار و مستمر قرار دهد یا خیر؟ معمولاً این پرسش مطرح میشود که اگر حکومت پهلوی هم مانده بود، ایران لاجرم به سمت پیشرفت و توسعه حرکت میکرد! همچنین مسئله دیگر آن است که انقلاب اسلامی در خصوص جهتگیریها و رویکردهای یادشده چه تفاوتی با دوران پهلوی دارد؟
🔶 سخن اساسی در اینجا آن است که اگر کشوری رویکردش در حوزه امنیت به جای استحکام مؤلفههای درونی امنیت، در فکر تعریف کردن خود در ذیل ابرقدرتها باشد، چنین نظامی قادر نیست امنیت پایدار و مطلوب را برای ملت خود به ارمغان آورد؛ اگر یک نظام سیاسی در عرصه سیاست داخلی، رویکرد سرکوب و مشت آهنین را در پیش گیرد و اعتقادی به آزادیهای سیاسی و حق تعیین سرنوشت برای مردم خود نداشته باشد، دچار فقدان مقبولیت و پایگاه مردمی خواهد شد؛ اگر یک حکومت در زمینه سیاست خارجی رویکرد تابع قدرتهای بزرگ بودن را ایده خود بداند و منطبق با منافع ملی نتواند تصمیم بگیرد، در بزنگاهها حتما گرفتار و تنها خواهد شد؛ اگر دولتی در عرصه فرهنگ و اقتصاد به جای الگوهای بومی و ملی، در فکر نسخهها و تجویزهای وارداتی و تقلیدی باشد، فرهنگ و اقتصاد آن، رنگ ارتقا و پیشرفت به خود نخواهد دید.
🔶 بنابراین، رویکردهایی که ایران پیش از انقلاب در زمینه سیاست داخلی و خارجی، الگوی امنیت و مدل توسعه اقتصادی و فرهنگ در پیش گرفته بود و نقشی که برای ایران در نظام تقسیم کار جهانی تعریف کرده بودند، هیچ گاه نمیتوانست ایران را از حیث رویکردها در مسیر پیشرفت و توسعه واقعی، عمیق، پایدار و مستمر قرار دهد و از قضا آن رویکردها کاملاً ضد توسعه عمل میکرد.
🔶 نکته مهم در اینجا آن است که اصل پدیده انقلاب اسلامی نقطهای بود که زنجیرهای اسارت و توقف را از دست و پای ملت ایران زدود و راه را برای پیشرفت باز کرد؛ رویکردهای انقلاب اسلامی در همه عرصههای یاد شده، منطبق با اصول و قواعدی است که یک نظام سیاسی برای پیشرفت خود به آن محتاج است؛ هر چند در اینکه این رویکردها تا چه اندازه به اقدام و عمل تبدیل شده است، ممکن است محل اختلاف باشد؛ اما در این نقطه اشتراک نظر تقریباً فراگیر است که انقلاب اسلامی یک مسیر روشن و تاریخی را پیش روی ملت ایران برای پیمودن راه پیشرفت و رسیدن به آرمانهایش هموار کرده است.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#رسانه #معیشت
#انقلاب_اسلامی
✅ جشن ۲۲ بهمن؛ چرا منحصر به فرد است؟
🔶 جشن های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مانند اصل انقلاب، منحصر به فرد است. کمتر کشوری است که انقلابی در آن رخ داده باشد و بعد از چند دهه، بتواند جشنی پر نشاط در سالگرد پیروزی برگزار کند. کشورهایی هم که چنین جشن هایی را برگزار می کنند، غالبا محدود به مراسم رسمی دولتی و رژه و نمایش ادوات نظامی است. اما در کشور ما، برگزار کنندگان اصلی جشن، خود مردم با سلابق مختلف و سطوح سنی گوناگون- از پنج نسل- هستند.
🔶 راهپیمایی ۲۲ بهمن، امسال در ۱۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستا در حالی در امنیت و آرامش کامل برگزار شدکه گروه های تروریستی بسیاری، به سفارش سرویس های جاسوسی متخاصم، برای نا امن سازی ایران فعالیت می کنند و ظرف ماه های اخیر، ده ها شبکه و هسته تروریستی از سوی نهادهای امنیتی، بازداشت یا منهدم شده اند. گسترده تر از گروه های تروریستی، شبکه تروریسم رسانه ای و اقتصادی است که ماموریت دارند آرامش روانی و معیشتی مردم ایران را به هم بزنند.
🔶 این شبکه، طی ماه های اخیر ماموریت داشت به بهانه تحولات منطقه، به تلاطم های روانی و اقتصادی دامن بزند تا مردم را نسبت به حضور در جشن پیروزی انقلاب و سپس، انتخابات مهم ۱۱ اسفند دلسرد کند. جشن تماشایی ۲۲ بهمن امسال، با وجود هجمه سنگین رسانه ای و اقتصادی- و کم کاری برخی دستگاه های مسئول در مواجهه هوشمندانه و قاطع با بحران سازان- رونق گرفت و یکی از کم نظیر ترین راهپیمایی های سال های اخیر را رقم زد.
🔶 همچنین، امواج خروشان جمعیت به ویژه در گستره چند کیلومتری در تهران در حالی به چشم دوستان و دشمنان آمد که ۲۲ بهمن، با چند روز تعطیلی پشت سر هم مقارن شده بود و طبیعتا در چنین ایامی، مسافرت ها اوج می گیرد. اقشار مختلف، با سلایق سیاسی و اجتماعی گوناگون، در حالی پای کار جشن انقلاب آمدند که گلایه های به حقی از عملکرد برخی مدیریت ها دارند، یا توقعات شان از مدیران- با همه خدمات و زحمات- بسی فراتر از کارکردهای فعلی است.
🔶 مردم با مشکلات گوناگونی دست به گریبان هستند، گلایه و انتقاد دارند، و برخی عملکرد ها را ممکن است نپسندند، اما به برکت خود انقلاب، به این بلوغ رسیده اند که از اهمیت جاری ساختن خون تازه در رگ های انقلاب جوان خویش غفلت نکنند. انقلاب اسلامی و آزادی و استقلال برآمده از آن، انتخاب همین مردم -نسل اندر نسل- است و آنها بر مبنای دریافتی به غایت عقلانی و عاطفی، برای انتخاب مبارک خویش، از دل و جان مایه می گذارند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#انقلاب_اسلامی #پیشرفت
#غرب_شناسی #تحریم
✅ رژیم پهلوی؛ مانع یا عامل توسعه؟
🔶 چهل و پنج سال از انقلاب اسلامی ایران میگذرد. انقلابی که در مسیر رسیدن به اهداف و مطلوبیتهایش گامهای بزرگی برای رسیدن به عزت برداشته است. از طرفی برخی از این مطلوبیتها مانند اقتصاد اگرچه با اهداف متعالی فاصله دارد، اما از نقطهای که در چهار و نیم دهه پیش بود نیز فاصله بسیار زیادی دارد و راه زیادی طی شده است. چالشهای فعلی اقتصادی در رسیدن به مطلوبیتها سبب شده است تا جریان تحریف بر این انگاره تمرکز کند که اگر رژیم پهلوی ادامه مییافت، به توسعه و پیشرفت اقتصادی میرسیدیم. اما تمرکز بر مفهوم توسعه به معنای توان آباد کردن از یکسو و از سوی دیگر مطالعه ماهیت رژیم پهلوی، نشان میدهد این رژیم شاید کشور را به رشد اقتصادی از جنس آنچه در برخی کشورهای عربی است، میرساند؛ اما هيچ وقت توان ایجاد توسعه و آباد کردن ایران را نداشت.
🔶 اما استدلالهای اثبات این ادعا کدامند:
زیربنای توسعه داشتن استقلال در همه وجوه آن است. این در حالی است که رویکردهایی که ایران پیش از انقلاب در زمینه سیاست داخلی و خارجی در پیش گرفته بود، منطبق با الگوی حامیـ پیرو بود و اساساً در این الگو نقشی که برای ایران در نظام تقسیم کار جهانی تعریف کرده بودند، هیچگاه نمیتوانست ایران را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دهد و اتفاقاً این رویکردها ضد توسعه بود. ایالات متحده میکوشید ایران را در تمام عرصهها به خود وابسته کند و همین وابستگی اصلیترین عامل جاماندن ایران از مسیر توسعه بود. برنامهریزیهای توسعه در زمان پهلوی در مسیر توسعه اقتدارگرایی شاه (انقلاب سفید) و تأمین منافع غرب بود.
🔶 آنچه به عنوان صنعت در قالب ذوب آهن اصفهان، صنعت هستهای، گسترش بنادر و غیره در زمان پهلوی به ایران آمد، هیچگاه همراه با انتقال فناوری نبود و مهندس ایرانی اجازه فهم تکنولوژی را نداشت. صنعتی شدن در دوران پهلوی از طریق فروش نفت بود. نفت بفروش، کارخانه و مهندس اجارهای وارد کن. داشتن اعتماد به نفس در ایران و ایرانیِ زمان پهلوی در قالب فرهنگ غربزدگی، به کلی نابود شده بود. همچنین موتور توسعه اقتصادی علم است. صنعت هستهای، نفت و بسیاری از علوم صنعتی و غیر صنعتی از چندین دهه قبل از انقلاب در عرصه جهانی رخ برآورده بودند، ولکن تولیدات علمی در دانشگاههای ایرانی در آن زمان در حداقل ممکن بود. کشوری با این سطح پایین علمی چگونه میتوانست به توسعه اقتصادی دست یابد؟
🔶 انقلاب اسلامی رویکردها را تغییر داد و بستر لازم را برای رسیدن به توسعه ایجاد کرد و اگر موانع متعددی همچون جنگ، تحریم و غیره در مقابل خود نداشت، با سرعت بیشتری به سمت توسعه حرکت میکرد. با وجود این، ایران کنونی در بسیاری از علوم و فناوری در سطوح بالای جهانی و در کنار پنج کشور برتر دنیا قرار دارد.
🆔 @tahlil_shjr
کاهش رتبه اعتباری صهیونیستها.pdf
75.1K
#اقتصاد
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آمریکا
✅ شوک جدید به نتانیاهو/ کاهش رتبه اعتباری صهیونیستها
🔶 انتشار گزارش موسسه مودیز، شوک تازهای را به نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس وارد ساخته است. در حالیکه موسسه اعتبارسنجی مودیز (Moody's) رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش داده است، بنیامین نتانیاهو این تصمیم را کماهمیت جلوه میدهد. موسسه اعتبارسنجی آمریکایی مودیز روز جمعه ۹ فوریه (۲۰ بهمن) اعلام کرد که رتبه اعتباری اسرائیل را بهدلیل تاثیر درگیریهای مداوم با حماس در غزه کاهش داده و سطح آن را از A ۱ به ۲ A تقلیل داده است.
🔶 مودیز در بیانیهای اعلام کرد که در ارزیابی اعتبار اسرائیل به این نتیجه رسیده است که «درگیری نظامی مداوم با حماس و پیامدهای گسترده آن، خطرات سیاسی را برای اسرائیل افزایش میدهد و همچنین نهادهای اجرایی و قانونگذاری و قدرت مالی آن کشور را برای مدتها تضعیف میکند.»
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سعید سبحانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #تحریم
#مقاومت
✅ مخمصه طوفان الاقصی!
🔶 آمریکا برای خارج کردن اسرائیل از مخمصه غزه و نجات خود از باتلاق غرب آسیا، بار دیگر راهکار دو دولتی و تشکیل حکومت مستقل فلسطینی را روی میز گذاشته است. نتانیاهو اما میگوید این کار یعنی فلسطین بتواند با ایران قرارداد نظامی ببندد و از آنها موشک بخرد!
🔶 هرچند راهکار دو دولتی مطلوب مقاومت فلسطین نیست، اما طرح این مسئله که باعث چالش بین نتانیاهو و بایدن هم شده، خود بیانگر فشاری است که طوفان الاقصی توانسته بر جبهه عبری-غربی وارد کند. حالا دو دولتی را اگر نپذیرند، به نظر نمیرسد در وضعشان تغییری ایجاد شده و به شرایط گذشته برگردند، اگر هم بپذیرند که مواردی مانند آنچه نتانیاهو از آن واهمه دارد ممکن است اتفاق بیفتد! ضمن آنکه در شرایط بلاتکلیفی و تحت فشار افکار عمومی دنیا هر روز مفتضح تر میشود و هیچ جای دفاعی برای خود باقی نمیگذارد.
🔶 از آن طرف آمریکا هم مجبور شده برای دفاع از حیثیت خود بطور بی سابقه ای [هرچند غیرواقعی] دست به تنبیه برخی افراد صهیونیست با ابزار تحریم بزند! این هم میتواند فشار روانی به نتانیاهو برای همراهی بیشتر با بایدن را افزایش دهد و هم به هر حال ترفندی برای جدا کردن صف خود از تندروی های اسرائیل در نزد افکار عمومی جهان است. واقعیت این است که اسرائیل با توجه به لابی قدرتمند صهیونیسم در آمریکا، به نحوی دولت دموکرات بایدن را گروگان گرفته و سپر بلای اسرائیل کرده اند. باید منتظر ماند و دید چه می شود!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انقلاب_اسلامی #تاریخ_معاصر
#تحریم #دشمن_شناسی
#روشنگری
✅ از گوادلوپ تا میدان آزادی
🔶 یکی از جلساتی که حدودا یک ماه پیش از انقلاب پیرامون نهضت امام (ره) برگزار شد کنفرانس گوادلوپ در دی ۱۳۵۷ برای بررسی انقلاب اسلامی بود. در این جلسه سری کالاهان، ژیسکار دستن، کارتر و اشمیت رهبران ۴ قدرت اصلی بلوک غرب یعنی آمریکا، انگلستان، فرانسه و آلمان غربی حضور داشتند و بنایشان صحبت بر چگونگی تعامل با آنچه در ایران اتفاق میافتد بود.
🔶 رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با فرماندهان سپاه پیرمون اجلاسیه گوادلوپ فرمودند: «در نیمههای دیماه سال ۱۳۵۷، سران چهار کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه، و آلمان جمع شدند در یک کنفرانسیـ به تعبیر خودشان یک گردهماییـ در یک جزیره فرانسوی به نام گوادلوپ که بعدها به کنفرانس گوادلوپ معروف شد. موضوع بحث در این کنفرانس، انقلاب بود، انقلاب ایران بود، انقلاب اسلامی بود. نشستند بحث کنند که «چهکار کنیم؟ چه چاره کنیم در مقابل این انقلاب؟»؛ میدیدند که [انقلاب] دارد پیروز میشود دیگر. به این نتیجه رسیدند که نجات رژیم دستنشانده پهلوی ناممکن است؛... به خودشان مژده دادند، گفتند بله، این انقلاب پیروز خواهد شد، لکن بحرانهایی برای این انقلاب پیش میآید... که هیچ دولتی که بعد از انقلاب سر کار بیاید، قادر به مواجهه با آن بحرانها نیست؛ به این نتیجه رسیدند... . گفتند هر دولتی که بعد از انقلاب سر کار بیاید با این بحرانها از پای در خواهد آمد و نمیتوانند ادامه بدهند.»
🔶 امروز بیش از ۴۵ سال از کنفرانس گوادلوپ میگذرد. جنگ ۸ ساله با پشتیبانی بیش از ۵۰ کشور، برنامهریزی چندین کودتای کلان، صدها قلم تحریم کوچک و بزرگ، صدها ترور و...؛ بررسی آنچه از دیماه ۱۳۵۷ در گوادلوپ تا حماسه عظیم مردم در ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ در میدان آزادی گذشت نشان میدهد که هر دولت یا ملتی به جای ایران و ایرانیان بود یک سال نگذشته از هم فرو میپاشید.
🔶 اما بررسی ۴۵ سال نشان میدهد که این ملت با آن عقبه فرهنگی و تمدنی و این رهبری حکیم نه تنها فرو نپاشید بلکه روز به روز بالندهتر شد. آنچه گفته شد سرپوش گذاشتن بر مشکلات نیست هر انسانی که در فضای اجتماعی و مردم زیست میکند مشکلات را میبیند و درک میکند ولی آنچه باعث آمدن و ایجاد حماسههایی شبیه دیروز میشود همین عشق داشتنها حتی با گلایهها و اخمهای ته ذهن است. مردم برای آنچه شکل گرفته است جان دادهاند، خون دل خوردهاند، فرزند تقدیم کردهاند لذا هر سال پر شکوهتر و توفندهتر میآیند. و این حضور است که به انقلاب اسلامی برکت داده است تا از میان هجمهها، آتشها و مکر و حیله دشمنان به سلامت عبور کند.
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#عزت_ملی
#رسانه #انقلاب_اسلامی
#تاریخ_معاصر #اتحاد
#اسلام_ناب #بصیرت
✅ اتحاد و امید به افق فجر انقلاب
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۴۳۱.pdf
3.01M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#عزت_ملی
#رسانه #انقلاب_اسلامی
#تاریخ_معاصر #اتحاد
#اسلام_ناب #بصیرت
✅ اتحاد و امید به افق فجر انقلاب
🔶 سخنهفته این شماره خط حزبالله، به این سؤال، پاسخ داده است که بصیرت و حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، نشاندهنده چیست؟
🔶 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله در آستانه اعیاد شعبانیه و میلاد امام زینالعابدین علیهالسلام، برای نخستینبار متن بیانات رهبر انقلاب در خطبه نماز جمعه سال ۱۳۶۵ را درباره سیره سیاسی امام سجاد علیهالسلام منتشر کرده است.
🌷 این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید ابوباقرالساعدی از فرماندهان کتائب حزبالله عراق تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله، شماره ۴۳۱
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#رسانه #طوفان_الاقصی
#مقاومت #مصر #اسرا
✅ چرایی اصرار نتانیاهو بر گسترش دامنه جنگ به سمت «رفح»
🔰 قسمت اول
🔶 نتانیاهو اخیراً با بایدن ۴۵ دقیقه به صورت تلفنی گفت و گو کرد. براساس گزارش رسانهها بیشتر گفت و گو با محوریت حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح جنوبی ترین شهر نوار غزه که اکنون بیش از یک و نیم میلیون نفر از اهالی غزه را در خود جای داده، بوده است. علیرغم مخالفتهایی در آمریکا، اروپا، برخی کشورهای عربی و حتی مسوولین نظامی و امنیتی تل آویو، اما نتانیاهو اصرار زیادی بر آغاز نبرد در رفح دارد. دلیل اصرار نتانیاهو چیست؟
🔶 حمله به رفح، تکمیل پروژه کلان «اجتماع زدایی از مقاومت» و «سرزمین سوخته نوار غزه»
شهید و مفقود شدن بیش از ۳۵ هزار نفر در کنار حجم تخریب گسترده شهرهای اصلی نوار غزه، موجب شده بخش زیادی از جمعیت ۲.۳ میلیونی این منطقه چارهای جز تجمع و آوارگی در رفح نداشته باشند. براساس آمار اکنون بیش از یک و نیم میلیون نفر در رفح مستقرند که بخش زیادی از آنها در چادرها زندگی میکنند.
🔶 کلان پروژه رژیم صهیونیستی که بارها هم صراحتاً از زبان تندروهای این رژیم شنیده شده، فروپاشی اجتماعی و غیرممکن کردن زندگی در نوار غزه با روش سرزمین سوخته و حجم تخریب زیرساختها است. براساس آمار صهیونیستها که هفته گذشته در شبکه ۱۲ عبری منتشر شد ارزیابی تصاویر ماهوارهای از حجم تخریب منازل و بناهای مسکونی و اداری به تفکیک ۵ استان نشان میدهد که استانهای شمال غزه ۷۲ درصد، استان مرکزی یا دیربلح ۳۹ درصد، استان خان یونس ۴۶ درصد و استان رفح ۲۰ درصد کاملاً تخریب شده اند. آماری که نشان از فاصله وضعیت رفح با دیگر مناطق نوار غزه است.
🔶 نتانیاهو و اعضای کابینه تندروی وی صراحتاً بارها تاکید کرده اند که عدم حمله به رفح را ناکامی کامل تل آویو در جنگ میدانند زیرا عدم حمله به رفح جدا از اهمیت سیاسی و نظامی آن که در بخشهای بعدی اشاره خواهیم کرد، کلان پروژه نابودی زیرساختی نوار غزه و در نهایت کوچ اجباری فلسطینیها را نیمه تمام خواهد گذاشت. درست است که ملت فلسطین تا کنون در یک استقامت اسطورهای در نوارغزه مانده، اما در صورت حمله همه جانبه به رفح ماندگاری در نوارغزه و تداوم زندگی با سوالهای زیادی روبرو خواهد شد. آنگاه کوچ اجباری حتی در صورت بسته بودن مرز از سوی مصریها قابل ممانعت و جلوگیری نخواهد بود.
🔶 امتیاز سیاسی و دستاورد سازی پیش از پایان جنگ
اما هدف دوم و مهم نتانیاهو از حمله به رفح، دستاورد سازی از ۴ ماه جنگ است. مقامات نظامی تل آویو اینگونه برای جامعه صهیونیستی روایت کرده اند که تنها چند تیپ نظامی حماس در رفح تا نابودی کامل فاصله دارند. آزادی دو اسیر صهیونیستی در رفح پس از گفت و گوی تلفنی نتانیاهو با بایدن، دستاورد مهمی است که میتواند مخالفان نتانیاهو را در موضع ضعف قرار دهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن فائضی؛ کارشناس مسائل غرب آسیا
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #فلسطین #رسانه #طوفان_الاقصی #مقاومت #مصر #اسرا ✅ چرایی اصرار ن
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#رسانه #طوفان_الاقصی
#مقاومت #مصر #اسرا
✅ چرایی اصرار نتانیاهو بر گسترش دامنه جنگ به سمت «رفح»
🔰 قسمت دوم
🔶 نتانیاهو و حتی تیم کابینه جنگ همراه او (بالاخص گالانت، وزیر جنگ) بارها تأکید کرده اند که از مسیر جنگ میتوانند به آزادی اسرا و نابودی سران حماس و توان نظامی قسام برسند. اتفاق آزادی دو اسیر پس از حملات شدید هوایی به رفح که منجر به شهادت بیش از ۱۰۰ فلسطینی هم شد، نتانیاهو را برای اصرار بر حمله به رفح جری تر و مصممتر خواهد کرد.
🔶 مخالفتهای جهانی از بایدن گرفته تا کشورهای عربی و به ویژه مصر، یکی از موانع جدی در مسیر حمله به رفح بود، لذا پس از عملیات آزاد سازی اسرا، خط روایت رسانههای نزدیک به نتانیاهو بر روی گفت و گوی تلفنی با بایدن و هماهنگی با آمریکا قرار گرفت. این رسانهها تاکید کردند عملیات آزادسازی اسرا از رفح از چند روز پیش برنامه ریزی شده بود و اخیراً انجام شد و نتانیاهو، رییس جمهور بایدن را از این عملیات مطلع کرد. البته ناگفته نماند که علیرغم اولین موفقیت آزادی اسرا، کمیته پیگیری اسرای رژیم صهیونیستی در بیانیهای تاکید کرد که زمان برای بقیه اسرا رو به اتمام است و باید بسیار زود به یک توافق برای مبادله رسید.
🔶 جمع بندی
با اتفاق شب گذشته و آزادی موفق زنده ۲ اسیر برای نخستین بار آن هم در رفح، میتوان گفت احتمال حمله به جنوبی ترین شهر نوار غزه از هر زمانی بیشتر شده و موانع پیش روی نتانیاهو برای این اقدام کمرنگتر شده است. اما باید توجه داشت که حمله ارتش تل آویو به رفح، پرونده آتش بس و طرح پیشنهادی مشهور به پاریس را که از سوی اروپاییها و آمریکاییها پیشنهاد شده است تا میزان زیادی (حداقل برای یک ماه) بایگانی خواهد کرد. در حقیقت میتوان حمله به رفح را انتخاب تداوم جنگ تا حداقل دو ماه دیگر از سوی صهیونیستها دانست.
🔶 ضمناً باید به این مسئله هم دقت داشت که شرایط انسانی در نوار غزه روز به روز بحرانیتر میشود و حمله به رفح این شرایط را به مرحله انفجار واقعی نزدیک تر میکند؛ انفجاری که مقاومت را میتواند با چالشهایی روبرو سازد. اگر تا دو هفته آتی آتش بس محقق نشود، حمله به رفح اتفاق خواهد افتاد و معادلات طوفان الاقصی را وارد مرحله جدیدی خواهد کرد. اکنون نبرد غزه به ساعتهای سرنوشت ساز خود نزدیک تر شده و باید دید چگونه پیش خواهد رفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن فائضی؛ کارشناس مسائل غرب آسیا
🆔 @tahlil_shjr