eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
718 دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
7هزار ویدیو
725 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
⁉️ آیا شما عدالت‌خواه هستید؟! ✅ برخی از اعضای جنبش دانشجویی عدالت خواهی در شرایطی که هنوز کابینه رئیسی به صورت رسمی اعلام نشده ، اتهاماتی را علیه آن وارد کردند که امروز با اعلام رسمی و بررسی لیست کابینه در مجلس مشخص شد آن ادعاها غلط و بی اساس بوده است. ❌وحید اشتری، از اعضای اصلی جنبش موسوم به عدالتخواهی در توییتی مدعی شده بود که وزیر مسکن دولت رئیسی، همان وزیر مسکن دولت روحانی است و با این اساس دولت جدید چگونه می خواهد در وضعیت مسکن تحول ایجاد کند. اما بعد مشخص شد که وزیر پیشنهادی مسکن هیچ ارتباطی با دولت روحانی ندارد. ❌میلاد گودرزی، یکی دیگر از اعضا جنبش مذکور با ارائه اسنادی به قول خودش معتبر مدعی بود به سجاد مخبر، فرزند معاون اول رئیسی، 960 میلیون تومان پاداش داده شده است. بعد ها گودرزی در توییتی دیگر این خبر را تکذیب کرد و از سجاد مخبر عذر خواهی نمود. 🔺اتهام زنی اعضای جنبش به اصطلاح عدالت خواهی که مدعی هستند افشاگری هایشان با سند و مدرک است اما با بررسی های ساده کذب بودن افشاگری ها مشخص می شود، چه ارتباطی با عدالت خواهی دارد؟ چگونه می خواهند در پی جبران ادعاهای اشتباه خود برآیند؟ آیا آبروهای رفته به این سادگی اعاده خواهد شد؟
❇️ هفت اقدام راهبردی شهید قاسم سلیمانی در افغانستان 🔻 وقتی طالبان از بین رفت، آمریکا دنبال این بود که حضور نظامی‌اش را دائمی کند و می‌خواست انتخاباتی طبق خواسته‌ خودشان برگزار بکند. جمهوری اسلامی این خطر را احساس کرد و تلاش می‌کرد که استقلال و حاکمیّت افغانستان حفظ بشود که در این جریان حاج قاسم سلیمانی نقش فرمانده و راهبر پرونده افغانستان را ایفا کرد از جمله اقداماتی که حاج قاسم در آن نقش جدی داشت: 1️⃣ آن‌ وقت آمریکایی‌ها دنبال این بودند که محمّد ظاهرشاه را بر سرکار بیاورند. جمهوری اسلامی این را برای آمریکایی‌ها روشن کرد که با هرگونه توافق یا طرح، تا زمانی که شرایط انتخابات فراهم بشود مخالف است؛ چون شکل‌گیری نظام سیاسی افغانستان باید به دست مردم این کشور محقق شود. 2️⃣ ایران این مسئله را جاانداخت که هرگونه توافقی بدون تراضیِ کشورهای همسایه‌ی افغانستان امکان‌پذیر نیست. 3️⃣ کار بزرگ دیگر حاج قاسم این بود که آمریکایی‌ها را تفهیم کرد که نمی‌توانند افغانستان را به یک کانون تهدید برای کشورهای همسایه و کشورهای منطقه تبدیل کنند. 4️⃣ بعد از تعیین دولت افغانستان، زمان بازسازی این کشور رسید. در اجرای پروژه‌های آنجا حاج قاسم نقش اوّل بود؛ محوریّت این کار هم با حاج قاسم بود. شبکه‌ی برق هرات؛ ما از ایران به هرات به طول ۱۳۰ کیلومتر شبکه‌ی برق وصل کردیم و برق را به هرات فرستادیم. حاج قاسم مسئول این کار بود. تقریباً هشتاد درصد ترانزیت کالاهای افغانستان از محور ایران و از مرز دوغارون صورت می‌گرفت و به هرات می‌رفت. در فضایی که امنیّت نبود، ما پذیرفتیم که جادّه‌ی جدیدی را احداث کنیم. نزدیک به صد و سی پل دارد. حاج قاسم یکی از مجموعه‌های مهندسی‌ که در دوره‌ی جنگ کار می‌کردند را مأمور این کار کرد. آن‌ها هم با روحیه‌ی جهادی و انقلابی شروع به‌کار کردند. 5️⃣ یکی از کارهای فوق‌العاده مهمّی که حاج قاسم در افغانستان انجام داد، مسئله‌ی ساخت دانشگاه و حوزه‌ی علمیّه در کابل است واقعاً حاج قاسم با انگیزه‌ی زیادی این کار را انجام داد. 6️⃣ یک کار دیگر حاج قاسم این بود که جلوی تنش‌های بین قومی و گروه‌ها را گرفت، و آن تهدیداتی که توسّط تندروها علیه شیعیان بود افت و کاهش پیدا کرد. 7️⃣ یکی از تلاش‌های دیگر ایشان این بود که در مرزهای شرقی کشور ما با افغانستان امنیّت و آرامش ایجاد بشود. از خطوط قرمز ما این بود که آمریکایی‌ها نباید در این مرزها حضور پیدا کنند، اگرچه آمریکایی‌ها خیلی تلاش کردند. ✍️حسن کاظمی قمی، سرکنسول پیشین کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات افغانستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تحلیل دکتر از نفوذ صهیونیسم در سیستم مالی جمهوری اسلامی ایران: 📺 امام خامنه‌ای در این سال‌ها، در دفعات متعدد خطرات را بیان کرده‌اند. نفوذ‌کننده‌ها را از طریق روش کار آن‌ها می‌توانیم بشناسیم. 📺 انحصارطلبی‌ها، دفاع و پایبندی به بانک ربوی و سودهای حرام، احتکارهای وحشتناک، مخصوصا در این هشت سال، هم نتیجه نفوذ‌اند و هم در مبانی اعتقادی ریشه دارند. 📺 واردات بی‌رویه کالا و قاچاق‌های کلان سازمان‌یافته، برای آسیب زدن بر ارزش پول ملی، تعطیل‌کردن تولید داخلی و افزایش فشار معیشتی، از شگردهای برای مبارزه با دشمنان‌شان هستند. 📺 ایجاد دلبستگی به بیگانه، ناامیدسازی مردم و نخبگان از طریق و در آخر، حذف نخبگان فکری، علمی و اقتصادی، جز از دست شبکه نفوذ یهود بر نمی‌آید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید| واکسنِ واکسن وقتی رهبر یک کشور، سیــبل رسانه‌ای دشمنان، به بهانه می‌شود!!! آیا واقعا ایران چون واکسن امریکایی نخواست بدبخت ترین کشور دنیاست؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲۴|دیروز چه خبر بود؟ از رکورد سیاه کرونا تا تکذیب هواپیماربایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📅 امروز پنجشنبه ☀️ 04 شهریور ماه 1400 شمسی 🌙 17 محرم 1443 قمری ❄️ 26 آگوست 2021 میلادی ☀️ ➕ ترور مبارز متعهد "حاج مهدی عراقي" و فرزندش "حسام"، توسط گروه منحرف فرقان (1358ش) ➕ صدور قطعنامه 620 شوراي امنيت عليه كاربرد سلاح شيميايي توسط عراق (1367 ش) ➕ درگذشت "مهدی اخوان ثالث" شاعر معاصر (1369 ش) ➕ روز كارمند 🌙 ➕ پيروزي سپاهيان نادرشاه در جنگ با عثماني (1148 ق) ➕ نزول عذاب بر اصحاب فیل ➕ درگذشت اديب و عارف نامي "عبدالرحمن جامي" خاتم شعراي بزرگ ايران (898 ق) ❄️ ➕ استفاده از سلاح "توپ" براي اولين بار در جنگ بين انگلستان و فرانسه (1346م) ➕ درگذشت "آنتوان فان ليونهوك" دانشمند هلندی و مخترع ميكروسكوپ (1723م) ➕ قتل ‏عام خونين ارامنه در امپراتوری عثماني به فرمان امپراتور آن كشور (1896م) 📆 روزشمار: ▪️8 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام ▪️17 روز تا شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها ▪️32 روز تا اربعین حسینی ▪️40 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام ▪️41 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
🗓 ٤ شهریور سالروز شهادت حاج 🔴 : او می‌بایست شهید می‌شد؛ برای او مردن در رختخواب کوچک بود 🔻 من ایشان را حدود بیست سال است که می‌شناسم. مهدی عراقی یک نفر نبود، او به تنهایی بیست نفر بود. حاج مهدی عراقی برای من برادر و فرزند خوب و عزیز من بود. ایشان برای من بسیار سنگین بود اما آنچه مطلب را آسان می‌کند آن است که در راه خدا بود. او می‌بایست شهید می‌شد؛ برای او مردن در رختخواب کوچک بود. 📚بیانات در دیدار با خانواده شهید؛ ۴ شهریور ۱۳۵۸ 🔗 توضیح تاریخی: شهید مهدی همچون سربازی فداکار در خدمت امام بود و از کینه در امان نماند و در ۴۹ سالگی به همراه فرزندش حسام توسط گروهک به شهادت رسید و در حرم حضرت معصومه (س) مدفون شد.
◾️درگذشت اديب و عارف نامي "عبدالرحمن جامي" خاتم شعراي بزرگ ايران (898 ق) ✍️ عبدالرحمن بن احمد بن محمد جامي، صوفي، اديب نحوي و شاعر ماهر در سال 817 قمري در شهر جام خراسان به دنيا آمد. جامي را شيعه دانسته‏ اند و اشعار پرشوري را در مناقب اهل بيت(ع) از او نقل مي‏ نمايند. ولي گويا وي مذهب خود را پنهان مي‏ ساخته و تقيّه مي‏ كرده است. اَشِعَّةُ اللَّمَعات، بهارستان، چهل حديث، ديوان اشعار، سلامان و آبسال از جمله تصنيفات وي مي‏ باشند. ✅ غزليات جامي بسيار شيرين و گاهي تلفيقي از عربي و فارسي هستند. وي را خاتم شعراي بزرگ پارسي گوي خوانده‏ اند. در اشعار جامي، افكار صوفيانه، داستان‏ها، حكمت، اندرز، تصورات خيالي و غنايى، به وفور ديده مي‏ شود. او در مثنوي‏ هاي خود، روش نظامي را تقليد مي‏ كرد و در غزل از سعدي و حافظ پيروي مي‏ نمود. با اين حال، نبايد جامي را از ابتكار مضامين تازه و قدرت بيان و لطف معاني در اشعارش بي‏ بهره دانست. ✅ جامي با آن كه كمتر به مرتبه و جايگاه استادانِ بزرگ پيش از خود مي‏ رسد، ولي از آن جهت كه خاتم شعراي بزرگ پارسي زبان است، داراي اهميت و مقام خاصي است. او در سال 898 ق در 81 سالگي در هرات چشم از جهان فرو بست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖤 علیه‌السلام فرمودند: 🍃 چیزی را بر زبان نیاورید که از ارزشِ شما بکاهد .. 📖 جلاءالعیون، ج۲، ص۲۰۵.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰؛ آداب مدح اهل بیت (ع) از نگاه رهبر معظم انقلاب 🔅استفاده از منابع شعری قوی قدیم و جدید 🔹یک وقت یکی از برادران مداح می گفت ما اگر از شعرهای خوب و شعری انتخاب کنیم، مردم نمی فهمند؛ بنابراین مجبوریم از این شعرها استفاده کنیم. این‌طوری نیست؛ من این را قبول ندارم. 🔸وقتی با با مردم حرف بزنید، هرچه شعر پیچیده هم باشد، وقتی مداح با خود توانست این را کلمه کلمه به مردم و مخاطبه کند، در دل مردم اثر می گذارد. 🔹ما غزلیات زیادی داریم. شما به نگاه کنید. من یک وقت چند بیت از این اشعار را تصادفی انتخاب کردم و به بعضی از برادرهای مداح گفتم روی این ها کار کنید. دیوان صائب غزل های بسیار خوب و مفیدی دارد که در دلها اثر می گذارد. دیگران هم از این‌گونه اشعار دارند. بعضی از شعرا، درباره‌ی عبادت و خضوع و جهاد و تضرع و انفاق و جهاد ائمه (علیهم‌السّلام) بیانات خیلی خوب و زیبایی داشتند. 🔸 شعر را از لحاظ هنری، انتخاب کنید؛ چون اثرگذار است. شعر خوب و شعر هنری، همان خاصیت عمومی هنر را دارد. خاصیت عمومی هنر این است که بدون این‌که خود گوینده حتّی در خیلی از موارد توجه داشته باشد و غالباً بدون این‌که مستمع توجه داشته باشد، اثر می گذارد. تأثیر شعر، نقاشی، بقیه‌ی انواع هنر، صدای خوش و آهنگ‌های خوب - که اینها همه هنر است - روی ذهن مخاطب، من حیث لایشعر به‌وجود می‌آید؛ یعنی بدون این‌که مخاطب متوجه باشد، آن اثر را در او می بخشد؛ این بهترین نوع اثرگذاری است. (بیانات در دیدار جمعی از مداحان 05/05/1384) رسالت مداحان؛ استفاده از اشعار قوی یک شاخصه از .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴 جایگاه مجالس روضه و عزاداری در زندگی حضرت آیت‌الله بهجت ▫️ آخرین جمعه بود؛ ۲۵اردیبهشت١٣٨٨. با بدنی رنجور و نحیف، در مجلس روضه نشسته بود. نودوسه سال از عمر مرجع تقلید شیعیان می‌گذشت؛ ولی هنوز خود را محتاج همین بارگاه می‌دانست. حدود پنجاه سال بود که هر جمعه‌، مجلس روضه برپا می‌کرد؛ البته این مجلس غیر از مجالسی بود که در محرم و صفر برگزار می‌کرد. سال‌های آغازین ورود به قم، این مجلس را در منزل خودش برگزار می‌کرد. رفته‌رفته جمعیت مشتاق زیادتر می‌شد و دیگر، اتاق‌های کوچک و تودرتوی منزل جواب‌گوی این جمعیت نبود. محل برگزاری روضه‌ها را به مسجد منتقل کردند. خودش تا آخرین جمعۀ عمرش، شرکت‌کنندۀ همیشگی مجلس‌ها بود. ▫️پایبندی‌اش به روضه تعجب‌برانگیز بود. در حال مریضی هم اصرار داشت که این مجلس باید برقرار باشد. تا خودش به مجلس روضه نمی‌رفت، آرام نمی‌گرفت؛ مگر آنکه پسرش را به نیابت از خود می‌فرستاد. ▫️سال‌هایی که مجلس را در منزل برگزار می‌کرد، بسیاری از کارها را خودش انجام می‌داد و هنگام روضه، کنار در می‌نشست و به کسانی که وارد می‌شدند، احترام می‌گذاشت و جلوی پای کسانی که وارد مجلس می‌شدند، می‌ایستاد؛ چون به مجلس امام حسین علیه‌السلام مشرف می‌شدند، عزیز بودند. ▫️بر جزئیات کارها نیز نظارت می‌کرد؛ حتی بر چای‌دادن و خوش‌آمدگویی به عزاداران. این پیگیری و توجه و تواضع را از استادان بزرگ خود آموخته بود. می‌فرمود: ▫️استاد بزرگ ما، مرحوم غروی کمپانی که از لحاظ علمی در سطح بالایی بود، در مجالس روضۀ اباعبدالله علیه‌السلام پای سماور می‌نشست و چای می‌داد. ▫️شرکت در مجالس عزای سیدالشهدا علیه‌السلام را تعظیم شعائر می‌دانست و معتقد بود که باید به شعائر عظمت بخشید و عمر خود را در اعتلای هرچه بیشتر آن‌ها صرف کرد. همیشه تأکید می‌کرد: ▫️شرکت در مجالس سیدالشهدا علیه‌السلام محبت به ذوی‌القربای پیامبر صلّی‌اللّه‌علیه‌وآله است؛ همان ذوی‌القربایی که قرآن به مودت آن‌ها سفارش کرده و مودت آنان را مزد رسالت قرار داده است. شرکت در این مراسم، اجر رسالت پیامبر صلّی‌اللّه‌علیه‌وآله است. شما به این نیت برو و به خدا بگو: تو گفتی و من هم آمدم. من همان محبتی را که تو می‌خواهی انجام می‌دهم. به کسانی که تو دوستشان داری محبت می‌کنم. 📚 رحمت واسعه، ص٢٢ (مجموعه فرمایشات حضرت آیت‌اللّٰه بهجت پیرامون حضرت سیدالشهداء علیه السلام و اصحاب و یاران آن حضرت)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📖بازخوانی کتاب حماسه حسینی (23) 🔅حسین؛ سوژه بزرگ اجتماعی ▪️حسین بن علی به مردم داد، و بردباری به مردم داد، درس تحمل شداید و سختیها به مردم داد. اینها برای ملت مسلمان درسهای بسیار بزرگی بود. ◽️پس اینكه می گویند حسین بن علی چه كرد و چطور شد كه دین اسلام زنده شد، جوابش همین است كه حسین بن علی دمید، خونها را به جوش آورد، غیرتها را تحریك كرد، عشق و ایده آل به مردم داد، حس استغنا در مردم به وجود آورد، درس صبر و تحمل و بردباری و مقاومت و ایستادگی در مقابل شداید به مردم داد، را ریخت؛ همان مردمی كه تا آن مقدار می ترسیدند، تبدیل به یك عده مردم شجاع و دلاور شدند. ▫️اینكه من تأكید می كنم كه و حادثه ی كربلا و عاشورا باید بیشتر از این جنبه مورد استناد ما قرار بگیرد، به خاطر همین درسهای بزرگی است كه این قیام می تواند به ما بیاموزد. من مخالف رثاء و مرثیه نیستم، ولی می گویم این رثاء و مرثیه باید به شكلی باشد كه در عین حال آن را در وجود ما تحریك و احیا كند. ◾️حسین بن علی یك سوژه ی بزرگ اجتماعی است. حسین بن علی در آن زمان یك سوژه ی بزرگ بود؛ هر كسی كه می خواست در مقابل ظلم قیام كند، شعارش «یا لَثاراتِ الْحُسَیْن» بود. امروز هم حسین بن علی یك سوژه ی بزرگ است، سوژه ای برای امر به معروف و نهی از منكر، برای اقامه ی نماز، برای ، برای اینكه احساسات و عواطف عالیه ی اسلامی در وجود ما احیا بشود. ؛ شهید مرتضی مطهری. ناشر: انتشارات صدارا. نوبت چاپ: 34 ام. جلد یک صفحه 51-50.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتاب آه 15.mp3
6.18M
فصل پانزدهم: اسیران کربلا روانه کوفه می شوند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️◼️تحمل صبح عاشورا سخت تر بود یا عصر عاشورا؟ استاد رحیم پور ازغدی
توصیه‌ی علامه امینی به پسرش.mp3
4.42M
🎙 ▪️اتصال به امام حسین علیه‌السلام 🔹ماجرایی نقل شده از پسر مرحوم علامه امینی 📌 برگرفته از جلسات «حکایات» مصطفی امینی خواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا