828.5K
سلام خانمی مشغول ادامه تحصیل هست اما همسرش خیلی اذیتش می کنه و همش بهونه میاره که بسه ادامه نده و ...
حالا با همچین مردی چطور برخورد کنی که اذیت نکنه
در صورتی که خانم در زندگیش چیزی کم نزاشته
استخاره.mp3
9.68M
👈جایگاه استخاره در زندگی.
👈آسیب های استفاده نادرست از استخاره
#خاستگار_استخاره
#اضطراب
#استخاره
#تصمیم_گیری
#مشاوره
ضیایی فر
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
گاهی اوقات چیزی که منتظرش هستیم در ذهنمان بسیار بزرگ و ایدهآل به نظر میآید؛ اما وقتی به آن میرسیم، متوجه میشویم که آنقدرها هم جذاب نیست. ذهن ما عادت دارد چیزهای ناشناخته را بهتر از آنچه که هستند تصور کند. به همین دلیل، وقتی واقعیت را میبینیم، حس رضایت نمیکنیم.
این موضوع باعث میشود که آدم در یک چرخه همیشگی بیفتد؛ دائماً فکر میکند که یک چیز بهتر در بیرون وجود دارد و وقتی به آن میرسد، دوباره متوجه میشود که آن هم چیزی نیست که میخواست. این چرخه فقط باعث میشود همیشه از داشته و توانمندی های خود لذت نبریم و یک حس خالی در دلمان وجود داشته باشد.
توجه به این نکته حالمان را خوب می کند؛ آنچه اکنون به آن رسیدیم همان چیزی است که روزی برای آن جنگیدیم و پیروز شدیم.
#لذت
#آرامش
#رضایت
ضیایی فر
@vasvasee
1.17M
سلام
وقت بخیر
به نظر شما بهترین راهکار در ورود نکردن به بحث و جدل چی هست؟
ما در یک جمعی هستیم که مجبوریم با خودرو، پنج نفر در کنار هم یک مسیر 100 کیلومتری رو، هر روز بریم و برگردیم
در طول مسیر حرف های ناحق وَ باطلی زده می شه، که بنده ناچارم دفاع کنم
اما تا شروع به دفاع می کنم، جمع شروع به تمسخر و فرافکنی می کنن وَ تهمت تندرو بودن و زخم زبان می زنن
وَ قلب و وجودم رو اذیت می کنن
به نظرتون باید چکار کنم؟
از طرفی دین کا گفته از حق تا پای جان دفاع کنید و باطل رو ردکنید
که گفتم این کار رو می کنم. منجر به تمسخر، تخریب وَ اذیت شدن وحشتناک من می شه
از طرفی هم اگر دفاع نکنم وَ سکوت کنی و جوابشون رو به حق ندم، عین این لحظات که در خودرو هستیم، ما رو تمسخر می کنن که به اصطلاح کم. آوردی و، یا دیدی جوابی نداری بدی و حق با ماست و...
نمی دونم. چه کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
1M
یک سوال دیگه هم دارم اینکه
اگر بخوام از خودم و اون کارهای معنوی که انجام میدم برای خانواده خودم و یا برای شاگردانم توضیح بدم بلکه روی اونها تاثیر بذاره. این خوبه یا بده ؟
از جهت اخلاقی ایراد داره؟
مثلاً شبها گاهی که برای نماز شب بلند میشم خیلی لذت میبرم صبح به همسرم بگم که من برای نماز شب بلند شدم یا بلند میشم تو هم سعی کن بلند بشی.
یا اینکه من هر روز خدا توفیق داده قرآن رو با ترجمه میخونم بیام به شاگردا بگم که من چه کار میکنم چون احتمال میدم روی من حساب باز کنند و تاثیر بیشتری روی اونها بذاره و و یا مثلاً بگم که برنامه معنوی من هر روز چیه این ایراد داره یا نه ممکنه توفیقات من کم بشه اگر به نیت خیر به دیگران بگم ؟ممنون لطفاً مفصل جواب بدید
رابطه ها و خودشناسی.mp3
6.45M
👈چرا انسان ها یکباره خشمگین می شوند؟
👈چه رابطهای بین دوستی های ما و خودشناسی دارد؟
#خودشناسی
#دوستی
#ارتباط_موثر
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
روش مواجهه با موانع ذهنی و افکارمنفی و ناکارآمد؛
1) جملاتی که معمولاً در مواجهه با افراد یا موقعیتهای ناکامکننده به خود میگویید، یادداشت کنید. به عنوان مثال، ممکن است بگویید: "من هرگز نمیتوانم این کار را انجام دهم."
2) بررسی کنید و ببینید این جملات چه فایدهای برای شما یا دیگران دارد؟ آیا این جملات به شما کمک میکنند تا بهتر عمل کنید یا فقط شما را ناامید میکنند؟
3) بررسی کنید و ببینید این جملات چه زیانی برای شما یا دیگران دارد؟ آیا این جملات باعث کاهش اعتماد به نفس شما میشوند یا بر روابط شما با دیگران تأثیر منفی میگذارند؟
4) آیا با گفتن این جملات چیزی حل میشود یا اوضاع بهتر میشود؟ به عنوان مثال، آیا با گفتن "من همیشه شکست میخورم" واقعاً به بهبود وضعیت خود کمک میکنید؟
5) به جای گفتن این جملات، از چه کلمات یا جملههای جایگزینی میتوانید استفاده کنید که حداقل اوضاع را از آنچه هست بدتر نکند؟ مثلاً به جای "من نمیتوانم" میتوانید بگویید "من هنوز در حال یادگیری هستم."
6) چنانچه در طول روز زیاد از این جملات استفاده میکنید، پیشنهاد میکنم از مشاور کمک بگیرید و در این زمینه مطالعه داشته باشید تا به تدریج افکار مثبتتری را در وجود خود جایگزین کنید.
#کنترل_ذهن
#وسواس_فکری
#افکار_منفی
#اضطراب
#ضیایی_فر
@vasvasee
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
به جای اینکه روی چیزهایی کار کنی که ممکنه ازت بگیرن، بهتره روی چیزهایی تمرکز کنی که همیشه مال خودت میمونه. مثلاً:
👈مهارتت: یادگیری یک مهارت جدید مثل برنامهنویسی یا عکاسی میتونه بهت کمک کنه تا در کار و زندگی موفقتر باشی.
👈بدنت: ورزش کردن و مراقبت از سلامتیات نه تنها به بدنت کمک میکنه، بلکه روحیهات رو هم بالا میبره.
👈طرز فکرت: مثبتاندیشی و یادگیری روشهای جدید برای حل مشکلات میتونه بهت کمک کنه تا در برابر چالشها مقاومتر بشی.
👈شخصیتت: روی ویژگیهای شخصیتیات کار کن، مثل صبر و مهربانی، که باعث میشه روابط بهتری با دیگران داشته باشی.
👈دانشت: مطالعه و یادگیری مداوم باعث میشه همیشه بهروز باشی و در هر زمینهای که علاقه داری، پیشرفت کنی.
👈اخلاقت: داشتن اخلاق خوب و رفتار محترمانه با دیگران، نه تنها به خودت کمک میکنه، بلکه باعث میشه دیگران هم بهت احترام بذارند.
وقتی روی این چیزها کار کنی، به فردی شکستناپذیر تبدیل میشی که هیچکس نمیتونه ازش بگیره!👌
#تصمیم_گیری
#افسردگی
#کمال_گرایی
#توسعه_فردی
ضیایی فر
@vasvasee
1.24M
سلام
دخترم۱۲سالشه
سوال می کنه خدا وند چه موقع بوجود امده و بهشت و جهنم چگونه بوجود آمده
چطور جواب سوالش را بدم
977.7K
سلام
من توی یه گروه خانوادگی هستم که یکی از اعضای گروه متاسفانه بعضی مواقع به امام ها توهین میکنه
من کلا لایکش نمیکنم حتی اگر متن خوب بذاره
میخواستم بدونم باید از این گروه بیام بیرون یا نه چون چن بار هم بهش تذکر دادن ولی فایده نداره
مرجع تقلید ایت الله مکارم
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
پاکسازی فکر های شلوغ
وقتی ذهنت شلوغ و پر از فکر و خیال شده، یه کاغذ بردار و هر فکری که توی سرت میچرخه رو بنویس. مثلاً اگر به این فکر میکنی که باید برای فردا چه کاری انجام بدی یا نگران یک قرار ملاقات هستی، همهشون رو بنویس. این کار باعث میشه افکار ناخودآگاهت به سطح خودآگاه بیان و راحتتر بتونی باهاشون کنار بیای.
تصور کن که یک موضوع توی ذهنت مثل یک گره بزرگ و شلوغ شده. وقتی این گره توی ناخودآگاهت هست، خیلی سخت میتونی بهش فکر کنی و راهحلی پیدا کنی. اما وقتی مینویسی و بهش توجه میکنی، مثل این میمونه که اون گره رو باز کردی و حالا میتونی به راحتی بهش نگاه کنی و روش تسلط پیدا کنی.
نوشتن مثل این میمونه که داری وسایل اضافی رو از یک اتاق شلوغ بیرون میکشی. وقتی اتاق مرتب بشه، میتونی راحتتر توش حرکت کنی و ازش استفاده کنی. پس هر وقت احساس کردی ذهنت شلوغه، یادت نره که کاغذ و قلم برداری و افکارت رو بنویسی. این کار بهت کمک میکنه تا ذهنت رو پاکسازی کنی و احساس بهتری داشته باشی.
#ذهن_آگاهی
#وسواس_فکری
#آرامش
#تنظیم_فکر
ضیایی فر
@vasvasee
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
اخلاقهای سمی که ممکن است ما را از دیگران دور کند:
1. شخصیسازی و به خود گرفتن همه چیز:
وقتی هر چیزی را به خودتان میگیرید و فکر میکنید که دیگران به شما توهین میکنند، در واقع خود را در یک زندان ذهنی قرار میدهید. به جای این کار، سعی کنید از دیدگاه دیگران هم نگاه کنید. مثلاً اگر کسی انتقادی کرد، به جای اینکه آن را به خودتان بگیرید، به این فکر کنید که شاید او فقط در حال بیان نظرش است و این به شما مربوط نیست.
2. بدبینی و منفیبافی:
اگر همیشه در حال ناله کردن و صحبت از بدبیاریها باشید، نه تنها خودتان را خسته میکنید، بلکه دیگران هم از شما دور میشوند. سعی کنید در هر موقعیتی یک نکته مثبت پیدا کنید. مثلاً به جای اینکه بگویید "هیچچیز خوب پیش نمیرود"، بگویید "امروز یک روز جدید است و میتوانم تغییراتی ایجاد کنم."
3. خودمظلوم پنداری:
احساس قربانی بودن میتواند شما را از پیشرفت بازدارد. به جای اینکه خود را قربانی شرایط بدانید، به این فکر کنید که چگونه میتوانید بر مشکلات غلبه کنید. به یاد داشته باشید که هر چالشی فرصتی برای یادگیری و رشد است.
4. حساسیت بیشازحد:
اگر نتوانید احساسات و هیجانات خود را کنترل کنید، ممکن است در روابطتان دچار مشکل شوید. سعی کنید در مواقعی که احساساتتان شدید است، چند نفس عمیق بکشید و کمی فکر کنید. این کار به شما کمک میکند تا واکنشهای بهتری نشان دهید.
5. نیاز به تایید و تشویق مداوم:
اگر همیشه به دنبال تایید دیگران باشید، ممکن است عزتنفستان پایین بیاید. به یاد داشته باشید که ارزش شما به خودتان بستگی دارد. سعی کنید به دستاوردهای خود افتخار کنید و به خودتان اعتماد کنید.
6.خودخواهی و ضعف در همدلی:
اگر نتوانید دیگران را درک کنید و فقط به خودتان فکر کنید، روابطتان آسیب میبیند. سعی کنید به جای قضاوت، به دیگران گوش دهید و احساسات آنها را درک کنید. این کار میتواند به شما کمک کند تا روابط بهتری بسازید.
با تغییر این رفتارها و نگرشها، میتوانید روابط بهتری با دیگران برقرار کنید و زندگی شادتری داشته باشید. به یاد داشته باشید که هر روز یک فرصت جدید برای رشد و یادگیری است و با کمک گرفتن از مشاور است که بهتر می توانیم اخلاق های سمی خود را اصلاح کنیم.
#مشاوره
#اخلاق
#توسعه_فردی
#رشد
#ارتباط_موثر
ضیایی فر
@vasvasee