🇮🇷✨همه خواهیم آمد!
🇮🇷 #حوزه_تهران
همیشه در صحنه
از گذشته تا حال
📷تصویری از حضور علما و روحانیون تهران در یکی از راهپیماییهای انقلاب در سال ۵۷
شیخ محمدتقی، میرزا ابوالقاسم، میرزا علی فلسفی و شیخ عباسعلی اسلامی همراه با تعدادی از وعاظ انقلابی تهران در تصویر دیده میشوند.
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
تاریخ حوزه طهران
#یادداشت ضرورت احیاء ظرفیت جمعی حوزه تهران در ادامه👇
#یادداشت
ضرورت احیاء ظرفیت جمعی حوزه تهران
✍ آمارها حاکی از آن است که تعداد طلاب و روحانیون تهران بیش از ۱۰ هزار نفر است. فرد فرد این مجموعه در هر گوشه پایتخت به فعالیت و خدمتی از تحصیل، تدریس، تبلیغ، امامت جماعت و مدیریت اشتغال دارند، اما این جمعیت به دلیل گستردگی تهران و عدم تمرکز و اجتماع طلاب، کارکردهای جمعی خود را از دست داده است.
در تاریخ معاصر، اجتماع روحانیون شهر منشأ آثار فراوانی بوده که در تاریخ مشروطه و برخی از تحصنهای صورت گرفته در آن مانند حضرت عبدالعظیم علیه السلام نمونههای خوبی از آن در دست است.
در دوران پهلوی دوم چه در زمان نهضت ملی و چه در زمان نهضت امام خمینی (مانند تحصن در دانشگاه تهران)، این اجتماعات طلبگی بسیار موفق عمل میکرد.
متأسفانه در حال حاضر از ظرفیت جمعی #حوزه_تهران بهرهبرداری مناسبی نمیشود. هر از گاه فراخوانهایی از سوی مرکز مدیریت حوزه تهران صورت میگیرد اما با استقبال چندانی مواجه نمیشود.
تصور کنید در یکی از مطالبات دینی، اجتماعی یا اقتصادی، جمعیت ۱۰ هزار نفری طلاب و روحانیون تهران در جایی مثل خیابان انقلاب، میدان بهارستان یا میدان امام خمینی و... تجمع کنند. چقدر این تجمع بزرگ اثرات بیرونی خواهد داشت!
به نظر میرسد برای حل این مشکل، نیرویی فراتر از مدیریت حوزه تهران باید شکل بگیرد که وقتی به میدان میآید طیفهای متنوعی از حوزه را فعال کند.
شما تا به حال، همه علما و مدرسین تراز اول تهران را در یک جا جمع دیدهاید؟! آنقدر ندیدهایم که برایمان سؤال میشود مگر چه تعداد عالم تراز اول و دوم داریم؟ تصور کنید این ظرفیت ارزشمند در تهران فعال شود.
حوزه تهران حتی یک #جامعه_مدرسین ندارد تا بتواند با بهرهگیری از قدرت این جمع، مسائل اصلی و مهم حوزه تهران در سطح کلان را رفع و رجوع کند و زمینهای برای برانگیختن ظرفیت جمعی آن باشد، در حالی که به شدت جای خالی آن در مناسبات درونحوزوی، مناسبات اجتماعی، و ارتباط با حاکمیت، احساس میشود. و البته منظور، جامعهای فراتر از شورای عالی حوزه تهران است تا از ظرفیت بیشتر علمای پایتخت بهره ببرد.
به علاوه ما در حوزه تهران نیازمند شکلگیری تشکلهای حوزوی هستیم، با گرایشهای مختلف تا هریک ظرفیتی برای سازماندهی و فعال کردن بخشی از جمعیت طلاب و روحانیون باشند.
یک روز روحانیون مبارز تهران احساس نیاز کردند تا مجموعهای فعال به نام #جامعه_روحانیت_مبارز شکل دهند. به مرور در سالهای اخیر، با کند شدن فعالیت جامعه و از دست دادن ضریب تأثیرش، امروز نیازمند شکلگیری تشکلهای نوین، فعال و تازه نفس با جهتگیریهای درست در مختصات نیازهای امروز حوزه و جامعه هستیم.
این مجموعهها که نام برده شد، در کنار هم شاید بتوانند علاوه بر زنده کردن ظرفیت جمعی حوزه تهران، برخی کاستیهای علمی، معنوی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حوزه را آسیبشناسی و مرتفع کنند.
#آسیب_شناسی_حوزه_تهران
#جریان_شناسی_حوزه_تهران
#جریان_سازی_حوزه_تهران
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
📖 زمانى که کتابى تحت عنوان«مأموریت براى وطنم» براى محمدرضا پهلوى نوشته شد و به نام او منتشر گردید، معلوم شد که مأموریت اصلى پهلوىها، وابسته کردن ایران به بیگانگان بوده است.
💡 امام خمینى(ره) در این باره مىفرمایند:
«ایشان مىگوید که کتاب مىنویسد، «مأموریت [براى] وطنم»! درست مىگوید که که براى وطنش مأموریت دارد! از طرف امریکایىها هم مأموریت دارد! مأموریت دارد که این وطن را، این جوانهاى وطن را ضایع بکند، اینها را عقب بنشاند، مملکت را به حال عقب ماندگى نگه دارد که در آن رشد حاصل نشود...» «صحیفه امام، ج 4 ـ ص 63»
📃 دو هفته قبل از هفده شهریور خونین سال ۱۳۵۷، در کنار در ورودى #مسجد_لرزاده در حوالى میدان خراسان تهران، کاریکاتور بالا به دیوار نصب شد که محمدرضا پهلوى را با تاج بر سر، در حال سجده به طرف امریکا نشان مىداد و در ذیل آن نوشته شده بود:
«مأموریتى براى وطنم»
📚منبع: طرحها و کاریکاتورهای مردمی به روایت اسناد ساواک، صفحه 47 و 48.
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
برای سلامتی استاد معزز، عالم عامل حضرت آیت الله حاج سید کاظم ارفع سوره مبارکه حمد را قرائت بفرمایید.
@varesoon
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
📷نفر دوم از چپ: آیتالله محمد مهدی رئیس نوری در جمع اساتید مدرسه عالی سپهسالار در سال ۱۳۱۰ش
▫️مرحوم آيت االله محمد مهدى رئيس نورى، از شاگردان آيات عظام، ميرزاى نائينى،
شيخ عبدالنبى نورى، آقا ضياءالدين عراقى، آقا محمد كاظم شيرازى، آقا سيد ابوالحسن اصفهانى، و حاج شيخ
عبدالكريم الحائرى بود و در سـن ۲۵ سالگى، به درجه اجتهاد نائل آمد.
▪️ایشان در #مدرسه_عالی_سپهسالار استاد صرف و نحو بود. چنان كه گفته شده، تدريس وى
مورد اســتقبال عامه طلاب و علماى آن روز بود. در مواقعى نيز كه مرحوم آيت االله حاج شــيخ عبدالنبى به
دليل كسالت يا سفر، آمادگى تدريس نداشت، كلاس خود را به ايشان میسپرد.
▫️در ســال ۱۳۱۳، زمانى كه دانشــگاه تهران تأسـيس شد و #دانشكده_معقول_و_منقول شـكل گرفت، از ايشــان براى تدريس، دعوت بـه عمل آمد و در ســال ۱۳۱۴ در زمان
رياست مرحوم بديع الزمان فروزانفر، رســاله دكتراى خود را در نحو به وزارت معارف ارائه نمود.
▪️مرحوم رئیس نوری عمدتا به عنوان استاد مدرسه عالی شناخته میشد و در سال ۱۳۱۵ش دار فانی را وداع گفت.
🙏تصویر ارسال شده توسط آقای مجتبی شریفی
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
🥀 وَالْمُعَذَّبِ في قَعْرِ السُّجوُنِ، وَظُلَمِ الْمَطـاميرِ، ذِي السّاقِ الْمَرْضُوضِ بِحَلَقِ الْقُيوُدِ، وَالْجَِنازَةِ الْمُنادي عَلَيْها بِذُلِّ الاِْسْتِخْفافِ...
معذّب در عمق زندانها و تاريكیهای زيرزمينها،
با ساق كوبيده، به حلقههای زنجيرها،
و جنازهاي كه با خواری و سبك انگاشتن بر آن جار زده شد.
🏴شهادت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام تسلیت.
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
✍ آیتالله حاج سید زینالعابدین موسوی خلخالی مشهور به سید آقا خلخالی از علمای تهران بود که نام وی عمدتا در حوادث خرداد سال ۴۲ دیده میشود.
سی نفر از روحانیون تهران که در اعتراض به دستگیری امام خمینی جهت مشورت در خانه آیتالله خلخالی جمع شده بودند در روز ۱۷ خرداد مورد تهاجم نیروهای رژیم قرار گرفته و همگی دستگیر شدند.
به گزارش یکی از اسناد ساواک، «صاحبخانه سید آقا موسوی خلخالی به علت تشکیل این اجتماع قصد تحریک داشته بنا بر تصمیم اتخاذ شده به مناطق جنوب تبعید میگردد و دو نفر از افراد معمم به اسامی #سید_ضیاء_الدین_استرآبادی و سید [شیخ] حسین خندق آبادی که در تحریکات اخیر دست داشته و در ایام سوگواری در منابر علیه دولت و قوانین اصلاحات و انقلاب ملی تحریکاتی کردهاند طبق ماده ده فرمانداری نظامی در توقیف باقی و بقیه پس از رسیدگی کامل آزاد میشوند.»
(سه سال ستیز مرجعیت شیعه... ص۳۸۵)
🔹آیتالله سید آقا موسوی خلخالی در سال ۱۲۸۵ش در نجف متولد شد و از محضر آیات عظام سید ابوالحسن اصفهانی، آقا ضیاءالدین عراقی، غروی اصفهانی و مشکینی استفاده کرد و در سال ۱۳۲۳ش از طرف آیتالله اصفهانی به تهران آمد و به تبلیغ و نشر معارف پرداخت.
📚برخی از آثار ایشان: تقریرات اصول آیتالله عراقی، رسالهای در ولایت، شرح استدلالی بر طهارت عروة الوثقی.
(گنجینه دانشمندان ج۴ ص۴۴۱)
🔹پینوشت:
در منابع میان سید آقا موسوی خلخالی، آیتالله سید مهدی خلخالی و شیخ صادق خلخالی اشتباه شده است. از این رو مطلب فوق تقدیم شد.
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
📖 کتاب #تاریخ_پیامبر_اسلام تألیف حجتالاسلام دکتر #محمدابراهیم_آیتی و تجدید نظر و اضافات از #دکتر_ابوالقاسم_گرجی که هر دو از مفاخر #حوزه_تهران بودند.
🔹مقدمه #دکتر_ابوالقاسم_گرجی بر چاپ اول کتاب در سال ۱۳۵۸:
«کتاب حاضر که تألیف دوست ارجمندم مرحوم دکتر محمد ابراهیم آیتی، استاد درگذشته دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران است در اثر کوشش چندساله اینجانب و کارهای بسیاری که بر روی آن انجام داده... به صورت موجود درآمده است.
الحق در باب تاریخ زندگانی پیامبر بزرگوار اسلام، به کتابی بدین کمال با استناد به منابع معتبر، ابتناء بر مبانی شیعه امامیه و خصوصیات دیگر به ویژه به زبان فارسی به آسانی نمیتوان دست یافت.»
پینوشت:
مرحوم آیتی در یکی از روزهای جمعه (۱۷ مهرماه ۴۳) در حالی که برای درس تفسیر به طرف شمیران میرفت به علت تصادف در سن ۵۱ سالگی درگذشت و پیکر او از #مدرسه_کاظمیه (واقع در خیابان ری نرسیده به امین حضور) تا میدان شوش تشییع و سپس به قم حمل شد و به دستور آیتالله مرعشی نجفی در قبرستان ابوحسین در ایوان اختصاصی علما مدفون گردید.
#عید_مبعث
#معرفی_کتاب
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
☘اطلاعیه جشن #عید_مبعث در #حسینیه_ارشاد
ولتکن منِکم اُمّة یدَعونُ الیِ الخیر «حُسینّیه ارشاد» با کمال مسّرت آغاز پانزدهمین قرن بعثت نبی اکرم (ص) را بعُموم برادران و خواهران مسلمان تهنیت میگوید و اعلام میدارد بمنظور بزرگداشت این ایام فرخنده از مدتی پیش با دعوت و استعانت از دانشمندان و اساتید علاقمند مجموعه ای از مقالات علمی و تحقیقی و تاریخی درباره نهضت جهانی اسلام و شخصیت بی نظیر پیامبر گرامی جمع آوری و بصورت دو جلد کتاب نفیس تحت عنوان «محمد (ص) خاتم پیامبران» بمیمنت آغاز پانزدهمین قرن بعثت آماده نشر نموده است و ضمنا بخاطر جلوه گر ساختن استعدادهای ادبی و ذوقی شعرای معاصر، تهیه و تنظیم بهترین اشعار از انواع شعر درباره رسول اکرم (ص) و آغاز وحی بمسابقه گذارده شد که با حضور هیئت داوران مرکب از اساتید فن از بین یکصد و بیست شعر و قصیده رسیده برندگان اول تا سوم را انتخاب و جوایزی به هریک از آنها اهدا نماید.
🔻سخنرانان:
آقای حسن صدر تحت عنوان «پیامبری که جهانی نو ساخت» آقای علی غفوری تحت عنوان «مزایای حقوق اسلامی»
آقای اکبر هاشمی تحت عنوان «جهان در عصر بعثت»
آقای ناصر مکارم شیرازی تحت عنوان «کارنامه چهارده قرن و تجلیلی از مقام حضرت امام موسی کاظم (ع)
آقای محیط طباطبائی درباره «تأثیر اسلام در ادبیات فارسی»
آقای دکتر ناظرزاده کرمانی پیرامون «خدمات شعر فارسی به اسلام»
آقای دکتر شریعتی تحت عنوان «سیمای محمد(ص)»
آقای صدر بلاغی تحت عنوان «بر فراز کوه حرا»
آقای محمدتقی شریعتی
آقای مرتضی مطهری درباره «اسلام و نیازهای جهان امروز»
و...
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
#دعوت_به_همکاری
✨قابل توجه برادران و خواهران علاقمند و باتجربه در زمینه نگارش مقالات پژوهشی با موضوع تاریخ انقلاب اسلامی جهت همکاری با دانشنامه الکترونیک انقلاب اسلامی
📄 مقالات به صورت ۱۰۰۰ کلمهای
🔹پرداخت حقالزحمه طبق نرخنامه مصوب دانشنامه
🔸در صورت تمایل و جهت اطلاع از جزئیات بیشتر، لطفا به ادمین صفحه تاریخ حوزه تهران پیام دهید.
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
#رونمایی
🔰 همزمان با سالروز صدور #منشور_روحانیت ، معاونت پژوهش حوزه علمیه مروی با همکاری خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار میکند:
📘 آیین رونمایی از کتاب «در مسیر نهضت»؛ نقش حوزه علمیه مروی در نهضت امام خمینی (ره)
👥👤 با حضور:
دکتر یاسر احمدوند؛ معاون فرهنگی وزیر ارشاد
آیتالله تحریری؛ تولیت حوزه مروی
آیتالله رشاد؛ تولیت حوزه علمیه امام رضا علیهالسلام
حجتالاسلام سبحانی صدر؛ نویسنده
حجتالاسلام پورمحمدی؛ رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی
حجتالاسلام رحیمی صادق؛ مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه تهران
⏰ زمان: چهارشنبه ۳ اسفند، ساعت ۱۰ صبح
🕌 مکان: حوزه علمیه مروی
🌐 پخش زنده از:
https://telewebion.com/live/ketabnama
http://aparat.com/khaneketab/live
•┈┈••✾••📚••✾••┈┈•
@Pajouheshgaranemarvi
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
🥀۱ اسفند سالروز شهادت #شهید_محلاتی
✍ شهید محلاتی در دوران نهضت نقش رابط میان امام خمینی و روحانیت به ویژه در تهران را ایفا میکرد و تأثیر بسزایی در ایجاد همبستگی میان نیروهای مبارز داشت.
🔹آیتالله مهدوی کنی:
«شهید محلاتی از دوستان باوفای ما در جامعه روحانیت بود و به عقیده من شهید مظلومی بود. چنانچه دوستانش مظلوم واقع شدند. ما قبل از انقلاب نام او را «موتور العلماء» گذاشته بودیم چرا که در یک شب گاهی برای اعلامیههای امام چند شهر را با ماشین خودش طی میکرد تا از علما برای اعلامیههای امام امضاء بگیرد.»
🔹رهبر فرزانه انقلاب:
«همه کارهایی که احتیاج به یک پیگیری مداوم و خستگی ناپذیر داشت از دست شهید محلاتی بر میآمد. هیچکس دیگر این نشاط و این تحرک را نداشت،... من تا الان هیچ فردی را ندیدم که در مبارزات عمومی آنجور سازشناپذیر و خستگی ناپذیر باشد، در کار جمعی زود آشنا و زود آشتی و سهلالمعونه باشد، آن آدمی که آن جور در مقابل دشمن سازشناپذیر بود و مبارزه را بههیچوجه ترک نمیکرد، به دوستان که میرسید یک آدم سازشپذیر و رام و بدون لجاجتی مشاهده میشد، چه دوران پیش از انقلاب، چه دوران بعد از انقلاب.
چهره ایشان اجمالاً چهره یک مبارز خستگیناپذیر، صمیمی و مخلصی است که وقتی او نباشد جای او را به آسانی نمیشود پر کرد.»
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
May 11
🔹۲ اسفند ۱۳۰۰ش سالروز رحلت آخوند #ملا_حبیب_الله_شریف_کاشانی
✍ آخوند ملا حبیب الله شریف علوم دینی را در زادگاهش کاشان فراگرفت و در سن ۱۷ سالگی موفق به اخذ اجازه اجتهاد از حاج سید محمدحسین کاشانی شد و سپس به تهران آمد.
آن موقع حوزه تهران آنقدر اهمیت داشت که ملا حبیبالله به جای عزیمت به حوزه اصفهان، به تهران آمد. تهران در آن دوره دار الهجرهی طلاب ایرانی بود و وجود برخی اساتید بزرگ مانند ملا هادی مدرس تهرانی از شاگردان #صاحب_ریاض و #صاحب_قوانین به آن اهمیت بسزایی بخشیده بود.
🔸آخوند ملا حبیبالله مینویسد:
«من با وجود در یافت اجازۀ اجتهاد، پس از آن به مدت دو ســال در مجلس درس حــاج ملا میرزا محمد انــدرمــانــی و یــک ســال در مجلس حــاج مــیــرزا ابــوالــقــاســم مــعــروف بــه کلانتر حضور یافتم و نــزد ایشان مقدار کافی از کتاب فرائد شیخ مرتضی را خــوانــدم... و
مقداری از قوانین را نزد حاج ملا هادی مدرس طهرانی و مقداری از حکمت را نزد بعضی از برترین شا گردان حاج ملا هادی سبزواری فرا گرفتم.»
▪️ملا حبیبالله شریف در کتاب لباب الالقاب خود ۱۳۷ عنوان از آثار خودش را فهرست کرده است.
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
💠 ۲ اسفند سالروز درگذشت عارف عظیم الشأن #آیت_الله_خوشوقت
پیام رهبر فرزانه انقلاب:
بسماللهالرحمنالرحیم
با تأسف و اندوه فراوان، خبر رحلت عالم ربانی، سالک الیالله و عارف بالله مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ عزیزالله خوشوقت رضوانالله علیه را دریافت کردم. عمری بابرکت، سرشار از معنویت و تهذیب، و گامهای پیوسته در سلوک الیالله، همراه با مجاهدتی کمنظیر در تربیت نفوس مستعد و دلهای مشتاق، خلاصهای از زندگینامهی این روحانی مهذّب و این معلّم اخلاق و معرفت است. بیشک فقدان این شخصیت ممتاز، برای آشنایانِ رتبهی معنوی آن بزرگوار، مصیبتی اندوهبار و برای شاگردان و مستفیدان محضر پرفیض او ثلمهای بزرگ است.
اینجانب تسلیت صمیمانهی خود را به خانوادهی مکرّم و فرزندان محترم و دیگر وابستگان و به همهی ارادتمندان ایشان معروض میدارم و علوّ درجات و شمول رحمت حق و حشر با اولیاءالله را برای روح مطهرشان از خداوند متعال مسألت میکنم.
سید علی خامنهای
📷📚 آثار منتشر شده از بیانات آیتالله خوشوقت:
#آثار_بندگی
#اساس_بندگی
#طریق_بندگی
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
May 11
📚کتاب #در_مسیر_نهضت رونمایی شد.
در مسیر نهضت به قلم حمید سبحانی صدر و کاری از انتشارات مدرسه علمیه مروی، ۵۷۴ صفحه و ۶ فصل دارد.
در این کتاب به سیر مبارزات علمای تهران در دو قرن گذشته با محوریت #مدرسه_مروی پرداخته شده است.
در این کتاب بیش از ۳۰۰ تصویر و سند استفاده شده.
#مرکز_اسناد_انقلاب_اسلامی همکاری خوبی در ارائه اسناد داشت و حجتالاسلام #مصطفی_پورمحمدی رئیس مرکز اسناد هم مقدمهای بر این کتاب نوشتند.
باتشکر از #خانه_کتاب بابت همکاری در برگزاری مراسم رونمایی، و سپاس از حضرت آیتالله تحریری تولیت مدرسه مروی، حجتالاسلام رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه تهران، حجتالاسلام پورمحمدی، آقای دکتر احمدوند معاون فرهنگی وزارت ارشاد، آقای رمضانی رئیس خانه کتاب، و برادر میثم رشیدی و سایر عزیزان که در برنامه رونمایی امروز حضور یافتند.
•┈┈••✾••📚••✾••┈┈•
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
💠به مناسبت ۳ اسفند ۱۳۹۰ درگذشت مورخ متفکر استاد #علی_ابوالحسنی_منذر
✍استاد ابوالحسنی، پیش «از اینکه یک مورخ باشد، یک متفکر بود» و «میخواست یک جریانشناسی فکری را در تاریخ معاصر با رویکرد تاریخی به مخاطب معرفی کند». وی علاوه بر سبک تاریخنگاری متمایزی که داشت، به بینش و نگاه فلسفه تاریخی خاصی رسیده بود که پدیدارشناسی و جریانشناسی در بستر تاریخ را به دنبال داشت.
میدانیم که یک مورخ هر قدر هم که در پژوهشهای تاریخی، در گوشه کتابخانه بنشیند و اسناد و منابع را مورد کندوکاو قرار دهد، هرگز با کسی که از نزدیک شاهد آن مقطع تاریخ بوده و از اسرار آن باخبر است، برابر نیست. در همین راستا آشنایی استاد منذر(ره) با بزرگمرد دین و سیاست، آیتالله حاج شیخ حسین لنکرانی، بسیار کارگشا و سازنده بود؛ زیرا وی شخصیتی بود که از جریان مشروطه تا پیروزی انقلاب اسلامی، سالها در متن تاریخ ایران حضور داشت و نقشی تاریخساز آفرید. مشاهدات، اطلاعات و تحلیلهای نابِ لنکرانی و بیان پشت پرده حوادث تاریخ معاصر از زبان چنین استاد خبیری، به نگاه تاریخی مُنذِر عمق بخشید و به برکت تتبع گسترده، تحقیقات ژرف و استادی بزرگ، دارای فهمی ممتاز گشت که «حلقههای مفقوده» تاریخ مشروطه را کشف کرده، «تاریخ مکتوب» را با «تاریخ شفاهی» تلفیق نمود و بین لایههای «پیدا» و «پنهان» حوادث، نسبتی طبیعی و منطقی برقرار ساخت.
مطالعه متن کامل در:
https://www.iichs.ir/fa/article/24526/دیده-بان-بیدار
🕌@tarikh_hawzah_tehran