⭕ تشکل های آمر به معروف یا اختصاصی سازی عدالتخواهی؟
بخوانید ⬇️ ⬇️
http://Eitaa.com/teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕ تشکل های آمر به معروف یا اختصاصی سازی عدالتخواهی؟ بخوانید ⬇️ ⬇️ http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ تشکلهای آمر به معروف یا اختصاصیسازی عدالتخواهی؟
🔹 در این روزها که مساله امربه معروف و نهی از منکر این واجب فراموش شده، در شکل و قالب مطالبه گری و #عدالتخواهی در حال شکوفایی و گسترش عمومی است، خبری منتشر می شود که ستادامر به معروف و نهی از منکر در کشور برای گروهی مجوز دوساله امربه معروف و نهی از منکر در یک حوزه خاص صادر کرده است!
🔹خطر اساسی و مبنایی که می تواند زمینه ساز انحراف گفتمان دینی امربه معروف و نهی از منکر شود، تبدیل این امر عمومی و واجب دینی به یک امر اختصاصی و ویژه بعضی از افراد نزدیک به حلقه قدرت است. اساسا نباید و نمی توان یک امر و واجب دینی را با صدور مجوز محدود و محصور کرد. اساسا مجوز در جایی صادر می شود که ممنوعیت خاصی برای عموم وجود دارد و یک عده صاحب صلاحیت کسب مجوز می شوند، اما در اینجا یعنی مطالبه گری و امربه معروف و نهی از منکر به هیچ وجه قابل تخصیص زدن و محدود کردن نیست، و نباید با ملاحظات اداری آن را از یک امر عمومی به یک امر اختصاصی تبدیل کرد.
🔹مساله دیگر که به عنوان یک نگرانی مهم مطرح است، آن است که آیا تمامی افراد و گروه ها با سلایق مختلف اجازه خواهند یافت که به چنین مجوزهای دست یابند؟ آیا سلایق و نگاه های سیاسی باعث نخواهد شد که عدالتخواهی در انحصار بعضی گروه های خاص قرار بگیرد و شائبه ایجاد رانت ایجاد گردد؟ آیا جریانات و افراد ولو مخالف از چتر حمایتی این ستاد برخورد خواهند شد؟ و نهایتا اگر این تبدیل به یک رویه شود اگر افرادی بدون مجوز اقدام کردند و از طرف مسئولین مواخذه شدند که شما مجوز ندارید این محدود کردن یک امرعمومی نخواهد بود؟
🔹نکته دیگر که در مجوز متتشر شده محل تامل است، آن است که جهت فعالیت در حوزه های خارج از مجوز صادر شده الزام به کسب مجوز شده است و مجوز را نیز محدود به 2 سال کرده اند که پس از 2 سال و ارزیابی های مجدد ، مجوز جدید صادر خواهد شد. با این رویه واجب دینی و امر عمومی عدالتخواهی در بروکراسی اداری ذبح خواهد شد و در عمل چیزی از آن جز یک نمایش و فرم باقی نخواهند ماند.
🔹امر به معروف و نهی از منکر در شکل مطالبه گری و عدالتخواهی از مسئولان به عنوان یک امر عمومی متعلق به همه آحاد جامعه از دانشجو تا کارگر، از بقال و راننده تاکسی تا قصاب و دستفروش است و نباید آن را امری تشریفاتی، حاکمیتی و ویژه افراد خاص و برخوردار از ارتباطات یا برخوردار از ویژگی های خاص حتی تحصیلات کرد.
✍️ #حسین_رضایی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️همین قدر تباه!
🔹باور نمی کنید. اما روزنامه ای که حالا برای جوان ها اشک تمساح می ریزد و تیتر می زند "جوانی مان سوخت"؛ همان روزنامه زنجیره ای است که سال ها در حال بزک کردن اعتماد به آمریکا و اروپا بود.
♦️روزنامه ای که صدها تیتر فریبکارانه و غیر واقعی زد مثل؛ «کلید (توافق) چرخید، ایران خندید»، «تحریم رفت»، «بفرمایید گلابی برجام!؛ توتال به ایران میآید»، «توافق ایران و ۵+۱، سوغات ظریف برای مردم: شگون ۱۳ (به در)، «موگرینی: هرچه تهران بگوید»، «خداحافظ فدریکا» ، «هاشمی: آنها که میگویند برجام اثری نداشته، پاسخ خدا را چگونه میدهند» و...
🔹اما حالا همان ها که بزرگ ترین خسارت ها را به زندگی مردم زدند، ذیل تیتر "جوانی مان سوخت"، می نویسند: "انگار برایشان مهم نیست که چه برسر مردمی میآید که آرزو و امیدشان را برای فردایی بهتر بر باد رفته میبینند. بیخود نیست که میگویند خزان جوانیشان رسیده".
✍️#ایمانی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️"آقای رئیسی حواست هست؟"
♦یکی از اهالی #ده_ونک که به تخریب خانهاش اعتراض داشت به دو سال حبس محکوم شد؛ امروز مطلع شدم دادگاه تجدید نظر لطف کرد و حکم را تغییر داد. یعنی بعد ۷۰ سال هم خانه طرف خراب شود هم ۴۰ میلیون ریال از جیب بدهد که چرا در اینستاگرام، آوارگیاش را اطلاع رسانی کرده است.
♦جالب است بدانید اهالی ده ونک دقیقا مثل همین ۳ جوان اعدامی، که ۴۸ ساعته درخواست اعاده دادرسیشان پذیرفته شد بیشتر از یکسال است همین درخواست اعاده را ثبت کردهاند و به دفتر آقای رئیسی نامه زدهاند.
♦ولی چون کسی برایشان هشتگ نمیزند و خودشان هم نجابت دارند، مقیدند که از ظرفیت رسانههای آنوری استفاده نکنند و با هیچ رسانه خارج از ایران مصاحبه نمیکنند یحتمل هیچگاه در اولویت دستگاه قضایی کشور قرار نخواهند گرفت.
♦میبینید راه به نتیجه رسیدن اعتراض چیست؟ آقای جمهوری اسلامی #هول_دادن مردم شاخ و دم دارد؟
جناب آقای رئیسی حواست هست؟
🔸پینوشت: اتفاق متاخر برای ده ونک نامه آقای جهانگیری بود که نوشت به مردم زمین معوض داده شود و نامه وزیر دادگستری به نفع مردم اما هنوز اتفاقی رخ نداده است.
#وحید_اشتری
http://Eitaa.com/teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕️ نامه ۳۰ بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور به حجتالاسلام رئیسی در مورد وضعیت شرکت #هفتتپه
بخوانید ⬇️ ⬇️
http://Eitaa.com/teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕️ نامه ۳۰ بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور به حجتالاسلام رئیسی در مورد وضعیت شرکت #هفتتپه بخوانید
🔴🔴🔴 بسم الله الرحمن الرحیم
"" وَإِذَا تَوَلَّى سَعَى فِي الأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيِهَا وَيُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ وَاللّهُ لاَ يُحِبُّ الفَسَادَ
وَإِذَا قِيلَ لَهُ اتَّقِ اللّهَ أَخَذَتْهُ الْعِزَّةُ بِالإِثْمِ فَحَسْبُهُ جَهَنَّمُ وَلَبِئْسَ الْمِهَادُ ""
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی
رئیس محترم قوه قضائیه
سلام علیکم
🔻در چند سال اخیر با استعانت از پروردگار و در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر مطالبه گری و تظلم خواهی مظلومین؛ جنبش دانشجویی پیگیر مطالبات و مسائل شرکت هفت تپه و کارگران زحمت کش آن بوده که بحمدالله با وجود این پیگیری ها دستگاه قضا نسبت به این مسئله حساس شد و با ورود به این موضوع عزم راسخ خود را برای مبارزه با فساد به رخ همگان کشید.
🔻به جرئت می توان گفت که پرونده هفت تپه و شرکت آریاک ، بزرگترین پرونده به لحاظ گستردگی زدوبند و حجم فساداقتصادی در تاریخ جمهوری اسلامی است.
با این وجود ، مقام معظم رهبری بارها فرموده اند که در بحث مبارزه با فساد و پولشویی ؛ سرویس دهنده ها و کسانی که به افراد ، خارج از ضوابط ارز می دهند هم ، باید به میز محاکمه کشیده شوند.
حجت الاسلام رئیسی
🔹متاسفانه ما در این پرونده شاهد آن بودیم که یک مقام محلی (به نقل از نماینده دادستان) بدون توجه به جایگاه حقوقی شان با بانکهای مختلف تماس می گرفتند و درخواست گشایش ال سی برای متهمین ارزی می کردند. البته هنوز موضوع رشوه اسدبیگی به یکی از بستگان این مقام محلی ، که در جلسه اول دادگاه مطرح شد محل سوال و شبهه است و امیدواریم هر چه سریع تر ابعاد پنهان این ماجرا نمایان شود.
🔸در جریان دادگاه ، متهمان مختلفی اذعان داشتند که: "چطور ممکن است ؛ کارهای ما برای اسدبیگی محلی از اعراب داشته باشد وقتی که وزرای سابق دولت ، سفارش گشایش ارز ، برای ایشان می کردند؟!".
آیا رئیس وقت بانک مرکزی و سایر وزرای اقتصادی دولت از دریافت این حجم از ارز توسط اسدبیگی بی خبر بودند؟!
چرا وقتی مسئله اعتصابات در شورای عالی امنیت ملی مطرح میشود آقایان هیچ تصمیمی در این باره نمی گیرند و راحت از کنار موضوع می گذرند؟!
🔸مگر نه اینکه گمان میرود؛ کسانی در دولت هستند تا با زد و بند و فشار می خواهند اسدبیگی را از زیر شمشیر عدالت فراری دهند؟!
خب؛ چه دستاویزی بهتر از اعتصابات کارگری؟!
🔹مردم؛ زمانی طعم شیرین عدالت را حس میکنند که مسئول متخلف ، تا وقتی مسئول است پاسخگوی رفتار ناشایست خود باشد ، نه اینکه به اعتبار جایگاهش زد و بندش را بکند، فشارش را بیاورد و وقتی که دوران مسئولیتاش تمام شد بیاورند و بازخواست اش کنند!!
ریاست دستگاه عدلیه
🔸همانگونه که مطلع هستید ؛ کارگران مظلوم هفت تپه چند هفتهای است اعتصاب کردند.
والله ؛ درد کارگران فقط حقوق معوقشان و یا عدم پرداخت بیمه شان نیست ، آنها درد کارخانه را دارند.
🔹مگر ؛ آزادی اسدبیگی مشروط به پرداخت حقوق کارگران و رسیدگی به وضعیت شرکت نبود؟!
چرا او با این حجم از فساد ، آزاد است و کارگر بخاطر گرفتن حق اش باید در زندان بیفتد؟!
چرا آن قسمت از پرونده که هنوز در دادسرا مفتوح است به دادگاه نمی رسد تا مرهمی بر زخم ملتهب کارگران باشد؟!
🔹وقتی؛ این کلان متهم ارزی تحصیل مال ازطریق نامشروع داشته و به واسطه آن شرکت هفت تپه را خریده است ؛ چرا دادگاهی تشکیل نمی شود تا صلاحیت او را ابطال کرده و شرکت را به دولت برگرداند؟!
مگر با این اوضاع اهلیتی میماند برای این متهمان؟!
حضرت آیت الله رئیسی
🔸واضح است که این پرونده با توجه به حجم مفاسد اداری و اقتصادی رخ داده ، پروندهای تاریخی در انقلاب اسلامی می باشد.
فلذا ما دانشجویان از شما استدعا داریم هر دستی را که در روند رسیدگی به این موضوع و احقاق حقوق عامه و بیتالمال دخالت می کند ، کوتاه کنید.
همچنین ؛ از جنابعالی خواستاریم هر کسی در هر جایگاهی (وزیر ، استاندار ، معاون اول و...) که به طور مستقیم یا غیرمستقیم با پرونده مرتبط است را به مقام پاسخگویی کشانده و تعیُّن عزم راسخ قوه قضاییه در برخورد با مفاسد، در داخل نظام اسلامی باشید.
🔹امید آن داریم که به واسطه مدیریت و پیگیری های جنابتان؛ این پرونده به احسن وجه مورد بررسی قرار گرفته و آن چه که ماحصل و خروجی دادگاه می شود؛ به نفع کارگران هفت تپه و آینده این شرکت باشد.
والله مستعان
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ فارغ از بحث صلاحیت یا عدم صلاحیت فرد مذکور، این شائبه که فعالیت در بسیج دانشجویی جزو ۲۰ سال سابقهی کاری ایشان محسوب شود توهینی بزرگ به فعالیت مخلصانهی بسیجیان است.
✍بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
http://Eitaa.com/teribon_ir
🔹سوال بسیج دانشجویی از بذرپاش: آیا فعالیت شما در بسیج دانشجویی به عنوان سابقه کاری منظور شده است؟ شفافسازی کنید.
بخشی از نامه بسیج دانشگاه شهیدبهشتی خطاب به بذرپاش:
🔻مطابق آییننامه داخلی مجلس، از شرایط تصدی سمت ریاست دیوان محاسبات کشور، دارا بودن حداقل ۲۰ سال سابقه کاری است که گمان میرود با توجه به شرایط سنی شما، این مورد لحاظ نگردیده است!
🔻لطفاً در اسرع وقت، به صورت صریح و شفاف در این رابطه با این نقض ظاهری قانون موضع گیری نموده و شفاف سازی نمایید.
توضیحات بذرپاش:
🔹به عزیزان بسیجی و تمامی فعالان جنبش دانشجویی اطمینان میدهم هیچیک از فعالیتهای تشکیلاتیام را به عنوان سابقهی کاری به مجلس ارائه ندادهام. بنده از سال ۷۹ تا نیمه ۸۲ در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به کار بوده و افتخار همکاری با شهید مصطفی احمدی روشن را داشتم.
http://Eitaa.com/teribon_ir
گفتگو با روزنامه قدس جنگ فقر و غنا.pdf
406.2K
⭕ از مهر مصرفی «چپ» تا قهر معرفتی «راست»
فایل کامل مصاحبه...
http://Eitaa.com/teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕ از مهر مصرفی «چپ» تا قهر معرفتی «راست» فایل کامل مصاحبه... http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️از مِهر مصرفی «چپ» تا قهر معرفتی «راست»
🔹 گفتگو #حجتالاسلام_مجتبی_نامخواه با صفحه اندیشه روزنامه قدس درباره لایه ها و ابعاد معنایی #جنگ_فقر_و_غنا، ریشه های الهیاتی و مضامین استدلالی در زمینه تقدس این جنگ، مخالفان این مفهوم و بستر تاریخی اجتماعی طرح و طرد این مفهوم
🔸امام (ره) به ما تذکر میدهد جنگ حق و باطل، انتزاعی و بریده از اختصاصات و تعیّنات تاریخی و اجتماعی نیست و جنگ حق و باطلی که بی تفاوت به جنگ فقر و غنا باشد، نبر حق و باطل نیست.
جنگ حق و باطل یک حیث انتزاعی و ذهنی دارد که در جای خودش مهم است و یک حیث کاملا انضمامی دارد. توجه به این بعد آن کاری است که پیام قطعنامه دارد انجام میدهد.
🔹 وقتی امام از تقدس جنگ فقر و غنا صحبت میکند باید بدانیم از ایدهای حرف زده میشود که به کلی فراموش یا مسکوت گذاشته شده و یا توسط گروههای مختلف اجتماعی و سیاسی تحویل گرفته نشده است. در تمامی این سالها که وضعیت ما از لحاظ نابرابری در حال تشدید شدن و به بن بست رسیدن بوده است، این ایده تماماً کنار گذاشته شده و زمانی که مسئله ما جنگ فقر و غنا بوده، ایده جنگ فقر و غنا را کنار گذاشتیم.
🔸این فراموشی به خاطر سه غیر عمده بود:
1️⃣یکی از اینها جریان چپ یعنی چپ مارکسیستی و سوسیالیستی ایرانی است که ادامه چپ جهانی است که اساساً نگاه مقدس به جنگ فقر و غنا ندارد و آن را یک جنگ مادی میداند.
2️⃣در برابر آن، نگاه راست لیبرال و سرمایهداری است که نسلهای مختلف آن تفاوت هایی دارند. اما اجمالا این جنگ برایش یک مسئله حل نشده است و ایده تنازع بقا را و تکامل تک خطی منتهی به تنازع بقا را طرح میکند.
3️⃣مهمتر از اینها، در فضای عمومی مذهبی و حوزه های علمیه، ایده جنگ فقر و غنا خلاف آمد عادت است؛ یک بخشی از اندیشه امام است که از طرف فضای مذهبی و الهیاتی ما بایکوت میشود و حوزه علمیه به معنای آحاد فضای عمومی حوزه از امام نمیپذیرد که جنگ فقر و غنا یک جنگ مقدس باشد و اعتقاد دارد که جنگ حق و باطل یک جنگ صرفا عقیدتی است نه یک جنگ اجتماعی.
🔹نگاه انتزاعی و ذهنی به فرهنگ در سیاستگذاری و نهادسازی ما رایج است که ممکن است با غرب مشکل داشته باشد، ولی در نهایت به سرمایه داری سرویس میدهد و فرهنگ را یک امر ذهنی میداند که ارتباطی با این جنگ ندارد. به عنوان مثال سیاستگذاری در دهه ۷۰ و ۹۰ را در نظر بگیرید؛ رشد سرمایهداری در این دو سه دهه آیا تاثیری در سیاستگذاری فرهنگی و کارکرد نهادهای فرهنگی و تعریف از فرهنگ دارد؟
🔸اندیشه اسلامی معاصر بخشی در دیالکتیک انتقادی نسبت به مارکسیست تولید شده است. آنها میگفتند اقتصاد زیربناست، ولی اینجا میگویند اقتصاد هیچ جایی نیست و شما خط سیر اندیشه اسلامی را که نگاه کنید، آیا میتوانید در این چند دهه که در وضعیت عدالت عقبمانده شده ایم و نمره خوبی نداریم و تعابیری که رهبری به کار میبرند، آیا این یک متغیر معنادار در خط سیر اندیشه اسلامی بوده است؟ هرگز. برایش مهم نبوده است.
🔹در معنای قدسی بودن در نگاه الهیاتی اصیل ما در نگاه وحیانی امیرالمومنین یک نسبتی بین جنگ فقر و غنا و تقدس جامعه وجود دارد. مقدس بودن جامعه به این نیست که همه اهل عبادت و نماز باشند، هر چند میتواند از نشانهها باشد، اما جوهره تقدس جامعه، حق اعتراض است، جوهره تقدس جامعه جنگ فقر و غنا ست، بی توجهی مستمر به این بعد اجتماعی دین در طول سالیان و به خصوص در طول. ۲۰۰-۳۰۰ اخیر در اثر تجدد تشدید شده و امام خمینی این موضوع را تذکر میدهد. بنابراین در این نگاه، جنگ فقر و غنا شرط موحد بودن است و حتما مقدس است.
🔸سال ۶۷ که این حرف زده میشود، دو برخورد با آن میشود. یکی قهر معرفتی است که فضای عمومی در واقع سیاسی جریان موسوم به جامعه روحانیت با این نگاه قهر میکند. از سوی دیگر مِهر جریان چپ به این سخنان نیز یک مِهر کاملا مصرفی و برای مصرف انتخاباتی است.
💠 متن کامل در فایل پیوستی...
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ نسبت پست و مدرک و سابقه کار در مجلس
♦ رییس کمیسیون #صنایع، آقای تالارپشتی مدرکش #حقوق است. آقای حاجی بابایی با مدرک #الهیات رییس کمیسیون #بودجه است. آقای عیسی زاده، رییس کمیسیون #اجتماعی مدرک مدیریت #دفاعی دانشگاه امام حسین دارد.
♦آقای رضایی کوچی، که در ماجرای ۶۵ میلیاردی در زمان شهرداری آقای قالیباف متهم به دریافت رشوه شده، رییس کمیسیون #عمران مجلس امید بود و الآن رییس کمیسیون عمران مجلس انقلابی است آنهم با مدرک #پزشکی.
ازین مثالها یکی دو تا نیست. احتمالا رشته صنایع و سابقه کار رییس جدید دیوان محاسبات در مجلس ازین قاعده خیلی استثنا نیست.
♦ این مجلس و مجلسِ به نام خداوند رنگین کمان فرقی با هم ندارد. ساختار کنونی انتخابات به شکلی است که مجلس از انعقاد نطفه و بسته شدن لیستها بر اساس رانت و رابطه و کیف کشی و نزدیکی به باندها شکل میگیرد. ریاست کمیسیونها و پستها و انتصابات هم همانست. فکری برای تحول ساختار انتخابات کنیم.
✍#وحید_اشتری
http://Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️قصه پرغصه هفت تپه
🔻شرکت توسعه نیشکر #هفت_تپه دارای ۲۴ هزار هکتار زمین کشاورزی و ۸ هزار کارگر و کارمند در اواخر سال ۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد.
🔸در روند واگذاری این شرکت ۴ ابهام اساسی وجود دارد که تا امروز شفافسازی در این موارد صورت نگرفته است و سوالات بی پاسخ مانده اند!
🔻این ۴ ابهام چیست؟!
http://Eitaa.com/teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕️گواهی جنجالی
🔺۴ ابهام درسابقه کاری بذرپاش
🔹بذرپاش و مجلس یازدهم پاسخگو باشند.
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️دو فوریت نمایندگان به طرح فسادزای قیر رایگان!
🔹 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی چهارشنبه (یکم مرداد 99) پارلمان جزئیات کلیات طرح دو فوریتی الحاق یک بند به تبصره یک قانون بودجه سال 1399 کل کشور(تخصیص قیر رایگان) را مورد بررسی قرار دادند. وکلای ملت نهایتا پس از استماع نظرات مخالفان و موافقان طرح مزبور، با اکثریت آراء کلیات این طرح را به تصویب رساندند.
🔹متاسفانه مجلس یازدهم در همین ابتدای کار علی رغم شعارهای مبارزه با فساد و بستن گلوگاه های فساد، با تصویب طرح دو فوریتی تخصیص قیر رایگان عملا زمینه های ایجاد رانت و فساد را در توزیع و چرخه قیر در کشور را فراهم کرد. طرحی که به دلیل مشکلات فراوان حتی در مجلس ضعیف و ناکارآمد دهم نیز از بودجه سال 99 حذف گردید.
🔹قیر رایگان یا همان قیر تهاتری به جای دادن پول پیمانکاران، مساله ای است که سال های گذشته اجرا شد اما به دلیل ایجاد مفاسد گوناگون متوقف شد و اکنون بیم آن می رود با مصوبه مجلس یازدهم مجددا چرخه تولید فساد به تبع این طرح به کار بیفتد.
🔹رانت، قاچاق، فساد در واگذاری و توزیع، اختلال در بورس و کاهش کیفیت قیر و از دست رفتن فرصت رقابت از جمله مواردی است که با اجرای این طرح در شبکه تولید مواد اولیه، پیمانکاران، کارفرمایان و شهرداری ها و دهیارهای ایجاد خواهد شد. فروش حواله های رایگان قیر در بازار سیاه و همچنین قاچاق قیر به خارج از کشور از جمله عوارض این طرح است.
🔹طرحی که در گذشته با مخالفت مرکز پژوهش های مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و نهادهای نظارتی چون دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و وزارت اطلاعات مواجه شده است چگونه آن هم با دوفوریت و بدون کمترین کار کارشناسی در مجلس یازدهم کلیات آن به تصویب می رسد؟!
🔹از طرفی گزارش تفریغ بودجه سالانه کل کشور نشان می دهد که مقدار قابل توجهی از قیرهای تخصیص داده شده، در پروژه های عمرانی مورد استفاده قرار نگرفته است. به نظر می رسد یکی از دلایل اصرار بعضی نمایندگان فعلی و سابق ادوار مجلس برای اجرایی شدن این طرح نفوذ و دخالت نمایندگان در توزیع حواله های رایگان و کسب محبوبیت در حوزه انتخاباتی خود است.
✍️ #حسین_رضایی
http://Eitaa.com/teribon_ir