💢دکتر حسنی درمیان
🔺 در گذشته ازدواج، خصیصه اجتماعی داشت و یک تصمیم اجتماعی بود و فرد برای ازدواج خود به تنهایی تصمیم نمیگرفت و خانواده و اطرافیان صلاح میدانستند که اکنون وقت ازدواج او است. هر چند که خدمت سربازی را نگذرانده بود! اما اکنون اگر جوانی قبل از اتمام تحصیلات و دوره سربازی، قصد ازدواج داشته باشند، خانواده و اطرافیان او را منع میکنند. شرایط حاضر، انگاره خانواده را تغییر داده است و میخواهد ارزشهای سنتی را کنار بگذارد. تغییر نظام پاداش دهی در جامعه روی داده است و کسانی که به نوعی هنجارشکنی می کنند دریافت کننده پاداش هستند و در جامعه دینی به تدریج برخی از الگوها، سمبل ارزش های نوین شده است.
🔺 در گذشته اقتصاد در مسائل اجتماعی، کمترین تأثیر را داشت و الان بیشترین تأثیر. اگر امروز با کمبود سرمایه مواجه هستیم، الگوی مصرف ما غلط می باشد. ارزش های اجتماعی نیز همین طور است. هنجارها وقتی ریزش می کنند می توانند ارزشها را تنزل بدهند. برای مثال الان بهترین مدرسه، مدرسه ای است که تست زنی بهتری برای کنکور را آموزش میدهد. ارزش ها در اجتماع تغییر کرده است. حتی خانوادههای متدین فرزندان خود را به مدارسی میفرستند که موفقیت تحصیلی در آنها بیشتر است. در جامعه امروز اعلام داشتن دوست جنس مخالف، مثبت ارزیابی می شود! و نوعی شجاعت و کلاس به حساب می آید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢دکتر حسنی درمیان
🔺 در گذشته، ازدواج افراد در سنین پایین صورت میگرفت و فاصله بین بلوغ جنسی و ازدواج بسیار پایین بود و مشکلات ناشی از این فاصله، حداقل بود. اما الان اگر ازدواج در سن پایین صورت بگیرد، قضیه کودک همسری مطرح می شود. امروز فرصت تربیتی کم شده است. فرصت تعامل فرزندان با والدین در روز به ۵ دقیقه می رسد. در کنش ها می باشد که ارزش ها انتقال می یابد. وقتی تئوری ها را از غرب میگیریم، باید آنها را بومی کنیم. خانواده اکنون به جای دغدغه پوشش کامل فرزند خود، درگیر تحصیلات و درآمد و شغل او است. حتی اولین سؤالی که از خواستگاران در جلسات خواستگاری از سوی والدین صورت میگیرد، درآمد و شغل آنها است؟
🔺 چند درصد توانسته ایم نقشآفرینی کنیم؟ در گذشته مرجعیت دانستههای فرزندان ما، پدربزرگ، مادربزرگ، پدر و مادر و اطرافیان بود و الان مرجع فکری همه اینترنت شده است! الان الگوهای فرزندان ما چه کسانی هستند؟ متأسفانه دخترانی که پوشش کاملی در مدرسه دارند، مورد فشار هنجاری هستند! ۵۸ میلیون نفر بعد از انقلاب اسلامی متولد شده اند. چه برنامه ای برای آنها در خصوص پوشش مطلوب در نظر گرفته شده است؟ پوشش برنامهای برای سلامت اجتماعی و امنیت اجتماعی است. اخلاقیات در خلأ توسعه نمی یابد، بلکه در کنش ها و روابط متقابل شکل می گیرد. امروزه نمی توان مشکلات به وجود آمده و ناهنجاری های پوششی و رفتاری را صرفاً با کمک مراکز مشاوره حل نمود. چرا که کار از حد فرد گذشته است. برای مثال وقتی که باغ میوه را تالار و مجلس عروسی میکنند و اندرونی و بیرونی را یکی می کنند، می توان از فرد انتظار داشت که حریمها را حفظ کند؟ ساختار تغییر کرده است. در ساختار های امروزی، رعایت حجاب سخت می شود. عدم رعایت حجاب، امروزه مانند عبور از چراغ قرمز شده و دیگر یک ناهنجاری محسوب نمی شود!
🔺 چقدر خانواده محوری را به فرزندان خود انتقال می دهیم؟ حتی خود ما به فرزندان مان میگوییم که ازدواج نکن! زود بچه دار نشو! و فعلاً به تفریح بپرداز و به سفر برو و پول جمع کن!. اومانیزم چیزی را تولید می کند که می خواهد.
🔺 در تحقیقی که در سال 94 در مشهد و بر روی ۱۵۰۰ نمونه سرپرست خانوار انجام شد و با مصاحبه های نیمه عمیق در مناطق ۱۲ گانه مشهد صورت گرفت (۴۱ درصد مصاحبه شوندگان زن و ۵۹ درصد مرد) و در بین اقشار مختلف شهر مشهد انجام شده بود، در طی سؤالاتی تهدیدهای مختلف و آسیب های اجتماعی موجود در شهر، از مصاحبه شوندگان پرسیده شده بود. بعد از تجزیه و تحلیل اطلاعات، مشخص گردید که مردم شهر مشهد، تهدیدها و مسائل اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی را فراتر از مسائل سیاسی می دانند. در صورتی که به گونهای وانمود می گردد که مسائل سیاسی برای مردم اولویت بیشتری دارد. این اذعان در سطح نخبگانی مطرح می باشد. در این پژوهش، میزان تهدید مسائل فرهنگی اجتماعی اقتصادی و سیاسی سنجیده شد و نتایج نشان داد که پاسخگویان، تهدید مسائل فرهنگی را بسیار زیاد و زیاد عنوان نموده اند و در آسیب ها و تهدیدهای فرهنگی، ۲۰ درصد افراد، پوشش نامناسب را یک آسیب تلقی کرده بودند و ۱۸ درصد آنها تضعیف ارزش های اخلاقی و مذهبی را و ۱۵% تجمل گرایی را آسیب دانسته بودند. آسیب ها و تهدیدهای اجتماعی نیز، از دید شهروندان، شامل کاهش اعتقادات، سرقت، طلاق، زورگیری و غیره بود. اگر توصیف خوبی از مشکلات نکنیم، طبیعتاً تبیین خوبی هم نخواهیم داشت.
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢 گزیدهای از برخی سوالات و نظرات اعضای حاضر در کارگروه
🔷آقای دکتر تقی پور: وقایع و رخدادهای پیش بینی شده و پیش بینی نشده را در نتایج در نوع پوشش و رفتار های افراد جامعه، تا چه حد ارزیابی میکنید؟
🔷آقای دکتر اسلامیان: ارائه شما صرفاً توصیف بود. آیا مدل یا الگویی برای خروج از این معضلات دارید؟ آیا برای آموزش و پرورش یا نهادهایی مثل صدا و سیما مسئولیتی را تعریف می کنید؟ کدام بخش مقاله شما جدید بود؟ مرز مسائل اجتماعی فرهنگی و سیاسی بسیار سخت می باشد.
🔷آقای دکتر حسنی: پژوهش صرفاً داده جدید نمیدهد، بلکه اطلاعات را نیز مستند می کند.
🔷آقای دکتر صابری فتحی: نظریه دکتر حسنی در این یک ساعت و زمان اندک درک نمی شود. توضیح اساس علمی پژوهشی، وابسته به مطالعه مقالات و پژوهش های صورت گرفته می باشد و در این زمان کم، ارائه تمام آنها امکان پذیر نمی باشد.
🔷آقای عطاری: موضوعی من را دچار تعارضاتی کرد. شما فردگرایی و جمعگرایی را کاملاً تفکیک می کنید، اما این تفکیک به آن معنا امکان ندارد. شما فرمودید که برای حل معضل ترافیک که یک مشکل جمعی می باشد، خودتان به تنهایی اقدام کردید و زودتر از وقت موعود، از منزل به سمت دانشگاه حرکت کردید؛ پس چطور می توان برخی مسائل را جمعی حل نمود؟ شما فرمودید اول باورها و انگارهها آسیب می بیند و بعد در رفتارها نمایان میشود؛ اما چرا باورها قبلاً آن گونه بوده و الان این گونه شده است؟ آمارهای شما نیز برای چهار سال پیش بوده و جامعه در این ۴ سال متفاوت شده است. به عقیده بنده آمارها با فرضیه شما تناقضاتی داشت.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷آقای دکتر باغیشنی: شما فرمودید که باید از خانواده شروع کنیم؛ در دانشگاه که دانشجویان نیز مانند فرزندان ما هستند، چه راهکاری برای آنها دارید؟ حال که ساختار جامعه این وضعیت را خواسته، آیا باید همه چیز را رها کنیم؟
🔷آقای محمدی مقدم: مسائلی را بیان نمودید که با پژوهش، شکل علمی تری به خود گرفته بود. مقام معظم رهبری نیز این دغدغه ها را دارند و تمام این موارد را در سال ۱۳۹۱ در خراسان شمالی اشاره نموده بودند. در بیانیه گام دوم انقلاب نیز، سه سطر در خصوص سبک زندگی اسلامی ارائه نمودند. سبک زندگی فردی شهدا نیز مورد تأکید رهبری می باشد.
🔷آقای دکتر سعیدی رضوانی: سؤالی را که دارم قادر به تبیین درست آن نیستم. یک معما در این بین مطرح است. ساختارها بسیار پیچیده هستند. فرهنگ ما ساختاری است که در آن زندگی می کنیم. برای مثال می گویند فردی که یکی از بستگانش فوت می شود، دیگران برای آنها غذا تهیه کنند و این سبک زندگی اسلامی است. اما آیا ما می توانیم به اطرافیان در این شرایط بگوییم که برای ما غذا تهیه کنید و یا این قضیه برعکس است؟ باید با این ساختارهای پیچیده چه کرد؟آقای دکتر حسنی از دریچه ای نگاه کردند که میتوانند ساختارها را دقیق بررسی کنند. معماری محیط و غیره نیز ایجاد کننده ساختار هستند. وقتی ساختارها دارند به ما آموزش می دهند، چه می توان کرد؟ کتاب تا شهادت زندگی افرادی است که برخلاف انتظاری که از آنها می رفته زندگی کردند. جو و محیط باعث میشود که افراد تحت تاثیر قرار بگیرند. مثل حضور بدحجابان و گریه و شیون آنها در مراسم تشییع سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی.
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢آقای دکتر حسنی:
🔺 فردگرایی و جمع گرایی نمیتوانند به طور مطلق غالب گردند. شهید بالاترین سطح دیگرخواهی است که خود را فدای دیگران می کند. برای انسان تردید به معنای مطلق وجود ندارد. اگر در پژوهشی مشخص کرد که از هر ۱۰۰ نفر پنج نفر دارای پوشش نامتعارف هستند، باید آن ۵ نفر را به مرکز مشاوره ارجاع داد. اما زمانی که این تعداد بیشتر گردد، دیگر مشکل فردی نیست که با ارجاع آنها به مرکز مشاوره مشکل را حل نمود. چرا که برای مثال، افرادی که در فرآیند ترک اعتیاد قرار می گیرند، مجدداً پس از مدتی به چرخه اعتیاد بازمیگردند! مسئله این است که اگر فرد گرایی و فردیت بود که دیگر او به اعتیاد برنمی گشت. مسئله این است که خانواده، محله و محل کار، چقدر او را پذیرفته اند؟
🔺 دوباره اجتماعی کردن افراد بسیار سختتر از جامعه پذیر کردن آنها می باشد. از نظر جامعه شناسی، ساختار، شامل نحوه ترکیب ارزش ها، باورها، قوانین و مقررات می باشد. تاریخ آزمایشگاه علوم انسانی است. طبق تحقیقات صورت گرفته از میان فارغ التحصیلان در سراسر دانشگاههای ایران و تمام رشته ها، ۶۰ درصد دانشجویان دختران و ۴۰ درصد پسران هستند. بنابراین در گذشته آینده ای نه چندان دور، ۲۰ درصد دختران باید با پسران با تحصیلات کمتر از خود، ازدواج کنند. هرکس به اندازه ظرفیت خود، باورها و ارزش ها را از آن خود میکند و شهید سلیمانی ظرف بزرگی داشت که توانست ارزش های بیشتری را در خود جای دهد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#انتخاب
#زندگی_ما_حاصل_انتخاب_ما_است
#کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
#انتشار_روزانه (1398/11/24)
#تأمل_سی_ام
✍️ #سندهای_بین_المللی و گاهی ملی!! با "#مفاهیم_والای_ملی" چه میکنند؟ 🧐🙄
1️⃣عوض کردن معنا: 😳😲
👈 عوض کردن معنای آموزش #پایداری از مقاومت و ایستادگی برابر متجاوزان به یادگیری آموزش توسعه پایدار 2030😠😔
2️⃣افزودن ناروا به #مفاهیم_مقدس: 😳😲
👈 قلب مفهوم "#کارگر" نمادِ زحمتکشی و کسب مال حلال با استفاده از واژۀ "کارگر جنسی" برای عمل شنیع "..." ! 😠😔
👈 قلب مفهوم "#ازدواج" به عنوان #مقدسترین پیمان الهی با سوءاستفاده از واژۀ "ازدواج سفید" برای عمل شنیع "همباشی سیاه"!😠😔
👈 قلب مفهوم "#اقلیت" به عنوان افراد مورد احترام جامعه یعنی "اقلیتهای مذهبی" با استعمال اقلیت جنسی (جنسیتی) برای حمایت از افراد به شدت منحرف "همجنس..."! 😠😔
3️⃣تقلیل وسعت مفهوم: 😳😲
👈 تخصیص اصطلاح #رفتار_جنسی_سالم به رفتار صرفاً دارای بهداشت جسمی وَ غفلت عامدانه!! از مشروعیتِ رابطه جنسی😠😔
🔊لطفاً با انتشار انتخاب، در این #تأمل_ها با ما همراه شوید💐
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
https://ishm.um.ac.ir/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=391:2019-09-22-09-05-20&Itemid=745&lang=fa
https://eitaa.com/umefafgaraei
#تربیت_جنسی_کودکان
#عزت_نفس
🔻 در نگاه نخست شاید ایجاد رابطه بین #عزت_نفس و #تربیت_جنسی عجیب به نظر برسد؛ اما عزت نفس یکی از مؤثرترین عوامل در تربیت جنسی است.
🔻 عزت نفس واکنش کلی یک فرد در ارزیابی احساسی و ذهنی اش در مورد #ارزش_خود است.
👈 در صورتی که شخصی "عزت نفس" خود را کاملاً بر طبق دستورات الهی تحصیل کند، دارای #نفس_مطمئنه می شود. در واقع، در صورت حصول #عزت_نفس_اسلامی همان "نفس مطمئنه" حاصل شده است.
💠 اثرات عزت نفس سالم
1️⃣شأن خود را با شأن دیگران یکسان دیدن
2️⃣در خواست کمک از دیگران در صورت نیاز به کمک
3️⃣مقاومت در مقابل تأثیرپذیری و سوء استفادۀ دیگران قرار گرفتن
4️⃣اعتقاد به برخی ارزشها و اصولها
5️⃣اطمینان به انتخاب
6️⃣مسئولیت اجتماعی
💠 برخی از نتایج عزت نفس کم
1️⃣خود انتقادی شدید و نارضایتی از خود
2️⃣دو دلی و ترس مبالغه آمیز از اشتباه
3️⃣حساسیت شدید نسبت به انتقاد و خشم در برابر منتقدان
4️⃣میل شدید به سرگرمی و عدم تمایل به فعالیت و تلاش
5️⃣کمال گرایی
6️⃣گناه عصبی، اغراق در گناهان گذشته
7️⃣بدبینی
8️⃣حسادت
9️⃣خصومت ورزی
🔻 براي تقويت عزت نفس فرزندمان، گاه روي شانه او بزنيم و بگوييم که چقدرعزيز است.
🔻 در آغوشش بگيريم و بگوييم: "دوستت دارم" و اسم او را با اضافه كردن "جان" و یا "آقا" و "خانم"، صدا كنيم.
🔻 توجه و ابراز عشق والدین، اولين منبع #تقويت #عزت_نفس است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#عفت_در_روابط
#حیاورزی
🎥گزارش به روز از برخی #دختران جامعه حاضر، در خصوص دوستی با غیرهمجنس
🔻 تا به حال چند #پیشنهاد_دوستی به شما داده شده است؟!؟
👈صدتا...، هزار تا...، خیلی...، زیاد...، یادم نمیاد...، ده هزار بار...
🔻 تا به حال چند #پیشنهاد_خواستگاری و ازدواج به شما داده شده است؟!؟
👈سه چهار تا...، پنج شش تا...، دو تا...، هیچی...
🔻 به نظر شما چرا این قدر تفاوت وجود دارد؟!؟
👈شرایط جامعه و مسائل اقتصادی، عدم مسئولیت پذیری، تنوع طلبی آقایان، دسترسی آسان تر به خانمها و ...
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
📛 #تهاجم_فرهنگی یعنی اینکه از سفرۀ حضرت ابوالفضل (ع) برسیم به سفرۀ ولنتاین!!! 😔🙄😠
💔ولنتاین افسانه ای برای فروپاشی #اخلاق_خانواده💔
📛 "ولنتاین"یک مناسبت غربی و #فرهنگ_وارداتی می باشد که متأسفانه چند سالی است بین جوانان باب شده و همه ساله در روز ۲۵ بهمن مطابق با ۱۴ فوریه، همراه با هدیه دادن و عشق به #جنس_مخالف برگزار می شود
⬅️که در واقع فرصتی است تا #دوستی_های_خیابانی از طرف متولیان ابتذال، #هویتی_پوشالی پیدا کند!
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
⚠️ تنها جایی که خداوند به جان پیامبر قسم خورد، در مورد گناه قوم لوط بود.
«لَعَمْرُکَ إِنهمْ لَفِي سَکْرَتهمْ يعْمَهُون»
«به جان تو سوگند، اينها در مستی خود سرگردانند (و عقل و شعور خود را از دست دادهاند)».
🔰 سوره حجر، آیه ۷۲
🔴 #قوم_سدوم چگونه به #گناه_لواط مبتلا شدند؟
📜 قوط لوط بهترين قومى بود كه خداوند آفريد. بهطورىكه وقتى براى كار از خانه خارج مىشدند، همۀ مردان خارج مىشدند و تنها زنان باقى مىماندند. #شيطان به عبادت آنها #حسادت مىكرد و وقتى كه به خانه بازمىگشتند، كارهاى آنها را برهم مىزد.
🔹 مردم شب به كمين نشستند تا بفهمند چه كسى كارهاى آنها را خراب مىكند؛ پس متوجه شدند پسركى بسيار زيبا اين كار را انجام مىدهد؛ شب او را نزد يكى از مردها گذاشتند تا روز بعد او را اعدام كنند. شب هنگام پسرک گريه سر داد و گفت: پدرم مرا روى شكم خود مىخوابانيد! شيطان مرد را #وسوسه كرد و او مرتكب گناه لواط شد و روز بعد به قوم خود از عمل خود خبر داد. مردم از آن عمل تعجب كردند اما كم كم به آن روى آوردند.
🔹 #ابلیس_پلید كه نقشۀ خود را در بين مردان موفق ديد، به سراغ زنان رفت و گفت: مردان شما به يكديگر مشغولند و از شما رویگردان شدهاند؛ شما نيز میتوانيد با يکديگر چنين كنيد و در نتيجه زنان نيز به #گناه_مساحقه روى آوردند.
🔸 اما موعد #عذاب_الهی رسید و تمام اهل شهر به زمين فرو رفتند.
♨️ و امروزه مجدداً این قوم در گسترۀ تمدنی و با پشتوانههای مالی و غیرمالی که از #شیطان_بزرگ دریافت میکنند، در حال بازتولید هستند. 😔😡
🔺أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيب؟
https://eitaa.com/umefafgaraei
#انتخاب
#زندگی_ما_حاصل_انتخاب_ما_است
#کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
#انتشار_روزانه (1398/11/25)
#تأمل_سی_و_یکم
✍️عوارض #ناآگاهی و فهم نادقیق #مسئولان_فرهنگی از پذیرش #اسناد_بین_المللی چیست؟ (1) 🧐🙄
💢 واژه #جنسیت gender غالباً بهجای واژه sex بهکار میرود تا تنوع جنسیتی را به #رسمیت شناخته و آن را #ترویج کند!. 😲😡
💢 کشورهای توسعهیافته و دفاتر سازمان ملل متحد که دائماً برای ترویج حقوق LGBT (مخففی برای زنان همجنسباز، مردان همجنسباز، دوجنسیتیها و تراجنسیتها) فشار میآورند، عبارت جنسیت را در SDG به شکلی تفسیر خواهند کرد که بتوانند حقوق #تراجنسیها و همچنین سایر انواع جنسیت را، مانند هر کدام از ۵۰ نوع جنسیت شناختهشده در فیسبوک، گسترش دهند. 😳😲😡
💢 بهعنوان مثال، هدف فرعی 5-ج در SDG از دولتها میخواهد سیاستها و قوانین اجرایی را بهمنظور گسترش تساوی جنسیتی اتخاذ کنند. هنوز بسیاری از دولتها از این موضوع اطلاع ندارند که این هدف فرعی، چطور میتواند برای ترویج حقوق LGBT تفسیر شود. 😔🙄
🔎تراجنسیت یعنی اینکه یک فرد که خود را بهصورت زن، مرد، دوجنسه، یا بیجنسیت ببیند؛ ولی دیگران، آن فرد را از لحاظ ظاهری یا ژنتیکی بهصورت دیگر ببینند. 😳😲😡
🔊لطفاً با انتشار انتخاب، در این #تأمل_ها با ما همراه شوید💐
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
https://ishm.um.ac.ir/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=391:2019-09-22-09-05-20&Itemid=745&lang=fa
https://eitaa.com/umefafgaraei
#انتخاب
#زندگی_ما_حاصل_انتخاب_ما_است
#کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
#انتشار_روزانه (1398/11/26)
#تأمل_سی_و_دوم
✍️عوارض #ناآگاهی و فهم نادقیق #مسئولان_فرهنگی از پذیرش #اسناد_بین_المللی چیست؟ (2) 🧐🙄
💢 هدف فرعی 4- الف در #SDG (اهداف توسعه پایدار) را در نظر بگیرید که خواستار #امکانات_آموزشی_متناسب با #کودکان، #معلولان و #جنسیت_ها است. 🙄🤔
💢 بسیاری از دولتها شاید فکر کنند که این یعنی ایجاد مدارسی متناسب با #نیازهای_زنان و #دختران. 🤨😳
💢 با این وجود سند "ساخت یک #مدرسه با محیط مناسب برای جنسیت" که یک سند موردِ حمایت #سازمان_بهداشت_جهانی و #یونسکو است، تعریف گستردهتری از جنسیت را شامل میشود و میگوید:
👈 "... در بحث پیرامون موضوع جنسیت در ارتباط با مؤسسات آموزشی بهمنظور رشد و پرورش همه یادگیرندگان، در نظر گرفتن همه جنسیتها و هویتهای جنسیتی اهمیت دارد... و ترویج حقوق همه افراد جدا از #جنسیت و #تمایلات_جنسی، باعث تقویت این جایگاه میگردد". 😨🤭😳😲
🔊لطفاً با انتشار انتخاب، در این #تأمل_ها با ما همراه شوید💐
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
https://ishm.um.ac.ir/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=391:2019-09-22-09-05-20&Itemid=745&lang=fa
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جای_خالی_عفاف_در_سینما
#عفت_در_روابط
#حیا_در_ارتباط_با_نامحرم
💠 هرچند خانم طباطبایی اصرار دارند که خودداری کردن نوجوان افغان، از لمس کردن و در آغوش گرفتن ایشان را پای #خجالت بنویسند، اما خود نوجوان، با اشاره کردن به عبارت "#ناموس" این را میفهماند که خودداری کردنم بهخاطر خجالت نیست، بخاطر چیزیست که شما از نداشتن آن هیچگونه اِبایی ندارید.
معصومیتی که شاید در سینما از بین برود!!
#نه_به_قبح_زدایی_حیا
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تو_ریحانه_خلقتی🌱
🌻به مناسبت ایام ولادت #حضرت_زهرا (س) و هفته بزرگداشت #مقام_زن
⏰ زمان برگزاری 26 الی 29 بهمن از ساعت 9 الی 17
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، حدفاصل درب شمالی و میدان علوم
🎈مقدمان گلباران
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#تو_ریحانه_خلقتی🌱
🌻به مناسبت ایام ولادت #حضرت_زهرا (س) و هفته بزرگداشت #مقام_زن
⏰ زمان برگزاری 26 الی 29 بهمن از ساعت 9 الی 17
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، حدفاصل درب شمالی و میدان علوم
🎈مقدمان گلباران
https://eitaa.com/umefafgaraei
#انتخاب
#زندگی_ما_حاصل_انتخاب_ما_است
#کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
#انتشار_روزانه (1398/11/27)
#تأمل_سی_و_سوم
✍️عوارض #ناآگاهی و فهم نادقیق #مسئولان_فرهنگی از پذیرش #اسناد_بین_المللی چیست؟ (3) 🧐🙄
💢 با وجود اینکه سند جدید "اقدام برای تساوی جنسیتی" در "تایوان" که سندی اجرایی است و حکم میکند که برنامه آموزشی تساوی جنسیتی باید شامل #آموزش جنسی و آموزش همجنسبازی زنان و مردان گردد. 🤔🤔
💢 اما متأسفانه بسیاری از کشورها نسبت به عبارت #جنسیت، حق رزرو نکردهاند و دیدن #حق_تحفظ اعلامشده توسط برخی از کشورها نیز، تقریباً غیرممکن است و انگار آنها به #دستور_کار_2030 ضمیمه نشدهاند. بهاحتمال زیاد این مسأله عمداً از سوی کشورهای توسعهیافتهای صورت پذیرفته است که بهدنبال گسترش حقوق #LGBT (مخففی برای زنان همجنسباز، مردان همجنسباز، دوجنسیتیها و تراجنسیتها) هستند. 😨🤭😳😲
🔊لطفاً با انتشار انتخاب، در این #تأمل_ها با ما همراه شوید💐
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
https://ishm.um.ac.ir/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=391:2019-09-22-09-05-20&Itemid=745&lang=fa
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#یاد_مرگ
💠 یاد مرگ اثر بسیاری بر #ترک_گناه دارد.
●به قبرستانها زیاد سر بزنیم.
●اگر می توانیم مردگان را غسل دهیم.
●#مردگان دفن شده در قبرستان، نمی دانستند که وقت مرگشان کی بوده و سرمست #زندگی بوده اند. 🙄😲
●اطرافیان ما بخاطر دلتنگی بعد از مرگ ما گریه می کنند و بعد فراموش میکنند و ما می مانیم و خودمان. 🙄😲
●حضرت عزرائیل روزی 260 بار به ما نگاه میکند و منتظر فرمان #خداست برای قبض روحمان. 😔
💠 بعد از مرگ کسی قادر به انجام کاری برای ما نیست و خیلی زود متوجه #دلبستگی های واهی خود به این و آن خواهیم شد. 😔
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تبلیغ_حجاب در #کانادا: #حجاب، غرور و قدرت من!
🔻 تبلیغات #حجاب روی اتوبوس های شهری در کانادا خبرساز شد. بنرهای تبلیغاتی که تصویری از یک زن باحجاب را نشان می دهند، توسط بانوان "مجمع اسلامی آمریکای شما" (ICNA) طراحی و اجرا شده است.
👤 آشا صدیقه یکی از اعضای این مجمع در مورد هدف تبلیغات حجاب می گوید:
🔻 #حجاب را به عنوان شیوه ای برای بیان ایمان و شیوه زندگی ام استفاده می کنم:
🔻 "در حقیقت کلمه #حجاب به معنی #عفاف و #پاکدامنی است. این یکی از قوانین زندگی من است که به من راه صحبت کردن، راه رفتن، فکر کردن و نحوه ارتباط با جامعه را یاد می دهد. این فقط یک تکه #پارچه نیست."
🔻 "انتخاب من، غرور من و قدرت من" شعاری است که روی این بنرهای تبلیغاتی نوشته شده است. صدیقه درباره این شعار نیز توضیحاتی بیان می کند:
🔻 "این انتخاب من است"، بیانگر #آزادی من برای انتخاب #حجاب است. شاید برایتان جالب باشد که وقتی من شروع به پوشیدن #حجاب کردم، دیدگاهم درباره آزادی تغییر کرد. چرا که #حجاب من را از برده داری #لوازم _آرایشی و #مُد مدرن میلیارد دلاری آزاد کرد".
🔻 "غرور من" به #دین من اشاره دارد. در واقع پوشیدن حجاب یعنی من به #هویت دینی ام افتخار میکنم.
🔻 "قدرت من" نیز نشان دهنده شجاعت کسانی است که #حجاب را می پوشانند تا در مقابل هنجارهای اجتماعی ایستادگی کنند و #پاکدامنی خود را حفظ نمایند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#انتخاب
#زندگی_ما_حاصل_انتخاب_ما_است
#کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
#انتشار_روزانه (1398/11/28)
#تأمل_سی_و_چهارم
✍️ چرا با #آموزه_های_اسناد_بین_المللی "یونسکو و سازمانهای همسو با سند آموزش #توسعه_پايدار_2030" در تربیت جنسی "مسأله" داريم؟ (1) 🧐🙄
📌 لطفاً علاوه بر پيامها، به سن مخاطبان توجه نماييد!
💢 نمونههایی از پیامها
1️⃣انواع مختلفی از خانوادهها در سراسر جهان وجود دارد (یک مادر، یک پدر، یک پدر و مادر، دو مادر، دو پدر یا ...) 😲😡😱😨
⬅️آموزش ویژه گروه سنی 4 تا 6 سال مطابق استانداردهای تربیت جنسی در اروپا (2010)
2️⃣فهم اینکه لذت و هیجان بدنی احساسات طبیعیِ انسان است و میتواند شامل نزدیکی بدنی به دیگر افراد باشد. 😲😡😱😨
⬅️آموزش ویژه گروه سنی 5 تا 8 سال مطابق راهنمای فنی بینالمللی در مورد آموزش جنسی؛ رویکرد مبتنی بر شواهد برای مدارس، معلمان و مربیان بهداشت (2018)
3️⃣راههای متفاوتی برای ابراز دوستی و عشق به افراد وجود دارد. 😲😡😱😨
⬅️آموزش ویژه گروه سنی 9 تا 12 سال مطابق سند راهنماییهای بینالمللی فنی تربیت جنسی (2009)
4️⃣انسانها میتوانند عشق به سایرین را به روشهای مختلفی از قبیل بوسیدن، بغل کردن، لمس و گاهی از طریق رفتارهای جنسی نشان دهند. 😲😡😱😨
⬅️آموزش ویژه گروه سنی 5 تا 8 سال مطابق راهنمای فنی بینالمللی در مورد آموزش جنسی؛ رویکرد مبتنی بر شواهد برای مدارس، معلمان و مربیان بهداشت (2018)
🔊لطفاً با انتشار انتخاب، در این #تأمل_ها با ما همراه شوید💐
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#خویشتنداری
🔹 کارهای #لذت_اولی شامل پرخوری، زیادی با گوشی کار کردن، سیگار کشیدن، قلیان کشیدن، خودارضایی، دیدن فیلم های مستهجن و به طور کلی همه گناهان می شود.
🔹 کارهای #لذت_آخری شامل ورزش کردن، منظم بودن، عفیف بودن، درس خواندن، نماز خواندن و ... می شود.
🌀کارهای لذت اولی و لذت آخری چند فرق مهم با هم دارند:
✅تفاوت در جای لذت و سختی
✅سطحی و کوتاه مدت بودن لذت در کارهای لذت اولی و لذت عمیق و بلند مدت در کارهای لذت آخری.
✅مضر بودن کارهای لذت اولی و مفید بودن کارهای لذت آخری
✅کم شدن تدریجی لذت کارهای لذت اولی و پر رنگ شدن رنج و غم ناشی از انجام آنها و افزایش لذت کارهای لذت آخری با گذر زمان و کم شدن سختی ناشی از انجام آنها.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودک
⚠️ انیمیشن یخزدهی 1 و 2 که به ترتیب در سالهای 2013 و 2019 منتشر شده است، انیمیشنی با طعم #فمینیسم_افسار_گسیخته (لزبین یا همجنسبازی زنان) است که با تمرکز بر قهرمانان زن، تلاش دارد تا مفاهیم هرز و بیمبنای زنسالاری را به کرسی بنشاند.
⬅️ قسمت اول این انیمیشن، چنان بیمحابا لزبین (Lesbian) را تبلیغ میکند که در انتهای انیمیشن، تنها اِلسا میتواند با ابراز عشق واقعی، خواهر خود آنا را نجات دهد! این امر برخلاف تمام تصورات موجود در انیمیشنهای غربی است که دختر یا پسری مسحورشده، تنها با ابراز عشق واقعی یک دختر یا پسر دیگر از سحر نجات مییابد که نمونههای آن را میتوان در انیمیشنهایی چون: سفیدبرفی، زیبای خفته، دیو و دلبر، باربی و دریاچهی قو، پری دریایی، پرنسس و قورباغه مشاهده کرد.
⬅️ قسمت دوم انمیشین یخزده با تأسی از فیلم عنصر پنجم، به معرفی مفاهیم فمینیستی میپردازد. در فیلم عنصر پنجم، زن در کنار عناصر 4گانهی آب، باد، خاک و آتش بهعنوان پنجمین عنصر حیات معرفی میشود که قادر به نجات همۀ بشریت از شر شیاطین و تاریکیها میباشد.
⚠️ در هر 2 قسمت یخزده، مردانی که در کنار السا و آنا هستند، در مواقع بحرانی و خط تعلیق کنار زده میشوند و این السا و آنا هستند که نقش نجاتدهنده را بازی میکنند.
اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده حکمت عهد
🌾🌾🌾🌾
https://eitaa.com/umefafgaraei