🎥مشاهده و دریافت فایلهای کم حجم مجموعه 'خارج از دید ۱، فتنه'
1⃣قسمت اول:
https://t.me/kharejazdidTv/28
2⃣قسمت دوم:
https://t.me/kharejazdidTv/39
3⃣قسمت سوم:
https://t.me/kharejazdidTv/58
4⃣قسمت چهارم:
https://t.me/kharejazdidTv/78
5⃣قسمت پنجم:
https://t.me/kharejazdidTv/111
6⃣قسمت ششم:
https://t.me/kharejazdidTv/127
7⃣قسمت هفتم:
https://t.me/kharejazdidTv/138
8⃣قسمت هشتم:
https://t.me/kharejazdidTv/148
🔻قسمت نهم:
امشب ساعت ۲۰:۲۰ شبکه افق
📲 @kharejazdidtv
#بصیرت
#نظرات_ارسالی_کاربران
#پاسخ_مقام_معظم_رهبری به هشتک #رفع_فیلتر: اين استدلال، که چون دشمن پيشرفت مي کند، پس ما بياييم هر مانعي را از جلوِ راهش برداريم، منطقي نيست. اين مانع، علي العجاله مانع است. مثل اين است که دشمن تا مرزهاي ما پيش آمده، آن وقت بگوييم، ما که نمي توانيم بيشتر از دو ساعت مقاومت کنيم، پس برويم! نه آقا! اين دو ساعت را مقاومت کنيد، شايد پيروز شديد. اين چه حرفي است؟! قانون ممنوعيت ماهواره - که مجلس شوراي اسلامي، چند سال قبل از اين، آن را تصويب کرد - يک قانون کاملاً درست و بجا بود. حدّاقلش اين است شما توانسته ايد چند سال اين نفوذ را به عقب بيندازيد و ان شاءالله باز هم خواهيد توانست.
⚠️ من عوض نشده ام
✍رحیم مخدومی
🔹مردم ایران یادتان می آید در سال 88، دیدار نمایندگان چهار کاندیدا با مقام معظم رهبری را؟!
🔺گزارش آن دیدار بعد از 9 سال تازه امسال (97) منتشر شده. آن هم از موضع یک ضبط صوت و نه شاهد زنده.
🔸اشکالی ندارد. تا همین حد هم غنیمت است. ما که خواننده و قضاوت کننده¬ی زنده هستیم، می توانیم از متن منتشره، اشاراتش را بیرون بکشیم.
👈در آن گفتگو آقای الویری به حضرت آقا می گوید: «من #مرتضی_الویری، همان مرتضی الویری هستم که شما قبل از انقلاب، خطبه ی عقد من را خواندید؛ با همان دیدگاه و همان عشق و علاقه به اسلام و ایران. هیچ تفاوتی به وجود نیامده. امّا ...»
🔺اما حضرت آقا اجازه نمی دهد بیش از این جلو برود. به زبان بی زبانی می گوید؛ به ایست، جوابت را بگیر، بعد برو.
🔰جماعتی که به کاندیداهای ساده لوح دروغ هایی را باورانده بودند، خیال میکردند به رهبر تیزهوش، عاقل، پاکدست و حاضر جواب انقلاب هم میتوانند دروغ بگویند.
🔰آقا بلافاصله از ایشان میپرسد: « #مهریه هم که یادتان است که چقدر بود؟»
الویری ناگزیر پاسخ میدهد: «بله، یک جلد کلاما... مجید!!!»
🔺مردم ایران شنیدید؟ یک جلد کلام الله مجید و نه حتی یک شاخه نبات بیشتر!
⚠️راستی در آن شرایط حساس مملکت که فتنه ای خطرناک سر باز کرده بود، چرا رهبری میزان مهریه یک مدعی اصلاح طلبی را پیش می کشد؟ آن موقع چه جای طرح این مسائل ظاهراً شخصی و پیش پا افتاده بود؟!
👈پاسخش در این جاست. الویری به نمایندگی از تمام اصلاح طلبانی که پیش از پیروزی انقلاب، چیزی نداشتند، اما انقلابی بودند و بعد از انقلاب همه چی دار شده بودند، اما #غیرانقلابی، داشت ادعا میکرد " #من_عوض_نشده ام!" اما حضرت آقا گذشته اش را نشان داد که تو همان کسی هستی که وقتی پای اموال شخصی ات وسط بود، #افراطی امساک کردی و آنگاه که در شهرداری تهران دستت به بیت المال باز شد، افراطی #اشراف_زده شدی. از کاخ محل سکونتت بگیر که مجهز به استخر بود، تا اژدهای7سر رانت خواری در شهرداری.
🔺حالا هی بگو من عوض نشده ام. بله بگو، اما نه پیش غازی. این معلق بازی ها را بگذار نزد هاشمی، خاتمی، میرحسین و کروبی.
#الویری
💠 نادر طالب زاده در #نمازجمعه تهران:
🔸عمار بهدنبال نقد جسورانه و سالم مسائل است/امریکا در حال فروپاشی است
💠 جشنواره عمار یک پدیده و جای حمایت و کمک به انقلاب است، گروهی از بچه های حزب اللهی رسانه از کوچکترین روستا تا بزرگترین شهرها برای هر چه بهتر شدن آن تلاش میکنند
💠 نفوذ ایران در منطقه، نفوذ معنوی است که مورد حسد امریکا قرار گرفته است
💠 امریکا و دشمنان ما به این نتیجه رسیدهاند که انقلاب اسلامی برایشان، دشمنی جدی است و از صحنه بیرون نخواهد رفت
سم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین...
اللهم کن لولیک الحجةابن الحسن...
زینب علیهاالسلام دختر على و زهرا علیهماالسلام در روز پنجم جمادى الاولى سال پنجم یا ششم هجرت در مدینه منوره دیده به جهان گشود، در پنج سالگى مادر خود را از دست داد و ازهمان دوران طفولیت با مصیبت آشنا گردید. در دوران عمر با برکت خویش، مشکلات و رنجهاى زیادى را متحمل شد، از شهادت پدر و مادر گرفته تا شهادت برادران و فرزندان، و حوادث تلخى چون اسارت و... را تحمل کرد. این سختىها از او فردى صبور و بردبار ساخته بود. (1)
او را ام کلثوم کبرى، و صدیقه صغرى مىنامیدند. از القاب آن حضرت، محدثه، عالمه و فهیمه بود. او زنى عابده، زاهده، عارفه، خطیبه و عفیفه بود. نسب نبوى، تربیت علوى، و لطف خداوندى از او فردى با خصوصیات و صفات برجسته ساخته بود، طورى که او را «عقیله بنى هاشم» مىگفتند. با پسرعموى خود«عبدالله بن جعفر» ازدواج کرد و ثمره این ازدواج فرزندانى بود که دو تن از آنها (محمد و عون) در کربلا، در رکاب ابا عبدالله الحسین علیه السلام شربت شهادت نوشیدند. (2)
آن بانوى بزرگوار سرانجام در پانزدهم رجب سال 62 هجرت، با کوله بارى از اندوه و غم و محنت و رنج دار فانى را وداع گفت. در این مقاله برآنیم که گوشه هایى از مناقب و فضائل آن حضرت را بررسى و بیان نماییم.
زینت پدر
معمولا پدر و مادر نام فرزند را انتخاب مىکنند، ولى در جریان ولادت حضرت زینب علیهاالسلام والدین او این کار را به پیامبراسلام جد بزرگوار آن بانو، واگذار نمودند.
پیامبر صلى الله علیه وآله که در سفر بود، بعد از بازگشت از سفر، به محض شنیدن خبر تولد، سراسیمه به خانه على علیه السلام رفت، نوزاد را در بغل گرفت و بوسید، آن گاه نام زینب (زین + اب) را که به معناى «زینت پدر» است براى این دختر انتخاب نمود. (3)
علم الهى
مهمترین امتیاز انسان نسبت به سایر موجودات - حتى ملائکه - دانش و بینش اوست.
« وعلم آدم الاسماء کلها ثم عرضهم على الملائکه فقال انبئونى باسماء هؤلاء ان کنتم صادقین.قالوا سبحانک لا علم لنا الا ما علمتنا انک انت العلیم الحکیم.»(4) ؛
« سپس علم اسماء[علم اسرار آفرینش و نامگذارى موجودات] را همگى به آدم آموخت. بعد آنها را به فرشتگان عرضه داشت و فرمود: اگر راست مىگویید، اسامى اینها را به من خبر دهید. عرض کردند: تو منزهى. ما چیزى جز آن چه به ما تعلیم داده اى نمىدانیم؛ تو دانا و حکیمى.»
و برترین علمها، علمى است که مستقیما از ذات الهى به شخصى افاضه شود، یعنى داراى علم «لدنى» باشد. خداوند متعال در مورد حضرت خضر علیه السلام مىفرماید:
« وعلمناه من لدنا علما.» (5) ؛«علم فراوانى از نزد خود به او آموخته بودیم.»
زینب علیهاالسلام به شهادت امام سجاد علیه السلام داراى چنین علمى است، آن جا که به عمه اش خطاب کرد و فرمود:
« انت عالمه غیر معلمه وفهمه غیر مفهمه (6)؛ تو بی آنکه آموزگاری داشته باشی؛ عالم و دانشمند هستی.»
عبادت و بندگى
زینب علیهاالسلام به خوبى از قرآن آموخته بود، که هدف از آفرینش و خلقت انسان رسیدن به قله کمال بندگى است.
«ما خلقت الجن والانس الا لیعبدون» (7) ؛«من جن و انس را نیافریدم جز براى این که عبادت کنند.»
عبادتها و نماز شبهاى پدر و مادر را از نزدیک دیده بود. در کربلا شاهد بود که برادرش امام حسین علیه السلام در شب عاشورا به عباس فرمود:
«ارجع الیهم واستمهلهم هذه المشیه الى غد لقد نصلى لربنا اللیله وندعوه و نستغفره فهو یعلم انى احب الصلوه له وتلاوه کتابه وکثره الدعاء والاستغفار (8) ؛
به سوى آنان باز گرد و این شب را تا فردا مهلت بگیر تا بتوانیم امشب را به نماز و دعا و استغفار در پیشگاه خدایمان مشغول شویم. خدا خود مىداند که من نماز، قرائت قرآن، زیاد دعا کردن و استغفار را دوست دارم .» در این جملات صحبت از اداى تکلیف نیست، بلکه سخن از عشق به عبادت و نماز است.
حضرت زینب علیهاالسلام نیز ازعاشقان عبادت و شب زنده داران عاشق بود، و هیچ مصیبتى او را از عبادت باز نداشت. امام سجاد علیه السلام فرمود:
«ان عمتى زینب کانت تؤدى صلواتها، من قیام الفرائض والنوافل عند مسیرنا من الکوفه الى الشام وفى بعض منازلکانت تصلى من جلوس لشده الجوع والضعف (9)؛
عمه ام زینب در مسیر کوفه تا شام همه نمازهاى واجب و مستحب را اقامه مىنمود و در بعضى منازل از شدت گرسنگى و ضعف، نشسته نماز می گزارد.»
امام حسین علیه السلام که خود معصوم و واسطه فیض الهى است هنگام وداع به خواهر عابده اش مىفرماید:
« یا اختاه لا تنسینى فى نافله اللیل (10)؛
خواهر جان! مرا در نماز شب فراموش مکن!» این نشان از آن دارد که این خواهر، به قله رفیع بندگى و پرستش راه یافته و به حکمت و هدف آفرینش دست یازیده است
عفت و پاکدامنى
عفت و
پاکدامنى، برازنده ترین زینت زنان، و گران قیمت ترین گوهر براى آنان است. زینب علیهاالسلام درس عفت را
به خوبى در مکتب پدر آموخت، آن جا که فرمود:
«ما المجاهد الشهید فى سبیل الله باعظم اجراً ممن قدر فعف یکاد العفیف ان یکون ملکا من الملائکه(11)؛
مجاهد شهید در راه خدا، اجرش بیشتر از کسى نیست که قدرت دارد اما عفت مىورزد،- یعنی قدرت انجام گناه را دارد ولی از آن دوری می کند- نزدیک است که انسان عفیف فرشته اى از فرشتگان باشد.»
یحیى مازنى روایت کرده است :
(( مدتها در مدینه در خدمت حضرت على (ع) به سر بردم و خانه ام نزدیک خانه زینب (س) دختر امیرالمؤ منین (ع) بود. به خدا سوگند هیچ گاه چشمم به او نیفتاده صدایى از او به گوشم نرسید.
به هنگامى که مى خواست به زیارت جد بزرگوارش رسول خدا (ص) برود، شبانه از خانه بیرون مى رفت ، در حالى که حسن (ع) در سمت راست او و حسین (ع) در سمت چپ او و امیرالمؤمنین (ع) پیش رویش راه مى رفتند.
هنگامى که به قبر شریف رسول خدا (ص) نزدیک مى شد، حضرت على (ع) جلو مى رفت و نور چراغ را کم مى کرد. یک بار امام حسن (ع) از پدر بزرگوارش درباره این کار سؤ ال کرد، حضرت فرمود: مى ترسم کسى به خواهرت زینب نگاه کند. ))
زینب کبرى عفت خویش را حتى در سخت ترین شرایط به نمایش گذاشت. او در دوران اسارت و در حرکت از کربلا تا شام سخت بر عفت خویش پاى مىفشرد. مورخین نوشته اند:
« وهى تستر وجهها بکفها، لان قناعها قد اخذ منها (12)؛ او صورت خود را با دستش مىپوشاند چون روسریش از او گرفته شده بود.»
شاعر عرب به همین قضیه اشاره کرده و مىگوید:
ورثت زینب من امها کل الذى جرى علیها وصار
زادت ابنه على امها تهدى من دارها الى شر دار
تستر بالیمنى وجهها فان اعوزها الستر تمد الیسار
«زینب تمامى آن چه را بر مادر گذشت به ارث برد، منتهى دختر سهم اضافه اى برداشت که از خانه اش به سخت ترین خانه حرکت کرد (به اسارت رفت).صورت را[در اسارت] با دست راست مىپوشاند و اگر نیاز می شد،از دست چپ هم بهره مىبرد.»
و آن بانوى بزرگوار بود که براى پاسدارى از مرزهاى حیا و عفاف بر سر یزید فریاد مىآورد که
« امن العدل یا ابن الطلقاء تحذیرک حرائرک و امائک و سوقک بنات رسول الله سبایا؟ قد هتکت ستورهن و ابدیت وجوههن (13)؛
اى پسر آزاد شده هاى[جدمان پیامبراسلام] آیا این از عدالت است که زنان و کنیزکان خویش را پشت پرده نشانى، و دختران رسول خدا صلى الله علیه وآله را به صورت اسیر به این سو و آن سو بکشانى؟ نقاب آنان را دریدى و صورتهاى آنان را آشکار ساختى
پى نوشتها:
1- شیخ ذبیح الله محلاتى، ریاحین الشریعه، (تهران، دارالکتب الاسلامیه) ج3، ص46.
2- همان، ج3، ص210.
3- همان، ج3، ص39.
4- بقره/31- 32.
5- کهف/65.
6- شیخ عباس قمى، منتهى الآمال،(تهران، علمیه اسلامیه، چاپ قدیم،1331 ه . ش) ج1، ص298.
7- ذاریات/56.
8- محمد بن جریرطبرى، تاریخ طبرى، ج6، ص238.
9- ریاحین الشریعه، ج3، ص62.
10- همان، ص 61- 62.
11- نهج البلاغه، فیض الاسلام، حکمت 466.
12- جزائرى، الخصائص الزینبیه، ص345.
13- محمد باقر مجلسى، بحارالانوار،(بیروت، داراحیاء التراث العربى)، ج45، ص134
استاد پناهیان
ویژگیهای فتنه
1) فتنه اجتنابناپذیر است
معنای دقیق فتنه امتحان است. ما در معرض انواع امتحانهای الهی هستیم و امتحان اجتنابناپذیر است. حضرت علی(ع) فرمود: «نگویید"خدایا به تو پناه میبرم از فتنه!" چراکه هیچکسی نیست مگر اینکه درگیر با فتنه و امتحانات الهی است بلکه از گمراهی و سقوط در فتنهها به خدا پناه ببرید؛ (لَا یَقُولَنَّ أَحَدُکُمْ ...؛ نهج البلاغه،حکمت93)
2) در آخرالزمان، فتنه چیز خوبی است
فتنه از جهاتی چیز بدی نیست. خصوصاً در آخرالزمان به خاطر نتایج خوبی که دارد. امام صادق(ع) فرمودند:«فتنه را از خدا تمنا کنید خصوصاً فتنههای اجتماعی. چراکه جباران از بین میروند؛ تَمَنَّوُا الفِتنَةَ؛ ففیها هَلاکُ الجَبابِرَةِ، وطَهارَةُ الأرضِ مِن الفَسَقَة»(امالی طوسی/ 700)یا رسول خدا(ص) فرمودند: «از فتنههای آخرالزمان بدتان نیاید، زیرا فتنهها موجب نابودی منافقین میشود؛ لا تَکرَهُوا الفِتنَةَ فی آخِرِالزمانِ؛ فإنّها تُبِیرُ المُنافِقینَ.»(میزان الحکمه، حدیث15748(
3) فتنه طراحی خداست
اصلاً فتنه طراحی خداست. وقتی بنی اسرائیل گوساله پرست شدند. حضرت موسی به خدا عرضه داشت خدایا این صدای گوسالۀ سامری از کجا آمد؟ خداوند فرمود: صدای گوساله سامری کار خودم بود، فتنه من بود و من آن را طراحی کردم؛ فَأَوْحَى اللَّهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى إِلَیْهِ أَنَّ تِلْکَ فِتْنَتِی»(محاسن/1/ 284) قَالَ یَا رَبِّ وَ مَنْ أَخَارَهُ قَالَ أَنَا فَقَالَ عِنْدَهَا مُوسَى إِنْ هِیَ إِلَّا فِتْنَتُکَ ... (تفسیر عیاشی/2/ 31)
4) توأم با پیچیدگی و ابهاماتی است
فتنه توأم با پیچیدگی و ابهاماتی است. وگرنه اگر همهچیز روشن باشد که دیگر امتحان معنا ندارد. حضرت امیر فرمود: خدا از چیزهای امتحان میگیرد که بندگان از اصل آن زیاد مطلع نیستند؛ لَکِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ یَبْتَلِی خَلْقَهُ بِبَعْضِ مَا یَجْهَلُونَ أَصْلَه»(نهج البلاغه،خطبه192(
5) فتنههای آخرالزمان، سختترین فتنهها و امتحانها است
فتنههای آخرالزمان، سختترین فتنهها و امتحانها است. یکی از دلایلش این است که آدمهای بهظاهر خوب و مذهبی در فتنهها عامل فریب مردم میشوند. امام رضا میفرماید: «در آخرالزمان فتنهای شدیدتر از دجال سراغ شما خواهد آمد؛ دجال مظهر فریب در آخرالزمان است، ولی شدیدتر از فتنۀ او، فتنه کسانی است که ادعای محبت ما را میکنند!؛ إِنَّ مِمَّنْ یَنْتَحِلُ مَوَدَّتَنَا أَهْلَ الْبَیْتِ مَنْ هُوَ أَشَدُّ فِتْنَةً عَلَى شِیعَتِنَا مِنَ الدَّجَّال»(صفات الشیعه، ص 8(
6) ولی راهحل آنهم آسان است!
اگرچه فتنه آخرالزمان شدید است ولی راهحل آنهم آسان است. امام صادق(ع) در خیمه نشسته بودند، شخصی سؤال کرد که ما در فتنههای سخت آخرالزمان چه کنیم؟ حضرت پرده را زد بالا فرمود این چیست؟ گفت: نور آفتاب فرمود تشخیص حق از باطل راحتتر از تشخیص نور آفتاب است؛ فَقَالَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ تَرَی هَذِهِ الشَّمْسَ قُلْتُ نَعَمْ فَقَالَ وَ اللَّهِ لَأَمْرُنَا أَبْیَنُ مِنْ هَذِهِ الشَّمْسِ»(کافی، ج1، ص336) امام رضا(ع) در ادامه همان روایتی که به فتنۀ شدیدتر از دجال اشاره فرمود، راهنمایی کردند و فرمودند: نشانۀ این آدمهای که مدعی محبت ما هستند ولی منحرفند، این است که دوستی میکنند با دشمنان ما و دشمنی میکنند با دوستان ما. (بِمُوَالاةِ أَعْدَائِنَا وَ مُعَادَاةِ أَوْلِیَائِنَا( با این راهنمایی امام رضا(ع)، تشخیص حق از باطل در فتنهها کاری ندارد، اینیک علامت است، ببینید دشمن خارجی از چه کسی حمایت میکند و عامل داخلی با کدام دشمن خارجی مثل آمریکا طراح دوستی میریزد؟ او منحرف است. عبور از فتنههای آخرالزمان خیلی راحتتر است از فتنههای زمان امیرالمؤمنین(ع) چراکه الآن ما دشمنان خارجی داریم که دوستی با او، یک راهنما و علامت برای نشان دادن منحرفان و فتنهگران است. حضرت امیر فرمود: «ای مردم امواج فتنهها را با کشتی نجات در هم بشکنید؛ أَیُّهَا النَّاس شُقُّوا أَمْوَاجَ الْفِتَنِ بِسُفُنِ النَّجَاة»(نهج،خطبه5) در 9 دی مردم در دل فتنهها سوار کشتی امام حسین(ع) شدند و آتش فتنه را خاموش کردند.
محتوای تبلیغی نه دی
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی
#نه_دی
#فتنه
امام در هر زمان و هر دوره همچون ناظر امین و طبیب دوّاری است که همیشه بر اوضاع و احوال امّت و شیعیان خویش نظاره دارد و هرگز آنها را فراموش نخواهد کرد و در گرفتاریها و سختیها تنها نخواهد گذاشت.
در این جهت، فرق نمی کند که امام زمان علیه السلام حاضر و در منظر دیده ها باشد و یا غائب و پشت پرده.
چنان که مهدی موعود علیه السلام خود می فرماید: «وَجْهُ الاِْنْتِفاعِ بی فی غَیْبَتی کَالاِْنْتِفاعِ بِالشَّمْسِ اِذا غَیَّبَتْها عَنِ الاَْبْصارِ السَّحابُ(1)؛ بهره مندی [مردم] از من در [دوران] غیبتم، مانند بهره وری از خورشید است، هنگامی که ابرها آن را از چشمها پنهان کرده باشند.»
حضرت از اوضاع جهانی و امور شیعیان خویش آگاه است، و ریز و درشت اخبار را با چشم تیزبین الهی و امدادهای غیبی نظاره گر است؛ چنان که خود می فرماید: «فَاِنّا یُحیطُ عِلْمُنا بِأَبْنائِکُمْ وَ لا یَعْزُبُ عَنّا شَیْ ءٌ مِنْ اَخْبارِکُمْ؛(2) علم ما به اخبار شما احاطه دارد و هیچ چیزی از اخبار شما بر ما پوشیده نیست.»
امام زمان علیه السلام با توجه به آن آگاهی گسترده، هرگز شیعیان خود را فراموش نمی کند، بلکه در تمام حالات ناظر و حامی آنها می باشد و بالهای عنایات و الطاف بی کران خویش را همیشه بر سر پیروان خود گسترده دارد؛ چنان که خود آن حضرت در توقیعی به شیخ مفید رحمه الله فرمود: «اِنّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِکُمْ وَلا ناسینَ لِذِکْرِکُمْ وَ لَوْلا ذلِکَ لَنَزَلَ بِکُمُ اللأَّْو اءُ وَاصْطَلَمَکُمُ الاَْعْداءُ...(3)؛ از یاری رساندن به شما کوتاهی نکرده، فراموشتان نمی کنیم، و اگر چنین نبود، حتما ناگواریها بر شما نازل می شد و دشمنان، شما را نابود می ساختند... .»
او آخرین سنگربان نظام هستی، و حافظ امّت و شیعیان است. در کلام نغز و زیبای آن حضرت می خوانیم که «اَنَا خاتَمُ الاَْوْصِیاءِ وَ بی یَدْفَعُ اللّه ُ عَزَّوَجَلَّ اَلْبَلاءَ عَنْ اَهْلی وَشیعَتی(4)؛ من خاتم اوصیا هستم و به وسیله من، خداوند عزیز و جلیل بلا را از خانواده و پیروانم دفع می کند.»
و قطعا چنین امام و ناظر امینی، برای سلامت معنوی و هدایت واقعی رهروان خویش سفارشات و همین طور انتظاراتی دارد که انتظارات شخصی و فردی نیستند و به همین دلیل، خطابات و دستورات او از سر دوستی و از راه شفقت و دلسوزی است؛ چنان که خود در سخنان پر مهر و محبّتش می فرماید: «لَوْلا ما عِنْدَنا مِنْ مَحَبَّةِ صَلاحِکُمْ وَ الاِْشْفاقِ عَلَیْکُمْ لَکُنّا عَنْ مُخاطَبَتِکُمْ فی شُغُلٍ...؛(5) اگر محبّتِ صلاح و خوبی شما در نزد ما نبود و نسبت به شما دلسوز و مهربان نبودیم، شما را مخاطب [گفته های] خود قرار نمی دادیم.»
با توجّه به نکات پیش گفته، آنچه در این مقال مورد توجّه قرار گرفته است، برخی انتظارات هدایتگر و سعادت آفرینی است که امام زمان علیه السلام در زمان غیبت خویش از شیعیان و پیروان خویش دارد. این انتظارات عبارت اند از:
1. پرواپیشگی و تسلیم
از مهم ترین انتظارات آن حضرت از اگر شیعیان ما ـ که خدای آنان را بر انجام طاعت خویش موفّق بدارد ـ در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، همدل می شدند، میمنت دیدار ما از ایشان به تأخیر نمی افتاد.
شیعیان و پیروان خویش، این است که تقوای الهی را پیشه ساخته، سرا پا تسلیم اوامر و نواهی اِمامان معصوم باشند. در این صورت است که سعادت دنیوی و اخروی انسان تأمین می شود. آن امام رئوف در کلام رسای خود فرمود: «فَاتَّقُوا اللّه َ وَ سَلِّمُوا لَنا وَ رَدُّوا الاَْمْرَ اِلَیْنا فَعَلَیْنا الاِْصْدارُ کَما کانَ مِنَّا الاْیرادُ وَلا تُحاوِلُوا کَشْفَ ما غُطِّیَ عَنْکُمْ(6)؛ از خدا بترسید و تسلیم [امر] ما شوید و کارها را به ما واگذار کنید. پس بر ماست که شما را از سرچشمه [معارف] سیراب گردانیم، همان گونه که بردن شما به سوی سرچشمه به وسیله ما بوده است، و در پی آنچه از شما پوشیده شده است، نروید.»
اگر قدر تو را دانسته بودیم اگر عهد و وفا نشکسته بودیم
دل ما خانه غمها نمی شد غم هجران نصیب ما نمی شد
اگر شرط تولاّ کرده بودیم هر آنچه گفته مولا کرده بودیم
نمی شد روز ما شام سیاهی نمی شد قسمت ما این جدایی...(7)
2. جلب محبّت اهل بیت علیهم السلام و ترک
گناهان
پاداش رسالت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله این است که مردم به جانشینان او، یعنی امامان معصوم، محبّت و ارادت داشته باشند، و همین محبّت عامل مهمّی است در بازدارندگی از گناهان و معصیتها. امام زمان علیه السلام نیز در همان راستا یکی از انتظاراتی که از شیعیان خویش دارد، این است که در پی جلب و کسب محبّت ما اهل بیت باشید و از انجام گناه و اموری که باعث ناراحتی و رَنجِش می شود، به شدّت پرهیز نمایید. آن حضرت در سخن خیرخواهانه خود چنین می فرماید: «فَلْیَعْمَلْ کُلُّ امْرِءٍ مِنْکُمْ ما یُقَرِّبُ بِهِ مِنْ مُحَبَّتِنا وَلْیَتَجَنَّبْ مِنْ کَراهِیَّتِنا وَ سَخَطِنا فَاِنَّ امْرءًا یَبْغَتُهُ فَجْأَةٌ حینَ لا تَنْفَعُهُ تَوْبَةٌ وَلایُنَجّیهِ مِنْ عِقابِنا نَدَمٌ عَلی حَوْبَةٍ(8)؛ پس باید هر یک از شما [شیعیان] کارهایی را که موجب جلب محبّت ما می گردد، انجام دهد و باید از کارهای [ناپسندی [که خشم و غضب ما را در پی دارد، اجتناب کند. پس [آگاه باشید که] مرگ آدمی ناگهان می رسد که [در آن وقت دیگر] توبه سودی نمی رساند و ندامت و پشیمانی [نیز [نمی تواند او را از عذاب ما برهاند.»
و صد البته که عشق و محبّت به مهدی علیه السلام با عنایت او در دلها ایجاد می شود.
بده سوزی که از هجرت بسوزیم بده اشکی که در پایت بریزیم
بده رنجی که رنجور تو باشیم سروری ده که مسرور تو باشیم
بده چشمی که گریان تو باشد سری ده گوی چوگان تو باشد
بده عقلی که مجنون تو باشد همه حیران و مفتون تو باشد
در جای دیگر، حرکت در مسیر محبّت اهل بیت علیهم السلام را این گونه از شیعیان خواسته است: «وَلا تَمیلُوا عَنِ الْیَمینِ وَ تَعْدِلُوا اِلَی الْیَسارِ وَاجْعَلُوا قَصْدَکُمْ اِلَیْنا بِالْمَوَدَّةِ عَلَی السُّنَّةِ الْواضِحَةِ؛(9) از راست به چپ منحرف نشوید و مقصد خود را با دوستی ما طبق سنّت [الهی و نبوی] روشن به سوی ما قرار دهید.»
و قطعا کوچک ترین انحرافی که در بین شیعه ایجاد شود قلب امام زمان علیه السلام را سخت ناراحت و رنجور خواهد کرد. به همین جهت، آن یار پرده نشین با قلب آکنده از رنجش و غصّه، شکوه خویش را از دست شیعیان جاهل و منحرف به این صورت اظهار می دارد:
«قَدْ آذانا جُهَلاءُ الشّیعَةِ وَ حُمَقاؤُهُمْ وَ مَنْ دینُهُ جَناحُ الْبَعُوضَةِ اَرْجَحُ مِنْهُ(10)؛ به حقیقت نادانان و کم خردان شیعه و کسانی که پر و بال پشه بر دین آنها برتری دارد، ما را آزار می دهند.»
3. همدلی و اتّحاد
از دیگر انتظارات امام زمان علیه السلام از شیعیانش این است که بر محور فرامین یکی از راههای زمینه سازی برای ظهور، دعاهای دلسوزانه و مشتاقانه است؛ آن هم دعا برای فرج و ظهور مهدی علیه السلام که باعث تلقین و تقویت روح انتظار می شود
الهی و تعهّدهایی که در مقابل امامان خویش دارند، همدل و متّحد باشند؛ چرا که همدلی هم موفقیّت دنیوی آنها را در پی دارد، و هم زمینه تعجیل فرج و ظهور عدالت گستر جهان را فراهم می سازد.
آن حضرت دلسوزانه اظهار می دارد: «لَوْ اَنَّ اَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّه ُ لِطاعَتِهِ عَلَی اجْتِماعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَاَخَّرَ عَنْهُمُ الْیُمْنُ بِلِقائِنا؛(11) اگر شیعیان ما ـ که خدای آنان را بر انجام طاعت خویش موفّق بدارد ـ در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، همدل می شدند، میمنت دیدار ما از ایشان به تأخیر نمی افتاد.»
گفتا حجاب وصلت باشد هوای نفست گر نفس را شکستی دستت رسد بدستم
4. دعا برای فرج
شیعه در فراق اِمام و مولای خویش نمی تواند آرام گیرد و شب و روز نسوزد و لحظه به لحظه چشم به انتظار ظهور مولا و امام خویش نباشد. نشانه انتظار سازنده و کارساز، آن است که تلاش کند تا زمینه ظهور را در جامعه بیشتر آماده نماید. یکی از راههای زمینه سازی برای ظهور، دعاهای دلسوزانه و مشتاقانه است؛ آن هم دعا برای فرج و ظهور مهدی علیه السلام که هم باعث تلقین و تقویت روح انتظار می شود و هم آمادگی انسان را بیشتر می سازد و از طرف دیگر، خود عامل مستقلّی است برای نزدیکی فرج؛ چرا که تقدیرات را نیز (با اذن الهی) تغییر می دهد.
به همین جهت است که مهدی منتظر علیه السلام از شیعیانش انتظار دارد و مجدّانه می خواهد که برای فرج دعا کنند؛ آنجا که فرمود: «اَکْثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ فَاِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُمْ؛(12) برای تعجیل فرج بسیار دعا کنید؛ زیرا همین موجب فرَجْ و گشایش شماست.»
در کنار دستور دعا برای فرج، بر این نکته نیز پای فشرده است که هرگز کسی حق ندارد، زمان دقیقی برای فرج تعیین نماید؛ چرا که وقت مشخّص آن را جز ذات پاک لایزالی کسی دیگر نمی داند.
در این زمینه، موعود جهانی فرمود: «اَمّا ظُهُورُ الْفَرَجِ فَاِنَّهُ اِلَی اللّه ِ تَعالی ذِکْرُهُ وَ کَذَبَ الْوَقّاتُونَ(13)؛ امّا ظهور فرج به اراده خدای که یادش بلند مرتبه است، بر می گردد و کسی که [برای آن[ وقت تعیین کند، دروغ گفته است.»
5. مراجعه به علما
خداوند هستی را بیهوده و بی هدف نیافریده و انسان را نیز رها نکرده و به حال خود وا نگذاشته است؛ لذا حضرت مهدی علیه السلام می فرماید: «اِنَّ اللّه َ تَعالی لَمْ یَخْلُقِ الْخَلْقَ عَبَثا وَلا اَهْمَلَهُمْ سُدیً(14)؛ به راستی خدای متعال مردم را بیهوده نیافریده و بیکار رها نکرده است.»
بنابراین، در دوران غیبت کبری، هر چند دست الطاف امام زمان علیه السلام از پشت ابرهای غیبت بر سر امّت و شیعیان سایه افکنده است، امّا نیاز مبرم وجود دارد که برای سرپرستی امّت و شیعیان و هدایت و گره گشایی از مشکلات آنان، فرد و یا افرادی باشند تا مردم با مراجعه به آنها تفسیر سخنان امامان خویش را به دست آورند و پاسخ پرسشهای خود را دریابند و صراط مستقیم را به پشتوانه فکری و علمی آنان طی نمایند. به همین جهت، آن امام رئوف و دلسوز برای دوران غیبت تدبیری اندیشیده و مردم را به فقها و مراجع تقلید ارجاع داده اند؛ چنان که فرموده اند: «و اَمَّا اْلحَوادِثُ الْواقِعَةُ فَارْجِعُوا فیها اِلی رُواةِ حَدیثِنا فَاِنَّهُمْ حُجَّتی عَلَیْکُمْ وَ اَنَا حُجَّةُ اللّه ِ عَلَیْهِم(15)؛ و امّا در برای تعجیل فرج بسیار دعا کنید؛ زیرا همین موجب فرَجْ و گشایش شماست.
حوادث پیش آمده، به راویان حدیث ما مراجعه کنید؛ زیرا آنها حجّت من بر شما هستند و من حجّت خدا بر آنان هستم.»
6. پرداخت سهم امام علیه السلام
حضرت حجّت علیه السلام سفارش اکید و انتظار و توقّع جدّی از مردم دارد که واجبات مالی خود را بپردازند و در سهم امام تصرّف نکنند؛ لذا فرمود: «فَلا یَحِلُّ لاَِحَدٍ اَنْ یَتَصَرَّفَ مِنْ مالِ غَیْرِهِ بِغَیْرِ إِذْنِهِ فَکَیْفَ یَحِلُّ ذلِکَ فی ما لِنا؛(16) [وقتی] برای کسی جایز نیست که در مال دیگران بدون اجازه آنان تصرف کند، پس چگونه این کار در مال ما حلال شمرده می شود!»
و در جای دیگر، به شدّت کسانی را که سهم امام را نمی پردازند، تهدید کرده، می فرماید: «مَنْ اَکَلَ مِنْ اَمْوالِنا شَیْئا فَاِنَّما یَأْکُلُ فی بَطْنِهِ نارا وَ سَیَصْلی سَعیرا(17)؛ هر کس [به ناحق] چیزی از اموال ما را بخورد، همانا آتش می خورد و به زودی به صورت در آتش جهنّم می افتد.»
و این امر را نیز گوشزد فرموده است که مالی را که به عنوان سهم امام می پردازید، باید از راه حلال به دست آمده باشد. و اِلاّ مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت. فلسفه پرداخت واجبات مالی و سهمین هم این است که مردم پاکیزه شوند و روح آنها جلا پیدا کند.
در این باره مهدی موعود علیه السلام فرمود: «اَمّا اَمْولُکُمْ فَلا نَقْبَلُها اِلاّ لَتَطَهَّرُوا فَمَنْ شاءَ فَلْیَصِلْ وَ مَنْ شاءَ فَلْیَقْطَعْ فَما آتانِیَ اللّه ُ خَیْرٌ مِمّا آتاکُمْ(18)؛ امّا اموال شما [که به ما می رسانید،] پس ما آنها را نمی پذیریم، مگر برای اینکه پاکیزه شوید. هر کس می خواهد، آنها را به ما برساند و هر کس می خواهد، نرساند، پس آنچه خدا به من داده، بهتر است از آنچه به شما داده است.»
1. میزان الحکمة، محمدی ری شهری، ج1، ص289.
2. بحار الانوار، محمدباقر مجلسی، ج53، ص175، ح7.
3. همان.
4. همان، ج52، ص30، ح25.
5. همان، ج53، ص179، ح9.
6. همان، ص178.
7. محمّدتقی مدّاح.
8. همان، ص174، ح7.
9. همان، ص179، ح9.
10. الاحتجاج، مرحوم طبرسی، ج2، ص474.
11. بحار الانوار، ج53، ص177، ح8.
12. کمال الدین، شیخ صدوق، ج2، ص485، ح4.
13. همان.
14. بحار الانوار، ج53، ص193، ح21.
15. همان، ص180، ح10.
16. کمال الدین، ج2، ص521، ح49.
17. همان.
18. همان، ص484، ح4.
هدایت شده از کانال مهمانی لاله ها
1_43444402.mp3
7.58M
#تمثیلات_استاد_قرائتی
🌥 صبر کن زینت بابا 🌥
🍃 استاد قرائتی 🍃
🌼 زینب کبری خیلی عجیب بود گاهی که میخواست برود زیارت، زیارت پیامبر(ص)، امیرالمومنین [علیه السلام] میگفت صبر کن آقا جان صبر کن. حسین خواهرت میخواهد برود حرم لباسهایت را بپوش اسکورتش کن. حسن لباسهایت را بپوش اسکورتش کن.
🌼 این بانو با دو تا اسکورت میرفت... بعد به یک نفر میگفت: زود برو به خادم مسجد بگو چراغها را خاموش کند که یک وقت چراغ روشن نباشد مردم این شکل زینب را ببینند.
🌼 جوانهای ایران ... خواهرتان را اسکورت کنید. خواهرتان بی حجاب میاید و جوانهای لات از صورت خواهر شما کام میگیرند. نگذارید خواهر شما مثل حلوای نذری در کنار خیابان هر کسی رد میشود انگشت بزند.
🌼 ... تو داداشی ... نگذار خواهرت تنها رود. اگر راهش دور است، برسان او را. آقا میرود خودش با تاکسی! کجا میرود؟ برسان خودت او را. آقا از کارم دیر میشود! دیر میشود چیست؟ دیر شود. عفت مهم است. کار را میخواهی چه کنی؟ عفت مهم است.
.
جوان مؤمن انقلابی، دانشمند بسیجی، شهید 🌷
#مصطفی_احمدی_روشن
🔹ولادت
۱۷ شهریور ۱۳۵۸
(شهر همدان)
🔹متأهل و دارای ۱ فرزند
🔹کارشناس ارشد مهندسی شیمی و دانشجوی مقطع دکتری نانوبیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف
🔹محقق ارشد و معاون پایگاه هسته ای نطنز
🔹شهادت
۲۱ دی ۱۳۹۰
ساعت ۳۰ : ۸ صبح
🔹ترور توسط عوامل موصاد اسرائیل با نصب بمب مغناطیسی به خودرو
🔹محل شهادت
تهران، خیابان شهید گل نبی، میدان کتابی، روبروی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی
🔹تشییع
۲۴ دی ۱۳۹۰
بعد از نماز جمعه تهران
🔹مزار
تهران، چیذر، گلزار شهدای امامزاده علی اکبر (مجاور مزار شهید پروفسور علی محمدی🌷)
حضور آیتالله خامنهای در حرم مطهر حضرت زینبکبری "علیهاالسلام"
۱۳۶۳/۶/۱۵
زینب کبری برای زنان ما در طول تاریخ یک الگوست؛ عقل و متانت، قدرت و شجاعت، شور و احساس عاطفی، صراحت زبان، متانت دل، استواری روح؛ در عینحال، مادرانه، خواهرانه، با همهی انسانها برخورد کردن، در محیط خانه شمع محبت را روشن نگه داشتن، همسر و فرزندان را بر سر سفرهی محبت و عاطفهی خود دور هم جمع کردن؛ اینها خصوصیات زن مسلمان است.۱۳۸۴/۰۳/۲۵
#حضرت_زینب
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
میلاد حضرت زینبکبری مبارکباد.
🔴 رهبر و راهبرد تربیت جامعه
🔹آیت الله حائری شیرازی (ره) :
☘ تربیت، گرفتن و رهاکردن دارد؛ یعنی باید فرد را از آنکه به راه خطا برود بگیری و به راه صحیح بیاوری و طبق یک برنامۀ زمانبندی شده رهایش کنی. دورۀ رهاکردن خیلی ظریفتر از دورۀ گرفتن است؛ یعنی کسی را نخست تحت تأثیر خود قرار دادن ساده است. کسی را از تأثیر خود خارجکردن و او را روی پای خودش واداشتن دشوار است؛ یعنی چنان دستت را از اطراف او کنار ببری که راه خودش را ادامه بدهد و خرد نشود. وقتی به کسی تعلیم دوچرخه سواری میدهید چه میکنید؟ او که وارد نیست؛ او را میگیرید، اما همینکه او دو تا پا زد، رهایش میکنید. همین که توانست تعادلش را حفظ کند، دست از پشتش برمیدارید. گرفتنش آسان است؛ اما این گرفتن بهضرر اوست. اگر رهایش کنید که زمین بخورد خوب است! چرا؟ چون «سلامت در وابستگی»، برای انسان «هلاکت» است. در حالی که زخمیشدن در حفظ تعادل، سعادت است.
☘ رهبر جامعه هم، هنگام «گرفتن» و قبضه کردن جامعه، کار سادهای دارد؛ کار دشوار او در «رهاکردن» جامعه است. وابسته شدن جامعه به رهبرِ خودش ساده است. روی پای خود ایستادنِ جامعه، بهطوریکه خود بفهمد، خود بداند و خود درک کند، دشوار است. برای گذشتن از این مرحله، جامعه «زخمهایی» را باید تحمل کند و آسیب هایی را باید قبول کند تا بتواند روی پای خود بایستد، بفهمد و حرکت کند.
#رهبری
#تربیت و 👈 #برجام!!!!
#امداد_غیبی
⭕️ماجرای حمله زنبورها به پادگان حزب الله - سردار کریمی مشاور اسبق ریس بنیاد شهید که در تشکیل حزب الله لبنان نیز حضور داشته میگوید: جلسه مهمی با حضور شهید سید عباس موسوی و فرماندههان حزب الله داشتیم ناگهان زبنورهای وحشی به پادگان حمله کردند با ما کاری کردند که کل پادگان را تخلیه و برای خلاصی از دست آنها به سمت کوه رفتیم وضع جوری شده بود که کسی جز به فرار فکر نمیکرد مدتی بعد که از پادگان دور شدیم ناگهان پادگان توسط موشکهای اسرائیلی به طور کامل منهدم شد. ما مانده بودیم و بهت از این #امداد_غیبی دیگر خبری از زنبور ها نبود.
✂️ برشی از یک کتاب
#فرمول_شریعتی_در_انتخاب_مسئولین
یک انسان مسئول در برابر جامعه و متعهدِ رسالتی برای مردم و مجاهدِ راه یک عقیده انسانی ، باید « زندگی فردیش » را بر دو « اصل منفی » استوار کند تا « زندگی اجتماعی و اعتقادیش » بر « اصل مثبت » پایدار بماند :
🔹اول : « نداشته باشد » تا برای « حفظش » محافظه کار نشود .
🔹دوم : باید « نخواسته باشد » تا برای « کسبش » نلغزد و ضعف نشان ندهد .
پارسایی و قناعت او ، پشتوانه استقلال و آزادگی و دلیری و پایداری او است و این است معنی « زهد انقلابی » که نویسندگان و متفکران و مبارزان بزرگ اجتماعی امروز اصطلاح کرده اند ، این است معنی « زهد علی علیه السلام »
📚 پدر ، مادر ، ما متهمیم ، علی شریعتی ، ص 167
💢 حرف حساب
#خواهران_سرزمینم_ایران
وجدان و فطرت انسانی و فرهنگ ایرانی به ما یاد داده که اگر چیزی یا نعمتی را در اختیار داریم که دیگران از داشتن آن محروم هستند ، برای همدردی با دیگران سعی در « سِتر و پنهان کردن » آن می کنیم . مثالی می زنم شاید برایتان ملموس تر شود " احتمالاً برایتان پیش آمده هنگامی که به بازار می روید تا میوه ی نوبرانه تهیه کنید و به منزل ببرید ؛ سعی می کنید آن را در نایلون سیاهی قرار دهید تا مبادا چشم ناتوانی به آن بیافتد و دلش بخواهد و ...
خواهران سرزمینم ایران " « زیبایی » نعمتی است که خدا به شما اعطا کرده است ، در این ایام که به خیابان های شهرتان می روید یا در اماکن عمومی شهرتان حاضر می شوید ؛ فرای از « نگاه و ابعاد اعتقادی » به این بیاندیشید که شاید ؛ چشمان جوانی با دیدن زیبایی های شما ؛ در دلش آشوبی به پا شود و بنا به دلایل متعددی ناتوان باشد . خواهرم ، همانگونه که مقداری میوه را برای آرامش دل ناتوانی « سِتر و پنهان » می کنید . « سترِ زینت های خود را نیز به جا آورید تا مبادا دلی را ... »