#اخلاق
#غفلت_از_خود 1
🌟 سوره مبارکه مائده / آیه شریفه 105 : «علیکم انفسَکم لایضرکم من ضلّ اذا اهتدیتم».
✅ به خودتان توجه کنید، به عیبها و اشکالات خودتان بپردازید -نه این که دنبال عیوب و اشکالات دیگران باشید-. خودتان را اصلاح کنید تا هدایت شوید و گمراهی ها و ناهنجاری های دیگران (فساد جامعه و خانواده) ضرری به شما نرساند.
⭕ شخصی که ذهن و فکرش را به #عیب_جویی از دیگران و ایراد گرفتن به رفتار، گفتار و اخلاق دیگر مشغول می کند، از معایب خود غافل می شود و اشکالات خود را نمی بیند. با خود فکر نمی کند که چرا در نماز #حضور_قلب ندارد؟ چرا خوش برخورد و #خوش_اخلاق نیست؟ چرا آن گونه که باید با #قرآن و #دعا ارتباط برقرار نمی کند؟ چرا #اخلاص در وجودش نهادینه نشده است؟ چرا #علاقه به پول، مادیات و شهرت از وجودش پاک نشده است؟
🔵 شخصی که ذهن و فکرش مشغول معایب خود است و به رفتار و گفتار خود توجه می کند، #هدایت می شود و فساد جامعه و عیبهای دیگران در او تاثیری ندارد.
(روشن است که امر به معروف و نهی از منکر و تلاش برای اصلاح جامعه و دیگران مطلوب بلکه واجب است، لکن ملکه عیب جویی، از علل غفلت و نرسیدن به هدایت اعلی است).
#عدم_غفلت_از_خود – 2
✅«قَالَ النَّبِيُّ –صلی الله علیه و آله و سلم- مَنْ عَرَفَ نَفْسَهُ فَقَدْ عَرَفَ رَبَّه» . (مصباح الشریعه، ص۱۳).
🖋 اینگونه روایت را معنا کرده اند که شناخت خود همراه با شناخت #خداوند –تبارک و تعالی- است و هر چه شناخت نسبت به خود عمیق تر شود، شناخت او نیز عمیق تر خواهد شد.
یکی از بیانها در شرح این حدیث شریف این است که انسان اگر خود را بشناسد، می یابد که عین #فقر و احتیاج خداوند –تبارک و تعالی- است. «أنتم الفقراء الی الله» (سورة مبارکة فاطر، آیة شریفة 15). به تعبیر فلسفی #وجود_ربطی و به تعبیر عرفانی، #مظهر و آیة الهی است. هیچ ارزش و کمالی را خودش به خودش اعطا نکرده و مالک هیچ ارزش و کمالی نیست. خودش به خودش وجود نداده است، علم نداده است، قدرت نداده است و نمی تواند وجود، علم و قدرت خود را حفظ کند.
🔆این خداست که هر کمالی را به انسان داده است و #مالک_اصلی هر کمالی اوست. لذا گفته می شود #«الحمدلله». حمد و ثنا مخصوص اوست، چرا که حمد و ثنا برای کمال و ارزش است و همة کمالها از او و برای اوست. هیچ کس در عرض او هیچ کمال و ارزش و خوبی و زیبایی ندارد.
از سویی معرفت به خود کشف می کند که هر چه نقص و پلیدی است، از ماست و ذات باری تعالی مبرا از هر نقص و پلیدی است و لذا گفته می شود #«سبحان الله». او منزّه از هر نقص و پلیدی است.
انسان هیچ کمالی را از خود و برای خود ندارد و منشأ نقص و ضعف است و ذات باری تعالی عین خیر و کمال بی نهایت و غیر قابل تصور و هیچ خطا و نقصی به ذات او راه ندارد.
🔑اگر نگاه ما اینگونه اصلاح شود، دیگر عجب و غرور در نفس ما راه نخواهد یافت. خود را مملوکِ مالکی می بیند که هر چه دارد به لطف و عنایت اوست. آن موقع از اعماق وجود عرضه می داریم «الهی لاتکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا» (کافی، ج2، ص524) که نفس من زبون است و تو در نهایت عظمت، حکیمِ مهربان هستی.
#اخلاق
#سیروسلوک
☀
سورة مبارکة فتح / آیة شریفة 4 :
🌷
«هُوَ الَّذي أَنْزَلَ السَّكينَةَ في قُلُوبِ الْمُؤْمِنينَ لِيَزْدادُوا إيماناً مَعَ إيمانِهِمْ وَ لِلَّهِ جُنُودُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ كانَ اللَّهُ عَليماً حَكيما».
🌷
✅
#سکینه : آرامش و طمأنینه و استقرار نفس بدون اضطراب و ترس و وحشت -چه در مسائل عقیدتی و چه در مسائل عملی و ثبات قدم خارجی. / هضم سنگین ترین مشکلات با آن به سادگی ممکن است.
⬅
به عنوان مثال در جنگ احد، #خبر_شهادت_پیامبر_اکرم ص سبب تزلزل خیلی ها شد. (سورة مبارکة آلعمران / آیة شریفة 144 : «وَ ما مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَ فَإِنْ ماتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلى أَعْقابِكُم»).
در ابتلائات بسیار سنگین حادثه #عاشورا، حضرت اباعبدالله -علیه الصلاه و السلام- هرگز دچار وحشت و ترس نشدند و تاثر از شهادت عزیزان سبب از دست رفتن وقار و استقرار نفس ایشان نشده بود.
نقل شده است که وقتی خبر شهادت سید مصطفی خمینی یا شهید بهشتی و یارانشان را در آن شرایط سخت اوائل انقلاب یا خبر سقوط خرمشهر را به #امام_خمینی -ره- دادند، ایشان این سکینه و آرامش در چهره شان نمایان بود.
اگر بر اثر مشکلات زندگی فردی یا اجتماعی -مانند از دست دادن عزیزان، زلزله، جنگ و ...- آرامش و اطمینان در نفس ما وجود نداشته باشد، «سکینه» تحصیل نشده است.
✅
«فی قلوب المومنین»، یعنی ایمان منشأ می شود که خداوند سکینه را به انسان بدهد. کسی که ایمان دارد که هر چه هست به اختیار و قدرت اوست و همة اتفاقات امتحانات الهی است، آرامش و طمانینه خود را از دست نخواهد داد.
البته همانطور که «ایمان» مراتب دارد، «سکینه» نیز مراتب خواهد داشت. هر چه ایمان قویتر باشد، سکینه بیشتر خواهد بود.
✅
«لیزدادوا ایمانا مع ایمانهم»، این سکینه و آرامش -که در #ابتلائات و #مشکلات به انسان اعطاء می شود- بر ایمان انسان می افزاید. و این سرّ ارتقاء درجه مومنین با بلاهای دنیوی است.
«لله جنود السماوات و الارض»، احتمالا اشاره به علت به آرامش رسیدن مومنین دارد. مومنینی که ایمان دارند #همه_قدرتهای آسمانها و زمین در اختیار اوست و «لاموثر فی الوجود الا الله» و هیچ چیزی جز به اذن و اراده الهی جا به جا نمی شود، در آرامش کامل قرار دارند. همه اسباب و علل دست اوست و اوست که
✅
«علیکم حکیم» است. از آنچه برای شما و دیگران اتفاق می افتد #با_خبر است و همه چیز بر اساس #حکمت اوست. چیزی از دست قدرت او خارج نشده، بلکه بر اساس علم و حکمت خدایی رخ داده است.
🌹
همة قدرتهای آسمانی و زمینی در اختیار خدایی است که علیم و حکیم است، هر چه ایمان به این مطلب بیشتر باشد، سکینه بیشتر خواهد بود.
🌹
#شهادت_حاج_قاسم_سلیمانی
#هواپیمای_اوکراینی
#جنگ
#مصیبت
#آرامش
#افسردگی
#اخلاق
🔴 علت #غفلت
غفلت از خدا و خود عامل سقوط انسان از انسانیت است و علت غفلت، #توجه_به_غیر است. به عنوان مثال کسی که توجه تام به درس خواندن دارد، از رفت و آمد پیرامون خود غافل است یا کسی که توجه تام به تلویزیون دارد، صدا دیگران را نمی شنود.
توجه انسان به #مادیات و مظاهر دنیوی -مانند #پول، خانه و #لذات_دنیوی- انسان را از خدا و انسانیت خود غافل می کند.
✅ سوره مبارکه منافقون، آیه شریفه 9 : «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لاَ تُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَ لاَ أَوْلاَدُكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَ مَنْ يَفْعَلْ ذلِكَ فَأُولئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ». (ترجمه : ای کسانی که ایمان آورده اید، اموال و فرزندانتان شما را از ذکر خدا باز ندارد و هر کس چنین باشد، زیانکار است).
کسی که هدف و نگاهش #مال، #قدرت، #شهرت و امثال آنها از مظاهر دنیاپرستی باشد، از ذکر خدا باز خواهد ماند.
نگاه صحیح به دنیا، #نگاه_ابزاری است. نگاهی که همه چیز را نعمت الهی می بیند و همة ابزارها را در راستای قرب به خدا و جلب رضایت او به کار می بندد. این نگاه نه تنها علت برای غفلت نیست، بلکه خود عاملی برای ذکر است.
✅ سوره مبارکه انفال / آیه شریفه 28 : «وَ اعْلَمُوا أَنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَ أَوْلاَدُكُمْ فِتْنَةٌ». (ترجمه : بدانید که اموال و فرزندان شما وسیلة آزمایش شما هستند).
مال و فرزند #امتحان_الهی است. کسی که از این امتحان سربلند بیرون آید، به سعادت می رسد و کسی که رفوزه شود، به شقاوت خواهد رسید.
اگر مال و فرزند هدف باشد، انسان در امتحان الهی شکست خورده است. اما کسی از مال و فرزند برای عبودیت استفاده می کند، در امتحان الهی پیروز شده است.
✅ عبارت بسیار حکیمانه ای از حضرت امیر -علیه الصلاه و السلام – در نهج البلاغه نقل شده است که ایشان می فرماید : «مَنْ أَبْصَرَ بِهَا [الدنیا] بَصَّرَتْهُ وَ مَنْ أَبْصَرَ إِلَيْهَا أَعْمَتْهُ». (ترجمه : کسی که بوسیلة دنیا ببیند، دنیا به او بصیرت می دهد و کسی که به دنیا نگاه کند، دنیا او را کور می کند).
کسی که به خود آینه نگاه کند، جای دیگری را نمی بیند، اما کسی که آینه را وسیله ای برای دیدن اشیاء قرار دهد، اشیاء دیگر را می بیند. دنیا را باید مانند آینه ابزاری برای دیدن دانست، نه آن که آن را هدف قرار داد که در این صورت کور می شود و حقائق هستی را -از جایگاه خود و خدا- نخواهد دید.
✅ در دعای عرفه آمده است : «عميت عين لا تراك علیها رقیبا». (ترجمه : کور است چشمی که تو را ناظر و مراقب خود نبید).
وقتی دنیا هدف انسان باشد و به مادیات دنیا توجه کند، کور می شود و شخصی که کور است، خدا را نخواهد دید.
#سیروسلوک
رجال. متن نوارهای استاد سید جواد شبیری. قسمت اول.pdf
933.5K
#رجال
متن نوارهای استاد #سید_جواد_شبیری
قسمت اول
📚 ترجمه #اسرار_الصلوه
#ملکی_تبریزی ره
اما چرا انسان پيوسته به «#توبه» نياز دارد؟
اين بدان خاطر است كه بشر يا با اعضاء و جوارح خود مرتكب #گناه مىشود و يا #تصميم به انجام معصيتى مىگيرد و يا خطورات قلبى و وساوس شيطانى او را از #ياد_خدا باز ميدارد و يا در #علم_به_خدا و #صفات و آثار آن #غفلت و قصورى از او سر مىزند، و همۀ اينها نقص است و براى آنها اسبابى است و ترك اينها و اشتغال به اضداد آنها رجوع و بازگشت از نقص بسوى كمال است و معناى توبه چيزى جز همين بازگشت نيست. ✅
#اخلاق
فقه 1.docx
397.9K
#مکاسب پایه هفتم
فقه 1
یادداشتهای تنظیم نشده
فایل word
انسان های خوب هنگام #مصیبت #صبر می کنند اما اولیاء الله هنکام مصیبت #شکر می کنند چون :
هر بلایی کز تو آید رحمتی است
هر که را فقری دهی، آن دولتی است
در سجده آخر زیارت عاشورا گفته می شود : اَللّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشّاکِرینَ لَکَ عَلی مُصابِهِمْ اَلْحَمْدُ لِلَّهِ عَلی عَظیمِ رَزِیَّتی ( خدایا تو را ستایش م یکنم به ستایش شکرگزاران تو بر غم و اندوهی که به من در مصیبت رسید حمد خدا را بر عزا داری و اندوه و غم بزرگ من).
#اخلاق
💐💐💐💐
علامه حسن زاده آملی/ نهج الولایه / ص109 :
در خطبه قاصعه كه خطبه پنجاه و هشتم #نهج_البلاغه است #اميرالمؤمنين عليه السلام از خود خبر مى دهد كه : «أرى نورالوحى والرسالة و اشم ريح النبوة» , و نيز در همان خطبه آمده است كه حضرت نبى صلى الله عليه و آله و سلم به وصى عليه السلام فرمود : «انك تسمع ما اسمع و ترى ما أرى الا انك لست بنبى» . #على عليه السلام را فضل نبوت
نيست ولى به نور ولايت مى شود آنچه را رسول صلى الله عليه و آله و سلم شنيده است و مى بيند آنچه را كه رسول مى بيند .
مسعودى در مروج الذهب از سبط اكبر رسول الله صلى الله عليه و آله و سلم امام حسن مجتبى عليه السلام نقل كرده است كه آن جناب پس از شهادت وصى عليه السلام در وصف آن حضرت و رحلت او فرمود : والله لقد قبض فيكم الليلة رجل ما سبقه الاولون الا بفضل النبوة و لا يدركه الاخرون , الخ اين كلام امام مجتبى عليه السلام است كه احدى از پيشينيان يعنى انبياء و اوصياء و اولياء بر او سبقت نگرفته اند مگر به فضل نبوت . ... .
بلكه مرحوم بحرانى در تفسير برهان ضمن آيه كريمه "و لما جاء موسى لميقاتنا و كلمه ربه" از صادق آل محمد عليه السلام نقل كرده است كه : "و أدنى معرفة الامام انه عدل النبى الادرجة النبوة و وارثه و ان طاعته طاعة الله و طاعة رسوله" پس اين كلام كامل دوحه شجره خاتم صلى الله عليه و آله و سلم مفتاحى براى فتح ابواب #حجت و #امامت كافى و بحار و عوالم و غيرها باشد كه ولى را فضل نبوت نباشد ولى به حسب ولايتش اعلم و افضل از نبى باشد .
🌹🌹🌹🌹
میلاد سراسر خیر و برکت مولی الموحدین امیر المومنین علی بن ابی طالب -علیه آلاف التحیه و الثناء- بر همه محبین حضرتش مبارک باشد.
#معرفت_اهل_بیت علیهم السلام
◾شاید دلیل مصائب حضرت موسی بن جعفر -علیه الصلاه و السلام- را از این روایت سوزناک بتوان دریافت :
☀ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ مُوسَى ع قَالَ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ غَضِبَ عَلَى الشِّيعَةِ فَخَيَّرَنِي نَفْسِي أَوْ هُمْ فَوَقَيْتُهُمْ وَ اللَّهِ بِنَفْسِي.
✅ موسى بن جعفر -عليه السلام- فرمود: خداى عز و جل بر شيعه غضب كرد، پس مرا مخير بین نفسم و آنها قرار داد ساخت. پس به خدا قسم با نفسم ايشان را حفظ كردم.
📗 (اصول کافی / کتاب الحجه / ج1 / ص260)
#امام_کاظم_ع
#25_رجب
#معرفت_اهل_بیت علیهم السلام
May 11
#عید_مبعث
💐💐💐💐💐
عید سعید مبعث، عید رسالت که همزمان با عید شروع نزول وحی الهی، قرآن هدایتگر و سعادت بخش است.
☀ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذي خَلَقَ (1) خَلَقَ الْإِنْسانَ مِنْ عَلَقٍ
✅ در مفردات راغب دارد که «#قرائت» دو گونه است : 1) قرائت و خواندن برای دیگران که باید مخاطبی باشد و بیانی که تلفظ می شود و به مخاطب واصل می شود. 2) قرائت برای خود، مثل این که گفته می شود «من کتاب را خواندم»، یعنی مطالعه کردم که ملازم با #فهمیدن است. تلازمی با تلفظ برای دیگران ندارد.
مرحوم علامه طباطبایی در تفسیر المیزان می فرماید که مراد از قرائت در آیة شریفه، معنای دوم است. یعنی دستور به حضرت رسول ص که وحی الهی تلقی کند، دریافت کن. همین معنا مناسب اولین آیه ای است که به وجود مقدس و نورانی #حضرت_رسول ص نازل شده است.
نام این کتاب مقدسی که کاملتر از امکان تحقق ندارد چون #کلام_کامل_مطلق است و کلام کامل مطلق و بی نهایت، در کمال مطلق و بی نهایت کتابی است. این کتاب را «#قرآن» نام نهاده شده است و در آیات متعددی این نام بر این کتاب اطلاق شده است.
قرائت و فهم این کلام نورانی مراحلی دارد. از قرائت ذهنی و لفظی ساده و بدون تامل و دقت شروع می شود، تا قرائت های عمیقی که هفتاد بطن قرآن را کشف می کند و مخصوص #معصومین ع است.
از سویی حقیقت غیر مادی قرآن که زمان بردار نیست، وجود داشته است و در این آیة شریفه خداوند به حضرت رسول ص یعنی عزیزترین و والاترین بنده و مخلوق خود امر می کند که قرائت به آن حقیقت را داشته باشد و می دانیم این عزیزترین و والاترین بنده و مخلوق الهی عمیقترین قرائتها را داشته است. (به تعبیر عرفان و عرفاء #کشف_تام_محمّدی ص رخ داده است).
🌹🌹🌹🌹🌹
#معرفت_اهل_بیت علیهم السلام
🔆سوره مبارکه الحديد، آیه شریفه 28 :
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ آمِنُوا بِرَسُولِهِ يُؤْتِكُمْ كِفْلَيْنِ مِنْ رَحْمَتِهِ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ نُوراً تَمْشُونَ بِهِ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحيم
🔅در تفسیر این آیه شریفه در کافی، ج1، ص430 از وجود مقدس امام صادق -علیه الصلاه و السلام- این روایت نقل شده است :
«عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع فِي قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ يُؤْتِكُمْ كِفْلَيْنِ مِنْ رَحْمَتِهِ قَالَ- الْحَسَنُ وَ الْحُسَيْنُ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ نُوراً تَمْشُونَ بِهِ قَالَ إِمَامٌ تَأْتَمُّونَ بِهِ». [امام زمان -عجل الله تعالی فرجه الشریف- برای عصر حاضر].
✅ از آنجایی که تقوا و ایمان مراتب دارد، هر چه تقوا و ایمان افزایش یابد، بهره گیری از دو رحمت الهی یعنی وجود مقدس #امام_حسن و #امام_حسین -علیه الصلاه و السلام- و اخذ نور از وجود مقدس امام زمان -عجل الله تعالی فرجه الشریف- بیشتر خواهد شد.
💐اعیاد شعبان بر شما مبارک💐
#معرفت_اهل_بیت علیهم السلام
🔆 فرازهایی از #مناجات_خمس_عشر :
✅ مناجات راجین :
چگونه تو را فراموش کنم، در حالی که تو همواره به یاد من هستی؟ (کیف انساک و لم تزل ذاکری)
✅ مناجات مفتقرین :
خدایا! ما را از کسانی قرار ده که درختان شوق به تو در باغهای سینه هایشان رسوخ کرده است.
(الهی فاجعلنا من الذین ترسّخت اشجار الشوق الیک فی حدائق صدورهم).
✅ مناجات ذاکرین :
نفس ها جز هنگام دیدن تو آرام نمی شوند. (لاتسکن النفوس الا عند رویاک)
✅ مناجات ذاکرین :
طلب بخشش دارم از هر لذتی به غیر ذکر تو و از هر راحتی به غیر انس با تو و از شادی به غیر قرب به تو از هر کاری به غیر طاعت تو. (استغفرک من کل لذه بغیر ذکرک و من کل راحه بغیر انسک و من کل سرور بغیر قربک و من کل شغل بغیر طاعتک).
✅ مناجات معتصمین :
کسی که به ریسمان تو چنگ انداخته است، حقش نیست که خوار شود و کسی که به عزت تو پناه برده است، سزاوار نیست که تسلیم [بلا] شود یا مورد بی توجهی قرار گیرد.
(و ما حق من اعتصم بحبلک ان یخذل و لایلیق بمن استجار بعزک ان سلم او یهمل).
#امام_سجاد علیه السلام
#معرفت_اهل_بیت علیهم السلام
☀ پای درس #اخلاق مرحوم #فیض_کاشانی :
✅ #الأفاعيل_المتكرّرة و #الاعتقادات_الراسخة في النّفوس بمنزلة النّقوش الكتابيّة في الألواح.
✅ فمن كانت #معلوماته أموراً قدسيّة و #أخلاقه زكيّة و #اعماله صالحة يأتي كتابه بيمينه اي من جانبه الأقوى الرّوحاني و هو جهة علّيّين و ذلك لأنّ كتابه من جنس الألواح العالية و الصحف المكرّمة المرفوعة المطهّرة بأيدي سفرة كرام بررة يشهده المقرّبون.
✅ و من كانت #معلوماته مقصورة على الجرميّات و #أخلاقه سيّئة و #اعماله خبيثة يأتي كتابه بشماله اي من جانبه الأضعف الجسماني و هو جهة سجّين و ذلك لأنّ كتابه من جنس الأوراق السّفليّة و الصّحائف الحسّيّة القابلة للاحتراق.
✅ فلا جسم يعذّب بالنّار و انّما عود الأرواح الى ما خلقت منه كما قال سبحانه كَما بَدَأَكُمْ تَعُودُونَ فما خلق من علّيين فكتابه في علّيين و ما خلق من سجّين فكتابه في سجّين.
📚 (#تفسیر_الصافی، ج5 / ص301)
نهج الولايه. علامه حسن زاده آملی.doc
384K
کتاب ارزشمند #نهج_الولایه
تالیف استاد گرانقدر علامه #حسن_زاده_آملی
در بررسى مستند شناخت #امام_زمان عليه السلام
نیمه شعبان بر شما مبارک باشد
🌹
شرح فراز کمال انقطاع در مناجات شعبانیه.pdf
273.7K
✅ شرحی بر فراز «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ....» از دعای شریف #مناجات_شعبانیه
شاید اوج دعایی که انسان در رابطه اش با خداوند - تبارک و تعالی - می تواند داشته باشد، دعایی است که در مناجات شعبانیه آمده است :
☀ « [1] الهِي هَبْ لِي كَمالَ الانْقِطاعِ الَيْكَ، [2] وَ انِرْ أَبْصارَ قُلُوبِنا بِضِياءِ نَظَرِها الَيْكَ، حَتّى تَخْرِقَ أَبْصارُ الْقُلُوبِ حُجُبَ النُّورِ، فَتَصِلَ الى مَعْدِنِ الْعَظَمَةِ وَ [3] تَصِيرَ أَرْواحُنا مُعَلَّقَةً بِعِزِّ قُدْسِك» .
🔷 شاید این دعا به سه مطلب اشاره دارد : عبودیت، عرفان، عشق. (عبد عارف عاشق).
#دعا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرح «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...»
جلسه اول
#دعا
#مناجات_شعبانیه
800.1K
شرح «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...»
جلسه دوم
#دعا
#مناجات_شعبانیه
660K
شرح «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...»
جلسه سوم
#دعا
#مناجات_شعبانیه
586.2K
شرح «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...»
جلسه چهارم
#دعا
#مناجات_شعبانیه
521.6K
شرح «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...»
جلسه پنجم
#دعا
#مناجات_شعبانیه
594.7K
شرح «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...»
جلسه ششم
#دعا
#مناجات_شعبانیه
696.8K
شرح «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...»
جلسه هفتم
#دعا
#مناجات_شعبانیه
508.3K
شرح «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...»
جلسه هشتم
#دعا
#مناجات_شعبانیه
راویان ثقه و کثیرالروایه.docx
14.9K
#علم_رجال
راویان ثقه و کثیر الروایه که حفظ نام آنها ارتباط گیری با اسانید را تسهیل می کند.