✍ #توئیتهای_خدا
این پیامیست از خدا برای خودِخودِ شما:
🎡چرخ و فلکِ دنیا میچرخه، و بالأخره تموم میشه، تموم که نه! وارد دنیایی میشی که لذتهاش ابدی هست و هرگز تموم نمیشه
#خدا_با_ما_حرف_میزند
#پیام_خدا_را_جدی_بگیریم
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۱۲۲ مصحف شریف
سوره مبارکه مائده
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_6012671158875325628.mp3
1.9M
🔸ترتیل صفحه 122 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 5
سوره مبارکه المائدة
صفحه 122
وَإِذَا سَمِعُوا مَا أُنْزِلَ إِلَى الرَّسُولِ تَرَىٰ أَعْيُنَهُمْ تَفِيضُ مِنَ الدَّمْعِ مِمَّا عَرَفُوا مِنَ الْحَقِّ ۖ يَقُولُونَ رَبَّنَا آمَنَّا فَاكْتُبْنَا مَعَ الشَّاهِدِينَ (83)
و هنگامى که آنچه را به سوى پيامبر نازل شده است مى شنوند مى بينى به سبب آن حقّى که شناخته اند چشمانشان از اشک لبريز مى شود و مى گويند: پروردگارا! ايمان آورديم پس ما را در زمره شاهدان ثبت کن. (83)
وَمَا لَنَا لَا نُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَمَا جَاءَنَا مِنَ الْحَقِّ وَنَطْمَعُ أَنْ يُدْخِلَنَا رَبُّنَا مَعَ الْقَوْمِ الصَّالِحِينَ (84)
و چيست ما را که به خدا و آن حقّى که براى ما آمده است ايمان نياوريم با اينکه اميد داريم پروردگارمان ما را در زمره مردم صالح در آورد؟ (84)
فَأَثَابَهُمُ اللَّهُ بِمَا قَالُوا جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ وَذَٰلِكَ جَزَاءُ الْمُحْسِنِينَ (85)
پس به سبب آنچه گفتند خدا بوستان هايى را که از پايين آنها نهرها جريان دارد پاداششان داد که جاودانه در آنجا خواهند ماند، و اين است جزاى نيکوکاران. (85)
وَالَّذِينَ كَفَرُوا وَكَذَّبُوا بِآيَاتِنَا أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ الْجَحِيمِ (86)
و کسانى که کفر ورزيدند و آيات ما را تکذيب کردند، اينان اهل آتشند. (86)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُحَرِّمُوا طَيِّبَاتِ مَا أَحَلَّ اللَّهُ لَكُمْ وَلَا تَعْتَدُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ (87)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! چيزهاى دلپذير را که خدا براى شما حلال کرده است حرام نسازيد و تجاوز نکنيد همانا خدا تجاوزکاران را دوست نمى دارد. (87)
وَكُلُوا مِمَّا رَزَقَكُمُ اللَّهُ حَلَالًا طَيِّبًا ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي أَنْتُمْ بِهِ مُؤْمِنُونَ (88)
و از آنچه خدا به شما عطا کرده است بهره مند شويد حلال و دلپذير، و از خدا که شما به او ايمان داريد پروا کنيد. (88)
لَا يُؤَاخِذُكُمُ اللَّهُ بِاللَّغْوِ فِي أَيْمَانِكُمْ وَلَٰكِنْ يُؤَاخِذُكُمْ بِمَا عَقَّدْتُمُ الْأَيْمَانَ ۖ فَكَفَّارَتُهُ إِطْعَامُ عَشَرَةِ مَسَاكِينَ مِنْ أَوْسَطِ مَا تُطْعِمُونَ أَهْلِيكُمْ أَوْ كِسْوَتُهُمْ أَوْ تَحْرِيرُ رَقَبَةٍ ۖ فَمَنْ لَمْ يَجِدْ فَصِيَامُ ثَلَاثَةِ أَيَّامٍ ۚ ذَٰلِكَ كَفَّارَةُ أَيْمَانِكُمْ إِذَا حَلَفْتُمْ ۚ وَاحْفَظُوا أَيْمَانَكُمْ ۚ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (89)
خدا شما را به سبب قسم هاى بيهوده تان مؤاخذه نمى کند ولى به سبب بستن قسم ها شما را مؤاخذه مى کند. پس [اگر قسم را بشکنيد ]کفّاره آن غذا دادن به ده بينواست از حدّ وسط آنچه به خانواده خود غذا مى دهيد، با پوشاندن آنان يا آزاد کردن يک برده. پس هر که نيافت سه روز روزه بگيرد. اين است کفّاره قسم هايتان وقتى که قسم خورديد. و قسم هاى خود را حفظ کنيد. اينگونه خدا آيات خود را براى شما بيان مى کند باشد که سپاس بگذاريد. (89)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌸نکته تفسیری صفحه ۱۲۲🌸
دو سرنوشت متفاوت:
مطالعه ی نحوه ی زندگی انواع و اقسام جانداران نشان می دهد که افراد هر نوع از آنان، به یک شکل به دنیا می آیند، زندگي مي كنند و از دنیا می روند. البته این قانون عمومی، یک استثنای مهم دارد، و آن، زندگی انسان است؛ موجود پیچیده ای که اگرچه مانند همنوعان خود به دنیا می آید و سال های نخست زندگی اش را می گذراند، با کمی بزرگ شدن و آشنایی با راه خوب و بد، یکی از آن دو را انتخاب می کند، و بدین ترتیب، به یکی از دو سرنوشت متفاوت «بهشت» یا «دوزخ» می رسد. از همین رو خداوند هزاران پیامبر خود را یکی از پس دیگری به سوی مردم فرستاد و آنان را از سرنوشت بی نهایت خوب یا بی نهایت بدشان آگاه کرد تا مردم با چشمان باز، یکی از این دو راه را انتخاب کنند. درست به همین سبب، بخش عمده ای از آیات قرآن، به توصیف بهشت و دوزخ اختصاص یافته است؛ دو سرانجامی که پیش روی ماست و ما خواه و ناخواه به آن دو می رسیم و تنها اختیار داریم که یکی از آن دو را انتخاب کنیم و راه سومی برایمان وجود ندارد. بر اساس آیات قرآن، بهشت، باغی بیکران و به وسعت آسمان ها و زمین است که سراسر آن با درختان سرسبز و خرّم پوشیده شده است. در آن باغ، هر نوع لذّت و تفریح و خواسته ای وجود دارد، و فراتر از خواسته های انسان، نعمت هایی خواهد بود که هم اکنون توصیف شدنی نیست. «آنچه بینی، دلت همان خواهد/ وانچه خواهد دلت، همان بینی».
مدّت اقامت در بهشت، نامحدود است و پیری و مرگ در آن وجود ندارد. در روایتی می خوانیم که شخصی به نام ابوبصیر به امام صادق عرض کرد:
«ای فرزند پیامبر، مرا [به بهشت] تشویق کن.»
امام فرمود:
«ای ابوبصیر، بوی خوش بهشت از فاصله ی هزار سال راه استشمام می شود و پایین ترین خانه ی اهل بهشت آنقدر بزرگ است که اگر تمام جنیان و انسانها در آن میهمان شوند، باز هم برای آنان غذا و نوشیدنی وجود دارد و چیزی از نعمت های آن کم نمی شود.» آری، این سرنوشت بی نظیری ست که خداوند برای تمام انسانها آماده کرده است. پس باید مراقب باشیم که خانه ی خود را در بهشت از دست ندهیم؛ زیرا پیامبر خدا فرموده است:
«هر یک از شما دو خانه دارد؛ خانه ای در بهشت و خانه ای در آتش دوزخ. پس اگر کسی بمیرد و وارد جهنّم شود، اهل بهشت، خانه ی او را به ارث می برند.»
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا در بهشت محرم ونامحرم وجود دارد؟ مثلا ديدن چهره حضرت فاطمه براي مردان مومن يا صحبت باايشان يا همنشيني و صحبت زنان مومن با پيامبر يا امامان چگونه است؟
✍️پاسخ:
✅گرچه اين گونه مسايل در روايات بيان نشده ولي به طور کلي در اين باره بايد گفت :
بهشت جايگاه پاکيزگان است .کساني که هيچ ناپسندي را طلب نمي کنند و جز خوبي و زيبايي را نمي خواهند.
براي عرض ارادت و ابراز محبت و ارادت نياز ضروري به ديدن صورت نيست .در زمان پيامبران ،زنان زيادي به محضر آنان مي رسيدند و عرض ارادت و محبت مي کردند بدون اينکه بخواهند مثلا دست بدهند؛
يعني نه تنها پيامبر طالب دست دادن نبود بلکه آنها هم طالب نبودند و شيوه هاي ديگر عرض ارادت را مي پسنديدند.
به نظر مي رسد در بهشت هم با توجه به وجود زوجيت و زناشويي گونه اي محرميت وجود داشته باشد اما نبودن محرميت مانع از ملاقات و همنشيني و عرض ارادت با ديگر بهشتيان نمي باشد و روابط دوستي پاک و خالي از آلودگي هاي حرام در بين آنان وجود دارد همچنان که در دنيا بين مومنان زن و مرد چنين ارتباط هايي وجود دارد.
اما در خصوص فاطمه زهرا بايد گفت :
طبق برخي روايات آنگاه كه همه انبيا و اولياي خدا وارد بهشت شدند، آهنگ ديدار دختر پيامبر خدا مي كنند. رسول خدا(ص) به فاطمه فرمود: هرگاه اولياي خدا در بهشت مستقر گرديدند، از آدم گرفته تا ساير انبيا همه به ديدارت مي شتابند. ( بحارالانوار، ج 43، ص 227.)
اما آيا امکان ديدار براي همه اهل بهشت فراهم است يا نه ؟ در روايات چيزي ذکر نشده است .
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸کسی که این حدیث رو بشنوه، شاید تا آخر عمر، نماز اول وقتش ترک نمیشه!
#امام_زمان
#بندگی
#کلیدبهشت🗝
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
4_5953857775099449498.mp3
2.35M
#پادکست
🔶 لطف پروردگار به قاری و شنونده
🔷 اثرات قرائت قرآن در ساعات مختلف شبانه روز
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅تا بحال به مأمور های خداوند بر روی زمین دقت کرده ای؟
یکبار عنکبوت، پیامبر را در غار حفظ می کند. «الّا تنصروه فقد نصره اللّه»توبه ۴۰
یا کلاغ، معلّم بشر می شود. «فبعثه اللّه غرابا»مائده ۳۱
یا هدهد مأمور رساندن نامه سلیمان به بلقیس می شود. «اذهب بکتابی هذا»نمل ۲۸
یا ابابیل، مأمور سرکوبی فیل سواران می شود. «و ارسل علیهم طیرا ابابیل»فیل ۳
یا اژدها،وسیله ی حقّانیّت موسی می شود. «هی ثعبان مبین»اعراف ۱۰۷
یا نهنگ، مأمور تنبیه یونس می شود. «فالتقمه الحوت»صافات ۱۴۲
یا موریانه وسیله ی کشف مرگ سلیمان می شود. «تأکل منساته»شبا ۱۴
یا سگ اصحاب کهف مأمور نگهبانی می شود. «و کلبهم باسط ذراعیه بالوصید» کهف ۱۸
یا چهار پرنده سبب اطمینان ابراهیم می شود. «فخذ اربعة من الطیر»بقره ۲۶۰
یا الاغ، سبب یقین عُزیر به معاد می شود. «و انظر الی حمارک» بقره ۲۶۹
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd