صفحه ۱۶۸ مصحف شریف
سوره مبارکه اعراف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5861899450095503009.mp3
1.7M
🔸ترتیل صفحه 168قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام صبا
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 7
سوره مبارکه الاعراف
صفحه 168
قَالَ يَا مُوسَىٰ إِنِّي اصْطَفَيْتُكَ عَلَى النَّاسِ بِرِسَالَاتِي وَبِكَلَامِي فَخُذْ مَا آتَيْتُكَ وَكُنْ مِنَ الشَّاكِرِينَ (144)
[خدا ]گفت: اى موسى! همانا من تو را با پيام ها و با کلام خودم بر مردم برگزيدم، پس آنچه را به تو دادم بگير و از شاکران باش. (144)
وَكَتَبْنَا لَهُ فِي الْأَلْوَاحِ مِنْ كُلِّ شَيْءٍ مَوْعِظَةً وَتَفْصِيلًا لِكُلِّ شَيْءٍ فَخُذْهَا بِقُوَّةٍ وَأْمُرْ قَوْمَكَ يَأْخُذُوا بِأَحْسَنِهَا ۚ سَأُرِيكُمْ دَارَ الْفَاسِقِينَ (145)
و براى موسى در الواح [تورات ]از هر چيزى نوشتيم تا موعظه اى باشد و توضيحى براى هر چيزى. پس [به او گفتيم: ]آنها را با قوّت بگير و قوم خود را امر کن تا به بهترين آنها عمل کنند. به زودى سراى فاسقان را به شما نشان خواهم داد. (145)
سَأَصْرِفُ عَنْ آيَاتِيَ الَّذِينَ يَتَكَبَّرُونَ فِي الْأَرْضِ بِغَيْرِ الْحَقِّ وَإِنْ يَرَوْا كُلَّ آيَةٍ لَا يُؤْمِنُوا بِهَا وَإِنْ يَرَوْا سَبِيلَ الرُّشْدِ لَا يَتَّخِذُوهُ سَبِيلًا وَإِنْ يَرَوْا سَبِيلَ الْغَيِّ يَتَّخِذُوهُ سَبِيلًا ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا وَكَانُوا عَنْهَا غَافِلِينَ (146)
به زودى کسانى را که به ناحق در زمين تکبّر مىورزند از آيات خود رويگران مى کنم و اگر آنان هر آيتى را ببينند به آن ايمان نمى آورند، و اگر راه هدايت را ببينند آن را راه خود انتخاب نمى کنند، و اگر راه ضلالت را ببينند آن را راه خود انتخاب مى کنند. اين بدان سبب است که آنان آيات ما را تکذيب کردند و آنها غافل بودند. (146)
وَالَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا وَلِقَاءِ الْآخِرَةِ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ ۚ هَلْ يُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (147)
و کسانى که آيات ما و لقاى آخرت را تکذيب کردند اعمالشان تباه است. آيا جز در برابر آنچه عمل مى کردند جزا داده مى شوند؟ (147)
وَاتَّخَذَ قَوْمُ مُوسَىٰ مِنْ بَعْدِهِ مِنْ حُلِيِّهِمْ عِجْلًا جَسَدًا لَهُ خُوَارٌ ۚ أَلَمْ يَرَوْا أَنَّهُ لَا يُكَلِّمُهُمْ وَلَا يَهْدِيهِمْ سَبِيلًا ۘ اتَّخَذُوهُ وَكَانُوا ظَالِمِينَ (148)
و قوم موسى بعد از [رفتن ]او، از زيورهاى خود گوساله ى را که جسدى بود و صداى گاو داشت [به پرستش ]گرفتند. آيا نمى ديدند که آن [گوساله ]با آنان سخن نمى گويد و به راهى هدايتشان نمى کند؟ آن را [معبود خود ]گرفتند در حالى که ظالم بودند. (148)
وَلَمَّا سُقِطَ فِي أَيْدِيهِمْ وَرَأَوْا أَنَّهُمْ قَدْ ضَلُّوا قَالُوا لَئِنْ لَمْ يَرْحَمْنَا رَبُّنَا وَيَغْفِرْ لَنَا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ (149)
و چون پشيمان شدند و ديدند که واقعاً گمراه شده اند گفتند: اگر پروردگار ما به ما رحم نکند و ما را نيامرزد قطعاً از زيانکاران خواهيم بود. (149)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۶۸🌷
👈 آتش در خرمن:
همه ی ما با معنای «مالکیّت» آشنا هستیم و بر اساس آن، اشیای زیادی را «برای خودمان» می دانیم. البته قانون مالکیت، از نظر دین و قانون محترم است و هیچ کس حق ندارد به مال دیگری دست درازی کند؛ ولی واقعیت این است که اشیای متعلق به ما فقط تا پایان عمر به ما تعلق دارند و پس از آن دیگر برای ما نیستند؛ جز یک چیز که آن هم «اعمال» ماست. آری، از نظر قرآن، تنها چیزی که حقیقتاً برای انسان است و تا ابد برایش باقی میماند، کارهای اوست. این کارها در جهانِ پس از مرگ، به پاداش یا کیفر تبدیل می شود و انسان برای همیشه با آن زندگی می کند. به همین سبب، در روایات معصومین، دنیا به مزرعه ای تشبیه شده که بذرِ اعمالِ انسان در آن پاشیده می شود، و آخرت، زمان چیدن محصول این مزرعه خواهد بود.
بر اساس آیات قرآن اما در وضع خاصی، تمام اعمال خوب انسان نابود می شود و آتش سوزانی، مزرعه ی آخرتش را فرا می گیرد و هیچ کار خوبی برایش باقی نمی گذارد، و در حقیقت، تنها داشته ی واقعی او را نابود می کند. این نوع نابودی عمل، «حَبط» نام دارد. واژه ی حبط، 16 بار در قرآن به کار رفته است. بررسی آنها نشان می دهد که بزرگ ترین عامل حبط اعمال، شرک و کفر به خداست. از نظر قرآن، کسانی که از حقیقت آگاه هستند و از سر لجاجت ایمان نمی آورند، اگر کار خوبی هم داشته باشند، از آن کارها سودی نخواهند برد؛ زیرا درختِ اعمالِ نیک باید بر زمین محکم و استوار روییده باشد، و نه بر آب! آیه ی 26 سوره ی ابراهیم چنین می گوید که «وضعیت کافران، مانند درخت هرزه و آفت زده ای ست که از زمین کنده شده و هیچ آرام و قراری ندارد.» آیا میتوان تصور کرد که چنین درختی، میوه ی گوارایی بدهد؟! در آیه ی 18 سوره ی ابراهیم نیز می خوانیم که «وضعیت کارهای کافران، مانند خاکستری است که در روزی توفانی، باد شدیدی به آن بوزد و آن را پراکنده کند و هیچ چیز باقی نگذارد.» البته باید توجه کنیم که کفر و شرک، صورت های متفاوتی دارد؛ مثلاً از نظر قرآن، افراد منافق و دورو، کافر هستند و اعمالشان نابود خواهد شد؛ یا بلند کردن صدا نزد پیامبر و توهین به آن حضرت، موجب کفر و حبط اعمال می شود. همچنین بر اساس روایات، نپذیرفتن ولایت امامان معصوم و مخالفت با آنان، اعمال انسان را بی فایده می کند. نیز در روایات پیشوایان دین می خوانیم که کسانی که برای خوشآمد دیگران عبادت می کنند و نه برای خشنودی خدا، عباداتشان بی فایده است. آشکارترین نمونه ی حبط عمل، شیطان است که خداوند عبادت هزارساله ی او را به سبب تکبّرش نابود کرد. البتّه ذکر این نکته لازم است که در مقابل، خداوند برخی از اعمال بد انسان ها را به سبب اعمال نیک آنان از بین می برد. در آیه ی 114 سوره ی هود بیان شده که اعمال نیک، بدی ها و آثار سوء اعمال بد را از بین می برد.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوره_آموزش
#تجوید_سطح_یک_کتاب_تحسین_التلاوه
💢صفات حروف، صفت لین 💢
⏳زمان ۲:۵۹دقیقه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
💢ابليس به چه علت #مثل خدا همه جا #حضور دارد؟
#پاسخ:
✅اولا بايد بدانيم حضور ابليس مانند حضور خدا نيست بلکه حضور خدا در همه عالم بالاصاله است و حضور شيطان در برخي از قسمت هاي عالم با اجازه و اذن خداست پس اين دو با هم متفاوت است و محدوده حضور شيطان هم همه جا نيست و مطلق نيست.
بلکه شيطان از درگاه الهي رانده شده و در آسمان هاي بالا هيچ جايي ندارد و در عوالم مجردات جايي ندارد بله در عالم ماده و آسمان عالم ماده مي تواند حضور داشته باشد ولي اين حضور هم به صورت مطلق نيست بلکه انسان با اراده خود و عبوديت الهي مي تواند راه نفوذ و حضور شيطان را به وجود خود ببندد همچنين حضور شيطان در مراکز عبادت و ايام مخصوص مانند ماه رمضان هم محدود است.
بنا بر اين حضور شيطان مطلق نبوده و محدود است و انسان آنقدر قدرت دارد که مي تواند ابليس را در بند کند و حضور او را محدود سازد
از دليلي وجود ندارد که ثابت کند ابليس در همه جا حضور فيزيکي داشته باشد . وحتي بر اساس مباني چون او از نوع جنيان است وجن از آتش خلق شده ودر واقع جسماني است نمي تواند در همه جا همزمان حضور داشته باشد چون موجود جسماني اين توان را ندارد .
ولي جنيان سرعت شگفتانگيزي دارند و ميتوانند مسيري طولاني را در زماني کوتاه طي کنند و به همين دليل مي توانند از حوادث دورترين مکانها در کمترين زمان ممکن خبردار شوند و يا از موانع به آساني عبور نمايند، بر خلاف انسان که چنين نيست. در روايتي آمده:
سدير صيرفي ميگويد: روزي از مدينه عازم کوفه شدم، امام باقر(ع) به من سفارشاتي فرمود، وقتي از مدينه بيرون شدم ،در يکي از منازل بين راه ناگهان مردي را ديدم که نزد من آمد و نامهاي به من داد که مرکب مُهر آن هنوز خشک نشده بود، ديدم مُهر امام باقر عليه السلام است ، در نامه دستوراتي بود، چون به آن مرد متوجه شدم کسي را نديدم، بعد از مدتي وقتي دوباره به مدينه آمدم و محضر امام رسيدم، جريان را به حضرت عرض کردم، حضرت فرمودند : « ما خدمتکاراني از جن داريم .وقتي بخواهيم کاري به طوري فوري انجام بپذيرد، آن ها را در پي آن ميفرستيم»
📚بحار الأنوار، ج 27 ص 17 .
شيطان بر کساني تسلط دارد که به او گرايش داشته باشند: نَّهُ يَرَاكُمْ هُوَ وَقَبِيلُهُ مِنْ حَيْثُ لاَ تَرَوْنَهُمْ إِنَّا جَعَلْنَا الشَّيَاطِينَ أَوْلِيَاء لِلَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ.
اما چرا خدا به شيطان همچين قدرتي دارد که در کنار افعال و نيات انسان حضور داشته باشد و بتواند ما را وسوسه کند تا ما تصميم اشتباهي بگيريم؟
بايد بدانيم که حضور شيطان در حد ووسوسه است و تسلطي بر انسان ندارد امام خدا اراده کرده است که انسان آزمايش شود و قواي انسان به فعليت برسد و رشد کند و به کمال برسد براي همين دو کفه ترازوي هدايت و ضلالت رد مورد انسان را همسنگ کرده تا انسان بتواند در اين تساوي اختيار خود را به کار بگيرد.
از يک طرف عقل و فطرت انسان را به خوبي ها دعوت مي کند اما در مقابل نفس انسان رابه بدي ها فرا مي خواند پيامبران انسان را دعوت به خدا و راه خير مي کنند در مقابل خدا شيطان را براي وسوسه انسان قرار مي دهد .
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#رونق_کسب_وکار
#آیةالکرسی
را بنویسد و آن را در مزرعه دفن نماید از دزد و کم بودن بار محفوظ بوده و در آن برکت زیادی حاصل می شود.
و اگر آن را بنویسد و در درگاه مغازه اش پنهان نماید کسبش رونق می گیرد و اگر در درگاه منزلش مخفی نماید از دزد محفوظ می ماند.
📚کلیات مفاتیح الحاجات صفحه۱۳۰
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
💧#نماز_امام_حسین (علیه السلام)
🌧🌧🌧🌧🌧
آشنایی با فضیلت و نحوه خواندن نماز امام حسین (علیه السلام) در لینک زیر
👇👇👇👇👇
https://qunoot.net/App/reads.item.php?showid=3345
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🍃🌸✨﷽✨🌸🍃
🔵خدا و خرما
در حادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبرو میشویم.
🔸اول: #امام حسین علیه السلام
حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور و ناحق بشود.
تا آخر میایستد.خودش و فرزندانش کشته میشوند.
هزینه انتخابش را میدهد و به چیزی که نمیخواهد تن نمیدهد.
از آب میگذرد، از آبرو نه
🔸 دوم: #یزید بن معاویه (لعن الله)
همه را تسلیم میخواهد.
مخالف را تحمل نمیکند.
سرِ حرفش میایستد.
نوه پیغمبر و اهل بیت اش را سر می برد و به اسارت میبرد
بی آبرویی را به جان میخرد و به چیزی که میخواهد میرسد
🔸سوم: #عمرِسعد
به روایتِ تاریخ تا روزهشتم محرّم در تردید است.
هم خدا را میخواهد هم خرما،
هم دنیا را میخواهد هم آخرت.
هم میخواهد حسین را راضی کند هم یزید را.
هم اماراتِ ری را میخواهد،هم احترامِ مردم را.
نه حاضر است از قدرت بگذرد،نه از خوشنامی.
هم آب میخواهد هم آبرو.
🔸دستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی است که به هیچکدام از چیزهایی که میخواهد نمیرسد.
نه سهمی از قدرت میبرد نه از خوشنامی
چون که بعد از بودن سردوراهی .....راه نادرست رو انتخاب کرد
🔸ما آدمهایِ معمولی راستش نه جرات و ارادهِ امام حسین صلوات الله علیه شدن را داریم،
نه قدرت و حماقت یزید شدن را،
اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هست!
من بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_حسین علیه السلام
⛔️ شبهه ⛔️
۱۴۰۰ سال گریه و عزاداریِ تکراری کافی نیست؟ آیا خسته نمیشوید؟
همه
روضه حضرت قاسم (ع).mp3
5.53M
السلام علیک یا قاسم بن الحسن
◾️ روضه و مرثیه◾️
#استاد_رفیعی
🔘شب ششم محرم 🔘
🔻موضوع 🔻
▪️حضرت قاسم بن الحسن سلام الله علیه
#ششم_محرم
قاسمم قد و بالات شده چقدر كشيده.......
صفحه ۱۶۹ مصحف شریف
سوره مبارکه اعراف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5864151249909188081.mp3
1.96M
🔸ترتیل صفحه 169 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجازکار
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 7
سوره مبارکه الاعراف
صفحه 169
وَلَمَّا رَجَعَ مُوسَىٰ إِلَىٰ قَوْمِهِ غَضْبَانَ أَسِفًا قَالَ بِئْسَمَا خَلَفْتُمُونِي مِنْ بَعْدِي ۖ أَعَجِلْتُمْ أَمْرَ رَبِّكُمْ ۖ وَأَلْقَى الْأَلْوَاحَ وَأَخَذَ بِرَأْسِ أَخِيهِ يَجُرُّهُ إِلَيْهِ ۚ قَالَ ابْنَ أُمَّ إِنَّ الْقَوْمَ اسْتَضْعَفُونِي وَكَادُوا يَقْتُلُونَنِي فَلَا تُشْمِتْ بِيَ الْأَعْدَاءَ وَلَا تَجْعَلْنِي مَعَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ (150)
و چون موسى با خشم و تأسّف به سوى قومش بازگشت، گفت: بعد از من چه بد مرا جانشينى کرديد! آيا در کار پروردگارتان عجله کرديد؟ و الواح را انداخت و سرِ برادرش (هارون) را گرفته به سوى خود مى کشيد. هارون گفت: اى پسر مادرم! همانا اين قوم مرا به ناتوانى کشاندند و نزديک بود مرا بکشند، پس دشمنان را به شماتت من وادار مکن و مرا با اين قوم ظالم [برابر ]قرار مده. (150)
قَالَ رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِأَخِي وَأَدْخِلْنَا فِي رَحْمَتِكَ ۖ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ (151)
[موسى ]گفت: پروردگارا! بر من و بر برادرم ببخشاى، و ما را به رحمت خود درآور، و تو رحم کننده ترين رحم کنندگانى. (151)
إِنَّ الَّذِينَ اتَّخَذُوا الْعِجْلَ سَيَنَالُهُمْ غَضَبٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَذِلَّةٌ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۚ وَكَذَٰلِكَ نَجْزِي الْمُفْتَرِينَ (152)
همانا کسانى که آن گوساله را [معبود خود ]گرفتند، به زودى خشمى از پروردگارشان و ذلّتى در زندگى دنيا به آنان خواهد رسيد. و بدينگونه ما افترازنندگان را کيفر مى دهيم. (152)
وَالَّذِينَ عَمِلُوا السَّيِّئَاتِ ثُمَّ تَابُوا مِنْ بَعْدِهَا وَآمَنُوا إِنَّ رَبَّكَ مِنْ بَعْدِهَا لَغَفُورٌ رَحِيمٌ (153)
و کسانى که کارهاى بد کردند و بعد از آن توبه نمودند و ايمان آوردند، بى شک پروردگار تو بعد از آن آمرزگار و رحيم است. (153)
وَلَمَّا سَكَتَ عَنْ مُوسَى الْغَضَبُ أَخَذَ الْأَلْوَاحَ ۖ وَفِي نُسْخَتِهَا هُدًى وَرَحْمَةٌ لِلَّذِينَ هُمْ لِرَبِّهِمْ يَرْهَبُونَ (154)
و چون خشم موسى فرو نشست، الواح را برداشت و در نوشته آنها هدايت و رحمتى بود براى کسانى که از پروردگارشان هراس دارند. (154)
وَاخْتَارَ مُوسَىٰ قَوْمَهُ سَبْعِينَ رَجُلًا لِمِيقَاتِنَا ۖ فَلَمَّا أَخَذَتْهُمُ الرَّجْفَةُ قَالَ رَبِّ لَوْ شِئْتَ أَهْلَكْتَهُمْ مِنْ قَبْلُ وَإِيَّايَ ۖ أَتُهْلِكُنَا بِمَا فَعَلَ السُّفَهَاءُ مِنَّا ۖ إِنْ هِيَ إِلَّا فِتْنَتُكَ تُضِلُّ بِهَا مَنْ تَشَاءُ وَتَهْدِي مَنْ تَشَاءُ ۖ أَنْتَ وَلِيُّنَا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا ۖ وَأَنْتَ خَيْرُ الْغَافِرِينَ (155)
و موسى از قوم خود هفتاد مرد را براى ميعاد ما انتخاب کرد، پس چون زلزله آنان را فرا گرفت گفت: پروردگارا! اگر مى خواستى آنان را و مرا پيش تر هلاک مى کردى. آيا ما را به سزاى آنچه سفيهانمان کردند هلاک مى کنى؟ اين جز امتحان تو نيست، هر که را بخواهى با آن گمراه مى سازى و هر که را بخواهى هدايت مى کنى، تو ولىّ مايى پس ما را بيامرز و تو بهترين آمرزندگانى. (155)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۶۹🌷
✅ گوساله ی سامری:
در توضیح آیه ی 143 خواندیم که خداوند با حضرت موسی قرار گذاشت که او چهل شب و چهل روز در کوه طور عبادت و راز و نیاز کند و پس از آن، الواح تورات را از خدا بگیرد؛ امّا اتّفاقات مهمّی در این چهل شبانه روز رخ داد که برای همیشه در تاریخ بنی اسرائیل ثبت شد. یکی از آن اتّفاقات، ماجرای تأسف بار گوساله پرستی بنی اسرائیل است. ماجرا از این قرار بود که حضرت موسی بر اساس فرمایش خدا، در ابتدا به قوم خود گفت که میعاد او با خدا سی شبانه روز طول می کشد و پس از آن نزدشان بازمی گردد؛ امّا خدا بنا بر مصلحت خود، ده شب به آن مدّت افزود. بدین ترتیب، میعاد سی شبه، به چهل شب تبدیل شد. برخی از افراد شیطان صفت، در همین مدّت کوتاه در میان مردم شایعه انداختند که موسی از دنیا رفته و هرگز باز نخواهد گشت! در این اوضاع آشفته، شخصی به نام سامری، از بنی اسرائیل خواست که زیورآلاتشان را به او دهند. او سپس این جواهر را آب کرد و گوساله ای طلایی با آن ها ساخت، و چون می دانست که بنی اسرائیل علاقه ی شدیدی به پرستش خدای دیدنی دارند، فریاد برآورد که خدای شما و موسی اینجاست؛ ولی موسی این را فراموش کرده و در کوه طور دنبال او رفته است! در این هنگام، حضـرت هارون ـ برادر حضرت موسی ـ که جانشین او در قومش بود، آنان را از شرک و بت پرستی منع کرد و جلوی آنان ایستاد؛ ولی بنی اسرائیل که با تمام وجود شیفته ی خدای جدید شده بودند، او را به مرگ تهدید کردند. هارون، نه از ترس جان خود، بلکه از ترس تفرقه و وقوع جنگ داخلی در میان بنی اسرائیل، بیش از آن اصرار نکرد و تصمیم گرفت تا زمان بازگشت برادرش سکوت کند. بدین ترتیب، قوم بنی اسرائیل که با لطف خدا از چنگال فرعونیان نجات یافته و نشانه ها و معجزات متعددی از او دیده بودند، به سبب جهل و نادانی شان به دام یک انسان شیطان صفت افتادند و در درّه ی شرک و بت پرستی سقوط کردند و
داستان گوساله پرستی بنی اسرائیل، داستانی بسیار دردناک و پرعبرت است که نشان می دهد چگونه یک قوم در مدّت کوتاهی به پیمان های خود پشت پا زدند و در دام شیطان افتادند. در تاریخ اسلام نیز ماجراهایی مانند این ماجرا وجود دارد که بزرگ ترین نمونه ی آن، ماجرای جانشینی پیامبر است که در آن واقعه، انحرافِ عدّه ای، باعث تغییر مسیر خلافت و محروم شدن مسلمانان بسیاری از حقایق ناب اسلام شد.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
⚜ ذکر صالحین ⚜
🌹👌آیاتی در مورد آب که میتوان ساعتها در مورد آنها تفکر نمود! :
♻️هنگامی که حضرت ایوب بسیار مریض و دردمند بود در آیه ۴۲ سوره ص آمده که خداوند به ایشان فرمود: «پای خود را بر زمین بزن! (چشمهای جوشید) این چشمه، آبی سرد برای شستشو و نوشیدن است…» و اینگونه ایشان شفا یافت…
♻️سوره انفال آیه ۱۱:
«و از آسمان آبی برایتان فرستاد، تا شما را با آن پاک گرداند؛ و پلیدی شیطان را از شما دور سازد؛ و دلهایتان را محکم، و گامها را با آن استوار دارد».
♻️سوره انبیاء آیه ۳۰:
«…و از آب هر چیز زندهای را آفریدیم…»
♻️سوره رعد آیه ۱۷:
«از آسمان آبی فروفرستاد، پس رودخانههایی به اندازه گنجایش خودشان روان شدند…».
♻️سوره روم آیه۲۴:
«و از آسمان آبی فرو میفرستد که به وسیله آن، زمین را پس از مرگش زنده میگرداند؛ در این امر برای مردمی که تعقّل! میکنند، قطعا نشانههایی هست!».
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤👈 آیتالله مرتضی تهرانی
◾️حاج اکبر شالچی از پدرش نقل کرد که: سال پیش از انقلاب با دوستم عازم عتبات بودیم. در مرز خسروی مأمور گمرک که سنّی متعصبی بود، وقتی متوجّه شد که ما شیعه هستیم، برای اینکه ما را اذیّت کند، اثاثیه ما را در هوای گرم بارها تفتیش کرد و از صبح تا ظهر ما را معطل کرد.
◾️ دوستم به مأمور گفت: شکایت تو را به مولایم می کنم، امّا او اعتنایی نکرد. وقتی به حرم امام حسین علیه السلام مشرّف شدیم، دوستم، در حرم دو زانو نشسته بود. در یک لحظه احساس کردم که چُرت می زند، ولی دیدم لبخندی زد و گفت: شکایت آن مرد را به آقا کردم و از ایشان خواستم که وی را گوشمالی دهد.
◾️ آقا فرمود: نمی توانم کاری بکنم. او بر ما حقّی دارد! گفتم: ما از شیعیان شما هستیم و او ما را اذیّت کرده! آقا فرمود: هفده سال پیش این شخص در کربلا شبگرد بود.
◾️ در شبی مهتابی چشمش به آب فرات افتاد. با خود گفت:«چه می شد که به طفل شیرخوار امام حسین علیه السلام آبی می دادند، زنده می ماند یا نمیماند». چشمش تر شد و حقّی بر ما پیدا کرد.
◾️ در بازگشت مجدداً همان مأمور ما را در گمرک دید و خطاب به دوستم گفت: شکایت کردی؟ میبینی که چیزی نشد و من سالم هستم. دوستم گفت: بیا برویم در کناری بشین تا بگویم.
◾️ کنارش نشست و گفت: من شکایت تو را کردم، ولی آقا چنین فرمود. آن مرد به محض شنیدن این سخن حالش منقلب شد و شروع کرد به اشک ریختن و گفت: آن شب هیچ کس با من نبود و این ماجرا را جز من و خدا کسی نمی داند. حقّ با آقای شماست. و همانجا شیعه شد.
📚خاطرههای آموزنده، ص ۳۳
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi