#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: فضیلت امت مرحومه در امهال بر عذاب قوله علیه السلام: فَلَوْ لَمْ نَعْتَدِدْ مِنْ فَضْلِهِ إ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
عدم تکلیف بر اوامر دشوار
قوله علیه السلام: وَ لَمْ یُکَلِّفْنَا إِلاَّ وُسْعاً، وَ لَمْ یُجَشِّمْنَا [۵] إِلاَّ یُسْراً، وَ لَمْ یَدَعْ لاِءَحَدٍ مِنَّا حُجَّةً وَ لاَ عُذْراً.
التکلیف منّا: کان مُعرضاً للثواب و العقاب.
الوسع: الطاقة.
التجشم: التکلّف و التحمیل علی أمر الشاقّ.
الیسر: السهولة خلاف العسر.
الحجة: من الاحتجاج.
العذر: التقصیر.
ما حصل فقره دعا آن که حق تعالی تکلیف به اوامر و قوانینی که مورد وقوع ثواب و تحقّق عقاب است نمی نماید، ما را زیاده از قدر طاقت و قدرت و تحمّل ما، کما قال فی کلامه المجید: « لایُکَلِّفُ اللّه ُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَهَا [۱] »، و تحمیل بر اوامر و نواهی مفروضه نمی نماید الاّ به طور یُسر و آسانی از دون ضیق و عسرت.
عدم قبول عذر بعد از ارسال رسل
« و لم یدع لأحد منّا [حجّة و لا]عذراً »، یعنی: به واسطه ارسال رسل و انزال کتب به خصوص قرآن مجید که حاوی علوم اوّلین و آخرین و احتوای او بر اقامه براهین قاطعه و استدلالات واضحه است، واگذار نکرده از برای احدی جایِ محاجّه و احتجاج، و از برای خود مورد عذر و تقصیری کما قال تعالی: « لِئَلاَّ یَکُونَ لِلنَّاسِ عَلَی اللَّهِ حُجَّةٌ بَعْدَ الرُّسُلِ [۲] ».
هلاکت در عدم اتیان حجّت
قوله علیه السلام: فَالْهَالِکُ مِنَّا مَنْ هَلَکَ عَلَیْهِ، وَ السَّعِیدُ مِنَّا مَنْ رَغِبَ إِلَیْهِ.
یعنی: چون حقیقتها از کثرت اقامه حجج واضحه و دلایل قاطعه در کلام مجید خود جای شک و تردید و عذر و احتجاج برای احدی از عباد خود باقی نگذاشته، لهذا مع ذلک هلاک شونده، و عطب یابنده از ما کسی است که بنفسه
خود، خود را به غضب و هلاکت انداخته.
« علیه » أعنی: مع العلم بقوانین الدّین و یقینه بحسنه، و اطلاعه علی أثرات السوء و الفساد فی مخالفه ؛ چه هر فردی لابدّ، علم اجمالی به حدود الهی دارد، و
با این علم اجمالی اگر تمرّد از احکام نماید خود به دست خود « ألقی نفسه فی التهلکة » [۱] . چه جاهل مقصّر است نه قاصر، و جاهلِ قاصرِ معاف است به واسطه عدم این علم اجمالی، چه « من کان أعلم فتکلیفه أشکل، و من کان أجهل فتکلیفه أسهل ».
----------
[۵]: ۶ - اصل: لم تکلفنا... لم تجشمنا.
[۱]: ۱ - سوره مبارکه بقره، آیه ۲۸۶.
[۲]: ۲ - سوره مبارکه نساء، آیه ۱۶۵.
[۱]: ۱ - اقتباس از کریمه بقره، آیه ۱۹۵: « وَ لاَ تُلْقُوا بِأَیْدِیکُمْ إِلَی التَّهْلُکَةِ ».
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: سوره یس سعید بن یسار گفته است: به امام صادق علیه السلام گفتم: غلام شما سلیم میگوید: از قر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
ایمنی از عذاب قبر
امام صادق علیه السلام فرمودند: خواندن سوره ملک مانع عذاب قبر است و من پس از عشا همانطور که نشستهام آن را میخوانم.
یاری ستمدیده
من لا یحضره الفقیه از امام صادق علیه السلام نقل میکند که: در یاری خدا از بنده ی مؤمن همین کافی است که آن مؤمن ببیند دشمنش به گناه مشغول است.
شِکَر
در کافی آمده است که امام صادق علیه السلام شِکَر صدقه میداد، عرض کردند شِکَر صدقه میدهی؟ فرمود: از شیرینیها بهتر از این را دوست ندارم و میخواهم بهترینها را صدقه دهم.
تقوا
من لا یحضره الفقیه به نقل از امام صادق علیه السلام آورده است که: کسی که خدا او را از ذلت نافرمانی به عزت فرمانبری از خدا برساند، او را بدون ثروت، توانگر، و بدون عشیره عزیز؛ و بدون انیس، به خود مأنوس کرده است. و هرکه از خدا بیمناک باشد خدا همه چیز را از او بیمناک خواهد ساخت. و کسی که از خدا نترسد، خدا او را از همه چیز میترساند. و کسی که به اندک روزی قانع باشد خدا به عمل کم او خشنود است.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اولین جایی که دیدن ضعیف می شود و دیده شدن قوی می شود، فضای خانه است. کاربرد خانه چیست؟ چه آپارتمان 4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ما جامعه ای به شدت بی حجاب داریم. منظورم حجاب خانم ها نیست و من اصلاً در صلاحیت اظهار نظر در این مورد نیستم. منظور من از جامعه ی بی حجاب این است که همه چیز در جامعه ی ما علنی است. حجاب برای پنهان کردن است. پنهان کردن مادیات تا غرایز انسان ها آزارشان ندهد. غریزه میل به دیده شدن دارد و فطرت میل به دیدن دارد.
حجاب برای این است که ذهن در کنترل باشد و به هر جا نرود. حجاب برای پوشاندن مادیت است چون آن مقداری که لازم داریم را دریافت می کنیم، بیشتر از آن را لازم نداریم. برای چی فروشگاه های ما باید این قدر باز و نورانی و فراوان باشند. تمام ساختمان ها و فروشگاه ها و اتومبیل های ما مظهر بدحجابی کامل هستند. چون هرچه مربوط به نفسانیات وغرایز ماهستند را نمایش میدهند
با هر نوع دین و مذهب و اعتقاد و تحصیلات، اگر به الهیات توجه نکنیم، سقوط خواهیم کرد. شرعیات و اخلاقیات پایه هستند و بدون آن ها نمی توانیم زندگی کنیم اما اگر به سمت دیدن و الهیات نرویم، سقوط خواهیم کرد و بچه هایمان را هم باید به سمت دیدن هدایت کنیم حال اگر هر زحمتی برایشان بکشیم اگر به سمت دیدن نباشند موثر نخواهد بود.
نگاه کاربردی داشته باشیم و از فضاهای خانه استفاده کنیم و آن را مناسب برای زندگی همه ی اعضاء خانه کنیم. در زمان هایی که لازمه حریم ایجاد کنیم و فضاها را تقسیم کنیم، زمانی که پدر در اتاق کارش است یا مسابقه ی مورد علاقه اش از تلویزیون پخش می شود باید حریم او رعایت شود و احترام گذاشت، همین طور در مورد مادر و فرزندان.
اولین پایه های شخصیت در خانه شکل می گیرد. از خودمان بپرسیم ما کجا زندگی می کنیم؟ قدیمی ها مثل معروفی دارند که میگه فلانی سر سفره ی پدر و مادرش بزرگ شده، این مثل بسیار پر معنی است. پایه ی ارتباط اجتماعی از داخل خانه شروع می شود. در حال حاضر خانه های ما هتل و استراحتگاه شده است که بسیار هم شیک هستند. [ادامه دارد]
#شخصیت {قسمت33}
[مباحث کودک متعادل ]
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ بفرستید برای پدر و مادرهایی که
💐بین بچه های متاهل و بزرگسال خودشان فرق می گذارند
💐و جوان هایی که راز دار زندگیشان نیستند
#دکترمسلم_داودی_نژاد
نشر به خاطر کمک به دیگران
آکادمی بین المللی
#تربیتفرزند
💬امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمود:
🔹هنگامی که جوان نورسی را به سبب گناهانی که مرتکب شده است نکوهش میکنی، مراقب باش که قسمتی از لغزشهایش را نادیده بگیری و از تمام جهات مورد اعتراض و توبیخش قرار ندهی تا جوان به عکسالعمل وادار نشود و نخواهد از راه عناد و لجاج بر شما پیروز گردد.
📜شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج20 ص333
◼️◼️◼️
✔️
@zandahlm1357
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #قطعه_تصویری
🔰سه شرطی که دوست باید داشته باشند!
باتوجه به همبازی با بزرگتر و غیر هم جنس فرزندمان و شکل زندگی امروزی چکار باید کرد؟
#دوست
بازی درمانی.pdf
6.27M
📚📚📚📚📚📚📚
#كتاب:
تركيب بازي درماني با رفتار درماني شناختي
نويسنده : آتنا دروز
يكي از بهترين كتابهاي بازي درماني است
🌺🍀💐🌷🍀🌺
@zandahlm1357