هفتهنامه زن روز
#مجازیست
معرفی بازی Sky : Children of the light
این بازی در سبک نقش آفرینی طراحی شده و خط داستانی بسیار جذاب و خلاقانه ای دارد. داستان بازی در اوج آسمان و در میان ابرها اتفاق می افتد، جایی که پادشاهی آسمان نام دارد و به علت وجود ستاره ها همیشه سرشار از نور و شادی بوده اما یک روز این پادشاهی نفرین می شود و ستاره ها از صورت های فلکی پایین می افتند و دیگر خبری از شادی و زیبایی نیست. ساکنان این سرزمین که فرزندان نور هستند می خواهند منشأ این نفرین را پیدا کنند و با برگرداندن ستاره ها به جایگاه اصلی آن ها دوباره امید و زیبایی را در سرزمین خود جاری کنند. شما در طول بازی به عنوان یکی از فرزندان نور نقش آفرینی می کنید و در آسمان به دنبال نور گمشده می گردید. البته این نکته هم نباید از قلم بیفتد که آرت استایل یا همان طراحی بصری بازی به قدری زیبا و چشم گیر است و جزئیات فراوان دارد که احساس می کنید در یک گالری نقاشی پا گذاشته اید؛ چیزی که کمتر در بازی های موبایلی شاهد آن هستیم و معمولا در بازی های کنسولی می توان تجربه اش کرد.
در بازی Sky خبری از زد و خورد و مبارزه نیست، همه چیز در نهایت آرامش و با تکیه بر کنجکاوی و ریزبینی بازیکن جلو می رود. یکی از اصلی ترین حرکات بازی پرواز کردن است و هربار پرواز کردن مقداری از انرژی شما را مصرف می کند. میزان انرژی به صورت یک نوار منحنی بالای سر کاراکتر دیده می شود و باید حواستان باشد که وسط پرواز کردن انرژی تان تمام نشود. برای پر شدن نوار انرژی هم لازم نیست کار خاصی بکنید و فقط کمی صبر لازم است تا به صورت خودکار انرژی تان را پس بگیرید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
شبها زود شام بخورید
زود شام خوردن و به عبارت دقیق تر، چند ساعت فاصله بین شام و خواب در کاهش زمینه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تأثیر دارد. زود شام خوردن یکی از عادات تغذیه سالم است که تأثیرات مثبتی بر سلامت دارد و از آن جمله می توان به بهبود کیفیت خواب و حفظ تناسب اندام اشاره کرد.
نتایج مطالعات اخیر نشان می دهد که این سبک تغذیه در پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ هم نقش دارد. محققان در این زمینه به تأثیر دیر شام خوردن و اختلال در کنترل قند خون پرداختند و به این منظور وضعیت ۸۴۵ نفر را که به طور معمول دیر شام می خوردند بررسی کردند. آن ها کد ژنتیک و به عبارت دقیق تر ژن گیرنده ملاتونین (هورمون تنظیم کننده خواب) را بررسی کردند و با مطالعات پیشین درباره دیابت نوع ۲ مطابقت دادند. نتایج حاکی از آن بود که سطح ملاتونین هنگام دیر شام خوردن ۳٫۵ برابر بیشتر از زمانی است که شام زود صرف می شود.
زمان صرف شام همچنین موجب کاهش هورمون انسولین و افزایش قند خون هم می شود. از همین رو توصیه می شود شام حداقل ۲ ساعت پیش از خواب صرف شود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#یار_مهربان
معرفی کتاب «هوش فروش» نوشته جب بلانت
کتاب «هوش فروش» یکی از مهم ترین کتاب ها درباره فروش در دو دهه گذشته است و بهترین شخص برای نویسندگی آن جب بلانت بود. چون او یک فروشنده حرفه ای است. چیزی که او یاد می دهد، تئوری نیست؛ گرچه آخرین پژوهش ها در زمینه علوم اعصاب و روان شناسی انسان را نیز ارایه می دهد. در زمانه ای که بسیاری از شرکت ها و متخصصان فناوری بیان می کنند که «افراد» دیگر تعیین نمی کنند که بازی فروش منجر به برد یا باخت می شود، بلکه این فناوری است که بیشترین اهمیت را دارد، جب بلانت به مبحث هوش فروش پرداخته است. این پیام غیرعادی درباره هوش خاص فروش و روابط انسانی در اصل نتایج فروش شما را بهبود خواهد بخشید و طریقه نگاه شما به فروش را عوض خواهد کرد. در کتاب هوش فروش جب بلانت، شما درک عمیق تری نسب به روانشناسی انسانی به دست خواهید آورد و بر چارچوب ها تأثیر می گذارید. شما سفری به درون ذهنتان برای درک سوگیری های شناختی و هیجانات مخربی که شما را از روابط بین شخصی باز می دارند و تلاش هایتان برای بردن معاملات را خراب می کنند، خواهید داشت. از همه مهم تر اینکه «جب» شما را غرق تئوری نمی کند. او نسخه دقیقی برای تقویت هوش فروش به شما می دهد تا به برترین عملکرد فروش، یعنی بالاترین پله درآمدی حرفه فروش برسید.
📚شناسنامه کتاب
کتاب «هوش فروش» نوشته «جب بلانت» است که توسط «امین اسداللهی و محمدرضا اردهالی» ترجمه شده است. انتشارات یار مهربان کتاب را در ۴۱۶ صفحه و قطع رقعی، سال ۱۳۹۸ منتشر کرده است.
علاقمندان می توانند این کتاب را با قیمت ۱۲۰ هزار تومان تهیه کنند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#ینگه_دنیا
توئیت قابل تأمل فعال رسانهای آمریکا
اگر آمریکا اینقدر به دموکراسی، حاکمیت و حقوق بشر اهمیت می دهد، می توانید توضیح دهید که چرا ما برای عربستان سلاح تهیه می کنیم تا نسل کشی کند، میلیاردها دلار به اسرائیل یک دولت آپارتاید می دهیم و در حال حاضر به طور غیرقانونی میدان های نفت و گندم سوریه را اشغال می کنیم؟!
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
سالی که نکوست از بهارش پیداست
مریم اشعری
باعجله وارد پذیرایی شد، ایستاد و به اطراف نگاه کرد، دستش را به سمت بطری برد و آن را از زیر چادری که به کمر بسته بود بیرون کشید. جلو آمد و به مهری تنه زد و به گوشه پذیرایی رفت. فرش را بالا داد و از مایع درون بطری زیر فرش ریخت. مهری با دستمال و شیشه پاک کن از پشت قدسی خانم سرک کشید: «مادر چیکار می کنی؟ اینا چیه می ریزی زیر فرش؟»
بی توجه به مهری به گوشه دیگر پذیرایی رفت، زیرلب دعا می خواند و فوت می کرد. مهری صدایش را بلندتر کرد: «تازه عید فرشا رو شستم مادرجون». قدسی خانم با عصبانیت سر بطری را به سمت صورت مهری گرفت. دهانه بطری مثل لوله تفنگ جلوی دماغش بالا آمد: «فرشات مهم تره یا دخترت؟»...
امشب هم با یک داستان زیبای دیگر در خدمت شما هستیم.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خداوند پذیرنده توبهها...
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
ا🌾🌸عضای محترم کانال زن روز، سلام! صبحتون بهخیر و شادی. پنجشنبهتون معطر به نام و یاد پروردگار مهربان🌸🌾
امیرالمومنین امام علی علیهالسلام میفرمایند: «آداب و رسوم خود را به فرزندانتان تحمیل نکنید زیرا آنان برای زمانی غیر از زمان شما آفریده شدهاند.» (شرح نهجالبلاغه ابن ابی الحدید، ج ۲۰، ص ۲۶۷)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#نمای_نزدیک
آدمها؛ آن روزها و امروز
فائقه بزاز
در مقایسه با بقیه انقلاب های دنیا که بر پایه خشونت، کشتار و کودتا شکل می گیرد، انقلاب اسلامی ایران به دلیل تکیه بر آرمان های اصیل دینی و هویت مردم سالارانه آن کمترین میزان خشونت را داشت که آن هم مربوط به گروهک منافقین بود. از سوی دیگر به فاصله کمی از انقلاب یک جنگ فرسایشی از سوی غرب و عراق به ایران تحمیل شد تا انقلابیون یک دشمن مشترک داشته باشند. با این وجود بودند کسانی که در همان دوران ابتدای انقلاب و شکل گیری حکومت و نظام اسلامی به افراطی گری بپردازند و با اقدامات خودسرانه و مغایر با اصول و احکام اسلامی نظریه های التقاطی جاهلانه بدهند و خودسرانه آن ها را اجرا کنند. مثلا موهای بلند را قیچی کنند یا کراوات افراد را بچینند یا به دستان عریان مردانی که آستین کوتاه پوشیده اند رنگ بپاشند. همان افراطی که در نهج البلاغه نکوهش شده و مولا امیرالمؤمنین آن را هم راستا با تفریط، از نشانه های جهل و جاهلیت دانسته اند.
اخیرا و در بحبوحه شرایطی که اغتشاشات را پشت سر گذاشتیم و جامعه بعد از گذراندن این دوران تلخ تا حدودی در حال پوست اندازی دوباره است اظهارات صورتی برخی افراد که اتفاقا از سوابق خاصی در حوزه رسانه و حوزه برخوردارند عجیب است مثل حکایت آقای مهدی نصیری مدیر مسئول اسبق کیهان. در آشوب طلبی های اخیر دشمن با صراحت اعلام کرد هدفش چیزی فراتر از حجاب و روسری زن ایرانی یا مرگ یک دختر جوان است؛ اما انگار برخی تلاش کردند تا نشنوند و به جای هم درد شدن با اکثریت جامعه که حجاب و پوشش را خط قرمز می دانند نظام و قوانین را زیر سؤال ببرند و با تقطیع روایات ماهیت و فلسفه حجاب را انکار کنند!
به دنبال این انکارگرایی ها از سوی عده ای از جمله آقای نصیری، خاطره ای درباره ایشان در زمانی که مسئولیت موسسه کیهان را بر عهده داشتند از قول تقی دژاکام نقل شده که جالب توجه است، «مردادماه سال ۱۳۶۹ بود. آن روز ناصر بهرامی راد یکی از دوستانی که تازه به سرویس اندیشه های روزنامه آمده بود مطلب خوبی درباره مادام کوری شیمی دانی که تحقیقات مؤثری درباره رادیواکتیو داشت، نوشته بود. مطلب خوبی بود و گفتم آن را به خانم قدوسی تایپیست گروه بدهد تا برای چاپ در صفحه آماده کنیم. مطلب را به دوست خوب و هنرمندم علی رضایی هم که آن موقع طراح جوان و صاحب سبک و امروز مجسمه ساز خوبی است، دادم که برای آن طرح بکشد. فردای آن روز وقتی کار تمام شد و صفحه را برای امضا پیش آقای نصیری مدیرمسئول وقت روزنامه کیهان بردم، خوب به صفحه نگاه کرد و گفت: «مطلب خوبی است؛ اما طرح را عوض کن.» فکر کردم در جزئیات طرح مشکلی وجود دارد یا تصویر ماری کوری خوب از آب درنیامده است، اما وقتی گفت چرا مادام کوری را بدون حجاب کشیده است، هم خنده ام گرفت و هم تعجب کردم! آخر مادام کوری مسیحی لهستانی که یک صد و خرده ای سال پیش زندگی می کرده چرا باید سرش روسری می کردیم؟ آن هم در طرح و نه در تصویر؟! آن هم در شرایطی که شبکه های مختلف تلویزیونی در فیلم و سریال و مستند و... زنان خارجی را با همان حالت بدون حجاب نشان می دهند!
گفتم: «آقای نصیری! مادام کوری را با حجاب کنیم مردم می خندند»؛ راستش را بخواهید خجالت هم می کشیدم که او را آن هم در قالب طرح باحجاب کنیم. اما آقای نصیری کوتاه بیا نبود. به سرویس برگشتم و ماجرا را به دوست طراحمان گفتم. رضایی که اتفاقا دامغانی هم بود و فکر کنم به دلیل همین آشنایی با آقای نصیری دامغانی به کیهان راهیافته بود، بیشتر از من تعجب کرد و البته ناراحت شد. هرچه به او گفتم که مادام کوری را با حجاب بکشد قبول نکرد و گفت این کار توهین به من و به خوانندگان روزنامه است.
گفتم: «صفحه، گیر طرح توئه»؛ گفت: «یک کاری اش می کنم.» و شروع کرد طرحی دم دستی از وسایل آزمایشگاهی شیمی کشید و داد و کلا خانم مادام کوری را از طرح حذف کرد. طرح را به آقای نصیری نشان دادم؛ فهمید که این جور طرح کشیدن نوعی اعتراض است؛ اما چیزی نگفت و صفحه را امضا کرد.»
شاید بخشی از وضع حجاب الان جامعه ما به دلیل همین افراط ها، بی توجهی ها و بدسلیقگی های مدیران و دستگاه های اجرایی و مسئول است که با عملکرد اشتباهشان بدترین تصویر را از یک واجب زیبای الهی در اذهان مردم ترسیم کردند. و آخر هم خودشان منکر اعتقادات قبلی شان شده اند و در حال حاضر هم مخالف حجاب و الزام به حجاب هستند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
ریاضت و طراوت
آیت الله حائری شیرازی
تربیت انسان، پیچیده است. وقتی میخواهید فساد را از خود دور کنید، باید مثل پوست کندن تخممرغ یا پرتقال باشد. بچهها که میخواهند پرتقال پوست بگیرند، دست خودشان را پرتقالی میکنند اما تمام آب پرتقال هم به صورتشان و به روی فرش میپاشد و پوست هم تکهتکه و بدریخت میشود. وقتی بچه ها تخممرغ را پوست می گیرند، یا پوست به تخممرغ میچسبد یا تخممرغ به پوست و چقدر هم زشت میشود اما کسی که وارد است، چنان پوست میکند که اصلاً نه تخممرغ را زخم میکند و نه چیزی از پوست به تخممرغ میماند و شکلی زیبا هم پیدا میکند. فساد را باید مثل پوست تخممرغ از خود دور کنی، آنچنان از میان این فساد بیرون بیایی که طراوتی و جمالی پیدا کنی، آنچنان از گناه جدا شوی که ذره ای از آلودگی گناه با تو نماند و زخمی هم از تو کنده نشود. مجاهده با نفس، اگر درست انجام شود، سالک در عین حال که ریاضت میکشد، زیبا و معطر و نیرومند خواهد شد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97