eitaa logo
💕زندگی عاشقانه💕
26.4هزار دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
2.5هزار ویدیو
83 فایل
ازحسین بن علی هرچه بخواهی بدهد توزرنگ باش وازونسل علی دوست بخواه👪 مباحث و دوره های #رایگان تخصصی #همسرداری، #تربیت_فرزند، و.. ادمین تبلیغ @yamahdi85 📛استفاده ازمطالب فقط با #لینک_کانال جایزست❎ 👈رزرو تبلیغات↙ @tab_zendegiashghane
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣چه باوری زندگی را می سازد⁉️ ❣خوشا به حال زن و شوهری که بهترین یار برای همدیگر برای به امام زمان (عجل الله) رسیدن ⁉️ 👤استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣آقایون خانواده خودشون رو مقدم بر خودشون میدونند⁉️ ❣همسر شما بعد از ازدواج نفر اول محارم تو هست⁉️ 👤استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از لبنان برای غزه نوشتند: ای غزه! آیا ما به تو وفادار بودیم؟ گرانبهاترین دارایی‌مان را، پدرمان را، عزیزمان را، سیدمان را پیشکش کردیم. الهی بحق خونهای شهدای جبهه مقاومت و سرداران و فرماندهان این مسیر در فرج منتقم خون حسین تعجیل بفرما موانع ظهورش رو برطرف بفرما ما رو همراه و یاور آخرین ذخیره ات قرار بده 😭💔💔 🍂🌻🍃🌹🍂🌻🍃🌹🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
همه ی زندگی‌ام بیمه ی حرز حسن است من دعا گیرِ حسن، زنده‌‌ ی ناد حسنم با تمام کرَمش،در حرمش،خاک،پُر است هرکجایی که حرم هست، بیاد حسنم 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
YEKNET.IR - shoor - salroze takhribe baghi 1403 - rasouli.mp3
3.01M
خون بهای صلح جان‌بازی‌ست تا روز ابد خون ما می‌جوشد از سربند یا حیدر مدد جنگ می‌جوییم ما آمادگان بی‌سریم مرد میدانیم ما ذوالفقار حیدریم 💔 💔 🎙
. موضوع امروز : رابطه بین عیب جویی و هوش هیجانی 🤌 در روابطمون گاهی پیش میاد که از مدل رفتار کردن یک نفر ، صحبت کردنش ، نوع برخوردش با ما و... انتقادی داشته باشیم ما این انتقاد رو می‌تونیم به شکل سازنده‌ای بیان کنیم ✔️ خب این انتقاد سازنده بسیار خوبه و باعث رشد افراد می‌شه و خیلی خوبه که ما هم پذیرنده انتقادی که بهمون میشه باشیم 🤝 اصلا خود پذیرش انتقاد و درست انتقاد کردن نیاز به هوش هیجانی بالایی داره ...👌 1⃣
. امــــــــا گاهی ما در روابطمون دنبال عیب جویی هستیم یعنی دائماً به دنبال نکات منفی رابطمون می‌گردیم و اونهارو میبینیم ...😊 فرد عیب جو نکته آموزشی می‌خونه عیب می‌گیره ، یک دوره شرکت می‌کنه از اون عیب می‌گیره ، زمانی که داره با همسرش حرف میزنه از همسرش عیب می‌گیره ، از مدل راه رفتن فرزندش عیب می‌گیره و به ظاهر شخصیتش توهین می‌کنه 😞 و خیلی از اوقات کلا نکات مثبت و اصلی رو فدای نکات منفی و کوچیک می‌کنه و دنبال عیب و ایراد می‌گرده...😏 2⃣
. 🔺یعنــی زمــانی که ۱۰ تا عیــب در طول روز از دیگران گرفت ، به اون‌ها حمله کرد و اون‌ها رو تخریب کرد حالا شب می‌تونه خیلی راحت بخوابه و انگار از این اتفاق آسوده است این فرد به جای اینکه با آموزش ، عزت نفس و اعتماد به نفس رو کسب کنه و قفل ها و ایرادات ذهنی خودش رو برطرف کنه 🔒🔑 مجبوره برای اینکه بتونه در بین دیگران زندگی کنه دائماً اون‌ها رو قربانی کنه ایرادات اون‌ها رو نمایان می‌کنه تا شخصیت ناسالم خودش انکار بشه ‌.
. 🔴اینطور آدم ها معمولا همرو از خودشون دور میکنند و معمولا ادم ها از معاشرت بااین افراد خودداری میکنند...✋ .
. 🔺می‌دونی قصدش چیه؟؟؟ قصدش اینه که بگه همه آدم‌ها ایراد دارند و فقط من نیستم که مشکلی دارم در این صورت می‌تونه راحت زندگی کنه😉 چون این ساده ترین راهه اما ما گفتیم هوش هیجانی به دنبال انتخاب ساده ترین مسیر نیست بلکه به دنبال انتخاب درست ترین مسیره ... قطعا رشد و تغییر سخت تر و البته درست تر از ساکن موندنه ...😊 .
. ایراد گیری و عیب جویی برای افرادیه که از رشد کردن فراری اند 😏 و همیشه ساده ترین مسیر و پراشتباه ترین مسیر رو انتخاب میکنن ...😅 اما ما از این به بعد قراره هوشمندانه تر رفتار کنیم مخصوصاً در این هفته که قرار گذاشتیم هیجاناتمون رو شناسایی کنیم و آسیب‌هایی که بهمون می‌زنند رو در بیاریم 🤔 حالا میدونی چرا مسیر ساده رو انتخاب میکنن نه مسیر درست ؟ 👇 .
. 🔴اولین عامل نداشتن اعتماد به نفسه این افراد دیگران رو تا سطح خودشون پایین میکشونن چون مهارت بالا رفتن و مثل بقیه شدن رو ندارن ... ✔️ به قولی ترجیح میدن اعتماد به نفس دیگران رو هم از بین ببرن 👌 .
. 🔴 عامل بعدی نداشتن عزت نفسه این افراد به جای اینکه تمرکزشون رو بزارن روی خودشون و برای رشد و ارتقای خودشون تلاش کنن روی دیگران تمرکز میکنن 😶 🔺 تمرکز روی افراد دیگه همیشه هم بد نیست ، اما به شرطی که نقاط مثبت رفتاری اونها در بیاریم و در خودمون پرورش بدیم امــــا این افراد متوجه نقاط مثـــبت دیگران هستند ولی با عیب جویی اونها رو انکار میکنند تا از پیشرفت‌ باز بمونند ... .
. گرفتن تصمیمات آگاهانه🧠 بیان دیالوگ های سنجیده💎 توانایی ابراز احساسات ⚖️ مدیریت کفتگو های پیچیده 🔐 👈🏻تنها با یک مهارت حیاتی به دست میاد و اون هوش هیجانی یا EQ هست🧠⚖️❤️ یک کلام 🤌🏻هوش هیجانی یعنی در یهویی ترین اتفاقات،سنجیده ترین رفتار رو داشته باشی🧠✅ .
. شاید جالب باشه که بدونید، اکثر نواقص اخلاقی از این سه مورد سرچشمه می‌گیرند.👇 🔺مثلث خود مشغولی چیه ؟ 1⃣ رنجش 2⃣ عصبانیت 3⃣ ترس این سه عامل"مثلث خود مشغولی" را به وجود میارن. قبل از توضیحات من ، فکر کن که چرا این سه هیجان باید سرمنشاء نواقص رفتاریمون باشن ؟ 🤔
. بررسی کنیم که رنجش و عصبانیت و ترس چیه و چرا این همه تاثیرگذارن ؟ 🧐 و درنهایت راه حل چیه ؟👇 .
. 🟠"رنجش" واکنش ما در برابر اون قسمت از گذشتمونه که مسائل طبق خواسته و روال ما پیش نرفته 😩، از این طریق ما دوباره به گذشته بر می‌گردیم و در اون زندگی می‌کنیم... . یعنی هر زمانی که شما از یک موضوعی رنجیدی 😔 باید بدونی که به موضوعی در گذشته برگشتی... .
. 🔵"عصبانیت" روش رویارویی ما با زمان حال و واکنش به منظور انکار واقعیته ما در دو حالت عصبی میشیم: ۱. زمانی که خودمون مقصر باشیم و دیگران به ما حمله کنند. ۲. دیگران مقصر باشند و ما قصد حمله داشته باشیم. . در مورد اول واقعیت رو نپذیرفتیم و با عصبانیت به دنبال دفاع رفتیم. . در مورد دوم ما واقعیت رو انکار کردیم و به دنبال ایده آل ها رفتیم. ایده آل هایی که باعث میشن اون اتفاق نیافته ... . پس در هر دو حالت واقعیت رو انکار کردیم.
. 🟣"ترس" احساسیه که وقتی ما به آیندمون فکر می‌کنیم دچار اون میشیم و به بیان دیگه ، واکنش ما در مقابل ناشناخته‌ ها و احساس نگرانی از به وقوع نپیوستن رویاهامونه... .
. پس: ➰رنجش احساسی در مقابل گذشته استعصبانیت واکنشی به زمان حاله ترس هم برای آینده است حالا ما چه زمانی این واکنش هارو نشون میدیم ؟🤔 .
. این واکنش‌ها در مقابل: 🔺 آدم‌ها 🔺 مکان‌ها 🔺 وقایع گذشته 🔺 حال و آینده زمانی ظاهر میشن که انتظارات ما از اون ها برآورده نشه. . انتظارات رو چطوری شناسایی کنیم ؟ با داشتن هوش هیجانی ، میتونیم انتظاراتمون رو به طور منطقی بشناسیم. زمانی که هیجاناتمون تنظیم بشن ، انتظارات ما در سطح متعادل قرار میگیره و زمانی که انتظارات به جا و مناسب باشند واکنش به این سه احساس هم متعادل میشه. .
. 📝 راه حل کلیدی برای رهایی از مثلث خود مشغولی: ۱- هیجانات خودمون رو بشناسیم. ۲- پذیرش را جایگزین رنجش کنیم. ۳- عشق را جایگزین عصبانیت کنیم. ۴- تقویت اعتماد به نفس ، و عزت نفس را جایگزین ترس کنیم. .
. میدونی چرا اینقدر هیجانات مهمن و همه چیز رو در برمیگیرن؟؟🤔👇 .
. 🔴 چرا هیجانات مهم هستند ؟👇🏻 ۱- هیجانات سیگنال هایی هستند که به ما اطلاعات میدن ، آگاهی دهنده هستند و به چیزهایی که نیاز دارین اشاره می کنند . ⬅️ مثلا اگر عصبانی یا خشمگین هستیم ، پیامی که این خشم میده این است که مرزهای شخصی من شکسته شده و کسی بیش از اندازه وارد چهارچوب های من شده . ⬅️ احساس غم میگه که رابطه ای از دست رفته. ⬅️ هیجان عشق میگه توسط یک آدمی که برای من مهمه دوست داشته میشم . . ۲- هیجانات عملکردهای ما رو تحت تاثیر قرارمیدن ، در واقع به ما قدرت ارزیابی میدن و این باعث میشه در جهت نیازها ، اهداف و ارزش هامون حرکت بکنیم .اولویت بندی داشته باشیم و از گم گشتگی و ابهام دور بمونیم . ⬅️ مثلا شخصی تو زندگیش رنگ محبت ندیده و این غم انگیزه ، اگر فرد پیام این غم رو ببینه در آینده اشخاصی رو برای ارتباط گرفتن انتخاب میکنه که پاسخگوی نیازاش باشن ، ولی اگه این احساس رو نادیده بگیره ممکنه انتخاب هایی بکنه که دوباره ناکام بشه. ۳- پرداختن به هیجانات باعث افزایش هوش هیجانی میشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا