روان شناسي #سياسي
👈كار #روانشناس مطالعه رفتار و فرايندهاي رواني با اهداف توصيف، #تبيين، #پيش_بيني و كنترل است. اين روزها گيرنده هاي سياسي را خوب تنظيم كنيد
👈فصل دروغ و رنگ و لعابه
👈چي شده دولتي كه 6سال بي خيال #مسكن است حالا طرح هاي پرطمطراق و فريبنده اي براي مسكن داره؟
👈چي شده طرح بسته حمايتي از 18 ميليون خانوار الان رقم مي خوره؟!!
👈چي شده دولتي كه با بي كفايتي وضع دلار و بازار را آشفته كرده و تكليف سيف و عراقچي و .... و زد و بندهايشان روشن نشده به قوه قضائيه اي گير ميده كه همه مردم مي بينند روز به روز گل مي كارد و حتي قضائيان بي كفايت زيادي بركنار شده و پول هاي زيادي به دولت برگردانده؟ آيا #سوزش روحاني ارتباطي با برادر زنداني اش داره؟
👈چي شده روحاني كه مي ترسيد از لانه و روي تخم هايش بلند شود الان سفر استاني ميره؟
👈چي شده ايشان وقت انتخابات يادش به روحاني دلاور خاتمي مي افتد؟
👈چي شده حناي روحاني براي امثال #زيباكلام هم ديگه رنگي نداره؟
👈چي شده نمايندگان بي كفايت وقت انتخابات مردمي ميشوند. بعد انتخاب حاجي حاجي مكه؟
مراقب باشيم تو بازي افراد مفت خوري نيفتيم كه با نماينده شدن فكر جيب خود هستند و درد مردم ندارند.
✍️
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نظر رهبر انقلاب درباره مسئلهی چندهمسری
@Farsna
✳️ گلاسر و تئوري انتخاب
1- ما از لحظه تولد تا مرگ، مشغول «رفتار کردن» هستیم. رفتار کلی (Total Behavuir) از چهار بخش جداییناپذیر تشکیل شده است: #عمل، #فکر، #احساس و #فیزیولوژی.
2.پس رفتار كلي مانند ماشيني است با چهار چرخ.
3. كنترل «عمل» و «فكر» با ماست وقتي ما مثلا چرخ #چرخـعمل را جهت و حركت دهيم سه چرخ ديگر با آن همراه و همسو مي كنند.
❇️ يك تحليل روان شناختي:
وقتي نمازگزار بيمار و پير براي نماز تا جايي كه در توانش (نه طاقتش) است مناسك رفتاري را به جا مي آورد و زود راحت ترين وضع ممكن را براي عبادت نمي گيرد، فكر، احساس، فيزيولوژي او هم با اعمال او همسو مي شوند و فرد بيشتر روي پا و سر زنده خواهد بود.
🕌 @zendegiearam
😔☂️ #سياستـزدگي آفت عيادت و صله رحم
بيماري مدتها رنجور و تنها بود دوست داشت خويشان و همسايگان را ببينيد و با گفتگوي با آنها كمي از آلام و رنجهايش بكاهد.
روزي عده اي به عيادتش رفتند. هنوز جاگير نشده بودند كه انسان بي ملاحظه اي بحث داغ سياسي را شروع كرد.
عيادت كنندگان سه گروه شدند. عده اي از #جناحـچپ دفاع كردند و گروهي از #جناحـراست و دسته اي هم به هر دو جناح بد و بيراه گفتند.
سر و صدا و بگو مگو سربالين بيمار نگون بخت بالا گرفت. بيمار كه حسابي اذيت شده بود با بي تاب از بستر بلند شد در حالي كه در اتاق را باز مي كرد با ناله گفت:خدا رو شكر بيمارتان را خدا شفا داد بفرماييد به كار و زندگي خودتان برسيد مزاحمتان نمي شوم.
🔸كانال تلگرامي شوخ طبعي ها و حكايات طلبگي
🌸😁😉🌸🕌 @zendegiearam
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی و امام جعفر صادق (علیهما السلام) مبارک باد 🌺🌹
🔆🌸🌸
#برشي از يك كتاب
تصور كنيد ميخواهيم از ديدن جنگلي بسيار زيبا برويم كه در آن گلها و ميوههاي وحشي و دارويي، آبشار زيبا وجود دارد؛ با اين حال در اين جنگل حيوانات وحشي، قارچهاي زيبا و مارهاي خوش خط و خال سمّي و كشنده هم هست. عقل حكم ميكند از تجارب سازمانها، جنگلبانان و افراد آشناي به اين جنگل كمك بگيريم و برنامهاي بريزيم تا از آن استفاده كنيم. لذت ببريم و از آسيبهايش در امان باشيم. #فضايـمجازي به دليل ويژگيهاي خاصش چنان كششي ايجاد كرده است كه پژوهشگران، سياحتگران، جهانگردان اين دنيا را با جو جادوياش مسحور خود كرده است؛ اما نبايد غافل شويم كه كارشناسان اخلاقي، مشاوران خانواده، و سران جامعه اطلاعات جهاني نگران سيل آسيبهاي اخلاقي در كنار تحولات ارتبط و اطلاعات هستند. متأسفانه با اينكه #آسيبهاي-اخلاقي جدي است و مردم استقبال بسيار زيادي از فضاي مجازي كردهاند، #ولي با فقر شديد كتاب و نرم افزار در اين حوزه مواجه هستيم.
با اين كتاب سفر امن تري در دنياي سايبري خواهيم داشت
✍️سايبر سواري با كلاه ايمني، ص13.
🌸🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كارگاه چهار ساله #فن_بيان (هنر اقناع در دو دقيقه)
استاد: دكتر جهانگيري
مثبت انديش باشيد، فكر مثبت داشته باشيد كائنات انرژي هاي مثبت را به ذهن و جيبتان سرازير مي كند
🎈🗝قانون جذب سرمايه براي 4 درصدي ها😉
صد رحمت به هاله چند دقيقه اي مرحوم احمدي نژاد اين بزرگواران كلا تو #هاله بي خبري از وضعيت معيشت مردم سر مي كنند. البته بي انصاف هم نباشيم ما در تحريم شديدي به سر مي بريم 😉 ولي خب بار اين تحريم بايد بر دوش 96 درصدي ها باشه. چرا در كمرشكن ترين اوضاع وضع حقوق بگيران نظام نبايد فرق كند؟!!شير گفت: روباه جان اين عدالتو از كجا ياد گرفتي؟ گفت از سر گرگ كه بر باد رفت😎
از بس تخم دو زده مي كنند دنبال تعطيلي پنج شنبه ها هم هست خودتان را اذيت نكنيد والا
🔆 شب عيده، عيديم گرفتيم. بنزين گرون شد البته خون خودمونو كثيف نكنيم #عيد است اين بار ببينيم و از ته دل با #خروس_نيت بگوييم خدايا چي ميشد از درياي اعتماد به نفسي كه به اين بشر دادي ي قطره هم به ما مي دادي ههخخخ🤪
گفتم: روحاني شيعه جوابيم داره براي اين گروني؟
گفت: روحاني شيعه نه، ولي دكتر روحاني بله: خود كرده را تدبير نيست. هر كه خربزه مي خوره پا لزرش ميشنه.رأي دادي بمون تا آخر و حرف نباشه وگرنه از همون فحش ها ميدم كه بارها شنيده ايد😉
😉
🔆گريز از يكنواخي
📨 #پرسش: زندگي زناشويي كه سرد و يكنواخت شده است. محيط زندگي ما نيز تنگ و پر ست است گاهي تصور مي كنيم كسي سحر يا طلسمي كرده است راهنمايي كنيد.
✍️پاسخ: سلام بر شما
ممنون از اعتمادتون
براي خروج از يكنواختي و روزمرگي در زندگي توجه به نكات زير مهم است:
1- اوقات شبانه روز را در برنامه اي مكتوب چهار بخش كنيد: كسب و كار حلال، عبادت و تفكر سازنده، معاشرت با افراد و خانواده هاي با نشاط و معنوي، استفاده از لذت هاي حلال و تفريحات سالم.
2- ورزش و پياده روي، ماساژ، حضور در طبيعت و فضاي باز و نشاط بخش، ديد و باز ديد بسيار مفيد و استرس زداست.
در فصل هاي سرد كه روزها هم كوتاه است و نور خورشيد كمتر دريافت مي كنيم احساس خواب آلودگي و خستگي بيشتر مي شود چون ترشح هورمون ملاتونين بيشتر مي شود. خروج از منزل به تنظيم اين هورمون كمك مي كند و قدم زدن زير نور خورشيد جبران كمبود ويتامين د مؤثر است. زماني را به هم ديگر اختصاص دهيد و با هم گفتگو كنيد. چشم و هم چشمي، گرايش به ماديات، انتظارات خارج از توان و شرايط مالي، مقايسه خود با ديگران، خود نبودن و بازي كردن نقش براي ديگران سبب دلمردگي مي شود
3- درباره «هدف در زندگي» تفكر و مطالعه كنيد. امام علي(ع) فرمود: فكر سازنده انسان را به سمت نيكي مي كشاند؛ أَلتَّفکُّرُ یَدعُوا إلی الْبِرِّ وَ الْعَمَلِ بِهِ. نيز فرمود: زياد فكر كردن به گناه انسان را به سمت آن مي كشاند؛ مَنْ کَثُرَ فِکْرُهُ فی الْمَعاصی دَعَتْهُ إِلَیْها.
درك درست از معناي زندگي و جهان بيني اسلامي در انسان نشاط و اميد ايجاد مي كند با اين نگرش انسان حتي براي بيماري و مرگ و ناداري هم معنا مي يابد.
4- امام صادق (ع) فرمود: از دو خصلت بپرهیز:#کمحوصلگى و #تنبلى؛ زیرا اگر کمحوصله شوى بر حق صبر نمی کنی، و اگر تنبل شوی حق را ادا نمی کنی.[1] حق دايره وسيعي دارد. گاهي انسان خودش را گول مي زند. مثلا مي داند كه نبايد راحت طلب باشد براي اين كه خيال خودش را راحت كند، كم حوصلگي و تنبيلي خودش را به امور و افراد ديگر نسبت مي دهد. در حالي كه مسلما موفق در گرو تلاش و همت بالاست. اگر امكان نداشت از كم حوصلگي و تنبلي بپرهيزيم ائمه ما را به ان تشويق نمي كردند وقتي افكار و اعمال خود را تنظيم كنيم احساس و شرايط زيستي با ما همسو مي شود.
5- امور معنوي زير سبب افزايش نشاط و كاهش استرس و دفع بلاها مي شود:
صدقه دادن، نصب چهار قل در منزل، خواندن قرآن در منزل، دعا كردن، نماز اول وقت، دست گيري از ضعيف، عيادت از بيمار، به زيارت اهل قبور رفتن،
معمولا نگراني سبب مي شود تصور كنيم از بيرون موانعي ايجاد مي كنند.اولا چنين چيزي در اغلب موارد درست نيست ثانيا اگر هم چيزي باشد با راهكار هاي بالا دفع مي شود بايد به جاي نگراني و يا بدگماني به ديگران و تلقين منفي به اين فكر كنيم كه با ارتباط با خداوند خود را حفظ مي كنيم. در قرآن مي خوانيم خدا از مؤمنان دفاع مي كند. نيز مي خوانيم خداوندبا فرشتگاني بنده اش را از جهات مختلف نگهداري مي كند.[2]
تمرين:
👈- سخنراني دكتر محمد مجد درباره «طروات در زندگي زناشويي» را از اينترنت جستجو كنيد و گوش كنيد.
👈- كتاب رضايت از زندگي نوشته عباس پسنديده را به تدريج با هم مطالعه كنيد و درباره مباحث با هم گفتگو كنيد. خلاصه آن، كتاب هنر رضايت اززندگي است.
👈«بهای سنگین مادیگرایی»، نويسنده: تيم كاسر،ترجمه: میلاد سبزه آرا و مصطفی محمدی، نشر: ققنوس
🌸كانال زندگي آرام/ ايتا
سبز باشيد
پ ن
....
1. الامالی شیخ صدوق، صفحهی ۶۳۶(عَن عَبدِاللهِ بنِ سِنان فی حدیثٍ قالْ قالَ أبوعبدالله علیهالسلام: وَ إِیَّاکَ وَ خَصْلَتَیْنِ الضَّجَرَ وَ الْکَسَلَ فَإِنَّکَ إِنْ ضَجِرْتَ لَمْ تَصْبِرْ عَلَى حَقٍّ وَ إِنْ کَسِلْتَ لَمْ تُؤَدِّ حَقّاً.)
2. لَهُ مُعَقِّبَاتٌ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ(رعد، 11)
هدایت شده از پرسمان روانشناختی و مشاوره اسلامی
💢 کتاب حرف های یواشکی 💢
(راهکارهای تربیت جنسی در خانواده بارویکرد روانشناسی اسلامی)
⭕️⭕️⭕️
به قلم محقق ارجمند حجت الاسلام دکتر رضامهکام و سرکارخانم عبادی موید به رشته تحریر درآمد.
❌❌❌
اینکتاب برای اولین بار با بهره گیری از منابع اسلامی و مطابق با فرهنگ بومی ایرانی طراحی و تدوین شده است و تلاش شده مطالب کاملا در تقابل با کتب ترجمه شده صرف از سوی منابع غربی باشد.
⭕️⭕️⭕️
این کتاب در ۱۳۶ صفحه و با متنی روان و به روشی کاملا کاربردی برای والدین طراحی شده است.
🔴🔴🔴
برای تهیه این کتاب به سایت MEHRESTAN.IR مراجعه کنید یا با شماره تلفن : ۳۲۳۶۸۷۵۵-۰۳۱ تماس بگیرید.
✅ موقع #خواستگاري حواس تان به این موارد باشد
🌷✨ اگر در مسئله اي به تفاهم نرسيديد
نحوه مديريت زندگي و تصميم گيري بين #زن و #شوهر در زندگي مشترک بايد به طور کامل مشخص و واضح باشد. اگر زن و شوهري بعد از ازدواج، بخواهند دست به کار مهمي بزنند و بعد از اين که صميمانه و بسيار منطقي با همديگر مشورت کردند به نتيجه نرسيدند، بايد مشخص شود که در نهايت چگونه مي خواهند جمع بندي کنند و تصميم نهايي را بگيرند. گاهي اتفاق مي افتد که زوجي صميمانه و منطقي با همديگر بحث مي کنند اما نمي توانند در آن شرايط همديگر را قانع و تصميم گيري کنند؛ بنابراين #دختر و #پسر ها در جلسات خواستگاري بايد مشخص کنند که برنامه شان براي لحظاتي که گفته شد، چيست.
🌷 ✨ مسئوليت پذير هست يا نه؟
مسئوليت پذيري يعني چسبندگي داشتن به کار و اين که آيا طرف مقابل کارهاي نصفه دارد يا خير؟ يعني از آن دسته افرادي است که کارها را نصفه رها کرده، يا آن ها را به نتيجه مي رساند.آيا کاري که برعهده او است، تا انتها انجام مي دهد يا خير؟ دختر و پسر با پي بردن به چند موضوع مي توانند به مسئوليت پذيري طرف مقابل پي ببرند؛ به طور مثال دختر يا پسري که کتابي را بدون دليل تا نيمه مطالعه کرده و به حال خود رها کرده است يا دوختن لباس و بافتني را نيمه تمام گذاشته است، به احتمال زياد مسئوليت پذيري کمي دارد. توجه داشته باشيد که داشتن حس مسئوليت پذيري و مسئولانه برخورد کردن در زندگي مشترک بسيار مهم است.
🌷✨ ثبات رواني دارد يا نه؟
دختر و پسر بايد قبل از #ازدواج از ثبات عاطفي همديگر باخبر شوند يعني بدانند که وقتي طرف مقابل عصباني مي شود، چطور خود را کنترل مي کند و نحوه بروز ناراحتي و خشم او چطور است زيرا برخي افراد از ثبات رواني برخوردار نيستند. افرادي که از ثبات رواني برخوردار نيستند، زندگي با آن ها بسيار دشوار است. دختر و پسر بايد قبل از ازدواج از روحيات همديگر باخبر شوند و بدانند که طرف مقابل شان احساساتش را چطور ابراز مي کند.
🌷✨ اهل رفت و آمد هست يا نه؟
برخي افراد هيچ تمايلي ندارند در جمع قرار بگيرند اما برخي برعکس، ترجيح مي دهند مدام در مسافرت، جشن يا مهماني ها در کنار خانواده يا جمع دوستان باشند. اين موضوع بايد قبل از ازدواج مشخص شود. اين خصوصيت بسيار مهم است که دختر و پسر قبل از ازدواج بايد به آن توجه و تکليف خود را روشن کنند، زيرا نداشتن تفاهم در اين مقوله، به احتمال زياد باعث اختلافات مي شود که به جدايي مي انجامد.
🌷✨ ريسک پذيري تان شبيه هم است يا نه؟
گاهي افرادي وجود دارند که قدرت ريسک پذيري بسيار بالايي دارند اما با دختر يا پسري ازدواج مي کنند که کاملا محتاط است و تحمل هيچ گونه ريسکي در زندگي خود را ندارد. به طور مثال يکي از زوجين امکان دارد تمام پس انداز خود را صرف معامله اي که نتيجه آن مشخص نيست، کند و طرف مقابل با چنين کاري موافق نباشد و درد سرهاي زيادي به وجود بيايد.
🌷✨ حس تحت سلطه گرفتن دارد يا نه؟
برخي دختر و پسرها سعي مي کنند که طرف مقابل خود را تحت استانداردهاي خود قرار دهند تا طبق نظر آن ها رفتار کند. در جلسات خواستگاري بايد مشخص شود که اين افراد چقدر اصرار دارند که طرف مقابل شان را وارد استانداردهاي خود کنند يا چقدر آمادگي اين را دارند که طرف مقابل را هرچه که هست، بپذيرند. بايد مشخص کنند که دقيقا چه ملاک هايي را بايد رعايت کنند تا طرف مقابل شان از آن ها راضي باشد.
👌به طور مثال ملاک هايي مانند اين که چطور لباس بپوشد؟ چطور برخورد کند؟ سرکار برود يا خير؟ و ... ملاک هاي بسيار مهمي است که اگر قبل از ازدواج مشخص نشود، مشکل ساز خواهد شد.
🌷✨ ميزان انرژي تان مثل هم است يا نه؟
برخي افراد سرشار از انرژي هستند اما برخي برعکس، حوصله و توان کمتري براي کار و حتي تفريح دارند؛ به طور مثال ممکن است يکي از همسران دوست داشته باشد که روز تعطيل خود را اين طور به پايان برساند که ساعت 5 صبح به کوه برود، بعد از آن سري به کارهاي عقب افتاده اش بزند و بعد به مهماني و قدم زدن در پارک برود اما طرف مقابلش دوست داشته باشد تا 12 ظهر بخوابد، بعدش هم تلويزيون تماشا کند. به طور طبيعي زوجين ترجيح مي دهند در کنار همسر خود اوقات فراغت شان را بگذرانند و اگر تفاهم نداشته باشند، هر روز از هم دورتر مي شوند.
@tanzimkhanevadeh
سلسله مراتب روان شناختي
پيامبر (ص) وقتي مي خواستند عادات منفي را كه رسوخ كرده است اصلاح كنند از شيوه بيان گام به گام و سلسله مراتبي استفاده مي كردند
به همين دليل وقتي به آيات قرآن تأمل مي كنيم مي يابيم:
1- #شراب در سه مرحله جداگانه تحريم شد و يك دفعه تحريم نشد.
2- جامعه كشش #حجاب و پوشش اسلامي را نداشت و با مشكلاتي كه پيش مي آمد مرحله به مرحله پيامبر دستور به رعايت حجاب دادند تا وجوب آن را در نهايت اعلام كردند.
3- برخلاف تصور عوام، اسلام به داشتن #همسران_متعدد قيد زد و آن را مشروط و محدود كردند نه ترويج. پيامبر (س) آن را محدود به حداكثر چهارتا كردند ولي با ظرافت روان شناختي از چهار به سه و دو و يك رساندند. تأكيد كردند تو كه نمي تواني در حق يك همسر #انصاف را رعايت كني #نبايد زن دوم بگيري.
سهميه بندي بنزين و گران شدن آن (با هم) بسيار #ناشيانه بود. اين امر نياز به سلسله مراتب روانشناختي و تدريجي داشت. بماند روحاني گفت ما به عقب بر نميگرديم حداقل در اين مورد به عقب برگشت اما #ناشيانه. مسكن را هم مي خواهد به گذشته باز برگردد ولي با اين مديريت افليج كشور به عمر اين دولت بعيد است كفاف دهد.
😉
حكيمي را پرسيدم:
#انتقاد كردن بدون ظرائف روان شناختي به چه ماند؟
گفت:
به سزارين شدن به وقت هشياري آن هم بدون بخيه زدن و مسكن دادن.
تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل
✍️ر.ك: محمد حسين قديري، #عروس_كشون (آيين مهروزي به عروس)، ص35- (مهرستان نشر قبسات)
😳🌸😍
خانواده درمانگران مي گويند
بايد به هر خانواده اي نگاه سيستمي كرد و خانواده را بيش از تك تك اعضا دانست. همان گونه كه موتور ساعت مساوي با مجموعة قطعات آن نيست، بلكه سيستم آن موتور عبارت است از مجموعه قطعات به اضافه هيأت كلي با كاركرد معين.
همچنين گردنبند مرواريد شما مساوي يك نخ به اضافه مهرههاي مرواريد نيست بلكه گردنبند شامل مهرهها و نخ و هيأت منظم و كلي آن است.
تغييرات جزيي به يك عضور روي كل سيستم اثر دارد؛ پس با گوشه كنايه زدن به عروست كل سيستم زندگي زناشويي او را به هم مي ريزيد از جمله فرزندت را.
✍️ر.ك: محمد حسين قديري، عروس كشون، ص35-
😳🌸😍
#كم_گويي مبلغ و محبوبيت مردمي
افرادي كه در گفتگوها به طرف مقابل دل مي دهد و « #شنواي-فعالي» اند هر چند كم گو باشد #محبوبيت بالايي دارد. ز سوي ديگر خداوند قول داده كه مهر مؤمن واقعي عمل گرا را به دل مردم بيندازد (سوره مريم،96) يكي از سخنران مشهور مي گفتند ما سي دها و سخنراني هاي زيادي داريم ولي آيت الله بهجت فقط بين خواص حوزوي تدريس داشت. بين مردم رفتار عادي و متعارف داشته است ولي محبوبيت ايشان سرآمد همه است.
روحاني مسني در زمان فعاليت تبليغي روش خاصي در جلساتش داشت و بين مردم محبوب بود. روش ايشان در جلساتش مختصر گفتن بود. بعد افراد حرف مي زدند يا مي پرسيدند. از او درباره روشش پرسيدند گفت: زماني كه طلبه جواني بودم روزي بر فراز منبر مشغول سخنراني بود كه يك روحاني مسن وارد شد. ظاهرا سخنراني ام طولاني شده بود. وقتي پايين آمد آن پيرمرد به من گفت: كم صحبت كن اگر مردم تشنه باشند درخواست مي كنند بيشتر صحبت كنيد. اگر مردم ميل نداشته باشند بي جهت خودت و ديگران را خسته نكرده ايد. اين سخن سبب شد روشم را تغيير دهم.
کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی
چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی
دادند دو گوش و يک زبان از آغاز
یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی [1]
🔆🌸
پ ن
1- شرح حال حاج شيخ محمد صادق كريميان [نوكابادي] به نقل از نرم افزار شوخ طبعي ها و حكايات طلبگي،
🔆🌸
🔆عرش خدا مرکز فرمانروایی ربوبیت الهی است که ﴿اسْتَوَی عَلَی الْعَرْشِ﴾، از آنجا جهان را اداره میکند
🔆❤️ #قلب_مؤمن هم مظهر عرش خداست که «قَلْبَ الْمُؤْمِنِ عَرْشُ الرَّحْمَن»
👈 طلاقــــــــــــ> لرزش قلب هاــــــــ > لرزش عرش خدا
💞دوستی عاقلانه + گذشت مهربانانه = حفظ نظام خانواده
💐🧲