اعظم الله اجورنا و اجورکم
سالروز شهادت حضرت امام رضا صلوات الله علیه رو خدمت همه عزیزانم تسلیت عرض میکنم.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_و_فرجنا_بفرجه
#مناظره
#امام_رضا علیه السلام
#ابن_رامین
#اثبات_تعیین_جانشین
امام رضا علیه السلام به ابن رامین (فقیه مخالفین) فرمودند: «آن وقت که پیامبر صلی الله علیه و آله از مدینه خارج شد، کسی را جای خود نگذاشت؟»
ابن رامین گفت: «چرا، علی (علیه السلام) را جای خود گذاشت.»
امام رضا علیه السلام فرمودند: «پس چرا به اهل مدینه نفرمود خودتان کسی را انتخاب کنید، چون انتخاب شما خطا نمیشود؟»
ابن رامین گفت: «چون پیامبر (صلی الله علیه و آله) نگران بود اختلاف و درگیری در میان مردم بیفتد.»
امام رضا علیه السلام فرمودند: «خوب چه عیبی داشت، اگر هم اختلافی رخ میداد، هنگامی که از مسافرت به مدینه بر میگشت آن را اصلاح مینمود.»
ابن رامین گفت: «البته عمل آن حضرت که خود جانشین تعیین فرمود، با محکمکاری مناسبتر و منطقیتر بود.»
امام رضا علیه السلام فرمودند: «بنابراین برای پس از مرگ خود نیز حتما کسی را جای خود قرار داده است.»
ابن رامین گفت:: «نه!»
امام رضا علیه السلام فرمودند: «آیا مرگ پیامبر صلی الله علیه و آله از مسافرتش مهمتر نبود؟ سفر دنیا کوتاه است و سفر مرگ طولانی و ابدی؛ پس چگونه شد که هنگام مرگ از اختلاف امت خاطرجمع بود - جانشین تعیین نکرد - اما در مسافرت چند روزه دنیا خاطر جمع نبود - جانشین تعیین کرد - با این که خود آن حضرت زنده بود و میتوانست اختلافات را اصلاح نماید؟»
ابن رامین در مقابل سخنان منطقی امام رضا علیه السلام نتوانست حرفی بگوید و ساکت شد.
مناقب آل ابی طالب، تالیف ابن شهر آشوب، جلد ۱، صفحه ۳۱۸، چاپ دار الاضواء
#اللهم_العن_ابابکر_عمر_عثمان_عایشه_یزید
#بدعت
#صوفیه
#آداب
#ماه_صفر
#شعر_مولوی
در پایان ماه صفر، یکی از موضوعاتی که به نحو گسترده مطرح میشود "بشارت خروج از ماه صفر است" برخی در آخر ماه صفر، درب هفت مسجد را دقّالباب میکنند تا مثلا پایان نحوست ماه صفر را به رسول اکرم صلی الله علیه و آله بشارت دهند و حاجت بگیرند! امّا این آداب و رسوم هیچ أساسی ندارد.
دکتر زرینکوب، ذیل شعر مولوی مینویسد: «روایت عکّاشه که در کتبِ صوفیه مبنی بر بشارتِ خروج از ماه صفر آمده، طبق نظر محدّثین جعلی و ساختگی است. مولوی در نظر دارد با این شعر، شوق آن حضرت مبنی بر خروج از دنیا را بگوید که ایشان در ماه صفر انتظار ربیعالاول را میکشید برای لقای پروردگار. او در این شعر زمان رحلت رسول اکرم را نشان میدهد که طبق نظر اهل سنّت در ماه ربیعالاول بوده و قید "بیجدل" را برای همین آورده چون در میان اهل سنّت اختلافی در زمان رحلت پیامبر اکرم نیست. لذا مولوی در تاريخِ رحلت، نظر مذهب خود را گفته و کاملا با روایات شیعی در این زمینه بیگانه بوده است. زیرا مشهور در میان شیعیان این است که حضرت در ماه صفر از دنیا رفت.»
سِرّ نِی، ج ١ ص ٣٩٨
#اللهم_العن_ابابکر_عمر_عثمان_عایشه_یزید
هدایت شده از قم زیبا
🔻مدیر هتل اسپیناس: تا این لحظه حدود 32 نفر هرکدام 43 میلیون تومان برای یک شب هزینه کردهاند تا شاید رونالدو را در هتل ببینند!
✅ @qome_ziba
هرکسی هر جوری دوستداره میتونه مالش رو خرج کنه و به من ربطی نداره ولی ای کاش زمانی که ماهم پولهامون رو خرج اعتقاداتمون میکردیم ، یه عده میفهمیدن بهشون ربط نداره و دخالت نکنن و نظر ندن.