eitaa logo
گرافیست الشهدا🎨
1.1هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
214 ویدیو
1.4هزار فایل
بنام 🍁خدا بیاد🌿 خدا برای🌹خدا کپی بدون تغییر با ذکر اللهم عجل لولیک‌الفرج حذف #لوگوی روی عکس و #اسم_نویسنده متن ها #حرام است حذف لینک و هشتک از #متن ها مانعی ندارد تبادل و تبلیغ نداریم خادم @Zare_art https://www.instagram.com/ammarabdi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
عبدالمهدی .bmp
8.1M
طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید عبدالمهدی کاظمی 💚🍃 @ammar_abdii2
طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید عبدالمهدی کاظمی 💛🍃 @ammar_abdii2
♡بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم . 🍃می دانی؟ اشک، است. آن دم که با عطر نام (ع) درآمیزد. . 🍃 گاهی باید نشست، کنج دنج اتاق دل و ساخت. تنها به (ع).❤️ بهشتی عاشقانه، برای . برای التیام و . به دور از تمام خستگی ها و رنج های دنیا. تمام دلبستگی های فانی و آمال بی‌اساس.😔 . 🍃گاهی باید نشست کنج دنج اتاق دل و خلوتی ساخت. خلوتی عارفانه، برای اشک. برای و تعمق. برای کاوش در کردار و رفتار و خواسته ها و اندوخته ها. . 🍃گاهی باید نشست و اشک ریخت برای این درمانده.😓 برای نرسیدن ها و جاماندگی هایش. . 🍃باید اشک ریخت و طلبید و دل را سبک کرد و آنگاه، این اشک بامسمّا قداستی بی مانند می یابد، که به عشق حسین(ع)، مزین گردد.🌹 مگر نه اینکه نام حسین(ع)،اعجاز می کند! .❤️ . 🍃وه که چه زیباست، تجلی منتهای این اعجاز، آنجا که ، در واپسین لحظه های تنفس در این قفس، سر از زمین بر می کند و با عاشقانه، ذکر حسین(ع) بر لب جاری می سازد. . ♡وه که چه زیباست، تجلی این اعجاز!♡ . ✍️نویسنده : . به مناسبت سالروز شهادت . 📅تاریخ تولد : ۳۰ تیر ۱۳۶۴ . 📅تاریخ شهادت : ۲۹ آذر ۱۳۹۴.خانطومان سوریه . 📅تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۹ . 🥀مزار شهید : شهریار بهشت رضوان .
shahid-efati.jpg
496.9K
فایل با کیفیت طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید سجاد عفتی‌ 💛🍃 @ammar_abdii2
طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید سجاد عفتی‌ 💛🍃 @ammar_abdii2
♡به نام عاشق ترین♡ . 🍃تو کیستی بانو جان؟ دختر (ع)؟ خواهر (ع)؟ مظهر شکیبایی؟ عالمه غیر معلمه؟ ؟ تو کیستی؟ . 🍃بهتر آن است که بگویم تو زینبی(س). (س). بانوی فاخر تاریخ اسلام. بانوی استواری که راوی ایثار عاشقانه‌ی مردان حق جو گشت و عالم را از این ، با خبر ساخت💞 . 🍃بانویی که همچو مادرش، دم از می‌زد و فاضله بود. بانویی مقرب که خون خدا از او طلب دعا داشت. بانویی که است🤗 . 🍃تو کیستی بانو جان؟ تو خورشیدی. که هزاران هزار مرد غیرتمند در مدار مقام والایت همچو (ع)، جان سپردند تا مبادا تعدی حرامیان، بر حریم حرمت، سایه افکنَد. تو ❣ . 🍃تو زینبی بانو جان. عزیزِ جان و فروغ کوچه های . مولودت بر ما مبارک است و شادمانیم از این فخر عظیم. از منتی که خداوند بر ما نهاد و تو را به جهان بخشید😍 . 🍃یاری‌مان کن بانو جان. دست‌گیر مان شو در محضر یار و دعای خیرت را روانه‌ی تقدیرمان کن. بانو جان🥰 . ✍نویسنده : . 🌺به مناسبت سالروز تولد . 📅تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۹ .
Untitled-1.bmp
8.1M
فایل با کیفیت طرح جدید به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب(س)🥰 @ammar_abdii2
طرح جدید به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س)😍 @ammar_abdii2
🍃شاهرخ ضرغام... خیلی کوچک بود که سایه یتیمی روی سرش سایه انداخت، از همان موقع تا وقتی که قد کشید و با آن هیکل درشتش بر و بازویی برای خودش بهم زد و شد یکه بزن محله، به اندازه پلک زدنی گذشت. . 🍃از همان بچگی هم قید درس و مدرسه را هم وقتی معلم کلاس فقط به کلاس نمره قبولی داد، زد و همین اتفاق شد بهانه ای برای آشکار شدن گوهر و زیر بار ظلم نرفتن او😌 . 🍃شاخ و شانه کشیدن و چاقو کشی هایش که با قرار گرفتن او در کنار دوستانی از همین جنس، باعث شد تا گنده لات محل شود. . 🍃روزها را در شب می کرد تا آن جا که شده بود نگهبان آنجا. یکی از روزهای همین ایام چشمش افتاد به خانمی که برای اجاره خانه و خرج فرزندانش مجبور به ایستادن پشت میز کاباره و امرار معاش از درآمد آنجا بود. به غیرت مردانه اش بر خورد، رگ گردنی شد و ضربانش بالا گرفت. زن را راهی خانه کرد و خودش خرج آن خانواده بی سرپرست را داد🙂 . 🍃شاهرخ که دل در گرو مردانگی و آزادگی داشت، از شاه و دربار هم که کارشان جز ظلم و زور نبود تنفر داشت اما از آن طرف دلداده بود که مظهر همان مردانگی و آزادگی بود. محرم که می شد با همان هیکل درشت و ابهتی که داشت میان دار هیئت میشد و با یا حسین هایش دیگر کسی جرئت نمی کرد آن هیئت را از عزاداری منع کند😇 . 🍃این دلدادگی و مشتی گری لطف ارباب را هم درپی داشت که وقتی در کنار دعای روز و شب مادر شاهرخ قرار گرفت سبب شد تا به یک باره با حرف های حاج اقای هیئت بیدار شود و ره صدساله را یک شبه برود. در توبه کرد و اشک ندامت ریخت بر گذشته ی سیاهش❣ . 🍃 عاشق شد تا آنجا که عشق او را با جمله ی «خمینی فدایت شوم» روی سینه اش خالکوبی کرد. گوش به فرمان امام جانش را کف دست گرفت و از مبارزه با داخلی تا جبهه های جنگ با دشمن خارجی رفت. بسیجی شد و ملحق شد به گروه فدائیان اسلام🌹 . 🍃در جبهه دست همه رفقای قدیمی اش را که همه از داش های تهران بودند را گرفت و گروه را تشکیل داد. همان گروهی که دشمن با شنیدن نامش رعشه به جانش می افتاد و می ترسید😎 . 🍃آدم خوارها در جهاد نفس و جهاد تن آنقدر پیشرفت کردند که به گروه پیشرو معروف شدند. پایان قصه گروه پیشرو هم شد. . . 🍃آری. شاهرخ ،پاک شد و خاک شد. حال از او نامی مانده به بزرگی و پیکری که هنوز هم در آغوش جبهه به امانت مانده است😔 . ✍نویسنده : . 🕊به مناسبت سالروز تولد . 📅تاریخ تولد : ۱ دی ۱۳۲۸ . 📅تاریخ شهادت : ۱۷ آذر ۱۳۵۹ . 📅تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۹ . 🥀مزار شهید : مفقودالاثر🌷 .
1.jpg
1.69M
فایل باکیفیت طرح شهید ضرغام 🍃💚 @ammar_abdii2
طرح به مناسبت سالروز تولد حُر انقلاب شهید ابوالفضل ضرغام 🌺❤️ @ammar_abdii2
🍃وقت لبخند انارها رسیده است. قصد رفتن کرده، چمدان به دست، در انتهای جاده به انتظار نشسته است. نگاهش ابریست، رد پایش خیس و کوله باری از به همراه دارد❣ . 🍃آخرین چله قرن در راه است، پس را خبر کنید. خبر کنید که باز هم قرار است مادر، شب را به درازای چندین ساله اش سپری کند، به امید دیدار فرزند ماه رویش😔 . 🍃این بار هم با صندوقچه ای پر عکس بنشیند و کتاب را ورق بزند به امید غزل گم گشته باز آید به کنعان غم مخور ... ببافد تار و پود آرزو هایش را برای ستاره ی آسمانی اش که شاید این یلدا آخرین یلدای بی اوست💞 . 🍃استکان و نعلبکی ها روی میز به صف ایستاده اند که سر برسد آخرین روزهای آذر بارسفر بسته اند و چشمانی هنوز در انتظار نور دیده به در دوخته شده است و خاطرات گذشته را پلک میزند🥺 . 🍃این داستان هر ساله چله یلدای خانه مادر است... از یلدا بپرس، راز شب زنده داری شهید را که چگونه به استقبال زمستان دیگری میرود🌹 . ✍نویسنده : . 📅تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۹ .