◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۳۴۹ ۱۸ ساله بودم و پر از انرژی نمیدونم چطوری شروع شد ولی از همون اوایل نیاز به همسر پید
#تجربه_من ۳۵۰
#تاخیر_در_فرزندآوری
#قسمت_اول
من حدود ۹ سال میشه که ازدواج کردم، از همون اول ازدواج به شدت دوست داشتم بچه دار بشم اما مدام به دلایل مختلف این مساله رو به تاخیر انداختم.
مثلا همون اوایل ازدواج الحمدلله خدا بهمون لطف کرد و قرار شد به سفر حج مشرف بشیم، گفتیم خوب پس باشه بعد از حج.
یک مدت کلاس خیاطی می رفتم، گفتم بذار تموم بشه بعدش. با خودم می گفتم من با اتوبوس میرم کلاس و تو کلاس هم شاگردها گاهی غیبت و ... میکنن دوست ندارم بچه ام تو این فضاها قرار بگیره!!!
بعدش میخواستیم برای درس همسرم بریم خارج از کشور، هرچی من گفتم همسرم گفتن اسباب کشی و جابجایی ها زحمت داره، یه وقت مشکلی پیش میاد یا بچه ات میفته بذار بعد از اینکه رفتیم خارج.
بعد از اینکه رفتیم و مستقر شدیم یک مدت باز به دلایل و عوامل مختلف دیگه اقدام نکردیم.
یک مدت تو خونمون بنایی داشتیم و روزها کارگر تو خونمون بود و فکرمون مشغول بود گفتیم بذار تموم بشه بعد!
بعد یک مدت یکی از اقوام مون که محرم من هستن برای کاری به این کشور میومد و زیاد میومد خونمون- شاید مثلا ماهی یه بار یا دوماهی یه بار و هر بار ده دوازده روزی میموندن - و چون خونمون کوچک بود و کلا دو تا اتاق بیشتر نبود و یک حیاط کوچیک، میگفتم خوب اینطوری که نمیشه اقدام کرد! و تا من بیام حساب کتاب کنم ببینم تخمک گذاریم کی میشه و ... فرصت از دست می رفت. ولی در واقع شاید کوتاهی از خودمون بود.
بعدش خونه خریدیم. میخواستیم بنایی کنیم در حد دوسه ماه، گفتیم خوب پس بذار کارامون تموم شه جابجا بشیم، بعدش. چون تنها هم هستم گفتم معلوم نیست کسی باشه برای اسباب کشی کمکم کنه، خودم تنهام اگر باردار باشم خطر داره پس دیگه ان شاءالله باشه رفتیم اون خونه اقدام میکنیم...
نشون به اون نشون که بنایی و جابجایی مون حدودا بیشتر از یک سال طول کشید!!! و اتفاقا برای بیشتر کارهای اسباب کشی هم خواهرشوهرم و شوهرش اومدن بهمون کمک کردن بعدش هم یک هفته پدرشوهر و مادرشوهرم اومدن و اونقدر ها دست تنها نموندم ...
و و و
و در این مدت، فرصت ها مثل ابر از دست رفتن! و حالا من موندم و پشیمانی این همه سال که چرا تو این مدت به دلایل بیهوده این امر مهم رو به تاخیر انداختم!
دغدغه رزق و روزی و مسایل مالی و رفاهی اصلا نداشتم چون معتقدم روزی رو خدا میده چه خانواده دو نفر باشه چه ده نفر و هیچ کس روزی کس دیگه ای رو نمیخوره!
بلکه مسایل معنوی و آرامش روحی و اثرش بر سلامت روح و جسم فرزند مدنظرم بود. اما وقتی فکر می کنم میبینم به خاطر مسایلی تا حالا بچه دار نشدم که خیلی هاش شاید به خاطر روحیه کمال گرایی بوده و قابل اغماض بوده.
همش با خودم فکر میکردم بذار در یک شرایط روحی و جسمی و فکری خیلی خوبی باشم که بچه ام سالم باشه ... اما حالا فهمیدم که این حالت معمولا خیلی پیش نمیاد و هر مرحله زندگی همیشه برای خودش یک برنامه ها و دغدغه هایی داره که روح و فکر آدم رو مشغول می کنه و اگر آدم بخواد منتظر یک شرایط خیلی ایده ال بمونه شاید هیچ وقت به اون موقع نرسه!
اون موقع دوست داشتم در بهترین شرایط روحی و معنوی و بهترین زمان اقدام کنم که بچه های خیلی خیلی صالح و عالی از نظر روحی و معنوی داشته باشم اما این تفکر باعث شده که بعد ۹ سال هنوز اصلا بچه ندارم! چه عالی و چه غیر عالی!!!
البته هنوز برای داشتن بچه های خیلی صالح و عالی از لطف و رحمت خدا ناامید نیستم.
البته سوء برداشت نشه! نمیگم به مسایل معنوی بی توجه باشین؛ نه اتفاقا خیلی خیلی هم توجه کنین و مراقب باشین ... اما وسواس زیادی از حد به خرج ندین و کارهای غیر متعارف نکنین و فرصت ها رو ازدست ندین
شما وظیفه خودتون رو کامل کامل انجام بدین، یعنی کوتاهی نکنین! مراقبت ها و توجه هایی که در روایات توصیه شده مربوط به شرایط زمان و مکان و روحی و تغذیه ای و مال حلال و ... کاملا و با دقت و توجه رعایت کنید ؛ ولی بعدش دیگه بقیه اش رو دیگه به خدا بسپرید.
بعد از انجام وظیفه دیگه کار رو به خدا بسپرین و از او بخواین که فرزند صالح بهتون عنایت کنه و در توجهات و مراقبت های شما اثر قرار بده و فرزندتون و جنین تون رو از شرور روحی و یا احیانا اثار وضعی گناهان حفظ کنه
تازه من مشکل تخمدان پلی کیستیک هم دارم که تو این مدت سعی کردم با طب سنتی درمان کنم اما چون همیشه ایران نبودم بین درمان و دارو هم مدام فاصله میفتاد و روندش کامل نمیشد و همین باعث شده که قاعدگی های نامنظم دارم و حالا الان که میخوام بچه دار بشم با مشکل مواجه ام! و شاید همین تاخیر هم در شدید تر شدن مشکلم موثر بود!
دیگران بهم میگفتن که چرا بچه دار نمیشین اما متاسفانه کمتر کسی به این نکات اشاره میکرد. بیشتر حالت تیکه و کنایه و ... بود تا نصیحت عقلایی و جدی و عاقبت نگری!
👈ادامه دارد...
🆔 @asanezdevag
👼 #قند_عسل
🤱🏻 تربیت عاطفی : ترس از لوس شدن نوزاد1⃣
🍃 بعضی والدین از بغل کردن، نوازش و محبت و رسیدگی به کودک هنگام گریه کردن، خودداری می کنند و می ترسند توجه زیاد باعث لوس شدن او شود؛ این تفکر غلط و این ترس موهوم، تاریخچه و سابقه ای نسبتا طولانی دارد.
در بین سالهای ۱۹۲۱ تا ۱۹۶۶ میلادی در کشورهای غربی طرز فکری شکل گرفت که توصیه میکرد:
_ زایمان به یک عمل جراحی تبدیل شود تا یک عمل طبیعی و فیزیولوژیک
_ شیرخشک و غذای کودک جایگزین شیر مادر شود.
_ اتاق مادر از اتاق نوزاد جدا و کودک به کارشناس یا پرستار مخصوص سپرده و به گریه نوزاد بی اعتنایی شود.
انگیزه ی تمام این توصیه ها ملاحظات مالی و اقتصادی جهت فروش محصولات یا استفاده از خانم ها بعنوان نیروی کار ارزان قیمت بود و از هیچ پایه ی علمی ای برخوردار نبود.
این توصیه ها باعث می شد والدین برخلاف میل ذاتی و عواطف مادری، به نوزاد و گریه ی او اعتنا نکنند و در نتیجه پس از مدتی، با از بین رفتن رابطه عاطفی خود با کودک، اعتماد بنفس خود را برای پرورش کودک از دست بدهند و نوزاد خود را به پرستار یا مهد کودک بسپارند.
📚 آمادگی برای زایمان و مراقبت از نوزاد، ویلیام سیرز، ص ۸۷_۸۹
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
✳️ همسران بدون حرف ولی عملگرا
آدم هایی هستند که شاید کم بگویند "دوستت دارم"
یا شاید اصلا به زبان نیاورند دوست داشتنشان را...
بهشان خرده نگیرید ❗️
این آدم ها فهمیدهاند "دوستت دارم" ؛ حرمت دارد ، مسئولیت دارد ... !
ولی وقتی به کارهایشان نگاه کنی دوست داشتن واقعی را می فهمی.
می فهمی که همه کار می کند تا تو بخندی ، تا تو شاد باشی ...
آزارت نمی دهد ، دلت را نمی شکند
من این دوست داشتن را می ستایم ...
🆔 @asanezdevag
#آیت_الله_مجتبی_تهرانی
به هیچ وجه اجازه نمیدادند مال حرام که هیچ، حتی مال شبههناک هم در زندگیشان بیاید. خیلی دقت داشتند. هر مالی در زندگیشان نمیآمد. چون اعتقاد داشتند، اینها اثر وضعی دارد.
حاج آقا می فرمودند: «قبل از انعقاد نطفه، تغذیه خیلی موثر است و در نطفه اثر دارد؛ این از واضحات است. باید مراعات کنید.
📚 حاج آقا مجتبی
#رزق_حلال
#تربیت_فرزند
#سبک_زندگی_اسلامی
🆔 @asanezdevag
#نشستهای_مادرانه
#چکیده
#استاد_داودینژاد
فرزندسالاری یا پدرومادرسالاری؟
پاسخ پیامبر اکرم(ص):
«اَلْوَلَدُ سَیِّدٌ سَبعَ سِنینَ، وَ عَبدٌ سَبعَ سِنینَ، وَ وَزیرٌ سَبعَ سِنینَ.»
فرزند، هفت سال آقا و پادشاه است، هفت سال غلام است و هفت سال وزیر و مشاور.
هفت سال اول: فرزندسالاری
هفت سال دوم: پدرومادرسالاری
هفت سال سوم: مشاورسالاری (شخصیتسالاری)
👨👩👦👦👨👩👧👦👨👩👧👪
#تربیت فرزند
#داودی_نژاد_مشاور
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۳۵۰ #تاخیر_در_فرزندآوری #قسمت_اول من حدود ۹ سال میشه که ازدواج کردم، از همون اول ازدواج
#تجربه_من ۳۵۰
#تاخیر_در_فرزندآوری
#قسمت_دوم
خلاصه ببخشید که سرتون رو درد آوردم. اما این توضیحات مفصل رو دادم که از تجربه من درس عبرت بگیرید
حالا بعد اینهمه حرف توصیه من به همه عزیزان اینه که از تجربه من استفاده کنین و هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت ... تاکید میکنم هییییچ وقت به خاطر مسایل این چنینی بچه دار شدن رو به تاخیر نندازید. در تمام مراحل زندگی و مشکلات و ناهمواری ها و کمبود ها و ... توکلتون به خدا باشه و بدونید که خدا تنهاتون نمیگذاره
اگر همیشه امیدتون به خدا باشه و به او توکل کنید، همینطور که قبل از بچه دارشدن یاری تون میکنه، بعد از بچه دارشدن هم یاری میکنه... بلکه چه بسا شاید بیشتر هم یاری کنه!
( أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَه)‼️ُ
آیا خدا برای بندهاش [در همه امور] کافی و بس نیست؟(البته که کافی است!)
(زمر - ۳۶)
البته شاید آدم مجبور بشه یکم به خودش سختی بده تا بتونه در یک شرایط نه چندان فراهم و راحت بچه داری کنه اما باید اینو بدونیم که زندگی دنیا هیچ وقت بی مشکل و دردسر نیست و هر روزی یک مشکلاتی داره و راحتی فقط مال بهشته... که خدا روزیمون کنه ان شاءالله
اگر آدم یکم به خودش سختی بده بعد از مدتی شیرینیش رو میچشه اما اگر بخواد همیشه منتظر شرایط آسان و راحت و بی دغدغه باشه در واقع سرش کلاه رفته!
هیچ وقت منتظر نشینین تا یک موقعیت خیلی عالی پیش بیاد حالا چه مالی، چه فکری، چه روحی، چه جسمی ( مگر اینکه مشکل جسمی جدی داشته باشین که برای باداری خطر داشته باشه که خوب طبیعتا باید اول درمان بشه بعد)
اگر بخواین منتظر بشین، اون موقعیت رویایی و ایده ال شاید هیچ وقت پیش نیاد و اونوقت شما هم مثل من پشیمون میشین و حسرت فرصت ها و سال های جوانی از دست رفته رو میخورین
شاید تنها فایده ای که این تاخیر برام داشت این بود که تو این مدت با طب سنتی آشنا شدم و فهمیدم که دچار سوء مزاج هستم و اصلاح مزاج انجام دادم و باعث شد که یکسری مشکلات جسمی ام برطرف شد؛ که این مساله اصلاح مزاج به طور کلی و مخصوصا قبل از بارداری رو به بقیه عزیزان هم توصیه میکنم
و در پایان چندجمله هم خطاب به اطرافیان زوج هایی که دیر بچه دار میشن میگم:
این رو بدونین که با تیکه و کنایه زدن به اونها باعث نمیشید که زودتر بچه دار بشن بلکه باعث میشید که اونها خودشون رو ازتون کنار بکشن و توجهی به حرفتون نکنن چون از حرفهاتون ناراحت میشن چرا که این کار شما رو فضولی در یک مساله خصوصی و شخصی می بینند.
اگر میتونین و بزرگتری هستین که حرفتون مورد احترام و پذیرش باشه با مهربانی و خیرخواهی و دلسوزی و بدون نیش و کنایه خواهرانه تجربه تون رو بهشون بگین و اونها رو از عواقب بد تاخیر در فرزند آوری آگاه کنید و از خوبی ها و فواید زود بچه دارشدن براشون بگین. اما اگر نمیتونین یا در اون موقعیت نیستین یا بلد نیستین یا .... بهتره زبانتون رو حفط کنین و ساکت بمونین و جایگاه و شخصیت خودتون رو حفظ کنین و دیگران رو هم ناراحت نکنین
ببخشید که طولانی شد
ان شاءالله خدای متعال به همه کسانی که فرزند میخواهند به حق حضرت محسن و حضرت علی اصغر علیهما السلام فرزندان سالم و صالح عنایت بفرماید. من را هم از دعای خیرتون فراموش نکنید.
التماس دعا یاعلی
🆔 @asanezdevag
🌿«آقایان بخوانند» ( توصیه های همسرانه )🌿
1. در مقابل همسر خويش, گرفتاري هاي روزانه و حوادث تلخ و ناگوار زندگي را با اخم و چهره عبوس مطرح نکنيد.
2. هديه دادن مهر و محبت را زياد ميکند؛ به مناسبت هاي مختلف براي #همسر خود هديه اي هر چند کوچک خريداري و با چهره اي شاد و خندان به او تقديم کنيد.
3. چنانچه کمبودي در منزل مشاهده ميشود, با کمال محبت و خوشرويي تذکر دهيد.
4. در حضور همسر خود, به هيچ وجه از زنان ديگر تمجيد نکنيد و توانايي هاي آنا را به رخ او نکشيد.
5. به بستگان همسر خود مانند پدر و مادر و ساير اقوام وي احترام بگذاريد و براي دعوت آنان به خانه خود, قبل از همسر خود اقدام کنيد.
6. هيچ وقت از معاشرت همسر خود با بستگان صالحش جلوگيري نکنيد و در معاشرت و ديد و بازديد با بستگان وي پيشقدم باشيد.
7. با بستگان خود نزد همسرتان در گوشي نجوا نکنيد.
8. هيچ گاه همسر خود را به ويژه نزد بستگانش تحقير نکنيد؛ توهين و بي احترامي به همسر از صفا و صميميت در زندگي زناشويي ميکاهد.
9. هيچ گاه خود را برتر از همسر خود معرفي نکنيد. سعي کنيد "من" و "تو" در زندگي زناشويي نباشد کلمه "ما" زندگي را گرم و لذت بخش ميکند
10. وقتي که همسر شما عصباني است, او را با مهر و محبت آرام کنيد.
11. براي رفتن به مهماني و گردش, سعي کنيد همراه فرزندان و همسر خود باشيد و پيشنهاد همسر خود را در اين مورد به علت خستگي و کار رد نکنيد.
12. امتيازات اجتماعي؛ فرهنگي و اقتصادي فاميل خود را در صورتي که با همسر شما فاصله اجتماعي و طبقاتي دارند مطرح نکنيد.
13. کارهاي همسر خود, هر چند کوچک را تحسين کنيد. تمجيد و ستايش زن به علت روح لطيف و مهرباني که دارد, کليد کاميابي در زندگي زناشويي است.
14. در قبال همسر خود, در امور مختلف قدرت نمايي نکنيد.
15. زحمات و هزينه هايي را که براي پذيرايي خويشاوندان همسر خود صرف ميکنيد, هيچ گاه بر زبان نياوريد.
16. همسر خود را در خانه محصور و محدود نکنيد و وي را از دست يابي به شادي ها محروم نسازيد.
17. شادي و خنده هاي خود را در محل کار خود به جا نگذاريد و فراموش نکنيد که همسر شما در خانه هم نيازمند شادي و خنده هاي شماست.
18. کمک کردن در انجام کارهاي منزل را فراموش نکنيد و بدانيد همان مقدار که شما در خارج از منزل خسته ميشويد, زن هم در منزل از کارهاي خانه خسته ميشود و نیازمند مساعدت و قدرداني است.
_______________________
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
💬 امام حسن عسکری -علیهالسلام- :
💠 «من کان ذا ولد یدرک ظلامته. ان الذلیل الذی لیست له عضد»
کسی که «فرزند» ندارد، یا به معنای بهتر، «عَضُد یا بازو» ندارد، ذلیل میشود.
✅ فرزند، بازوان خوبی است و کسی که فرزند ندارد، ذلیل میشود. اهمیت این نکته آنجاست که جامعهای که از سرمایهی اجتماعی تهی میشود، راه ذلیل شدن خود را در پیش گرفته است. و این خطریست بسیار جدی. اما آیا هر فرزندی که انسان را از ابتر بودن خلاصی میدهد و نسلاش را استمرار میبخشد، «عضد» است؟ چه بسا خانوادههایی که فرزندشان مایهی ذلت آنان میشود. پس باید دانست فرزندی جنبهی عضد بودن را دارد که «مؤمن» باشد.
🔰 از این روست که تاکید بر #کیفیت_فرزندآوری در کنار کمیت آن اهمیت به سزایی دارد.
❇️ در #حق_حلال_زادگی همین بس که امام حسن عسکری (ع) یک حلالزاده بود و فرزندش، تنها منجی عالَم بشریت نیز از نسل حلالزادههاست...
✔️ جوانی ۲۸ ساله، الگویی برای جوانان، در سطح تمدنی، که از آن غفلت کردهایم!
🆔 @asanezdevag
⭕️جوری برای جهیزیه به پدرتون فشار نیارید که شب عروسیتون جای خوشحالی حواسش پی بدهیا و قسطای کمرشکن باشه و کوفتش شه مراسم
🆔 @asanezdevag
#نکته
🔱 وفاداری خود را ثابت کنید
🌺 وفادار بودن و ماندن نسبت به همسرتان، مهمترین و والاترین حسن شما خواهد بود.
🌺 یک زن، اگر از عشق و وفاداری همسرش اطمینان کافی حاصل کند، معمولاً تا هر جایی با او در زندگی پیش خواهد رفت .
❤️پس به همسرتان حسن نیت خود را نشان دهید .
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۳۵۰ #تاخیر_در_فرزندآوری #قسمت_دوم خلاصه ببخشید که سرتون رو درد آوردم. اما این توضیحات م
#تجربه_من ۳۵۱
برادر کوچکترم سی و پنج ساله است و متاسفانه هنوز مجرد😔
از بیست و دو سالگی به مادرم و من که تنها خواهرش هستم، اصرار می کرد که می خوام ازدواج کنم، ما هم اول سر سری گرفتیم و بعد جدی بهش گفتیم حالا زوده...
برادرم هم چند سال اصرار کرد. بعدش از صرافتش افتاد. اون موقع از نظر علمی بسیییییار درخشان بود و تو کارش هم موفق بود علاوه بر اینکه بسیار معتقد هستن
بعدها فهمیدیم که تو اون سنین چون تو هر موقعیتی که بود درخشان بود، مورد توجه دختر خانمها بوده و .... به همین جهت دوست داشته ازدواج کنه تا راحت بشه و بقول خودش هم به گناه نیافته و هم دخترها دست از سرش بردارند. البته کلا هم به تشکیل خانواده خیلی خیلی علاقه مند هستند.
متاسفانه از حدود بیست و هفت سالگی ایشون تا همین حالا در تلاشیم که یک همسر مناسب براشون پیدا کنیم اما نمیشه 😔😔😔😔
اینکه برادرم رو می بینیم که هنوز به تنهایی زندگی می کنه و خانواده ای برای خودش نداره دلمون رو به درد میاره اما بدتر و سخت تر از اون عذاب وجدانی هست که برای همیشه همراه منه
خیلی پشیمونم اماچه فایده !
چند بار به برادرم گفتم که شرمندش هستم اما بهش حق میدم که نتونه من رو ببخشه، هر وقت من تونستم سالهای طلایی زندگیش رو بهش برگردونم ،اونم میتونه منو ببخشه !
برادرم می دونه که از بچه هام بیشتر دوستش دارم و همه ی جونم براش میره و شب و روز به فکرشم و همه ی آرزوم خوشبختیشه اما چه فایده، خود من مانع خوشبختیش شدم.
می دونم این عذاب وجدان که مثل خوره تمام روح و روان و حتی جسمم رو درگیر کرده تا آخر عمر باهامه
اما هیچ کاری از دستم برنمیاد جز استغفار و آرزوی اینکه یه روزی برادرم این ظلم بزرگی رو که در حقش کردم ببخشه
خواهش می کنم اگر می تونید به ازدواج یک جوان کمک کنید، این کار رو بکنید
اگر خواهر یا برادرتونه، یا حتی آشنا یا فامیل یا همسایه .......
اگر می تونید دو نفر رو به هم معرفی کنید، اگر می تونید با یک جوون حرف بزنید تا عقیده اش نسبت به ازدواج درست بشه، خلاصه هررر کاری می تونید بکنید تا به ازدواج جوانها کمک کنید
بخدا باقیات الصالحات هست.
انشاالله نظر لطف امام زمان علیه السلام شامل حال همه ی جوانها باشه
#ازدواج_جوانان
#ازدواج_در_وقت_نیاز
🆔 @asanezdevag
👱 #سیاست
#راهکار
#رفتار
💞اگر برای القای تفکر #مردسالاری در روابطتان بکوشید،
مسلماً همسر خود را لجوج و حساس میکنید...!
✅برای اینکه همسرتان را به سمت اجرای خواستههای خود سوق دهید... 😉
هرگز از جملات جبری و توجیههای بیمنطق استفاده نکنید.
🆔 @asanezdevag
🌺🍃🌺🍃🌺
از دلایل اصلی لجاجت کودکان :
✅ بد آموزی از بزرگ ترها : کودکان در مواردی می آموزند که مسائل و مشکلات خود را از راه زور و جبر حل کنند. جنبه های اکتسابی در کودکان سبب پدید آمدن حالات روحی خاصی است که کودکان را به انجام رفتار های آن چنانی وا می دارد.
✅آزمایش کردن بزرگ ترها : در مواردی کودکان والدین خود را مورد آزمایش قرار می دهند و می خواهند بدانند آیا با آنها می توانند زور آزمایی کنند یا نه؟ برای در خواست و نیازشان از راه گریه و بهانه گیری اقدام می کنند.
#مادرانه
🆔 @asanezdevag
🌺🍃🌺🍃🌺
👼 #قند_عسل
🤱🏻 تربیت عاطفی : ترس از لوس شدن نوزاد2⃣
🍃 متخصصان روانشناسی کودک، با مقایسه نوزادانی که با دو روش پرورشی، در کنار والدین یا جدا از آنها، پرورش یافته بودند به حقیقت تازه ای دست یافتند.
این بررسی ها نشان داد، نوزادانی که از هنگام تولد نزد مادر به سر می برند، در کنار مادر می خوابند، از شیر مادر تغذیه می کنند و به گریه شان توجه می شود، در سال دوم تولد، استقلال بیشتری بدست می آورند. همچنین وابستگی این کودکان نسبت به والدین کمتر است و راحت تر از آنها جدا می شوند و بالاخره نتیجه ی این مطالعات حاکی از آن بود که دل بستگی والدین به نوزاد و رسیدگی به نیازهای او، باعث لوس شدن کودک نمی شود، بلکه از نوزاد، کودکی با نشاط می سازد.
📚 آمادگی برای زایمان و مراقبت از نوزاد، ویلیام سیرز، ص ۸۷_۸۹
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
#ایده_معنوی
🌷حضرت امام صادق (ع) فرموده اند:
اگر زوجه ای نسبت به زوج کم محبت باشد و قلیل الموده باشد،در وقت خواب ذکر شریف"الشافع"را بسیار ذکر کند تا الفت پیدا شود
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۳۵۱ برادر کوچکترم سی و پنج ساله است و متاسفانه هنوز مجرد😔 از بیست و دو سالگی به مادرم و
#تجربه_من ۳۵۲
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#سبک_زندگی_اسلامی
حدود ۱۰ سال پیش که برادرم سالهای اول دانشگاه بود، من متوجه شدم که برادرم به خاطر تنهایی مفرط و نداشتن دوست و برادر و یا پدر و مادر همزبان شدیدا نیاز به یک مانوس داره. مخصوصا حضور در دانشگاهی که اکثرا در کلاسشون دختر بودند و دخترانی جلب نظر کننده و برادر من هم تک پسر خانواده، این تنهایی رو بیشتر نمود می داد.
من کم کم متوجه شدم احتمال به خطا رفتن برادرم (با اینکه تمایلات مذهبی داشت) به شدت وجود داره.
با اینکه خجالت میکشیدم، با وجود کوچکتر بودن در خانواده ام، بهشون گفتم که پسرشون گناه داره یه فکری براش بکنید قبل از اینکه دیر بشه...
مادرم میگفتن من نمیتونم کاری کنم به پدرت بگو مسئولیتش با پدره. پدرم میگفتن باشه هر وقت رفت سر کار و پول در آورد، الان بریم خواستگاری همه میپرسند اول کارش چیه، خونه اش کجاست، بریم خواستگاری خودمونو سبک میکنیم. بعدشم من ۲۸ سالگی ازدواج کردم، اونم خودشو نگه داره...
(البته اون موقع بخاطر موقعیت اجتماعی خانوادگی مون مطمئنم کسانی بودند که حاضر باشند حتی با وجود شاغل نبودن برادرم، دخترشون عروسشون ما باشه.)
خلاصه اونها بهانه میکردند و مدام عقب می افتاد. تا کم کم برادر من تمام انگیزه اش از درس و تلاش رفت زیر سوال و کارشناسی ۴ ساله رو ۷_۸ ساله تمام کرد...
بماند که این وسط رابطه های پیامکی و غیر جدی هم با دختران داشت و به گناه افتاده بود.
الان دیگه خانواده ام بخاطر وضیعت به ظاهر بد برادرم هم نمیتونستند براش قدمی بر دارند. (چون شاغل نبودن یه جوان ۲۰ ساله شاید قابل قبول باشه ولی همه از جوان ۲۷ ساله انتظارات فراوانی دارند) و خودش هم اعتماد به نفس برای رسیدن به استقلال رو از دست داده بود.
و بعد هم کار رسید به رابطه بسیار عاطفی با یک دختر که آینده ازدواج از همه طرف برای هر دوشون زیر سوال بود و کسی راضی به این وصلت نبود. ۲ سال هم این رابطه عاطفی با همه مشکلاتش ادامه داشت...
حتی وقتی برادرم سر کار هم رفت و شرط پدرم برای داشتن درآمد برآورده شد، الان دیگه اون آدم با انگیزه ای نبود و نه سر کاری مداوم میموند و نه حقوقشاشو در راه درست مصرف میکرد و به ولخرجی افتاده بود...
بعد از چند سال سخت پر از بحث و دعوا و گریه و نذر و....برای همه خانواده، بلاخره فرجی شد و برادرم خودشو پیدا کرد. شرایطشو سروسامان داد و با فردی مناسب ازدواج کرد و همه چیز تقریبا رو به راه شده... خدارو شکر...
ولی می مونه اون چند سالی که بخاطر تنهایی ۳مفرط و نداشتن نقطه تلاش برای کار، از عمر برادرم هدر رفت... چند سالی که زندگی همه خانواده با دعوا و سردی گذشت...
هر چه فکر میکنم این اتفاقات اکثرش بخاطر اینه که بزرگتر هایی هستند که بلد نبودند با بچه هاشون رفیق و مانوس باشند. بزرگتر هایی که جوانهای الان رو با نسل خودشون مقایسه میکردند و نمیدونستند بچه هاشون تو چه جامعه ای دارند قرار میگیرند...
بزرگترهایی که حاضر نشدند به موقع کمی خرج کنند تا جوانشون به خطر ایمان و اخلاق نیفته، ولی دست روزگار باعث شد چندین برابر از آبرو و مال و آسایش خرج کنند تا جوانشون به راه بیاد...
ای کاش اگر والدین نمیتونن با بچه هاشون رابطه عاطفی بگیرند، حداقل وظیفه به حق فرزند رو که فراهم کردن شرایط ازدواج هست رو براشون محقق میکردند تا حداقل خودشون بعدها دچار سختی ها و عواقب سستی هاشون نشن...
خدا درجه شهید حسین همدانی رو بالاتر ببره. خانومشون میگفتن (نقل مضمون از کتاب خداحافظ سالار):
"یک روز بهم گفتن نظرت چیه برای پسرمون آستین بالا بزنیم؟"
گفتم: "آخه خودش هنوز چیزی به زبان نیاورده."
گفتن: "قبل از اینکه به زبان بیاره باید براش کاری کرد..."
🆔 @asanezdevag
#ایده_متن
خانوما این متن را پیشنهاد میکنم واسه مادرشوهراتون بفرستید:😉
پدر سه نقطه دارد
پسر سه نقطه دارد
دختر هم سه نقطه دارد
اما مادر هیچ نقطه ای ندارد
چون که نقطه نقطه ی وجودش را
وقف خانواده اش کرده است..
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔞 چه شد که #همجنس_گرایی در جهان گسترش پیدا کرد!!
❌ این تغییر ذائقه خطرناک توسط چه کسانی صورت گرفت❗️👆
🆔 @asanezdevag
❤️ #آغوش_درمانی ۳
👈ضعف در مهارت آغوش گیری در میان اعضای خانواده
مانع برقراری رابطهای گرم ،صمیمی و تنگاتنگ با اعضای خانواده میشود.
و طبیعی ست که به مرور بین اعضا شکاف و دوری رخ داده و چه بسا خانواده از هم میپاشد.😔
🆔 @asanezdevag
✨ در ازدواج دنبال واقعیتها باشید
چیزی كه میتواند تهدیدی برای ازدواج و رابطه شما باشد و تا مرز جدایی و یاخیانت هم پیش برود تنها یك چیز است و آن هم بهدنبال فانتزیهای غیرواقعی بودن در یك زندگی واقعی است.
البته عشق باید در جای جای خانهتان حضور داشته باشد اما عشقی كه از رویا گذشته و به واقعیت رسیده است.
قرار بگذارید تا خوبیهای رابطهتان را پیدا كنید، آنها را بنویسید و هر روز با صدای بلند بخوانید.
بهخودتان یادآوری كنید كه اگر همسر دوست شما گل سرخ روی زمین میریزد و یا شمع روشن میكند و حرفهای رمانتیك میزند،
همسر شما هم كارهای دیگری را انجام میدهد كه ممكن است كسی نداند اما شما بهخوبی میدانید
✍️فاطمه رمضانی
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۳۵۲ #ازدواج_در_وقت_نیاز #سبک_زندگی_اسلامی حدود ۱۰ سال پیش که برادرم سالهای اول دانشگاه
#تجربه_من ۳۵۳
#موانع_ازدواج
مدتی پیش خواستگاری داشتم که با واسطه به خانواده من معرفی شدن.
طی چند جلسه رفت و آمد و آشنایی که با هم داشتیم، متوجه شدیم که معیارها و اهداف مشترکی داریم ولی مادر ایشون از همون ابتدا مخالف بودن و دلیل معقولی هم نداشتن، به پسرشون میگفتن این دخترخانوم واقعا هیچ ایرادی نداره و فقط بهونه های الکی می اوردن، یه بار میگفتن پدر و مادر دختر خانوم مسن هستن، من دوس دارم پدر مادر عروسم، جوون باشن، یه بار میگفتن من دوس دارم با یکی از اقوام ازدواج کنی، یه بار میگفتن واقعا هیچ ایرادی نداره ولی به دلم نمیشینن و ...
اینو بگم که من و خانوادم الحمدلله از لحاظ اعتقادی، وجهه اجتماعی، تحصیلات و مادیات در سطح معمول هستیم و کمبودی نداریم(اینو از این جهت میگم که بدونین ایرادی وجود نداشت که مادر خواستگارم بخواد بخاطرش پسرشو منصرف کنه و صرفا به علت نظر و علاقه شخصی خودش مانع انتخاب پسرش شد).
بنا به درخواست خواستگارم من چند ماه صبر کردم که ایشون مادرشونو راضی کنن و به مادرشون گفتن حتی اگه فقط یک دلیل منطقی برای مخالفتشون داشته باشن، ایشون هم از انتخابشون منصرف میشن، اما مادرشون تنها جوابی که داشتن این بود که من مادر شما هستم و راضی نیستم، اگه میخوای با نارضایتی من زندگیتو شروع کنی برو پاپیش بزار...
نهایتا بعد از چند ماه ایشون به من گفتن که نمیتونن مادرشونو راضی کنن و همه چی تموم شد...😔
با این که من و ایشون بشدت به همدیگه علاقه داشتیم و معیار و اهداف و اعتقادات کاملا مشترکی داشتیم ولی بخاطر سلیقه شخصی مادرشون همه چی بهم ریخت و خراب شد...😔
الان چند ماه گذشته و با اینکه بعد از ایشون من چندتا خواستگار دیگه هم داشتم اما هنوز هم بشدت فکرم درگیر ایشون هست و همه رو با ایشون مقایسه میکنم... چون تا حالا هیچکدوم از خواستگارام انقدر معیارای مدنظر منو نداشته...😔
از همه ی پدر و مادرا عاجزانه خواهش میکنم که وقتی دختر یا پسرشون با عقل و درایت شخص مناسبی رو برای ازدواج انتخاب میکنن که واقعا مناسب همدیگه هستن، جای مخالفت راه رو براشون هموار کنن...
بخدا انصاف نیست که مثلا مادر آقا پسری یا مادر دختری براساس معیارا و آرزوهای خودشون دنبال عروس یا داماد بگردن... هر جوونی برای خودش معیار خاصی داره...
خانواده باید حمایت کنن و مشورت بدن ولی نباید نظرات خودشونو تحمیل کنن...
وقتی میبینن که بچه شون انتخاب مناسبی کرده نباید با ایرادای بنی اسرائیلی مانع ازدواجشون بشن...
و همینطور وقتی آقا پسری یا دختر خانومی انتخاب مناسب و شایسته ای داره نباید با مخالفت بقیه زود جا بزنه...
باید تلاش کنه بقیه رو راضی کنه، منظورم این نیست که خدایی ناکرده تو روی خانواده بایسته، منظورم اینه که با صبر و منطق و هر روشی که ممکنه متقاعد کنه خانواده رو... متاسفانه خواستگار من چون مذهبی بودن فک میکردن تو این مورد مخالفت با مادرشون یجورایی گناه محسوب میشه یا ممکنه دلشون بشکنه و زندگی آیندشون خراب بشه...
بخدا نه خدا راضیه نه خلق خدا که بخاطر حرفای خاله زنکی دو نفرو که دلبسته ی هم شدن از هم جدا کنن...
🆔 @asanezdevag
🔸 #سند۲۰۳۰یونسکو یک کاپیتولاسیون فرهنگی است!!
⭕️ چهارم آبانماه، سالروز اعتراض و افشاگری امامخمینی(ره) علیه پذیرش کاپیتولاسیون!
#کاپیتولاسیون_فرهنگی_اجتماعی
🆔 @asanezdevag
👼 #قند_عسل
🤱🏻 تربیت عاطفی : ترس از لوس شدن نوزاد3⃣
🍃 ابراز محبت و رسیدگی به نوزاد به دو علت باعث لوس شدن او نمی شود:
اولا ارتباط نزدیک با نوزاد، باعث می شود که والدین با خلقیات و نیازهای او آشنا شوند و در موقع مناسب به آنها جواب دهند.
ثانیا: رسیدگی به نوزاد، خواسته های او را تامین می کند و نوزاد به واسطه محبتی که میبیند به محیط زندگی و اطرافیان خود اعتماد پیدا میکند؛ این اعتمادبه نفس به او استقلال بیشتری می بخشد و در نتیجه راحت تر از والدین جدا می شود.
در واقع می توان نتیجه گرفت که خلاف آنچه تصور می شد، نوزادانی که جدا از والدین پرورش یافته اند، وابسته تر و لوس تر بار می آیند.
گوش دادن به توصیه های غلط، عواطف مادری را از بین می برد و در پیوند عاطفی مادر و نوزاد اختلال بوجود می آورد. پرورش نوزاد از روی دل بستگی و رسیدگی به نیاز های او، رابطه ی متعادلی بین والدین و نوزاد به وجود می آورد که حاصل آن کودکی با نشاط با رفتاری سالم و متعادل است.
📚 آمادگی برای زایمان و مراقبت از نوزاد، ویلیام سیرز، ص ۸۷_۸۹
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
#نکته
مهــم نیست ظاهـــر یک زن
چــه شکــلی است....!
و چگــونه به نظــر می رسد
زمـــانی که او....
واقعا اعتمــاد به نفـس کامـل دارد
زیبــــــاست....!
🆔 @asanezdevag