❇️ دوست شهید دارایی از رفیقش میگوید | از آغاز طلبگی تا شهادت
حجتالاسلام ابراهیم خسروی، از دوستان و همسایگان شهید حجتالاسلام محمدصادق دارایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد گفت:
◻️ یکی از دوستانم، روحانی مستقر روستای «بِزد» از توابع شهرستان تربت جام بود؛ با تشویقهای او ۶ نفر از نوجوانان و جوانان روستا از جمله شهید دارایی در سال ۱۳۹۰ به مدرسه علمیه صالحآباد تربت جام رفته و تحصیل خود را آغاز میکنند.
◻️ ...به دستور امامجمعه محترم مشهد بحث حاشیه شهر و استقرار طلاب مطرح شد، شهید دارایی در این طرح شرکت کرد و با استقرار در مسجد طفلان مسلم، فعالیت تبلیغی خود را در حاشیه شهر مشهد آغاز کرد.در مرحله اول چون این مسجد غریب بود آن را احیا و شروع کرد به شناسایی افراد مستمند اطراف مسجد؛ در مراحل بعدی نیز فعالیت خود را ادامه داد و بعد از مدتی مرکز نیکوکاری مسجد را راهاندازی کرد و افراد نیازمند را تحت پوشش قرار داد...
بیشتر بخوانید:👇
https://hawzahnews.com/xbG5j
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 | جزئیات حادثه حرم مطهر رضوی از زبان رئیس کل دادگستری خراسان رضوی
➖ عامل اقدام تفکرات تکفیری متهم بوده است.
➖ متهم پرونده یک نفر است و هیچگونه آشنایی قبلی با سه روحانی شهید و جانباز نداشته است.
➖ حمله به سه طلبه مشهدی کمتر از دو دقیقه صورت میگیرد.
https://hawzahnews.com/xbG9G
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸 #احکام_یک_دقیقه_ای_7
🌸 احکام به زبان ساده
🌸 انتخاب مرجع تقلید
@rouzane
✍️هویت و فرقهها
⭕در روند مطالعات آسیبشناسانه جریانهای #فرقه_ای، متغیرها و عناصر متعددی به عنوان ابعاد و موارد آسیب و خطرات فرقهها بر شخص و حیات اجتماعی مطرح شدهاست. یکی از مهمترین مسائل، مقولهی هویت است.
ارتباط میان هویت و فرقهها را از زوایای مختلف میتوان بررسی کرد:
🔸بسترسازی برای شکلگیری جریانهای فرقهای؛ یکی از شاخصهای ظهور و بروز فرقهها و گرایش افراد به معنویتهای نوپدید، احساس نارضایتی از هویت فعلی و تمایل به کشف و کسب هویتی تازه است. بر این مبنا، میتوان شکلگیری برخی جریانهای فرقهای را نوعی اعتراض به هویتهای موجود و تلاش برای بازسازی هویتها یا ایجاد هویتی نوین تلقی کرد. در حقیقت فرقهگرایی، نوعی تلاش برای هویتیابی نسل جدید در شرایط مدرن است.¹
🔸بنمایهی برخی جریانهای فرقهای؛ علت غایی ظهور بعضی فرقهها صرفاً تقابل با یک امر است، اعم از فرد، جریان، مکتب فکری و... . همین جنبهی تقابلی و ضدیتی است که شکلدهندهی هویت آنهاست. #افراطی_گری و تندروی در بعضی از فرقهها وجود دارد و این موضوع از طریق ضدیت با دیگران معنا مییابد و گاهی هویت خود را در نفی دیگران جستجو میکنند.²
🔸 تخریب، تحلیل، نفی یا نابودی هویت جمعی و فردی؛ جریانهای فرقهای با حضور و فعالیت خود، هویتهای فردی و جمعی را دستخوش مجموعه آثاری میسازند که همواره به عنوان یکی از مهمترین جنبههای خطرات فرقهها بر فرد و جامعه مطرح میباشد. برخی تکنیکها و فرآیندهای مربوط به جذب و عضوگیری، #شستشوی_مغزی و کنترل ذهن جاری و مشترک در جریانهای فرقهای، بنیان هویت را تحت تأثیر و از زوایای مختلف مورد هجمه قرار میدهد.
🔺همین امر است که نگرانیهایی را بابت بحران هویتی، چالشهای پیش روی آن و متعاقباً مباحثی چون امنیت هویت را در جوامع فرقهزدهی امروز مطرح ساخته است.
۱. مرضیه عابدی و محمدرضا کیخا، رابطهی قرائتهای افراطی از دین و اختلال در نظم و امنیت عمومی، مجموعه مقالات همایش ملی واکاوی قرائتهای افراطی از دین.
۲.همان
🔴مظلومنمایی، ابزاری برای #بهائیت
⭕️تا پیش از انقلاب اسلامی، بهائیت به رغم عدم رسمیت ظاهری، توانست در بسیاری از سطوح بالای حکومتی کشور، نظیر ارتش، دولت، دستگاه امنیتی، نهادهای اقتصادی، رادیو و تلویزیون، مطبوعات و... نفوذ پیدا کند که سوءاستفادهها و آسیبهای بسیاری از این نفوذ، به ملت ایران وارد شد.
↩️شکست مفتضحانه #فرقه بهائیت با پیروزى انقلاب اسلامى و از دست رفتن اهداف و جایگاهى که بواسطه نفوذ در دولت پهلوى و حمایت هاى بیگانگان از آن برخوردار بودند، موجب گردید تا بهائیت در مقابل جمهورى اسلامى از موضع مظلومنمایى وارد گردیده و در این راستا به هرگونه روشى تمسک جوید.
از گذشته تا به امروز، مظلومنمایی در بهائیت، به مثابه عملی از مناسک معنوی این تشکیلات محسوب میشود و حتی سرکردگان بهائی، پیروان خود را به انجام اعمالی توصیه کردهاند که آنها را مظلوم به نظر برساند. فرقی هم نمیکند دعاوی منجر به مظلوم دیده شدن، راست باشد یا دروغ. چه بسا خاطراتی از جداشدگان از این فرقه که از اقدامات عمدی بهائیت برای #پروپاگاندا و مظلومنمایی، پرده برداشته است.
🔺سازمان تشکیلاتی بهائیت، با اقدام به مظلومنمایی، علاوه بر اینکه احساسات انساندوستانه و شفقتبرانگیز مردم را تحریک کرده و قدرت چانهزنی خود را افزایش میدهد، سعی دارد:
🔸 وجههی ایران و جمهوری اسلامی را تخریب کند.
🔸 جنایات و خیانتهای خود به ایران و جهان اسلام را توجیه کند.
🔸 با جلب توجه جهانیان باعث جذب نیرو شود.
🔸 از امکانات مختلف مجامع بینالمللی بهره ببرد.
🔸 جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهد.
@ROSHANGARMEDIA
🔹مکانیسم شستشوی مغزی در #فرقهـها
🔻در بررسی عملکرد جریانهای نوظهور این سوال مطرح میشود که چگونه میتوان یک فرد را وادار کرد با اراده و اختیار خود، آزادی و اختیارش را تسلیم کند؟
🔺در واقع اختیار و آزادی انتخاب، ارتباط نزدیکی با «خود» دارند و منبعث از شخصیت ، هویت، آرزوها، خواستهها و اعتقادات فرد هستند. اگر «خود» را از محیط گذشته جدا کنیم، آن را به کلی از دنیای بیرون منزوی سازیم، به وی بقبولانیم که تمام گذشتهاش غلط بودهاست، رفتار، اعمال، منطق، فهم و شعور، خواستها، آرزوها و سرانجام تمام اصول و عقاید فرد، اشتباه یا #شیطانی بودهاند، اگر او را وادار سازیم شخصیت، احساسات و هیجانهای گذشتهاش را طرد و سرکوب کند و گفتمان تازهای به عنوان ماهیت عقیدتی و هویتی خود پذیرا شود، در فرد احساسات و هیجانات جدیدی ایجاد نماییم، در چنین صورتی، سوال این است که «خود» و هویت شخصی فرد کجاست که بر پایهی آن تصمیم خود را مختارانه گرفته باشد؟
↩️درست است که کسی هیچگاه به طور کامل نمیتواند هویت و شخصیت فرد دیگری را نابود کند، اما با بهکارگیری شیوههایی که اشاره کردیم میتوان آن را سرکوب کرد و بخش عمدهای از آن را تغییر داد.
⭕️در #شستشویـمغزی، بخشهای خوب هویت، شخصیت، رفتار و افکار شخصی فرد، مورد حمله قرار میگیرد. در واقع، «خود کهنه» در حالی که مجبور است بخشهای بد #شخصیتی، #هویتی و #رفتاری اش را نفی نماید، اما با تکیه بر بخشهای خوب و قابلقبول در محیط جدید و حتی چهارچوب گفتمان تازه، میتواند به حیات خود ادامه دهد. بنابراین رهبر #فرقه مجبور است برای کشتن «خود کهنه»، خوب و بد شخصیت، هویت و رفتار فرد را مورد حمله قرار داده و خواهان تغییر آن شود.¹
۱.مجتبی تمدنی، کنترل ذهن فرقهای، صفحه۹۲
@roshangarmedia
🔴تشدید اسلامستیزی در #فرانسه
💢کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه: حجاب اسلامی را مانند نبستن کمربند ایمنی جریمه میکنم.
«مارین_لوپن»، کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری فرانسه در کمپین انتخاباتی خود ابراز کرد: در صورت پیروزی در انتخابات، #حجابـاسلامی را در فرانسه، ممنوع و جریمه خواهم کرد و ممنوعیت حجاب در مدارس را به مکانهای عمومی تسری و گسترش خواهم داد.
⭕️مارین لوپن، رهبر حزب «تجمع ملی» است که در رتبه دوم نظرسنجیها (حدود ۲۰ درصد آرا در مرحله اول انتخابات) قرار دارد و دومین بخت انتخابات ریاست جمهوری فرانسه محسوب میشود.
لوپن خواستار برگزاری یک همهپرسی برای محدود کردن مهاجرت به فرانسه و همچنین ارائه یک لایحه به منظور مبارزه با #اسلامـگرایی «در همهجا» شدهاست.
این نامزد انتخابات فرانسه، روز پنجشنبه متعهد شد در صورت پیروزی در انتخابات برای مسلمانانی که در انظار عمومی روسری میپوشند جریمههایی صادر کند.
🔺لوپن در گفتگو با رادیو RTL توضیح داد که چگونه تعهد خود مبنی بر ممنوعیت حجاب در همه مکانهای عمومی عملی خواهد کرد و پلیس آن را مانند بستن کمربند ایمنی در خودروها اجرا میکند.
به نظر میرسد رویکردهای #اسلامـستیزانه فرانسه که در زمان مکرون به اوج خو رسید، وارد مرحلهای تازه خواهدشد و اقلیت بزرگ مسلمان در فرانسه با محدودیتهایی شدیدتر مواجه خواهندشد.
@roshangarmedia
⚛️رسوایی های «اوشو»
📆در دهه ۱۹۸۰، اعضای«#راجنیش»، #آشرام خود را در گرماگرم میدان مجادله با افراد محلی در اُرگون مرکزی یافتند.این جنبش توسط یک معلم مذهبی #هندی به نام «بهاگوانشریراجنیش» آغاز شده بود. راجنیش، افکاری را از شرق و غرب با هم ترکیب کرده و به معجونی سکرآور مبدل نموده بود و طی سالهای ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰، موفق به جذب هزاران پیرو و شاگردانی وفادار گشت که «#سانیاسین» نامیده میشدند. راجنیشیها، اغلب به خاطر پوشیدن لباسهایی در طیفهای زرشکی و رقصهای خلسهآمیز در تفکراتشان شهرت داشتند.
🔮راجنیش، ظاهری آراسته با ریش داشت و [وقتی سخنرانی میکرد] با ملایمت حرف میزد. او صاحب 93 اتومبیل رولز رویس بود و طبق نظر بسیاری، نمونه بارز یک #رهبر جذاب. بیشتر هوادارانش اهل غرب اروپا و ایالاتمتحده بودند. جنبش او بیشتر، جنبشی #روان_درمانی تجربی و فکری بود تا مذهبی. در سال ۱۹۸۱، راجیش و پیروانش به خاطر روابط جنسی، لباسهای نامناسب، استعمال #موادمخدر و عدم پرداخت مالیات، محل شکلگیری گروه در پونای(اکنوی پون) #هند را ترک و به ایالات متحده کوچ کردند و در نهایت در «رسوتای آنتهلوپ»(واقع در اورگون) ساکن شدند. درآنجا تصمیم به ساخت یک آشرام[معبد] بزرگ گرفتند اما به دلیل برخوردهای نامناسبی که با افراد محلی داشتند، بار دیگر رسوایی به بار آوردند.
📆باز هم رسواییها به سرعت منتشر شد. تا پاییز سال ۱۹۸۵، برخی پیشوایان اصلی آنها از #آلمان گریختند، بعدها بازداشت و به اعمال ناشایست متهم شدند. پس از اثبات اتهامات #تقلب در مهاجرت، شنود، طراحی مسمومیت عمومی با باکتری #سالمونلا، آتشزنی و یورش به مأموران دولتی، نفر دوم گروه راجنیش به نام «#آناندشیلا» مدت سه سال در یکی از زندانهای #آمریکا حبس شد. در نوامبر سال ۱۹۸۵، به دلیل نقض قوانین مهاجرت، بار دیگر راجنیش، دیپورت شد. این جنبش، اندکی پس از جدایی و مرگ مرموز پیشوای #مذهبی آن در اوایل سال ۱۹۹۰ در سن ۵۸ سالگی، تحلیل رفت. با این حال در دوران حاضر، جنبشی که از نو نامگذاری، احیا و بازسازی شده، مرکزی بسیار فعال در #هندوستان و دیگر نقاط جهان از جمله «سدونا»، «آریزونا»، «مارین کاونتی» و «کالیفرنیا» دارد. #راجنیش که خود را مدام بهروز میکرد و نامش را نیز تغییر میداد، در زمان مرگ خود را «#اوشو» نامید؛ نامی که اکنون بر آشرام«جدید» او گذاشتهاند؛ یعنی جامعه بینالمللی #اوشو یا آنچه اخیراً استراحتگاه #مراقبه اوشو نامیده میشود.
🍁در پاییز سال ۲۰۰۱، بار دیگر گروه راجنیش به واسطه علاقه شورانگیز آمریکا به #بیوتروریسم در خبرگزاریها مطرح شد. گروه راجنیش که حداقل برای بسیاری تا آن زمان، ناآشنا بود، در کتاب «#میکروبها» مورد بحث و بررسی قرار گرفت. کتابی که پس از واقعه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و حملاتی که موجب انتشار سیاهزخم شد، مورد توجه بسیار قرار گرفت و در گزارشهای تلویزیونی مختلف مطرح شد. این گروه در اولین #فاجعه مربوط به جنگهای بیولوژیکی در خاک ایالاتمتحده، دست داشت. اعضای گروه برای اثبات جایگاه #سیاسی خود در روستای اُرگون، دهها بوفه و میز سالاد را در حوالی «دیلز» به باکتری #سالمونلا آلوده کرده بودند تا افراد محلی را بیمار ساخته و مانع رأی دادن آنها شوند. هیچکس کشته نشد اما حدود 750 نفر به بیماریهای گوارشی و مشکلات جسمانی دیگر مبتلا گشتند.
https://eitaa.com/antihalghe
امیر جهاد با نفس...
🔻 رهبر انقلاب: «از اوایل انقلاب تا وقت شهادت، حقّاً و انصافاً جز خیر از این مرد [شهید صیادشیرازی] چیزی ندیدیم. آنچه در میدانهای جهاد از او بروز کرد، کارهای بزرگی بود؛ هم در میدان جنگ و هم بیرون از میدان جنگ. چیزی که مهمّ است، این است که یک نفر علاوه بر جنگ با دشمنان، در جهاد با نفس هم پیروز شود.» ۱۳۷۸/۰۲/۱۹
🌷 21 فروردین سالروز شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی
@maktabn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیانات آیتاللهالعظمی جوادیآملی: «حضرت خديجه سلام الله علیها فرهنگ عقلانیت را در فضای جاهلی پیاده کرد»
همایش ملی صدف کوثر
دی ماه ۱۳۹۵
________________
@HawzahNews
401-01-22 falahzadeh ahkam resandan dud va gobar ghaliz be gelu~1.mp3
780.8K
🎙| احکام "رساندن دود و غبار به گلو" در بیان حجتالاسلام فلاح زاده روز نهم ماه رمضان
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔆 چگونه احمق نباشیم! (1)
✍️ احتمالا شما هم در شبکه های مجازی خوانده اید که زیباترین مجری دنیا ایرانی است. یا اگر سارقان شما را مجبور کردند که رمز کارت بانکی تان را وارد کنید، آن را برعکس وارد کنید آنگاه پلیس می فهمد و به کمک شما می آید. یا دیوار چین از ماه دیده می شود. یا نام کرم بستنی (و در نتیجه آیس کریم) از کریم باستانی که در شهر ری یخ فروش می کرده گرفته شده.
وقتی با یک مطلب برخورد کردیم باید چیکار کنیم؟
نشریه گمان ۱۴ قاعده و سرنخ کاربردی برای تفکر انتقادی (موشکافانه) ارایه کرده که کمی آن را بازنویسی کردم.
1️⃣ اولین تست؛ منبع (رفرنس): آیا منبع معتبر دارد؟ این مطلب یا ادعا بر چه مبنایی است و از کجا چنین حرفی درآمده
2️⃣ کل ماجرا یا یک قطعه فیلم و تکه عکس: یک عکس همان قدر که به اندازه هزار خط نوشته حرف دارد میتواند هزار داستان تخیلی نیز درست کند. زاویه خاص فیلمبرداری، مشخص نبودن اتفاقات قبل و بعد از آن تکه جدا شده از فیلم، ربط دادن عکس به مطلب نامرتبط، دستکاری عکس و فیلم (فتوشاپ) و … فرصت را برای داستان سازی تخیلی ایجاد میکند. مثلا عکس کودکی که مار داخل سرش است.بعضی اصلا از روی یک عکس مخدوش، شروع می کنند و یک خبر می سازند!
3️⃣ اعلام زمانهای نسبی به جای ذکر تاریخ مشخص:
یکساعت پیش، دیشب، به تازگی، از فردا، آخرین دستاوردها و … برای مثال بیش از سه سال است که شایعه «به تازگی گوگل برای تغییر نام خلیج فارس رایگیری اینترنتی گذاشته». یا «آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی…»
4️⃣ دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا: عباراتی که نشان میدهد رازی مخوف یا سندی فوقمحرمانه کشف شده:شرکتهای دارویی برای کم نشدن سودشان نمیگذارند شما بدانید لیمو همه بیماریهای لاعلاج را درمان میکند! یا نامهی فوق محرمانه و مستقیم درباره زلزله تهران!
5️⃣ جملات خبری علمیطور، اما مبهم:
دانشمندان [سریع بپرسید کدام دانشمندان؟] کشف کردهاند که خوردن کره در ساعت ۱۲ ظهر باعث .... کدام پژوهش؟ چه سالی؟ نتایج آن در کدام نشریه علمی کجا منتشر شده؟ نمونه آماری چند نفر بوده است؟
6️⃣ آدم های بدون نام: هر جا شنیدید که گفته شد «کارشناسان معتقدند» یا «به گزارش شاهدان عینی» رد نکنید اما شک کنید.
7️⃣ ارجاع دروغین خبرهای ناشنیده به خبرگزاریهای بسیار مشهور و معتبر برای اعتبار بخشی به مطلب: در اینگونه مطالب به صورت خیلی کلی نوشته میشود منبع: سی.ان.ان یا بی.بی.سی. یا پلیس فتا. یا ارجاع به منابع غیرواقعی با اسمهای عجیب و غریب و پر ابهت: شبکه خبری Alien News فرانسه، شبکه آزادنگاران بدون مرز، تیم تحقیقاتی دکتر چوانگ در مرکز توکیو!
8️⃣ تحریک شدید احساسات از طریق اغراق در داستانهای غمانگیز، عکسهای دلخراش، تحریک حس وطن پرستی یا اعتقادات مذهبی و... نشانه اولیه برای دروغ بودن است.
🔘 ادامه دارد...
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
🔆 چگونه احمق نباشیم! (2)
9️⃣ عدم ارتباط منطقی و تخصصی منبع با متن: مثلا رئیس مرکز «قلب» ژاپن گفته است سیگنال موبایل برای «مغز» مضر است!
🔟 اینترنت و گوگل منبع نیستند! اینها ابزارهای جستجو هستند.
هر چیزی در آن پیدا شود درست نیست حتی اگر صد جا تکرار شده باشد.انگلیسی بودن یک مطلب هم به معنی معتبر بودنش نیست! انگلیسی زبان ها هم به اندازه ما استعداد گول خوردن دارند.
1️⃣1️⃣ «آیا میدانید»ها! نادانستههای کوچک و سطحی جهان آنقدر زیاد است که تشخیص راست بودنشان بسیار مشکل است. زیاد آنها را باور نکنید حتی اگر هم راست باشند تغییری در زندگی شما ایجاد نمی کنند.
2️⃣1️⃣ شاهدان غیبی! همه ما افرادی را دیدهایم که در دفاع از یک ادعای عجیب می گویند: «یکی از دوستانم با چشم خودش دیده!». برای احترام به شعور خودمان هم که شده درخواست کنیم با آن شخص سوم گفتگو کنیم.
3️⃣1️⃣ شیوه نگارش و سطح علمی بودن: اشتباه املایی و نگارش شتابزده و غیرحرفهای هم نشانه خوبی است.
4️⃣1️⃣ زیبایی مساوی صحت نیست: داشتن عکسها و ظاهر گرافیکی زیبا یا تدوین یک ویدئوی حرفهای دلیلی برای درست بودن آن نیست. بسیار دیده شده برای مطالب چرند تصاویر گرافیکی زیبا یا حتی ویدئو ساخته اند و افراد فریب ظاهر آن را خورده اند.
✍️ تجویز راهبردی برای وقت خود ارزش قائل باشیم و اصولا به هر چیزی گوش نکنیم و مطالبی را بخوانیم که فکر می کنیم هم درست باشد هم بدردبخور. برای شعور خود ارزش قائل باشیم و اجازه ندهیم دیگران هر ادعای غلطی را به ما بفروشند. برای زمان و شعور جمعی نیز ارزش قائل باشیم و سواد رسانهای و تفکر انتقادی را توسعه دهیم.
✍️ برای تربیت نسل توسعه آفرین، باید به تفکر انتقادی مجهز شویم تا در مقابل زودپذیری، تلقین پذیری، القاء پذیری، خرافه پرستی، فرمان برداری، شخصیت پرستی و تقلید و سلطه گری و سلطه پذیری بایستیم.
✍️دکتر مجتبی لشکر بلوکی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
#جهاد_تبیین 8️⃣4️⃣
🔆 بودجه شهرداری برای ترویج روزه داری یا روزه خواری؟
👨🍳دستپخت جدید شهرداری اصفهان، در ماه مبارک رمضان با برگزاری جشنواره غذا در پر رفت و آمدترین مرکز شهر (چهارباغ)
👩🏭حجاب نامناسب غرفه داران از طرفی و تعارف غذا توسط آنان به مردم #قبل_از_افطار و عدم مدیریت مسئولین، مورد نقد و مطالبه جدی مردم شهر شهید پرور اصفهان گردیده است.
❓اینجا چند سوال جدی مطرح میباشد:
1️⃣ آیا شهردار، مشاوره مذهبی جهت بهره گیری در برنامه های مذهبی ندارد، که شاهد چنین بی مدیریتی و کج سلیقگی نباشیم؟
2️⃣ آیا قانون مجازات روزه خواری برای مردم عادیست و هنجارشکنان ادارات از این امر مستثنی هستند؟
3️⃣ آیا اجرای چنین برنامه ای بعد یا زمان افطار، به ترویج بیشتر فرهنگ افطاری و ماه مبارک رمضان نزدیکتر نبود؟
✍️ در نهایت امید است تدابیر لازم در جهت عدم تکرار چنین وقایعی اندیشیده شده و مسیولین ذیربط با اقدامات لازم، به اصلاح این امر بپردازند.
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت رحیمپور ازغدی از برخی اختراعات و اکتشافات دانشمندان مسلمان که غربیها به اسم خود ثبت کردهاند!
دیدار «قاضیزاده» با طلبه مجروح حادثه حرم رضوی
🔺رئیس بنیاد شهید در دیدار با «پاکدامن» مجروح حادثه تروریستی حرم مطهر رضوی:
🔹با شهادت دو طلبه جهادگر مسئولیت سایر روحانیون طلبه از قبل بیشتر شده است و روحانیون طلبه جهادگر باید راه این شهیدان را ادامه دهند.
🔺حجتالاسلام پاکدامن:
🔹 این اتفاق باعث عقبنشینی من در مسیر خدمت نخواهد شد و قویتر از قبل در مسیر ولایت به فعالیت خود ادامه خواهم داد.
پنج ویژگی قرآنی حضرت خدیجه کبری.pdf
902K
🔖فیش منبر 🔖
#حضرت_خدیجه سلام الله علیها
💠پنج ویژگی قرآنی حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها 💠
#استاد_رفیعی
1⃣عقل و درایت
2⃣موحد بودن
3⃣ولایت پذیری
4⃣شجاعت
5⃣ایثار
🔻دهم ماه مبارک رمضان وفات حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها
#ماه_مبارک_رمضان
❌ شبهه
هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در دوزخ آن دنیا چه سودی برای مردم ستم دیدهی این دنیا دارد! نیچه
✅ پاسخ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم را در عکس نوشته فوق ببینید.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
4_5949404860381137650.mp3
18.41M
خیلی خیلی عالیه 👆👆👆
هزار بار هم گوش کنیم جا داره👆👆👆
آیا این چنین نگاهی نسبت به حضرت خدیجه سلام الله علیها داریم👆👆👆
@maktabn