#نام_آوران_ایران
#فاطمه_توانایی (اولین پرستار زن ایرانی)
۲۸ آبان امسال مصادف است با ولادت حضرت زینب(س) که بهنام «روز پرستار و بهورز» نامگذاری شده. ازاینرو، یاد میکنیم از اولین زن عرصه پرستاریِ نوین ایران: «فاطمه توانایی».
اولین آموزشگاه پرستاری ایران سال 1295 در ارومیه تأسیس شد. قبلتر در 1272، تنها مرکزی که آموزش پرستاری را برای زنان ارائه میکرد، بیمارستان «پرزیترین» آمریکاییها در تهران بود. بعدازآن، مدارسی در رشت، همدان، ارومیه و کرمانشاه آغازبهکار کردند. سال 1310، او در آموزشگاه پرستاری شهر رشت ثبتنام کرد و سال 1314 بهعنوان اولین پرستار زن، فارغالتحصیل؛ و اول در بیمارستان «دکتر فریم آمریکایی» و بعد در بیمارستان «پورسینا» مشغولبهکار شد.
تهران در آموزش پرستاری پیشگام نبود. این کار اولین بار در سال 1294 شمسی در شهر ارومیه آغاز شد. در آن زمان مبلغان مسیحی در ارومیه زندگی می کردند و مدرسه پرستاری تأسیس کردند. اما هیچ دختر ایرانی در آن مدرسه تحصیل نکرد. ظاهراً اولین دانشکده پرستاری در ایران در آبادان و سپس در همدان تأسیس شد.
اما یک بیمارستان آمریکایی در تهران وجود داشت و در آن بیمارستان با 172 تخت، پرستاران آمریکایی از بیماران مراقبت می کردند. با وجود اینکه در این بیمارستان به زنان داوطلب آموزش پرستاری داده شد، هیچ سابقه ای از آموزش هیچ کدام از زنان ایرانی در این بیمارستان وجود ندارد.
ماجرا به همین منوال ادامه دارد تا اینکه علی اصغر حکمت، وزیر آموزش و پرورش دوره پهلوی اول، دکتر جهانشاه صالح را مأمور تأسیس اولین آموزشگاه پرستاری در ایران کرد. این کار ابتدا در تهران در بیمارستان وزیری (نجم آبادی) در خیابان حافظ انجام شد، اما چون این بیمارستان به خوبی آماده نبود، مدرسه به بیمارستان خیابان ژاله منتقل شد. دوره آموزشی پرستاری سه سال طول می کشید.
گام اساسی دیگر برای آموزش پرستاری در تهران در اردیبهشت 1326 برداشته شد. 10 زن در محلی به نام مدرسه هنر دخترانه آموزش های لازم را دیدند و در سال 1329 برای پرستاری به بیمارستان ها و درمانگاه ها رفتند. این را باید یکی از موفقیت های بزرگ دولت آن زمان دانست. زیرا انگیزه برای برداشتن گام های دیگر را فراهم می کند و نیازی به مستشاران خارجی ندارد
کار قابل توجه دیگر این است که جمعیت شیر و خورشید سرخ در ایران از سازمان بهداشت جهانی خواستند تا در سال 1335 خورشیدی کارشناسان خود را به ایران بفرستند و طرحی برای گسترش دانشکده های پرستاری در کشور ارائه دهند. یک سال بعد «انجمن خواهران روستایی» تأسیس شد. در حال حاضر داشتن مدرک لیسانس برای پذیرش در دانشکده پرستاری الزامی است. بعدها در سال 1337 دوره سه ساله دانشکده معادل لیسانس پرستاری در نظر گرفته شد.
سرانجام در سال 1339 هجری شمسی با بازگشت دختران و پسرانی که برای تحصیل در رشته پرستاری حرفه ای به آمریکا، کانادا و انگلیس اعزام شده بودند، سازمان نظام پرستاری کشور استقلال یافت و آنان جایگزین مشاوران خارجی شدند
وقتی صحبت از آموزش پرستاری در ایران می شود، نمی توان فاطمه توانایی، اولین پرستار کشور را فراموش کرد. او تحصیلات پرستاری خود را در بیمارستان آمریکایی Missinore رشت به پایان رساند. به دلیل توانایی او در شروع کار و تعهدش به پرستاری، او برای ثبت نام به یک بیمارستان آمریکایی رفت.
خانم نیکلسون، مدیر مدرسه، خطاب به این خانم جوان گفت: «یک پرستار باید تفریح و معاشرت دیگران را فراموش کند و در حین انجام کار خود هرگز به فکر خانواده خود نباشد. حتی اگر بدبختی به آنها برسد. یک پرستار باید مهربان و بردبار باشد و بداند که مال خودش نیست.”
بعد دو هفته به فاطمه فرصت داد تا خوب فکر کند و تصمیم بگیرد. بعد گذشت این زمان فاطمه توانایی در میان دو یا سه پرستار داوطلب که همگی مسیحی بودند، وارد دفتر خانم نیکلسون شد. خانم توانایی نمی تواند به راحتی چنین تصمیمی بگیرد. در آن زمان کار پرستاری کوچک تلقی می شد و افراد کمی بودند که این عشق و مدارا را داشتند و خودشان به کار می گرفتند.
چند سال بعد فاطمه توانایی به تهران و ملاقات دکتر رفت. جهانشاه صالح و به درخواست وی سرپرستی بیمارستان نسوان را بر عهده داشت که به نام بیمارستان صالح نامگذاری شد. صالح که پزشک ارشد نیز هست، در اولین جلسه به توانایی های شگفت انگیز فاطمه توانایی پی برد و دانست که از پس وظایف سخت یک پرستار برمی آید. صالح از کاری که کرد پشیمان نشد و فاطمه توانایی به خوبی توانست کارش را انجام دهد. تا آنجا که او را «بلبل ایرانی فلورانس» خطاب کردند. نایتینگل اولین پرستار بریتانیایی بود که به نجات بسیاری از قربانیان جنگ از مرگ کمک کرد
زمانی که به تاسیس دانشکده پرستاری در کشور اشاره می کنید، ذکر این نکته ضروری است که اولین “هفته پرستاری” در ایران در سال 1336 از 25 تا 22 اردیبهشت ماه برگزار شد. تلاش های فراوان در این سالها منجر به تأسیس دانشکدههای پرستاری و پرستاران تربیت کرده شد که از ابتدا مایه مباهات مردم ایران بودند.
@ayeha313
خدای خوبم🙏
شکر، برای عطر خوش زندگی
شکر و هزاران شکر
برای وجود ارزشمند عزیزانم❤️
شکر، برای سلامتی جسم و جان
شکر، برای رزق و روزی حلال و بینیازی
شکر بخاطر دوستان خوبم❤️🩹
مهربانا❤️🩹
در آخرین یکشنبه آبان مـاه
چتر رحمتت را بر سر دوستانم
همیشه باز نگه دار و
بهترین تقدیرها را برایشان رقم بزن🙏
آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏
@ayeha313
🌸 امیرالمؤمنین علیهالسلام
🍁 اِنْ عَقَدْتَ ايمانَكَ فَارْضَ بِالْمَقضىِّ عَلَيْكَ وَ لَكَ وَ لا تَرْجُ اَحَدا اِلاَّ اللّه َوَ انْتَظِرْ ما اَتاكَ بِهِ الْقَدَرُ،
اگر ايمانت را محكم كرده اى ، به خواست خدا خشنود باش ، چه به زيان تو باشد و چه به سود تو ، و به هيچكس جز خدا اميد نداشته باش و در انتظار چيزى باش كه خداوند برايت پيش مى آورد.
📚مختصر بصائر الدرجات، ص ۱۳۹
@ayeha313
یکی از ملاکهای هم رتبه بودن، دیانت است.
.
⭕️چرا این قدر بر دیانت تاکید شده است؟
.
به دو دلیل:💠
۱. یکی اینکه اگر خانم و آقا متدین باشند ، در مسیر تکامل الهی ، میتوانند به همدیگر کمک کنند .
.
فردای پس از ازدواج،پیامبر خدا از حضرت علی پرسید : علی جان فاطمه را چگونه دیدی ؟
آقا عرض کردند:
🍀 فاطمه چه خوب یار و همکاری است بر طاعت الهی ..
۲. در تنش ها زندگی ، به یکدیگر ستم نمیکنند.
فردی می خواست دخترش را شوهر بدهد ، پیش امام حسن عسگری (ع) رفت و
گفت : دخترم را به چه کسی بدهم ؟
آقا فرمودند : به مرد متدین بده .
زیرا اگر دوستش داشته باشد اکرامش میکند و اگر مورد غضبش قرار بگیرد ، به او ستم نخواهد کرد .
@ayeha313
❗️سوال
در اماکن عمومی یا در منزل، انسان چشمش بطور اتفاقی به نامحرم می افتد که حجاب خود را کاملا رعایت نکرده؛ حکم اینگونه نگاه ها چیست؟
🔰پاسخ:
آن چیزی که حرام است نگاه کردن است نه نگاه افتادن؛ لذا انسان آنچه را که به طور اتفاقی می بیند اشکال ندارد ولی بلافاصله نظر را برگرداند تا حکم نگاه کردن پیدا نکند.
#احکام_دین
#دفتر_استفتائات_رهبری
کمبود حداقل ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
◽️سازمان نظام پرستاری:برآورد میشود که حداقل با کمبود ۱۰۰ هزار نفر نیروی پرستاری مواجه باشیم.باید به ازای هر تخت بیمارستانی، به طور میانگین ۲.۵ نفر گروه پرستاری در کشور داشته باشیم اما در حال حاضر به طور متوسط کمتر از یک پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی داریم.
◽️به طور میانگین یک پرستار به ازای هر ساعت اضافه کاری، مبلغی معادل ۱۵ هزار تا ۳۵ هزار تومان دریافت میکند!
+ ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار مبارک😍
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰جوانان مسلمان چگونه می توانند از زندگی حضرت زینب (س) الگو بگیرند؟
✍️پاسخ:
✅ در الگو قرار دادن شخصیتی در زندگی، و برای بهره گیری از صفات و ویژگی هایش، سه مسئله مورد توجه اساسی و محوری است:
۱. شخص الگو،
۲. الگو گیرنده (کسی که دنبال الگو و مقتدا است)،
۳. چیزهایی که باید الگو برداری شود.
جوانانی که می خواهند حضرت زینب (س) را الگوی خویش قرار دهند، ضروری است، ابتدا آن حضرت را بشناسند، از ویژ گی ها و خصایص اخلاقی و برنامه ها و اهدافی را که آن حضرت در زندگی به آنها اهتمام می ورزید، آگاهی پیدا کنند، سپس با شناخت کامل آنها را سر لوحه زندگی خویش قرار داده، تا بتوانند با تأسی و اقتدا به این بانوی قهرمان و نمونه، یک زندگی سالم و با سعادت داشته باشند.
برخی از مهم ترین خصایص و صفات بارز حضرت زینب (س) که برای تأسی و اقتدای جوانان ضروری است، از این قرار است:
۱. علم و دانش
۲. ایمان
۳. فهم بالای سیاسی و اجتماعی
۴. شناخت تام و کامل نسبت به اهداف نهضت حسینی و ارزش های معنوی این قیام
۵. اطاعت و پیروی از امام (ع)
۶. تقدیم فرزندان در راه نهضت حسینی
۷. حقیر و کوچک نمودن طاغوت ها
۸. صبر و مقاومت در برابر مشکلات و مصائب
۹. تبلیغ و روشنگری از قیام کربلا و تحکیم آن
بر جوانان مسلمان است، به این صفات حضرت؛ یعنی تحصیل علم، صبر، شجاعت، شناخت مسئولیت، تبلیغ دین، اطاعت و پیروی از امام و ... اقتدا کنند، تا آنان نیز در سایه الطاف الاهی بتوانند زندگی توأم با موفقیت و سعادت داشته باشند.
@ayeha313
❌ شبهه
وقتی کاروان اسرای کربلا را به شام می بردند به فلسطین که رسیدند مردم فلسطین با سنگ به استقبال آنها آمدند حضرت زینب آنها را نفرین کرد و گفت تا روز قیامت سنگ از دستتان نیفتد اسرار شیعه ص ۶۹
✅ پاسخ
🔹اولا کتابی به نام اسرار شیعه نداریم. از همین باید فهمید که این نقل دروغ و شیطنتآمیز است.
🔹 ثانیاً هر طور حساب کنیم کاروان اسرای کربلا در مسیر کربلا تا شام اصلأ وارد فلسطین نشدهاند چون همانطور که در نقشه فوق مشخص است، فلسطین بعد از دمشق قرار دارد.
🔹دشمنان برای همهی سلیقه های ایرانی دروغ و شایعه درست میکند: برای ملیگراها شعارهایی مانند «نه غزه نه لبنان» و برای مذهبی ها دروغهایی مانند دروغ فوق!!
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام اثر: #عزرائیل نویسنده: #نیما_اکبر_خانی موضوع: رمان جنایی
#درباره_ی_کتاب
عزرائیل جلد اول (کهنه سرباز)؛ تریلر زیرمجموعهای از ژانر جنایی است. تمرکز اصلی آن بر خلق هیجان، طرحهای پر از تعلیق و پیچش، اطلاعات دقیق و نوعی واقعگرایی سخت توام با خشونت است. رمانی که دغدغهاش عریان کردن لایههای عمیق جنگ و سیاست و امنیت است. رمانی که قصدش میخکوب کردن خواننده و نشان دادن فضایی تازه که تاکنون کمتر کسی آن را تجربه کرده است.
عزرائیل روایت مبارزه دورادور حمیدرضا هدایتی- سرگرد حفاجا- و علی علیزاده-قاتل مرموز- است. جغرافیای این مبارزه از شرق در تهران تا نیکوزیای قبرس در غرب است. داستان از ماجرای چند قتل در تهران و دوحه شروع میشود و ادامه پیدا میکند.
رمان نیما اکبرخانی تنها محدود به اتفاقات هیجانانگیز نمیشود. او به سراغ پشت پرده اتفاقات مهمی میرود و حواشیای را بیان میکند که قدمت برخیشان چهل ساله است!
@ayeha313
#عصمت_بانو_زینب_سلام_الله_علیها
🤔#پرسش
❔پرسشی بسیار مطرح می شود که آیا حضرت زینب سلام الله معصوم بوده اند یا خیر ! لطفا در این زمینه روشنگری فرمایید ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌ما اگر چه دلیلی نداریم که بانو زینب ، سلام الله علیها ، آن عصمت موهبتی را که برای انبیاء و امامان قائلیم که علاوه بر گناه ، شامل خطا و سهو و نسیان از بدو تولد می شود را حائز بوده اند ، اما دلیل قطعی داریم که ایشان هیچ گاه اهل گناه و معصیت نبوده اند و به این معنا ، معصوم از گناه و عصیان خداوند بوده اند .
❕بی شک کسی که امام سجاد ع در وصف او می گوید ؛
«َأَنْتِ بِحَمْد ِاللَّهِ عالِمَةٌ غَيْرُ مُعَلَّمَةٍ، فَهِمَةٌ غَيْرُ مُفَهَّمَةٍ » « خداى را سپاس كه تو عالمه تعليم نديده و خردمندِ خرد نياموزيده اى».
📚الاحتجاج : ج 2 ص 305 _ بحار الانوار ج 45 : ص 164
❕چنین کسی که تحت تعلیم و الهام مستقیم خداوند بوده اند ، انسان برگزیده ای است که هیچ گاه عصیان الهی را نمی کند .
👌همینطور ، آنچه در فضیلت این بانوی بزرگوار ، نقل شده است ، همه حاکی از علو شأن و مقام ایشان است ، و برای ما این نکته را یقینی می کند ، که چنین فردی با آن مقام رفیع ، هیچ گاه اهل عصیان الهی نبوده اند و معصوم از گناه بوده اند .
❕نام مبارك ایشان به وسيله جبرئيل عليه السّلام بر رسول خدا ص عرضه شد و پيامبر ص فرمود ؛
« وصيت مى كنم حاضران و غائبان را كه حرمت اين دختر پاس داريد؛ همانا وى به خديجه كبرى س مانند است. »
📚رياحين الشريعه : ج 3 ص 38
❕از نظر فصاحت و بلاغت اين بانوى گرامى، تمام فصحا و بلغا اعتراف دارند كه هرگاه لب به سخن مى گشود گويا على ع سخن مى گفت. مرتبه عفت و عصمت و عقل و دانش آن بانوی بزرگ ، آن چنان است كه قادر به گزارش آن نيستيم.
👌 سيد بن طاووس مى نويسد ؛
« آنگاه كه حسين به شهادت رسيد، زينب س فرياد زد: «يا محمّداه صلّى عليك مليك السّماء هذا حسين مرمّل بالدّماء منقطع الاعضاء و بناتك سبايا إلى اللّه المشتكى و الى محمّد المصطفى و الى علىّ المرتضى و إلى فاطمة الزهراء و إلى حمزة سيّد الشّهداء يا محمّداه هذا حسين ...» « اى محمد ، فرشتگان آسمان بر تو درود فرستند، اين حسين است كه آغشته به خون و اعضايش قطع شده است و اين دخترانت هستند كه اسير شده اند. به خدا و محمد مصطفى و على مرتضى و فاطمه زهرا و حمزه سيّد الشهدا شكايت مى برم. اى محمد. اين حسين است. »
📚اللهوف علی قتلی الطفوف ، ص 37
❕در ايمان و فداكارى در راه دين و جهاد چندان شوقى داشت كه با تمام وجود در كنار امام و پيشوايش ابا عبد الله عليه السّلام بود و پسرانش را در راه دين و برادرش هديه كرد.
👌 زينب س چنان صبور و شكيبا بود كه در طول تاريخ همه را به تعجب واداشته است و در حقيقت از آغاز خلقت تاكنون هيچ زنى به حلم و بردبارى او مشاهده نشده است.
❕ وى در مقامى بود كه توانايى حفظ اسرار امامت را داشت و حسين عليه السّلام هنگام شدت بيمارى زين العابدين، مطالبى به زينب عليها السّلام فرمود و آن بانو داراى منزلت نيابت امامت گرديد.
📚محدثات شیعه : ص 194
❕شيخ صدوق به دو سند از احمد بن ابراهيم روايت كند كه پس از شهادت امام عسكرى عليه السّلام از حكيمه بنت محمد بن على عليهما السّلام، پرسيدند ؛
« شيعه به كه رجوع كند؟ فرمود: به ام ابى محمد عليه السّلام . پرسيدند زنى مورد وصيت است؟ حكيمه گفت: آن حضرت به حسين عليه السّلام اقتدا كرده است كه به خواهرش زينب بنت على عليه السّلام وصيت فرمود. »
« ان الحسین بن علی ، اوصی الی اخته زینب بنت علی بن ابی طالب فی الظاهر ... »
📚کمال الدین : ج 2 ص 501 _ 507
❕زينب عليها السّلام در عبادت، زهد، تقوا، جود و سخا سرآمد زنان زمان خويش بود. از مال و زينت و آسايش منزل همسرش چشم پوشيد و براى انجام دادن وظيفه به همراه برادرش رهسپار بيابانها شد.
👌ایشان در خضوع، خشوع، عبادت و بندگى، وارث مادر گرامى و پدر بزرگوارش بود. اكثر شبها را به تهجد صبح مى كرد و دائما قرآن تلاوت مى فرمود، حتى شب يازدهم محرم با آن همه فرسودگى و خستگى و ديدن مصيبتها، به عبادت مشغول شد؛ چنانكه حضرت سجاد عليه السّلام مى فرمايد ؛
« در آن شب ديدم عمه ام در جامه نماز نشسته و مشغول عبادت است »
📚ریاحین الشریعه ج 3 ص 62
❕ایشان به قدری مقام و قرب در نزد خداوند داشتند که امام حسین ع ، در هنگام وداع با ایشان ، فرمودند که در نافله شب خود ، برایشان دعا کنند ؛
« إنّ الحسين عليه السّلام لمّا ودّع اخته زينب عليها السّلام وداعه الأخير قال لها: يا اختاه، لا تنسيني في نافلة الليل »
📚عوالم العلوم و المعارف والأحوال من الآيات و الأخبار و الأقوال (مستدرك سيدة النساء إلى الإمام الجواد، ج11-قسم-2-فاطمةس، ص ، 954
@ayeha313
🌸پـروردگارا
✨امــروزم را چون هـرروز
🌸بانام توآغـاز می کنم
✨صبحی چنین خنک
🌸ازچشمه های جان آفرین جبروت!
✨ای تنهـا معبـود!
🌸چشم دلم رابگشامی خواهم
✨ازنسیمِ خنک صبحگاهان
🌸سبک تر باشـم
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
@ayeha313
امیرالمومنین امام علی عليه السلام :
الغِلُّ يُحبِطُ الحَسَناتِ
بدخواهی و بد اندیشی ، ثواب كارهاى نيک را از بين مىبرد.
منبع ؛ 👇
📙غررالحكم حدیث۶۴۲
@ayeha313
سوال -👈 درباره کفویت و همتایی توضیح دهید .
پاسخ - 👈اولین بحثی که در ازدواج مطرح می شود ، مسئله کفویت است و آن بخاطر اهمیتش می باشد .
اگر ما این ملاک ها را رعایت کنیم ، مشکلات در مسیر ازدواج و راه زندگی خیلی کم تر خواهد شد .
قبلا اصل کفویت مطرح شد ولی حالا این ملاکها چی هستند؟ این ملاک ها خیلی مهم هستند . یکی از این ملاکها دیانت است . البته مخاطب ما در این بحث متدینین هستند . خانم متدین باید با آقای متدین ازدواج کند .
حالا اگر فاصله ، دو سه نمره باشد اشکالی ندارد . ولی اگر فاصله زیاد باشد ، ما اصلا صلاح نمیدانیم .این ها مشکل ایجاد میکند . اینکه ما دیانت را اول مطرح میکنیم ، بخاطر تاکید اولیاءالله است .
رسول گرامی فرمودند (ع) :
اذا جاء کم من ترضون خلقه و دینه فزوجوه . اگر برای دختر شما خواستگاری آمد که از اخلاق و دینش راضی بودید ، دخترتان را به ازدواجش درآورید . و اگر شما این کار را نکنید فتنه و فساد بزرگی در جهان رخ خواهد داد . معلوم است که قضیه خیلی مهم است که طرف ما باید در ازدواج متدین باشد . در اینجا خانم و آقا فرقی نمیکند .هر دو باید به این نکته توجه کنند . این دو میخواهند با هم زندگی کنند . پس هردو باید متدین باشند . اگر یکی متدین است و یکی متدین نیست با هم ازدواج نکنند یا اینکه بگویند : طرف متدین دست طرف غیر متدین را می گیرد و بالا می برد ، این درست نیست . و همین باعث تنش در زندگی خواهد بود . و یک نکته مبهم در این جا این است که منظور ما از دیانت ، دیانت واقعی است نه ظواهر دین . مورد داشتم و متاسفانه کم نبوده که خانم ، آقای اهل نماز و مسجد و بسیج را متدین حساب کرده است و دیگر نرفته ببیند که به واقع متدین است یا نه . غالبا کسانی که در مسجد نماز میخوانند ، متدین هستند ولی چون مسئله مهمی است ، ما میگوییم احتیاط کنید . اکتفا نکنید . خانم میخواهند با آقا ازدواج کنند صرف اینکه آقا ، نماز خوان و هیئتی است کافی نیست و باید تحقیق شود . دین واقعی ، پرهیزگاری ، حیا ، حجب ، عفت ، امانت داری ،پاکدامنی عمل به احکام شرایع دینی است . این ها خیلی مهم است .امام صادق (ع) فرمودند : کسی که حیا ندارد ، دین ندارد . چرا این قدر بر دیانت تاکید شده است . به دو دلیل ، یکی اینکه اگر خانم و آقا متدین باشند ، دست هم دیگر را می گیرند و در مسیر تکامل الهی ، میتوانند بهمدیگر کمک کنند . وقتی حضرت علی (ع ) با حضرت فاطمه (س) ازدواج کردند . حضرت محمد (ص) چند روز بعد به دیدار آنها رفت و از حضرت علی (ع) پرسید : علی جان فاطمه را چگونه دیدی ؟ آقا فرمودند : نعم العون علی طاعة الله فاطمه چه خوب یار و همکاری است بر طاعت الهی . این یک نکته که تاکید بر دیانت است . و دلیل دوم اینکه اگر طرفین دیانت داشته باشند ، در تنش ها زندگی ، به یکدیگر ستم نمیکنند . فردی میخواست دخترش را شوهر بدهد ، پیش امام حسن عسگری (ع) رفت و گفت : دخترم را به چه کسی بدهم ؟ آقا فرمودند : به مرد متدین بده . زیرا اگر دوستش داشته باشد اکرامش میکند و اگر مورد غضبش قرار بگیرد ، به او ستم نخواهد کرد .
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسازی_پله
با استفاده از کفپوش های چسبی
@ayeha313