بابازی، الگونمایی فعالان بازی
❇️ #دنیای_بازی
مقالات و گفتگوهای کارشناسی
8⃣ چکیده #مقاله با موضوع جایگاه #بازی_درکتابخانه ها، با رویکرد معرفی روز جهانی بازی در کتابخانه
🔶 #کتابخانه ها مکانی برای اشتراک گذاری #فرهنگ و #اطلاعات هستند. #بازی ها به عنوان یکی از نمادهای فرهنگ در #جامعه هستند که معمولا افراد آن را بصورت دسته جمعی تجربه می کنند. بازی ها موجب پرورش #ذهن ، افزایش #مهارت های مهم زندگی از جمله #اجتماعی شدن و #سواد_سیستمی می شوند.
🔷 قدمت بازی ها به اندازه #تاریخ فرهنگ بشری است. بازی ها از هرنوعی که باشند بخشی از فرهنگ را تشکیل می دهند و هر روزه بر اهمیت آنها در جامعه افزوده می شود. روز بازی درکتابخانه رویدادی #جهانی است که هرساله در ماه #نوامبر برگزار میشود. همه انواع کتابخانه ها در سراسر دنیا به صورت مستقل می توانند در این رویداد شرکت کنند. بازیهای رومیزی، ویدیوئی و شبیه سازی شده از جمله بازی هایی هستند که کتابخانه ها در روز بازی اجرا می کنند. انجمن #کتابداری آمریکا، انجمن کتابداری و اطلاع رسانی استرالیا و موسسه #نوردیک ،حامیان اصلی برگزاری این رویداد جهانی هستند. از این سو، مقاله حاضر با هدف معرفی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی به عنوان مکانی که دارای پتانسیل فراوان برای برگزاری روز بازی در جامعه است، قصد دارد با معرفی روز جهانی بازی در کتابخانه، روشهای جدیدی که کتابخانه ها در ارتقای فرهنگ بازی و #آموزش در پیش گرفته اند را مطالعه کند.
🔶در این مقاله بعد از مقدمه و بیان مساله به سرفصل های موضوعی زیر پرداخته می شود :
🔻انواع بازی ها
🔻انواع تجربه های بازی
🔻بازی در انواع کتابخانه ها
🔻معرفی روز جهانی بازی در کتابخانه
🔻برگزاری روز بازی در کتابخانه
🔻کتابداران و روز بازی
نویسندگان:
🔹محمد حسن سلطان پور ، کارشناس علم اطلاعات و دانش شناسی
🔹کبری پاشازاده، کارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی
✅ جهت دریافت فایل کامل مقاله به آدرس سایت بابازی، بخش دنیای بازی مراجعه نمایید.
babaziclub.ir
🔆بابازی، باشگاه نوآوران بازی
🆔 t.me/babaziclub
🆔 instagram.com/babaziclub
💢 @babaziclub
ارتباط با ما:
✅ @babazi_admin
🔵 گفتگوی آنلاین اینستاگرام
با موضوع : تجربه بازی در کتابخانه حسینیه ارشاد
با حضور میهمانان ارجمند: سرکارخانم پاشازاده و جناب آقای سلطان پور ، کتابدار حسینیه ارشاد تهران
🕢 زمان : چهارشنبه ۳ آذر، ساعت ۱۱:۳۰
🔆بابازی، باشگاه نوآوران بازی
🆔 t.me/babaziclub
🆔 instagram.com/babaziclub
💢 @babaziclub
ارتباط با ما:
✅ @babazi_admin
بابازی، الگونمایی فعالان بازی
🔆 #بابازی
2⃣3⃣ گروه فرهنگی هنری آیه
🔶 عروسک های #ریحانه و #سلمان، عروسک هایی از جنس دغدغه های یک بانوی جوان که کودکی با #هویت #ایرانی_اسلامی را به نمایش می گذارند. #هانیه_یزدان_پناه، بانوی ۲۳ ساله ای که تمام دغدغه اش #تولید عروسک هایی است که بیشترین شباهت را به کودکان #ایرانی داشته باشند. او مدیر گروه فرهنگی هنری #آیه است. به بهانه انجام یک کار پژوهشی دانشجویی وارد دنیای #عروسک ها و تولیدات فرهنگی هنری کودک می شود.
« من یک پژوهش دانشجویی داشتم، چون کارهای #هنری بلد بودم سراغ ایده عروسک سازی رفتم، چون می دیدم که در زمینه عروسک سازی ضعیف هستیم و عروسک ایرانی اسلامی نداریم یا اگر داریم ضعیف است. شروع به تحقیق در این زمینه کردم بعد از تکمیل تحقیقاتم، بیشتر علاقمند شدم تا وارد حوزه عروسک سازی شوم. هدف ما این بود که چند #شخصیت طراحی کنیم و بعد این شخصیت ها را پرورش دهیم طوری که بر ای آنها #انیمیشن، عروسک، داستان و ... تولید کنیم یعنی نمیخواستیم فقط عروسک تولید کنیم، طراحی چند شخصیت برای ما مهم بود اما چون در مرحله اول، فقط توانایی تولید عروسک را داشتیم، فکر کردیم از همین نقطه که فعلا میتوانیم شروع کنیم و بعد برویم سراغ شخصیت پردازی و داستان نویسی و...»
🔷 خانم یزدان پناه ابتدا کارش را در خانه پدری اش کلید میزند و خانوادگی تولیدات عروسک ها را برای تعداد پایین انجام می دادند. اما با گسترش کار و تصمیم بر تولید انبوه، او با سرمایه ۵میلیون تومانی کارش را گسترش می دهد. حالا بخشی از کارش را کارگاه های دیگر با دستگاه برش و لیزر انجام می دهند و بخش اصلی کار یعنی دوخت و دوز عروسک ها را چند بانوی سرپرست خانواده در خانه هایشان انجام می دهند.
🔶 عروسک های گروه آیه شبیه #کودکان ایرانی هستند، عروسک هایی ساده و معمولی که قرار نیست کودک را از دنیای واقعی اش دور کند. رنگ پوست، موهای سیاه یا قهوه ای ، ساختمان بدنی و حتی لباس های عروسک با ویژگی های یک کودک ایرانی همخوانی دارد.
« #عروسک_باربی به کودک القا می کند که تو به اندازه کافی زیبا و خوش هیکل نیستی و باعث می شود کودک از آفرینش خودش ناراضی باشد. کار سختی بود که همه ملزومات عروسک را متناسب با نیاز و ویژگی های یک کودک ایرانی بچینیم اما شدنی بود. برای رنگ مو به سختی توانستیم موی مصنوعی مشکی یا قهوه ای تیره پیدا کنیم. در طراحی #لباس هم دقت داشتیم که لباسی باشد که بچه ها الان هم آن را میپوشند مثلا ریحانه یک پیراهن چین دار میپوشد.برای لباس سلمان دو نوع پارچه استفاده می کردیم، چهارخانه و ارتشی که پسرها بیشتر می پسندند، در انتخاب رنگ لباس ها و ملزومات سعی کردیم انتخاب ها به روز و با رنگهای ست باشد که کودکان بیشتر دوست دارند.»
🔶 آیه یعنی نشانه و هانیه یزدان پناه معتقد است: « هر توانمندی و هنر انسان یک آیه و نشانه از سوی خداوند مهربان است.»
🔷گروه فرهنگی هنری آیه از سال ۹۶ در #تهران شروع به طراحی و تولید عروسک های ایرانی اسلامی کرده است و در حال حاضر ۵ عضو ثابت دارد و در زمان سفارشات بالا، برای ۱۵ نفر به صورت غیر مستقیم نیز ایجاد شغل می کند. این گروه موفق به تولید و #طراحی چند مدل عروسک شده که معروف ترین آنها ریحانه و سلمان با تیراژ۱۰۰۰ عدد ، می باشد. بستر اصلی فروش عروسک های آیه به صورت غیرحضوری و #مجازی است اما در بعضی از فروشگاه ها هم این محصولات عرضه شده است.
🔷 لازم به ذکر است که گروه هنری آیه در سال ۹۸در #جشنواره #آتش_به_اختیار به عنوان کسب و کار نمونه مورد تقدیر قرار گرفته است. و عضو انجمن #تولیدکنندگان #اسباب_بازی نیز می باشد. اولین و پرطرفدارترین عروسک گروه آیه، عروسک های ریحانه و سلمان هستند که در شورای نظارت بر اسباب بازی ثبت شده اند
🔆بابازی، باشگاه نوآوران بازی
🆔 t.me/babaziclub
🆔 instagram.com/babaziclub
💢 @babaziclub
ارتباط با ما:
✅ @babazi_admin
🟦 به مناسبت برگزاری دهمین نمایشگاه صنعت تفریحات، سرگرمی، شهربازی و پارک ها
گفتگوی آنلاین با حضور ؛
🔵 آقای مسعود حسنلو، پژوهشگر حوزه بازی و مدیر محتوایی شرکت کاروشن ( کارخانه شهربازی روشن)
🕓 زمان: پنجشنبه ۱۸ آذر ماه، ساعت ۱۹
🔆بابازی، باشگاه نوآوران بازی
🆔 t.me/babaziclub
🆔 instagram.com/babaziclub
💢 @babaziclub
ارتباط با ما:
✅ @babazi_admin
بابازی، الگونمایی فعالان بازی
❇️ #ایده_ترویج_بازی
1⃣1⃣ جشن تولد بازی محور
🔶 وقتی موضوع #جشن_تولد کودکان مطرح میشود همه ما از برگزاری جشن تولد یک قالب یکسان را در ذهنمان داریم. جشن هایی که #کودک پشت یک میز با کوهی از هدایا نشسته و منتظر است تا بعد از فوت کردن شمع ها و بریدن کیک، کادوهای تولدش را باز کند.
🔷 اما یک خانم #مربی خوش ذوق برخلاف کلیشه های رایج، پای #بازی را به جشن های تولد کودکان باز کرده است.
🔹خانم رضایی ۳۸ساله و اهل #کرج است. او دانش آموخته ی رشته ی کامپیوتر و شاغل در همین حوزه بوده اما پس از شرکت در یک کارگاه #فرزند_پروری استاد #محمود_سلطانی به فعالیت های #تربیتی علاقمند می شود « سال ۹۲ بعد از اینکه در کارگاه فرزند پروری با محوریت بازی شرکت کردم، نگاهم به مقوله #تربیت خیلی عمیق تر شد. تصمیم گرفتم کارشناسی ارشدم را در رشته #روانشناسی_تربیتی ادامه بدهم و از تجربیات اساتید تربیتی هم بهره مند شوم. کتاب های زیادی مطالعه کردم و کم کم در جمع دوستان کارگاه های #بازی_خانگی را راه انداختم.»
🔸 #تجربه ی بازی #مادر و کودک در کنار هم و در فضای #خانه، بدون نیاز به وسیله و امکانات خاص باعث شد تا #خانواده ها به این فکر بیفتند که جشن تولدها را هم #بازی_محور برگزار کنند. « من بازی های خانگی انجام می دادم، به این صورت که با چند نفر از مادرها که باهم آشنا بودند یک روز را مشخص می کردیم و در یکی از منازل جمع می شدیم و بازی می کردیم. وقتی درخواست جشن تولد بازی محور از سوی بعضی خانواده ها مطرح شد، من تعدادی بازی متناسب با فضای تولد طراحی کردم و در جمع های مادر و کودکی اجرا کردم. کودکان در جشن تولد های مرسوم عادت کرده اند که محور مهمانی و جشن باشند، همه هدایا برای یک کودک است. اما در جشن تولد بازی محور، مبنا بر خوشحالی همه کودکان است. تاثیر اصلی این مدل تولد روی بچه هاست. بچه ها یک روز بی تنش را تجربه می کنند. جشن تولد های معمول آسیب های متعددی دارد یکی این که یک بچه در آن روز خاص، برند و مهم می شود و بچه های دیگر به نظر می آید که مهم نیستند. اما در تولد به سبک بازی همه بچه ها در همه بخش ها مشارکت دارند و در نتیجه همگی سهم مساوی در دیده شدن دارند. در تولدهای معمول کادو ها برای یک نفر است اما در تولد به سبک بازی اصلا کادو ها باز نمی شود و این کادو آوردن به صورت پنهانی است. در تولد های بازی محور، بزرگتر ها با بچه ها #همبازی می شوند و در کنار هم یک روز شاد را تجربه می کنند و در بازی مادر و کودک یک #ارتباط سازنده را رقم می زنند.»
🔹 اینجا قرار نیست فضایی برای تفاخر و مقایسه رقم بخورد. #قانون حضور در جشن تولد پوشیدن لباس های ساده و راحت است که بشود با آن در فضای خانه بازی کرد. طبق قرار جمعی همه بچه ها با هم شمع های روی کیک را فوت می کنند و بعد در قالب یک بازی دست ورزی جذاب با دست کیک میخورند. بچه ها در طول جشن بازیهای آوازی، هیجانی، حرکتی و گروهی متناسب با فضای داخل خانه انجام می دهند بازی هایی ساده با بادکنک، روزنامه و هر آنچه که در یک فضای کوچک خانگی می شود پیدا کرد.
🔷 تمرکز اصلی خانم رضایی بر روی گروه سنی زیر ۵ سال است و بازی هایی که طراحی و اجرا می کند نیز متناسب با سن، جنسیت و فضای فیزیکی جشن تولد است. این مربی خلاق تا به حال بیش از ۱۰۰جلسه بازی خانگی مادر و کودک و حدود ۱۵ جشن تولد بازی محور برگزار کرده است، او از این بازی ها بازخوردهای مختلفی دریافت کرده است: « برای خیلی از خانواده های که برای اولین بار در این مدل جشن تولد حضور داشتند علاوه بر جذابیت، تعجب برانگیز بود، برایشان سوال بود که چطور می شود با یک روش ساده و با بازی در یک فضای خانگی انقدر به مادر و کودک خوش بگذرد. بخشی از مخاطبین که در کارگاه های مادر و کودک شرکت کرده بودند علاوه بر اینکه خودشان از فضای بازی در جشن استفاده می کردند دیگر مهمانان را که با این روش آشنا نبودند را هم توجیه و همراهی می کردند تا آن ها هم طمع شیرین بازی را در یک جمع سالم و صمیمی بچشند.»
🔆بابازی، باشگاه نوآوران بازی
🆔 t.me/babaziclub
🆔 instagram.com/babaziclub
💢 @babaziclub
ارتباط با ما:
✅ @babazi_admin
بابازی، الگونمایی فعالان بازی
🔆صفحه #بابازی در پنجشنبه یک لایو برگزار کرد با موضوع :
🔷جایگاه هویت در نمایشگاه صنعت تفریحات، سرگرمی، شهربازی و پارک ها
✅ این رشته استوری را در عکس های ارسالی کانال ببینید.
بابازی، الگونمایی فعالان بازی
🔆 #بابازی
3⃣3⃣ حنان الحروب
🔶 #حنان_حامدالحروب #مددکاراجتماعی و #معلم کلاس دوم دبستان #مدرسه « سمیحه خلیل»در کرانه باختری است. او در دانشگاه قد.س و در رشته #آموزش_و_پرورش ابتدایی تحصیل کرده است.
🔷 در سال ۲۰۱۶، «حروب» در سن ۴۴سالگی به عنوان یک زن فلس.طینی، جایزۀ بهترین معلم دنیا را ازآنِ خودش کرد. او با شعار «نه به خشونت در آموزش» و با شیوهای مبتنی بر «آموزش با #بازی»، توانسته نام خودش را در حافظۀ جهان ثبت کند. «حنان»، با استفاده از شیوۀ آموزشیِ خود، تلاش میکند تا کودکان فلس.طینی آسیب دیده از خشونت اسر.ائیلی ها را درمان کند و ادبیات #مقاومت و #پایداری را به آنها منتقل کند.
🔶 « داستان زندگی من، مانند داستان زندگی هر خانوادۀ دیگرِ فلس.طینی در سایۀ اشغال رژیم صه.یونیستی شکل گرفته است، یکروز، پسر و دو دختر دوقلویم، بههمراه پدر و زن عمویشان از مدرسه به خانه بازمی گشتند که سربازان اشغال.گر اسرا.ئیلی، به اتومبیل آن ها تیراندازی کردند و همسرم مجروح شد و ۱۰ سال در زندان اسر.ائیل بود. این حادثه، شوک بدی را به فرزندانم وارد کرد و سبب شد تا آنها گوشهگیر شوند و اعتمادبهنفسشان را از دست بدهند. بهاینترتیب، جوی از خشونت و ناامیدی در میان آنها شکل گرفت و بهتدریج، موجب اُفت تحصیلی آنان شد. برای برونرفتِ فرزندانم از اثرات ناشی از این #حادثه، تلاش زیادی کردم. متأسفانه در #مدارس، معلمان شیوۀ برخورد با نتایج ناشی از این آسیب ها را آموزش نمی بینند، بههمیندلیل مجبور شدم که خودم به کودکانم کمک کنم و توانستم با استفاده از «بازی»، آنها را از تاثیرِ آن شوک، بیرون بیاورم.»
🔶 حنان الحروب برای بهبود حال روحی کودکانش در خانه اش کنج امنی می سازد و بازی های مختلفی را که از اینترنت و کتاب ها پیدا می کند برایشان #بومی_سازی میکند. او متوجه می شود که فرزندانش هنگام بازی کردن در آرام ترین و خوشحال ترین حالت هستند. او پس از این تجربه ی موفق تصمیم میگیرد به عنوان معلم این ایده را برای دیگر دانش آموزان فلس.طینی اجرا کند و از بازی به عنوان سلاح مقاومت استفاده کند.
🔷 «چون کودکان فلسط.ینی در اثر رفتارهای خشن اشغال.گران اسرا.ئیلی ، در معرض خشونت قرار دارند، از بازی به عنوان وسیله ای برای شاد کردن آن ها در کلاس درس استفاده می کنم. #تدریس و #آموزش همراه با بازی، باعث می شود تا دانش آموزان همزمان با #یادگیری، با #نشاط هم بشوند. بهاینترتیب توانستم که با اصلاح رفتارهای نادرست آنها، رفتارهای خشن شان را کاهش دهم. شیوۀ من این است: «بازی میکنیم و می آموزیم». بهاینترتیب، با تبدیل کلاس درس به محیطی امن و شاد تلاش میکنم تا دانشآموزان، کودکیِ ازدسترفتۀ خودشان را که زیر سلطۀ اسرا.ئیل از آن محروم شده اند، بیابند. در بازی های ما بچه ها بر اساس شخصیت شان نقش میگیرند و به جای معلم، #مدیر ، #روزنامه_نگار، مهندس ، دکتر و ... بازی می کنند. ما گروهی کار می کنیم و در گروه ها به دانش آموزان نقش پیشرو و راهبر می دهیم و حتما نقش را چرخشی میکنیم؛ بنابراین آنها علاوه بر پیشرو بودن، یاد میگیرند که از یکدیگر حمایت و پشتیبانی کنند. بازی های ما همیشه با ابزار و وسایل خیلی ساده است از فنجان های پلاستیکی گرفته تا گیره لباس و طناب های کهنه. ما جدا از آموزش مفاهیم درسی برای آموزش #اخلاق و ارزش ها با دانش آموزان بازی می کنیم. هر بازی، قانون های خاص خودش را دارد و هر دانش آموز باید با آن ها آشنا باشد تا بتواند وارد بازی بشود.»
🔶 این معلم فلسط.ینی یک نقشه ی بزرگ روی یک دیوار کلاسش دارد که هیچ اثری از موجودیت اسرا.ئیل در آن دیده نمیشود. برخی از اسرائ.یلی ها او را به عنوان معلمی که خشونت را در سیستم آموزش و پروش ترویج می کند محکوم می کنند و از فعالیت های ضد اسرائ.یلی همسرش هم انتقاد کرده اند. با این حال او سرسختانه به کارش ادامه می دهد و معتقد است که معلمان #قدرت واقعی روی زمین هستند و عقل کودک فلسط.ینی را عقلی بزرگ می داند که باید برای آینده روی آن سرمایه گذاری کرد.
🔷 « ما با استفاده از روش های مختلفی مانند بازی، #نقاشی و #ورزش، می توانیم به فرزندانمان کمک کنیم تا دنیا را درک کنند و بهعنوان افراد #فعال و #خلاق،در سطح جهان اثرگذار باشند. من #ایمان دارم که آموزش، یک سلاح و راهی برای #پیروزی، #ایستادگی، اثبات حق و حفظ #هویت در سرزمینمان است. می توانیم واقعیت را تغییر دهیم و آینده را بسازیم.»
🔆بابازی، باشگاه نوآوران بازی
🆔 t.me/babaziclub
🆔 instagram.com/babaziclub
💢 @babaziclub
ارتباط با ما:
✅ @babazi_admin
بابازی، الگونمایی فعالان بازی
🔆 #بابازی
4⃣3⃣ گروه بازی دوست
🔷 #بازی_دوست روایت چند دانشجوی جوان دغدغه مند است که از بستر کار #فرهنگی به فضای #کودک و بازی ورود کرده اند. ثمره کارشان از سال ۹۶ تا به الان تولید طراحی و تولید ۱۵ اسباب بازی آموزشی است. بازی دوست سعی دارد با طراحی و #تولید اسباب بازی ها و طراحی و اجرای فرآیندهای #بازی_آموزی که بر ارتقای مهارتهای هوشی کودکان و نوجوانان متمرکز است، دستیار و همراهی برای #والدین و #مربیان ایران زمین باشد.
🔶 از آنجایی که اعضای تیم بازی دوست همگی عقبه کار فرهنگی دارند و از فرهنگ وارد بازی و #آموزش شده اند در حوزه بازی سفت و سخت روی حدود فرهنگی شان تاکید دارند. 🔹 حامدتاملی، دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی و مسئول گروه بازی دوست است:« وقتی از فرهنگ و آموزش حرف می زنیم نباید این دو را از هم جدا کنیم. در آموزش مسئله #زیست_بوم خیلی پررنگ است. ابزار ،فرایند های آموزشی و اهداف برگرفته از جامعه ای است که ما در آن زندگی می کنیم. اگر در آموزش، فرهنگ را نبینیم یک آموزش بومی اتفاق نمی افتد، مثلا در بازی #کاشی_چین ما سراغ طرح های #اسلیمی و #معماری ایرانی اسلامی رفته ایم. در بازی #چیکا از اشکال و نقوش صنایع دستی استفاده کرده ایم. حتی بازی هایی مثل #هامپوئیل (نام یک غار اساطیری در شهر مراغه ) که طراحی را از نمونه های خارجی انجام داده ایم سعی کردیم حداقل در اسم یا بسته بندی محصول؛ بر ارزش های فرهنگی خودمان تکیه کنیم.»
🔷 اما نقطه تمایز بازی دوست با دیگر تولیدکنندگان را باید در نوع نگرش این گروه به بازی دید: « بازی برای ما صرفا ابزار نیست، بازی هسته اصلی است. به ویژه در سن زیر ۷ سال که ما روی آن متمرکز هستیم، بازی زندگی کودک است. هدف ما این نیست که کودک حروف را در بازی یاد بگیرد. اصل موضوع مفاهیمی هست که در بازی منتقل می شود. بحث اصلی #خودشکوفایی کودک در بازی است. ما نگاه درمانی به بازی نداریم بلکه نگاه #تربیتی است و این نگاه تربیتی فضای واقعی تری را برای رشد کودک رقم می زند.»
🔶 تیم بازی دوست با سرمایه ۴میلیون تومانی وام، فعالیت خود را از #کانون_رضوان شروع کرده و در حال حاضر حدود ۱۵ بازی طراحی کرده است که ۸ بازی آن رسما وارد بازار و به فروشگاه ها عرضه شده است. بازی دوست مراحل تولید خود را برون سپاری می کند و مزیت خود را در #محتوا و طراحی محصولات می بیند. حامد تاملی و همکارانش علاوه بر طراحی و تولید بازی ، به حوزه #ترویج_بازی و اسباب بازی هم ورود کرده اند.
« در کشور ما برای ترویج اسباب بازی و مفهوم بازی باید خیلی جدی کار کرد. متاسفانه #رسانه_ملی خیلی ضعیف عمل کرده و نگاه شان به اسباب بازی به عنوان یک کالای لوکس و صنعتی است. با اسباب بازی همان طوری برخورد میشود که با چیپس و پفک میشود. ما معتقدیم اسباب بازی نه تنها کالای فرهنگی است بلکه #هویت سازترین کالای فرهنگی نیز می باشد. درصد زیادی از شخصیت کودک در زیر ۷ سال شکل می گیرد که بیشترین وسیله دست او اسباب بازی است و این بی توجهی، عملا بی توجهی به ذات کودک است. ما #کتاب و #فیلم را در رسانه به عنوان کالای فرهنگی می بینیم اما در اسباب بازی این نگاه فرهنگی بودن متفاوت است. بر همین مبنا تلاش کردیم باور و نگرش مسئولین را نسبت به این موضوع تغییر دهیم. سال ۹۸ با مسئولین صدا و سیما صحبت کردیم و معاونت علمی و دیگر دوستان را هم پای کار آوردیم و در برنامه چی چی در #شبکه_پویا تبلیغ اسباب بازی هم گنجانده شد. اما بعد از مدتی مسئله تبلیغات و بهانه های مختلفی مطرح شد و مسئولین دیگر با ما همراهی و همکاری نکردند.»
🔆بابازی، باشگاه نوآوران بازی
🆔 t.me/babaziclub
🆔 instagram.com/babaziclub
💢 @babaziclub
ارتباط با ما:
✅ @babazi_admin