💢خبرنگاری که بزرگترین ضربه را از پشت به مسلمانان زد!
🔹از زمان سقوط امپراتوری عثمانیها در جنگ جهانی اول، قدرت نظامی و سیاسی ممالک اسلامی در اروپا از بین رفته است. این تنها بوسنی و هرزگوین در این قرن نیست که مورد هجوم یک ملیت اروپایی قرار گرفته و بقیه در مقابل آن سکوت اختیار کردهاند. در سالهای بین ۱۹۲۲ تا ۱۹۲۷ میلادی فرانسه و اسپانیا، که بهطور مشترک مراکش را در ساحل دریای مدیترانه بهعنوان تحتالحمایه در اختیار داشتند، علیه نهضت اسلامی مراکش، که قصد تأسیس یک جمهوری اسلامی تحت رهبری عبدالکریم را داشت، وارد جنگ شدند. اسپانیا که چند سال قبل از این جنگ معاهدهٔ عدم استفاده از اسلحههای شیمیایی را امضا کرده بود، برای اولین بار این معاهده را نقض و علیه مسلمانان دست به استفاده از سلاح شیمیایی زد که درنتیجه جنگ به نفع اسپانیا تاثیر بسیار گذاشت. تاسیس جمهوری اسلامی در مراکش به عقیدهٔ تاریخنویس آلمانی، گنترات، در آن زمان تهدید بزرگی علیه نفوذ اروپاییها در مدیترانه محسوب میشد. نهتنها مطبوعات اروپا در آن زمان در مقابل وحشیگریهای اسپانیا و فرانسه و استعمال اسلحههای شیمیایی علیه مسلمانان سکوت اختیار کردند، بلکه خبرنگار تایمز لندن در آن زمان، که برای خبرنگاری به مراکش روانه شده بود، جاسوس سرویس انگلستان از آب درآمد که به گفتار عبدالکریم، رهبر مراکش، بزرگترین ضربه را از پشت به مسلمانان وارد کرد. سی سال بعد، فرانسویها علیه جنبش استقلالطلبی و تأسیس جمهوریاسلامی در الجزیره وارد جنگ شده و تحت لوای «حفاظت و دفاع از تمدن مسیحیان» مسلمان را قتلعام کردند.
🔹حقیقت این است که سیستم سیاسی بینالمللی عصر ما بر اساس وجدان و شئون تمدن و ارزشهای انسانی حکومت نمیکند، بلکه طمع و ریاکاری و منافع فردی و ملیگرایی دولتها و مخصوصاً قدرتهای بزرگ و جهانگرایی آن حاکمیت دارد. روزنامهٔ نیویورک تایمز، رهبر صربها، اسلوبودان میلوسویچ را که به کشتار مسلمانان بوسنی و هرزگوین دست زده، هیتلر نمیداند، چراکه طبق گفتهٔ نیویورک تایمز، هیتلر تمام اروپا را تهدید میکرد، ولی میلوسویچ فقط مسلمانان را تهدید میکند! تراژدی بوسنی و هرزگوین را نباید به تنهایی و در انزوای کشمکشهای ملیتی و حتی اروپایی و بالکانی دید؛ وگرنه این خونریزی مثل مسئلهٔ اسلونی تا به حال خاموش میشد. مهم این است که کشتار و شکنجه و آوارگی مسلمانان بوسنی و هرزگوین فقط فصل جدیدی از کتابی است که سالها و حتی دهههای جلوتر شروع شده است. در ده سال گذشته، بهرغم ادعای غرب دربارهٔ صلح بینالمللی و پایان جنگ سرد و غیره، نزدیک به ۲ میلیون نفر در جنگهای مختلف کشته شده و بیش از ۵ میلیون مجروح و حدود ۵ میلیون دیگر آواره و پناهنده بینالمللی شدهاند. هشتاد درصد از این تلفات در مسلمانان بوده و اغلب این جنگها در کشورهای اسلامی بوده که بدون استثنا یک یا چند قدرت اروپایی و آمریکایی یا متفقین آنها، به طور مستقیم یا غیرمستقیم، در آن دخالت داشتهاند: حملهٔ اسرائیل به لبنان و کشتار مسلمانان، جنگ تحمیلی علیه ایران و استعمال سلاحهای شیمیایی و پشتیبانی آمریکا و اروپاییها از صدام، اشغال افغانستان توسط شوروی سابق و کشتار و آوارگی مسلمانان، بمباران لیبی، مبارزات مسلمانان در فلسطین، کشمیر، الجزیره، سودان، مصر، تونس، اتیوپی و جماهیر آسیای میانه، مخصوصاً آذربایجان، و بالاخره کشتار مسلمانان در جنگ خلیجفارس و هماکنون در بوسنی و هرزگوین در اروپا.
🔹این جنگها، تلفات و خسارات در سرزمینهای اسلامی درست در دههای صورت میگیرد که نهضتها و جنبشهای اسلامی در نقاط مختلف، پایههای حکومتهای غیرمردمی و وابسته به اروپا و آمریکا را مورد تهدید و حمله قرار دادهاند. علاوه بر این، کشورهای اسلامی مورد هجوم از حمله سرزمینهای سرشار از منابع طبیعی هستند. تراژدی بوسنی و هرزگوین تنها این نیست که در کشتار مسلمانان این سرزمین کشورهای اروپایی یا سازمان ملل نخواستهاند دخالت و از آن جلوگیری کنند، بلکه تاسف بزرگ این است کشورهای اسلامی، با منافع اقتصادی و جغرافیایی و فرهنگی که در اختیار دارند، نخواستهاند مشترکاً در مقابل سکوت آمریکا و اروپا کار موثری یا دخالت مناسبی که از این خونریزی جلوگیری کند انجام دهند. برعکس، اقدامات بعضی از کشورهای اسلامی در اختلافات و جنگهای ده سال گذشته، جز پشتیبانی از ابرقدرتها و سیاستهای تجاوزکارانهٔ روز چیز بیشتری نبوده است.
🟢پ.ن: متن بالا برشیست از مقاله حمید مولانا در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۷۱، از کتاب «نسلکشی در قرن ۲۱؛ از بوسنی و هرزگوین تا غزه»
📚کتاب: نسلکشی در قرن ۲۱
✍نویسنده: حمید مولانا
🔘ناشر: سوره مهر
🔳 کاری از: دفتر هنر و ادبیات بیداری حوزه هنری
#بدون_مرز
#معرفی_کتاب
#بوسنی_و_هرزگوین
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
💢چشمها و تمام زندگیام فدای سیدحسن نصرالله!
💢چشمها و تمام زندگیام فدای سیدحسن نصرالله!
🔹نوشتن از روان برایم سخت بود و سه ماهی آن را به تاخیر انداختم، شما هم سخت و با بغض بخوانید روایت مادری را که بیهیچ جرم و گناهی برای همیشه از دیدن فرزندانش محروم شد. روان دیگر بزرگ شدن زینب و هانی را نمیبیند و تصویر بچهها تا ابد با همین سن و سال در ذهنش خواهد ماند. گابریل، یکی از افسرهای رژیم کودککُش، درباره جنایت انفجار پیجرها در لبنان میگوید که میزان چاشنی انفجاری جوری تنظیم شده بود تا چشمها و دستهای مردان خدا را بگیرد و به آنها یاد بدهد با رژیم در نیفتند.
🔹زهی خیال باطل! اهالی مقاومت را نشناختهاند، ظهر دهم محرم را درک نکردهاند و با حسین بن علی و برادر جانباز عالی مرتبهاش عباس آشنا نیستند که تصور میکنند با چنین جنایتهایی به هدفشان میرسند. روان، همین حالا که دیگر فقط میتواند عطر تن زینب و هانی را استشمام کند، صورتش سوخته، دست چپش از مچ قطع شده و تعدادی از بندهای انگشتان دست راستش را هم همراه چشمهایش پیش از خودش به بهشت فرستاده، دارد حساب نوه و نتیجههایش را میکند و میگوید آنها را هم سربازان همین خط بار خواهد آورد. نه این که حسرت به دلش نمانده باشد، ماند، تنها حسرتی که بر دل روان مانده این است که از لحظه جانبازی، خدا خدا کرده یک بار به حضور سید مقاومت برسد و بگوید: چشمها و تمام زندگیام فدای شما!
🔹خانم روان موسوی در مصاحبهای بهطور خلاصه میگوید: از همان لحظه اول آرزویم این بود که سید را ببینم و به ایشان بگویم چشمها و تمام زندگی من فدای شما. از همان اول نه فقط برای خودم، برای تمام مردان خدا دعا میکردم که خدا آنها را ثابت قدم نگه دارد و یاری دهد و حفظ کند که افتخار ما هستند. اگر آنها فکر میکنند با این کارها میتوانند ما را از این مسیر جدا کنند، باید بدانند ان شاالله بچهها و نوههای من هم تا نابودی آنها این راه را ادامه میدهند.
🟢متن بالا برشیست از یادداشت الهه آخرتی درباره روان الموسوی از مجروحین انفجار پیجرها، در صفحه شخصیاش در اینستاگرام
#بدون_مرز
#حزب_الله
#سید_حسن_نصرالله
#پیجر
#مقاومت
#لبنان
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت هدیههایی از جنس امید که از مرزها فراتر رفتند تا برای کودکانی که در جنگ همه چیزشان را از دست دادند، مرهمی باشند...
🟢درقسمتی از کتاب میخوانیم:
یک روز ناجی، دوست یمنی ما، اسم بیست دختر و پسر کم سنوسال را برایم فرستاد و گفت که «این بچهها پدراشون رو تو جنگ از دست دادند. امیدشون رو هم. وضعتیشون واقعاً سخته. به غذا و توجه نیاز دارن. حمایت میخوان.»
بغض گلویم را فشرد...
🔹به بهانه رونمایی از کتاب «تبسم کلارا» کاری از دفتر هنر و ادبیات بیداری، دقایقی را پای روایتهایی از عشق و همدلی اعضای خیریه بینالمللی رنگ زیتون مینشینیم.
🟡 پذیرای حضور گرمتان هستیم.
⏱️ زمان: پنجشنبه ۶ دی ماه، ساعت ۱۵ تا ۱۹
🏫 مکان: حوزه هنری، سالن سوره
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
💢عالم وهابی که بر دستان رهبر انقلاب بوسه زد!
🔹زمستان سال ۸۷ ما با پدیدهٔ مهمی در جهان اسلام مواجه شدیم. خبر حمله به غزه و اتفاقات جنگ بیستودو روزه همه را متلاطم کرده بود. حالا دیگر نه فقط منی که عاشق فلسطین بودم، بلکه جمعهای کوچک و بزرگ پیگیر اخبار و اتفاقات فلسطین بودند. گزارشهای مربوط به فلسطینیان و مقاومت و شهادت مردمش صدر اخبار بود و هر گروه کوچک و بزرگ سعی داشت بیتفاوت نماند و کاری کند. مجلس شورای اسلامی ایران تحت تأثیر ماجرای جنگ بیستودو روزه برنامههایی تدارک دید و رؤسای مجالس اسلامی را دعوت کرد تا گردهمایی بزرگی برگزار شود و حمایتی برای فلسطینیان رقم بخورد. طبیعتاً مثل هر برنامهای در کنار مهمانان رسمی، مهمانان ویژه هم بودند. یهودیان ضدصهیونیست و علمای جهان اسلام و فعالان منطقه. موضوعی که در آنجا بیشتر فهمیدم، این بود که لزوما همهٔ مهمانان، افراد متخصص و فعال در رابطه با منطقه و پیگیر فعالیتهای متنوع و پارتیزانی نیستند؛ بلکه خیلی وقتها فقط سخنرانیهای رسمی و بیانیههای عمومی خوانده میشود و تمام. فهمیدم که از اساس غلط است که دنبال اتفاق مبارک و خاصی در این برنامههای عمومی باشم. در این نوع مراسم همین که میدیدیم افراد مختلف با نژادهای متفاوت حتی برخی از دینهای مختلف، همه نگران مسائل منطقه هستند خدا را شکر میکردیم.
🔹یادم نمیرود در افتتاحیهٔ مراسم، رهبری به عنوان میزبان برنامه، سخنرانی مهمی داشتند. صحبتهایشان که تمام شد و از پشت جایگاه پایین آمدند، بسیاری از مهمانان آقا و خانم که از کشورهای مختلفی بودند، خودشان را نزدیک آقا رساندند. هرکس جملهای، التماس دعایی، حرفی، نامهای داشت. من هم خیلی دوست داشتم بروم، اما نتوانستم خودم را راضی کنم که در آن ازدحام بین آقایان نزدیک شوم. همین بود که از کمی دورتر، ناظر آن صحنههای زیبا بودم. پدرم هم با ذوق و شوق بسیار، با یکی از همراهانش به میان جمعیت رفت و از نزدیک رهبری را دید. وقتی برگشت، حسابی سرحال بود. میدانستم که الان چقدر خوشحال است، اما چیز عجیبتری دیدم: آن آقایی که دوست پدرم بود، از علمای وهابی تانزانیا حساب میشد. وقتی برگشت، شور و شوق را در صدای بلند و هیجانانگیزش حس میکردم! رو کرد به پدر و گفت: «احمد، دست خامنهای رو گرفتم و بوسیدم! عجب معنویتی داشت!» هر آشنایی را که میدید، با ذوق تعریف میکرد که دست فلانی را گرفتم و بوسیدم. همان روزها پدرم برایم تعریف کرد: «بعد از جنگ بیستودو روزه ما در دارالسلام با همکاری علمای شیعه و سنی و حتی همین بزرگوار وهابی، راهپیمایی بزرگی در حمایت از فلسطین و فلسطینیان تدارک دیدیم که تیتر یک رسانهها شد: «اینجا دارالسلام است نه غزه!»
همایش تمام شد، ولی حس امیدی که در من زنده کرد و نورش را روشن نگه داشت، اتفاق مبارکی بود. افراد زیادی را با دین و مذهبهای مختلف دیدم که در کنار ما ایرانیان نگران مسائل منطقه هستند. هیچوقت آن خانم و آقای یهودی را فراموش نمیکنم که سر میز ناهار با هم نشستیم و به جنایات صهیونیستها معترض بودند!
🟢متن بالا برشیست از کتاب «تبسم کلارا»؛ روایت فاطمه خطیب از خیریه بینالمللی انفاق
📚کتاب: تبسم کلارا
✍نویسنده: نرگس سادات مظلومی
🔘ناشر: سوره مهر
🔳 کاری از: دفتر هنر و ادبیات بیداری حوزه هنری
🖇 کتاب «تبسم کلارا» را میتوانید از سایت سوره مهر به آدرس https://sooremehr.ir/book/54461/تبسم_کلارا/ تهیه کنید 🌱
#بدون_مرز
#معرفی_کتاب
#امت_واحده
#فلسطین
#غزه
#رهبر
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
تبسم کِلارا،
ماجرای عشق و نوعدوستی ایرانیان با وسعتی فراتر از مرزهاست...
📚کتاب: تبسم کلارا
✍نویسنده: نرگس سادات مظلومی
🔘ناشر: سوره مهر
🖇 کتاب «تبسم کلارا» را میتوانید از سایت سوره مهر به آدرس https://sooremehr.ir/book/54461/تبسم_کلارا/ تهیه کنید 🌱
#بدون_مرز
#تبسم_کلارا
#امت_واحده
#خیریه_بینالمللی
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
تبسم کِلارا،
قصهی اشک و لبخندهای کودکانهی سراسر جهان...
📚کتاب: تبسم کلارا
✍نویسنده: نرگس سادات مظلومی
🔘ناشر: سوره مهر
🖇 کتاب «تبسم کلارا» را میتوانید از سایت سوره مهر به آدرس https://sooremehr.ir/book/54461/تبسم_کلارا/ تهیه کنید 🌱
#بدون_مرز
#تبسم_کلارا
#امت_واحده
#خیریه_بینالمللی
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
امروز برای شنیدن قصهی آدمهایی دورهم جمع میشویم، که قلبهایشان مرز و محدوده نمیشناسند...
شب خاطره خیریه رنگ زیتون و رونمایی کتاب تبسم کِلارا
زمان: پنجشنبه، ۶دیماه ۱۴۰۳
ساعت: ۱۵
مکان: حوزه هنری انقلاب اسلامی، سالن سوره
📚کتاب: تبسم کلارا
✍نویسنده: نرگس سادات مظلومی
🔘ناشر: سوره مهر
🖇 کتاب «تبسم کلارا» را میتوانید از سایت سوره مهر به آدرس https://sooremehr.ir/book/54461/تبسم_کلارا/ تهیه کنید 🌱
#بدون_مرز
#تبسم_کلارا
#امت_واحده
#خیریه_بینالمللی
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
مشتاقانه منتظر حضور کوچولوهاتون، هستیم 😊
✅️
رونمایی تبسم کِلارا و شب خاطره نخستین خیریهی بینالمللی ایران
🕒. پنجشنبه، ششم دیماه ۱۴۰۳ - ساعت ۱۵
📍تهران،
حوزه هنری انقلاب اسلامی
تالار سوره
#بدون_مرز
#تبسم_کلارا
#ادبیات_بیداری
#دفتر_ادبیات_بیداری
#گزارش_برخط_مراسم
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz