🔹پیشگویی حضرت امیر علیهالسلام از حمله مغول
توضیحات↓↓
https://eitaa.com/borrhann/-210030
#حکومت_علوی (۱۸۵)
✧❁﷽❁✧
🔷 برخورد قاطع امیرالمؤمنین علیهالسلام با ثناگویی ایشان
🔸در خطبه ی بسیار جالب و مهمی از امیرالمؤمنین علیهالسلام در مورد حقوق متقابل امام و مردم روایت شده، آمده است که پس از درخواست همکاری مردم در مسیر حق، فردی از میان مردم برخاست و پاسخ داد:
شما امیر ما هستی و ما رعیّتت؛ با تو بود که خداوند عزّوجلّ ما را از ذلّت بیرون کرده و با عزّت توست که زنجیر [بیچارگی] را از گردن ما گشوده است. پس هرچه می خواهی اختیار نموده و دستور بده، که تو گوینده ای راست و فرمانروایی مسلّط هستی، و در هیچ کار سرپیچی از دستورت را روا نمی دانیم و هیچ علمی را با علمت همسان نمی سازیم.
✅←پس امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:
«هرگاه کسی عظمت خداوند در قلبش جای گرفت، هر آنچه غیر خدا در نظرش کوچک خواهد آمد...
و به درستیکه از پست ترین حالات حاکمان اینست که در مورد آنان تصور تکبر و فخر فروشی شود؛ و من خوش نمی دارم که شما گمان کنید مدح و ثناء شنیدن را دوست دارم؛ و به حمد الهی چنین نیستم...
پس مرا با ستایش های زیبا، مدح نکنید تا از مسئولیت حقوق و وظایفی که بر گردنم هست و هنوز انجام آن تمام نشده، خارج شوم...
و با من، آنگونه که با جبّاران و متکبران صحبت می شود، سخن مگویید؛ و همچون ملاحظه کردن از تندخویان، با من ملاحظه ای نداشته باشید؛ و با تعارف و تظاهر با من رفتار نکنید؛ و به من گمان نبرید که اگر حقّی به من گفته شود بر من سنگین خواهد آمد...پس هیچ گفتار حقّ و مشورت راستینی را از من دریغ مدارید، چه اینکه من هم تا خداوند کفایتم نکند به خودی خود ممکنست گرفتار خطا شوم؛ پس همگی ما تنها بندگانی مملوک خداوند هستیم...».
📔روضه کافی ۸/ ۳۵۵؛ نهج البلاغه خطبه ۲۰۷
اسکن در::
https://eitaa.com/borrhann/53
➖➖➖➖
@borrhann
▫️«شبلی شمیل» (۱۹۱۷-۱۸۵۳م) وی که شاگرد برجسته مکتب داروین بود ، نخستین کسی است که نظریه «قوه» را در شرق منتشر کرد سپس برخلاف مکتب استاد خود که فردی الهی بود، به انکار مقدسات و جهان ماوراء طبیعت برخاست و تا لحظه مرگ از مکتب مادیگری پیروی نمود.
وی با اصراری که در انکار توحید داشت، در برابر شخصیت حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام سر تعظیم فرود آورده و در مورد ایشان چنین میگوید:
«امام و پیشوای انسانها علی بن ابیطالب بزرگ بزرگان و یگانه نسخهای است که با اصل خود «پیامبر(صلی الله علیه و آله)» مطابق است؛ هرگز اهل شرق و غرب، سخنرانی نظیر او در گذشته و حال ندیده است.»
🏷مدرک
#فراسوی_ادیان (۴۷)
@borrhann
#ازدواج_حضرتامکلثوم (۱۳)
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
🟥 روایات جعلی
⚠️ نکاتی چند پیرامون ماجرای ازدواج ام کلثوم دختر والای امیرالمومنین علیهالسلام و صدیقه کبری سلام الله علیها با غاصب دوم که هر شیعهای باید بداند!
1⃣❗️ قضيه ازدواج حضرت امکلثوم سلام الله علیها با عمر در دو كتاب معروف صحيح بخاري و صحيح مسلم موجود نيست. مؤلّف اين دو كتاب، از اين روايات اعراض كرده و آنها را در صِحاحشان نياورده اند.
2⃣❗️ اين روايات در كتابهای روايي ديگر اهل سنّت كه به صِحاح معروفند نيز نقل نشده است. بنا بر اين، همه نويسندگان صِحاح ششگانه اهل سنّت بر ترك و عدم نقل اين روايات، اتّفاق نظر داشته اند.
✅🔚 قابل توجه اين كه اهل سنت در موارد بسيار و در بحثهای مختلف، به احاديثی كه از حيث سندی صحيح هستند، استدلال و احتجاج نمي كنند، فقط به دليل اين كه بُخاري و مُسلم آنها را نقل نكرده اند و در صِحاح ديگر آنها نيامده است!
3⃣❗️اين حكايت، حتی در كتابهای روايی مانند مُسند احمد بن حنبل هم نيامده است و خودِ احمد و عدّه ای ديگر به تبعيّت از او، اظهار داشته اند كه آن چه در کتاب مُسند احمد بن حنبل نيامده است، صحيح نيست... ضعیف و ساختگی است.
4⃣❗️اين داستان در برخی از روايات مخالفین، از قول امامان اهل بيت عليهمالسلام و از طريق راويان آن ها، نقل شده است. اين روايتها در كتابهاي الطبقات ابن سعد، المستدرك حاكم، السنن الكبري بيهقي و الذرّية الطاهره دُولابي آمده است.
در مورد اين دست روايات نکاتی لازم به ذكر است:
🔸ما در طول سالها بررسي و مطالعه بر روی روايات و احاديث اهل سنّت، دريافتيم: آن گاه كه اهل سنّت و مخالفان اهل بيت عليهمالسلام خواسته اند مطلبی را به اهل بيت عليهمالسلام نسبت دهند كه تناسبی با عقيده و مرام آن بزرگواران ندارد، همواره آن مطلب را از قول يكی از بزرگان اين خاندان مطهّر جعل و نقل كرده اند.
←زمانی كه میخواستند بر پيامبر خدا صلّي اللّه عليه وآله و پاره تن مصطفي، فاطمه زهرا عليها السلام و جانشين او امير مؤمنان علي مرتضي عليه السلام خرده و ايرادي بگيرند: داستان خواستگاري حضرت علي عليه السلام از دختر ابوجهل را از زبان اهل بيت عليهمالسلام جعل كردند!
←آن گاه كه خواستند قول به حرمت #متعه زنان را ترويج كنند و بر ابن عبّاس كه تا آخرين لحظات عمرش قائل به حلال بودن آن بود طعنه زده و ايراد بگيرند، قول به حرمت متعه و طعن بر ابن عبّاس را به امير مؤمنان علي عليه السلام نسبت دادند، و روايتي را در اين زمينه از قول فرزندان او جعل كردند!
←و زمانی كه خواستند حديثی در فضيلت اصحاب بسازند، اين حديث را از زبان امام جعفر صادق عليه السلام ساختند و صحابه را به ستارگان تشبيه كردند!
⬛️ 🔸نتیجه آنکه : چگونه است در کتب اصلی مخالفین از نقل چنین مطلبی غفلت شده؟؟ و اساسا آیا غفلت و تغافل در نقل چنین امری ، با این اهمیتی که به آن میدهند جا دارد!!
توجه به همین یک نکته نشان میدهد که اصل واقعه چندان پایه و اساسی ندارد! و الا واقعه تزویج دختر حضرت امیر علیه السلام با عمر- آنهم با کمال میل و رغبت طبق ادعای شبهه پراکنان - واقعهای نیست که اگر آنان بتوانند وقوع آن را اثبات کنند ، به آسانی از آن بگذرند!
🔻هر چند در نظر ما شیعیان اثبات امر خلافت و جانشینی رسولخدا صلیالله علیه و آله و امامتْ با آن رفعت و جلالتی که دارد ، و تبرئه غاصبین آن ، با چنین امری حتی اگر وقوعش مسلم هم باشد (تا چه رسد به این که اصل وقوع ، هنوز مورد ابهام است) آب در هاون کوبیدن و خط بر آب نقش کردن است!!
▪️▪️فرارسیدن سالروز وفات حضرت ام کلثوم ، دختر والامقام امیرالمومنین و صدیقه کبری سلام الله علیهم اجمعین (ر.ک: تصویر در ادامه) ، چهار ماه پس از بازگشت از کربلا ، در ۲۹جمادی الثانی سال ۶۱ هجری تسلیت باد!
➖➖➖➖
@borrhann
🔻برشی از گفتگو با یکی از علمای نامدار شهر بصره که به دلیل مسائل امنیتی، از ذکر نام ایشان معذوریم
ایشان فرمودند:
«محل زندگی من شهرستان #زبیر بود و احمد هم در همانجا زندگی میکرد. من و احمد در یک مدرسه بودیم. او از همان زمان مدرسه علاقه به 👈سحر و جادو👉 داشت و کارهایی در این زمینه انجام میداد.
پدرش معروف به اسماعیل گاطع بود.یک روز شخصی به نام ناظم العقیلی به همراه عدهای پیش من آمد و من را دعوت به پیروی از احمد نمود و گفت:
(( احمد حجت خداست و ... اگر تو ایمان بیاوری، همه اهل زبیر به احمد ایمان خواهند آورد))
گفتم: اگر احمد حجت الهی است، فردا ساعت 9 صبح بیاید کنار اروند و رود را بشکافد تا به او ایمان بیاورم و همه اهالی زبیر را مومن به او کنم. ناظم العقیلی گفت: اراده خدا بر این امر تعلق نگرفته است.
گفتم: پس در این صورت هر مدعی دروغینی میتواند همین بهانه را بیاورد و از زیر بار #معجزه فرار کند.
و در این هنگام بود که ناظم العقیلی با ناراحتی رفت و دیگر هم نیامد.»
پینوشت: خود احمد بصری هم معترف است به عنوان 👈ساحر و جنگیر👉 شهرت داشته!
(ر.ک: تصویر بالا)
#نقد_مدعی_یمانی (۹۷۶)
@borrhan
imam bagher.mp3
10.03M
✅ از غرائب باقرالعلوم علیه السلام
دکتر علیرضا هزار
←حکایت جالب مردی شامی که دشمن اهل بیت علیهمالسلام بود و پس از مرگ به اعجاز حضرت باقرالعلوم علیهالسلام زنده گشت و ...
🔸السلام على الامام الصادق المقال، المتكرم المفضال، المجيب عن كل سؤال، المخبر عن الله بالارزاق والاجال الذي لا يعرف الكذب و لا الانتحال، البعيد الشبيه و المثال الامام المعصوم محمد بن علی باقر العلوم عليهما السلام
#معجزات_الائمه
@borrhann
🔸پدر بزرگوار امام باقر علیهالسلام حضرت زینالعابدین علی بن الحسین علیهالسلام و مادر آن حضرت امعبدالله فاطمه بنت الحسن المجتبی علیهالسلام است، لذا حضرت باقرالعلوم علیهالسلام #اولین علوی هستند که از پدر و مادر نسب شریفشان به پیامبراکرم صلی الله علیه و آله و امیرالمؤمنین علی علیهالسلام و حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها میرسد.
📔بحارالانوار ج۴۶ ص۲۱۵
🟧 فرارسیدن میلاد حضرت باقرالعلوم علیهالسلام و حلول ماه پرخیر و برکت #رجب الخیر خجسته باد!
@borrhann
✧❁﷽❁✧
🔰یوگا چیست ؟
←مکتبی مجهول است !
یوگا که ریشه اش در ادیان شرق به ویژه هندوئیسم است، دارای نظام آئینی واحد و پیامبر و شریعت نمیباشد و درباره ی چیستی هندوئیسم نیز اسطوره ها و داستان های بی شماری مطرح شده که پیروانش را دچار سردرگرمی میکند !
کتاب📔معرفی مکتب های فلسفی هند، ترجمه دکتر فرناز ناظر زاده کرمانی، صفحه ۴۹:
«ماهیت فلسفه هند: در اساس، ما نظام دینی واحد که دارای پیامبری مرسل، کتابی خاص، یک شریعت معین و آیین و مناسک مشخص و متمایزی باشد، در هندوییسم نمیبینیم !
در دل هندوییسم انباشتهٔ گرانی از مکتوبات پرحجم نظم و نثر حاوی اسطوره ها، حماسه ها، داستان های عشقی، اخلاقی و رزمی، شرح ها و تفسیری های بی شمار ... وجود دارد !»
⁉️❔چه طور میتوان به آئین شرق هندوئیسم و یوگا گرایش داشت، درحالی که نظام فکری اش دچار تزلزل و ابهام است ؟!
#نقد_هندوئیسم (۴)
#نقد_بودیسم (۴)
@borrhan
🔻شدت توجه و دستور اکید بر صرفه جویی در هزينه كردن از بيت المال
🔸امیرالمؤمنین عليه السلام در نامهای به كارگزاران خود چنین فرمود: «قلم هاتان را تيز كنيد، سطرها را به هم نزديک سازيد، [در نگارش ] براى من، زيادى ها را حذف كنيد و به معنا بنگريد، و بپرهيزيد از زياده نويسى؛ چرا كه بيت المال مسلمانان، زيان بر نمىتابد.» (۱)
🔸اميرمؤمنان، شبى وارد بيت المال شدند و تقسيم اموال را مىنوشتند. طلحه و زبير بر ایشان وارد شدند. چراغى را كه در برابرشان بود، خاموش كردند و فرمودند تا چراغى از خانه آوردند. طلحه و زبير، سبب را پرسيدند. فرمود: «روغنِ چراغ، از بيت المال بود. سزاوار نيست با شما در روشنايى اش همنشينى كنم». (۲)
📓کتاب الخصال جلد ۱ صفحه ۳۱۰
lib.eshia.ir/15339/1/310
📓کتاب إحقاق الحق جلد ۸ صفحه ۵۳۹
lib.eshia.ir/10271/8/539
←سلام الله علی امیر المؤمنین!
#حکومت_علوی (۱۸۶)
@borrhann
#درس_های_کافی
#مبعث #معجزات_الائمه
🔶 محضر امام هادی علیهالسلام کمی معارف بیاموزیم:
←رابطه معجزات پیامبران با فنون و علوم بشری عصر ایشان
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
💠 در اصول کافی ، ج۱ ، ص۵۴ _ ۵۶ حدیث جالب توجهی وجود دارد , ر.ک: تصویر الحاقی: ابن سکیت از امام هادی علیهالسلام میپرسد که چرا معجزات حضرت موسی (از جهت ظاهری) همانند عمل جادوگران بود ، معجزات مسیح مانند عمل پزشکان بود (سبب بهبود بیماران می شد.) و معجزه پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله از جنس کلام و سخن بود. (قرآن کریم)
🔚✍ پاسخ امام علیهالسلام این بود که در دوران حضرت موسی علیهالسلام جادوگری بر مردم غلبه داشت. حضرت موسی هم با معجزاتی آمد که ساحران بزرگ آن عصر از آوردن مثل آن عاجز بودند. در دوران حضرت عیسی علیهالسلام مردم به طبیبان نیازمند شده و پزشکی محل توجه بود. پس مسیح با معجزاتش ظاهر شد و بیماران را به شکل معجزه آسا بهبود میبخشید. اما در دوران رسول الله صلیالله علیه و آله اموری مانند کلام و خطبه و شعر دارای رواج و غلبه بودند. پس خداوند کلامی اعجاز آمیز فرستاد که مشتمل بر حکمت و موعظه باشد و از این جهت اتمام حجت فرمود...
🟦 🟦چند نکته درباره این حدیث شریف :
🔶 میدانیم که در مصر باستان (محیط رسالت حضرت موسی) جادوگری دارای غلبه بود و این از جهت تاریخی با ادله مختلف واضح است.←مصریان تاثیر بزرگی برای جادوگری قائل بودند و دامنه آن را شامل زندگی دنیا و پس از مرگ میدانستند. حتی عقیده داشتند که جادو میتواند بر خدایان هم اثر بگذارد. (طه باقر ، ج۲ ، ص ۱۱۵) برای همین کاهنان و جادوگران مصری دارای قدرت و نفوذ جدی بودند. به علاوه که توانایی های عجیب و سحر آمیزی برای خود فراعنه هم تصور میشد که با آن می توانستند در طبیعت و ... تصرف کنند! در همین شرایط است که معجزات حضرت موسی علیهالسلام آشکار می شوند و با کنار زدن این تصورات باطل ، بر مخاطبینش اتمام حجت میکند.
برخی از معجزات حضرت موسی بلایای طبیعی خارق العاده ای هستند که بر فرعونیان فرود آمدند. مانند طوفان ، هجوم ملخ ها و آفت و... چنانکه در سوره اعراف : آیات ۱۳۰_۱۳۶ از آن ها یاد شده است. و تورات یهود نیز با تفاوت و تفصیل نقل کرده (مثلا کتاب خروج، باب ۷ _ ۱۰) ؛ در فرهنگ و دین مصر باستان، فراعنه را عامل باروری طبیعت و بقای نظم آسمانی میدانستند. در واقع فرعون به عنوان فرزند خدایان شناخته میشد که آثار جادویی خدایانی چون «رع» و «اوزیریس» در وجود او آشکار شده اند ؛ معجزات موسی علیهالسلام در واقع این جایگاه خیالی را در پیش چشم فرعونیان شکسته و اتمام حجت کردند. یعنی فرعون که دارای چنان نقشی در طبیعت دانسته می شد، هر بار مقابل بلای طبیعی جدیدی مغلوب شده و راهی ندارد مگر اینکه به حضرت موسی علیهالسلام پناه ببرد.
🔶 در دوران حضرت عیسی هم طبابت گسترش خوبی پیدا کرده بود! از طرفی میراث پزشکی مصر و یونان و بابل و ... در آن عصر به ارث رسیده بود و از سوی دیگر مراکز مهم طبی از جمله در اسکندریه تاسیس شده بودند. جریاناتی به طب پرداخته و تعداد اطباء افزایش یافته بود. از جمله نویسنده انجیل لوقا در نگاه سنتی مسیحیت یک طبیب هم بوده است. (المحیط الجامع ،صص ۷۷۹ و ۷۸۰ و دائره المعارف الکتابیه ، ج۵ ، صص ۱۰۰ و ۱۰۱)
🔶 در محیط ظهور اسلام هم از سویی شعر و خطبه و ادبیات عربی به نقطه مهمی رسیده بود و شعر و خطبه به رکنی بی بدیل در فرهنگ عرب تبدیل شده بود. در نگاه وسیع تر هم فضای ظهور اسلام محل تکاپوی جریانات و مکاتب مختلف اعتقادی و فکری بود. (ادیان مختلف ، گرایشات فلسفی متنوع ، مذاهب متعدد ، فرقه های ریاضت محور و ...) قرآن کریم و تعالیم معصومین علیهمالسلام هم از سنخ کلام و سخن و حکمت و موعظه بودند.
✅🔚✅ خداوند حجت بالغه خود را به گونهای میفرستد که قله های معرفت بشری را در هر زمان به اعتراف وادارد.
اسکنها در ادامه خواهد آمد.
➖➖➖➖
@borrhann
رابطه معجزات انبیاء الهی علیهمالسلام با فنون و علوم بشری عصر ایشان ، در کلام امام هادی علیهالسلام
توضیحات↓↓↓
https://eitaa.com/borrhann/63
🔻به آموزش امام هادی علیهالسلام در زیارت جامعه کبیره خطاب به معصومین علیهمالسلام میخوانیم :
🔸 و مَنْ قَصَدَهُ تَوَجَّهَ بِكُمْ.
#ترجمه : «و هر که قصد خدا کند به شما توجه مینماید.»
📚 من لا يحضره الفقيه ، ج۲ ، ص ۶۱۵
پ.ن: این مقام بالاترین مقامهایی است که خدا به حجج الهی ع عنایت فرموده و جهتش ، آنچنانکه از عبارات این زیارت به دست میآید آن است که نحوه عمل اهلبیت علیهمالسلام نشانگر رضای خدا و تجسم عملی دین خدا است، بنابراین کسی که دعوت آنها را نپذیرد و ایشان را رد کند، در حقیقت خدا را رد کرده و آن که آنها را بپذیرد، در واقع خدا را قصد کرده و دعوت خدا به ایمان و دینداری را پذیرفته است.
#توسل #جامعه_کبیره (۳۰) #معرفت_امام
@borrhann
#منجی (۳۰۲)
✅ نام و اوصاف امیرالمومنین علیهالسلام در کتب مقدس یهودیت و مسیحیت (۱۷)
🎁به سوی روز میلاد کعبه
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
بنابر بعضی احادیث اسلامی آمده است که یهود و نصاری در کتب خودشان نام امیرالمؤمنین علی علیهالسلام را به صورت های مختلف حیدر، حیدره، هیدر، هیدار، الیا، ایلیا داشتهاند!
و در #پیشگویی های ایشان آمده بود که یهود از آن حضرت شکست خواهند خورد تا جایی که مرحب خیبری با شنیدن نام حیدر دچار ترس شد! و اینکه علمای یهودی و مسیحی گاه در گفتگو با حضرت امیر علیهالسلام به وجود نام یا اوصاف آن حضرت در کتب خود اعتراف کرده اند.
چند نمونه :
📗اصول کافی ، ج۲ ، ص۶۹۱
https://lib.eshia.ir/27311/2/691
📗الارشاد شیخ مفید ، ج۱ ، ص۱۲۶
http://lib.eshia.ir/27035/1/126
📗الروضه فی فضائل امیرالمومنین ع اثر فضل بن شاذان ، ص۲۲۲
http://lib.eshia.ir/10640/1/222
📗بحار الأنوار ، ج۴۱ ، ص۸۶
http://lib.eshia.ir/71860/41/86
📗ازهری در تهذیب اللغه ، ج۴ ؛ ص۲۳۷ بیان میدارد که اهل نقل اتفاق دارند:
«حضرت امیر علیهالسلام در جنگ با مرحب خیبری از نام حیدره برای خود استفاده کردهاند :
https://lib.eshia.ir/40687/4/237
یادآوری: تفصیل مدارک را در ۱۶ قسمت پیشتر بررسی کردهایم↓↓↓
https://t.me/borrhan/54019
📌حال با این مقدمه در صدد پاسخ به این سوال هستیم که آیا میتوان در کتاب مقدس یهود و مسیحیان ، چنین مواردی را یافت؟
برای پاسخ به این سوال بایستی بحث را
از ریشه بنیادین آن توضیح دهیم:
پس ابتدا وارد بحث «امامت در تورات» میشویم سپس به نام و اوصاف امیرالمومنین علی علیهالسلام در←تورات ،←مزامیر ،←کتاب اشعیا و ←اناجیل خواهیم پرداخت :
🟨 بنابر تورات : خدا به آدم علیهالسلام و نسل او برکت و حق حاکمیت در زمین داد. در ادامه نیز این برکت و حق حاکمیت الهی به نوح علیهالسلام و ذریه او رسید تا اینکه خدا ابراهیم خلیل را مبارک گرداند و وعده داد که در نسل او برکت و حاکمیتی جهانی قرار
دهد.
📔کتاب پیدایش ، باب ۱ : بند ۲۸
https://bible.com/bible/118/gen.1.28.NMV
📔کتاب پیدایش ، باب ۹ : بند ۱ و ۲
https://bible.com/bible/118/gen.9.1-2.NMV
📔کتاب پیدایش ، باب ۲۲ : بند ۱۵ _ ۱۸
https://bible.com/bible/118/gen.22.15-18.NMV
🔻در کتاب پیدایش ، باب ۱۷ : بند ۱ _ ٧ بیان میشود که برکت و عنایت خداوند با ذریه ابراهیم علیهالسلام ابدی خواهد بود.
https://bible.com/bible/118/gen.17.1-7.NMV
اما در ادامه بیان میشود که یک شاخه از این برکت و ریاست الهی به حضرت اسماعیل و ذریه او رسیده است. در کنار شاخه اسحاق نبی:
🔻کتاب پیدایش ، باب ۱۷ : بند ۲۰
«و اما در خصوص اسماعیل، تو را اجابت کردم: اینک او را برکت داده، بارور خواهم ساخت و او را بسیار بسیار کثیر خواهم گردانید. او پدر #دوازده رهبر خواهد بود، و قومی بزرگ از وی پدید خواهم آورد.»
https://bible.com/bible/118/gen.17.20.NMV
متن عبری بشارت :
پیدایش ، باب ١٧ : بند ٢٠
ּו ְליְִׁש ָמ ֵעאל֮ ְׁש ַמ ְעִּתיָ֒ך ִהֵּנֵּ֣נה׀ ֵּבַ֣ר ְכִּתי אֹ֗תֹו וְ ִה ְפֵרי ִ֥תי אֹ֛תֹו וְ ִה ְרֵּבי ִ֥תי אֹ֖תֹו ִּב ְמ ֣אֹד
ְמ֑אֹד ְׁשנֵים־ ָע ָׂשָׂ֤שר נְִׂשי ִא ֙ם יֹו ִל ֔ יד ּונְ ַת ִּתִּ֖תיו ְל֥גֹוי ָּג ֽדֹול׃
ترجمه و تلفظ تک تک واژگان در این سایت مسیحی :
https://biblehub.com/text/genesis/17-20.htm
ان شاء الله به زودی به شکل مفصل بشارت تورات به دوازده امام را توضیح خواهیم داد ولی اکنون به تناسب بحث تنها اشارهای شد؛ علاقمندان برای مطالعه تفصیلی به این مقاله مراجعه بفرمایید↓↓
https://t.me/borrhanlibrary/6272
اما از همین طرح اجمالی مشخص میشود که:
🔚ذریه حضرت اسماعیل علیهالسلام هم وارث یک شاخه از آن برکت جهانی جاودانه هستند. یعنی یک شاخه از برکت و ریاست الهی آدم و نوح و ابراهیم به دوازده پیشوای بزرگ از نسل اسماعیل رسیده است پس منظور یک قوم و چند رئیس با ریاست دنیوی معمولی نیست که در بسیاری اقوام دور از برکت خدا هم محقق شده است.
⁉️❔در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد که از کجا معلوم که بشارت در اینجا مربوط به دوازده فرزند اسماعیل نباشد که هر کدام رئیس یک قبیله و اردوگاه در منطقه خودشان شدند؟؟؟
با ما همراه باشید!
➖➖➖➖➖
@borrhann
✧❁﷽❁✧
🔰یوگا طریقت روحانی هندوئیسم است!
←مبلغین سنتی یوگا به هیچ عنوان یوگا را ورزش ندانسته بلکه آن را طریقت روحانی ادیان شرق و هدف نهایی یوگا را با بیداری کندالینی (انرژی یوگا در کمر انسان)، دستیابی به آزادی از چرخه تناسخ میدانند !
در سایت دانش یوگا، که عبدالحمید موحدی نائینی (از مبلغین مطرح یوگا) آن را مدیریت می کند آمده:
«برای عده دیگری از مردم، یوگا وسیلهای برای درک درون و تحقق رضایت مندی معنوی است و برای گروهی دیگر، تمرین مذهبی است ...
یوگا چیزی فراتر از یک سری حرکات ورزشی خام است! ... یوگی ها (مربیان سنتی یوگا) میگویند این روش، طریقتی روحانی است.... هدف نهایی تمام سبک های یوگا، دستیابی به آزادی از رنج های این دنیا و چرخه های تولد و مرگ است !»
⁉️❔با این اعتراف مبنی بر مذهبی بودن یوگا و فراتر از حرکات ورزشی خام بودن، چرا برخی آن را فقط ورزش میدانند و جنبه آئینی و مذهبی آن را انکار میکنند ؟!
#نقد_هندوئیسم (۵)
#نقد_بودیسم (۵)
@borrhann
#ادعیه
❗️دربارۀ لیلة الرغائب
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
🔻پیرو سوال مکرر کاربران محترم:
در ابتدا بیان میشود : با توجه به وجود مبنای تسامح در ادله سنن - که قاعدهای فقهی و اصولی به معنای آسانگیری نسبت به مستندات احکام مستحب است - هر کس میتواند به حکم عالم مورد قبول خود رجوع و انجام اعمال لیلة الرغائب را بپرسد و بر اساس آن عمل کند.
در ادامه بیان میشود::
مرحوم حاج شیخ عباس قمی (ره) در مفاتیحالجنان روایتی را به نقل از سیدبنطاووس (ره) و علامه مجلسی (ره) ، در اعمال ماه #رجب آورده است که بر پایۀ آن، نخستین شب جمعۀ ماه رجب، به لیلةالرغائب (شب عطاهای بزرگ معنوی) نام گرفته است و نمازی هم به شکلی ویژه با ثوابی بسیار برای آن گفتهاند.
🔻سیدبنطاووس (ره) روایت آن را بیسند، در اقبال الأعمال (ج2 ص632) نقل کرده است. پس از او، علامۀ حلی، آن را با سندی که به انسبنمالک و رسولخدا(صلیالله علیه و آله) میرسد آورده است؛
خود علامه مجلسی بیاعتباری و نیز سنیبودن روایت لیلةالرغائب، تصریح دارد برای همین از آوردن آن در کتاب دعایی خویش به نام زادالمعاد خودداری کرده است.(ر.ک: تصویر الحاقی) مرحوم علامه محمدتقی شوشتری(تستری)، حدیثشناس نامدار معاصر، نیز این حدیث را نامعتبر و غیر قابل اعتماد دانسته است (النجعة فی شرح اللمعة ج3 ص103).
🔸 معنای بیاعتباری این حدیث آن است که ما نمیتوانیم به صدور آن، از معصوم - در اینجا پیامبر(صلیالله علیه و آله) - اطمینان پیدا کنیم.
یکی از موانع پیدایش این اطمینان، وجود کسانی در سند این حدیث است که نمیتوان به سخنشان اعتماد کرد:
▫️ یکی از آنها ابوالحسن همدانی (علیبنجهضم) است که او را سازنده (جاعل) حدیث لیلة الرغائب گفتهاند (الغدیر ج5 ص245، قاموس الرجال ج7 ص496).
▫️دیگری، انسبنمالک است که بر حقْ بودنِ امیرالمؤمنین علی علیهالسلام را کتمان کرد و از کسانی است که با آنکه در غدیر حاضر بود به آن شهادت نداد و امیرمومنان علیهالسلام او را نفرین فرمود (:رجال کشی، ص45)؛ کسی که امام صادق علیهالسلام او را در کنار ابوهریره و عایشه جزء سه نفری معرفی فرمودهاند که همواره بر رسول خدا صلیالله علیه و آله دروغ میبستهاند؛ (:خصال ج1 ص290).
▫️حملۀ علمای سنی به این روایت که از طریق خود آنها وارد کتابهای شیعه شده است به مراتب تندتر است. برخی از آنها فراتر از تضعیفِ سند، حکم به ساختگیبودن این روایت دادهاند.(فتحالباری 11/47، شرح صحیح مسلم 8/20، الموضوعات 2/125).
🔚🔚 نتیجه آنکه ما با وجود دریای بی کران ادعیه و زیارات مأثوره، نیازی به انجام اعمال مشکوک به بدعت نمیبینیم.
اسکن مرتبط↓
https://eitaa.com/borrhann/77
➖➖➖➖➖
@borrhann
#منجی (۳۰۳)
#عاشورادرکتاب_مقدس (۲۰)
#فرقه_ناجیه
✅ نام و اوصاف امیرالمومنین علی علیهالسلام در کتب مقدس یهود و نصارا (۱۸)
🎁 به سوی روز میلاد مولود کعبه
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
در قسمت قبل پیش از بیان پیشگویی های کتب مقدس یهود و نصاری از امیرالمومنین علیه السلام در ابتدا به مطلبی بنیادین پرداختیم و به جهت تبیین «جایگاه امامت در تورات» به بشارت تورات در برکت نسل حضرت اسماعیل علیهالسلام با دوازده رهبر اشاره شد ، حال ادامه مطلب و پاسخ به یک سوال:::
سوال : از کجا معلوم که بشارت در اینجا مربوط به دوازده فرزند اسماعیل نباشد که هر کدام رئیس یک قبیله و اردوگاه در منطقه خودشان شدند؟
همانگونه که در کتاب پیدایش ، باب ۲۵ : بند ۱۳ _ ۱۶ آمده است:
«واین است نامهای پسران اسماعیل، موافق اسمهای ایشان به حسب پیدایش ایشان.
نخست زاده اسماعیل، نبایوت، و قیدار و ادبیل ومبسام. و مشماع و دومه و مسا و حدار و تیما و یطور و نافیش و قدمه. اینانند پسران اسماعیل، و این است نامهای ایشان در بلدان و حله های ایشان، دوازده امیر، حسب قبایل ایشان.»
https://bible.com/bible/136/gen.25.13-16.POV-FAS
✅🔚در پاسخ میگوییم که :
بنابر توضیحات پیشین سخن در دوازده پیشوای الهی است که بخشی از برکت جاوید و جهانی خداوند با نسل حضرت ابراهیم هستند و وارث برکت نوح و ابراهیماند. سخن از حقیقتی است که تا پایان این جهان امتداد خواهد داشت. نه چند رئیس دهکده و قبایل حاشیه ای که کارشان به نهایت رسیده ... اساسا اقوام و ریاست های دنیوی موقت نمیتوانند مصداق آن بشارت باشند؛
همانطور که←وجود دوازده فرزند یعقوب نبی ، به معنای نفی دوازده حواری مسیح در بنی اسرائیل یا دوازده رئیس بنی اسرائیل در عصر موسی علیهالسلام نیست.
🔻اما نکته مهم دیگر :
نام این #دوازده شخصیت ، دارای ارتباط نزدیکی با اسماء و القاب دوازده امام شیعه است. و این عبارت نه تنها نگاه ما را تضعیف نمیکند بلکه تاکیدی بر آن است.
تفصیل این حقیقت را میتوانید در این مقاله بخوانید :
📋 «دوازده امام در تورات نگاهی نو به بشارت ابراهيم در سفر پيدايش» - نویسندگان : هادی علی تقوی ، محمد قندهاری ، محسن فیض بخش↓↓
https://t.me/borrhanlibrary/6272
✍✍ با توجه به اینکه بحث کنونی ما درباره امیرالمومنین علی علیهالسلام است مناسب خواهد بود که در همین عبارت دقت کنیم در متنی که فرستاده شده نام یکی از آن دوازده فرزند ، #حدار است.
حال به ابتدای بحث رجوع شود که احادیثی در این زمینه را برشمردیم! در حقیقت این عنوان اشاره به نام امیرالمومنین دارد حیدر ، هدار و ...؛
🔸میتوان گفت که حضرت اسماعیل علیهالسلام نام فرزندان نزدیک خود را تبرکا بر اساس نام آن دوازده پیشوای موعود انتخاب کرده است، توضیح بیشتر درباره نام «حدار» را در اسکن الحاقی بخوانید!
همچنین دقت های خاصی در ترجمه این جمله توراتی قابل طرح است که با رجوع به مقاله مذکور قابل پیگیری است و مطلبی جذابتر را پیش روی محققان باز میکند و مشخص خواهد شد←←برخی از این اسامی، نامها یا ویژگیهایی استِ که دوازده امام از خاندان پیامبر اسلام به آن شهرت یافتهاند؛
علاوه بر نام «حدار»
🔸«ابدئیل» به معنای کشتۀ خدا یا کسی است که برای خدا اعضایش تکه تکه و متفرق شده است؛ این معنا به روشنی منطبق بر امام حسین بن علی بن ابیطالب علیهماالسلام است.
🔸«تیما» نیز یکی از این دوازده نام است که به معنای عابد یا کسی است که در نهایت عبادت است. این نام منطبق بر زین العابدین فرزند امام حسین علیهالسلام است
🔸«یطور» نیز که دهمین نام از این دوازده اسم است، به معنای عسکری، از مشهورترین ِالقاب امام هادی علیهالسلام دهمین امام از خاندان پیامبر علیهمالسلام است وِ سـرانجام
🔸دوازدهمین نام از بین دوازده فرزند اسـماعیل، «قیدمه» اسـت؛ این نام در زبـان عبـری و آرامـی بـه معنـای فجـر اسـت. فجـر در روایـات اسلامی یکـی از نامهـای مشـهور حضـرت مهـدی ارواحنافداه،
دوازدهمیـن فرزنـد از دودمـان پیامبـر اسلام و #منجـی آخرالزمـان اسـت.
🔻پس از این مقدمه در ادامه به اِخبار شفافتر کتب مقدس یهود و نصارا از امیرالمومنین علیه السلام خواهیم پرداخت.
و در مطلع بحث به «عظمت و قداست حیدر» در مزامیر» میپردازیم....
با ما همراه باشید!
➖➖➖➖
@borrhann