🏞 #عکس | 🔰 دوست یا دشمن؟
❛❛ عینصاد
📚 #مسئولیت_سازندگی
#️⃣ #عکس_نوشته
#عین_صاد | عضو شوید 👉🏻
👤: @ad_Einsad
استاد علی صفایی حائری
🏞 #عکس | 🔰 دوست یا دشمن؟ ❛❛ عینصاد 📚 #مسئولیت_سازندگی #️⃣ #عکس_نوشته #عین_صاد | عضو شوید 👉🏻 👤:
📜 #متن |🔰 دوست یا دشمن؟
🔸️يك قهرمان، تا هنگامى كه به تمرين هايى دست نزده باشد، آماده و ورزيده نيست و توانايى درگيرى ندارد. و تحمل و استقامت مبارزه اش صفر است.بر اساس اين اصل و به خاطر آن نياز، انسان از تضادها و رقابت هايى برخوردار گرديده و با دشمن هايى همراه شده است.
🔸️اين دشمن هاى درونى و بيرونى مى خواهند سرمايه هاى انسان و استعدادهاى عظيم او را در راه خود و براى خود به جريان بيندازند و كامروا گردند. اينها دشمن هستند چون از ما مى كاهند و از سرمايه هاى ما مى ربايند و استعدادهاى ما را مى خورند.
🔸️مگر يك دشمن جز اين كارى دارد؟ما با همين ملاك، دشمن خود را مى شناسيم، گرچه در لباس دوست فرو رفته باشد. و با همين ميزان او را مى سنجيم، گرچه در ظاهر به ما چيزهايى هديه كرده باشد.
🔸️دشمن، كسى است كه مرا براى خودش مى خواهد و از من برداشت مى كند.و دوست، آن كه مرا براى خودم مى خواهد و بر من مى افزايد. و همين است كه نفس و خلق وشيطان، دشمن ما معرفى مى شوند.
❛❛ عینصاد
📚 #مسئولیت_سازندگی | ص ۹۶
#⃣ #بریده_کتاب #تربیت
👤: @ad_einsad
📜 #متن |🔰 من چه خاصیتی دارم؟!
⁉️استاد خوب كسى نيست كه فقط درسش را خوب بدهد و برود.
⁉️يك استاد بايد بيشتر از اين كه مدرس خوبى باشد مربى خوبى هم باشد. باید بتواند در دانش آموزان خود شناخت، عشق و استقامت و پشتكار و هماهنگى به وجود بياورد.
⁉️ درس خوب هنگامى كه در جايگاه خوبى ننشيند و با طلب و آمادگى نباشد، همچون وردى است با زبان بيگانه و يا سرودى و زمزمه اى در بازار مسگرها. آن درس در ميان غوغاى درونى دانشجو گم مى شود و يا مفهوم نمى گردد.
⁉️اما هنگامى كه در شاگرد آمادگى و طلب آمد، او خودش كمك مى كند و حتى كسرى استاد را با فكر و بحث و سؤال و پرسش جبران مى نمايد.
⁉️ هنگامى كه هدف روشن نباشد، بر فرض جنبشى و شورى باشد تقليدى و سنتى است، ريشه اى ندارد و بارى نمى آورد.
⁉️ بگذر از اين كه طالب مجهول حتى از روى تقليد و عادت هم نمى تواند جنبشى داشته باشد.
⁉️من افرادى را ديده ام كه در دوره هاى بالا به حيرت رسيده اند كه آخر چه كاره ايم و چه خاصيتى داريم و يا به نفرت دست داده اند كه ما بى فايده ايم و انگل و حتى مضر و مفسديم.
⁉️ چرا؟ چون اين سؤالها بايد از روز اول طرح شده باشد و جواب گرفته باشد. و بايد استاد اين مسأله را حل كرده باشد آن هم نه بطور كلاسيك كه بدان أيدك ألله تعالى تو بايد اين هدف را داشته باشى.
⁉️مربى كسى است كه چيزى نمى گويد اما چيزهايى مى گويد كه چنين برداشتى را آسان مى كند و هدف را به دست مى دهد و آنگاه اين هدف را با هدف هاى ديگر مقايسه مى كند تا طرف خود رجحان آن را بيابد و آگاهانه انتخاب كند و به سويش بشتابد.
استاد و درس(صرف و نحو)، ص ۲۳
❛❛ عینصاد
📚 #استاد_و_درس #صرف_و_نحو | ص ۲۳
#⃣ #بریده_کتاب #دین_شناسی
👤: @ad_Einsad
🌄 #عکس | 🔰 انسان، بزرگتر از دنياست و فراتر از دیروز و امروز و فرداست...
❞ عینصاد
📚 #نقدی_بر_هرمونوتیک
#️⃣ #عکس_نوشته #دین_شناسی
#عین_صاد | عضو شوید 👉🏻
👤: @ad_Einsad
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #ویدیو | 🔰 خوب، خوبی کردن
📌قسمت پنجم
🎧 #کتاب_صوتی
📚#اخبات
📣 جهت دانلود نسخه کامل 👈🏻 کلیک 👉🏻 نمایید.
#⃣ #کلیپ #سیر_و_سلوک
#عین_صاد | عضو شوید 👉🏻
👤: @ad_einsad
🔰تخفیف ویژه کتاب های استاد علی صفایی حائری (عین_صاد)
🎊به مناسبت مبعث رسول الله صلی الله علیه و آله
🔺۲۰ تا ۳۰ درصد تخفیف
🗓 از ۲۰ بهمن تا ۲ اسفند
🚚 ارسال رایگان
برای سفارشات بالای صد و پنجاه هزار تومان
🔸جهت سفارش میتوانید به سایت انتشارات مراجعه نمایید:
🔗www .einsad .ir
🔹و یا برای به آی دی زیر پیام بدهید.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
👤: @einsadshop_ad
🌄 #عکس | 🔰 شناخت دردها و رنج ها و شناخت مرگ ما را به آزادی های عظیم تر و متنوع تری می رساند...
❞ عینصاد
📚 #مسئولیت_سازندگی
#️⃣ #عکس_نوشته #تربیت
#عین_صاد | عضو شوید 👉🏻
👤: @ad_Einsad
استاد علی صفایی حائری
🌄 #عکس | 🔰 شناخت دردها و رنج ها و شناخت مرگ ما را به آزادی های عظیم تر و متنوع تری می رساند... ❞ عی
📜 #متن |🔰شناخت دردها و رنجها و شناخت مرگ، ما را به آزادىهاى عظيمتر و متنوعترى مىرساند.
🔸شناخت دردها و رنجها و شناخت مرگ، ما را به آزادىهاى عظيمتر و متنوعترى مىرساند. و اين است كه در قرآن گاهى آزادى دادن پس از آموزش دادن مطرح مىشود و گاهى پيش از آن؛ چون مقدارى از عوامل آزادى به آموزش نياز ندارند، مانند كنجكاوى و حقيقتطلبى و مقدارى ديگر نتيجهى آموزشها و شناختهاى عظيم و عوامل زهد مىباشند.
🔸هستند كسانى كه از استعدادهاى نيرومندى سرشارند و اينها مىتوانند خودسرانه كارى را شروع كنند و حتى به نتيجههاى عالى هم برسند؛ مىتوانند در خياطى، نجارى و يا برق و مكانيك خودسرانه و بدون استاد، كارى را پيش ببرند، اما همينها مجبورند كه يك قسمت از استعدادهاى وسيع خود را در راهها و بيراههها مصرف كنند تا راه بيابند و سرنخى را بگيرند و پيش بتازند.
🔸اگر همينها، از استادى بهرهمند مىشدند و آموزش مىديدند مسلماً به پيشرفتهاى زيادترى مىرسيدند و بهرههاى زيادترى مىگرفتند.
🔸اين مسأله نبايد ما را فريب بدهد كه اينها خودسرانه بدون استاد به جايى رسيدهاند و ماهر شدهاند. بايد اين را بسنجيم كه همينها در صورت آموزش چه قدر پيشرفت بدست مىآوردند و در ظرف چه مدتى به مهارت و استادى مىرسيدند؟
❛❛ عینصاد
📚 #مسئولیت_سازندگی | ص ۸۰
🛒 👈🏻 لینک خرید کتاب مسئولیت و سازندگی 👉🏻
#⃣ #بریده_کتاب #تربیت
👤: @ad_einsad
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #ویدیو | 🔰 رزق ولایت
🎙 عینصاد
🔗 دانلود از آپارات
#⃣ #کلیپ #امامت
#عین_صاد | عضو شوید 👉🏻
👤: @ad_Einsad
📜 #متن |🔰انقلاب و انتقال
در بينش اسلامى، رسولان تاريخ، براى شروع انقلاب خويش، از انسان و دگرگون كردن او مايه مى گرفتند؛ چون مادام كه انسان دگرگون نشده بود، هر دگرگونى ديگر، گرفتار همان فسادهايى مى شد كه از آن فرار كرده بود.
شما با توجه به جمله اى كه امام امير المؤمنين (ع) در نهج البلاغه و درباره ى كار رسولان آورده و با مقايسهى آن با آيهاى كه كار انقلابى هاى تاريخ را تشريح مى كند، مى توانيد تفاوت انقلاب اسلامى را با ساير انقلابها بشناسيد و متوجه شويد كه زيربناها در كجا هستند و از كجا بايد حركت انقلابى آغاز گردد.
رسول پيش از آن كه روابط توليد را زير و رو كند انسان مولد را زير و رو مى نمايد تا خودش را ببيند و با اين بينش، ديگر در چاله ها محبوس نشود و در دست طاغوت ها، مقهور نگردد؛ چون در اين بينش تا ستمكش نباشد، ستمگر نيست.
در اين بينش، انسان آزاد است؛ چون از تركيب جبرها برخوردار شده و اين انسان آزاد است كه با دست خودش زنجيرى مى شود و با پاى خودش به اسارت مى رود.
اين انسان است كه با آزادى، خودش را مى فروشد. عذر نياور كه مجبور بودم، كشته مى شدم، زندان مى شدم، كه اين عذرها پسنديده نيست!
تو اين زندگى اسارت بار را بر آن مرگ آزاد ترجيح داده بودى. تو خودت اين را انتخاب كرده بودى، وگرنه او چه مىتوانست بكند، جز كشتن تو و به بند كشيدن تو؟!
تو از ترس بند دشمن خودت را با دست خود به بند كشيدى و خودت را پيش از اعدام او، در خويش زنده به گور كردى.
در اين بينش، انقلاب با درك ارزش شروع مى شود و با دگرگون شدن ارزش ها و نقش ها، روابط دگرگون مى شود و ديگر انتقال سرمايه ها نيست كه كارگشاست؛ بلكه انتقال آدم ها از جايگاه هاى خويش و از زنجيرهاى خويش مى تواند راهگشا باشد.
❛❛ عینصاد
📚 #بررسی | ص ۷۲
#⃣ #بریده_کتاب #دین_شناسی
👤: @ad_Einsad