eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
⭕️ برای تامل ✳️ به گذشته بر نگردید... اهمیتی ندارد گذشته را چگونه گذراندید، ممکن است با مشکلات زیادی روبه رو شده باشید و یا این رویاروئی همچنان در زندگی‌تان حضور داشته باشد. چیزی که مهم است داشته‌ها و اهدافِ فعلی شماست... هم اکنون تصمیم بگیرید که روند زندگی خود را تغییر دهید و به آنچه دوست دارید بیندیشید ... مثل تغییر در استفاده از یک کانال رادیو ، فرکانس‌تان را از نخواستنی‌ها به خواستنی ها تغییر دهید. و سپس آثار مثبت آن را تجربه کنید. به خاطر داشته باشید، از گذشته باید درس آموخت و تکرار رنج آور آن بی فایده است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موضوع سخنرانی شب‌های گذشته: چگونه دیگران را به کارهای خوب ترغیب کنیم؟ @ertebatmoaserdini
هدایت شده از ارتباط موثر
به جای مقابله یا بحث کردن، ابتدا سوال کنید! گاهی اوقات دیدگاه یا نظر دیگری برای‌تان خیلی عجیب به نظر می‌رسد و با خود می‌گویید "چطور ممکنه این‌طوری فکر کنه." در این مواقع هر چه بیشتر با او بحث کنید و بخواهید غیرمنطقی بودن نظرش را ثابت کنید احتمال چسبیدن او به دیدگاهش را بیشتر می‌کنید، گویی او دارد از هویتش دفاع می‌کند و نه صرفا نظری که راجع به یک فرد یا موقعیت دارد. یکی از روش‌های موثر در این مواقع این است که به جای بحث کردن و قرار گرفتن در مقابل مخاطب، در مورد سخن و یا رفتارش از او سوال کنید. با این روش ، اگر شما به درستی منظور او را متوجه نشده و دچار سوء تفاهم باشید؛ بدون اینکه موضع بدی بگیرید که بعدا پشیمان شوید، به سادگی برداشت تان را اصلاح کرده و ارتباط تان را از یک اصطکاک ناراحت کننده، نجات داده اید. از سوی دیگر اگر گوینده موضعی ناشایست در مقابل شما گرفته باشد، با سوال تان آینه‌ای جلوی او بگیرید و به او نشان دهید از چه چیزی مقتدرانه دفاع می‌کند. برای این کار دیدگاه او را، با همان مفاهیمی که برداشت کرده اید، دوباره به زبان بیاوردید و از او بپرسید: " یعنی منظورت اینه.....؟" یا " می‌خوای بگی....." یا " می‌شه بیشتر توضیح بدی؟" طرح این سوالات باعث تحریک ذهنی او برای بررسی درست یا اشتباه بودن نظرش می‌شود و ممکن است آن را اصلاح یا حداقل اندکی عقب‌نشینی کند. از سوی دیگر چون احتمال سوءبرداشت از جانب شما هم وجود دارد، توضیح خواستن از او باعث می‌شود شاید شما متوجه شوید که منظور او را درست نفهمیده‌اید و اصلا نیازی به بحث و متقاعد کردن او نباشد. ارتباط با دیگران یک سرمایه است؛ از آن مراقبت کنید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
📚 جرعه‌ای از یک کتاب و حسین با گریه گفت: عباس جان! برادرم! چشمانی که دیشب، از بیمِ رویاروییِ با تو، رنگ خواب و آرامش ندیدند، امشب آسوده خواهند خفت. اما آنان که شبِ پیش در پناهِ امنِ حضورِ تو آرمیدند، امشب در نبودِ تو، رنگِ خواب و آرامش نخواهند دید....! کتاب: ماه به روایت آه/ ابوالفضل زرویی نصرآباد @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلوک عاشورا... استاد دکتر سنگری(عاشوراپژوه) @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سخنرانی محرم ۱۴۴۵(مرداد ۱۴۰۲) موضوع: چگونه دیگران را به خوبی‌ها ترغیب کنیم؟ (چهار مجلس) ۱) شب پنجم محرم ۲)شب ششم محرم ۳)شب هفتم محرم ۴)شب هشتم محرم @ertebatmoaserdini
هدایت شده از ارتباط موثر
💠شکر بر عافیت بهتر از صبر در هنگام بلاست. امام سجاد(علیه السلام): 🔆 «رَأَى عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ علیه السلام رَجُلًا يَطُوفُ بِالْكَعْبَةِ وَ هُوَ يَقُولُ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الصَّبْرَ قَالَ فَضَرَبَ عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ علیه السلام عَلَى كَتِفِهِ قَالَ: سَأَلْتَ الْبَلَاءَ! قُلِ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الْعَافِيَةَ وَ الشُّكْرَ عَلَى الْعَافِيَةِ‏فَإِنَّ الشُّكْرَ عَلَى الْعَافِيَةِ خَيْرٌ مِنَ الصَّبْرِ عَلَى الْبَلَاء» 🔹 روایت از امام رضا (صلوات‌الله‌علیه) منقول است که فرمودند: روزی زین العابدین _صلوات‌الله‌علیه_ در مسجد الحرام در حال عبادت بودند که دیدند شخصی در حالی که طواف کعبه می‌کند بلند می‏‌گوید: خدایا به من صبر عطا کن. 🔸امام زین العابدین (علیه‌السلام) با دست مبارک به شانه او زدند و فرمودند: «با این دعا از خدا تقاضای بلا می کنی! ازخدای سبحان عافيت و شكر برعافيت بخواه كه شكر بر عافيت بهتر از صبر در هنگام بلا است.» @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عواملی برای لذت بردن از کار بخش اول 🔻فقدان سه چیز در ارتباط با کار و فعالیت افراد موجب می‌شود تا آنها احساس ناشادی و افسردگی کنند که این سه عامل عبارتند از: ❇️ هدف، امید و دوستی. 🔸واقعیت این است که زندگی خیلی کوتاه‌تر از آن است که بخواهیم ساعات متمادی حضور در محل کارمان (ولو کار در منزل) را با ناراحتی و بی حوصلگی سپری کنیم. با این همه شاید احساس خیلی از افراد در مورد شغلتان و محیط کارتان احساسی منفی و ناخوشایند باشد. به طوری که هر روز دوست دارند زودتر ساعات کاری تان تمام شود و زودتر به خانه برگردند و از بودن در محل کار خلاص شوند. اما مشکل کجاست که خیلی‌ها چنین احساسی در مورد شغل و محیط کارشان دارند و تاب و توان بودن در آنجا و لذت بردن از آن را ندارند؟ 🔻در پاسخ به این سوال مهم باید گفت که فقدان سه چیز در محل کار و در ارتباط با شغل افراد موجب می‌شود تا آنها احساس ناشادی و افسردگی کنند که این سه عامل عبارتند از: هدف، امید و دوستی. ☑️ شادکاری با داشتن هدف و کار معنادار آغاز می‌شود همه ما به شدت نیازمند داشتن هدفی مشخص برای کاری هستیم که انجامش می‌دهیم و بدون این هدف و مقصود مشخص نخواهیم توانست از کاری که می‌کنیم لذت ببریم. هدف از انجام یک کار جزو پایدارترین و موثرترین ابزارها برای برانگیخته شدن افراد در محل کارشان محسوب می‌شود و عامل تسکین کارکنانی است که با مشکلاتی همچون استرس‌های کاری، روسای کج خلق و تحمل ناپذیر و موانع کاری دست به گریبان هستند. 🔻بر همین اساس است که به افراد توصیه می‌شود تا به‌طور پیوسته به دنبال یافتن هدف یا اهداف مشخصی برای کار کردن و حضور در شغلشان باشند تا به این‌وسیله طعم شادکاری را به‌طور کامل بچشند. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عواملی برای لذت بردن از کار بخش دوم ❇️ آن که امید ندارد ناشاد است امید به موفقیت و پیشرفت نیز به مانند هدف داشتن بر شادکاری و احساس رضایت در محل کار تاثیرگذار است.امید، خوش بینی و نگرش مثبت نسبت به آینده موجب می‌شود تا افراد به‌رغم مشکلات و موانع به فرداهای بهتر امیدوار باشند و سختی‌های امروز را راحت‌تر تحمل کنند. 🔻در واقع، امید، موتور محرکه انرژی، خلاقیت و مقاومت است که انرژی‌های منفی و فشارهای کاری را کنار می‌زند و به کارکنان و مدیران روحیه کار مضاعف می‌دهد. متاسفانه بسیاری از مدیران به اشتباه فکر می‌کنند که عواملی همچون فرهنگ سازمانی و رسالت‌های کاری به تنهایی قادرند به همه افراد امید ببخشند و آنها را نسبت به کاری که می‌کنند علاقه‌مند نگه دارند حال آنکه تجربه نشان داده که نگرش‌ها و فرهنگ‌های سازمانی عمدتا الهام بخش و محرک خود سازمان‌ها هستند و نه کل کارکنان شان و برای امیدبخشی و الهام دادن به کارکنان لازم است که برای هر فرد مشخص شود مسوولیت‌ها و نقش آفرینی او در محل کارش چگونه و تا چه حدی با نگرش ها، آرمان‌ها و اهداف شخصی و فردی او همخوانی دارد و با ترکیب این دو است که می‌توان احساس مثبت و خوشایندی در کارکنان به وجود آورد. ⁣☑️ چه ناشاد است کسی که دوستی در محل کارش ندارد 🔻روابط دوستانه بین کارکنان از جمله مهم‌ترین عوامل انگیزه‌بخش و شادی آور در محل کار بوده که علاقه به کاری که افراد در حال انجامش هستند را نیز افزایش می‌دهد. در واقع روابط دوستانه و صمیمانه همکاران در تیم‌های کاری است که موفقیت جمعی و تیمی آنها را میسر می‌سازد. 🔻تحقیقات روانشناسان ثابت کرده که وجود فرد یا افرادی در کنار ما در محل کار که وضعیت ما برای آنها اهمیت دارد موجب قوت قلب و علاقه‌مندتر شدن به کاری می‌شود که به آن اشتغال داریم. به همین دلیل هم هست که یکی از ملاک‌های یک کار خوب داشتن همکاران و دوستانی خوب و صمیمی است. @ertebatmoaserdini .
چکیده کتاب «شمّاس شامی» @ertebatmoaserdini
▪️امروز «عزاداری زنان طایفه بنی اسد در کربلاء معلی» در «دایرة المعارف تشیع‌» آمده است: «بنى اسد، نام تیره‌‌اى از قبایل عرب از فرزندان اسد بن خزیمه بن مدرکه... این قبیله ‌توفیق و افتخار دفن پیکر مطهر حضرت سیدالشهداء و انصار آن حضرت را پس از واقعه‌ کربلا در سال ۶۱ قمری داشتند. پس از شهادت امام حسین علیه السلام، زنانی از طایفه‌ی بنی اسد، بر میدان جنگ گذر کرده‌ و اجساد را دیدند و تحت تاثیر قرار گرفتند و به سرزمین خود رفته، مردان را جهت دفن ‌اجساد خبر کردند. ابتدا زنان بیل و کلنگ بدست گرفته به طرف کربلا روان شدند. پس از مدتى وجدان مردان بنى اسد بیدار گشت و به خود آمدند و به دنبال زنان راه افتاده به دفن ‌اجساد امام و یارانش پرداختند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ - اصطکاکِ جزئی از تنِ کسی که دوستش داری روی تنت.mp3
7.71M
🎙 اصطکاکِ جزئی از تنِ کسی که دوستش داری روی تنت بدون توضیح و شرح اضافه،پیشنهاد می کنم تا پایان، فایل را گوش کنید ... @ertebatmoaserdini .