eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ارتباط موثر
یک ایستگاه قطار در ژاپن که به هیچ جایی دسترسی نداره(مسافر خروجی و ورودی ندارد) 🔹این ایستگاه را برای این ساخته‌اند که قطار توقف کند و به مسافران یادآوری شود که از زیبایی‌های مسیر و جنگل و درخت و رود لذت ببرند. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گاهی توقف کنید و از زیبایی و ارزشمندی نعمت‌هایی که در اختیار دارید، لذت ببرید. حسرت نداشته‌ها فقط شما را فرسوده می کند. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ریحانه
🔰 عظمت مادری 🔺رهبرانقلاب‌اسلامی: روز ولادت فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) را روز زن و روز مادر نام‌گذاری کرده‌اند؛ میشد گفت روز رهبر یا روز والاترین انسان، اشکالی نداشت؛ امّا امروز نیاز جامعه‌ی ما به این است که بداند مادری یعنی چه؟ زنِ خانه بودن و کدبانو بودن یعنی چه؟ فاطمه‌ی زهرا با آن مقام و عظمت، یک خانم خانه‌دار است؛ یکی از شئون همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانه‌داری کردن. فایل باکیفیت این لوح(پوستر): https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=39160 🗓۱۳۹۵/۱۲/۲۹ 🌱 @Khamenei_Reyhaneh
ارتباط موثر
⭕️ علایم شرم آیا تا به حال از خودتان پرسیده‌اید که ممکن است دچار شرم باشید؟ برای شناخت بهتر مفهوم
⭕️ رفتارهای مرتبط با شرم در برخی منابع چهار دسته‌ رفتار مرتبط با شرم‌ را شناسایی کرده‌اند: ۱.پاسخ آتشین و خشم‌آلود منظور اقداماتی است که شما هنگام احساس شرم و حالت دفاعی انجام می‌دهید، مانند عصبانیت شدید یا حمله به طرف مقابل برای اینکه توجه را از خود منحرف کنید. پاسخ آتشین و خشم‌آلود معمولاً یک واکنش تکانشی است. ۲. رفتارهای کنار آمدن با شرم و یا پنهان کردن آنها مواردی مانند احساس کوچک بودن خود، تلاش برای جلوگیری از قرار گرفتن در مرکز توجه، یا عدم اشتراک عقاید یا احساسات شما باشد. پنهان کردن خود روشی برای محافظت از خود است. ۳. رفتارهای ایمنی‌جویی برای جلوگیری از شرمندگی مواردی مانند عذرخواهی، گریه، یا جلوگیری از درگیری باشد. افرادی که تمایل به احساساتی بودن دارند یا از درگیری اجتناب می‌کنند، ممکن است بیشتر رفتارهای ایمنی‌جویی داشته باشند. ۴. رفتارهایی برای جبران شرم ممکن است شامل مواردی مانند انجام کارهایی برای تسکین خود یا عذرخواهی از دیگران باشد. به عنوان مثال، اگر یک سالگرد مهم را فراموش کرده باشید، ممکن است به خود بگویید که چیزهای زیادی در ذهن خود دارید، یا برای نشان دادن پشیمانی خود دست به اقدامی بزنید. @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
⭕️ رفتارهای مرتبط با شرم در برخی منابع چهار دسته‌ رفتار مرتبط با شرم‌ را شناسایی کرده‌اند: ۱.پاسخ
⭕️ انواع شرم انواع متنوعی از احساس شرم ذکر کرده‌اند، به بعضی از آن اشاره می کنیم: شرم موقتی و گذرا به احساس زودگذری اطلاق می‌شود که هنگام اشتباه، (شاید در یک موقعیت اجتماعی)، تجربه کرده باشید. این احساس معمولاً به سرعت عبور می‌کند و مشکلی هم در زندگی شما ایجاد نمی‌کند. شرم مزمن احساسی که همیشه با شماست و تصور می‌کنید انگار به اندازه کافی خوب نیستید. این نوع شرم می‌تواند عملکرد و سلامت روان شما را مختل کند. شرم به شکل احساس حقارت احساس حقارت شدیدترین نوع شرمساری است، هنگامی به وجود می‌آید که ما به خاطر چیزی خجالت بکشیم. غالباً این امر زمانی احساس می‌شود که اتفاقی در مقابل دیگران رخ دهد. شرم به خاطر شکست خوردن هنگام تجربه شکست ممکن است این نوع شرم را تجربه کنیم. به عنوان مثال، اگر در یک مسابقه ورزشی که انتظار پیروزی در آن را داشتید، باخته باشید. شرم در برابر غریبه‌ها شرم در برابر غریبه‌ها احساس می‌کنید که شاید آنها متوجه شوند شما مشکلی دارید. این نوع شرم با اضطراب اجتماعی مشترک است. شرم در مقابل دیگران نوعی شرمساری که وقتی شخص در مقابل دیگران احساس خجالت یا تحقیر می‌کند. این احساس شرم با احساس حقارت مرتبط است. شرم در مورد عملکرد احساس خودآگاهی نسبت به عملکرد خود، نوع دیگری از شرمساری است. این احساس تمایل دارد در هنگام انجام فعالیتی در حضور دیگران، مانند: سخنرانی عمومی، اجراهای ورزشی و غیره ظاهر شود. شرم از خود احساس اینکه انگار فرد کم ارزش و فرومایه‌ای هستید می‌تواند باعث شرم از خود شود. این یک نوع شرم، مزمن با اثرات طولانی‌مدت است. شرم مربوط به ناامیدی یا شکست اگر انتظارات شما برآورده نشود یا در کاری شکست بخورید، ممکن است شرم مربوط به شکست یا ناامیدی را تجربه کنید. شرم مربوط به محرومیت اگر احساس می‌کنید از گروهی کنار گذاشته شده‌اید، موردپسند گروه واقع نشده‌اید یا متعلق به آن نیستید، ممکن است از این محرومیت احساس شرم کنید. بروز این نوع شرم در اضطراب اجتماعی نیز رایج است. شرم درونی شده شرم درونی شده به شرمی اشاره دارد که به درون تبدیل شده است. به عنوان مثال، کسانی که ظلم و آزار دیده باشند، ممکن است در مقابل احساس بی‌لیاقت بودن یا احساس شرم در رابطه با ناتوانی خودشان را داشته باشند. شرم سمی شرم سمی بخشی از هویت اصلی شما است تا یک حالت گذرا. افرادی که شرم سمی را تجربه می‌کنند ممکن است سعی کنند خود بیرونی کاملی ارائه دهند تا احساس خود را از درون پنهان کنند. شرم سمی از این بابت شبیه شرم درونی شده است که شامل این مفهوم است که در درون شما ذاتاً مشکلی وجود دارد. شرم سالم سرانجام، شرم سالم نیز می‌تواند وجود داشته باشد. شرم زمانی می‌تواند سالم باشد که باعث ایجاد فروتنی در شما شود، به شما اجازه دهد به خود بخندید، شما را متواضع کند یا در مورد مرزهایتان به شما چیزی یاد دهد. بدون وجود حداقل اندکی شرم، مردم هیچ راهی برای مدیریت چگونگی تأثیر رفتار خود بر دیگران نخواهند داشت. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
یک جمله ساده کوتاه از فیلم ملوان زبل (Popeye -1980) : « من اونقدر مرد نیستم که یک مادر باشم...» @ertebatmoaserdini .
گفته‌اند: احتمالا همیشه کسی هست که شما را دست کم بگیرد، لااقل سعی کنید آن شخص خودتان نباشید. @ertebatmoaserdini .
⛔️قضاوت، برچسب‌زدن، سرزنش و ذهن خوانی(حدس زدن نیت دیگران)، عادت‌هایی ذهنی‌ هستند که به سبب نشخوار فکری(تکرار در ذهن) وضعیت بدتری پیدا می‌کنند. افراد زمانی به نشخوار فکری دچار می‌شوند که در حلقه‌های شناختی گیر افتاده و با قضاوت‌های خوب و بد و برچسب‌های سمی، بی‌وقفه به گذشتۀ خود می‌پردازند. رفتار و گفتار دیگران را بارها و بارها در ذهن مرور می‌کنند و آن‌ها را به این اتهام که به ایشان آسیب زده‌اند، مقصر می‌پندارند. در نتیجه احساس انتقام و خشمی شدید در فرد رشد می‌کند. و از آنجا به بعد به هوای انتقام موجب رنجش خود و دیگران می شود. 🔷 در حالی‌که در بسیاری اوقات، حقیقت ماجرا چیز دیگری است، و خیالات و قضاوت‌های ذهن، زمینه انحرافش را از درک واقعیت فراهم کرده است. @ertebatmoaserdini .
⭕️ ارتباط با مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی (۱) 🔶 مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی معمولاً سابقه‌ روابط شدید، اما پرآشوب دارند،که معمولاً آرمانی‌کردن مفرط دوستان یا معاشران را شامل می‌شود؛ اما بعداً به‌سرخوردگی و ناامیدی می‌انجامد. با سرعت نه تنها صمیمی و بلکه احساس وابستگی کرده و در عین حال با یک اتفاق نه چندان جدی، علاقه‌ها فرو می‌ریزد. خشم شدید و نشانه‌های بی‌ثباتی عاطفی و اقدام های مکرر به انواع خودآزاری ویژگی های مهم این اختلال است. 🔻بی‌ثباتی عاطفی آنان همراه با سطح بالای تکانش‌گری، اغلب به رفتارهای خود ویرانگری مانند (رانندگی بی‌باکانه و تنش و رنجش شدید با دیگران) منجر می‌شود. هر چند برخی اقدامات (مانندخودکشی)، اغلب شکل فریبکارانه دارد؛ با این‌حال، این‌گونه اقدامات همیشه فریبکارانه نیستند. جرح خویشتن، ویژگی دیگر این اختلال است. رفتار صدمه‌زدن به خود، برای رهایی‌یافتن از اضطراب یا ملالت ارتباط دارد. 🔻این افراد، حساسیت زیادی به شرایط محیطی دارند. آنان ترس‌های شدید مربوط به طرد و رهاشدگی و خشم نامناسب را، حتی در حین مواجهه با یک جدایی کوتاه‌مدت واقع‌گرایانه و یا هنگامی‌که تغییرات غیرقابل اجتناب در نقشه‌ها پیش‌می‌آید، تجربه می‌کنند. 🔻این افراد ممکن است بر این باور باشند که رهاشدگی یا طرد به‌طور تلویحی به این معناست که آنان «بد» هستند. این ترس‌های رهاشدگی، با عدم تحمل تنهایی و نیاز به بودن با دیگران رابطه دارد. کوشش‌های بی‌وقفه‌ی آنان برای اجتناب از طرد و رهاشدگی، ممکن است شامل اعمال تکانشی همچون آسیب‌زدن به خود یا رفتارهای انتحاری باشد. 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران ــــــــــــــــــــــــــــــــ با این افراد چگونه ارتباط برقرار کنیم؟ این مطلب ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ ارتباط با مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی (۲) برخی ویژگی‌های افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی عبارتند از: 1️⃣ روابط متزلزل افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی، دارای روابطی ناپایدار با خانواده، فامیل و دوستان خود هستند. این افراد ممکن است با سریع علاقه شدیدی به یک فرد پیدا کنند و ناگهان از آن شخص متنفر شوند. هر گونه جدایی و یا تغییر در برنامه مورد انتظار، می تواند یک واکنش شدید و احساس طرد را در بیمار مبتلا به اختلال شخصیت مرزی ایجاد کند. هنگامی که این افراد به یک چیز و یا کسی علاقه داشته باشند و آن چیز و یا آنکس از پیش آنها برود، احساس پوچی و انزوا می کنند. 2️⃣ رفتارهای پرخطر پول خرج کردن بی رویه یکی از رفتارهای افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی می باشد. روابط نامناسب، پرخوری و یا رانندگی کردن خطرزا از رفتارهای پرخطر این افراد می باشد. این رفتارها ناشی از تصور ضعیف فرد از خودش می باشد. 3️⃣ زیاده روی در مصرف ... این افراد برای فرار از مشکلات و یا آرام شدن، به مصرف زیاد رو می آورند. از مصرف خوراکی تا مصرف مواد اعتیاد آوری مثل سیگار و توتون و یا مواد مخدر... 📌(برای کنترل بهتر علائم این اختلال، همه این موارد باید درمان گردند.) 4️⃣ خشم بی‌جا شرایط خارج از کنترل و یا ناچیز می توانند افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی را بسیار خشمگین کنند. برای مثال اگر والدین و یا همکاران برای مدت کوتاهی، به فرد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی اعتنا نکنند، این فرد از احساس طرد و انزوا، بسیار خشمگین می شود. 5️⃣ آسیب رساندن به خود فرد مبتلا به این اختلال می تواند دارای علائم خطرناکی باشد و مشکلاتی را در ارتباط با تلقی خود نسبت به ظاهر و جسم خود و نیز عزت نفس داشته باشند. افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی ممکن است به خودشان صدمه بزنند، از افکار منفی شدید و خودآزاری گرفته تا صدمه به بدن... 6️⃣ احساس پوچی هنگامی که این افراد به یک چیز و یا کسی علاقه داشته باشند و آن چیز و یا آنکس از پیش آنها برود، احساس پوچی و انزوا می کنند و توانایی مقابله کردن با این احساس را ندارند. علائم اختلال شخصیت مرزی می تواند شامل احساس بی ارزشی و پوچی باشد. 📌 (یک درمان جدید به نام رفتار دیالیتیکی می تواند برای افراد مبتلا مفید باشد.) 7️⃣ ترس از تنها ماندن خشم و ترس شدید در این افراد از تنها ماندن سرچشمه می گیرد. این افراد حتی اگر تجسم کنند که تنها هستند، دچار ترس و عصبانیت می شوند. ترس از تنها بودن، یک مشکل جدی در روابط خانوادگی ایجاد می کند. 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران ــــــــــــــــــــــــــــــــ با این افراد چگونه ارتباط برقرار کنیم؟ این مطلب ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ ارتباط با مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی (۳) با این افراد چگونه ارتباط برقرار کنیم؟ ما به عنوان دوست، همکار،مراقب و یا پرستار افرادی که دارای اختلال شخصیت مرزی هستند، به چه نکاتی باید توجه کنیم؟ 🔷آگاهی خود را افزایش دهید. افزایش آگاهی شما به عنوان مراقب از علائم و نشانه‌ها و پیش آگهی این اختلال به شما کمک می کند تا درک درست تری از این بیماری داشته باشید وبتوانید به فرد کمک کنید. 🔷احساسات آن‌ها را درک کنید. افرادی که به اختلال شخصیت مرزی مبتلا هستند در بروز واکنش و احساسات خود بسیار شدید عمل می کنند که این حالت در سایرین دیده نمی شود. در چنین شرایطی سعی نکنید با آنها در مورد غیرواقعی و یا غیرمنطقی بودن احساساتشان صحبت کنید. برای آنها این احساسات کاملا واقعی است. در نتیجه مقابله با احساسات آنها بسیار دردناک است. پس سعی کنید به عنوان مراقب و پرستار و یا دوستان او احساسات او را درک کنید. گوش دادن با صبر و احترام به صحبت های آنها مهمترین و اصلی ترین روش در روند درمانی به شمار می رود. 🔷پیام خود را ساده کنید. نگرش و افکار افرادی که دچار اختلال شخصیت مرزی هستند، می تواند ارتباط انها را با سایرین تحت تاثیر قرار دهد. آنها ممکن است که از صحبت های شما سوء برداشت کنند و این موضوع مانع از شکل گیری ارتباط شما با آنها خواهد شد. در نتیجه سعی کنید منظور خود را کاملا روشن و بدون هر گونه کنایه و طعنه عنوان کنید. 🔷آنها را به مسولیت پذیری تشویق کنید. افراد دارای این اختلال می توانند مسولیت پذیر باشند و به اهدافی که در نظر دارند دست پیدا کنند؛ اما باید در این کار به انها فرصت بیشتری بدهید. تشویق کردن این افراد به انجام مسولیت هایی که برایشان درنظر گرفته اید می تواند هدیه ای بزرگ برای آنها باشد. از سوی دیگر باید در مقابل عواقب کارهای خود نیز با مسولیت پذیری رفتار کنند و در صورت نیاز از اطرافیان و مشاوران خود کمک بخواهند. این به معنای رها کردن آنها در مقابله با مشکلات نیست بلکه برای دادن احساس ارزشمند بودن به آنها است. 🔷مرزهای مشخصی را در نظر بگیرید. به دنبال ایجاد مهارت مسولیت پذیری در ایشان، لازم است علاوه بر فراهم کردن بستری مناسب برای فعالیت های آنها محدوده‌ای را نیز برایشان تعیین کنید تا از بروز حوادث و خطرات احتمالی پیشگیری کنید. به این ترتیب فرد نسبت به فعالیت های خود پاسخگو بوده و به ایجاد رابطه مثبت کمک می کنید. 📌 در ابتدا ممکن است در تعیین مرزها با مخالفت رو به رو شوید؛ اما سعی کنید با آرامش و احترام و ارائه پیشنهاداتی که برای او مفید هستند به مرور زمان او را به رعایت حدود تشویق کنید. 🔷تهدید به هر نوع خودآزاری و آسیب به خود را نادیده نگیرید. به هیچ عنوان تهدید به خودآزاری، خودکشی و یا آسیب به خود را در این افراد نادیده نگیرید. ۱۰درصد افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی با خودکشی به زندگی خود پایان می‌دهند و ۸۰درصد این افراد اهداف خودکشی خود را به دیگران اعلام می کنند. 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران ــــــــــــــــــــــــــــــــ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمونه‌ای از شکست‌های یک انسان جَک ما، تاجر، بازرگان، سرمایه‌گذار و انسان‌دوست اهل چین است. او ‌بنیان‌گذار و مدیر عامل سابق گروه علی‌بابا بود، که سپتامبر ۲۰۱۸ اعلام کرد از علی‌بابا بازنشست خواهد شد و قصد دارد به کارهای خیرخواهانه، آموزشی و محیط زیستی بپردازد. مجله فوربز اورا دومین ثروتمند اهل چین و ۲۱ فرد ثروتمند جهان می شناسد. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | راه شهیدان 🔻 لحظاتی از حضور صبح امروز رهبر انقلاب در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) ➕ به همراه جملات برگزیده حضرت آیت الله خامنه‌ای در سال ۱۴۰۰ درباره مقام شهیدان 📥 نسخه کیفیت اصلی👇🏻 https://khl.ink/f/49522
هدایت شده از ارتباط موثر
افکار گردویی، در زندگی 💠 می گویند: ﺑﻮﻣﯿﺎﻥ آﻓﺮﯾﻘﺎ ﺭﻭﯼ ﺗﻨﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎﯾﯽ درست می‌کردند ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﮔﺮﺩﻭ می‌گذاشتند! ﻣﯿﻤﻮﻥﻫﺎ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ برداشتن ﮔﺮﺩﻭ، ﺩﺳﺖ خود ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﯾﻦ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﻣﯽڪﻨﻨﺪ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﮔﺮﺩﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺸﺖ ﻣﯽﮔﺮفتند، ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﺍﻧستند ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﻧﺪ، ﺟﯿﻎ ﻣﯽﺯنند ﻭ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯽﭘﺮند، ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﻓڪﺮشان ﻧﻤﯽﺭﺳید ڪﻪ ﺑﺮﺍﯼ آزاد شدن، باید ﺩﺳﺘشان ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ڪنند ﻭ ﻧﻬﺎﯾﺘﺎً ﺷڪﺎﺭ ﺷڪﺎﺭﭼﯿﺎﻥ ﻣﯽﺷﻮند! 💠 بسیاری از ﺍﻓڪﺎﺭ و باورهای غلطی ڪه از دیر باز قبول ڪرده‌ایم، ﮔﺮﺩﻭﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺁن ها ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ڪﻨﯿﻢ، ﺁﺯﺍﺩ ﻣﯽ‌ﺷﻮیم؛ اما هر قدر سعی کنیم محکم‌تر آنها را بگیریم، اسارت مان جدی تر خواهد شد. گاهی انسان گمان دارد که رها کردن گردوی برخی باورها، متاع گرانبهای زندگی است، در حالی که باید با جرات آن را رها کرد تا آزاد بودن را درک کرد. 💠 باورهای غلط به باورهایی گفته می‌شود که مقدمات غیر‌منطقی و احساسی دارد. و وقتی با الگوی عقل و دین می‌سنجیم به نادرست بودن آنها پی می‌بریم. 💠 معمولا افراد موفق به واسطه ارتباط با معلم و مشاور امین، الگوها و ملاک‌های غلط را شناسایی کرده و برای مدیریت و کنترل افکار و ذهن خود، تلاش و تمرین می‌کنند. @ertebatmoaserdini .
⛔️ کامل گرائی و انجام کارها به بهترین شکل یکی از عادات بد ذهنی، که علاوه بر کاهش کارآمدی و بهره وری فرد ، به مرور عزت نفس انسان را نیز فرسایش می‌دهد و پیوسته زمینه های نگرانی و ناآرامی فراهم می کند؛ «ترس از انجام ندادن کارها به بهترین شکل» و یا به اصطلاح «کمال گرائی» یا «کمال‌‌‌زدگی،کامل گرائی و تمامیت طلبی» است. برخی محققان گفته اند: علت اصلی پشت گوش انداختن کارها بیش از اینکه تنبلی باشد، بسیاری اوقات ترس از عالی و بدون نقص انجام ندادن کارها است. 🔶 کمال‌ گرایی مجوعه‌ای از افکار همراه با خودخوری است و شما را وادار می‌کند بخواهید به اهدافی برسید که از نظر عملی غیرواقع‌گرایانه هستند. این سلسله افکار بلاهای زیادی سر شما می‌آورند و زندگی شما را سخت می‌کنند: لذت را از شما می‌گیرد. اعتمادبه‌نفس‌تان را می‌کاهد. عزت نفس تان را متزلزل می‌کند. توانایی شما برای انجام کارها را تضعیف می‌کند. انگیزه و اشتیاق را از شما می‌گیرد. توانایی رشد شما را به حداقل می رساند. غلبه بر این عادت بد امکان پذیر است؛ اما نیازمند مجاهدت و تلاش و پیش از آن مطالعه و یادگیری دارد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتحال ملکوتی الگوی زهد، فروتنی، تقوا و پارسایی حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی، را به پیشگاه حضرت ولی عصر ارواحنافداه و رهبر معظم و مراجع تقلید و حوزه‌های علمیه و ارادتمندان تسلیت عرض می‌کنیم. توضیح: تصویر در مراسم عمامه گذاری طلاب جوان آفریقایی است. @ertebatmoaserdini
🔹از جنس آسمان شاهد اینکه زما ترس و تعلق دور است تن بی سر شده‌ی اصغر پاشاپور است... در آستانه سومین سالگرد شهادت سردار اصغر پاشاپور؛ ماه تابان مقاومت در حلب و خان‌طومان که تا روز شهادتش پشت ابری از اخلاص پنهان بود. از فرط عشق به فرمانده‌اش، به اربعین سردار دلها نرسیده، بال گشود و پرکشید. و چون مولایش، قمر بنی هاشم سلام الله علیه ، پیکر مطهرش بی دست و بی‌سر به وطن بازگشت. سال گذشته (۱۱ بهمن ۱۴۰۰) خورشید ولایت بر مزار آن سرباز پاک باخته ولایت حضور یافتند... شهیدی که پس از شهادت شناخته شد. https://b2n.ir/473865 روح بلند همه یاران این زمانی سیدالشهداء با مولای با عظمت شان محشور باد... یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 چند سطر از یک کتاب: انسان به دنبال دست یافتن به اهداف خود است و اگر این اتفاق به شکل مطلوبی رخ ندهد، هیجان‌های خاص و شدیدی را تجربه می‌کند؛ هیجان‌هایی چون خشم، عصبانیت، بی‌قراری، دست پاچگی و کلافگی. هنگام احساس یک هیجان شدید، همزمان صدایی را در سرمان می‌شنویم که بی‌وقفه فریاد می‌زند: «زود باش کاری بکن!» و اصرار دارد که این کار را با سرعت هر چه بیش‌تر همین الان انجام دهیم. اگر گذشتۀ خود را مرور کنید، بسیاری از تصمیماتتان که به حسرت و پشیمانی منجر شده‌اند، تصمیماتی بوده‌اند که در چنین زمان‌هایی گرفته‌اید. در این زمان، در بخشی از مغز ما که به مغز هیجانی معروف است، اتفاقاتی رخ می‌دهد و ما در کسری از ثانیه اقدام می‌کنیم و به احتمال زیاد بعد از آن پشیمان می‌شویم. از کتاب: افزایش تاب‌آوری در پیچ‌های نفس‌گیر زندگی نوشته‌ی: دکنر زهره سپهری @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 ضرورت مهارت‌های اجتماعی(۱) داشتن مهارت های اجتماعی به شما کمک می کند در موقعیت های اجتماعی سخت یا جدید دچار اضطراب نشوید. این مهارت ها می توانند ارتباطات عاطفی، حل مسائل و روابط شما را با دیگران تسهیل کنند. ما به عنوان انسان، موجودی اجتماعی هستیم، بنابراین ارتباط داشتن با دیگران برایمان ضروری است. برقراری ارتباط با دیگران به شما امکان می دهد زنده بمانید، رشد کنید و در تاثیرگذاری و هماهنگی با دیگران زندگی کنید. برای انجام این کار، باید بدانید که چگونه ارتباط برقرار کنید و یک سری مهارت های اجتماعی را داشته باشید. داشتن مهارت های اجتماعی به این معنی است که شما می‌توانید از افتادن در سوء تفاهم ها و درگیری های رایج در روابط، جلوگیری کنید. نحوه ارتباط شما را با دنیا تعیین می‌کنند و در نتیجه بر بسیاری از جنبه‌های زندگی روزمره شما تأثیر می‌گذارند. @ertebatmoaserdini .
🔵 ضرورت مهارت‌های اجتماعی(۲) مهارت‌های اجتماعی ابزاری است که افراد را قادر می‌سازد تا ارتباط برقرار کنند، یاد بگیرند، کمک بخواهند، نیازها را از راه‌های مناسب برآورده کنند، با دیگران کنار بیایند، دوست شوند، روابط سالم برقرار کنند، از خود محافظت کنند و به‌طور کلی قادر به تعامل هماهنگ با جامعه باشند. مهارت‌های اجتماعی همچنین ویژگی‌های اساسی شخصیت ما را مانند اعتماد، احترام، مسئولیت پذیری، انصاف، مراقبت و شهروندی را ایجاد می‌کنند. این صفات به ما کمک می کند تا یک قطب‌نمای اخلاقی درونی بسازیم، و اجازه می‌دهد تا در تفکر و رفتار خود، و در نتیجه صلاحیت اجتماعی ، انتخاب‌های خوبی داشته باشیم. بنابراین مهارت اجتماعی به طور مستقیم بر زندگی حرفه ای و شخصی و همچنین سلامت شما تأثیر می گذارد. برترین تحقیقات دانشگاهی در دنیا نشان می دهد که در جوامع امروز برای داشتن شغل یا داشتن یک موقعیت اجتماعی، به چیزهایی بیش از مهارت های فنی نیاز داریم. در حقیقت، مهارت‌های اجتماعی رکنی اساسی در هر نوع فعالیت است، چه در روابط دوستانه و خانوادگی و چه در دنیای کاری و سازمان‌ها ارزش زیادی دارند. 🔶 وارن بافت(نابغه رشد اقتصادی) به فارغ التحصیلان برتر دانشگاهی می‌گوید: «روی خودتان سرمایه گذاری کنید. یک راه آسان برای افزایش۵۰ % ارزش و کارآمدی‌تان این است که حداقل روی مهارت های ارتباطی خود؛ هم در نوشتن و هم در سخن گفتن واضح و شفاف تمرکز کنید. شما هرچقدر هم که دانش و قدرت ذهنی بالایی داشته باشید، باید بتوانید آنرا منتقل کنید و ابزار انتقال آن هم ارتباطات است!» @ertebatmoaserdini .
🔵 ضرورت مهارت‌های اجتماعی(۳) تعریف مهارت‌های اجتماعی مهارت‌های اجتماعی مجموعه‌ای از رفتارها هستند که به شما اجازه می‌دهند تا به شیوه‌ای مؤثر و رضایت‌بخش با دیگران ارتباط برقرار کنید. یک جنبه جالب در مورد آنها این است که می توان آنها را روز به روز با تمرین آموخت، تقویت کرد و توسعه داد. با این حال، برخی از آنها بسیار پیچیده اند، بنابراین یادگیری شان خیلی آسان نیست، اما غیرممکن نیز نیست. یکی از جنبه های مهمی که باید در نظر گرفته شود این است که فرهنگ و متغیرهای جمعیت شناختی برای آموزش و ارزیابی مهارت های اجتماعی شما ضروری است. به این دلیل که بسته به جایی که زندگی می کنید، عادات و روش های ارتباط شما با یکدیگر ممکن است متفاوت باشد. داشتن مجموعه ای خوب از مهارت های اجتماعی نه تنها مهم است بلکه شما باید بدانید که چه زمانی و در کجا از آنها استفاده کنید. این به عنوان شایستگی اجتماعی شناخته می شود . داشتن مهارت های اجتماعی به شما کمک می کند در موقعیت های اجتماعی سخت یا جدید دچار اضطراب نشوید. این مهارت ها تا زمانی که با زمینه فرهنگی جامعه شما سازگار باشند می توانند ارتباطات عاطفی، حل مسائل و روابط شما را با دیگران تسهیل کنند. اگر مهارت‌های اجتماعی خاصی نداشته باشید، مجبور می شوید به روشی منفعلانه با موقعیت ها کنار بیایید؛ یعنی یا از دیگران دوری کنید یا آنکه خواسته های دیگران را بپذیرید. شما همچنین ممکن است مورد پرخاشگری، تحمیل معیارها و نقض حقوق خود توسط دیگران قرار بگیرید. @ertebatmoaserdini .