eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
872 عکس
315 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 ضرورت مهارت‌های اجتماعی(۳) تعریف مهارت‌های اجتماعی مهارت‌های اجتماعی مجموعه‌ای از رفتارها هستند که به شما اجازه می‌دهند تا به شیوه‌ای مؤثر و رضایت‌بخش با دیگران ارتباط برقرار کنید. یک جنبه جالب در مورد آنها این است که می توان آنها را روز به روز با تمرین آموخت، تقویت کرد و توسعه داد. با این حال، برخی از آنها بسیار پیچیده اند، بنابراین یادگیری شان خیلی آسان نیست، اما غیرممکن نیز نیست. یکی از جنبه های مهمی که باید در نظر گرفته شود این است که فرهنگ و متغیرهای جمعیت شناختی برای آموزش و ارزیابی مهارت های اجتماعی شما ضروری است. به این دلیل که بسته به جایی که زندگی می کنید، عادات و روش های ارتباط شما با یکدیگر ممکن است متفاوت باشد. داشتن مجموعه ای خوب از مهارت های اجتماعی نه تنها مهم است بلکه شما باید بدانید که چه زمانی و در کجا از آنها استفاده کنید. این به عنوان شایستگی اجتماعی شناخته می شود . داشتن مهارت های اجتماعی به شما کمک می کند در موقعیت های اجتماعی سخت یا جدید دچار اضطراب نشوید. این مهارت ها تا زمانی که با زمینه فرهنگی جامعه شما سازگار باشند می توانند ارتباطات عاطفی، حل مسائل و روابط شما را با دیگران تسهیل کنند. اگر مهارت‌های اجتماعی خاصی نداشته باشید، مجبور می شوید به روشی منفعلانه با موقعیت ها کنار بیایید؛ یعنی یا از دیگران دوری کنید یا آنکه خواسته های دیگران را بپذیرید. شما همچنین ممکن است مورد پرخاشگری، تحمیل معیارها و نقض حقوق خود توسط دیگران قرار بگیرید. @ertebatmoaserdini .
🔵 ضرورت مهارت‌های اجتماعی(۴) چرا داشتن مهارت اجتماعی مهم است؟ یکی از دلایل اصلی این که بسیاری از افراد هنگام حضور در موقعیت های اجتماعی مختلف به برخوردهای پرخاشگرانه روی می آورند این است که آنان فاقد مهارت های اجتماعی اولیه هستند و به عبارت دیگر الفبای چگونه بودن با دیگران را نیاموخته اند. این افراد نمی دانند که چگونه باید به انتقادات و تحریکات دیگران پاسخ بدهند تا آنان را آرام کنند. آنها نمی دانند چگونه خواسته ها و آرزوهای خود را به دیگران بشناسانند و از این رو چون دیگران خواسته های آنان را در نظر نمی گیرند و با ناکامی فزاینده روبه رو می شوند. این افراد روی خشونت بسیار حساب می کنند و در واقع به دلیل اینکه رفتار صحیح را نمی دانند پرخاشگر می شوند. بنابراین آموزش مهارت های اجتماعی به این افراد می تواند موجب کاهش پرخاشگری آنان شود. بسیاری از اختلافات خانوادگی و یا ناکارآمدی‌های اداری و سازمانی ناشی از کمبود مهارت در خانواده و جامعه است. وقتی فرد ارتباط سالم و موثر برقرار نمی‌کند،به لحاظ درونی دچار چالش‌های کاستی عزت نفس می‌شود که برای دیگران آسیب دارد و یا موجب آزردگی خود می‌شود. 🔷 خوشبختانه شیوه های نظام مندی برای آموزش مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی وجود دارد که چندان هم پیچیده نیستند. مهم درک ضرورت این مهارت‌ها است و برنامه و اراده جدی برای یادگیری آنها. 🌹به خاطر داششته باشیم: دستاورد واقعی انسان محصول تلاش او است. وَأَن لَيسَ لِلإِنسانِ إِلّا ما سَعىٰ﴿سوره مبارکه النجم آیه۳۹﴾ @ertebatmoaserdini .
🔵 ضرورت مهارت‌های اجتماعی(۵) داشتن یا نداشتن مهارت های اجتماعی در زندگی روزمره شما و در محیط های خانوادگی، کاری و بین دوستان تاثیری تعیین کننده دارد. بنابراین یادگیری و توسعه این مهارت ها در خود، برای دستیابی به روابط مطلوب و رضایت بخش با دیگران ضروری است. مزایای بسیاری وجود دارد که با داشتن مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی به دست خواهید آورد. به عنوان مثال، از دستیابی به اهداف خود منع نخواهید شد و می‌دانید چگونه با در نظر گرفتن علایق، نیازها و احساسات دیگران، نظرات و احساسات خود را ابراز کنید. مهارت‌های اجتماعی همچنین به شما کمک می‌کند تا آنچه را که می‌خواهید به دست آورید، ارتباط رضایت‌بخشی با دیگران برقرار کنید، و عزت نفس بالایی کسب کنید. شاید یکی از بهترین انتخاب‌ها برای: رشد و توسعه فردی، تربیت اخلاقی، موفقیت شخصی و شغلی، منزلت اجتماعی، آموزش‌های تربیتی و اخلاقی برای فرزندان، و حتی موضوعی برای طرح در مجالس و جلسات مذهبی و خانگی، پرداختن به نکات و مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در خبرها آمده بود چند روز قبل مامور شهرداری تبریز با یک دستفرش معلول رفتاری نامناسب داشته است. جمعی از مردم و دانشجویان در حرکتی خودجوش از او تعدادی از دستفروش‌های تبریز، با گل و شیرینی دلجویی کردند. @ertebatmoaserdini .
💢 آرامش پیامد اندیشیدن به مسائل نیست! آرامش در نیندیشیدن به گرفتاری‌ها و چالش‌هایی است که ارزش اندیشیدن ندارند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨ سروش صلواتیان: آدم باید رد پاش تو دنیا بمونه چون آدمی که رد پا نداره، پا نداره…⁣ 🎥سخنرانی سروش صلواتیان در رابطه با مردم جازموریان https://www.aparat.com/v/kxaZ2 ویدئویی تاثیرگذار در مورد خدمات خیرخواهانه به مناطق محروم @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبه برای روز پدر حیف, می دانم که دیگر, برنمی داری از آن خواب گران سر، تا ببینی خورد سال سالخورد خویش را کاین زمان چندان شجاعت یافته ست تا بگوید : " راست میگفتی پدر..." شعر: فریدون مشیری @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 یک نکته: گاهی تعدد کارهای روزمره و یا اهمیت چند مورد از کارهای جاری، باعث می‌شود به سادگی نتوانیم اولویت تعیین کنیم و بسیاری اوقات با سردرگمی، به رغم کار و مشغله زیاد از انجام بسیاری از آنها بازمی مانیم. ✅ سازماندهی به شما کمک می‌کند کارها را تکمیل کنید و طبق برنامه پیش روید. یک راه خوب برای این کار این است که با توجه به گستره کارها، یک لیست برنامه روزانه، هفتگی و یا ماهانه و... داشته باشید و جلوی هر کاری را که انجام می‌شود، یک تیک بزنید. این کار مطمئن‌تان می‌کند که چیزی را فراموش نکنید و همه کارها را یک به یک انجام دهید. فایده دیگر تهیه لیست سازماندهی شده کارها این است که می توانید کارهای خود را به ترتیب اولویت چیده و انجام دهید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می‌خواهم هر لحظه زندگیمو زندگی کنم! در این صورت لازم است افکار و باورهای تان را نوسازی کنید و از وسوسه‌های ذهنی رهائی یابید. @ertebatmoaserdini .
🔲 پدر بودن در ایران کار سختی است!(۱) دکتر مجتبی لشکربلوکی 🔶 پدر بودن کار سختی است. در ایران و این برهه زمانی به مراتب سخت تر. از یک طرف دیگر شوهرسالاری کم رنگ شده و مردان باید به درستی بیشتر از گذشته یاد بگیرند که حق و حرمت و احترام زنان را بیشتر از پیش نگاه دارند نه از سر اجبار که از سر شعور و شرافت. هر چند کار درستی است اما در هر صورت تمرین می خواهد و پوست اندازی. 🔶 از طرف دیگر پدرسالاری دیگر در بخش های بزرگی از این سرزمین رنگ باخته است و پدران این سرزمین که خود در روزگار پدرسالاری بزرگ شده اند اکنون در زمان فرزندسالاری به پدری رسیده اند. قضیه این جا سخت تر می شود که آینده این سرزمین هم با عدم قطعیت سرشته شده و حتی اگر پدر امروز نگران خودش و همسرش نباشد؛ اما بی شک نگران آینده فرزندش است. خودش تحت فشار اقتصادی است. نگرانی برای تامین آتیه مطمئن (بازنشستگی مکفی و اطمینان بخش) جدی است. احتمالا در میانه راه زندگی نه می تواند برود و نه می تواند بماند. احتمالا پدران این سرزمین، خود پدر و مادر پیری هم دارند که باید مراقب آن ها نیز باشند. پدر امروز باید حواسش باشد که پسرش چه چیزی را دانلود می کند و دخترش چه چیزی را آپلود. در حالی که شاید به اندازه فرزندش تسلط به فضای مجازی ندارد و همین باعث می شود که از نظر ذهنی فرسوده و خسته شود. و ده ها گرفتاری دیگر. @Dr_Lashkarbolouki ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
🔲 پدر بودن در ایران کار سختی است!(۲) دکتر مجتبی لشکربلوکی و بدتر از همه آنچه گفته شد، هیچ کدام از مهارت های لازم را به صورت رسمی نیاموخته اند. نه مهارت مدیریت استرس بلدند. نه آموزش سواد رسانه ای و دیجیتالی دیده اند. نه سواد مالی آموخته اند. 🔷 باید بپذیریم که پدران امروز برای شرایط این زمانه تربیت نشده اند و یادگیری و پوست اندازی آنان مانند این است که یک قطار در حال حرکت را تعمیر کنیم. ☑️⭕️تحلیل و تجویز راهبردی: با توجه به آنچه من از آینده درک می کنم و آنچه در مورد مهارت های قرن 21 خوانده ام، پدران این سرزمین دست کم نیازمند دو سواد و دو مهارت کلیدی هستند: ▫️سواد دیجیتالی-رسانه ای ▫️سواد مالی (درک و حل مسایل بانکی، بیمه ای، سرمایه گذاری و بازنشستگی) ▫️مهارت گفتگو (که پدران دیروز کمتر به این مساله نیاز داشتند اما هر چه می گذرد پدران امروز بیشتر نیاز دارند). ▫️مهارت حل مسایل پیچیده. 🔷 این چیز عجیبی نیست. ظاهرا سال‌های پیش رو، سرعت تغییرات به شدت بالاتر خواهد رفت و تمام مجامع فکری جهانی معتقدند که: ما برای زندگی در سال های پیش رو نیازمند سواد و مهارت های جدید هستیم و اینجا یک ابرمهارت (مادر مهارت ها) اهمیت دو چندان پیدا می کند: مهارت یادگیری. 🔷 جالب تر اینکه ما در گذشته فکر می کردیم یادگیری فقط یعنی فراگیری (افزودن دانش و مهارت و سواد جدید)؛ ولی یادگیری مساوی است با فراگیری فعال (Learning) + فراموشی فعال (Unlearning). و به همین خاطر است که مفهوم یادگیری تمام عمر (Life Long Learning) مطرح شده است. و آخرین نکته: پدر و مادر بودن کار سختی است علی الخصوص در ایران امروز. در مورد قدر و جایگاه زنان و مادران جای دیگری نوشته ام. اما این بار می خواهم در مورد پدران بنویسم. ❇️ با پدران مان مهربان تر باشیم. فراموش نکنیم که آن ها در حال گذار به مردانی هستند نسبت به پدران خود به زنان احترام بیشتری می‌گذارند، نسبت به پدران خود بیشتر مواظب فرزندان خود هستند و در عین حال عدم قطعیت های بزرگ اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را تحمل می کنند. با مهربانی می توان این پوست اندازی (همان فراموشی فعال) و نوسازی (همان فراگیری فعال) را سریع تر طی کرد. بیشتر حواسمان به هم باشد به ویژه زنان سرپرست خانوار که باید نقش پدری را نیز ایفا کنند. این روزها شانه ها خسته تر از گذشته اند. حواسمان به شانه ها بیشتر باشد. @Dr_Lashkarbolouki @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفتی که رفته رفته چو عمر آیمت به سر عمرم ز دیر آمدنت رفته رفته، رفت... شعر: محتشم کاشانی @ertebatmoaserdini .
▫️کجایند مردان بی ادعا... ‏«حلال کنید؛ امروز پای خاکریز دو تا از گلوله‌های آر پی جی به هدف نخورد. از حقوق این ماهم کم کنید. حقوق این ماهم حلال نیست؛ ببخشید...» و روز چهارده اسفند 64، چهارصدتومن از حقوقش رو به سپاه برگردوند. شهید محمد امیری مقدم. یادمان هست که ما مدیونیم؟ @ertebatmoaserdini .
تصویر سمت چپ: اگه خوب درس نخونی میشی یکی مثل اون! تصویر سمت راست: اگه خوب درس بخونی، اونوقت میتونی دنیای بهتری برای اون بسازی... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مثبت نگری تاثیر قابل توجهی در تربیت اخلاقی فرزندان دارد. @ertebatmoaserdini .