🔔یک جریان بیاستراتژی و شکست خورده
📣هر جریان و حرکتی برای رسیدن به اهداف خود به برنامه و استراتژی نیاز دارد تا از رهگذر آن بتواند از راههای دشوار به سلامت بگذرد و منویات خود را اجرایی و عملیاتی نماید. لکن این مهم در حلقه مدعیان اصلاحات اتفاق نیفتاد. بیبرنامگی و نداشتن استراتژی، یکی از از محوریترین علل شکست اصلاحات بود.
📣خانم جمیله کدیور میگوید: «ضعف استراتژی در تعیین اهداف و اولویتها موجب شد تا اطلاحطلبان سیر روشنی برای برنامههای خود نداشته باشند و به همین خاطر خیلی مواقع مسایل کوچک، بزرگ؛ و مسایل بزرگ، کوچک جلوه داده شد.»
✍️اکبر مظفری
#پیششماره_3
#سیاست
🆔 @farhang_puya
✴️رویکرد اومانسیتی در کابالیسم
🔅کابالیسم با توجه به همان آموزههای شیطانی، یک رویکرد کاملا دنیایی و اومانیستی نسبت به انسان و جهان دارد. در مصر و یونان باستان؛ اومانیسم یعنی انسانگرایی و انسانمحوری، حرف اصلی و اساسی را میزند. به همین جهت هم میتوان انواع و اقسام مجسمهها و خدایان را دید که با همان هیکل و رویکرد انسانی مطرح میشود.
🔅در تورات مسخ شده آمده است که در درجه ۲۲ فراماسونری [نعوذ بالله] خداوند تجسّم پیدا میکند، پایین میآید با حضرت یعقوب کشتی میگیرد و شکست میخورد! در نهایت حضرت یعقوب به خدا لطف میکند و او را رها میکند و دوباره خدا به جایگاه خودش در آسمان هفتم که زن است، باز میگردد.
✍️محمد ملکزاده
#شماره_20
#علوم_انسانی
🆔 @farhang_puya
🎥تصویری از حضرت مسیح(ع) در هالیوود
🎞فیلم «عیسی مسیح، سوپر استار» در سال ۱۹۷۳.م توسط «نورمن جویسون» ساخته شد که به سبک جدید و کنایی به زندگی مسیح پرداخته بود. در فیلم «بزرگترین داستان عالم» که توسط «جرج استیونس» ساخته شد، جایی برای «مریم» مادر حضرت، وجود نداشت.
🎞بازیگران مو بور و چشم سبز نقشها را با همان مدل هالیوودی بازی کردند. این فیلم با نگرشی گزینشی به داستان زندگی آن پیامبر راستین، نقش خیانت یهودا و پادشاه یهود «هیرود» را کمرنگ کرد و گناه تصلیب را به گردن «پیلاتوس» فرماندار رومی فلسطین انداخت.
📝محمد حسین فرج نژاد
#پیششماره_1
#هنر
🆔 @farhang_puya
📌نقش نخبگان در مدیریت تحول فرهنگی
📍اولین و مهمترین کار برای ایجاد تحول ثبت فرهنگی و مدیریت تحول در عرصه فرهنگ، تعمیق مبانی فرهنگی دینی است، هم برای مدیران و هم برای عموم مردم که تحت مدیریت قرار میگیرند، اما دارای اراده و اختیار هستند، و این کار تنها از عهدهی نخبگان حوزه و دانشگاه که آشنا به مبانی دین و معتقد به آن باشند.
🎙حجت الاسلام مجتبی مصباح در جمع دانشجویان
#پیششماره_4
#فرهنگ
🆔 @farhang_puya
♨️ بخیلترین مردم
🔻امام علی عليه السلام:
أبخَلُ النّاسِ مَن بَخِلَ على نفسِهِ بمالِهِ و خلّفَهُ لِوُرّاثِهِ
➖ بخيل ترين مردم كسى است كه مال خويش را از خود دريغ دارد و براى وارثانش بگذارد.
📚 غررالحكم، ح ۳۲۵۳
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🕌تأثیر معماری شهری در تمدن اسلامی
🏦امروزه اگر در خیابانها قدم بزنید میبینید ما چند بانک و چند مسجد داریم! امروزه بانکها در خیابانهای اصلی قرار دارند، ولی مساجد در کوچه و پس کوچهها هستند! با این نوع چینش معماری ما نمیتوانیم به تمدن اسلامی برسیم. قطعا نوع مبانی معرفتی در شکل معماری، ساختمان سازی و... دیده میشود! و در تفکر انسانها تأثیر میگذارد.
🎙گفتگو با آقای مهدی مشگی
#شماره_39
#جامعه
🆔 @farhang_puya
رهبرانقلاب: شخصيت حضرت عبدالعظيم یک شخصیت علمی و جهادی بوده است
▪️سالروز وفات حضرت عبدالعظيم حسنی(ع) را تسلیت عرض می کنیم.
#مناسبت
🆔 @farhang_puya
♨️روشنفکر همان غربگرا است
❌جامعهی روشنفکری اصولاً غربگراست و باتفکر غربزده میاندیشد و حتی اگر روی به دینداری بیاورد به شدت در معرض التقاط قرار دارد. روشنفکر به مفهوم «ولایت» اعتقادی ندارد، چرا که به دموکراسی غربی ایمان آورده است. او مؤمن به شریعت علمی است.
✍️شهید سید مرتضی آوینی
#شماره_3
#جامعه
🆔 @farhang_puya
🏢حزبی با نام «دفتر همکاریهای مردم با رئیس جمهوری»
🔊یکی از ابزارهای تبلیغاتی و شیوههای جذب حمایت عمومی که بنیصدر از آن بهره میبرد، اعلام وابسته نبودن به سازمانها و گروههای سیاسی بود. حال آن که باند خود را با کمک افرادی که از خارج کشور همراه او به ایران آمده بودند، زیر پوشش «دفتر همکاریهای مردم با رئیس جمهوری» پایهگذاری کرد.
🔊برخلاف عنوان ظاهری و فریبنده این دفتر، همه کارهای یک حزب سیاسی از جمله پیشنهادهای بحث آزاد بین جریانهای سیاسی، تعیین کاندیدا برای مجلس شورای اسلامی و... در آن انجام میشد. این دفتر همچنین نقش هماهنگکننده ضد انقلابیون در حوادث آخرین روزهای ریاست جمهوری بنی صدر را نیز بر عهده داشت.
#پیششماره_6
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
📄قرارداد دارسی
◽️روز هفتم خرداد ۲۸/۱۲۸۰ مه ۱۹۰۱، برای نخستین بار امتیاز استخراج، بهرهبرداری و لولهکشی نفت و قیر در سراسر ایران (به جز پنج استان آذربایجان، گیلان، مازندران، گرگان و خراسان) به مدت ۶۰ سال به «ویلیام نکس دارسی» واگذار شد.
◽️«دارسی» در دوره حکومت مظفرالدینشاه قاجار این امتیاز مهم را گرفت و متعهد شد طی دو سال شرکت یا شرکتهایی را برای بهرهبرداری از امتیاز، تأسیس کرده و از عواید حاصله ۱۶درصد به عنوان حقالامتیاز و ۲۰هزار لیره نیز نقداً به عنوان سهم ایران، به دولت بپردازد.
📝رضا محمدی فیروزجایی
#شماره_36
#تاریخی
🆔 @farhang_puya
⚖️بیقانونی در مجلس قانونگذاران
🔓از اصول مهمّی که در متمّم قانون اساسی جایگزین و تصویب شد، «اصل طراز» بود. بر طبق این اصل معروف، قرار شد همیشه نمایندگان مراجع - دست کم در حدّ پنج تن - در مجلس حضور داشته باشند. مجلس هم مجاز نبود که بر خلاف شریعت رسمی کشور شیعهی اثنیعشری قانونی بگذارد. با راهکاری که ارایه و تنظیم شد، هر چیزی که خلاف شریعت بود، هویّت قانونی پیدا نمیکرد.
🔓معالأسف این اصل، مظهر و مصداقی برای «قوانین متروکه» شد؛ یعنی جز در همان اوان کار، اجرا نشد. و به زودی کنار گذاشته شد. میدانید که ما قوانینی داریم که اعتبار حقوقی دارند؛ ولی از اجرای آن خبری نیست! اصل مزبور نمونهای از این قوانین بود.
🎙گفتگو با دکتر غلامحسین الهام
#شماره_2
#سیاست
🆔 @farhang_puya